Urodzone w 1989 :) - Strona 296 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-03, 21:51   #8851
emememsik
po prostu Em :)

Dot.: Urodzone w 1989 :)

blaque, chciałabym mieć taką przyjaciółkę jak Ty.

Dziewczyny, prowadzicie bloga?
Stary 2007-03-03, 22:04   #8852
blaque
Zakorzenienie

em-ech, dziekuje.. Ale ja poprostu je kocham i..nie umiem nie pomagac, nie przejmowac sie. Nie tylko nimi. Ale mysle, ze chyba kazdy tak robi dla osoby ktora cos dla niego znaczy.. Nie jestem wyjatkiem
Przykro mi, ze nie trafilas na swoja przyjaciolke..
Ale zawsze masz nas i jak chcesz to wiesz, ze jak cos to mozesz walic smialo
Stary 2007-03-03, 22:21   #8853
laylaaa
Zakorzenienie

emememsik ja prowadzilam bloga przez jakies 2 lata, mialam ich w sumie kilka na blog.pl, jak mi sie nudzila nazwa zakladalam nowego, wtedy kosztowalo to bodajze zlotowke jak dostalam cyfrowke zalozylam fotobloga ale szybko mi sie znudzilo. w sumie te blogi to bylo takie moje hobby (szczegolnie bawienie sie w robienie dizajnow). pamietam ze mialam nawet dosc duzo czytelnikow, bo pisalam w niekonwencjonalny sposob i "dopieszczalam" kazda notke. w 3 gimn kolezanka z klasy znalazla mojego bloga, powiedziala ze w kilka godzin przeczytala wszystkie notki, zaczela ta pisanine wychwalac, a mnie bylo cholernie glupio, celowo nie podawalam adresu bloga nikomu ze znajomych, w ogole nie wspominalam, ze pisze, nie chcialam, zeby ktos kto mnie zna wiedzial o mnie rzeczy, o ktorych wspominalam w notkach. wtedy natychmiast wszystko skasowalam, nie moglabym dalej pisac ze swiadomoscia, ze ona to czyta (nawet pomimo tego, ze byla to moja dobra kolezanka).
teraz blogi juz mnie "nie kreca", wyroslam z tego a nawet przestalo mi sie podobac takie calkowite uzewnetrznianie sie w internecie. czasem tylko przegladam fotoblogi znajomych.
a jak juz naprawde musze cos napisac, to mam ten watek

blaque ehh musisz byc swietna dziewczyna, ja np nie mam takiej bliskiej przyjaciolki, do ktorej moglabym zadzwonic w srodku nocy i sie wyzalic.

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 22:46   #8854
blaque
Zakorzenienie

laylaaa-ech, glupio mi.. Dziekuje..
Ale to jest tak, ze kazda moja 'przyjaciolka; od podstawowki poczawszy oszukiwala mnie, nie byla wcale przyjaciolka. To ja glupia zawsze myslalam, ze to juz na zawsze. Zawsze bylam, pocieszalam, stawalam murem. A poniej-trach i 'po ptokach'. Hmm tak chyba bylo do gimnazjum.

Od gim slowo przyjaciel zaczelo dla mnie wiele znaczyc i nie moglam nazywac nim osoby, ktorej nie bylam 'pewna'.
Teraz mam moje stare znajome z gimnazjum z ktorymi wiele przeszlam. W liceum poznalysmy jeszcze jedna wariatke I tak w jednej klasie.

Zakupmlowalysmy sie. W 5. Chociaz.. w 4 jestesmy w jednej kalsie, 1 jest w innej szkole i tj. to jest inna historia. Bo pewnie ze sie qmplujemy no ale nie tak 'intensywnie'. Ale i tak jest ok.

Szczerze mowiac mam do tego wszystkiego taki dystans. Wiem jak to wszystko traktowac. I wiem, ze roznie moze byc, ale ciesze sie tym co mam i daje z siebie wszystko aby z mojej strony bylo jak najlepiej.. Ot i wszystko..
Stary 2007-03-03, 23:02   #8855
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

emememsik => ja kiedyś prowadziłam bloga, ale to dawno było... pisałam, ale i tak nie do końca szczerze, to były raczej notki w stylu: przyszłam ze szkoły o godzi. xx, było xxx, teraz robię xxx, zaraz idę robić xxx
bez jakichś osobistych refleksji więc to chyba mijało się z celem;

przecież nie mogłam sypać nazwiskami, bo takie coś da się znaleźć nawet przez wpisanie nazwiska do google... jakbym opisała dokładnie sytuację to też byłaby możliwość, że ktoś znajomy to przeczyta, ja nawet tutaj czasem zastanawiam się, czy mogę poskarżyć się na jakiegoś nauczyciela, nawet nie wymieniając nazwiska, czy napisać coś osobistego o jakimś zachowaniu koleżanki czy coś w tym stylu... w końcu wśród tych ponad 4 tysięcy wizażanek może być ktoś znajomy... umieszczałam tu kiedyś swoje fotki (na tym wątku nawet), hmmm... jakoś mam opory przed zbytnim obnażaniem się w sieci

blaque = ja mam jedną bliższą koleżankę, ale nie wiem czy można to nazwać przyjaźnią, dużo o mnie wie, ale o niektórych sprawach mam opory, żeby z nią rozmawiać... na pewno nie jest tak, że nie mamy przed sobą żadnych tajemnic, musisz być wspaniałą przyjaciółką

aha, a piszecie pamiętnik - skoro rozmawiamy o blogach ja niedawno zaczęłam na nowo po ponad dwuletniej przerwie i powiem - dużo to daje

ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 23:07   #8856
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

EDIT: jedną bliższą, taką którą znam od dzieciństwa, te same przedszkole, podstawówka, gimnazjum, teraz niestety inne LO

a w LO poznałam parę dziewczyn, z którymi dogaduję się lepiej niż z innymi, ale żebym mogła to nazwać przyjaźnią to musi minąć więcej czasu... jeśli to przyjaźń to przetrwa i po szkole, a do tego czasu daleka droga

Stary 2007-03-03, 23:51   #8857
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Hey dziewczęta hmm odpiszę na wasze posty więc tak po krótce:

laylaaa świetnie wyglądałaś,szkoda że nie widać Cię bo śliczna z Ciebie dziewczyna

Kasia co tak rzadko jesteś?? A buty cudo po prostu

Ja bym chciała jakieś gładnie balerinki, najlepiej srebrne albo czarne, ale wszędzie są głównie te brokatowe fłee

Co jeszcze, nie wiem, miałam dziś drugą jazdę nikogo nie rozjechałam ale facet dużo mnie upomina i czasem robi ze mnie taką idiotkę że masakra, już sama się z siebie śmieje momentami heh

A i była u mnie dziś moja przyjaciółka z chłopakiem i mój b.dobry kolega na winku urodzinowym, obejrzeliśmy film pogadaliśmy i fajnie było

A co do przyjaciół to tak: mam 2 cudowne przyjaciółki z którymi mogę rozmawiać dosłownie o wszystkim, mój ex TŻ był moim przyjacielem dopóki się nie rozstaliśmy no ale to inna bajaka, kiedyś kolega zakrawał na przyjaciela bo mogłam mu powiedzieć wszystko naprawdę bo mieliśmy pewnien sekret który nas zbliżył i jak on był w Anglii to dużo gadaliśmy przez gg ale teraz wrócił i w sumie mieszkam niedaleko a praktycznie nie widuję się z nim, bo odwala mu ostatnio, gra na kompie całą noc w dzień śpi i tak w kółko, za miesiąc jedzie znów do Anglii i konkretnie to chyba wszystko go pier***oli i nie dotrzymuje danego słowa a szkoda, współczuje jego dziewczynie bo ją olewa strasznie ech, no i mój kolega który był dzisiaj mógł by być moim przyjacielem ale za rzadko się widzimy bo on studiuje w krk hmm no to tyle buziaki

Aha i nigdy nie prowadziłam bloga bo pewnie bym zapomniała wpisywać nptatki heheh

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-03, 23:55   #8858
uhahana
Zakorzenienie

Ah te łikendowe wieczory, zawsze tyle przybywa...

Rozmiar buta mam 37-38, więc bez problemu.

Bloga kiedyś miałam, ale już chyba mnie to nie kręci.
Za to piszę pamiętnik. Taki zwykły, zeszytowy. W lato to będzie chyba już z 5 lat. Oczywiście miałam przerwy, najdłuższa chyba z 5 miesięcy, a mniej więcej od końca zeszłego roku [czyli jak się tułałam po szpitalach] znów zaczęłam pisać regularnie, co jeden, dwa, trzy dni. Zapisałam jak na razie niecałe 4 zeszyty, takie zwykłe w twardej okładce.
Sama nie wiem, po co to robię, ale czasem dobrze jest wszystkie swoje emocje wylać na papier.

Przyjaciółki, takiej prawdziwej, też nie mam. Ale to chyba dlatego, że ja też nie potrafiłabym być taką przyjaciółką, zbyt skryta jestem, albo coś... Mam parę dobrych koleżanek, z którymi spędzam wolny czas, gadamy na bardzo różne tematy, osobiste też, ale nie ma takiej, która zna 'wszystkie moje sekrety' [fajnie to brzmi ] no i w ogóle...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 00:06   #8859
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

tak naprawdę NIKT NIGDY nie powie Ci wszystkiego do końca, nawet przyjaciel czy chłopak, tak po prostu myślę i chyba tak jest.

A nr butam mam 38-39 więc też nie mam problemów z kupnem

Stary 2007-03-04, 00:55   #8860
Martusia B.
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Moja też.
I najlepsze jest to, że długa jest ZAWSZE i zamiast się skracać, to coraz bardziej się wydłuża. Między innymi przez ten okropny Wizaż, przez który chcę sobie kupić tyle rzeczy... aj
Wizaż jest tragiczny pod tym względem , chociaż czasami nawet, chociaż tylko na chwilkę, moja lista całkowicie znika

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ciekawa świata, byłam w Rossmanie i najjaśniejszy odcień pudru Rimmela rzeczywiście jest bardzo jasny.
Martusia, ja widziałam czerwone balerinki w Deichmannie, może masz go gdzieś obok siebie?

Ja po pracy wybrałam się na zakupy (ale się wstrzeliłam w temat ), ale coś źle się czuję, więc większość czasu spędziłam tylko w H&M.
Kupiłam sukienkę , bluzkę w serduszka , opaskę w serduszka i korale .
Jestem bardzo zadowolona! Szkoda, że mi się cyfrówka zepsula i nie mogę wkleić zdjęć..
I ja też szukam balerinek, ale mam taką dziwną stopę, że żaden rozmiar na nią nie pasuje.
Byłam dzisiaj w Deichamanie, ale nie było tych czerwonych balerin. Inaczej w ogóle żadnych przyzwoitych nie było, ale to chyba już tak u mnie musi być, skoro 95% dziewczyn to potencjalne sobowtórki Dody czy Mandaryny
Gratuluję zakupów, szkoda że nie możesz zrobić zdjęć, bo są na pewno baardzo ładne
Ja też mam dziwną stopę, bo niby rozmiar 38-39, ale do tego wąską, no i przez to jest problem, że buty mi np. paskudnie odstają

Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
A ja się wybiję i powiem, ze wcale nie czekam na wakacje.
Ok, jak będą juz, to będzie fajnie, ale specjalnie ich nie wyczekuje, bo dwa miesiace szybko miną, a życie jest krótkie więc trzeba sie cieszyć każdym dniem i chwilą.
Więc szukam przyjemnych chwil w życiu codziennym. CARPE DIEM

Ale mi zrobiłyście chrapke na baleriny
A czemu Wam tak wszystkiem zależy na tych butkach własnie teraz? Przecież jeszcze zimno jest...
Ja myslałam o nich na wiosnę bardziej.
Mi zależy na balerinach już teraz, bo w sumie ja już w swoich latam, u mnie jest ciepło i spokojnie mogę już w takich butach chodzić A moje zaczynają mi się zupełnie rozlatywać

Co do bloga to nigdy go nie prowadziłam, bo jakoś mnie to nie bawi Kiedyś jak byłam młodsza prowadziłam taki normlany pamiętnik, ale później zaczęłam się bać, że ktoś go przeczyta (poschizowane dziecko ze mnie było ) i przestałam. Od tamtej pory nie napisałam ani słowa na swój temat, no chyba, że tu gdzieś na forum, bo w sumie tutaj duuużo piszę o sobie

Prawdziwej przyjaciółki nie mam i nie potrzebuję Mam swoją kochaną mamusię, której mogę wszystko powiedzieć i jest ok Mam TŻa, jemu też mogę o wszystkim powiedzieć, jest oczywiście parę w miarę w porządku koleżanek, ale rozmawiam z nimi zazwyczaj tylko w szkole.
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 09:39   #8861
i_n_e_s
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez uhahana Pokaż wiadomość
Ah te łikendowe wieczory, zawsze tyle przybywa...
Ja wczoraj poszłam spać o 22, więc z Wami nie posiedziałam, ale po całym tygodniu padam zazwyczaj.
W ogóle znowu mam wrażenie że nie mogę się wbić, ale to chyba większość tak tu ma, że przez jakiś czas się nie odzywa, więc pewnie ja dołączę do tej grupy, bo 3 wiadomości na tydzień nie jest wielką liczbą .

Co do ostatnich tematów nr 38.

O przyjaciółkach już kiedyś pisałam, z tym że teraz nie mogę się z jedną dogadać. Widzimy się rzadko, nie mam za bardzo ochoty się jej zwierzać. Nie kłócimy się, ale jest inaczej niż dawniej, chyba dlatego, że mamy inne towarzystwo, ja za jej za bardzo nie przepadam, nie moja bajka tacy ludzie , więc jeżeli już się z nią widzę to wolę sama, zazwyczaj się wymiguję, żeby się nie widzieć z jej znajomymi.
i_n_e_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 10:15   #8862
Amanda:)
Zadomowienie

Starałam się przeczytać co napisałyście jak mnie nie było ale oczywiście nie docztałam wszystkiego.
A więc z tego co zapamiętałam: ja r.36 mój Tż( nie wiem czy moge już tak pisać ) 46 , czyli tak jak u Em .

laylaaa-masz śliczne włosy

I chciałam się pochwalić że byłam z M wczoraj w Wawszawie w Złotych Tarasach i kupiłam:3 bluzki,2 pary spodni, szal,mini,błyszczyk i śliczne buty(kształt jak balerinki tylko wiązane w kostce ). Zdjęc niestety nie wkleje do marcowych zakupów bo nie mam cyfrówki a tel.są słabej jakości

Aha bloga nie prowadziłam i nie zamierzam

Amanda:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 11:22   #8863
Martusia B.
Wtajemniczenie

A jeszcze, co do rozmiarów, ale już nie butów, to zabawnie było na zakupach z TŻem, bo nie dość, że przecież męska rozmiarówka ubrań jest większa od damskiej, to on ubrania w rozmiarze XL, a ja dla siebie ubrania XS szukałam

Amanada gratuluję udanych zakupów i wypadu z TŻem
Stary 2007-03-04, 11:32   #8864
kasia89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Kasia buty cuuuudowne Ja też chcę takie czerwone!!! Te na szpilce też piękne... Normalnie mnie zdołowałaś, bo ja miałam dzisiaj kupić buty a tu nic
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość

kasia ale ladne butki
Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość

Kasia butki bardzo ładne sama bym takie chciała
Cytat:
Napisane przez marta6704

Kasia:Buty na obcasie booskie:love
Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata

kasia => cudne

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość

Podobaja mi sie te czarne buty, tylko gdyby byly bez obcasa..
Ja na obncasie chodze tylko od swieta, i to taki maly jest A tak to nie potrzebne mi takie buty.
Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość

Kasia co tak rzadko jesteś?? A buty cudo po prostu
Dzięki dziewczyny, ja też się w nich zakochałam i stwierdziłam, że muszę je mieć

mathilda Ostatnio rzadziej bywam, ale bywam i staram się Was czytać na bieżąco

Co do rozmiaru buta to zazwyczaj 40 - kajaki
kasia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 11:53   #8865
emememsik
po prostu Em :)

Jestem chora!
Już wczoraj zaczęło mnie boleć ucho i gardło, ale nie przejęłam się za bardzo. A w nocy chyba z każdym przełknięciem śliny się budziłam, normalnie jakby mi ktoś walił siekierą od środka
I mam gorączkę.
I jestem zła! Bo TŻ ma w środę imieniny.
Stary 2007-03-04, 11:56   #8866
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Ja też chcę zakupy <wydęła buzię w podkówkę i zaczyna jęczeć>

Piszemy na bank I a nie LUB (maturka)
jupi jupi jupi
(przynajmniej tak ja zrozumiałam, a mnie czytanie ze zrozumieniem kiepsko (10/20 ) ale tym razem chyba dobrze zrozumiałam

nie chce mi się iść do szkoły jutro, ale chyba pójdę jednak... stwierdziłam, że większa siara dostać kapę w drugim terminie zaliczania sprawdzianu niż w pierwszym, a nie chce mi się uczyć (CHEMIA )
właśnie "uczymy się" w koleżanką na gadu

popijam sobie Pu-Erh

Stary 2007-03-04, 11:56   #8867
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
tak naprawdę NIKT NIGDY nie powie Ci wszystkiego do końca, nawet przyjaciel czy chłopak, tak po prostu myślę i chyba tak jest.
Dokladnie.. Ale taka natura czlowieka. Nawet jakby chcial, to i tak nie wszystko da sie powiedziec..

Cytat:
Napisane przez kasia89 Pokaż wiadomość
Co do rozmiaru buta to zazwyczaj 40 - kajaki
Witaj w klubie: ja tez 40
Stary 2007-03-04, 12:02   #8868
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emememsik
Jestem chora!
Już wczoraj zaczęło mnie boleć ucho i gardło, ale nie przejęłam się za bardzo. A w nocy chyba z każdym przełknięciem śliny się budziłam, normalnie jakby mi ktoś walił siekierą od środka
I mam gorączkę.

Cytat:
Napisane przez blaque
Cytat:
Napisane przez mathilda

Dokladnie.. Ale taka natura czlowieka. Nawet jakby chcial, to i tak nie wszystko da sie powiedziec..
muszę się zgodzić

Stary 2007-03-04, 12:19   #8869
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem chora!
I mam gorączkę.
Bidoku Zdrowiej szybko
Stary 2007-03-04, 13:12   #8870
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Jestem chora!
I mam gorączkę.
Zdrowiej Kochana
Mnie chyba też coś bierze bo epidemia jakaś grypy u nas panuje w domu wszyscy chorzy tylko ja nie ale to tylko kwestia czasu już mnie żebra bolą co źle wróży i ogólnie jakoś dziwnie się czuję... hmm Ale już się leczę na wszelki wypadek

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
NUffff to dobrze

Aha i jak fajnie że pomysł z mundurkami przepadł hehehe biedny nasz Romuś hahahah

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Cytat:

muszę się zgodzić
mhm tak już jest. Niektórych rzeczy lepiej nie mówić, ale nie dlatego że się wstydzimy, powinniśmy mieć coś tylko dla siebie, taki swój mały świat

Stary 2007-03-04, 14:14   #8871
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Powiedzcie mi dziewczyny, czy można jeszcze w naszym wieku chodzić w takich kolczykach?

http://www.allegro.pl/item169094132_..._kolczyki.html

hm? bo mi się tak podobają

i te:

http://www.allegro.pl/item170777082_..._kolczyki.html

Stary 2007-03-04, 14:26   #8872
uhahana
Zakorzenienie

Cytat:
Powiedzcie mi dziewczyny, czy można jeszcze w naszym wieku chodzić w takich kolczykach?

http://www.allegro.pl/item169094132_..._kolczyki.html

hm? bo mi się tak podobają

i te:

http://www.allegro.pl/item170777082_..._kolczyki.html

No pewnie, że można, dlaczego nie
Skoro coś Ci się podoba, to nie ma co zawracać sobie głowy 'czy wypada'
Kupuj śmiało
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 14:32   #8873
201707171556
Konto usunięte

Ciekawa Swiata jasne, ze mozna, ja nie widze przeszkód
201707171556 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 14:34   #8874
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Ciekawa Świata pewnie że można świetne są

Stary 2007-03-04, 15:23   #8875
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ciekawa świata ależ oczywiście, że można Mi się bardziejn te drugie podobają
Em zdrowiej, zdrowiej szybciutko
Mathilda a Ty się pilnuj, żebyś czego nie załapała
Stary 2007-03-04, 15:38   #8876
Aneta(anecia)
Raczkowanie

jestem tutaj codziennie, czytam co piszecie... ale jakoś sama nie umiem sie "wbić" i znowu pisać
... ech i chyba mi sie już to nie uda

"Nawet jeśli miłość niesie z sobą rozłąkę, samotność i smutek, to warta jest ceny, jaką trzeba za nią zapłacić."

Aneta(anecia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-04, 15:46   #8877
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

Dzięki... to chyba sobie jakieś takiego rodzaju kupię, tylko

chyba najpierw zainwestuję w jakiś JASNY podkład, który nie będzie się odcinał od szyi
i puder

i pomyślałam o Dermacolu, ale jako korektorze pod oczy, na cienie

ale wymyślam

Aneta pisz kochana

no, fajne te kolczyki to może jednak kolczyki najpierw hmmm

aha, blaque pisałaś o najjaśniejszym podkładzie jaki znasz - loreal i podałaś kolor/numerek, podasz dokładnie jaka nazwa?

krowa ja mieszkam daleko od Wrocławia

Stary 2007-03-04, 15:52   #8878
Martusia B.
Wtajemniczenie

Anecia pisz... przecież każdemu wolno tu pisać Ja nie byłam tu pół roku i jakoś udało mi się tu spowrotem wbić, więc i Tobie się uda po tym w sumie nie za długim czasie
Stary 2007-03-04, 15:56   #8879
Martusia B.
Wtajemniczenie

Ciekawa świata ja też mam teraz bardzo jasny podkład, dla mnie jest może nawet odrobinkę za jasny to jest Gosh x-ceptional wear, kolor 11 Porcelain może się przyda informacja
Stary 2007-03-04, 15:58   #8880
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, prowadzicie bloga?
Ja nie prowadzę i nie przepadam za blogami
Za to pamiętnik prowadziłam od wieku 10 lat, co prawda z przerwami, ale wspomnienia są.
Teraz juz rok nie pisałam, ale chcę to jakos nadrobić, bo pamiętnik to cudowna pamiątka

Cytat:
Zgadzam się z Tobą całkowicie.
Kiedyś uważałam, że przyjaciel to osoba, której mówisz WSZYSTKO.
A teraz mysle, ze jest to osoba, która Cie zna, akceptuję Cie takim jakim jestes i mozesz zawsze na nia liczyć

Aha, wydaje mi się też, ze sekret bardzo łączy. Tak jak problemy sercowe.
Ja mogę powiedzieć, że mam przyjaciółkę( a nawet przyjaciół), spedzam z nią duzo czasu, bo chodzimy też razem do klasy.
A ponieważ specjalnie u nas nic sie dzieje, żadnych własnie klopotów sercowych itp, to gadamy ciągle o tym samym i zaczyna mnie to nudzić
Jak jesteśmy w większym gronie, to jest ok, ale sam na sam...
Mam nadzieję, ze to chwilowe.

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Ja też mam dziwną stopę, bo niby rozmiar 38-39, ale do tego wąską, no i przez to jest problem, że buty mi np. paskudnie odstają
Mam tak samo

Cytat:
Jestem chora!
I mam gorączkę.

Mi też zaczyna sie cos dziać, a też nie moge sie rozchorowac, bo od poniedziałku zaczynamy intensywne próby...
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 3 (0 użytkowników i 3 gości)

Zasady wysyłania wiadomości