Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 295 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-02, 22:45   #8821
suples
Raczkowanie

GG do suples
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Polecam zajrzeć na dział biochemiczny- tam znajdziesz wszystko - różne kuracje olejowe łącznie ze sklepem internetowym w którym kupisz komponenty lub gotowe mieszanki. Wszystko po bardzo przystępnych cenach, duży wbór-warto spróbować

Dziekuje za radę juz biegne popatrzeć co maja bo jestem radzi ciekawa a moj zapał jest w tym momencie 100%

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 22:48   #8822
iloona79
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
Nie bylam jeszcze ale sie nastawiam ,ze tam cos wybiore.Znam ten sklep i babki fajnie obsluguja - he ale zabrzmialo) Postanowilam poczekac jeszcze pare dni bo one z dnia na dzien sa jakies lepsze .
No to zycze powodzenia i daj znać czy zakupy się udały
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 22:53   #8823
suples
Raczkowanie

GG do suples

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
ja nie tyle zapuścić, co odżywić
kuypiłam różne na allegro czytając ich opisy , wybralam te, które wydaje się będą najlepsze dla moich włosów i zaczynam... Z uwagi na to, ze jeszcze jestem na macierzyńskim i rano nie spieszę się do pracy, będę nakładała oleje na całą noc i dopiero rano na spokojnie umyję glowe
mam nadzieję, ze kondycja włosków znacznie się poprawi

kochana,
przy tylu dzieciach i ciągle przewijających się gościach mam sajgon

Dziewczynki,
w końcu nie kupilam tego pasa wibrującego, tylko za namową koleżanki pas neoprenowy i w nim będę biegać i ćwiczyć

No to i ja musze poczytać wątek ten co mi mya poleciła i wybiore jakieś oleje rowniez a z tym pasem moj Tz biega i mówi że jest super

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

[QUOTE=celina777;38407772]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Uwaga próbuję jeszcze raz z wyliczanką

Paularetka 03.01- 1

przedpo 24.01- 21
5
nkolodii 28.01- 25

malina986 05.02- 33

No i sie udalo. Lubie ta wyliczanke..mam sentyment i jak ja widze to jakos tak mi weselej
Ta wyliczanka jest świetna mam nadzieje ze niedługo dolacże do niej

Żyj tak jakby jutra miało nie być!
suples jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 23:08   #8824
Krisy
Przyczajenie

Tydzień bez neta i nie nadążam za Wami! Mąż zły bo cały wieczór czytam i czytam i nadal nie jestem na bieżąco
Dzisiaj już każą iść spać ale jutro wracam do lektury
BUZIAKI DLA WAS!!!
Stary 2013-01-02, 23:10   #8825
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
AMORCIO na jaką to konsolę???mój mały ma Xbox z kinectem..i na to są wypasione ćwiczenia...widziałam...a le 300zł kosztowałykiedyś..s obie kupię...a teraz mój maly uzbierał sobie na psp vita i ma iść z tatą kupić...w okazyjnej cenie..ciekawa tego jestem...
My meczymy sony ps3, dzis wynioslam ja do innego pokoju zeby sobie w spokoju wieczorami ciwczyc i chwile temu skonczylam cale 40min sobie ustawilam, meczace to jest Ale ja zaplacilam 59zl na allegro razem z ta tasma rozciagliwa. Znalazlam dla Ciebie na xboxa i sa w podobnej cenie. Co do psp vita to moj maz kupil kiedys sobie psp to poprzednie i nasza corcia to uzywa, fajne gierki dla dzieci na to sa, mozna wziasc ze soba w podroz albo np jak moja starsza corcia musi is c ze mna lub z siostra do lekarza czy na rehabilitacje i czekac to sie nie nudzi

http://allegro.pl/listing.php/search...0&string=mel+b.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 23:20   #8826
Saba08
Zadomowienie

Olivko gratulacje bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku.

nkolodii nie martw się narkozą, ja też się bałam, ale nie warto

słodkich snów kobietki widzę, ze o tej godzinie sporo nas
Stary 2013-01-02, 23:35   #8827
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Dziewczynki mam pytanko. Znalazłam strój kąpielowy, który mi się podoba i jestem ciekawa czy rozmiarowo będzie dobry (ja bym brała z górą rozmiaru XL): http://nightlady.pl/p/132/30174/kost...na-damska.html
Pod opisem jest rozmiarówka, jak myślicie, zmieszczą mi się tam piersiątka? P.S. Z tyłu jest wiązany na plecach więc tym obwodem się nie martwię, tylko o miseczkę chodzi.
Musisz chyba strzelać ja dla siebie brała bym raczej górę L
i też bym oczywiście strzelała. Może ktoś zna te kostiumy i pomoże.

