|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Kochane głosujemy na kolejny tytuł ![]() |
|||
Testować nerwy swojej mamy lubię, psocę, niszczę, krzyczę, rozrabiam i gubię. |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 10,64% |
Tu tupnę nóżką, tam krzyknę "nie", niech siwych włosów przybędzie mamie. |
1 | 2,13% |
Daj mi, nie ciem i łaa łaa - krzyczy wciąż gromadka ta. |
1 | 2,13% |
Niewinne oczka jak aniołek mam, ale prawdziwy hardcore wnet pokażę wam |
7 | 14,89% |
Zdania układamy, co raz wiecej z rodzicami rozmawiamy. |
0 | 0% |
My tu gadu-gadu, a dzieciaki dają w zabawach czadu. |
0 | 0% |
Bunt dwulatka przyszedl wiosna i mamy minę "radosna" |
0 | 0% |
Magnesy lepimy, czapeczki dziergamy, bunt naszych dzieci jakoś przetrwamy |
26 | 55,32% |
Dzieci nasze już w domach znudzone, gdzie ta wiosna? , pytaja one |
1 | 2,13% |
Rożki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną |
6 | 12,77% |
Głosujący: 47. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#751 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Kajool fajnie tak podejrzeć malucha
![]() Stronczek doszło, dzięki. Może się przekonam do wersji elektronicznej ksiażek, chociaż wątpię.. Aga wow toż to cudo! Świetny pomysł zamiast tortu, masz łeb ![]() Sara ma rozciętą brodę. Krew się lała, teraz sine, spuchnięte i szrama z zaschniętą krwią. Było trochę płaczu, ale i tak dzielnie zniosła. Tż już gada że będzie blizna ![]()
#752 |
Wtajemniczenie
|
Sweet zajrzyj na pierwsza stronę. Tam są wszystkie fasolki oprócz zanety (od Emily)i Kajool.
Patik biedna Sarka. A Twoj Tz to strasznie przewrazliwiony jest i panikarz do tego. Czarnowidztwo lubi uprawiać ![]() AgaG świetna niespodzianka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Różki nam powoli rosną, bunt dwulatka przyjdzie wiosną. Wakacyjne brzdące 2011
Właśnie wpłynęła wypłata męża. Nie wiem jak przetrwamy do następnego miesiąca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#755 |
Zakorzenienie
|
W grudniu dostał bony, przeciez nie za free, teraz z wypłaty cichaczem strąca. chu****
|
![]() ![]() |
![]() |
#756 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tz dobry z tym gadaniem, ostatnio mąż sąsiadki stwierdził ze ta nie może przyjść do nas z synem bo mały nie jest szczepiony na pneumokoki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Stronczku mozesz mi wpisac termion 24.07.2013
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
witojcie ;P
Telik no niezła lista na Nowy Rok ![]() kciuki za wytrwanie ![]() Iustyna masz dzisiaj urodziny tak? więc Wszystkiego najlepszego życzę ![]() Aania_20 to niezłą chusteczkę Adaś sobie znalazł ![]() zdrówka dla małego. super, że fasolka rośnie zdrowo ![]() Natka u nas jelitówka trochę szaleje, może Domkowi też coś takiego dolega, ale oby nie. buziaki w guziora ![]() na kulki z dziewczynami też się wybieram, ale muszę jakoś się z mamą moją zgadać bo sama wyciągać dziewczyny z tych basenów to mogłoby być ciekawie bo pewnie jakbym jedną wyciągnęła to by mi druga wbiegła z powrotem ![]() Brumku widzę, że