W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-03, 22:26   #91
diabli
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

kociary, pochwale sie co mam

jesli dzidzius okaze sie synkiem to hmm, chyba mu powiem, ze rodzice byli wyluzowani i tate tez babcia raz ubrala w sukienke
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 54ok.jpg (39,3 KB, 20 załadowań)
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:32   #92
Magiusa
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość

jesli dzidzius okaze sie synkiem to hmm, chyba mu powiem, ze rodzice byli wyluzowani i tate tez babcia raz ubrala w sukienke

Dopóki nie będzie pamiętał możesz zakładać synkowi do woli w razie w...

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:38   #93
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Śliczna!

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
Swoją drogą cieszę się, że w tytułach zawsze używacie słowa "prawie", bo ja jestem zawsze na szarym końcu i w nic się nie wpisuje. W ostatnim temacie były kopniaczki- ja oczywiście nie czuje jeszcze,
W tym "wszystkie prawie półmetek"- mi oczywiście do półmetku brakuje jeszcze tyle, że pewnie będą 3 kolejne wątki nim będę miała ten półmetek
A który u Ciebie już tydzień ??

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:39   #94
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Śliczna!

dzieki, tez mi sie podoba, chociaz nie przepadam za rozowym i obiecalam sobie, ze corki w roze ubierac nie bede babcia upolowala na ciuszkach i wreczyla mi dzisiaj (liczyla, ze jej powiemy plec) mowiac: taka jakas w chomiki, podoba ci sie?
Stary 2013-01-03, 22:49   #95
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-03, 22:54   #96
diabli
Zakorzenienie

dobranoc mowie i ja - diabli vel cieć, nocny stroz
Stary 2013-01-03, 23:17   #97
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
a ja wyjątkowo melduję się wieczorem

z opowieścią.
miał być dzisiaj ksiądz u nas. no to ja po pracy się spięłam i o 17:40 byłam w domu (chodził od 16). wyciągnęłam jedyny biały obrus, kropidło, wodę święconą i czekam. czkam i czekam. minęła 18, 19, mąż wrócił z pracy, 19.30.... o 20 stwierdziliśmy ze pewnie już był między 16 a 17:40.
posprzątalismy wszystkie gadżety. ja myk w dresy, mąż to samo. on gra na ps, ja składam majty poprane. i dzwonek do drzwi a to ksiądz tak więc w tym roku przyjęliśmy księdza w dresach (majty na szczęście zdążyłam wrzucić do sypialni na łózko)
a ksiądz si tylko obśmiał i mówi że spoko, trochę na początku się poczuł jak w tym skeczu kmn i prosi żeby mu tylko wody święconej gazowanej nie przynosić

szprota na pewno nie chcesz zmienić tego lekarza? nie wiem jak poprzednie twoje wizyty ale ta to masakra...
Niezły ksiądz!
Lekarza wolałabym nie zmieniać- poczekam do kolejnej wizyty i zobaczę jak sprawy będą się miały. Do tej pory byłam z Niego baaardzo zadowolona. I z wizyt i z Jego podejścia jak wylądowałam w szpitalu i ogólnie. Czas pokaże co z tego wyjdzie...

Cytat:

Super!

Dobranoc laski.
Nadrobiłam pobieżnie, bo przysnęło mi się przed TV, uciekam zatem do Męża do łóżka.

Buźka!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 05:50   #98
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
Was zostawić na parę godzin
po 15 zniknęłam, teraz wchodzę, patrzę, a tu już nowy wątek
nawet nie zdążyłam zagłosować w sondzie na tytuł
mam do nadrobienia 10 stron starego wątku może ktoś mi streści?
jak wizyty?
Przepraszamy

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

ostatnio katujemy filmy na dvd z Tż, codziennie odwiedzamy videotekę

Dzisiaj oglądaliśmy Ciekawy przypadek Benjamina Buttona,
wczoraj Niepokonani i Wielki Mike (na faktach z Sandrą Bullock)
Polecam wszystkie- bardzo fajne
Big Mike! Cudowny film, widziałam go kilka razy, za każdym razem beczalam. Naprawdę polecam!

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
akurat mi się skończyły pomysły na filmy, a tego nie widziałam, dzięki
Big Mike
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
U nas ma chodzić 9.01 od 15:00 i mam nadzieję, że zaczną od naszej strony
U nas było napisane na stronce, że zaczynają od numerow najniższych. Zadzwoń do proboszcza zapytać.

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
a ze złych wieści ostatnio mnie zacząl boleć coraz bardziej kręgosłup - okolicach lędźwiowych(?) w każdym bądź razie na wysokości bioder oraz biodra. Czuje się jak stara baba, czasami mam problem, żeby wstać, szczególnie jak dużo stoje na nogach - np. po staniu 2 godziny w kuchni..
Mnie też. Nawet powiedziałam dzisiaj mężowi jak wychodził do pracy, że mi dzisiaj plecki masuje. Czuję to jak długo stoję, ale też po przebudzeniu.

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
A chodzi w tygodniu czy przez weekend ? Bo u nas wielka parafia i chodzą cały tydzień (), ale nam zawsze wypada w tygodniu

Jenny, u nas chodzą 7 dni w tygodniu, od około 20 listopada.

---------- Dopisano o 06:50 ---------- Poprzedni post napisano o 06:47 ----------

Witam się z rana, nie śpię już ponad godzinę, mąż poszedł do pracy, a ja kibluje w tym łóżku ale przynajmniej nadrobilam

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 05:50   #99
szczesliwa25
Rozeznanie

Oho, przynajmniej po zmianie wątku udało mi się go w całości nadrobić )

Diabli - super ta tuniczka, jak będzie chłopak odłożysz na dnie szafy i poczekasz na dziewczynkę )

Przed chwilką przeglądając fb znalazłam zdjęcie prosto po wizycie u fryzjera mojej przyjaciółki która obecnie przebywa w uk z nowym pięknym kolorem, lokami i podpisem 'mogę jechać do szpitala - nie będę straszyć odrostami malucha' )
i tak sobie pomyślałam, że to może i niezły sposób na uczczenie tego dnia )
szczesliwa25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 06:02   #100
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Sprawdziłam tą kolędę, w tym roku chodzą od 19 listopada do 13 stycznia

Leon
Stary 2013-01-04, 06:14   #101
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
nowy wątek/top gaduł i można iść nyny

jutro o 10tej poprosze o kciukasy,idę do nowej pracki

a potem lecę do tż, myślę że jak co to skrobne komuś sms bo do kompa raczej się nie dorwę

aa,i jeszcze kciuki za wypłatę proszę, żeby jednak była

Cytat:
Napisane przez lonely_lady
czekasz na koronację

o happy też ma avatarka

Cytat:
Napisane przez xal
Liczyłam na 2 miejsce, a 1 miała mieć Justi
no to troszkę się przeliczyłaś

Cytat:
Napisane przez Meliitele
Melduje sie!

Nie da rady Was nadrobic

Lece spac, jutro do Was zajrze.
daj znać jak sylwester i co z t2

Cytat:
Napisane przez Aaś
a ksiądz si tylko obśmiał i mówi że spoko, trochę na początku się poczuł jak w tym skeczu kmn i prosi żeby mu tylko wody święconej gazowanej nie przynosić

Cytat:
Napisane przez nuna2
i już nowy wątek:O:O gaduły!!
no, a nie zdążyłaś nam w poprzednim powiedzieć czy coś się stało że nie wiesz co robić

diabli ta sukieneczka jest przecudna

no i dzień dobry
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 06:35   #102
banka26
Zakorzenienie

Cytat:

ehhehe dobre a sukienusia sliczna

Dzien doberek Kochane trzymac kciukii za dzisiajjj
a ja trzymam za Atena564 , Paulina 87 , lonely_lady, Sateczka

szykuje malego i jade go zawiiezc :P
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 07:10   #103
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
banka trzymam mocno
i za wszystkie dzisiejsze wizyty
Stary 2013-01-04, 07:23   #104
happy blue
Zadomowienie

dzień dobry pięktnoty jak tam Wy i maleństwa?

mnie niestety wzięło choróbsko na dobre (dzień po ty, jak się chwaliłam, że tryz tygodnie Tż chodził z zapaleniem oskrzeli i kaszlem, a ja zdrowiutka). na szczęście już wczoraj dzwoniłam się rejestrować do lekarza, żeby mnie osłuchał tak profilaktycznie. I dobrze, wczoraj czułam się o niebo lepiej, a dziś ledwo dyszę, gardło zainfekowane, nos zatkany... wczorajsza wyprawa do pracy ze zwolnieniem i cholerny wiatr i zamieć deszczowa dały efekt.
Wizytę mam na 10:45. A 11:15 wbiłam się też wczoraj do ginekologa- chcę w końcu zobaczyć coś więcej niż zarys główki i brzusia Kruszynki i liczę na powtórne połówkowe
Cytat:

piękna. ja nie mogę się doczekać kompletowania garderoby córy. Tatuś ma świetny gust, więc będzie mógł się wykazać, bo ja dla siebie za wiele rzeczy nie kupuję i bardzo rzadko, może cztery razy w roku

Cytat:
dzieki, tez mi sie podoba, chociaz nie przepadam za rozowym i obiecalam sobie, ze corki w roze ubierac nie bede babcia upolowala na ciuszkach i wreczyla mi dzisiaj (liczyla, ze jej powiemy plec) mowiac: taka jakas w chomiki, podoba ci sie?
ja uwielbiam dzieciaczki w ubrankach w bardzo stonowanych (dla niektórych smutnych kolorach) szary, beż, biały, czarny i wariacje na temat. wtedy najpiękniej wyglądają ich anielskie buzie, ogromne oczy a w kolorowo ubranych widzę tylko ubranka ale co by nie gadać, kiecunia jest śliczna jak i mnóstwo innych dziecięcych ubranek wprawia mnie w zachwyt.
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
Przepraszamy

Big Mike! Cudowny film, widziałam go kilka razy, za każdym razem beczalam. Naprawdę polecam!

Big Mike

Witam się z rana, nie śpię już ponad godzinę, mąż poszedł do pracy, a ja kibluje w tym łóżku ale przynajmniej nadrobilam

To koniecznie dzisiaj muszę zdobyć ten film, ale nie ma go w bazie Filmweb.pl, możesz podać jakiegoś aktora? tzn jest dużo Big Mike, ale bez miniatury jakby to jakieś nieznane były np http://www.filmweb.pl/film/Big+Mike-2011-626603

Cytat:
Napisane przez szczesliwa25 Pokaż wiadomość
Oho, przynajmniej po zmianie wątku udało mi się go w całości nadrobić )

Diabli - super ta tuniczka, jak będzie chłopak odłożysz na dnie szafy i poczekasz na dziewczynkę )

Przed chwilką przeglądając fb znalazłam zdjęcie prosto po wizycie u fryzjera mojej przyjaciółki która obecnie przebywa w uk z nowym pięknym kolorem, lokami i podpisem 'mogę jechać do szpitala - nie będę straszyć odrostami malucha' )
i tak sobie pomyślałam, że to może i niezły sposób na uczczenie tego dnia )

Świetny pomysł z uczczeniem tego dnia jak to określiłaś
Cytat:
ehhehe dobre a sukienusia sliczna

szykuje malego i jade go zawiiezc :P
KCIUKI!!!!! Atena564 , Paulina 87 , banka_26, lonely_lady, Sateczka
Ja też poproszę za moje zdrówko i wizytę, choć wizyta niewpisana, bo spontan

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

o happy też ma avatarka
no, czasy anonimowości się skończyły

Edytowane przez happy blue
Czas edycji: 2013-01-04 o 07:22
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 07:24   #105
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

Cytat:
e tam ja nie zwracam uwagi na obrazki tylko na podpisy jak cytuję, więc taka anonimowa nie byłaś
Stary 2013-01-04, 07:29   #106
diabli
Zakorzenienie

Cytat:

To koniecznie dzisiaj muszę zdobyć ten film, ale nie ma go w bazie Filmweb.pl, możesz podać jakiegoś aktora? tzn jest dużo Big Mike, ale bez miniatury jakby to jakieś nieznane były np http://www.filmweb.pl/film/Big+Mike-2011-626603
prosze http://www.filmweb.pl/film/Wielki+Mi...de-2009-394398
Stary 2013-01-04, 07:31   #107
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ----------

e tam ja nie zwracam uwagi na obrazki tylko na podpisy jak cytuję, więc taka anonimowa nie byłaś

też mi to nie przeszkadza u innych osób, ale w sumie czemu nie? pomaga mi teraz jak potrzebuje swój post odnaleźć w hisztorii

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:

dzięki bardzo obejrzalam z Twojego polecenia wtedy Pierwszoklasistę
Stary 2013-01-04, 07:38   #108
diabli
Zakorzenienie

poza tym dzien dobry cos mi sie w dupce poprzestawialo i znow nie moge spac...ide robic sniadanie. milego dnia wszystkim

Cytat:

mnie niestety wzięło choróbsko na dobre (dzień po ty, jak się chwaliłam, że tryz tygodnie Tż chodził z zapaleniem oskrzeli i kaszlem, a ja zdrowiutka). na szczęście już wczoraj dzwoniłam się rejestrować do lekarza, żeby mnie osłuchał tak profilaktycznie. I dobrze, wczoraj czułam się o niebo lepiej, a dziś ledwo dyszę, gardło zainfekowane, nos zatkany... wczorajsza wyprawa do pracy ze zwolnieniem i cholerny wiatr i zamieć deszczowa dały efekt.
zdrowka! u nas juz chyba konczy sie choroba, katar powoli mija. tz mi tylko narzeka na jakies dziwne migotanie serca, spac nie moze...wczoraj tv zaskoczylo wiescia o grypie AH1NH1 w Bielsku i juz w ogole chce go wyslac do lekarza. http://wiadomosci.onet.pl/wideo/groz...,103929,w.html niby dzisiaj pojechal zaraz rano, ale w poczekalni juz z 50 osob, a recepcja jeszcze zamknieta. wrocil do domu i bedzimy cos sami dzialac. magnez, potas, jakies witaminy na wzmocnienie - nie wiem czy go ten wirus tak oslabil, czy to co innego (stres, kawa). wczesniej czasem wspominam, ze serce go boli, a teraz podobno nie boli ale szybko bije. pozycze od mamy cisnieniomierz, moze to nie serce? ehh z tymi naszymi facetami

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Cytat:
piękna. ja nie mogę się doczekać kompletowania garderoby córy. Tatuś ma świetny gust, więc będzie mógł się wykazać, bo ja dla siebie za wiele rzeczy nie kupuję i bardzo rzadko, może cztery razy w roku

ja uwielbiam dzieciaczki w ubrankach w bardzo stonowanych (dla niektórych smutnych kolorach) szary, beż, biały, czarny i wariacje na temat. wtedy najpiękniej wyglądają ich anielskie buzie, ogromne oczy a w kolorowo ubranych widzę tylko ubranka ale co by nie gadać, kiecunia jest śliczna jak i mnóstwo innych dziecięcych ubranek wprawia mnie w zachwyt.

ja tez uwielbiam szarosci i beze. a z drugiej strony dziecinstwo to taki okres, ze chce sie byc "kolorowym". w pozniejszych latach przyjda te czernie i granaty najwazniejsze to nie przesadzic i nie zrobic z dziecka zywej reklamy hello kitty albo spidermana brrrr!
Stary 2013-01-04, 07:38   #109
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Happy, jak chcesz, to mogę Ci na pw rzucić linka do pobrania filmu

Leon

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-04, 07:39   #110
Kinga_20
Zakorzenienie

Melduję się i ja w nowym wątku

xal zaszalałaś w poprzednim

A z księdzem to mi się przypomniało jak mieszkaliśmy z teściami i ksiądz miał być od 16.00, więc ja i TŻ prosto z pracy to byliśmy ładnie ubrani, a teściu cały dzień w domu w dresach naginał. No i siedział oglądał tv, stół oczywiście przygotowany dla księdza, godzina 15.30 ktoś puka, otwieram, a tu ksiądz, teściu się przestraszył, wziął naszykowane ubrania i wystrzelił jak proca do kuchni szybko ściągnąć dresy i ubrać spodnie Myślałam, że padnę, scenka jak z filmu.

Ja mam wizytę u lekarza 9 stycznia, a w poniedziałek badania i znowu ta glukoza i znowu na czczo I kupę starych bab będzie, które nigdy cię nie przepuszczą, bo one są najbardziej chore =/////

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 07:43   #111
diabli
Zakorzenienie

TRZYMAM KCIUKI ZA WIZYTUJACE:
przede wszystkim, zeby u dzieciaczkow bylo wszystko ok, a mamy zadowolone z wizyt!
Atena564- za plec, bo chyba jeszcze nie wiesz,
Paulina 87 - za potwierdzenie synka,
lonely_lady, Sateczka - zeby dzieciaki nie splataly figla.
Stary 2013-01-04, 07:43   #112
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli
ja tez uwielbiam szarosci i beze. a z drugiej strony dziecinstwo to taki okres, ze chce sie byc "kolorowym". w pozniejszych latach przyjda te czernie i granaty najwazniejsze to nie przesadzic i nie zrobic z dziecka zywej reklamy hello kitty albo spidermana brrrr!
to ja lubię kolory ale bez hello kitty
Stary 2013-01-04, 07:45   #113
banka26
Zakorzenienie

dziewczyny jestem zalamana , weszlam na wage i mam w 3 tyg. +4 kg na 100% wina to ta woda , bo ja naprawde malo jem maloo nawet nie normalnie masakra i od 3 dni piecze mnie zgaga na maxa w nocy w dzien szokkk

Cytat:
banka trzymam mocno
i za wszystkie dzisiejsze wizyty

Cytat:

Wizytę mam na 10:45. A 11:15 wbiłam się też wczoraj do ginekologa- chcę w końcu zobaczyć coś więcej niż zarys główki i brzusia Kruszynki i liczę na powtórne połówkowe

Świetny pomysł z uczczeniem tego dnia jak to określiłaś

KCIUKI!!!!! Atena564 , Paulina 87 , banka_26, lonely_lady, Sateczka

---------- Dopisano o 08:23 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

trzymam kciukasy za zrowko
Stary 2013-01-04, 07:51   #114
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki bardzo obejrzalam z Twojego polecenia wtedy Pierwszoklasistę
nie ma za co przejrze dzisiaj co ogladalismy w ostatnim czasie, albo co utkwilo mi w pamieci i z czystym sumieniem moge polecic. pogoda idealna na seanse! kolderka, kakao i jestem w niebie.
kusi mnie, aby po raz kolejny obejrzec caly ostry dyzur. kilka lat temu spedzilam dobrych kilka tygodni ogladajac odcinek po odcinku i bylam zachwycona. fabula skleja sie w calosc, sporo ciekawostek medycznych...wciagajace tylko 13 sezonow, w kazdym po 22 odcinki chyba nie chce az tak sie angazowac :P ale polecam jak ktos nie widzial "w calosci", a lubi.

a pierwszoklasista fajny, nie?
Stary 2013-01-04, 07:57   #115
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez banka26
dziewczyny jestem zalamana , weszlam na wage i mam w 3 tyg. +4 kg na 100% wina to ta woda , bo ja naprawde malo jem maloo nawet nie normalnie masakra i od 3 dni piecze mnie zgaga na maxa w nocy w dzien szokkk
no ale jak to woda, to przecież zejdzie w swoim czasie, nie? zresztą mówiłaś że ostatnio kostki ci spuchły więc to pewnie woda
Stary 2013-01-04, 08:01   #116
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość

A z księdzem to mi się przypomniało jak mieszkaliśmy z teściami i ksiądz miał być od 16.00, więc ja i TŻ prosto z pracy to byliśmy ładnie ubrani, a teściu cały dzień w domu w dresach naginał. No i siedział oglądał tv, stół oczywiście przygotowany dla księdza, godzina 15.30 ktoś puka, otwieram, a tu ksiądz, teściu się przestraszył, wziął naszykowane ubrania i wystrzelił jak proca do kuchni szybko ściągnąć dresy i ubrać spodnie Myślałam, że padnę, scenka jak z filmu.
tu gdzie obecnie mieszkam jest taki zwyczaj, ze parafia wrzuca wczesniej do skrzynek na listy pocztowki swiateczne i na nich jest informacja kiedy koleda...wracalam z pracy, wyciagnelam poczte, o kartce zapomnialam. po jakims czasie poludnie po pracy, totalny balagan, muzyka dosc glosno, ja w dresiku, kotlety sie smaza, pralka smiga. ktos wali do drzwi. przekonana, ze to tz z zakupami i zajetymi rekoma otwieram drzwi i chce wracac do kuchni, a tu ministranci :P podziekowalam grzecznie, ale bylo mi glupio. a tak ogolnie to rok w rok nie przyjmujemy koledy.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

Cytat:
znajoma ma termin 3 dni po mnie i co wizyte dostaje ochrzan od lekarza, bo od poczatku ciazy ma juz 8kg na plusie :P u mnie 4,5.
moze przedzwon do lekarza i zapytaj czy jest na to jakis sposob? z drugiej strony lepsza woda niz tluszczyk, wiec szybko z Ciebie to "splynie".
tez mam ostatnio zgage, glownie tuz przed zasnieciem.
Stary 2013-01-04, 08:04   #117
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee

Cytat:
Napisane przez Kinga_20 Pokaż wiadomość
Melduję się i ja w nowym wątku

xal zaszalałaś w poprzednim

Ja mam wizytę u lekarza 9 stycznia, a w poniedziałek badania i znowu ta glukoza i znowu na czczo I kupę starych bab będzie, które nigdy cię nie przepuszczą, bo one są najbardziej chore =/////
Nie dość, że najbardziej chore, to im zawsze się najbardziej spieszy! Wrrr

Cytat:
to ja lubię kolory ale bez hello kitty
A ja tam lubię motywy z bajek. Koleżanka właśnie małą tak ubierała, szczególnie w czernie. I pamiętam miała cudną bluzeczkę czarną z hello kitty i czarne rajstopy, też z hk. Wyglądała booooossssskooooo. W ogóle cudnie ją ubierała, 90% ciuchów z lumpów. I najgorsze jest to, że już miała naszykowane dla mnie 3 siaty ubranek po niej, a tu sisior chyba wisi.

Leon
Stary 2013-01-04, 08:07   #118
pawie_oczko
Wtajemniczenie

Cytat:

Hejo

Co prawda nie przepadam za kotami , ale sukienka jest przesłodka
Stary 2013-01-04, 08:07   #119
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Ale dzisiaj wizytujących

Aaś, banka26, Atena564, Paulina 87, lonely_lady, Sateczka
no i happy-

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 08:08   #120
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
no ale jak to woda, to przecież zejdzie w swoim czasie, nie? zresztą mówiłaś że ostatnio kostki ci spuchły więc to pewnie woda
no tak wszedzie na brzuchu udach , rekach jak dotkne sie to 5 min bialy slad zostaje czyli woda ale widoka na wadze jest straszny
Cytat:
tu gdzie obecnie mieszkam jest taki zwyczaj, ze parafia wrzuca wczesniej do skrzynek na listy pocztowki swiateczne i na nich jest informacja kiedy koleda...wracalam z pracy, wyciagnelam poczte, o kartce zapomnialam. po jakims czasie poludnie po pracy, totalny balagan, muzyka dosc glosno, ja w dresiku, kotlety sie smaza, pralka smiga. ktos wali do drzwi. przekonana, ze to tz z zakupami i zajetymi rekoma otwieram drzwi i chce wracac do kuchni, a tu ministranci :P podziekowalam grzecznie, ale bylo mi glupio. a tak ogolnie to rok w rok nie przyjmujemy koledy.

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ----------

znajoma ma termin 3 dni po mnie i co wizyte dostaje ochrzan od lekarza, bo od poczatku ciazy ma juz 8kg na plusie :P u mnie 4,5.
moze przedzwon do lekarza i zapytaj czy jest na to jakis sposob? z drugiej strony lepsza woda niz tluszczyk, wiec szybko z Ciebie to "splynie".
tez mam ostatnio zgage, glownie tuz przed zasnieciem.
opieprzac to mnie nie ma za co zreszta co ja gowniara ? wizyte mam w poniedzialek wiec pare dni zostalo , moja doktor zna moje iodejscie i zna moje klopoty w poprzedniej ciazy wiec aluzji raczej nie bedzie ewentualnie myslenie co z tym zrobic boje sie zeby gastozy nie miec ...fakt lepsza woda ale jesscze lepsze bylo by nic heheh
w poprzedniej ciazy to 8 miesiecy zanim zeszla mi woda
fakt
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości