Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010 - Strona 32 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 11:22   #931
nataszka25
Zakorzenienie

Dot.: Guciu od Megi:zagadaj do kolegi- II-IV 2010

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
kopa w tyłek
no chyba...

---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:21 ----------

Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
a ja sie wkurzylam... ogolnie lubie te akcje w marketach raty 0% i czesto cos tam bralismy na co od razu kasy nie chcielismy wydawac... do saturna sie spoznilismy ale w media marktcie sie teraz pojawily... i co 50 rat0% a do lapka za 3 tys doliczaja po kryjomu - bo nie imformujac o tym, tylko tezetowi wysokosc raty sie nie nie zgadzala 1000zl za zabezpieczenie kredytu - no pierwszy raz sie spotkalam z taka chamowa w tych ratach... wiem ze przed akcja podnosza troche ceny - ale porownujac do innych sklepow nie ma jakies tragedii, ale tu perfidnie robia ludzi w bambuko, ktorzy przyzwyczaili sie juz sie np saturnie 0% to 0 i tu pewnie sporo sie nabralo...
a wy gdzie zakupy robiliscie?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:22   #932
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Też jestem przeciwko przystępowaniu Sary i Asi do protestu
No dobra, czuję się odtrącona, więc odpuszczam
Ale ja chciałabym tak wyglądać jak Aga. Plaski brzuszek, śliczna figurka. ja chuda jak szkapa a na dupsku cellulit, brzuch jak coś zjem to jak u dziecka z Etiopii (sorry za porównanie...)

nataszka- pewnie nie utrzymujecie kontaktów, tylko przy okazji większych imprez rodzinnych się spotykacie...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:25   #933
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
kurcze jak mnie to denerwuje,a lekarze tak obojętnie podchodzą psiknie pani tantum verde i będzie dobrze plus nawilżać powietrze

Ana nie mam fotek przy sobie najbardziej aktualnych mam jeszcze z lata w "pracowym kompie"

Nataszka jak mi się marzy jeszcze raz masaz w Shanti-jak on masował
Śliczna gwiazdeczka

Dziewczyny kiedy Wy czytacie????nie pamiętam kiedy miała książkę w ręku a tak lubiłam czytać

Jasta fujjj jak to brzmi o tej lekarce rzeczywiście jak nawiedzona jakie robaki by musiały być żeby wyczuć pod palcem

Pop zdówka dla Oliwki żeby Nataszka się trzymała

Agnieszka ładny kredycik oczaleć idzie jak się widzi takie ciuszki
Aga bosko dzieciaczki wyglądają i jak Adrianek urósł w szoku jestem

Libra chyba Cię kopnę za to"Leniwe poranki uwielbiam latem wstawać wcześnie ,robię sobie nie raz kawę i siadam na schodkach przed domem ,wejście od wschodu ,słoneczko przyjemnie grzeje''
a ja się siedzę w pracy za oknem deszcz leje i wogóle jest bleee dzisiaj!
mi się trafiła kobieta więc du.pa hehe

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ----------

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ale ja chciałabym tak wyglądać jak Aga. Plaski brzuszek, śliczna figurka. ja chuda jak szkapa a na dupsku cellulit, brzuch jak coś zjem to jak u dziecka z Etiopii (sorry za porównanie...)

nataszka- pewnie nie utrzymujecie kontaktów, tylko przy okazji większych imprez rodzinnych się spotykacie...
Asia ty jak pamiętam zdjęcie w żółtej sukience to wyglądasz super, nie narzekaj!

kurcze ty mi zagadki robisz... napisz mi na PW o kogo chodzi

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Cytat:

no i nie odtrącona tylko zaszczycona powinnaś się czuć
Stary 2013-01-03, 11:26   #934
mloda1989
Zakorzenienie

no wlansie teraz tak w bambuko w MEDIA MARKTCIE ludzi robia
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:31   #935
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
a ja sie wkurzylam... ogolnie lubie te akcje w marketach raty 0% i czesto cos tam bralismy na co od razu kasy nie chcielismy wydawac... do saturna sie spoznilismy ale w media marktcie sie teraz pojawily... i co 50 rat0% a do lapka za 3 tys doliczaja po kryjomu - bo nie imformujac o tym, tylko tezetowi wysokosc raty sie nie nie zgadzala 1000zl za zabezpieczenie kredytu - no pierwszy raz sie spotkalam z taka chamowa w tych ratach... wiem ze przed akcja podnosza troche ceny - ale porownujac do innych sklepow nie ma jakies tragedii, ale tu perfidnie robia ludzi w bambuko, ktorzy przyzwyczaili sie juz sie np saturnie 0% to 0 i tu pewnie sporo sie nabralo...
masakra ale macie chyba prawo do odstąpienia od umowy w ciągu 14 dni

Cytat:

Asia udana jesteś
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:38   #936
mloda1989
Zakorzenienie

no ale nie wzielismy nic, na szczescie, choc juz kredyt byl przyznany to tezet sobie policzyl szybko na kalkulatorze, a tu zamiast 3 tys z kawalkiem - bo ubezpieczenie jeszcze chcial - wyszlo ponad 4...
Stary 2013-01-03, 12:10   #937
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Asia ty jak pamiętam zdjęcie w żółtej sukience to wyglądasz super, nie narzekaj!
To było w pierwszych tygodniach ciąży, więc się nie liczy

Chciałam się pochwalić dziełami mojej córki z dnia dzisiejszego

Gdyby ktoś nie wiedział, to na pierwszym rysunku, to po bokach twarzy to wąsy wujka Tomka nie ręce

a na drugim to już ręce właśnie a na nogach ma buciki nawet
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-01-03 10.42.58.jpg (24,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-01-03 10.44.51.jpg (27,0 KB, 21 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 12:11   #938
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Libra jak w planach zakupowych masz bluzki na cieplejsze dni do uprawiania sportu, to w Biedronie są za☠☠☠iaszcze za 19 zł Tylko jest kilka modeli, a tylko jeden z materiału funkcyjnego(nie bawełna)taka czarna z jakimś kwiatem lub mazgajem na dole. Ona ma wstawki z siateczki po bokach. Pięknie leży i jest na tyle długa że przy ćwiczeniu brzuch nie wyskakuje

I zmykam dzieci karmić, bo dzisiaj ze starszym neurolog kontrolnie mnie czeka
ale to one te bluzki teraz są? powiem Ci że mam jedna z lidla na rower taką długą na plecach kieszonki i zapinana pod szyję na zamek i jest super jestem bardzo zadowolona zniej a mam drugą też z lidla taką bardziej do ćwiczeń i badziewie totalne ,niby miała byc oddychająca a pocę się jak wieprz w tym

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
też bym tak chciała mam nadzieje że jak się przeprowadzimy to spodoba mi się życie na wsi. Ja całe życie mieszkam w mieście, jedynie wakacje i ferie spędzałam u babci na wsi.
na pewno Ci się spodoba że masz swój dom ,swoje podwórko/ogród możesz sobie wyjść w samych gaciach i nikomu nic do tego czy dziecko może sobie brudne latać koło domu
bo jest wieś i wieś
Cytat:
Libra chyba Cię kopnę za to"Leniwe poranki uwielbiam latem wstawać wcześnie ,robię sobie nie raz kawę i siadam na schodkach przed domem ,wejście od wschodu ,słoneczko przyjemnie grzeje''
a ja się siedzę w pracy za oknem deszcz leje i wogóle jest bleee dzisiaj!
akurat dzisiaj u mnie też deszcz leje i jest paskudnie nie było leniwego poranka ze słoneczkiem na twarzy
Cytat:
Młoda nie mów że dopiero to odkryłaś chyba nie myślałaś że sklep sobie strat narobi sprzedajac ludziom bez żadnych kosztów ,dla mnie takie teksty raty 0% czy coś podobnego to od razu czerwona lampka i hasło że gdzie tu jest haczyk dobrze że nic nie wzięliście od dziadów
Cytat:
a nie myślałaś o siłce? i specjalnej diecie ? mówię o ćwiczeniach siłowych praktycznie do końca życia bo mięśnie nieużywane przez jakiś czas zanikają u kobiet szybciej,zmiana nawyków żywieniowych też do końca życia.

Mrowak chyba spróbuję czipsów jabłkowych twoim sposobem bo robiłam tak kiedyś ziemniaczane i były super chrupiące, a ja jak jabłka suszę to są takie gumowate trochę
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:12   #939
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:

Gdyby ktoś nie wiedział, to na pierwszym rysunku, to po bokach twarzy to wąsy wujka Tomka nie ręce

No piękne rysunki
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:12   #940
JASTA79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Za 2 dni zaczynamy 30sty tydzień.
Owszem - z drugim już się nie wypoczywa i czasem muszę leżeć, bo dopadają mnie skurcze, ale poza tym ok.
Rbiłaś sobie już zdjęcia z brzuszkiem? Właśnie Agatka oglądała swój album ze zdjęciami i jak zobaczyłam zdjęcia, jak Agatka np. całuje ogromny brzuchol to tak sobie od razu o Tobie pomyślałam. Warto zrobić sobie takie fotki, fajna pamiątka.

Aga - przepiękne fotki, jak z katalogu z ciuszkami dla dzieci
JASTA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:13   #941
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

boskie jaki Wercia ma talent ,mój to jakieś niezidentyfikowane bazgroły robi
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:15   #942
ASIULEK_23
Zakorzenienie

I żebym nie była gołosłowna- zdjęcie sprzed chwili- miała getry i koszulkę, zapragnęła sukienki bo chciała tańczyć do Fasolek chciałam jej założyc rajty zamiast tych getrów co wyglądają jak spodnie ale "nie, ja kocham geterki". I tym sposobem wygląda jak lumpek. Do tego skarpet już brak... a ona wpatrzona w bajkę. Spinki dalej na głowie ale wlosy juz w niezbyt wyjściowym stanie

Drugie zdjęcie przy macie- bardzo ja lubi cały czas jest rozłożona...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-01-03 11.59.49.jpg (34,7 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2012-12-28 11.24.07.jpg (43,9 KB, 50 załadowań)

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 12:15   #943
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JASTA79 Pokaż wiadomość
Rbiłaś sobie już zdjęcia z brzuszkiem? Właśnie Agatka oglądała swój album ze zdjęciami i jak zobaczyłam zdjęcia, jak Agatka np. całuje ogromny brzuchol to tak sobie od razu o Tobie pomyślałam. Warto zrobić sobie takie fotki, fajna pamiątka
Nie robiłam. Nawet nie pomyślałam. Dzięki za pomysł.
Stary 2013-01-03, 12:15   #944
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
Aga, że dzieci masz piękne to wiadomo nie od dziś, ale ja się oficjalnie nie zgadzam żeby można było mieć TAKĄ figurę po 2 porodach! Oflaguję się, otransparentuję i pójdę protestować! Kto idzie ze mną??

kurcze, ale już późno! ZNowu siedzenie na allegro i przeglądanie roślin mnie zgubiło!!!
ja tez sie chce oflagowac.

U mnie od rana masakra. Tz oczywiście poszedł sobie odpocząć do pracy a ja z dziecmi siedzę. Oliwka dalej strasznie kaszle, ledwo zjadla trochę mleka na śniadanie. A juz myślałam ze przez ten kaszel zaraz zwymiotuje.
Nataszka jak na razie ma "tylko" katar i chrypi.

Agnieszka - co do Tojego wyglądu to powiem tylko ze jesteś piękna. I Twoje dzieci są przesliczne

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:17   #945
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
boskie jaki Wercia ma talent ,mój to jakieś niezidentyfikowane bazgroły robi
Mój nienawidzi rysować

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość

U mnie od rana masakra. Tz oczywiście poszedł sobie odpocząć do pracy a ja z dziecmi siedzę. Oliwka dalej strasznie kaszle, ledwo zjadla trochę mleka na śniadanie. A juz myślałam ze przez ten kaszel zaraz zwymiotuje.
Koszmar jakiś. Ściskam ciepło, żeby było lepiej.

Ja z jednym dzieckiem i brzuchem mam dość.
Stary 2013-01-03, 12:22   #946
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:

a nie myślałaś o siłce? i specjalnej diecie ? mówię o ćwiczeniach siłowych praktycznie do końca życia bo mięśnie nieużywane przez jakiś czas zanikają u kobiet szybciej,zmiana nawyków żywieniowych też do końca życia.
Nie znoszę siłowni. Chodziłam kiedyś przez prawie 4 lata 4 razy w tygodniu i to było dla mnie mega poświecenie- za każdym razem... ja miałam tam bardziej cwiczenia na wzmocnienie mięśni przy kręgosłupie ze wzgledu na mój krzywy kręgosłup. 1-2 razy w tygodniu całą godzinę mięśnie brzucha. Oj, jaki ja miałam wtedy brzuszek
ale wiem, że to nie dal mnie. Ja wolę coś w rodzaju zumby. Połączenie tańca, który kocham z aerobikiem (który też lubię). Chodzę na razie raz w tygodniu ale to za mało żeby mieć efekty w figurze, chodzę bardziej dla przyjemności, niedługo zamierzam chodzić 2 razy.
Co do diety- za słaba jestem kocham słodycze i niezdrowe żarełko

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2013-01-03 o 12:23
Stary 2013-01-03, 12:24   #947
mloda1989
Zakorzenienie

Cytat:

Młoda nie mów że dopiero to odkryłaś chyba nie myślałaś że sklep sobie strat narobi sprzedajac ludziom bez żadnych kosztów ,dla mnie takie teksty raty 0% czy coś podobnego to od razu czerwona lampka i hasło że gdzie tu jest haczyk dobrze że nic nie wzięliście od dziadów

powiem ci ze sporo bralismy na te 0% i zawsze bylo tak ze taka sama kase musilibysmy zaplacic w tym samym czasie przy kasie za gotowke jak i biorac to w tych ich ratach - i poki co dobrze mi z tym bylo i nie czualam sie oszukana choc wiedzialam ze gdzie indziej moge to troche taniej kupic - ale tylko w sieci, a teraz perfidnie dzialaja...bo ubezpieczen wg prawa wciskac nie moga - bo zawsze w ciagu 10 dni mozna z niego zrezygonwac... a zaczeli wciskac jakies zabezpieczenia kredytu... gdzie nie informuja o tym - bo gdyby to bylo ubezpieczenie sprzetu nawet za 500zl - takie tezet i tak chcial wziac to luz bo cos za to mam - a ono dosc rozbudowane bylo - a tu to zabezpieczenie nic dawalo i nie informowali o tym - i to mnie strasznie poirytowalo...
Stary 2013-01-03, 12:24   #948
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Pop- dużo siły nie zazdroszczę...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 12:49   #949
nataszka25
Zakorzenienie

Rysunki super, moja też tak maluje już, kiedyś sfotografuje albo odnajdę te rysunki,
zostawiacie sobie te wszystkie wypocinki dzieci?

może i wercia nie jest ubrana jak chcesz ale ona jest przesłodka, nie szata zdobi człowieka Asiu

Pop łącze się z Tobą!
wczoraj na masażach w innym mieście wiedzieli o Amelci, ale nie wiedzieli że moja córka, jak im powiedziałam to byli zaskoczeni
Stary 2013-01-03, 12:56   #950
mloda1989
Zakorzenienie

Popiku sciskam... choc zawsze to lepiejj niz mialby ci sie jeszcze chlop rozlozyc w domu
Stary 2013-01-03, 12:57   #951
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Ana gdzie zamawiałaś ubrania?

na all.
Cytat:

Ana nie mam fotek przy sobie najbardziej aktualnych mam jeszcze z lata w "pracowym kompie"

Dziewczyny kiedy Wy czytacie????nie pamiętam kiedy miała książkę w ręku a tak lubiłam czytać
jak będziesz małego aktualnego miała to wrzuć

praktycznie codziennie czytam i to potrafię 100-200 stron dziennie połknąć
Cytat:

ślicznie
Cytat:
ale to one te bluzki teraz są? powiem Ci że mam jedna z lidla na rower taką długą na plecach kieszonki i zapinana pod szyję na zamek i jest super jestem bardzo zadowolona zniej a mam drugą też z lidla taką bardziej do ćwiczeń i badziewie totalne ,niby miała byc oddychająca a pocę się jak wieprz w tym

dzisiaj byłam w locie w lidlu i widziałam fajne(bo zmacałam)bluzki do biegania(i nie tylko)i fajne bardzo spodnie ale u mnie esek już nie było,bo bluzkę bym wzięła.

[B]Bao chciałaś spodnie dresowe dla Kubusia,od 12 stycznia w lidlu będą 2 pary za 25 zeta i fajne,bo mają zwężane nogawki,a takie najbardziej lubię.Będą też bluzeczki z długim 2 sztuki za 2 dyszki. wersja na dziewczynki również będzie[/B]

ee nie wiem czemu mi się pogrubiło,nic mi się nie chcę z tym zrobić.
Cytat:

Agnieszka - co do Tojego wyglądu to powiem tylko ze jesteś piękna. I Twoje dzieci są przesliczne
Popiku dużo siły

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2013-01-03 o 12:58
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 12:57   #952
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Rysunki super, moja też tak maluje już, kiedyś sfotografuje albo odnajdę te rysunki,
zostawiacie sobie te wszystkie wypocinki dzieci?

może i wercia nie jest ubrana jak chcesz ale ona jest przesłodka, nie szata zdobi człowieka Asiu

Pop łącze się z Tobą!
wczoraj na masażach w innym mieście wiedzieli o Amelci, ale nie wiedzieli że moja córka, jak im powiedziałam to byli zaskoczeni
ja zostawiam ale nie wszystko, tylko te co coś przypominają na odwrocie piszę wiek kiedy to spłodziła

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 13:00   #953
P0P70
Zakorzenienie

Asiulek - Wercia pięknie rysuje. I wcale nie wyglada jak lump.

Megi- 30 tc dla mnie to jakaś abstrakcja ze można tyle w ciąży być.

Oliwka nie nosi kotek, spinek ,opasek. Nie lubi a my jej nie zakładamy. Ma dość krotkie włosy.

Nataszka zasnela. Oliwka włączyła sobie minimini a ja trochę posprzatalam. U mnie jest wieczny, niekończących sie bałagan. Zacznę sprzątać w jednym koncu to w drugim mam juz bałagan. Ja nie wiem jak Wy jesteście w stanie utrzymać porządek. A do mnie przecież przychodzi 2 razy w tygodniu dziewczyna. normalnie nie nadaje sie na gospodynie.
I jeszcze jak oglądam zdjęcia Agnieszki, ktora tez ma dwa maluchy, i widzę jak u niej wszystko dopieszczone, dzieci czysciutkie pięknie poubierane. Agnieszka zadbana. Normanie aż wierzyć mi sie nie chce ze tak można. Ja po domu to od rana do wieczora w dresach, które dopiero co ubralam bo wcześniej w koszuli nocnej latalam.

Idę karmic ta starsza i jak skończę to zacznę te druga. Całość zajmie mi z 2 godziny

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:18   #954
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
Megi- 30 tc dla mnie to jakaś abstrakcja ze można tyle w ciąży być.

Nataszka zasnela. Oliwka włączyła sobie minimini a ja trochę posprzatalam. U mnie jest wieczny, niekończących sie bałagan. Zacznę sprzątać w jednym koncu to w drugim mam juz bałagan. Ja nie wiem jak Wy jesteście w stanie utrzymać porządek. A do mnie przecież przychodzi 2 razy w tygodniu dziewczyna. normalnie nie nadaje sie na gospodynie.
I jeszcze jak oglądam zdjęcia Agnieszki, ktora tez ma dwa maluchy, i widzę jak u niej wszystko dopieszczone, dzieci czysciutkie pięknie poubierane. Agnieszka zadbana. Normanie aż wierzyć mi sie nie chce ze tak można. Ja po domu to od rana do wieczora w dresach, które dopiero co ubralam bo wcześniej w koszuli nocnej latalam.

Idę karmic ta starsza i jak skończę to zacznę te druga. Całość zajmie mi z 2 godziny
A idź Ty - ja nie wiem, jak z tym Igorem mogłam 42 tygodnie chodzić

A Agnieszka cóż - ja nie wiem, jak ona to robi. Rzekłabym, że to niemożliwe. Albo zamyka dzieci w klatce, robi się na bóstwo etc, wypuści dzieci, pstryknie fotki, a później znów jest jak u nas
Stary 2013-01-03, 13:38   #955
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
A idź Ty - ja nie wiem, jak z tym Igorem mogłam 42 tygodnie chodzić

A Agnieszka cóż - ja nie wiem, jak ona to robi. Rzekłabym, że to niemożliwe. Albo zamyka dzieci w klatce, robi się na bóstwo etc, wypuści dzieci, pstryknie fotki, a później znów jest jak u nas
Tak właśnie na pewno jest. Aga, przyznaj się!!

Ja mam taki nawyk, ze jak wchodzę do domu to momentalnie przebieram się w "domowe". Po prostu od razu wszystko zaczyna mnie uwierać. Łącznie ze stanikiem a że nie stać mnie na super, firmowe, piękne rzeczy do łażenia po domu to przyznam szczerze, nie wyglądam zbyt ładnie choć staram się by nie przesadzić i by mąż nie poszukał sobie innej, takie "Agowej"
ja jak np. ubiorę się jakoś wyjsciowo, np. ostatnio na Sylwka, to w domu nie umiem się w tych rzeczach poruszać. Chodzę jak kołek, boję się, że coś zaraz poplamię, podrę itd nawet schylać się boję

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ----------

Co do książek, to ja czytam przed spaniem i czasem jak mała spi a na forum prowadzę monologi wtedy spadam czytać
Niestety w łóżku wieczorem nie poczytam długo bo szybko mnie muli. Chocby nie wiem jaka intereseująca książka było to nie wygram z tym... nawet nieraz patrzę, że na nastepnej stronie koniec rozdziału, zmuszam się, pocieszam, że dam radę i... nie daję, dokańczam rano

---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

No to se właśnie monologuję ale czytać nie idę bo szykuję się do pracy na 15- nie opłaca mi się brać za książkę

Gdzie jest monka?? coś długo jej nie ma..

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 13:44   #956
nataszka25
Zakorzenienie

moje dziecko się dvd nauczyło obslugiwać, ciągle płyty zmienia...
masakra,
nie wiem co z tą Monka

to od 15 do której Asiu?
Stary 2013-01-03, 13:48   #957
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
moje dziecko się dvd nauczyło obslugiwać, ciągle płyty zmienia...
masakra,
nie wiem co z tą Monka

to od 15 do której Asiu?
do 21

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2013-01-03, 13:53   #958
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Libra ta czarna z tym mazgajem na dole jest super, ma siateczki powszywane po całej długości z boku, leży na mnie tak, że bym najchętniej tylko takie miała Jutro dopiero na pot wypróbuję bo na siłownie idę. Teraz od poniedziałku są w ofercie biedronki

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Czy Wam wizaz normalnie działa, mi co chwila jakieś kwadraciki wskakują i już nic nie mogę zrobić, chyba że tz jakiegoś wirusa ściągnął :/Ale tylko tutaj mam problem

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 13:57   #959
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Libra ta czarna z tym mazgajem na dole jest super, ma siateczki powszywane po całej długości z boku, leży na mnie tak, że bym najchętniej tylko takie miała Jutro dopiero na pot wypróbuję bo na siłownie idę. Teraz od poniedziałku są w ofercie biedronki

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ----------

Czy Wam wizaz normalnie działa, mi co chwila jakieś kwadraciki wskakują i już nic nie mogę zrobić, chyba że tz jakiegoś wirusa ściągnął :/Ale tylko tutaj mam problem
u mnie jest ok.

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Cytat:
do 21
no to miłej pracy, ja się jadę masować
Stary 2013-01-03, 14:06   #960
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze jak mnie to denerwuje,a lekarze tak obojętnie podchodzą psiknie pani tantum verde i będzie dobrze plus nawilżać powietrze

wiesz co u nas też ciągle przepisywali jakieś syropki, inhalacje. W końcu pojechałam z nią do innego lekarza, mała dostała gorączke i okazało się że to obustronne zapalenie oskrzeli. Lekarka zdziwiła się , że Zosia tyle czasu ma kaszel i nie miała zrobionych zadnych badań. Dostała antybiotyk niby przeszło, a za kilka dni kolejne zapalenie oskrzeli.
Teraz byłam znowu u innego, mamy inhalacje, ale mała dalej kaszle, więc po weekendzie będzie miała robione badania.
Na razie będzie miała w przychodni, a jak to nic nie da to mamy skierowanie na badania do Łagiewnik.

ja czytam wieczorem jak mała już spi

Cytat:
na pewno Ci się spodoba że masz swój dom ,swoje podwórko/ogród możesz sobie wyjść w samych gaciach i nikomu nic do tego czy dziecko może sobie brudne latać koło domu
bo jest wieś i wieś
teraz też mieszkamy w domu, mamy swoje podwórko, ogródek i z dwóch stron sąsiadów, działki są małe więc wszystko widać. Ale i tak bym tego nie zamieniła na mieszkanie w blokach
A tam gdzie się budujemy mamy duża działke, sąsiedzi w większej odległości niż tutaj. Chcemy sobie jeszcze dokupić z tyłu domu działke
No i przede wszystkim będziemy tam sami a nie z rodzicami

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości