![]() |
#5101 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#5102 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez adatka Czas edycji: 2007-03-04 o 17:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#5103 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5104 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no właśnie ![]() mnie dzi rano tak mdliło że myslałam że pawia puszczę. kilka razy zbierałam się do wyjscia na zakupy i wracałam do wc bo miałam wrażenie że za moment coś pójdzie, ale na szczęcie nie. ![]() też sobie odrazu pomyślałam że może cosik nie takiego zjadłam, ale nie mogę dojść co. ![]() sama nie wiem co mysleć ![]() w poniedziałek ten dzień. jeśli nie przyjdzie to nadzieja moja sięgie zenitu i bedzie graniczyła z pewnością ![]() och tak bym już chciała ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5105 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() ![]() ![]() Agacia masz objawy wiec to chyba to ... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5106 |
Raczkowanie
|
Jukol ,ocho to powazna sprawa,ale cie dopadlo, wygrzewaj sie, TRZYMAJ SIE CIEPLUTKO I DBAJCIE O SIEBIE;
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jukolku przykro mi ogromnie. mam nadzieję , że po tabsach szybko Ci przejdzie. pozdrawiam i dużo zdrówka życzę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5108 |
Raczkowanie
|
Widze ze w Polsce tez sezon grypowy.
jukol duzooo zdrowka zycze, zeby te chorobsko szybko Cie opuscilo. |
![]() ![]() |
![]() |
#5109 |
Rozeznanie
|
Witajcie
![]() ![]() ... nio to chyba co poniektóre osóbki przeniosą się wkrótce z tego wątku ![]() ![]() a póki co proszę o wykreślenie mnie z kapuścianego pola .... ![]() Trzymajcie się kobitki i dążcie do spełnienia marzeń ![]() ![]() ![]() ![]() "Dziecko... To takie wspaniałe słowo. Znaczy ono, że jest ktoś taki, kto cię kocha. Jest małe, cudowne! Wszyscy je kochają. I ty także. Z czym Ci się to słowo kojarzy? Mnie z ciepłym i milutkim obowiązkiem, który spada na ludzi, którzy tego pragną. A gdy już po latach, to dziecko ma swoje dziecko, rodzice mówią mu, jak to było z nim. Pomagają mu z wychowaniu tej małej istotki, która w przyszłości będzie pomagać swoim dzieciom w wychowaniu ich dzieci. To krąg, który wciąż się obraca. Nie ma końca. Miejmy nadzieję, że to się nigdy nie zmieni, ale jeśli, to na pewno nie w bliskiej przyszłości....." |
![]() ![]() |
![]() |
#5110 |
Zadomowienie
|
postrzelałam z poduchy w chomiki. mój nowy rekord 579 w sumie, a na jednym 175
![]() teraz zmykam spać bo jutro do szkoły, a potem do wrocka na zakupy pojadę chyba i kurtkę na wiosnę kupię ![]() miłej niedzieli buziaki.
![]() |
#5111 | |||||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-03 o 20:45 Powód: post pod postem |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#5112 |
Zakorzenienie
|
Naja84 a dlaczego chcesz żeby cię wykreślić? pytam, bo nie wywnioskowałam z twoich postów...
A co do objawów ciąży: ja byłam pewna, że to TO gdy tydzień po owulacji, na babskiej imprezie odmówiłam sobie mojego ulubionego winka i na pytanie dlaczego? odpowiedziałam moim koleżankom-czarownicom: "bo jestem w ciąży"... to było pierwszy raz kiedy po prostu nie mogłam na to winko patrzeć, i wcale nie było mi niedobrze, po prostu miałam jakieś przeświadczenie, że nie powinnam. Drugi objaw - dzień po owej imprezie wieczorem miałam taką zgagę (1. nie przeżarłam się i nie piłam, 2. nigdy wcześniej nie miewałam zgagi), że spałam na siedząco - to trochę pomagało. Potem miałam nawet nie śluz, a wrażenie jakby mi jakiś płyn wyciekał, to było takie bardzo dziwne uczucie, utrzymywało mi się to ok. 4 tygodni. Coś mi się wydaje, że nam się grono ciężarówek powiększy - będziemy musiały otworzyć nowy wątek - "PARKING - tu ciężarówki czekają na rozładunek" ![]() Mała reflekcja - szkoda, że mi się nie powiodło, ale myślałam dużo na temat dziecka ostatnio i obiecałam sobie, że będę "próbować do skutku", że przetrwam wszystko, i nie ważne czy za drugim czy dziesiątym razem, ale uda się. Będę walczyć, bo chcę być mamusią, bo mam cudownego męża, który będzie cudownym tatusiem, bo jestem silna, bo jestem kobietą... Pozdrawiam Was serdecznie Aha, mój SUPER-MAŁŻ zrobił nowy rekord - chomiki wylatały 1297 ft, w tym jeden rekordowy lot to: 824 ft. a ja rzucam nie dalej niż niecałe 600 - ciapa jestem! NA PRAWDę MAM SUPER MAłżA I BARDZO GO KOCHAM, BO TO MóJ SUPER-MAłż! |
![]() ![]() |
![]() |
#5113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() cieszę się że doszłaś do takich wniosków, w końcu się uda zobaczysz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem jak to zrobił, ale nie wyłączał stronki z wynikami, dopóki nie wróciłam z pracy, hihihi - chyba myślał, że mu nie uwierzę ![]() co do drugiej części - PEWNIE, żE SIę UDA, nawet innej wersji nie przyjmuję do wiadomości. ![]() Edytowane przez roxi1980 Czas edycji: 2007-03-03 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5115 |
Zakorzenienie
|
roxi bedzie swietnie.. mam nadzieje ze szyko sie zaciazysz... wiecie co dziewczyny.. strsznie mnie wciagnal wasz watek.. teraz bede przezywac jak to wszystko bedzie u m@gd@lenki i adatki trzymam kciuki za was bardzo.. BARRRDZO
#5116 |
Wtajemniczenie
|
A ja właśnie wróciłam z Karaoke. Było R E W E LA CY N I E!!. Odreagowałam ostatnie stresy. Nie wystąpiłam na forum, ale świetnie przy stoliku sę bawiłam.
Dobrej nocki. Buziaki!! |
![]() ![]() |
![]() |
#5117 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewczynki
![]() oj dziewczyny żeby bylo tak jak mowicie -cos czuje ze niestety nic z tego ![]() ![]() jukolku kochana zycze szybkiego powrotu do zdrowia ![]() naja dlaczego nas opuszczasz??? bo troche nie zrozumialam. roxi twoj maz jest niezly -jak on to zrobil ja nie moge dalej jak w granicach 500 /600 - naprawde jest dobry hihihiihi kropeczko trzymaj kciuki z calych sil ![]()
#5118 |
Zakorzenienie
|
Dziś temp 37 zgaga jakby trochę mniejsza, ale wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch gdzieś po lewej stronie pod pępkiem, ze budziałam się z bólu z nocy i dziś od rana też boli
![]()
#5119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
-własnie boli mnie z lewej strony kolo pepka a raczej pod -i jak naciskam reką to czuje takie cos twarde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#5120 |
Rozeznanie
|
... poprosiłam o usunięcie z kapuścianego dlatego że zaprzestajemy starań ... więc moja obecności na polu jest bezsensowna ....
|
![]() ![]() |
![]() |
#5121 |
Rozeznanie
|
Adatko może to ból rozciągania macicy a tylko promieniuje wyżej. Jak na złość wyrzuciłam notatnik dot mojej pierwszej ciąży bo ja pamiętam że też miałam takie bóle tylko wtedy myslałam że to od nerek. Słuchajcie podobno miałam zepsuty termometr a ten na baterie rano wskazał 37,3.@ mam dostać 7-8 marzec więc już powinnam mieć niższą temp. cos w brzuchu nadal kłuje ale w różnych miejscach ale to pewnie przed @ cholera tak bardzo bym chciała zajść a nie namawiać męża ot tak wpadka na jego życzenie
|
![]() ![]() |
![]() |
#5122 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a u mnie teraz jak nic nie bedzie to sie chyba załamie - juz strace jakakolwiek nadzieje ze uda mi sie zaciążyc - jeszcze zostanie mi przyszły miesiac bo z lewego jajnika moze bedzie jajeczkowanie a pozniej - to nie wiem - bede musiala sie z tym pogodzic - ze sie nie da ![]()
![]() |
#5123 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
adatko, nie martw sie na zapas, po za tym jak by co, to sa przeciez jeszcze inne metody np. inseminacja czy inv z nasieniem twojego partnera ![]() ![]() ![]() TŻ mi powiedział zebym nastawiła się na najgorsze bo wtedy jakby co, to łatwiej się otrząsnąć. Narazie staram się tego trzymać i powiem wam że jest mi duzo łatwiej niz w poprzednich miesiącach, bo byłam już starsznie zmeczona ciągłym zawodzeniem a widomość o nasieniu TŻ całkowicie podcieła mi nogi. Narazie udało mi się odzyskać równowagę i staram się jej nie zaburzać, choc nie ukrywam że w duchu wiem ze dzidzia bedzie tylko jeszcze nie wiem kiedy. Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-04 o 12:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5124 |
Zakorzenienie
|
oj moje dzewczynki kochane
![]() ps znam pare co sie starala 2 lata. maja corcie.. bylo bez insominacji.. oni tez byli juz bardzo zdolowani.. zaczynali powoli myslec o jakichs leczeniach czy sprawdzaniach kto i czemu nie moze.. i niespodzianka.. zycze wam tego z calego serca
#5125 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5126 | |
Zadomowienie
|
Madziu dziękuję za 3manie kciuków. wszystkim Wam dziekuje.
dziś rano przylazła do mnie, dzień wczeniej,@. bardzo bolało. koszmar normalnie. dawno już nie miałam takich bóli. TŻ już chciał pogotowie wzywać bo wyłam z bólu. do szkoły nie pojechałam na zakupy też nie, bo dopiero zaczynam do siebie dochodzić. ![]() jest mi źle koszmarnie, płakać mi się chce. dobrze że tż pojechał do mamy, bo przy nim staram się nie płakać, bo on się czuje winny że w ciążę nie możemy zajść. we wtorek idzie na badanka a ja za tydzień w srodę do gin. no cóż brak słów... ![]() Cytat:
![]() co do drugiej częci - OCZYWIŚCIE ŻE SIĘ UDA ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5127 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja kiedys tez mialam taka bolaca @ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5128 |
Raczkowanie
|
m@gd@len@ tak mi przykro
![]() ![]() Ja czuje ze mnie czeka to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5129 |
Zakorzenienie
|
Co sie dzieje dziewczyny od nas odchodza pomału
![]() ![]() Nikitka kazała was pozdrowic i powiedziala ze narazie nie bedzie pisac na "próbowac..." postanowila troche odpocząć - nikitko buziaczki bo napewno bedziesz nas czytac ![]() m@gd@lenko skarbie tak mi przykro strasznie mi smutno z tego powodu myslałam ze jednak... ![]() ![]() ![]() ![]() a ja dzis znalazłam ciekawy artykul i 100% wiem że te wszystkie moje objawy sa od luteiny ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.storktest.pl/index.php?op...8cedd89cfcabbb
#5130 |
Raczkowanie
|
Witam Was serdrcznie.My od kilku miesiecy sie staramy ,tylko że ja bylam juz w ciąży ale bardzo krótko (5tygodni)....
Pod koniec pazdziernika poronilam i od tego momentu bezkutecznie probuje zajść ,daje sobie czas do wakacji i jak nic z tego nie wyjdzie to wybiore sie na badania. Zaczynam sie niepokoić moim stanem psychicznym(?) JA MAM CHYBA OBSESJE!!Kupilam sobie niedawno sukienke ciążową,łykam witaminy dla kobiet w ciąży ,po kazdej owulacji mam przeczucie ze zaszlam....... ciezko mi z tym ![]() sledze od jakiegos czasu Wasz wątek i naprawde trzymam kciuki żeby Wam sie udało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:03.