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość

MAYU opalanko fajnew razie czego dowiem się czym dokładnie to robią!!!i dziękuję za komplementy..jak zawsze!!!!!!!!!!!!!!!!!JE STEŚCIE CUDOWNE!!!!!!!!!!!!!!!:cm ok:

ja dziś ona 17 byłam poćwiczyć i jestem szczęśliwabyło ostro
Jak będziesz przy okazji to się spytaj Muszę poszukać gdzie w okolicy robią pistoletem- bo widziałam natrysk ale maszynowy nie ręczny
I ja od jutra ćwiczę- hihi to jedno z moich postanowień Tak mnie zachęciłyście że nie ma odwrotu

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Uwaga próbuję jeszcze raz z wyliczanką

Paularetka 03.01- 1

przedpo 24.01- 21

nkolodii 28.01- 25

malina986 05.02- 33[/B][/SIZE]
I się udało
O jak super, że się zaopiekowałaś naszymi cyferkami zawsze najpierw wyliczanki szukam i patrze co na niej się dzieje

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziękuje tez bardzo sie ciesze ze wszystko ok teraz moge sie nimi cieszyc

Dzis kupilam sobie nowy staniczek triumph tophy n i zamiast 80c wzielam 80d i nie wiem czy nie za maly ale kurcze nie wiem ja w nich roznicy nie widze moze tylko bardzej na boki poszly i dlatego wiekszy

Klaudus raczej wieksze nie beda a planuje schudnac wiec moze i beda mniejsze chociaz swoich piersi nie mialam ale kto tam wie
A czemu myślisz że one większe już nie będą będą, będą - rozluźnią się jeszcze a tak w ogóle zdjęcia dawaj i nam je pokazuj !!

Cytat:
Nie bylam jeszcze ale sie nastawiam ,ze tam cos wybiore.Znam ten sklep i babki fajnie obsluguja - he ale zabrzmialo) Postanowilam poczekac jeszcze pare dni bo one z dnia na dzien sa jakies lepsze .
Hi w takim razie się nie spiesz - Twoje muszą być z czasem plastyczne widocznie jeszcze muszą dojrzewać

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-02, 23:42   #8828
Krystel13
Raczkowanie

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

Cytat:

Ta wyliczanka jest świetna mam nadzieje ze niedługo dolacże do niej

Też mam nadzieję szybko TU dołączyć
Choć na razie rok nie rozpoczął się dla mnie (a raczej dla moich cycuchów!) pozytywnie. Na dzisiaj miałam umówioną konsultację... Niestety plany hodowlano-rozrodcze moich psów okazały się pilniejsze i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....
Najpierw byłam wściekła ale po namyśle sądzę że może to jakiś znak... Byłam zapisana do R.N. ale żadna z forumowiczek nie korzystała z jego usług. Jutro z samego rana bede dzwonić do M.W i spróbuję do niego się dostać! Na forum widoczne są efekty jego pracy i wszystkie są śliczniutkie!!!
Stary 2013-01-02, 23:55   #8829
Kwiatuszekldn
Raczkowanie

Czesc Dziewczyny witam ponownie po dlugiej przerwie.Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku! Jestem po pierwszej konsultacji z Dr MW z Wroclawia i chcialabym podzielic sie z Wami moja osobista opinia . Dojazd do kliniki nie byl ciezki oraz znalezienie tego miejsca. Nie czekalam dlugo na wizyte pomimo iz byla duza kolejka.Moje pierwsze wrazenie jakie odnioslam to ,iz Dr MW jest bardzo sympatycznym czlowiekiem ,rozmowa odbyla sie bez stresowo . Na wstepie wytlumaczyl mi na czym polega cala procedura , ryzyko i komplikacje jakiw moga wystapic .Nastepnie przymierZalam rozne rozmiary wkladek do specjalnego staniczka .rany jakie one ciezkie! Mialam przyszykowana liste pytan ktora zgarnelam od Was z forum ;-)jednak nie bylo potrzeby jej uzywac. Dr zaproponowal mi anatomki 310 w jednej a drugiej 330-o ile sie nie myle z pojemnoscia. Powiedzial ze to max jaki moge miec i niestety sutki beda odstawac w widoczny sposob na boki .Co Wy o tym myslicie? pojutrze jade do Wawy na nastepne dwie konsultacje
Stary 2013-01-03, 00:09   #8830
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Olivko
Dziewczynki mam pytanko. Znalazłam strój kąpielowy, który mi się podoba i jestem ciekawa czy rozmiarowo będzie dobry (ja bym brała z górą rozmiaru XL): http://nightlady.pl/p/132/30174/kost...na-damska.html
Pod opisem jest rozmiarówka, jak myślicie, zmieszczą mi się tam piersiątka? P.S. Z tyłu jest wiązany na plecach więc tym obwodem się nie martwię, tylko o miseczkę chodzi.
Kiciu - jaki fajny czarny staniczek tam znalazłam, śliczny http://nightlady.pl/p/83/28416/biust...na-damska.html

---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny witam ponownie po dlugiej przerwie.Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku! Jestem po pierwszej konsultacji z Dr MW z Wroclawia i chcialabym podzielic sie z Wami moja osobista opinia . Dojazd do kliniki nie byl ciezki oraz znalezienie tego miejsca. Nie czekalam dlugo na wizyte pomimo iz byla duza kolejka.Moje pierwsze wrazenie jakie odnioslam to ,iz Dr MW jest bardzo sympatycznym czlowiekiem ,rozmowa odbyla sie bez stresowo . Na wstepie wytlumaczyl mi na czym polega cala procedura , ryzyko i komplikacje jakiw moga wystapic .Nastepnie przymierZalam rozne rozmiary wkladek do specjalnego staniczka .rany jakie one ciezkie! Mialam przyszykowana liste pytan ktora zgarnelam od Was z forum ;-)jednak nie bylo potrzeby jej uzywac. Dr zaproponowal mi anatomki 310 w jednej a drugiej 330-o ile sie nie myle z pojemnoscia. Powiedzial ze to max jaki moge miec i niestety sutki beda odstawac w widoczny sposob na boki .Co Wy o tym myslicie? pojutrze jade do Wawy na nastepne dwie konsultacje
Witam w Nowym Roku
To była Twoja już chyba 3 konsultacja? poprzednio jakie wielkości Ci lekarze proponowali? pamiętam że były to raz okrągłe implanty a raz anatomki. A pamiętasz jaki model teraz Ci Pan dr zaproponował. I przypomnij proszę jakie chcesz mieć piersi

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 01:50   #8831
kicia_nh
Zadomowienie

Myu mi też się bardzo podoba A najlepsze jest to, że w pierwszej kolejności zobaczyłam go w dziale męskiej bielizny, w propozycjach bokserek dla panów Nie mogę się przestać z tego śmiać, zastanawiam się czy nawet sobie nie kupić staniczka a mężowi tych bokserek od kompletu. Sama bym się skusiła no ale przecież nie będę chodzić w męskiej bieliźnie, jakby to wyglądało

Co do stroju to jak weszłam w pełną tabelę rozmiarów góra rozmiaru xl pasuje również na 70E, a w tym stroju można tylko góre rozmiaru xl skompletować z mniejszym dołem (m), który patrząc na wymiarki byłby na mnie dobry (ja mam 88cm w biodrach). W innych wypadkach można sam rozmiar s, m lub l, ale całego kompletu:/ Teraz muszę tża przekonać, bo on by chciał mnie na plażę w golfie i spodniach z jakimś pasem cnoty wysłać

Kwiatuszku to będziesz mogła sobie w lekarzach przebierać ale przypuszczam też, że wybór nie będzie taki łatwy jeśli każdy wzbudzi Twoje zaufanie. Mam nadzieję, że dobrego wyboru dokonasz i będziesz zadowolona

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:31   #8832
przedpo
Raczkowanie

CYK PYK (czy jak to tam było) i dzień znikł!

Paularetka 03.01- dziś!!!

przedpo 24.01- 20

nkolodii 28.01- 24

malina986 05.02- 32

Dzień dobry wszystkim!

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ----------

Cytat:
Napisane przez Kwiatuszekldn Pokaż wiadomość
Hmmm ja tam spechalistką nie jestem, ale z Twoją wyjścióweczką to i tak chyba rozmiarek wyjdzie mnnniaaam. Ty masz sporą i ładną moim zdaniem wyjścióweczkę (no ze mną porównując to Ty już jak po operacji)

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:39   #8833
horo_2
Zadomowienie

cześć dziewczyny
ale u mnie dzisiaj za oknem paskudnie... szaro, buro, deszcz pada,wiatr wieje ... brrrrrrr.....

zrobiłam wczoraj moje 1-sze olejowanie włosków(kokosowy+migdałow y+amla gold).... właśnie zmyłam, nałożyłam maskę i godzinka w czepku

miłego dnia

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 09:54   #8834
rodzynki
Raczkowanie

puk puk ja również witam sie z rana

HORO -u mnie też brzydka pogoda więc nie jestes sama
A to olejowanie kochana dobre? ja nigdy nic takiego nie robiłam z włosami,tylko czasami nakładam maskę i czepek i tak straszę po domu bo do tego wkładam czapkę
Stary 2013-01-03, 10:01   #8835
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rodzynki Pokaż wiadomość
puk puk ja również witam sie z rana

HORO -u mnie też brzydka pogoda więc nie jestes sama
A to olejowanie kochana dobre? ja nigdy nic takiego nie robiłam z włosami,tylko czasami nakładam maskę i czepek i tak straszę po domu bo do tego wkładam czapkę
hej Rodzyneczku

podobno dobre ... ja dopiero zaczynam i liczę na piękne włosy na lato
nasza Celinka też mi doradziła... włoski mają być po tym gładkie, odżywione, nawilżone i zregenerowane. No i po niektórych olejach szybciej rosną

ja mam jakiś czepek termoaktywny, więc straszę tylko w nim
na szczęście jestem sama z malutką, więc mogę tak chodzić

Stary 2013-01-03, 10:06   #8836
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
Ja tak ogladam Wasze zdjecia w stanikach i sie coraz bardziej martwie bo mi zaden nie lezy..co prawda bylam tylko w 2 sklepach ale w sumie zmierzylam 15 stanikow i tylko jeden model lezal ladnie ale to byl sportowy- sama szmatka i lekka fizbina.
CELINKO pocieszyć cię ? ja to nawet za jednym rzutem potrafiłam przymiezyc co najmniej 15 staniczków i nic i wychodziłam ze sklepu wściekła Pani w sklepie pociła sie ile mogła- a ja tylko "nie to nie dla mnie"Razu pewnego wziełam staniczek ale nie do końca zadowolona no i co? leży w szufladzie,tylko raz ubrany. Ale w końcu znalazłam ,mam parę na okazje że tak powiem bo na co dzień to i tak uwielbiam ten triumpha dla karmiących.Poluje jeszcze na ładny czerwony,ale juz bez emocji bo wiem jak ciężko sobie samej tzn. naszym piersiom dogodzić .Pamietam jak marzyłam o takich zakupach-koronka,bez gąbek.... a teraz szału nie ma Ta więc kochana cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości i nic na siłe nie kupuj A tak jak MYUSIA pisala najwazniejsze sa dobre buty na takie zakupy
Stary 2013-01-03, 10:06   #8837
belseno
Zadomowienie

cześć Dziewczynki, ja może z dziwnym pytaniem ale hmmm...te cycki to długo będą rosły? Znowu mi się przyciasny biustonosz robi. Wczoraj się zmierzyłam i mam 94 -95 w obwodzie a po op. było 90-91 . Potem zrobiło sie 92-92 a teraz znowu 1 cm więcej Możliwe, że to od tego, że przytyłam? Szczerze mówiąc nie chcę większych. Kupiłam już parę biustonoszy i nawet nie zdążyłam w nich pochodzić

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-03 o 10:07
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 10:12   #8838
rodzynki
Raczkowanie

HORO a gdzie kupowałaś? na alegro? bo o efektach jakie będa miały twoje włoski to przydałoby sie moim włosom,ciągle rozjasniane
P.s. ciekawe jaką miałby minę kurier w tym momencie gdybyś otworzyła mu drzwi-z czepkiem na głowie .Przepraszam ale wypędzam wszy z mojej głowy -chyba padłby na wycieraczkę
Stary 2013-01-03, 10:15   #8839
Amorcio
Wtajemniczenie

Balseno jak sie tyle to cycuszki tez rosna, jak sie chudnie to najpierw w cycuszkach a na koncu tylek i uda niestety
Stary 2013-01-03, 10:18   #8840
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Ja tak ogladam Wasze zdjecia w stanikach i sie coraz bardziej martwie bo mi zaden nie lezy..co prawda bylam tylko w 2 sklepach ale w sumie zmierzylam 15 stanikow i tylko jeden model lezal ladnie ale to byl sportowy- sama szmatka i lekka fizbina.
Celinko zmień sklep i marke biustonoszy. Ja juz kiedyś pisałam, że byłam w 3 sklepach gdzie żaden nie leżał a pani mi ich dała dziesiątki. Poszukaj takich firm jak Ewa Bień, Fauve, Masquerade, Panache - jak dotąd te mi najbardziej spasowały ale nie zniechęcam się i szukam dalej
A jednak w 4 sklepach bo w Intimissimi też w końcu mi nic z biustonoszy nie spasowało - ale stroje kapielowe tak
Stary 2013-01-03, 10:18   #8841
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
cześć Dziewczynki, ja może z dziwnym pytaniem ale hmmm...te cycki to długo będą rosły? Znowu mi się przyciasny biustonosz robi. Wczoraj się zmierzyłam i mam 94 -95 w obwodzie a po op. było 90-91 . Potem zrobiło sie 92-92 a teraz znowu 1 cm więcej Możliwe, że to od tego, że przytyłam? Szczerze mówiąc nie chcę większych. Kupiłam już parę biustonoszy i nawet nie zdążyłam w nich pochodzić
Belseno,
tylko się cieszyć

ale tak poważnie... skoro przytyłaś, to biuścik też mógł trochę urosnąć

Cytat:
HORO a gdzie kupowałaś? na alegro? bo o efektach jakie będa miały twoje włoski to przydałoby sie moim włosom,ciągle rozjasniane
P.s. ciekawe jaką miałby minę kurier w tym momencie gdybyś otworzyła mu drzwi-z czepkiem na głowie .Przepraszam ale wypędzam wszy z mojej głowy -chyba padłby na wycieraczkę
na allegro i w sklepie helfy.pl
i Ty mnie tu nie strasz, bo dzisiaj będzie kurier (wczoraj dostałam tylko część zakupków)... może nawet niedługo i... padnie

Stary 2013-01-03, 10:21   #8842
rodzynki
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Celnko- uwierz, nie tylko Tobie ciężko stanik kupić. Mnie takie zakupy specjalnie nie kręcą - ale jak już muszę staniczek kupić to przede wszystkim buty wygodne zakładam A ten stanik w którym byłam na Sylwku spalę w piecu - raz że mi się w nim piersi nie podobały, a dwa że mi się tak umęczyły jak nigdy Fiżbiny i gąbka - całe piersi na fiżbinie tylko wisiały- tfu Dwa razy się przemęczyłam- pierwszy i ostatni, a ten stanik wraca do pawlacza jak będę chciała komuś ciśnienie podnieść to może na chwilę do niego wrócę
NIE NO NIE WIERZE MYUSI ty zły stanik sobie dobrałaś ,nasza pomoc w kazdej cyckowej sprawie .Kurczę niby się wie co i jak a i tak ciężko prawda? więc moge być spokojna że ja cielak w tej sprawie
Stary 2013-01-03, 10:22   #8843
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Belseno,
tylko się cieszyć

ale tak poważnie... skoro przytyłaś, to biuścik też mógł trochę urosnąć
............

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Balseno jak sie tyle to cycuszki tez rosna, jak sie chudnie to najpierw w cycuszkach a na koncu tylek i uda niestety
kuuurna nooo...jak miałam małe cycki to czy chudłam, czy tyłam to wisiały skórki i jakoś dodatkowych kg w cyckach nie zauważałam no nic... moim postanowieniem noworocznym było też, doprowadzić się do porządku z kilogramami wiec jest szansa, że spadnie ten dodatkowy centymetr może 2 i biustonosiki się nie zmarnują

Mnie to tak troche jeszcze szokuje jak ide do sklepu i kupuje miske E czy F - jezuuuu to takie duuuże biustonosze

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2013-01-03 o 10:30
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 10:29   #8844
Amorcio
Wtajemniczenie

Ja tez biore sie za siebie, mam swoj plan dlugoterminowy Do op mam duzo czasu wiec spokojnie go zrealizuje
Stary 2013-01-03, 10:42   #8845
celina777
Rozeznanie

Cytat:
CELINKO pocieszyć cię ? ja to nawet za jednym rzutem potrafiłam przymiezyc co najmniej 15 staniczków i nic i wychodziłam ze sklepu wściekła Pani w sklepie pociła sie ile mogła- a ja tylko "nie to nie dla mnie"Razu pewnego wziełam staniczek ale nie do końca zadowolona no i co? leży w szufladzie,tylko raz ubrany. Ale w końcu znalazłam ,mam parę na okazje że tak powiem bo na co dzień to i tak uwielbiam ten triumpha dla karmiących.Poluje jeszcze na ładny czerwony,ale juz bez emocji bo wiem jak ciężko sobie samej tzn. naszym piersiom dogodzić .Pamietam jak marzyłam o takich zakupach-koronka,bez gąbek.... a teraz szału nie ma Ta więc kochana cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości i nic na siłe nie kupuj A tak jak MYUSIA pisala najwazniejsze sa dobre buty na takie zakupy
Hej witajcie z pochmurnego rana
A wiesz ,ze mnie pocieszylas hehe...nie ,ze tez masz problem ze staniczkami ale z tego powodu iz jestem calkiem w normie
Sluchajcie a na basen w jakim kostiumie sie wybrac najlepiej ? Szczerze powiem ,ze nie lubie jednoczesciowego i nie mam ,czy moze byc dwu i jaki? Mam taki top sportowy i mysle o nim ale czy zda egzamin!
Stary 2013-01-03, 10:50   #8846
Amorcio
Wtajemniczenie

Celinka, na basen ale nie aqupark bo tam jest rewia mody, to babki chodza w roznych strojach, takich plazowych nie polecam bo woda basenowa im szkodzi, mozna kupic 2cz. sportowe, akuratne na fajne cycuszki
Jezli masz jakis stroj na basen to idz raz i sie przekonaj czy dcobrze sie w nim plywa, masz tak blisko fajny basenik, moja corcia co piatek tam chodzi ze szkoly

Edytowane przez Amorcio
Czas edycji: 2013-01-03 o 10:52
Stary 2013-01-03, 10:52   #8847
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Belsenko no cycuszki nam od razu rosna jak troche waga podskoczy ale przywoluje Cie do pozadku!! Trzymaj wage bo szkoda ich...jak przytyjesz to fajnie podskocza ale jak chudniesz to lekko opadna - nie ze az tak bardzo ale wiesz....pilnuj sie bo pisze to bo mam takie doswiadczenie niestety i tak sie dziele oby Was uchronic.

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Celinka, na basen ale nie aqupark bo tam jest rewia mody, to babki chodza w roznych strojach, takich plazowych nie polecam bo woda basenowa im szkodzi, mozna kupic 2cz. sportowe, akuratne na fajne cycuszki
Podesli Amorcio link do takowego bo musze sie zaopatrzyc jak najszybciej a nie wiem w czym wybierac. Dzieki
Stary 2013-01-03, 10:58   #8848
rodzynki
Raczkowanie

na allegro i w sklepie helfy.pl
i Ty mnie tu nie strasz, bo dzisiaj będzie kurier (wczoraj dostałam tylko część zakupków)... może nawet niedługo i... padnie [/QUOTE]

Wskakuj szybko w bieliznę i haleczke ponętną i bedzie w sam raz
Dziekuje za wsakzówki pózniej sobie poszukam i dopasuje preperaty i dam znać co i jak
Stary 2013-01-03, 11:01   #8849
horo_2
Zadomowienie

Cytat:

Wskakuj szybko w bieliznę i haleczke ponętną i bedzie w sam raz
Dziekuje za wsakzówki pózniej sobie poszukam i dopasuje preperaty i dam znać co i jak
... a jak będzie Pani kurier?

ja też mam włoski jasne, zawsze robione na bardzo jasne blondy... no i niestety zniszczone przez eksperymenty
jak już dotrze do mnie wszystko , co zamówiłam, to napiszę co, jakie i na co działa

Stary 2013-01-03, 11:05   #8850
rodzynki
Raczkowanie

CELINKLO idz na basen tak jak AMORCIO doradza ,nie na żaden aua park bo tam sobie nie popływasz ,a co do stroju to na dzien dobry idz w tym co masz ,ja równiez nie miałam jedno częściowego ,kupiłam sobie z FEBy dwu z drutami(zakaz drutów) ,ale cóż tylko na basen a w dodatku zakupiłam wiekszy tak że miseczka i te druty prawie pod pache zachodziły zawiązany na szyję cycki miałam zakryte bo ja wstydliwa z natury .

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości