i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 00:49   #1831
ola_gie
Zakorzenienie

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Ola, takie z szerokim paskiem w talii, i z szerokimi nogawkami, ale zwężanymi u dołu na sznureczek, i z obcisłą częścią napupną, żeby wyglądała seksownie.
A, to mówiłaś kiedyś o takich i gdzie dorwałaś?
Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Kucyka? No weź już nie przesadzaj Ejjj, a koński ogon i kucyk to nie jest to samo?

Właśnie dziś myślałam o tych skarpetkach, chciałam Was pytać o efekty
Ja interpretuję tak, że kucyk to taki zwyczajny, a koński ogon powinien być wysoko - chociaż, ogólnie mówiąc, jest to to samo

Skarpetek niestety nie mamy

Tak właśnie.
ola_gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:51   #1832
cholernarejestracja
Copyraptor

w końcu kupiłam je w gosporcie. Wcześniej się wahałam, bo kosztowały stówkę (za spodnie fitnessowe, sic!), ale dostałam bon na 50zł z cennych opinii, więc stwierdziłam, że za połowę tej ceny mogę je kupić, bo były normalnie idealne, takie jak sobie wymyśliłam
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 00:59   #1833
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
Ja interpretuję tak, że kucyk to taki zwyczajny, a koński ogon powinien być wysoko - chociaż, ogólnie mówiąc, jest to to samo
Aaa no może

Cytat:
w końcu kupiłam je w gosporcie. Wcześniej się wahałam, bo kosztowały stówkę (za spodnie fitnessowe, sic!), ale dostałam bon na 50zł z cennych opinii, więc stwierdziłam, że za połowę tej ceny mogę je kupić, bo były normalnie idealne, takie jak sobie wymyśliłam
Cholerko, fajne spodnie !
Btw, gdzie jeszcze masz konto oprócz cennych opinii? Bo ja dopiero zaczynam z tym i może coś polecisz?

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 01:22   #1834
cholernarejestracja
Copyraptor

Tylko CO, i to chyba Ola mi je poleciła
Stary 2013-01-04, 01:25   #1835
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko CO, i to chyba Ola mi je poleciła
Mi też Ola Ale ja mam już na 3

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:13   #1836
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Ale fajnie - nie dość, że tyle stron, to jeszcze co chwilę ,,Ineso"

No wiesz, wcale bym Ci tego nie wytknęła. Pomyliłaś mnie z Cholerą
1. Nie ma za co
2. Nie byłabym tego taka pewna też mnie coś tam dojeżdżałaś z gotowaniem ;]

Cytat:
Baby, polećcie mi jakąś komedyję, może być romantyczna albo i nie, ale jakąś taką niedawną. Tylko żeby dało się już ją ściągnąć
Listy do M ;p
Cytat:
Twoje mało mi się zgadza. Za to zupełnie zrozumiały jest wybór imienia Lena na pseudo
Taaa? Może wskażesz, który fragment z Leny jest zrozumiały?
Padłam przy tym: Ona niepokoi, zachwyca, doprowadza do rozpaczy adoratorów, aż do dnia, gdy trafi na mężczyznę-ojca, który nie cofnie się przed klapsami i wytresuje ją, ale na jak długo?
Ach te klapsy

---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
1. Ale on w różne strony skręcał raz w lewo, zaraz w prawo
2. Dzięki za linki, ale mają dziewczyny super włosy i jakie świetne fryzury
3. Do tego warkocza z 5 pasm to trzeba mieć długie i gęste, żeby był ekstra efekt
1.
2. I te fryzury są stosunkowe proste, mimo że wyglądają czasami na pracochłonne.
3. Gęste mam... a długość wciąż hoduję
Cytat:
Nietykalni- chociaż pewnie oglądałaś.
Crazy, Stupid, Love.
500 dni miłości - polecone przez gg albo Lenkę, bardzo fajny
Definitely, Maybe
Best Exotic Marigold Hotel
Bardzo spodobał mi się ten ostatnio: Find Me Guilty- komedia, dramat sądowy.
No i ten leap year
Wrzucam do notatnika, też skorzystam z listy, a co!
Cytat:
A co Wy w ramach czynu miłosnego bedziecie mieć maraton komedii romantycznych?
Wy i te Wasze czyny miłosne
Co mi przypomniało, że miałam pytać: Cholero gdzie moja książka?! Przeczytana?
Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
1. Mam już odpowiedź-3 godziny wystarczyły
2. Nie umiemy, zawsze zazdrościmy Lence
1. Narobiłaś mi tylko smaka
2. Och, no już przestań <skromnie spuszcza oczęta>
Przynieś szczotkę na jakieś spotkanie to Cię uczeszę i przy okazji zrobię pokazówkę Wrednej
Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Nie wiem co to znaczy, że film ryje czachę w Twoim słowniku, ale 7 psychopatów moją czachę zryło, a jest tam nawalanka też .

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
W pracy czuję się potrzebna...

Obejrzałam i zapamiętałam:
- zawsze strzepywać nadmiar
- trzymać pędzelek na końcu z powodu mniejszego nacisku
- rozcierać kolistymi ruchami

- nakładać kolejne warstwy do rozcierania, nie wszystko naraz
- ciemne cienie cieniować na bazowym o średnim odcieniu
- granice makijażu powiek warto rozetrzeć użytym na policzkach różem
- wszyscy mają cień Vanilla z MAC
Te punkty najwięcej mi dały.
O cieniu Vanilla pierwsze słyszę, ale przez Ciebie chcę go już mieć ;p
Cytat:
Ejj, zamówmy te chińskie skarpetki złuszczające!
Ja od razu mówię, że już nie potrzebuję. Od kiedy mam zestaw do pedikiuru z Superpharm moje stópki są takie, jak być powinny
Cytat:

Edytowane przez Lenkapuma
Czas edycji: 2013-01-04 o 09:14
Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:37   #1837
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
1. Narobiłaś mi tylko smaka
2. Och, no już przestań <skromnie spuszcza oczęta>
Przynieś szczotkę na jakieś spotkanie to Cię uczeszę i przy okazji zrobię pokazówkę Wrednej

Ja od razu mówię, że już nie potrzebuję. Od kiedy mam zestaw do pedikiuru z Superpharm moje stópki są takie, jak być powinny
1. To ciacho wcale nie jest takie dobre jak być powinno Jest ok ale nawet K. stwierdził, że szału nie robi i zjadł jedynie 2 kawałki
2. Mrrrr Ja uwielbiam jak ktoś mi czesze włosy, zacznę nosić szczotkę na wszystkie nasze spotkania

3. Wczoraj właśnie myślałam o tym Twoim uprządzonku...Masz do niego jakiegoś linka czy coś?
Stary 2013-01-04, 09:41   #1838
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
To Ty też możesz jej napisać ile płaciłaś, ba! pokaż paragon
Cena widoczna jest na zdjęciu produktu
Wyższa niż za nowy masażer

Dzisiaj to mi się nie chce pracować...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:43   #1839
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:

Ejj, zamówmy te chińskie skarpetki złuszczające!
Jestem za!!

Cytat:
No dobrze. Kupiłam sobie wymarzone spodnie dresowe, i jeszcze sweterek z Orsaya bo go wypatrzyłam na wizażowej szafie i bardzo mi się spodobał, ale teraz to już koniec, i jako prawie-bezrobotna oszczędzam!
A tam zaraz bezrobotna. Studentka bez etatu

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 09:56   #1840
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
1. To ciacho wcale nie jest takie dobre jak być powinno Jest ok ale nawet K. stwierdził, że szału nie robi i zjadł jedynie 2 kawałki
2. Mrrrr Ja uwielbiam jak ktoś mi czesze włosy, zacznę nosić szczotkę na wszystkie nasze spotkania
3. Wczoraj właśnie myślałam o tym Twoim uprządzonku...Masz do niego jakiegoś linka czy coś?
1. To może coś skiepściłaś, bo powinno smakować
2. Znaczy wkopałam się?
3. To ten zestaw: http://parkhandlowy-mlyn.pl/rewolucj...-w-super-pharm Bardzo wygodny - wersja dla leniwców To jak ze szczoteczkami do zębów - możesz kupić zwykłą, albo zdecydować się na elektryczną i mieć dokładniej umyte ząbki mniejszym nakładem czasu i energii
Plus są końcówki dla paznokciomaniaczek - jeszcze ich nie testowałam. Poczekam aż zapuszczę paznokcie odpowiednio

Stary 2013-01-04, 10:42   #1841
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Ja nie umiem zrobić nie tylko francuza, ale także zwykłego warkocza, znośnie wyglądającego kucyka, końskiego ogona, czegokolwiek i zawsze się kładę z lekko mokrymi włosami, bo nie umiem ich nawet wysuszyć, żeby się jako-tako prezentować, a cała moja stylizacja ogranicza się do popryskania wodą grzywki jak mi sterczy. Dziękuję za uwagę
haha, piona
ja sobie tylko umiem zapleść zwykłego warkocza z tyłu głowy. w upięcia się nie bawię nawet, bo raz że nie umiem, dwa że fatalnie w nich wyglądam. francuza mogę zapleść komuś.

Cytat:
Kucyka? No weź już nie przesadzaj Ejjj, a koński ogon i kucyk to nie jest to samo?
ja bym to wytłumaczyła tak samo jak Ola

nie mogłam dziś zwlec się z łóżka

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:51   #1842
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Ty tu nie patrz na wiek tylko na myślenie "jestem niezniszczalna". Zastanawiam się, w jakim stopniu dzięki takiemu myśleniu, nie zareagowałaś w porę i teraz ponosisz konsekwencje
A angielskiego możesz pouczyć się w domu. Ewentualnie zadzwoń wieczorem, to sobie pokonwersujemy
wiesz co sama nie wiem jak to jest. jak mi walnęło w zeszłym roku to nic nie wskazywało na to że mogę mieć taki problem. Fakt, że mam poczucie niezniszczalności ale z drugiej strony staram się też o siebie dbać. Tym razem zaczął mnie boleć w drodze do samochodu przed sylwestrem- nic nie niosłam, szpilek nie miałam, nie przeciążyłam się, nie było żadnego gwałtownego ruchu
w teorię, że jestem za chuda i kręgosłup nie ma się na czym trzymać mnie nie przekonuje bardziej to, że te mięśnie są za słabe więc powinnam je ćwiczyć. aktualnie rozciągam się rano i wieczorem i tak sobie myślę, że najlepszym wyjściem byłaby joga tylko chyba usnę na niej z nudów

przyszłam do domu i padłam spać

Cytat:
Umiemy
potwierdzam i zazdroszczę.
też chcę pokazowego warkocza! wiesz, że chyba francuza to miałam raz w życiu (bez skojarzeń). W dzieciństwie miałam traumę i nie lubiłam żadnych udziwnień na głowie. Teraz jestem w sumie ciekawa jakbym wyglądała.
aaa masz tutaj filmik, może Ci pomoże
http://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI
chociaż nie potrafię zrozumieć jak to jest, że umiesz zrobić francuza, a taki banał Ci nie wychodzi

Cytat:
Edit: Gdy już zapuszczę włosy, zacznę praktykować taki http://youtu.be/OZEsf2uXzZU

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ----------

W ogóle polecam Ci przejrzeć ten kanał http://www.youtube.com/user/lilithed...?feature=watch Może znajdziesz dla siebie fajne uczesania - niekoniecznie warkocz. Dziewczyna świetnie się czesze
ile ona ma włosów!

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38424827]
W ogóle powiem Wam, że wymianki są super, ale ludzie czasem mnie rozbrajają[/QUOTE]
tego typu laski mnei właśnie zniechęciły do wymianek. kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. podobnie jest na tych wymianach szafowych- wg. mnie idea jest prosta i daleko jej do zarabiania na takich wymiankach.
Wiadomo, ze jeżeli chcę wymienić futerko które założyłam raz i kosztowało prawie 300zł to nie oddam go za cienie z inglota, ale też nie będę wyliczać wartości co do złotówki

Cytat:
3. To ten zestaw: http://parkhandlowy-mlyn.pl/rewolucj...-w-super-pharm Bardzo wygodny - wersja dla leniwców To jak ze szczoteczkami do zębów - możesz kupić zwykłą, albo zdecydować się na elektryczną i mieć dokładniej umyte ząbki mniejszym nakładem czasu i energii
Plus są końcówki dla paznokciomaniaczek - jeszcze ich nie testowałam. Poczekam aż zapuszczę paznokcie odpowiednio
brrr aż mi słabo....
i toto jest elektryczne i się rusza i tym ścierasz naskórek?;> zmiękczasz wcześniej czy jedziesz na sucho?
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:31   #1843
Figlak
Zadomowienie

Cześć dziewczyny!
Strasznie dawno mnie tutaj nie było, ale już powoli wracam do normalności Nie nadrobię wszystkiego, ale melduję się że jestem, chociaż pewnie nie na długo, bo sesja się zbliża wielkimi krokami.
Uciekam na drzemke i do nauki:/

A jeszcze jedno. Nie orientujecie się może ile w Scanmedzie kosztuje morfologia i mocz?
Figlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:33   #1844
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
wiesz co sama nie wiem jak to jest. jak mi walnęło w zeszłym roku to nic nie wskazywało na to że mogę mieć taki problem. Fakt, że mam poczucie niezniszczalności ale z drugiej strony staram się też o siebie dbać. Tym razem zaczął mnie boleć w drodze do samochodu przed sylwestrem- nic nie niosłam, szpilek nie miałam, nie przeciążyłam się, nie było żadnego gwałtownego ruchu
w teorię, że jestem za chuda i kręgosłup nie ma się na czym trzymać mnie nie przekonuje bardziej to, że te mięśnie są za słabe więc powinnam je ćwiczyć. aktualnie rozciągam się rano i wieczorem i tak sobie myślę, że najlepszym wyjściem byłaby joga tylko chyba usnę na niej z nudów
Miałam w tym roku w końcu przejść się na jakieś zajęcia z jogi i zobaczyć czy mi się spodoba, bo podobnie jak Ty uważam, że zasnęłabym z nudów (w sensie że taka mało energiczna... statyczna, a nie że prosta )
Cytat:
też chcę pokazowego warkocza! wiesz, że chyba francuza to miałam raz w życiu (bez skojarzeń). W dzieciństwie miałam traumę i nie lubiłam żadnych udziwnień na głowie. Teraz jestem w sumie ciekawa jakbym wyglądała.
To się przypomnij na spotkaniu, to Cię uczeszę
Cytat:
aaa masz tutaj filmik, może Ci pomoże
http://www.youtube.com/watch?v=sgDyBrx8ZZI
chociaż nie potrafię zrozumieć jak to jest, że umiesz zrobić francuza, a taki banał Ci nie wychodzi
Kupiłam mniejszego pączka i już mi łatwiej, bo moja dłoń jest w stanie ogarnąć teraz moje gęste włosy nałożone na pączka
Cytat:
brrr aż mi słabo....
i toto jest elektryczne i się rusza i tym ścierasz naskórek?;> zmiękczasz wcześniej czy jedziesz na sucho?
Ty i ta Twoja fobia <wzdycha>
Toto jest elektryczne i odwala całą robotę za Ciebie. Do Ciebie należy jedynie przesuwanie urządzenia po skórze, ono samo ściera naskórek. Urządzenia używam po kąpieli na dobrze osuszone stopy (wtedy naskórek łatwo i szybko schodzi, bo jest zmiękczony po kąpieli). Nie łaskocze mnie stosowanie urządzenia, w przeciwieństwie do działań kosmetyczki.

Stary 2013-01-04, 11:40   #1845
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
1.Nie byłabym tego taka pewna też mnie coś tam dojeżdżałaś z gotowaniem ;]

2.Listy do M ;p

3.Taaa? Może wskażesz, który fragment z Leny jest zrozumiały?
1. Nie z gotowaniem, tylko przygotowywaniem domowego sushi, które nie jest w połowie tak dobre, jak to z restauracji. Widzisz jak Ty opatrznie interpretujesz?
2. Też to napisałam wczoraj, ale stwierdziłam, że już po świetach, więc stracił sporo uroku.
3. No przecież nie mogę Ci tak publicznie tutaj jechać
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:41   #1846
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Joga wcale nie jest dobra na początek dla osób ze słabym kręgosłupem Może być zbyt obciążająca i jeżeli nie wiesz jak trzymać mięśnie lub te mięśnie są za słabe, to zrobisz sobie więcej krzywdy niż pożytku.

Najlepiej rozglądnij się za zajęciami nazwanymi Zdrowy Kręgosłup i dopytaj się na czym polegają konkretnie. Często to całkiem zwykłe zajęcia fitnessowe - rozgrzewka plus fajne ćwiczenia wzmacniające całe ciało tylko ukierunkowane szczególnie na mięśnie trzymające postawę, mięśnie brzucha (bardzo ważne dla kręgosłupa) i oczywiście mięśnie pleców. Dziewczyny prowadzące takie zajęcia są specjalnie przeszkolone aby dostosować ćwiczenia do konkretnego problemu i mają też większe baczenie na to aby nikt sobie krzywdy nie zrobił. Warto poczytać o osobie prowadzącej zajęcia i wybrać taką, która ma szkołę rehabilitacji zrobioną, wtedy wiedzę ma jeszcze większą. No i na koniec - takie zajęcia najlepiej sprawdzają się w małych grupach aby instruktor mógł mieć oko na każdego. Koniec
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:52   #1847
Konto usunięte

Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki

Cytat:
tego typu laski mnei właśnie zniechęciły do wymianek. kompletnie nie rozumiem takiego podejścia. podobnie jest na tych wymianach szafowych- wg. mnie idea jest prosta i daleko jej do zarabiania na takich wymiankach.
Wiadomo, ze jeżeli chcę wymienić futerko które założyłam raz i kosztowało prawie 300zł to nie oddam go za cienie z inglota, ale też nie będę wyliczać wartości co do złotówki
Moim zdaniem podstawą wymianek jest uczciwość, a nie chęć dorobienia się. Wartość danego przedmiotu to nie jest wyłącznie kwota jaką za daną rzecz zapłaciłaś, a zużycie, warunki przechowywania, rok produkcji, itd. Dlatego powinno się wystawiać rzeczy będąc świadomym ich wartości oraz będąc faktycznie chętnym się nimi wymienić. Bo niby jaki sens ma wystawianie swoich ukochanych perfum pisząc, że odda się tylko za coś mega super ekstra, skoro wartość tych perfum dla Ciebie jest większa niż dla kogokolwiek innego? Tak więc wymianki super, ale czasem niezłe kwiatki się zdarzają.
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:08   #1848
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
1. Nie z gotowaniem, tylko przygotowywaniem domowego sushi, które nie jest w połowie tak dobre, jak to z restauracji. Widzisz jak Ty opatrznie interpretujesz?
2. Też to napisałam wczoraj, ale stwierdziłam, że już po świetach, więc stracił sporo uroku.
3. No przecież nie mogę Ci tak publicznie tutaj jechać
1. Nie mogłaś sobie odmówić, co? Po prostu nie zapamiętuje po winie tak dobrze informacji jak Ty
2. Obejrzeć tak czy siak może, zabawny jest
3.

W Matriasie jest promocja: wszystko - 20%.

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki [/QUOTE]
A mamy tutaj takie?

Stary 2013-01-04, 12:12   #1849
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
W Matriasie jest promocja: wszystko - 20%.
I to jest właśnie masakra dla mojego portfela .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:29   #1850
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam w tym roku w końcu przejść się na jakieś zajęcia z jogi i zobaczyć czy mi się spodoba, bo podobnie jak Ty uważam, że zasnęłabym z nudów (w sensie że taka mało energiczna... statyczna, a nie że prosta )

Ty i ta Twoja fobia <wzdycha>
Toto jest elektryczne i odwala całą robotę za Ciebie. Do Ciebie należy jedynie przesuwanie urządzenia po skórze, ono samo ściera naskórek. Urządzenia używam po kąpieli na dobrze osuszone stopy (wtedy naskórek łatwo i szybko schodzi, bo jest zmiękczony po kąpieli). Nie łaskocze mnie stosowanie urządzenia, w przeciwieństwie do działań kosmetyczki.
byłam 2x na jodze i prawie usnęłam

hmmm brzmi fajnie, zwłaszcza, że odwala robotę za mnie ile toto kosztuje? chociaż nie wiem czy z moją fobią bym się na coś takiego zdecydowała

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Joga wcale nie jest dobra na początek dla osób ze słabym kręgosłupem Może być zbyt obciążająca i jeżeli nie wiesz jak trzymać mięśnie lub te mięśnie są za słabe, to zrobisz sobie więcej krzywdy niż pożytku.

Najlepiej rozglądnij się za zajęciami nazwanymi Zdrowy Kręgosłup i dopytaj się na czym polegają konkretnie. Często to całkiem zwykłe zajęcia fitnessowe - rozgrzewka plus fajne ćwiczenia wzmacniające całe ciało tylko ukierunkowane szczególnie na mięśnie trzymające postawę, mięśnie brzucha (bardzo ważne dla kręgosłupa) i oczywiście mięśnie pleców. Dziewczyny prowadzące takie zajęcia są specjalnie przeszkolone aby dostosować ćwiczenia do konkretnego problemu i mają też większe baczenie na to aby nikt sobie krzywdy nie zrobił. Warto poczytać o osobie prowadzącej zajęcia i wybrać taką, która ma szkołę rehabilitacji zrobioną, wtedy wiedzę ma jeszcze większą. No i na koniec - takie zajęcia najlepiej sprawdzają się w małych grupach aby instruktor mógł mieć oko na każdego. Koniec
hmmm mądrze prawisz faktycznie może coś takiego byłoby lepsze, a z pewnością bezpieczniejsze

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki

Moim zdaniem podstawą wymianek jest uczciwość, a nie chęć dorobienia się. Wartość danego przedmiotu to nie jest wyłącznie kwota jaką za daną rzecz zapłaciłaś, a zużycie, warunki przechowywania, rok produkcji, itd. Dlatego powinno się wystawiać rzeczy będąc świadomym ich wartości oraz będąc faktycznie chętnym się nimi wymienić. Bo niby jaki sens ma wystawianie swoich ukochanych perfum pisząc, że odda się tylko za coś mega super ekstra, skoro wartość tych perfum dla Ciebie jest większa niż dla kogokolwiek innego? Tak więc wymianki super, ale czasem niezłe kwiatki się zdarzają.[/QUOTE]

ale piękne

dokładnie tak, niestety coraz więcej osób tego nie rozumie.

byłyście już na jakiś wyprzedażach?

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

OMD- wybrałabyś się ze mną do intimo, co? ciekawe kiedy u nich zaczynają się jakieś promocje. czas w końcu stać się uświadomioną
muszę zrealizować mój bon
.
Stary 2013-01-04, 12:30   #1851
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
1. Nie mogłaś sobie odmówić, co? Po prostu nie zapamiętuje po winie tak dobrze informacji jak Ty
2. Obejrzeć tak czy siak może, zabawny jest
3.A mamy tutaj takie?
1. I vice versa?
2.
3. Ja przez kilka lat produkowałam dżemy, w tym roku nie, bo nie przejadłam z poprzedniego

Przypomniało mi się - w R. w Czyżynach są olejki alterry papajowe z pompką. Chyba któraś wspominała, że trudno je zdobyć.
Matras też jest, ale unikamW ogóle skandal - zamknęli tu Carry i nie zrobili wyprzedaży wcześniej.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:45   #1852
Konto usunięte

Cytat:
byłyście już na jakiś wyprzedażach?
Wczoraj w TkMaxx i powiem Wam, że puste półki jak za PRL-u...
Stary 2013-01-04, 12:47   #1853
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
OMD- wybrałabyś się ze mną do intimo, co? ciekawe kiedy u nich zaczynają się jakieś promocje. czas w końcu stać się uświadomioną
muszę zrealizować mój bon
Coś mi na fb wyskakiwało, że mają już jakieś wyprzedaże Umówimy się w przyszłym tyg jakoś ok?
Stary 2013-01-04, 12:52   #1854
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
No i nie jest nudna ani statyczna. Co jest statycznego w Powitaniach Słońca, skoro nie nadążam za zmianami pozycji? :P
Stary 2013-01-04, 13:00   #1855
nicRu
maszyna, nie człowiek

Czytam często ogłoszenia o pracę, w których nie wymagają niewiadomo jakiego doświadczenia. Dziś odpadłam po przeczytaniu, że chcą fluet Hebrew, Dutch, Hungarian or inny siakiś...
Stary 2013-01-04, 13:14   #1856
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Wy i te Wasze czyny miłosne
Co mi przypomniało, że miałam pytać: Cholero gdzie moja książka?! Przeczytana?

Czyny miłosne są super a najlepsze jest wymuszanie ich.

"Znów mam po Tobie sprzątać?"

"Ale ja wczoraj w czynie miłosnym umyłam po Tobie patelnię po jajecznicy! Dzisiaj ty w czynie miłosnym za mnie sprzątasz!"

Jeszcze nie

A Cenne Opinie to taka stronka, gdzie wypełniasz ankiety, które w zależności od długości i stopnia skomplikowania są warte kilka złotych, od 1zł za takie króciutkie, do 6-7zł za takie godzinne (z moim tempem czytania półgodzinne). Najczęściej są takie za 2-3-4zł. No i jak Ci się uzbiera 50zł to możesz to "wypłacić" w postaci bonu. Ja w ciągu roku uzbierałam ok. 100zł, bo tych ankiet przychodzi maks kilka miesięcznie. Ale zawsze to jakaśtam zniżka na fajną rzecz, na którą inaczej bym sobie nie pozwoliła

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Jestem za!!

A tam zaraz bezrobotna. Studentka bez etatu
W sumie to studentka usiłująca sobie stworzyć etat ja jednak muszę pracować sama dla siebie, inaczej się wkurzam na niemożność podejmowania decyzji

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38434612]Dla dziewczyn konfiturująco-przetwarzających - http://www.jamlabelizer.com/ - świetna aplikacja do robienia etykiet na słoiki
[/QUOTE]

Świetny pomysł
Stary 2013-01-04, 13:31   #1857
Konto usunięte

Dyskusja z tą panną na temat masażera staje się dość abstrakcyjna... Laska chyba używa pojęć, które nie do końca rozumie... Hmmm...

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=146
Stary 2013-01-04, 13:32   #1858
2016070953
Konto usunięte

dziewczyny gdzie kupię perfumetke za rozsądną kwotę - tak do 40 zł??
czy perfumy wlewa się doń przy użyciu strzykawy z igłą ??
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:39   #1859
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie kupię perfumetke za rozsądną kwotę - tak do 40 zł??
czy perfumy wlewa się doń przy użyciu strzykawy z igłą ??
1. Marionnaud (akurat są na promocji po 22 zł)
2. TkMaxx (musisz filować)
3. allegro (nie polecam)
Stary 2013-01-04, 13:42   #1860
gg22
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38435717]Wczoraj w TkMaxx i powiem Wam, że puste półki jak za PRL-u... [/QUOTE]

TkMaxx mnie przerasta i bez wyprzedaży

Cytat:
Coś mi na fb wyskakiwało, że mają już jakieś wyprzedaże Umówimy się w przyszłym tyg jakoś ok?
ok, ja się muszę wyrobić do 18.01 bo do 20.01 mam ważny ten bon
patrzyłam na ich stronkę i trochę promocji mają ale bez szału

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38436693]Dyskusja z tą panną na temat masażera staje się dość abstrakcyjna... Laska chyba używa pojęć, które nie do końca rozumie... Hmmm...

https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=146[/QUOTE]

jak będzie nadal trwać to podsyłam, bardzo dobry materiał na zabicie nudy w pracy.
fakt- nie chciałoby mi się dyskutować z taką panną, ale Ty robisz to w sposób bezbłędny
.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości