Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 2012 czII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 22:50   #3901
kilianna
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Kicia, sto lat dla męża!!!

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
dużo dzieci=dużo przedszkolaków=dużo uczniów
co racja, to racja
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Mnie pociesza fakt, że dni już będą coraz dłuższe Nawet jeśli muszę czekać jeszcze dwa miesiące zanim wyjdę z pracy i będzie jeszcze jasno.
też pocieszam się tą myślą.
Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość

co do dzieci, to czasami jest mi smutno, że moja córa ma już 3 lata a wy czekacie na swoje pierwsze dzieciaczki bardzo chciałabym wrócić do czasów kiedy była słodziutkim niemowlakiem
jak ja bym chciała mieć już takie odchowane dziecko. Akurat taka 3 letnia córcia bardzo by mnie teraz "urządzała"

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość

Udalo sie zalatwic i zamknac wszystkie sprawy i zarezerwowalismy w koncu Kenie juz w ta niedziele bede lezec na plazy I tak oto w koncu wyjedziemy w nasza podroz poslubna ale ciesze sie z terminu, bo o ile po slubie nie plazowalismy to nasza polrocznice spedzimy w podrozy poslubnej
Jestem taka podekscytowana
Ależ macie świetny urlop! Zazdroszczę!

Wiecie co, ostatnio mam strasznego doła. Nie jest to dół jedno czy dwudniówka czy nawet kilkudniówka. Mam dola od około 3 miesiecy. Nic mnie nie cieszy tak naprawdę, do wszystkiego muszę się zmuszać i robić dobrą minę do złej gry. Mało jem, nie śpię w nocy, nie mam ochoty kompletnie na nic
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:58   #3902
ladystar
Zakorzenienie

Dot.: Czekamy na święta i pierwsze dzieciaczki,wciąż na Mężów mamy smaczki - Żony 201

Dziekuje dziewczyny chetnie zabralabym Was wszystkie

Kiciu - 100 lat dla Mezulka

Kuku - prezent dla Ciebie i dla wszystkich fanek "Kliniki Piękna" http://pina-fashion.blogspot.com/201...la-decius.html

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość

Lady - zapakuj mnie do walizki, prosze,prosze!!!!!
Ale ci zazdroszcze, tez chce do Kenii
Choc jak wszystko pojdzie zgodnie z planem to powinno nam sie udac dotrzec tam w sierpniu. Wczoraj rozplanowalam sobie urlop na caly rok i juz zarezerwowalam wolne w pracy

Luty/Marzec - Tajlandia
Kwiecien - Paryz
Maj - Polska
Sierpien - Kenia
Wrzesien - Londyn

Kiciu - ucaluj mezulka od wizazanek
zapowiada Ci sie cudowny rok
tez skrycie licze na Londyn i (znow) Paryz w tym roku
Maz jednak chce wymienic Paryz na Rzym

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Ale Ci zazdroszczę! Tak samo Lady, ale super Najbardziej, przewrotnie, Paryża Bo moje jedno ze skrytych marzeń już się nie spełni
czemu mialoby sie nie spelnic?

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Lady
tak w temacie: Skaczmy do góry jak kangury!

Przywieź Nam słońce, opaleniznę i milion stylizacji na bloga
i może małego Kropka?

to teraz trzymajcie kciuki za kropka
Mowie do TZta - moze sobie przywieziemy z Kenii malego murzynka
To spojrzal na mnie tak -->

a ja tylko uzylam przenosni

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

to ile wy macie urlopu w tej Holandii?? U nas w pl z marnym urlopem ledwo starcza na jeden wyjazd
wlasnie tez mialam o to zapytac

Cytat:
No ja mam tak srednio okolo 7 tygodni plus co drugi piatek wolny wiec jak sobie planuje wyjazd to tak zeby wlasnie ten dzien tez wykorzystac ale niestety nie wszyscy tak maja. Moj maz ma mniej, ale na szczescie ma na tyle luzna prace i szefa ze tez zawsze bierze wiecej urlopu niz mu przysluguje. Tutaj nie ma jakichs sztywnych zasad urlopowych, czesto sa one ustalane indywidualnie przed zatrudnieniem.
Bozeee.. co ja robie w tym kraju
Choc wydawac by sie moglo, ze sama sobie jestem szefem i to jest fajne w kwestii urlopowej, jak sie okazuje ciezko wygospodarowac tydzien wolnego, a o dluzszym - 2 tygodniowym urlopie nie ma mowy

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:00   #3903
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Kuku - prezent dla Ciebie i dla wszystkich fanek "Kliniki Piękna" http://pina-fashion.blogspot.com/201...la-decius.html

czemu mialoby sie nie spelnic?

Dzięki, już widziałam na fejsie

Bo mi się tż 2 raz nie oświadczy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:02   #3904
nena1984
Zakorzenienie

a ja siedzę i przyszywam cekiny, nie ma bardziej ogłupiającego zajęcia

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
Tak przeglądam tą stronkę, co podałaś, Nattiv i jest bardzo fajna no i natknęłam się na tą fotkę która z Was kojarzy kto miał kiedyś taki avatar????
ja ja

Cytat:
No ja mam tak srednio okolo 7 tygodni plus co drugi piatek wolny wiec jak sobie planuje wyjazd to tak zeby wlasnie ten dzien tez wykorzystac ale niestety nie wszyscy tak maja. Moj maz ma mniej, ale na szczescie ma na tyle luzna prace i szefa ze tez zawsze bierze wiecej urlopu niz mu przysluguje. Tutaj nie ma jakichs sztywnych zasad urlopowych, czesto sa one ustalane indywidualnie przed zatrudnieniem.
ekstra macie co do pogrubionego, u nas teoretycznie też, ale żaden pracodawca nie da więcej niż jest napisane w kodeksie pracy

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:02   #3905
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Wiecie co, ostatnio mam strasznego doła. Nie jest to dół jedno czy dwudniówka czy nawet kilkudniówka. Mam dola od około 3 miesiecy. Nic mnie nie cieszy tak naprawdę, do wszystkiego muszę się zmuszać i robić dobrą minę do złej gry. Mało jem, nie śpię w nocy, nie mam ochoty kompletnie na nic
tez tak mam, choc mam nadzieje, ze MIALAM i ze wyjazd w koncu odgoni zle mysli...

Stary 2013-01-03, 23:06   #3906
nena1984
Zakorzenienie

Kili, 3 miesiące to już dość długo. Czy to przypadkiem nie początki depresji?? Poczytaj o tym, to niebezpieczne schorzenie.

Stary 2013-01-03, 23:07   #3907
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, już widziałam na fejsie

Bo mi się tż 2 raz nie oświadczy
aaa choc jeszcze ma szanse do sierpnia Kindzi sie udalo 2 razy zareczyc

Ale Moja Droga nic straconego - mozna pojechac w podroz poslubna, na pierwsza, druga, dziesiata rocznice, na odnowienie przysiegi , albo wczesniej - na ostatni wyjazd kawalersko - panienski

Stary 2013-01-03, 23:09   #3908
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
aaa choc jeszcze ma szanse do sierpnia Kindzi sie udalo 2 razy zareczyc

Ale Moja Droga nic straconego - mozna pojechac w podroz poslubna, na pierwsza, druga, dziesiata rocznice, na odnowienie przysiegi , albo wczesniej - na ostatni wyjazd kawalersko - panienski
Albo się pokłócić, że lepiej za ta kasę dołożyć do aparatu i g. z wyjazdu wyjdzie. Z reszta tż nie lubi miast wiec pewnie sobie sama pojade kiedyś, ale to już nie to...

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:15   #3909
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Albo się pokłócić, że lepiej za ta kasę dołożyć do aparatu i g. z wyjazdu wyjdzie. Z reszta tż nie lubi miast wiec pewnie sobie sama pojade kiedyś, ale to już nie to...

porzadne lanie sie szanownemu TZtowi nalezy

Ale Paryz to nie takie zwykle miasto przeciez - dla fotografa to powinien byc raj

Kili - mi tez na te moje smutki bardzo pomaga blog daje mi duzo radosci i nie pozwala, ani nie daje czasu na myslenie o bezsensownosciach tego swiata. Moze znajdz cos malego co da Ci duza radosc? Jakies pasjonujace hobby?

Stary 2013-01-03, 23:16   #3910
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Lady ale super! Życzę udanego wyjazdu!!! I przywieź nam trochę słońca

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 23:18   #3911
marylka80
Zadomowienie

Killi - martwisz sie czyms, obawiasz czegos?
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:07   #3912
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Niech ktoś zmieni tę pogodę, bo ja już nie ogarniam tego, jak w styczniu może być 8-10 stopni i ciągle pada Czuję się jak suseł, bo ciągle bym spała

Kili
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:28   #3913
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NightButterflyVIP Pokaż wiadomość
czy któraś z was studiuje lub studiowała zarządzanie i mogła mi przybliżyć/ nakreslic jakos ten kierunek????
Ja a co konkretnie chcesz wiedzieć?

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:28   #3914
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
tez tak mam, choc mam nadzieje, ze MIALAM i ze wyjazd w koncu odgoni zle mysli...
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
Kili, 3 miesiące to już dość długo. Czy to przypadkiem nie początki depresji?? Poczytaj o tym, to niebezpieczne schorzenie.
Cytat:

Kili - mi tez na te moje smutki bardzo pomaga blog daje mi duzo radosci i nie pozwala, ani nie daje czasu na myslenie o bezsensownosciach tego swiata. Moze znajdz cos malego co da Ci duza radosc? Jakies pasjonujace hobby?
Cytat:
Killi - martwisz sie czyms, obawiasz czegos?
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość

Niech ktoś zmieni tę pogodę, bo ja już nie ogarniam tego, jak w styczniu może być 8-10 stopni i ciągle pada Czuję się jak suseł, bo ciągle bym spała

Kili
dzięki dziewczyny, jak zawsze mozna na Was liczyć

Lady, wszystkie hobby porzuciłam, nie mam w ogole chęci nic robić ponad to, co muszę

Marylko - zwaliło mi się na głowę sporo zmartwień i nie umiem im zaradzić. Rozmawiam z TŻ, pociesza mnie, jak może, ale to nic nie daje

Nena, moja znajoma cierpiała na głęboką depresję, latami się leczyła i wciąż chodzi na terapie do psychologa. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka
Stary 2013-01-04, 08:30   #3915
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
dzięki dziewczyny, jak zawsze mozna na Was liczyć

Lady, wszystkie hobby porzuciłam, nie mam w ogole chęci nic robić ponad to, co muszę

Marylko - zwaliło mi się na głowę sporo zmartwień i nie umiem im zaradzić. Rozmawiam z TŻ, pociesza mnie, jak może, ale to nic nie daje

Nena, moja znajoma cierpiała na głęboką depresję, latami się leczyła i wciąż chodzi na terapie do psychologa. Mam nadzieję, że mnie to nie spotka
ko9chana a może Ty się wybierz chociaż na jedną wizytę do psychologa?Może on Ci właśnie pomoże?
W końcu to żaden wstyd,, lekarz jak każdy inny
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:31   #3916
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo juz piateczek ukochany, zaraz week

Wczoraj wrocilismy z Hobbita o 12 dopiero
i nasza wspolokatorka czekala na nas i chciala pogadac
przeprosila nas na swoje zachowanie
(jak jej powiedzielismy o wyprowadzce)
teraz juz to przemyslala i rozumie nas jutro zaczniemy razem szukac jakis nowych lokatorów

a ona sie nie gniewa juz i jest ok dzisiaj z nia na mecz chyba ide na siatke a jutro baleciki

baaardzo duza ulga ...

Zielone
Julka prawie wcale czekolady nie je zabronilam im jej ja dawac ona ma problemy ze zrobieniem kupki juz od kilku miesiecy. Ubzdurala sobie ze ja boli i nie chce robic tylko nie wiem jak to napisac : "wciska ja w siebie zamiast zrobic ja" ... i strasznie placze, brzuch ma ogromny i wtedy tragedia jest
trzeba czopkami sie ratowac albo laktuloza. Nawet lekarze rozkladaja rece....

ciekawe jak dzis bedzie

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:34   #3917
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Ja studiuje skończyłam licencjat a teraz robie magisterke ale żałuję, że znów ten kierunek wybrałam bo to czysta ekonomia, przedsiębiorczość, finanse, rachunkowość i marketing.
Nie zgodzę się z Tobą Zubi. Ekonomia, statystyka, ekonometria, matematyka, rachunkowość, finanase, badania operacyjne to jest max 1/3 przedmiotów, a im bliżej magistra tym jest ich mniej. Zwykle 1 semestr na każdy ścisły przedmiot. Dużo też zależy od specjalności jaką wiebiera się na wydziale Zarządzania.

Fakt, to są przedmioty ścisłe, ale o bardzo okrojonym programie, to zaledwie liźnięcie tematu, po to aby orientować się ogólnie w tematyce związanej z prowadzeniem firmy.

Reszta przedmiotów jest typowo humanistyczna, związana z miękkimi umiejętnościmi, ogólnej wiedzy o przedsiębiorstwie, zarządzaniu ludźmi itp. Moim zdaniem studia dla humanistów z dawką wiedzy ścisłej.

Motylku, a Ty chcesz studia ścisłe czy humanistycze? Bo nie wiem, która część Cię wystrzaszyła?

- George Elliot
Stary 2013-01-04, 08:36   #3918
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo juz piateczek ukochany, zaraz week

Wczoraj wrocilismy z Hobbita o 12 dopiero
i nasza wspolokatorka czekala na nas i chciala pogadac
przeprosila nas na swoje zachowanie
(jak jej powiedzielismy o wyprowadzce)
teraz juz to przemyslala i rozumie nas jutro zaczniemy razem szukac jakis nowych lokatorów

a ona sie nie gniewa juz i jest ok dzisiaj z nia na mecz chyba ide na siatke a jutro baleciki

baaardzo duza ulga ...

Zielone
Julka prawie wcale czekolady nie je zabronilam im jej ja dawac ona ma problemy ze zrobieniem kupki juz od kilku miesiecy. Ubzdurala sobie ze ja boli i nie chce robic tylko nie wiem jak to napisac : "wciska ja w siebie zamiast zrobic ja" ... i strasznie placze, brzuch ma ogromny i wtedy tragedia jest

ciekawe jak dzis bedzie
a robi kupę na kibelku? Bo jak tak to przenieście się na nocnik.
Dzieci często mają zaparcia przez to że nie chcą zrobić kupki bo w ich głowie kupka to coś ważnego i nie chcą tego stracić, u nas pomogło siedzenie na kibelku tak długo aż kupa nie wyszła, ja pukałam niby do brzucha i wołałam żeby wychodziła z brzucha (udawałam że nasłuchuje jednocześnie i mówiłam że słyszę że wychodzi i ona się rozluźniała i robiła)
Wiem że to trochę głupie ale trzeba próbować różnych sposobów.

A i nie dawajcie jej bananów one wywołują zatwardzenia, maliny pomagają na wypróżniane
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:36   #3919
kilianna
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38431384]ko9chana a może Ty się wybierz chociaż na jedną wizytę do psychologa?Może on Ci właśnie pomoże?
W końcu to żaden wstyd,, lekarz jak każdy inny [/QUOTE]
Taki mam plan, jeśli nic się nie poprawi w ciągu najbliższych dni, bo nie widzę żadnej poprawy
Stary 2013-01-04, 08:41   #3920
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

Zielone
Paula, gdzieś czytałam, że u dzieci jest to często problem psychiczny, tzn. jeśli ktoś świadomie lub nieświadomie obrzydził dziecku tą czynność, sprawił że w oczach dziecka jest to coś złego, śmierdzącego, brzydkiego, to dziecko zrobi wszystko, żeby nie zrobić... Może usłyszało narzekania na psie kupy na trawniku, albo jak ktoś źle mówił o przewijaniu niemowlaka... Może trzeba spróbować jakoś fajnie przestawić temat. Jest chyba nawet książka dla dzieci o kupie, było kiedyś o niej głośno

Dorośli też mają często taki problem. Ratują się herbatkami, a problem siedzi w głowie. Np. zaparcia w podróży, działa to na tej zasadzie, że wkręcamy sobie, że tylko u nas w domu jest fajnie, a na stacjach benzynowych brudno i się nie da. Ba... sama z tym walczę od dawna.

- George Elliot
Stary 2013-01-04, 08:47   #3921
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;38431420]a robi kupę na kibelku? Bo jak tak to przenieście się na nocnik.
Dzieci często mają zaparcia przez to że nie chcą zrobić kupki bo w ich głowie kupka to coś ważnego i nie chcą tego stracić, u nas pomogło siedzenie na kibelku tak długo aż kupa nie wyszła, ja pukałam niby do brzucha i wołałam żeby wychodziła z brzucha (udawałam że nasłuchuje jednocześnie i mówiłam że słyszę że wychodzi i ona się rozluźniała i robiła)
Wiem że to trochę głupie ale trzeba próbować różnych sposobów.

A i nie dawajcie jej bananów one wywołują zatwardzenia, maliny pomagają na wypróżniane[/QUOTE]

poki co to jula na sam widok nocnika ucieka
tylko pampersy. Teraz z takim problemem nie bede jej dodatkowo stresowac nocnikiem albo wc

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Paula, gdzieś czytałam, że u dzieci jest to często problem psychiczny, tzn. jeśli ktoś świadomie lub nieświadomie obrzydził dziecku tą czynność, sprawił że w oczach dziecka jest to coś złego, śmierdzącego, brzydkiego, to dziecko zrobi wszystko, żeby nie zrobić... Może usłyszało narzekania na psie kupy na trawniku, albo jak ktoś źle mówił o przewijaniu niemowlaka... Może trzeba spróbować jakoś fajnie przestawić temat. Jest chyba nawet książka dla dzieci o kupie, było kiedyś o niej głośno

Dorośli też mają często taki problem. Ratują się herbatkami, a problem siedzi w głowie. Np. zaparcia w podróży, działa to na tej zasadzie, że wkręcamy sobie, że tylko u nas w domu jest fajnie, a na stacjach benzynowych brudno i się nie da. Ba... sama z tym walczę od dawna.
ja wiem skad jej to sie wzielo, kiedys miala ostre zaparcie i jak w koncy zrobila kupke to jej sie ta "dziurka" troszke rozerwala i krew poleciala i to ja strasznie bolalo. Teraz za kazdym razem mysli ze jak zrobi kupe to znowu jej bedzie tak bolalo....
na sama mysl o tym ze idziemy z mienic papmersa wpadach w szał i placze

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:50   #3922
kindziulindzia
Zakorzenienie

Kili ja Cię doskonale rozumiem
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:27   #3923
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Może jakiś babski wieczór Ci chodź trochę pomoże?

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ----------

Kolega dostarczył Nam wałówkę od naszych rodziców, bo akurat się wybierał do Kraka i mamy jedzenia na tydzień

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:29   #3924
201705121336
Konto usunięte

witam sie
ide jesc sniadanko i zbierac sie do pracy :P
ja też mam ur w st
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:40   #3925
klaudusk_a
Zakorzenienie

witam się i od razu zazdxroszczę tych wyjazdów mam cichą nadzieję, że w tym roku pojecdziemy chociaż gdzieś nad morze, a teściowa coś bąknęła, że chciałaby nas wysłać do Turcji do jej faceta na wakacje

moja teściowa niedługo ma urodziny, pózniej Tżta babcia a pozniej jest dzień babci i dziadka a ja kompletnie nie mam pomysłow na prezenty

Zapraszam na mój blog
http://kikalifestyle.blogspot.com/
klaudusk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:48   #3926
201705121336
Konto usunięte

my zapewne właśnie nad morze pojedziemy bo tz jest za leniwy na chodzenie po górach a szkoda bo ja je kocham ,,,
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:20   #3927
Nattiv
Zakorzenienie

Ja bym strasznie chciała nad morze w tym roku pojechać

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:21   #3928
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hello Lejdis

niestety nasz urlop świąteczny w PL dobiega końca, już w [oniedzialek wylatujemy.. no coż

Wczoraj byliśmy z TZ 3 h w Aqua Parku w Sopocie pociągiem! bylo superaśnie jak za dawnych czasow

teraz jedziemy zalatwiac jakies sprawy, bo sie nie wyrobimy

od poniedzialku bede z Wami na bierząco!
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:35   #3929
nena1984
Zakorzenienie

ale cudownie jest wstać po 10.00 (mam dziś wolne), ale zamiast przeznaczyć je na pakowanie (wyjeżdżam w niedziele), muszę jechać do banku, bo uwaga przyszło info że mam zadłużenie 8 zł (w ogóle zapomniałam o tym koncie, nie używałam go od roku i prowizje sobie naliczali). Jadę je zamknąć, bo wstyd

Cytat:
Napisane przez klaudusk_a Pokaż wiadomość
witam się i od razu zazdxroszczę tych wyjazdów mam cichą nadzieję, że w tym roku pojecdziemy chociaż gdzieś nad morze, a teściowa coś bąknęła, że chciałaby nas wysłać do Turcji do jej faceta na wakacje
wow, ma faceta Turka??

Stary 2013-01-04, 10:35   #3930
melod_y
Zakorzenienie

jaki paskudny dzien.....

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości