|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Cytat:
i gdzie dorwałaś?Cytat:
Skarpetek niestety nie mamy
|
|
#1832 |
|
Copyraptor
|
|
|
|
|
#1833 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Btw, gdzie jeszcze masz konto oprócz cennych opinii? Bo ja dopiero zaczynam z tym i może coś polecisz?
|
|
|
#1834 |
|
Copyraptor
|
Tylko CO, i to chyba Ola mi je poleciła
|
|
|
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
Mi też Ola
Ale ja mam już na 3
|
|
#1836 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Nie byłabym tego taka pewna też mnie coś tam dojeżdżałaś z gotowaniem ;]Cytat:
Cytat:
![]() Padłam przy tym: Ona niepokoi, zachwyca, doprowadza do rozpaczy adoratorów, aż do dnia, gdy trafi na mężczyznę-ojca, który nie cofnie się przed klapsami i wytresuje ją, ale na jak długo? Ach te klapsy ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat:
2. I te fryzury są stosunkowe proste, mimo że wyglądają czasami na pracochłonne. 3. Gęste mam... a długość wciąż hoduję ![]() Cytat:
Cytat:
Co mi przypomniało, że miałam pytać: Cholero gdzie moja książka?! Przeczytana? ![]() Cytat:
![]() 2. Och, no już przestań <skromnie spuszcza oczęta> Przynieś szczotkę na jakieś spotkanie to Cię uczeszę i przy okazji zrobię pokazówkę Wrednej ![]() Cytat:
Cytat:
O cieniu Vanilla pierwsze słyszę, ale przez Ciebie chcę go już mieć ;p Ja od razu mówię, że już nie potrzebuję. Od kiedy mam zestaw do pedikiuru z Superpharm moje stópki są takie, jak być powinny ![]() Cytat:
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-01-04 o 09:14 |
||||||||||
|
|
|
#1837 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest ok ale nawet K. stwierdził, że szału nie robi i zjadł jedynie 2 kawałki2. Mrrrr 3. Wczoraj właśnie myślałam o tym Twoim uprządzonku...Masz do niego jakiegoś linka czy coś?
|
|
|
#1838 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1839 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem za!!
![]() Cytat:
|
|
#1840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Znaczy wkopałam się? 3. To ten zestaw: http://parkhandlowy-mlyn.pl/rewolucj...-w-super-pharm Bardzo wygodny - wersja dla leniwców To jak ze szczoteczkami do zębów - możesz kupić zwykłą, albo zdecydować się na elektryczną i mieć dokładniej umyte ząbki mniejszym nakładem czasu i energii Plus są końcówki dla paznokciomaniaczek - jeszcze ich nie testowałam. Poczekam aż zapuszczę paznokcie odpowiednio
|
|
|
#1841 | ||
|
Pani Buka
|
Cytat:
![]() ja sobie tylko umiem zapleść zwykłego warkocza z tyłu głowy. w upięcia się nie bawię nawet, bo raz że nie umiem, dwa że fatalnie w nich wyglądam. francuza mogę zapleść komuś. Cytat:
![]() nie mogłam dziś zwlec się z łóżka
|
|
#1842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale z drugiej strony staram się też o siebie dbać. Tym razem zaczął mnie boleć w drodze do samochodu przed sylwestrem- nic nie niosłam, szpilek nie miałam, nie przeciążyłam się, nie było żadnego gwałtownego ruchu![]() w teorię, że jestem za chuda i kręgosłup nie ma się na czym trzymać mnie nie przekonuje bardziej to, że te mięśnie są za słabe więc powinnam je ćwiczyć. aktualnie rozciągam się rano i wieczorem i tak sobie myślę, że najlepszym wyjściem byłaby joga tylko chyba usnę na niej z nudówprzyszłam do domu i padłam spać ![]() potwierdzam też chcę pokazowego warkocza! wiesz, że chyba francuza to miałam raz w życiu (bez skojarzeń ![]() aaa masz tutaj filmik, może Ci pomoże http://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI chociaż nie potrafię zrozumieć jak to jest, że umiesz zrobić francuza, a taki banał Ci nie wychodzi Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38424827] W ogóle powiem Wam, że wymianki są super, ale ludzie czasem mnie rozbrajają[/QUOTE] tego typu laski mnei właśnie zniechęciły do wymianek. kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. podobnie jest na tych wymianach szafowych- wg. mnie idea jest prosta i daleko jej do zarabiania na takich wymiankach. Wiadomo, ze jeżeli chcę wymienić futerko które założyłam raz i kosztowało prawie 300zł to nie oddam go za cienie z inglota, ale też nie będę wyliczać wartości co do złotówki Cytat:
i toto jest elektryczne i się rusza i tym ścierasz naskórek?;> zmiękczasz wcześniej czy jedziesz na sucho?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#1843 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny!
Strasznie dawno mnie tutaj nie było, ale już powoli wracam do normalności Nie nadrobię wszystkiego, ale melduję się że jestem, chociaż pewnie nie na długo, bo sesja się zbliża wielkimi krokami.Uciekam na drzemke i do nauki:/ A jeszcze jedno. Nie orientujecie się może ile w Scanmedzie kosztuje morfologia i mocz? |
|
|
|
#1844 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(w sensie że taka mało energiczna... statyczna, a nie że prosta )Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Toto jest elektryczne i odwala całą robotę za Ciebie. Do Ciebie należy jedynie przesuwanie urządzenia po skórze, ono samo ściera naskórek. Urządzenia używam po kąpieli na dobrze osuszone stopy (wtedy naskórek łatwo i szybko schodzi, bo jest zmiękczony po kąpieli). Nie łaskocze mnie stosowanie urządzenia, w przeciwieństwie do działań kosmetyczki.
|
|
|
#1845 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2. Też to napisałam wczoraj, ale stwierdziłam, że już po świetach, więc stracił sporo uroku. 3. No przecież nie mogę Ci tak publicznie tutaj jechać |
|
|
|
|
#1846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najlepiej rozglądnij się za zajęciami nazwanymi Zdrowy Kręgosłup i dopytaj się na czym polegają konkretnie. Często to całkiem zwykłe zajęcia fitnessowe - rozgrzewka plus fajne ćwiczenia wzmacniające całe ciało tylko ukierunkowane szczególnie na mięśnie trzymające postawę, mięśnie brzucha (bardzo ważne dla kręgosłupa) i oczywiście mięśnie pleców. Dziewczyny prowadzące takie zajęcia są specjalnie przeszkolone aby dostosować ćwiczenia do konkretnego problemu i mają też większe baczenie na to aby nikt sobie krzywdy nie zrobił. Warto poczytać o osobie prowadzącej zajęcia i wybrać taką, która ma szkołę rehabilitacji zrobioną, wtedy wiedzę ma jeszcze większą. No i na koniec - takie zajęcia najlepiej sprawdzają się w małych grupach aby instruktor mógł mieć oko na każdego. Koniec
|
|
|
|
|
#1847 | |
|
Konto usunięte
|
Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki
Cytat:
|
|
|
|
|
#1848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu nie zapamiętuje po winie tak dobrze informacji jak Ty 2. Obejrzeć tak czy siak może, zabawny jest ![]() 3. W Matriasie jest promocja: wszystko - 20%. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki A mamy tutaj takie?
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1850 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmm brzmi fajnie, zwłaszcza, że odwala robotę za mnie ile toto kosztuje? chociaż nie wiem czy z moją fobią bym się na coś takiego zdecydowałaCytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki Moim zdaniem podstawą wymianek jest uczciwość, a nie chęć dorobienia się. Wartość danego przedmiotu to nie jest wyłącznie kwota jaką za daną rzecz zapłaciłaś, a zużycie, warunki przechowywania, rok produkcji, itd. Dlatego powinno się wystawiać rzeczy będąc świadomym ich wartości oraz będąc faktycznie chętnym się nimi wymienić. Bo niby jaki sens ma wystawianie swoich ukochanych perfum pisząc, że odda się tylko za coś mega super ekstra, skoro wartość tych perfum dla Ciebie jest większa niż dla kogokolwiek innego? Tak więc wymianki super, ale czasem niezłe kwiatki się zdarzają.[/QUOTE] ale piękne dokładnie tak, niestety coraz więcej osób tego nie rozumie. byłyście już na jakiś wyprzedażach? ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ---------- OMD- wybrałabyś się ze mną do intimo, co? ciekawe kiedy u nich zaczynają się jakieś promocje. czas w końcu stać się uświadomioną![]() muszę zrealizować mój bon
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#1851 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() 2. 3. Ja przez kilka lat produkowałam dżemy, w tym roku nie, bo nie przejadłam z poprzedniego Przypomniało mi się - w R. w Czyżynach są olejki alterry papajowe z pompką. Chyba któraś wspominała, że trudno je zdobyć. Matras też jest, ale unikam W ogóle skandal - zamknęli tu Carry i nie zrobili wyprzedaży wcześniej.
|
|
|
|
|
#1852 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Umówimy się w przyszłym tyg jakoś ok?
|
|
|
#1854 |
|
Nie depcze krokusów
|
No i nie jest nudna ani statyczna. Co jest statycznego w Powitaniach Słońca, skoro nie nadążam za zmianami pozycji? :P
|
|
#1855 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Czytam często ogłoszenia o pracę, w których nie wymagają niewiadomo jakiego doświadczenia. Dziś odpadłam po przeczytaniu, że chcą fluet Hebrew, Dutch, Hungarian or inny siakiś...
|
#1856 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
a najlepsze jest wymuszanie ich. "Znów mam po Tobie sprzątać?" "Ale ja wczoraj w czynie miłosnym umyłam po Tobie patelnię po jajecznicy! Dzisiaj ty w czynie miłosnym za mnie sprzątasz!" Jeszcze nie ![]() A Cenne Opinie to taka stronka, gdzie wypełniasz ankiety, które w zależności od długości i stopnia skomplikowania są warte kilka złotych, od 1zł za takie króciutkie, do 6-7zł za takie godzinne (z moim tempem czytania półgodzinne). Najczęściej są takie za 2-3-4zł. No i jak Ci się uzbiera 50zł to możesz to "wypłacić" w postaci bonu. Ja w ciągu roku uzbierałam ok. 100zł, bo tych ankiet przychodzi maks kilka miesięcznie. Ale zawsze to jakaśtam zniżka na fajną rzecz, na którą inaczej bym sobie nie pozwoliła ![]() W sumie to studentka usiłująca sobie stworzyć etat ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki [/QUOTE] Świetny pomysł
|
|
|
|
|
#1857 |
|
Konto usunięte
|
Dyskusja z tą panną na temat masażera staje się dość abstrakcyjna... Laska chyba używa pojęć, które nie do końca rozumie... Hmmm...
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=146 |
|
|
|
#1858 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny gdzie kupię perfumetke za rozsądną kwotę - tak do 40 zł??
czy perfumy wlewa się doń przy użyciu strzykawy z igłą ??
|
|
|
|
#1859 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38435717]Wczoraj w TkMaxx i powiem Wam, że puste półki jak za PRL-u...
TkMaxx mnie przerasta i bez wyprzedaży Cytat:
patrzyłam na ich stronkę i trochę promocji mają ale bez szału [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38436693]Dyskusja z tą panną na temat masażera staje się dość abstrakcyjna... Laska chyba używa pojęć, które nie do końca rozumie... Hmmm... https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=146[/QUOTE] jak będzie nadal trwać to podsyłam, bardzo dobry materiał na zabicie nudy w pracy. fakt- nie chciałoby mi się dyskutować z taką panną, ale Ty robisz to w sposób bezbłędny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.

i gdzie dorwałaś?

też mnie coś tam dojeżdżałaś z gotowaniem ;]