|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8821 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Dziekuje za radę juz biegne popatrzeć co maja bo jestem radzi ciekawa a moj zapał jest w tym momencie 100%![]()
|
|
#8822 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#8823 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No to i ja musze poczytać wątek ten co mi mya poleciła i wybiore jakieś oleje rowniez a z tym pasem moj Tz biega i mówi że jest super ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- [QUOTE=celina777;38407772] Cytat:
mam nadzieje ze niedługo dolacże do niej
|
|
#8824 |
|
Przyczajenie
|
Tydzień bez neta i nie nadążam za Wami!
Mąż zły bo cały wieczór czytam i czytam i nadal nie jestem na bieżąco Dzisiaj już każą iść spać ale jutro wracam do lektury BUZIAKI DLA WAS!!!
|
#8825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing.php/search...0&string=mel+b. |
|
|
|
|
#8826 |
|
Zadomowienie
|
Olivko gratulacje
bardzo się cieszę, że wszystko jest w porządku.nkolodii nie martw się narkozą, ja też się bałam, ale nie warto ![]() słodkich snów kobietki widzę, ze o tej godzinie sporo nas
|
#8827 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dla siebie brała bym raczej górę L i też bym oczywiście strzelała. Może ktoś zna te kostiumy i pomoże. Cytat:
I ja od jutra ćwiczę- hihi to jedno z moich postanowień Tak mnie zachęciłyście że nie ma odwrotu![]() Cytat:
O jak super, że się zaopiekowałaś naszymi cyferkami Cytat:
będą, będą - rozluźnią się jeszcze Cytat:
w takim razie się nie spiesz - Twoje muszą być z czasem plastyczne
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#8828 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------
Też mam nadzieję szybko TU dołączyć ![]() Choć na razie rok nie rozpoczął się dla mnie (a raczej dla moich cycuchów!) pozytywnie. Na dzisiaj miałam umówioną konsultację... Niestety plany hodowlano-rozrodcze moich psów okazały się pilniejsze i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....Najpierw byłam wściekła ale po namyśle sądzę że może to jakiś znak... Byłam zapisana do R.N. ale żadna z forumowiczek nie korzystała z jego usług. Jutro z samego rana bede dzwonić do M.W i spróbuję do niego się dostać! Na forum widoczne są efekty jego pracy i wszystkie są śliczniutkie !!!
|
#8829 |
|
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
witam ponownie po dlugiej przerwie.Zycze Wam Szczesliwego Nowego Roku! Jestem po pierwszej konsultacji z Dr MW z Wroclawia i chcialabym podzielic sie z Wami moja osobista opinia . Dojazd do kliniki nie byl ciezki oraz znalezienie tego miejsca. Nie czekalam dlugo na wizyte pomimo iz byla duza kolejka.Moje pierwsze wrazenie jakie odnioslam to ,iz Dr MW jest bardzo sympatycznym czlowiekiem ,rozmowa odbyla sie bez stresowo . Na wstepie wytlumaczyl mi na czym polega cala procedura , ryzyko i komplikacje jakiw moga wystapic .Nastepnie przymierZalam rozne rozmiary wkladek do specjalnego staniczka .rany jakie one ciezkie! Mialam przyszykowana liste pytan ktora zgarnelam od Was z forum ;-)jednak nie bylo potrzeby jej uzywac. Dr zaproponowal mi anatomki 310 w jednej a drugiej 330-o ile sie nie myle z pojemnoscia. Powiedzial ze to max jaki moge miec i niestety sutki beda odstawac w widoczny sposob na boki .Co Wy o tym myslicie? pojutrze jade do Wawy na nastepne dwie konsultacje
|
|
#8830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
To była Twoja już chyba 3 konsultacja? poprzednio jakie wielkości Ci lekarze proponowali? pamiętam że były to raz okrągłe implanty a raz anatomki. A pamiętasz jaki model teraz Ci Pan dr zaproponował. I przypomnij proszę jakie chcesz mieć piersi
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#8831 |
|
Zadomowienie
|
Myu mi też się bardzo podoba
A najlepsze jest to, że w pierwszej kolejności zobaczyłam go w dziale męskiej bielizny, w propozycjach bokserek dla panówCo do stroju to jak weszłam w pełną tabelę rozmiarów góra rozmiaru xl pasuje również na 70E, a w tym stroju można tylko góre rozmiaru xl skompletować z mniejszym dołem (m), który patrząc na wymiarki byłby na mnie dobry (ja mam 88cm w biodrach). W innych wypadkach można sam rozmiar s, m lub l, ale całego kompletu:/ Teraz muszę tża przekonać, bo on by chciał mnie na plażę w golfie i spodniach z jakimś pasem cnoty wysłać Kwiatuszku to będziesz mogła sobie w lekarzach przebierać ale przypuszczam też, że wybór nie będzie taki łatwy jeśli każdy wzbudzi Twoje zaufanie. Mam nadzieję, że dobrego wyboru dokonasz i będziesz zadowolona
|
#8832 | |
|
Raczkowanie
|
CYK PYK (czy jak to tam było
) i dzień znikł! Paularetka 03.01- dziś!!! ![]() przedpo 24.01- 20 ![]() nkolodii 28.01- 24![]() malina986 05.02- 32![]() Dzień dobry wszystkim! ---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
)
|
|
#8833 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
ale u mnie dzisiaj za oknem paskudnie... szaro, buro, deszcz pada,wiatr wieje ... brrrrrrr..... zrobiłam wczoraj moje 1-sze olejowanie włosków(kokosowy+migdałow y+amla gold).... właśnie zmyłam, nałożyłam maskę i godzinka w czepku ![]() miłego dnia
|
|
#8834 |
|
Raczkowanie
|
puk puk ja również witam sie z rana
HORO -u mnie też brzydka pogoda więc nie jestes sama A to olejowanie kochana dobre? ja nigdy nic takiego nie robiłam z włosami,tylko czasami nakładam maskę i czepek i tak straszę po domu bo do tego wkładam czapkę
|
#8835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
podobno dobre nasza Celinka też mi doradziła... włoski mają być po tym gładkie, odżywione, nawilżone i zregenerowane. No i po niektórych olejach szybciej rosną ja mam jakiś czepek termoaktywny, więc straszę tylko w nim ![]() na szczęście jestem sama z malutką, więc mogę tak chodzić
|
|
|
#8836 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i wychodziłam ze sklepu wściekła Pani w sklepie pociła sie ile mogła- a ja tylko "nie to nie dla mnie"Razu pewnego wziełam staniczek ale nie do końca zadowolona no i co? leży w szufladzie,tylko raz ubrany. Ale w końcu znalazłam ,mam parę na okazje że tak powiem bo na co dzień to i tak uwielbiam ten triumpha dla karmiących.Poluje jeszcze na ładny czerwony,ale juz bez emocji bo wiem jak ciężko sobie samej tzn. naszym piersiom dogodzić .Pamietam jak marzyłam o takich zakupach-koronka,bez gąbek.... a teraz szału nie ma ![]() ![]() ![]() ![]() Ta więc kochana cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości i nic na siłe nie kupuj ![]()
|
|
#8837 |
|
Zadomowienie
|
cześć Dziewczynki, ja może z dziwnym pytaniem ale hmmm...te cycki to długo będą rosły? Znowu mi się przyciasny biustonosz robi. Wczoraj się zmierzyłam i mam 94 -95 w obwodzie a po op. było 90-91 . Potem zrobiło sie 92-92 a teraz znowu 1 cm więcej
Możliwe, że to od tego, że przytyłam? Szczerze mówiąc nie chcę większych. Kupiłam już parę biustonoszy i nawet nie zdążyłam w nich pochodzić
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-03 o 10:07 |
|
|
|
#8838 |
|
Raczkowanie
|
HORO a gdzie kupowałaś? na alegro? bo o efektach jakie będa miały twoje włoski to przydałoby sie moim włosom,ciągle rozjasniane
P.s. ciekawe jaką miałby minę kurier w tym momencie gdybyś otworzyła mu drzwi -z czepkiem na głowie .Przepraszam ale wypędzam wszy z mojej głowy -chyba padłby na wycieraczkę
|
#8839 |
|
Wtajemniczenie
|
Balseno jak sie tyle to cycuszki tez rosna, jak sie chudnie to najpierw w cycuszkach a na koncu tylek i uda niestety
|
|
|
|
#8840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jednak w 4 sklepach bo w Intimissimi też w końcu mi nic z biustonoszy nie spasowało - ale stroje kapielowe tak
|
|
#8841 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko się cieszyć ![]() ale tak poważnie... skoro przytyłaś, to biuścik też mógł trochę urosnąć ![]() Cytat:
i Ty mnie tu nie strasz, bo dzisiaj będzie kurier (wczoraj dostałam tylko część zakupków)... może nawet niedługo i... padnie
|
|
|
#8842 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#8843 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie to tak troche jeszcze szokuje jak ide do sklepu i kupuje miske E czy F - jezuuuu to takie duuuże biustonosze
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-03 o 10:30 |
||
|
|
|
#8844 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez biore sie za siebie, mam swoj plan
dlugoterminowy |
|
|
|
#8845 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A wiesz ,ze mnie pocieszylas hehe...nie ,ze tez masz problem ze staniczkami ale z tego powodu iz jestem calkiem w normie ![]() Sluchajcie a na basen w jakim kostiumie sie wybrac najlepiej ? Szczerze powiem ,ze nie lubie jednoczesciowego i nie mam ,czy moze byc dwu i jaki? Mam taki top sportowy i mysle o nim ale czy zda egzamin!
|
|
#8846 |
|
Wtajemniczenie
|
Celinka, na basen ale nie aqupark bo tam jest rewia mody, to babki chodza w roznych strojach, takich plazowych nie polecam bo woda basenowa im szkodzi, mozna kupic 2cz. sportowe, akuratne na fajne cycuszki
![]() Jezli masz jakis stroj na basen to idz raz i sie przekonaj czy dcobrze sie w nim plywa, masz tak blisko fajny basenik, moja corcia co piatek tam chodzi ze szkoly Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-03 o 10:52 |
|
|
|
#8847 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pisze to bo mam takie doswiadczenie niestety i tak sie dziele oby Was uchronic.---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
|
|
#8848 |
|
Raczkowanie
|
na allegro i w sklepie helfy.pl
i Ty mnie tu nie strasz, bo dzisiaj będzie kurier (wczoraj dostałam tylko część zakupków)... może nawet niedługo i... padnie Wskakuj szybko w bieliznę i haleczke ponętną i bedzie w sam raz Dziekuje za wsakzówki pózniej sobie poszukam i dopasuje preperaty i dam znać co i jak
|
#8849 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja też mam włoski jasne, zawsze robione na bardzo jasne blondy... no i niestety zniszczone przez eksperymenty jak już dotrze do mnie wszystko , co zamówiłam, to napiszę co, jakie i na co działa
|
|
|
#8850 |
|
Raczkowanie
|
CELINKLO idz na basen tak jak AMORCIO doradza ,nie na żaden aua park bo tam sobie nie popływasz ,a co do stroju to na dzien dobry idz w tym co masz ,ja równiez nie miałam jedno częściowego ,kupiłam sobie z FEBy dwu z drutami(zakaz drutów) ,ale cóż tylko na basen a w dodatku zakupiłam wiekszy
tak że miseczka i te druty prawie pod pache zachodziły zawiązany na szyję cycki miałam zakryte bo ja wstydliwa z natury .
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

bo jestem radzi ciekawa a moj zapał jest w tym momencie 100%

) Postanowilam poczekac jeszcze pare dni bo one z dnia na dzien sa jakies lepsze .
Paularetka 03.01- 1
kiedyś..s obie kupię...

chociaz swoich piersi nie mialam ale kto tam wie

i dopiero 2 godziny temu wrócilam z Warszawy....
i wychodziłam ze sklepu wściekła Pani w sklepie pociła sie ile mogła- a ja tylko "nie to nie dla mnie"Razu pewnego wziełam staniczek ale nie do końca zadowolona no i co? leży w szufladzie,tylko raz ubrany. Ale w końcu znalazłam ,mam parę na okazje że tak powiem bo na co dzień to i tak uwielbiam ten triumpha dla karmiących.Poluje jeszcze na ładny czerwony,ale juz bez emocji
Dwa razy się przemęczyłam- pierwszy i ostatni, a ten stanik wraca do pawlacza