Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.V - Strona 154 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 6 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.6 6 11,54%
W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 10 19,23%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.6 3 5,77%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 3 5,77%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.6 1 1,92%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.6 3 5,77%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.6 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.6 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.6 4 7,69%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.6 2 3,85%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.6 5 9,62%
Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 11:17   #4591
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
właśnie boję się kupić zwykłą kieckę bo mi może wywalić brzuch w tydzień:/ a nie wiem czy w ciążowej nie będę głupio wyglądać w 21 tyg:/
ja kupiłam w mohito, mają teraz na prawdę fajne promocje (nawet 50%). I jak założę kieckę to momentami w ogóle nie widać że jestem w ciąży (a jutro będzie 24 tc). A jak mierzyłam niektóre keicki to jak w 9 m-cu wyglądałam (chociaż ja i tak mam mały brzuch). Dużo zależy od kroju.

anoxee Jan mi się nie podoba- bo źle mi się kojarzy , Marcel piękne i Igor też mi się bardzo podoba.

candace , szprotka_mada, diabli, Magiusa, vvgh, Paulina 87 trzymam mocno kciuki
Stary 2013-01-03, 11:17   #4592
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk
Dot.: Płeć maleństw poznajemy i pierwsze kopniaki czujemy. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
sporyale mój też juz niczego sobieczasem am wrażenie, że jak wezmę mocniejszy oddech to pęknie
Nom ja tak mialam wczoraj i ogolnie jak sie duzo narobie,albo zdenerwuje to jest taki napiety ze az strach sie ruszyc,ze nie wspomne o najedzeniu sie
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:18   #4593
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
o jeezuusie...
przerabiałam dokładnie to samo z jedną pindą..
psiapsióły x lat, ale to ja przylatywałam na zawołanie/załatwiałam jej wszystko/pozyczałam bezzwrotnie kase/nocowałam ją jak zwiała z chaty by usłyszeć wieeele niemiłych rzeczy i zostać totalnie olaną. ani "co tam" ani pocałuj mnie w dupę. nic.

:/
wspólczuję bo wiem co przechodzisz
do odstrzału z takimi
Teraz już luźno do tego podchodzę, chociaż nie powiem, miło nie jest.

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
idę depilować nóżki, nie wykończcie wątku beze mnie nie chcę być włochata, bo co na to tata
No ja chyba też powinnam się za to zabrać

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Już jedna się depilowała przed wizytą, uważaj

Hahahah... Bardzo śmieszne, to o mnie chodzi... To wina wosku była, nie moja Teraz wosk odrzuciłam i pojadę dzisiaj maszynką

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość
ja nie rozumiem w ogóle jej podejścia - po co ona brała ślub? współczuję strasznie, dobrze że cię mąż podburza i próbuje zaoszczędzić rozczarowań w przyszłości z jej strony
Jak już pisałam, teraz już mam na to wyje.bane. Ostatnio dostałam esa z pretensją, że nie odwiedziłam ich malutkiej i nie widziałam ich mieszkania. Jakoś mi się nie spieszy...

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:18   #4594
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
może jeszcze rosną dupy, rosną brzuchy, ale już czujemy ruchy
m ialam isc myc glowe i golic nogi, ale przed wizyta musze sie odstresowac, a Wasze pomysly pomagaja :P zatem siedze na zadzie i jem drugie pierwsze sniadanie
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:20   #4595
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam całe mnóstwo koncepcji:
chłopiec: Bartek, Jan, Stanisław, Igor, Ignacy, Marcel, Tymoteusz, Filip
dziewczynka: Hania, Ida, Natalia, Julia, Idalia, Łucja, Estera
i co patrzę na wasze propozycje to odkrywam coś nowego
ale te popularniejsze pewnie odpadną, i zobaczymy na co zgodzi się mąż
Podobają mi się pogrubione

Cytat:
wow ! ja to na 35 chce mieć wszytsko gotowe, pokoik umeblowany i wszytsko w szafkach:P
Ja też, ale zobaczymy czy się uda

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
moimi faworytami są: Myszon, Belzebub, Guantanamera i Niunia http://gorny.edu.pl/imiona/index.php?
Co za imiona

Cytat:
Napisane przez pearl87 Pokaż wiadomość
no, dumny chodzi teraz jak paw na razie rozważamy też prócz Małgosi Urszulkę, ale mąż się boi, że zbyt archaicznie brzmi. Ale mi łatwo sobie wyobrazić wołanie "Uleńka", sama nie wiem, jeszcze trochę czasu zostało
Ula podoba mi się bardziej niż Małgosia

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
nie zapomnij o Żyrafie! i Jarzynie :P
Kolejne cudne imiona

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a wiec prosze :P
1 - stopa 2- pupa , udo, siusiak hehe
Stópki śliczna , a na 2 foto nie umiem rozpoznać

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Aaaaa i witam się w 20 tygodniu

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

Cytat:
chwilę wybierałam sukienki a Wy 5 stron napisałyście:P

za radą przyjaciółki udałam się na stronę ASOS bo mają wyprzedaże

mam3 sukienki i torebkę za 70 euro wysyłka za free

to się chwalę:
1. Czerwona
http://www.asos.com//Asos-Maternity/...px?iid=2508401
2. Czarna
http://www.asos.com//Asos-Maternity/...px?iid=1760298
3. Czarna
http://www.asos.com//ASOS-Maternity/...px?iid=2361669
4. Torebka z River Island (taka sama na allegro za135 zeta) też czarna
http://www.asos.com//River-Island/Ri...px?iid=2501715

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:22   #4596
Inna_Uk
Rozeznanie

GG do Inna_Uk

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
No więc z B. znamy się od hmmm... 23 lat, coś koło tego. Mieszkała piętro pode mną, całe dzieciństwo razem. Później też, nasze drogi trochę rozeszły się jak ja wyjechałam do Białego na studia, ale jak wróciłam, to kontakty się odnowiły. Udało mi się załatwić Jej pracę u mnie w aptece, co prawda jako pomoc apteczna, ale była zadowolona. Zaprosiłam Ją na mój ślub ze Jej obecnym chłopakiem. Na ślubie był też mój kolega z LO- Ba. z koleżanką. Tak oto się spiknęli, zaczęli się spotykać, Ona rozstała się ze swoim chłopem i stworzyli parę- to było we wrześniu. W listopadzie chyba wpadli, zamieszkali razem u Niej i w ogóle. Zawsze byłam na Jej skinienie, na każdy telefon, odwiedzała mnie kilka razy w tygodniu itp. Podejrzewała Ba. o zdradę, więc wypłakiwała się u mnie na ramieniu etc. A ja pomagałam ile wlezie, bo to przecież koleżanka. W międzyczasie wzięli cywilny, później w kwietniu kościelny. Cały czas jakieś jazdy, że On Ją zdradza etc, a ja pośrodku, bo Ona koleżanka, On kolega. Kościelny brali w chyba 6 mc. Latałam, pomagałam ile wlezie, no bo Ona w ciąży, On niby taki zły. Jako, że mieliśmy parę gadżetów ze swojego ślubu, to im się to dało. Pożyczyłam Jej swój welon, żeby nie musiała kupować, z zastrzeżeniem, że ma nim nie rzucać, do rzucania ma sobie kupić jakiś badziew na allegro (nawet ja swoim welonikiem nie rzucałam, bo kosztował majątek i było mi go szkoda). Na swoje wesele miałam wpięte pasma włosów i te pasma miałam zamiar sobie wpiąć na ich wesele, bo skoro wydałam kupę kasy, to chciałam skorzystać. No nic. Chyba tydzień przed weselem B. przyszła do mnie i mówi, że Jej fryzjerka nie załatwi pasem dla Niej i żebym Jej pożyczyła swoje. Ja gały wielkie i mówię, że halo, ale ja chciałam z nich skorzystać. No nic, Ona nie ugięta. Mam pożyczyć i tyle. Więc za telefon do mojej fryzjerki żeby robiła co się da, żeby zamówiła pasma włosów dla B., bo mnie coś trafi... Dla B. powiedziałam, że próbuję załatwiać, a jak nie to w ostateczności pożyczę Jej swoje, mimo, że gól mi skoczył niemiłosiernie. Ale szkoda mi Jej się zrobiło, bo w ciąży, bo niby ten Ba. taki zły i w ogóle. W rezultacie zabrakło dosłownie jednego dnia żeby moja fryzjerka ściągnęła te włosy i pożyczyłam Jej swoje... Dobra, przyszedł ślub. Na ślubie stroiła jakieś fochy i do mnie i do naszych wspólnych z Ba. znajomych, nie odezwała się ani słowem. Na poprawinach również. Pomijam fakt, że mój drogi, piękny welon został zeszmacony i podeptany, bo Ona nim rzucała. No nic, Mąż widział ile mnie to kosztuje, więc kategorycznie zabronił mi kontaktu z Nią. No, ale przecież to moja koleżanka... Po ślubie cisza... Welon i inne pierdy przyniósł mi sam Ba., Ona się chyba wstydziła- nie wiem. Wiem, że nie wstydziła się później kilka razy dzwonić, żeby opłaciła jej ubezpieczenie w pracy, albo zaniosła szefowi zwolnienie. Aż w końcu, Mąż mnie podburzył i się postawiłam. No i koniec kontaktu. Urodziła córcię, wysłała mi zdjęcie, pogratulowałam i tyle. Zero zdjęć, filmu z wesela- ja prosić nie będę, ode mnie dostali jak tylko odebrałam. Z Ba. mam kontakt i to dobry, natomiast z B. 'koleżanką' nie. Jedynie pogratulowała ciąży, bo się pochwaliłam Ba. Wylądowałam w szpitalu o czym wiedziała, bo Jej już Mąż, pracuje w szpitalu w którym leżałam, nie napisała nic. Zero pytania jak się czuję, co słychać. Nic. Cisza. No w sumie racja, bo już nic u mnie nie wskura, to po co się odzywać.

To boli... i jest cholernie przykre...

To tak w bardzo dużym skrócie, bo dookoła była jeszcze masa innych wydarzeń...
Strasznie mi przykro Wspolczoje takiej "przyjaciolki"
Ja z moja tez znamy sie koope czasu,od dziecinstwa,i nawet jak nie mialysmy kontaktu ze soba po kilka miesiecy (bo bywalo i tak),to zawsze wiedzialysmy ze mozemy jedna na druga liczyc,nigdy nie bylo tak zebym miala problem a Ona mi nie pomogla,i odwrotnie.
Poza Tz-tem i Jessica(ktora od niedawna jest z nami) jest to jedyna osoba za ktora skoczylabym w ogien !!!!
29/10/12 Pierwsze USG
3/12/12 Pierwsze kopniaczki
Nasze Maleństwo
Inna_Uk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:22   #4597
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
No i bym zapomniała o mojej kruszynce- witamy się w 18 tygodniu!

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Wrzucam Wam małą akrobatkę. To zdjęcie jest najbardziej czytelne, ale nie obrażę się jak nic nie będziecie mogły zobaczyć ja miałam mega monitor przed oczami i tam było wszystko fajnie widać.

No i mój brzuch mała ma gdzie wyginać śmiało ciało, nie ma co
Śliczna a brzuszek już spory i ładny

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
dziś mam ambitny plan zrobić wieeeele konstruktywnych rzeczy,ciekawe jak wyjdzie
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Ale wstawie Wam zdjecie mojej slicznotki,a co
Śliczna!

Cytat:
No to ten sam przkrój przyjaciół.
Kiedyś Was się pytałam czy napisać do niej o łózeczko.
Napisałam.
Ona za swoje z komodą dała 350 zł, ale że nie używała to ona mi sprzeda za te 350....
Masakra

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 11:23   #4598
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
a wiec prosze :P
1 - stopa 2- pupa , udo, siusiak hehe
tylko stopę widzę

szprotka za 18 tc

Ashy dla akrobatki a dla Ciebie za stanik!!! kobieto krzywdę sobie nim zrobisz. Do sklepu marsz!
Stary 2013-01-03, 11:23   #4599
humpback
Zakorzenienie

Inna super że udało ci się załatwić wszytsko

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada
Jak już pisałam, teraz już mam na to wyje.bane. Ostatnio dostałam esa z pretensją, że nie odwiedziłam ich malutkiej i nie widziałam ich mieszkania. Jakoś mi się nie spieszy...
słuszne podejście
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:23   #4600
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Stanik o jakieś 2-3 rozmiary za mały. Zmieniaj, bo sobie tylko krzywdę zrobisz no i proszę się nie obrażać
ooo właśnie
Stary 2013-01-03, 11:24   #4601
nuna2
Zakorzenienie

hej dziewuszki,,,, ale naskrobałyscie. nie idzie was nadrobić bo zanim nadrobie trzeba bedzie zejsc z kompa.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-03, 11:24   #4602
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
idę depilować nóżki, nie wykończcie wątku beze mnie nie chcę być włochata, bo co na to tata
Tylko uważaj i wracaj szybko

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-03, 11:24   #4603
xal
Zakorzenienie

Wysłałam maila z takim małym pytankiem do naszej sekretarki w dziale, które sugerowało jakbym coś wiedziała o zmianach. Zadzwoniła i pogadałysmy, podobno dziewczyny stwierdziły, że jak jestem na L4 to mnie jeszcze nie będą denerwować, a poza tym to kadry czy szefostwo powinny informować o zmianach.
Podobno na początek roku burdel niesamowity się zrobił, więc dobrze, że siedzę w domu to mnie nerwówka omija

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:24   #4604
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
hej dziewuszki,,,, ale naskrobałyscie. nie idzie was nadrobić bo zanim nadrobie trzeba bedzie zejsc z kompa.

Jak się czujesz ??

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-03, 11:25   #4605
banka26
Zakorzenienie

druga fota to tak jak by dziecko lezalo na brzuchu i wymazane zostalo wszystko oprocz lewego uda , pupy , jajaek i siurak ahehhe
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:25   #4606
Katate
Raczkowanie

Tytuły zaje..ste

Aż mi się humor poprawił

Musimy teraz dużo wątków naprodukować, żeby wszystkie wykorzystać.
(Ja to akurat w temacie produkowania wątków mało pomocna jestem, ale będę trzymać kciuki)
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:26   #4607
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2
nie nadrabiaj, mów co u ciebie
Stary 2013-01-03, 11:27   #4608
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Dobra, plotkary, uciekam!

Nie pisać dużo!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:28   #4609
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katate
Musimy teraz dużo wątków naprodukować, żeby wszystkie wykorzystać.
(Ja to akurat w temacie produkowania wątków mało pomocna jestem, ale będę trzymać kciuki)
ale potrzebujemy twojej pomocy puszczaj te kciuki, i pozwól palcom poskakać po klawiaturze
Stary 2013-01-03, 11:33   #4610
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Cześć
U nas zaczął padać śnieg
u mnie pada deszcz
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
i radośniejsza wiadomość: Zaczynam 19 tc

Cytat:
Zaklepałam, wieczorem mamy się zdzwonić czy osobiście odbierze ktoś czy kurierem.
Powiedzcie, że dobrze zrobiłam
bardzo dobrze zrobiłaś!!

Inna wózek bardzo ładny. Mam nadzieję że koła się sprawdzą, zwłaszcza w zimie
Stary 2013-01-03, 11:34   #4611
nuna2
Zakorzenienie

wczoraj umierałam z bólu głowy nie spałam do 12 w nocy w skali 1-10 bolalo na 10 myslalam ze zemdleje i wyłam z bólu dziś jest ok, gardło mniej boli tylko kaszle i wtedy kłuje w lewym boku. i przy zmianach pozycji ale mysle ze to sie rozciaga wiezadła??? leze od wczoraj i ani nie myje ani nic.

a i już 4 raz czułam wczoraj takie puk puk i zastanawiam sie czy to czasem nie dzidzia... pierwszy raz poczułam w pon 2 razy
Stary 2013-01-03, 11:35   #4612
axella
Zakorzenienie

GG do axella

http://www.nzozprofemina.pl/o-nas

na samym dole są foty gabinetu
podoba mi się,wszystko cacy ale nie ma łazienki/przebieralni,to co,mam się rozebrać na krzesełku nie lubię tak

to jest jakieś 100metrów od domku, daleko mieć nie będę

no jak dzieciak się jaram

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:37   #4613
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Mialam 2 lata temu wycinany wyrostek,piekne szycie prawda?? :/
brzuszek sliczny, ale lekarz to sie nie popisal. czemu nie zrobili Ci laparoskopii? ja mam tylko 3 malenkie dziurki i w sumie tylko ta pod pepkiem widac odrobine.
Stary 2013-01-03, 11:40   #4614
dhalii
Raczkowanie

za wszystkie dzisiejsze wizyty i oby dzieciaczki nie były wstydliwe

Jeśli chodzi o imiona to nasze typy: Kacper, Tomasz, Julia, Aleksandra Cały czas mam nadzieję, że drugie imię będzie żeńskie :P

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110820040223.html

Dzieciaczki
dhalii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 11:41   #4615
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nuna2
wczoraj umierałam z bólu głowy nie spałam do 12 w nocy w skali 1-10 bolalo na 10 myslalam ze zemdleje i wyłam z bólu dziś jest ok, gardło mniej boli tylko kaszle i wtedy kłuje w lewym boku. i przy zmianach pozycji ale mysle ze to sie rozciaga wiezadła??? leze od wczoraj i ani nie myje ani nic.
wzięłaś paracetamol czy tylko leżysz? zdrówka no i za pukanie
Stary 2013-01-03, 11:42   #4616
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie (tż wymyślił )
brawo dla tz za inwencje

oby jednak nie z tylka hehehe
Stary 2013-01-03, 11:42   #4617
nuna2
Zakorzenienie

my na dziewczynke chyba bedziemy mieć Julię a dla chłopcow typy
Jakub, Kacper, Filip
Stary 2013-01-03, 11:43   #4618
sharpnowaja
Zakorzenienie

Cytat:
No rozumiem to, że jej się spieszy do dziecka...Ale kuźwa znamy się tyle czasu z 10 lat i ani razu jej o nic nie prosiłam.
przykre

Aaś fajnie że zobaczyłaś dziewczynki

Cytat:
Ona za swoje z komodą dała 350 zł, ale że nie używała to ona mi sprzeda za te 350....
to to już jest chamskie
vvgh a gdzie kupiłaś te skarpetki? też muszę sobie jakieś pokupować

Jenny ja myślę że tematy z poprzedniej sondy wystarczą i nie trzeba wymyślać nowych
Stary 2013-01-03, 11:46   #4619
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
wzięłaś paracetamol czy tylko leżysz? zdrówka no i za pukanie
robiłam okłady... boje sie następnych tabletek... już i tak biorę nospe, luteine... teraz dopochwowe na grzyba za 8 dni wizyta. ciekawe czy młode sie ujawni bo to już będzie zaczęty 18 tydzien
Stary 2013-01-03, 11:46   #4620
banka26
Zakorzenienie

ja lece do szkoly po malego dobrze ze autem bo autobusem to bym nie zdazyla hehehe nie ma to jak za pozadki sie zabrac 30 min przed wyjsciem hehehh
nie piszcie duuuzooo
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości