|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010
no chyba...
![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
No dobra, czuję się odtrącona, więc odpuszczam
![]() Ale ja chciałabym tak wyglądać jak Aga. Plaski brzuszek, śliczna figurka. ja chuda jak szkapa a na dupsku cellulit, brzuch jak coś zjem to jak u dziecka z Etiopii (sorry za porównanie...)nataszka- pewnie nie utrzymujecie kontaktów, tylko przy okazji większych imprez rodzinnych się spotykacie...
|
#933 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehe---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Cytat:
![]() kurcze ty mi zagadki robisz... napisz mi na PW o kogo chodzi ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
no wlansie teraz tak w bambuko w MEDIA MARKTCIE ludzi robia
|
|
|
|
#935 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masakra ale macie chyba prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dniCytat:
|
||
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
no ale nie wzielismy nic, na szczescie, choc juz kredyt byl przyznany to tezet sobie policzyl szybko na kalkulatorze, a tu zamiast 3 tys z kawalkiem - bo ubezpieczenie jeszcze chcial - wyszlo ponad 4...
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chciałam się pochwalić dziełami mojej córki z dnia dzisiejszego ![]() Gdyby ktoś nie wiedział, to na pierwszym rysunku, to po bokach twarzy to wąsy wujka Tomka nie ręce ![]() a na drugim to już ręce właśnie a na nogach ma buciki nawet
|
|
#938 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo jest wieś i wieś ![]() Cytat:
Cytat:
chyba nie myślałaś że sklep sobie strat narobi sprzedajac ludziom bez żadnych kosztów ,dla mnie takie teksty raty 0% czy coś podobnego to od razu czerwona lampka i hasło że gdzie tu jest haczyk dobrze że nic nie wzięliście od dziadów Cytat:
Mrowak chyba spróbuję czipsów jabłkowych twoim sposobem bo robiłam tak kiedyś ziemniaczane i były super chrupiące, a ja jak jabłka suszę to są takie gumowate trochę |
|||||
|
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Właśnie Agatka oglądała swój album ze zdjęciami i jak zobaczyłam zdjęcia, jak Agatka np. całuje ogromny brzuchol to tak sobie od razu o Tobie pomyślałam . Warto zrobić sobie takie fotki, fajna pamiątka .Aga - przepiękne fotki
|
|
|
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jaki Wercia ma talent |
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
I żebym nie była gołosłowna- zdjęcie sprzed chwili- miała getry i koszulkę, zapragnęła sukienki bo chciała tańczyć do Fasolek
chciałam jej założyc rajty zamiast tych getrów co wyglądają jak spodnie ale "nie, ja kocham geterki". I tym sposobem wygląda jak lumpek. Do tego skarpet już brak... a ona wpatrzona w bajkę. Spinki dalej na głowie ale wlosy juz w niezbyt wyjściowym stanie ![]() Drugie zdjęcie przy macie- bardzo ja lubi
|
#943 |
|
Zakorzenienie
|
Nie robiłam. Nawet nie pomyślałam. Dzięki za pomysł.
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie od rana masakra. Tz oczywiście poszedł sobie odpocząć do pracy a ja z dziecmi siedzę. Oliwka dalej strasznie kaszle, ledwo zjadla trochę mleka na śniadanie. A juz myślałam ze przez ten kaszel zaraz zwymiotuje. Nataszka jak na razie ma "tylko" katar i chrypi. Agnieszka - co do Tojego wyglądu to powiem tylko ze jesteś piękna. I Twoje dzieci są przesliczne
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
Ja z jednym dzieckiem i brzuchem mam dość.
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale wiem, że to nie dal mnie. Ja wolę coś w rodzaju zumby. Połączenie tańca, który kocham z aerobikiem (który też lubię). Chodzę na razie raz w tygodniu ale to za mało żeby mieć efekty w figurze, chodzę bardziej dla przyjemności, niedługo zamierzam chodzić 2 razy. Co do diety- za słaba jestem kocham słodycze i niezdrowe żarełko
Weroniczka (05.04.2010r) "Ktoś" ( tp. 3.12.2014 ) Edytowane przez ASIULEK_23 Czas edycji: 2013-01-03 o 12:23 |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem ci ze sporo bralismy na te 0% i zawsze bylo tak ze taka sama kase musilibysmy zaplacic w tym samym czasie przy kasie za gotowke jak i biorac to w tych ich ratach - i poki co dobrze mi z tym bylo i nie czualam sie oszukana choc wiedzialam ze gdzie indziej moge to troche taniej kupic - ale tylko w sieci, a teraz perfidnie dzialaja...bo ubezpieczen wg prawa wciskac nie moga - bo zawsze w ciagu 10 dni mozna z niego zrezygonwac... a zaczeli wciskac jakies zabezpieczenia kredytu... gdzie nie informuja o tym - bo gdyby to bylo ubezpieczenie sprzetu nawet za 500zl - takie tezet i tak chcial wziac to luz bo cos za to mam - a ono dosc rozbudowane bylo - a tu to zabezpieczenie nic dawalo i nie informowali o tym - i to mnie strasznie poirytowalo... |
|
|
|
|
#948 |
|
Zakorzenienie
|
Pop- dużo siły
|
#949 |
|
Zakorzenienie
|
Rysunki super, moja też tak maluje już, kiedyś sfotografuje albo odnajdę te rysunki,
zostawiacie sobie te wszystkie wypocinki dzieci? może i wercia nie jest ubrana jak chcesz ale ona jest przesłodka, nie szata zdobi człowieka Asiu ![]() Pop łącze się z Tobą! wczoraj na masażach w innym mieście wiedzieli o Amelci, ale nie wiedzieli że moja córka, jak im powiedziałam to byli zaskoczeni
|
|
|
|
#950 |
|
Zakorzenienie
|
Popiku sciskam... choc zawsze to lepiejj niz mialby ci sie jeszcze chlop rozlozyc w domu
|
|
|
|
#951 | ||||
|
Zakorzenienie
|
na all.
Cytat:
![]() praktycznie codziennie czytam i to potrafię 100-200 stron dziennie połknąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
[B]Bao chciałaś spodnie dresowe dla Kubusia,od 12 stycznia w lidlu będą 2 pary za 25 zeta i fajne,bo mają zwężane nogawki,a takie najbardziej lubię.Będą też bluzeczki z długim 2 sztuki za 2 dyszki. wersja na dziewczynki również będzie ee nie wiem czemu mi się pogrubiło,nic mi się nie chcę z tym zrobić. Cytat:
Mój najpiękniejszy uśmiech "Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley Edytowane przez anakazar Czas edycji: 2013-01-03 o 12:58 |
||||
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na odwrocie piszę wiek kiedy to spłodziła
|
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
Asiulek - Wercia pięknie rysuje. I wcale nie wyglada jak lump.
Megi- 30 tc dla mnie to jakaś abstrakcja ze można tyle w ciąży być. ![]() Oliwka nie nosi kotek, spinek ,opasek. Nie lubi a my jej nie zakładamy. Ma dość krotkie włosy. Nataszka zasnela. Oliwka włączyła sobie minimini a ja trochę posprzatalam. U mnie jest wieczny, niekończących sie bałagan. Zacznę sprzątać w jednym koncu to w drugim mam juz bałagan. Ja nie wiem jak Wy jesteście w stanie utrzymać porządek. A do mnie przecież przychodzi 2 razy w tygodniu dziewczyna. I jeszcze jak oglądam zdjęcia Agnieszki, ktora tez ma dwa maluchy, i widzę jak u niej wszystko dopieszczone, dzieci czysciutkie pięknie poubierane. Agnieszka zadbana. Normanie aż wierzyć mi sie nie chce ze tak można. Ja po domu to od rana do wieczora w dresach, które dopiero co ubralam bo wcześniej w koszuli nocnej latalam. ![]() Idę karmic ta starsza i jak skończę to zacznę te druga. Całość zajmie mi z 2 godziny
|
#954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Agnieszka cóż - ja nie wiem, jak ona to robi. Rzekłabym, że to niemożliwe. Albo zamyka dzieci w klatce, robi się na bóstwo etc, wypuści dzieci, pstryknie fotki, a później znów jest jak u nas
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki nawyk, ze jak wchodzę do domu to momentalnie przebieram się w "domowe". Po prostu od razu wszystko zaczyna mnie uwierać. Łącznie ze stanikiem a że nie stać mnie na super, firmowe, piękne rzeczy do łażenia po domu to przyznam szczerze, nie wyglądam zbyt ładnie choć staram się by nie przesadzić i by mąż nie poszukał sobie innej, takie "Agowej" ![]() ja jak np. ubiorę się jakoś wyjsciowo, np. ostatnio na Sylwka, to w domu nie umiem się w tych rzeczach poruszać. Chodzę jak kołek, boję się, że coś zaraz poplamię, podrę itd nawet schylać się boję ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- Co do książek, to ja czytam przed spaniem i czasem jak mała spi a na forum prowadzę monologi wtedy spadam czytać Niestety w łóżku wieczorem nie poczytam długo bo szybko mnie muli. Chocby nie wiem jaka intereseująca książka było to nie wygram z tym... nawet nieraz patrzę, że na nastepnej stronie koniec rozdziału, zmuszam się, pocieszam, że dam radę i... nie daję, dokańczam rano ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- No to se właśnie monologuję ale czytać nie idę bo szykuję się do pracy na 15- nie opłaca mi się brać za książkę ![]() Gdzie jest monka?? coś długo jej nie ma..
|
|
#956 |
|
Zakorzenienie
|
moje dziecko się dvd nauczyło obslugiwać, ciągle płyty zmienia...
masakra, nie wiem co z tą Monka ![]() to od 15 do której Asiu? |
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
do 21
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Libra ta czarna z tym mazgajem na dole jest super, ma siateczki powszywane po całej długości z boku, leży na mnie tak, że bym najchętniej tylko takie miała
---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Czy Wam wizaz normalnie działa, mi co chwila jakieś kwadraciki wskakują i już nic nie mogę zrobić, chyba że tz jakiegoś wirusa ściągnął :/Ale tylko tutaj mam problem
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- no to miłej pracy, ja się jadę masować
|
|
|
|
|
#960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz byłam znowu u innego, mamy inhalacje, ale mała dalej kaszle, więc po weekendzie będzie miała robione badania. Na razie będzie miała w przychodni, a jak to nic nie da to mamy skierowanie na badania do Łagiewnik. ja czytam wieczorem jak mała już spi Cytat:
![]() A tam gdzie się budujemy mamy duża działke, sąsiedzi w większej odległości niż tutaj. Chcemy sobie jeszcze dokupić z tyłu domu działke ![]() No i przede wszystkim będziemy tam sami a nie z rodzicami
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:45.

(sorry za porównanie...)

mam nadzieje że jak się przeprowadzimy to spodoba mi się życie na wsi. Ja całe życie mieszkam w mieście, jedynie wakacje i ferie spędzałam u babci na wsi.
chyba nie myślałaś że sklep sobie strat narobi sprzedajac ludziom bez żadnych kosztów ,dla mnie takie teksty raty 0% czy coś podobnego to od razu czerwona lampka i hasło że gdzie tu jest haczyk