|
|
#3001 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Cytat:
|
|
|
|
|
#3002 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam "farby do włosów" i zastanawiałam się, czy nie zwariowałaś
![]() W ogóle dzwonił Ex... Bo chciał nr do mojej koleżanki od ubezpieczeń... Rozmawiałam z nim bardzo chłodno i zdawkowo...On: "Cześć, jak wyjazd?" Ja: "OK" On: "A w ogóle wszystkiego dobrego w Nowym Roku" Ja: "Ooo, no dzięki, 4 stycznia, widzę zapłon jak zawsze..." On: "No poślizg musi być". Spytałam, kiedy przyjedzie po swoje rzeczy... A on pretensjonalnie: "No jak mam je zabrać to OK, przyjadę... Skoro tak Ci przeszkadzają..." Ja na to: "No nie ma już chyba sensu, żeby u mnie były". On: "No to jak tak uważasz, że już nie ma sensu to OK, przyjadę". Ja: "OK, wyślę Ci zaraz nr tel., pa". Kurcze, nie wiem czemu, ale mam na Niego takiego wnerwa... Na kolegę też, bo napisał do mnie, że "widział, że mam wszystkich których znam w dupie, i szkoda, bo chciał iść ze mną do kina na Hobbita..." A ostatnio przed Sylwestrem też mi coś dowalił, że spotka się ze mną jak znajdzie czas, bo ja dla Niego też zawsze zajęta jestem... Jakieś takie pretensje... ![]() No a ten kolega z klubu przed Sylwestrem też mi wyjechał, że nie ma ideałów, a jak ja chcę ideał to mam sobie poszukać Bo coś tak skrytykowałam, że źle robi... Na co ja odpisałam, że nikogo nie będę na siłę szukać, a on niech sobie robi co chce, bo to w końcu nie moja sprawa. I tak się obraził, że wczoraj na siłowni nawet cześć mi nie powiedział i ćwiczył ze spuszczoną głową, że niby mnie nie widzi ![]() I jak tu nie mieć dosyc facetów? Sorki za marudzenie, ale musiałam się wygadać... Chyba mi się @ zbliża, bo okropnie mnie wkurzają wszyscy, a zwłaszcza faceci
|
#3003 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym się źle czuła w takim słodko kwiatuszkowym wnętrzu a mąż by mnie zabił bo nie cierpi kwiatowych wzorów. Swoją drogą to ja totalnie nie wiem jak urządziłabym mieszkanie gdybym je miała. Widać nie dorosłam do urządzania wnętrz
|
|
|
|
|
#3004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydałoby się żeby M. już wiedział co z pracą i czy może szukać jakiejś kawalerki...Byłoby się gdzie zahaczyć... A tu jeszcze z tydzień niepewności... |
|
|
|
|
#3005 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec dodatki go uciszą no i np. właśnie łazienka szary z zielenią, przedpokój też powiedzmy szarości, sypialnia beże i błękity, salon kremowy z ciemnymi dodatkami, tak jak mam teraz. no i kuchnia - kuchnię bym chciała po prostu drewnianą, ale to niemożliwe na moim metrażu ach, marzenia i mną też wstrząsnęło - powiem Wam, że jak poczytałam, to normalnie jeszcze bardziej dziękowałam Bogu, że w tej ciąży nie jestem, bo ostatnio i sylwester (niby dużo nie wypiłam) i kilka dni wcześniej NAPRAWDĘ nawaliłam, więc nigdy bym sobie nie wybaczyła, gdyby coś się stało dziecku z takiego powodu... FAS i w ogóle... i też nie odnotowałam, skąd jest Krzyś. |
||
|
|
|
#3006 |
|
Zakorzenienie
|
Tydzień szybko zleci. A M. z pewnością przedłużą kontrakt. B. rzadko się zdarza by komuś podziękowali po 3 miesiącach próbnego.
|
|
|
|
#3007 |
|
Zakorzenienie
|
Magda, skoro koledze zależało na Twoim towarzystwie na "Hobbicie" to mógł iść tylko z Tobą. A nie wymawiać się że Ty kogoś tam nie lubisz...
Olej buraka, niech na pole sobie wraca
|
|
|
|
#3008 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się jakoś boję czytać tego bloga.
|
|
|
|
#3009 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, generalnie to wszystko...
Byłam zmęczona po podróży więc pospałam do 9.15... Wstałam to wredne komentarze i hasełka pt. "warszawianka wstała", "na ile przyjechałaś: dzień czy dwa", "kiedy pracę zaczynasz, bo w przeciągu tygodnia powinnaś coś znaleźć" (Bo w Krk siostra narzeczonej brata złożyła CV w jednym sklepie w galerii i zaraz po nią dzwonili...). Ogólnie od dnia Wigilii są dla mnie bardzo 'mili' i zachowują się jakbym im krzywdę zrobiła... Ciężko w ogóle cokolwiek pisać bo żyć się odechciewa... dobrze że za 3 godziny już w pracy będą to tyle spokoju będzie... |
|
|
|
#3010 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie ja bym chciała shabby chic w wersji skandynawsko/ystykalnej, czyli bez kwiatuszków itp. Np. coś takiego (znalezione na szybko) :
|
|
|
|
#3011 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Magda, olej tego byłego, serio... Wieśniak totalny i tyle.
|
|
#3012 | |
|
Zakorzenienie
|
Magda
Choji, tydzień niedługo minie, wytrzymasz jeszcze dodam, że ten blog tak mną szarpnął, że żadnego karmi dla towarzystwa w ciąży pić nie będę, noł łej. ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takie coś to fajne |
|
|
|
|
#3014 |
|
Zakorzenienie
|
ktoś mi poda link do tego bloga??
|
|
|
|
#3015 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi bardzo fajny pokój
![]() Mi się podoba za to żywy pokój dziecka- kolorowy. Ostatnio u kuzyna widziałam pokój dziewczynek- miały na ścianie coś pomiędzy różem a fioletem. Wyglądało to niesamowicie, zwłaszcza że miały dodatkowo do 1/3 wysokości pociągnięte fale jakąś farbą błyszczącą (coś jak brokat, ale się nie osypuje itd.). |
|
|
|
#3016 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam u siebie w pokoju dziecięcym białe mebelki. Nigdy więcej
Mama miała w kółko mycie mebli, ścieranie kurzy non stop... Tragedia. Wspominam, że mnie to wkurzało, że mama w kółko coś przy nich robiła Dlatego ciapałam je kredkami i farbami plakatowymi Choji, naprawdę oni tak? Przykre... Mam nadzieję, że tydzień Ci szybko zleci
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-01-04 o 11:06 |
|
|
|
#3017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie o to chodziło Chodziło o to, że najpierw mi napisał, że prędzej dożyje kojelnego końca świata niż się ze mną spotka, bo ja zajęta zawsze jestem. Na co ja odpisałam, że niech napisze kiedy ma czas, to się spotkamy, a on wtedy" "Hmmm... Nie wiem. Spotkam się z Tobą jak znajdę czas". No i ja nic nie odpisałam, a wczoraj On mi napisał sms-a, po czym ja odpisałam, że po tym ostatnim sms-ie myslałam, że się nie odezwie, a on, żebym nie udawała, że się przejęłam, bo przecież jestem zimna jak lód i trzymam na dystans. Na co ja, że się przejęłam, ale to było w tamtym roku, a w tym jestem jeszcze zimniejsza i nic mnie już nie rusza... ![]() Wiem, głupota, ale drażni mnie niesamowicie...
|
|
#3018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa u mnie w Co-opie w sekcji eko i gluten free ![]() ja mam sypialnie drewniano - biala, teraz na wiosne chce dodac troche lawendy do tego
|
|
#3019 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
M. zarabia ile zarabia i z jego wypłaty nie utrzymamy się oboje. Ten wyjazd mi cały on opłacił. Bilety na busa, mpk w Warszawie, jedzenie, pociąg... Rodzice się nie zainteresowali wcale czy mi może paru złotych nie potrzeba... ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3020 |
|
Zakorzenienie
|
naj, współczuję snu.
mi się nie śniły, ale bloga czytałam do drugiej w nocy i jak się przebudziłam to myślałam o tych dzieciach i o tej kobiecie. od rana też czytam ciągle ![]() tylko właśnie zastanawia mnie czemu ona zdecydowala się na adopcję z mężem alkoholikiem i skąd wziął się krzyś |
|
|
|
#3021 |
|
Zakorzenienie
|
choji no ale moze w wawie ci sie uda szybciej prace znalezc niz u siiebie.
|
|
#3022 |
|
Zakorzenienie
|
Do mnie jakoś nie przemawiają białe pomieszczenia - są takie zimne
Pastele to już co innego. Mi się marzy turkus z brązem Choji Nie przejmuj się. U mnie w domu też często mama jest dla mnie niemiła... Taki ma charakter Kocham ją, ale bardzo często robi bliskim ludziom przykrość... i nie zdaje sobie z tego sprawy. Niestety.Mój TŻ jej nie lubi i chyba będzie chętnie opowiadał dowcipy o teściowych
|
|
#3023 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy ta szarotka to taki hm "gołębi" ?? Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#3024 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Takie lampki kupiliśmy nad lustro do łazienki Samo lustro jest prostokątne, dość duże 80X74 cm, zupełnie proste, klasyczne, bez zdobień.
|
|
#3025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko nie jest przyjemnie usłyszeć po tygodniowym (z czego wlicz sobie 3 dni gdzie firmy nie zajmują sie rekrutacją) szukaniu pracy pretensje ze tej pracy się jeszcze nie ma... |
|
|
|
|
#3026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do Twoich obaw to chyba nie chodzi o takie picie
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
||
|
|
|
#3027 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczne lampki capri
Też wolę lustra bez zdobień. Można za to łazienkę fajnymi ozdobnymi kafelkami przyozdobić
Edytowane przez Jovisse Czas edycji: 2013-01-04 o 12:12 |
|
|
|
#3028 |
|
Zakorzenienie
|
Ja doczytałam, że po rozwodzie był ktoś w życiu autorki - ojciec Krzysia właśnie. Pisze o nim, że był przyjacielem adoptowanych dzieci ale potem nakrył je na kradzieży i stosunki się popsuły. W końcu postawił jej ultimatum "albo one albo ja" i wybór dla niej był prosty.
|
|
|
|
#3029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3030 |
|
Zakorzenienie
|
kawa a nie świńska, ja w esce słyszałam dzisiaj o niej. Fajny pomysł z tymi kropkami
.kasia więcej śmiałości ![]() Maya nawet fajna ta góra, bo dołu nie widzę ![]() Simply tak dziękuje jeszcze raz już odczytałam. Ja piekę chleb w maszynce do pieczenia chleba;d. naj my mamy łazienkę zieloną ![]() Smerfetka pochwal że się ![]() Ja to z chęcią wszystkie teraz pooglądałabym nadające się na taki 4-osobowy cywilny;d aleksandretta ja to 0,5l jestem wstawiona carmelova ładna ta sypialnia Wróciłam, wymieniłam i kupiłam balerinki z ćwiekami złotymi;d, ale nie są całe pokryte tylko 2 takie pasy na tyle i z przodu.
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Bo chciał nr do mojej koleżanki od ubezpieczeń... 

Ja bym się źle czuła w takim słodko kwiatuszkowym wnętrzu a mąż by mnie zabił bo nie cierpi kwiatowych wzorów. 
wiec dodatki go uciszą 

Przykre... Mam nadzieję, że tydzień Ci szybko zleci