dalej się nie wysypiacie. współczuję wiesz jak jest katar to i może w uchu dyskomfort Tymuś odczuwać. ciężko coś radzić - oby wszystko jak najsyzbciej wróciło do normalności. my księdza mamy w sobotę. całe szczęście to nie proboszcz ![]() Aga a po cóż Ci dieta? :P a i super niespodzianka dla męża ![]() swoją drogą macie chyba foteliki Recaro w aucie i to nawet taki sam kolor jak my ![]() jeżeli się nie walnęłam dzisiaj to widziałam Twojego męża jak do Focusa wsiadał pod przedszkolem rano ![]() do której lekarki chodzicie? DaKaro strasznie mi przykro z powodu Waszej straty ![]() Oliweczko super, że dzisiaj już się lepiej czujesz ![]() Kajool gratuluję fasolki! Gomra ja nigdy muffinek bez papilotek nie robiłam więc się nie wypowiem ![]() Patik o rany buziaki dla Sary! Scio ja dzisiaj porobiłam wszystkie opłaty i też baaardzo kiepsko widzę przeżyć za resztę do końca miesiąca :/ dziękuję za komentarze do zdjęć ![]() u nas ok i nie dowierzam jak Hania z jedzeniem po chorobach nadrabia. je i je i je a ona raczej z tych co powietrzem mogą żyć więc aż chce mi się gotować ![]() natomiast Ali trójki idą i dają jej w kość. bidula chce jeśc a gryźć nie może normalnych kawałków. dzisiaj to jej do zupy mięso drobniutko posiekałam, warzywa też i zjadła aż jej się uszy trzęsły. dziąsła całe rozpulchnione, jeszcze troszkę się pomęczymy :/
#759 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Raczkowanie
|
wchodze na pierwszą strone i zauwazyłam od razu że i Szymek niemal nasz rówieśnik
będzie mial rodzeństwo ![]() ![]() ![]() Kajol gratuluje! ![]() i Zaneta gratuluje bardzo! ![]() nam też szwagry (z rowieśniczke jak J) na Święta oznajmili że będą miec rodzeństwo ale z nimi to ja mam rózne apropo wychowania historie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 |
Wtajemniczenie
|
Stronczku mail doszedl
![]() Dominik zrobil dzis 4 luzne kupki ![]() ![]()
#762 | |||
Zakorzenienie
|
Kajool, oficjalnie gratuluję jeszcze raz
![]() Gomra, chyba dobrze foremki, potem też ładnie wygląda i wygodnie trzymac, ale jak nie masz to też będzie ok. sporo już chyba ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ajjj ![]() Cytat:
![]() A TŻ lekki hipohondryk/panikarz chyba? Cytat:
![]() iwa_iw ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2013-01-03 o 18:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Sara biegła i poślizgnęła się na okładce od ksiażki i wyrżnęła o kant półki która jest pod tablica magnetyczną i do mazania ( tej z biedronki) . Całe szczęście że nie w oko czy gdzieś w zęby..
Carmela ![]() Odpowiadając zbiorowo: przewrażliwiony panikarz. Jaciee oby to nic takiego.... wirusy dookoła panują, właśnie biegunka i wymioty okoliczne dzieci z wioski rozkłada u nas. Scio ![]()
#764 |
Zakorzenienie
|
Kajool gratuluje
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#765 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Kajoool Żanetko gratulacje fasolek!! ależ się ciesze z Wami ![]() życzę Wam zdrowych ciąż i lekkiego porodu ![]() buziaki
![]() |
#766 | ||||
Wtajemniczenie
|
Justynko sto lat!
Cytat:
2. ![]() 3.foteliki Recaro mamy dwa ![]() 4. Duzo by sie zgadzalo, to znaczy fotelik i focus, ale myslalam, ze moj maz dzis rano byl na nogach? Az go sprawdze jak wroci z pracy. 5. Chodzimy do Kozickiej 6. Super, ze Hania odzyskala apetyt. Oby Ali szybko trojki sie przebily. Cytat:
![]() Cytat:
![]() To byla szybka decyzja. Jak wracalam z dziewczynami z przedszkola, to mnie naszlo zrobic taka niespodzianke. Muffinki machnelam jak dziewczyny jadly obiad, dekorowalam jak juz poszli spac. Na szczescie maz wraca o 23, wiec mialam czas. Cytat:
A maz faktycznie przewrazliwiony, powiedz mu, zeby wyluzowal, bo sie wykonczy ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zakorzenienie
|
to moja kwestia
![]() witam się wieczorową porą bo tak bez wstępu wpadłam do Was ![]()
![]() |
#768 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
i straszne jest to,ze taka młoda kobieta.. [QUOTE=patik87;38415117 Nie znam tych ksiażek o których piszesz. Muszę gdzieś wytrzasnać jeźdźca miedzianego.[/QUOTE] A jakaś bibiloteka gminna, no nie wiem, u nas są ostatnio nowości. Tego greya tez czytam a tam na okragło sex,aż żygac sie chce. Cytat:
a z Szymonem jak było z mdłościami? Cytat:
![]() Cytat:
![]() i znów lipcówka ![]() Cytat:
a ten Twój to taki zawsze przewrażliwiony? Justynko Sto lat ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- a ja właśnie czytam materiał o gorzowskich czworaczkach www.czworaczki.com
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Aga yummy
![]() Zaneta Kajool gratuluję Wam serdecznie ![]() Beatka ![]() ---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- A ja siedzę nad drugim rozdziałem pracy...Się nie chce. |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
Hi mamolki
![]() Marzenko a już wiecie o której będziecie wracali? Brumeczku i jak Teraz Twoi faceci? Aniu na następnym usg pozdrów Maluszka od ciotek Patik biedna Sarita, ma jakiś plasterek? Czarny łabędź bardz mi ie podobał a greya dopiero dziś zacżelam czytać Dopiero skończyłam wczoraj biografię Jobsa JustynaTy gówniarzu ![]() Relacja z telikowa Jasiu zrobił siku na nocnik W ramach postanowienia noworocznego byłam u znachora od kręgosłupa W ramach innego postanowienia onosnie odchudzanie wgryzłam sie w czekoladę. Z orzechami. I nie był to jeden gryz
#771 |
Zakorzenienie
|
Aga no my też właśnie 2 Recaro mamy, ale dla Ali to jeszcze ten mniejszy i on trochę inny kolor
![]() to chyba męża wsypałam ;P aa i też do Kozickiej chodzimy ![]() ![]() ![]() ja tam sama się u niej leczyłam jak dzieckiem byłam ;P ostatnio nie czytam za wiele :/ do biblioteki mi nigdy nie po drodze. mam parę e-booków na tablecie, ale jakoś jeszcze się nie przekonałam do czytania w tej formie ![]()
#772 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakaś konkretna dieta, czy po prostu ograniczanie ilości i słodkości? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Natka_;38416959 Nocka u nas nieciekawa, Domek wiercił się i popłakiwał, nie mam pojęcia o co chodzi. O 3 obudził się i poprosił o mleko, zrobiłam mu, zjadł i poszedł spać ![]() Kupka dzisiaj normalna, bez niespodzianek. [/QUOTE] Bardzo mnie zastanawia, co mu dolega... Są jakieś nowe tropy? Cytat:
![]() A facet genialny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Aga, wiem, że to nieładnie, ale zazdroszczę Ci takie dużej rodziny ![]() ![]()
![]() |
#773 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli dziś w nocy będzie podobnie to rano pójdziemy pokazać się lekarzowi. A jeśli prześpi to poczekamy do kontroli w przyszłym tygodniu. Fajnie, że Hania nadrabia ![]() A Ala - bidulka ![]() Tymuś też wcale nie chce jeść od 4 dni. Ale to chyba logiczne przy chorobie, więc nie stresuję się na razie. Jak go znam, to tez nadrobi ![]() Cytat:
![]() Ojoj, podobnie jak u Natki... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na nocnik?!? No brawooo ![]() ![]() Co znachor powiedział? Rehabilitacje zalecił? A to inne postanowienie przesuń na jutro ![]() Tymuś szaleje ze wspinanie się na wszystko, po wszystkim ![]() ![]() I tez cały czas tańczy i śpiewa. I kręci się w kółeczko, jak się poprosi ![]()
![]() |
#774 |
Wtajemniczenie
|
witam wieczorowa porą
nadrobiłam ostatnia stronę (Bella te czworaczki to w rodzinie mojej koleżanki z pracy ![]() ![]() u nas tyle, że Haneczka troszkę choruje...byłysmy u pediatry, mamy obserwować, podawać wit C i krople jakieś na kaszelek (sinecod). no i pusto w domu bo moja siostra pojechała już dzisiaj do mojej drugiej siostry, a jutro wylatują już do Szkocji... i jeżeli nie uda nam się teraz wybrać do nich, to najpewniej zobaczymy się dopiero za jakieś półtora roku.... a moja śliczna Natalka pewnie bardzo wyrośnie przez ten czas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#775 |
Zadomowienie
|
zanetko raczej bede rodzic w niemczech. Porodu sie nie boje, przy Szymku tez sie nie balam, a latwo nie bylo :P
bell z Szymkiem tez mialam mdlosci, ale teraz mam rowniez spotkania z wielkim uchem. I co tydzien, to jest gorzej/ No ale ciagle mi sie wydaje, ze jednak bedzie chlopak. I dziekuje dziewczyny za gratulacje. A teraz ide spac. Mam nadzieje, ze ta noc bedzie znosniejsza.
![]() |
#776 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Hej! Co tam u Was? Jak Julka?
Cytat:
![]() uuu pisanie.... masz jakis konkretny termin na napisanie? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ala ma juz wszystkie szczepienia? Cytat:
2. ![]() Brumku a co z Twoimi planami odnosnie wiekszej rodziny? Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
a u nas po staremu, leci dzien za dniem, Julka dokazuje, łobuz rośnie z niej, złościc się potrafi, nerwusik, zupy uwielbia wszystkie - zębów ile ma nie wiem - do piątek nie zaglądam bo mi dwa razy o mało palca nie odgryzła, trójki jeszcze nie wyszły ale juz niebawem będą.
tak poza tym to zdrowa, ma troche katarek lekki od tygodnia ale już przechodzi, nawet u pediatry nie byłam bo tylko kichała i trochę katar bez kaszlu i goraczki więc myślę że samo przejdzie. poza tym ok ![]() moja mała blondi ![]()
Edytowane przez beata_1988 Czas edycji: 2013-01-03 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zycze, zeby katarek szybko poszedl precz! A w ogole sliczna blondyneczka z Julki. Wloski urosly! Podobna do Ciebie chyba, no nie? Na drugim zdjeciu ma swietne usteczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 |
Wtajemniczenie
|
Aga nie będę bić za tego Dukana
![]() Brumciu, nauka nocnikowa nie jest Jeszce na poważnie To znaczy nocniczek stoi już trochę w naszej toalecie I pomyślałam ze od czasu do czasu posadzce Jasia Ale tak bez przymusu I posadzilam go dałam książeczkę wytlumaczylam ze jak nasila to będzie muzyczką , klaskaniem mamy i inne takie Puscilam wodę w kradnie i.....muzyczką zagrała a Jasiek sie cieszył jak wariat A co do ortopedy muszę zrobić zdjęcie, lykac jakieś tabsy i zobaczymy
#780 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry wieczór
![]() byłam u brafitterki, dobrała mi stanik 10cm mniejszy w obwodzie niż mój dotychczasowy ![]() ![]() kolęda - u nas ksiądz sam chodzi, w domu trzeba mieć zestaw kolędowy. czasem ma ze sobą składane kropidło ![]() zdrowia dla wszystkich chorowitków ![]() aania_20, dobrze, że wszystko dobrze ![]() Kajool, gratulacje! Gomra, ja wkładam te papilotki, czy jak im tam AgaG, boskie babeczki, mniam! patik87, całusy dla Sary! telik, brawa za jasiowe siusiu do nocnika ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.