|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
sa tak samo skuteczne jak cwiczenia na grubsze wlosy
:P---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
a tak na powaznie, odsetek komplikacji jest jak na medycyne gigantyczny wystarczy zobaczyc jak sie moze skonczyc zeby skutecznie odstraszyc od takich zabaw ja osobiscie wstydzilbym sie zdjac gacie majac penisa jak po pogryzieniu przez osy ![]() i tak przez jakies 2 lata .. ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
w/g wskazanej wyzej sondy sporo kobiet nawet w seks shopach nie znalazloby odpowiedniego penisa 4,5cm srednicy to juz naprawde wielkie dildo/wibratora to tylko 14cm obwodu |
||
|
|
|
#4412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4413 |
|
Raczkowanie
|
kobieta spotyka się z facetem , jest im razem dobrze , ona zakochana w nim , on w niej - wielka miłość . Rozumieją się , lubią podobne rzeczy i swoje towarzystwo . Nagle dochodzi do seksu i on ma około 15 cm . Na moje NORMALNA kobieta go z tego powodu nie zostawi
są zresztą gusta i guściki - niektórzy są doświadczeni i gorąco dyskutują jakiego by się wybrało , a jakiego nie ale jak jest miłość to chyba długość penisa nie jest taka ważna , co?
|
|
|
|
#4414 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
15 - nie zostawi(raczej) ale PRZECIEŻ POŁOWA FACETÓW MA MNIEJ, poza tym 15 to dla niektórych w sam raz(chyba) Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2013-01-04 o 15:06 |
|
|
|
|
#4415 |
|
Konto usunięte
|
A czemu 15 nie może być w sam raz?
|
|
|
|
#4416 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
EDIT: http://matematyka.pisz.pl/strona/1028.html zobacz sobie przykład na samym dole (prościej się nie da) Edytowane przez beznadziejny123 Czas edycji: 2013-01-04 o 16:53 |
|
|
|
|
#4417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale ty pewnie wiesz lepiej. Tu chodzi o białą rase i te kilka tysięcy to miarodajna grupa. Edytowane przez poiuyp Czas edycji: 2013-01-04 o 17:30 |
|
|
|
|
#4418 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moga miec mniej,lub więcej,więc twoja teoria o średniej i jej gorszej reszcie jest o dupę roztrzaś
|
|
|
|
|
#4419 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4420 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobra poiuyp, masz racje! Masz małego, żadna kobieta nigdy w życiu się z tobą nie prześpi! Wielkość jest najważniejsza na świecie. Myślałeś, że po co kobiety noszą torebki? Żeby zawsze mieć przy sobie linijki. Mierzą fiutki delikwentom na ulicy i jak jest mniej niż 18 cm to śmieją się w twarz takiemu nieudacznikowi.. Coś jeszcze chcesz usłyszeć?
|
|
|
|
#4421 |
|
Raczkowanie
|
A moim zdaniem penis powinien być po prostu zadbany, im wiekszy tym lepszy
jednak jezeli sie kocha faceta to mały członek nie przeszkadza
|
|
#4422 |
|
Zadomowienie
|
beznadziejny123, nie wiem, czemu dopiero teraz ktoś mu to napisał
|
|
#4423 |
|
Raczkowanie
|
Polska to nie Afryka. Z doświadczenia wiem że dla kobiet rozmiar ma znaczenie i to spore. Większośc marzy o wielkim przyrodzeniu tylko to fantazje do których się nie przyznają bo boją się obrazić partnera, wszak najbardziej męskie Ego może urazić zdanie "kochanie masz za małego". Większośc kobiet to skrywa. Statystycznie jakieś 90% członków to średniaki 15-16cm. Ja myślę że to też kwestia dopasowania. Mały też może kobiecie sprawić orgazm. To kwesta anatomicznego dostosowania
Ja należe to grupy o bardzo dużym przyrodzeniu i to czasem może sprawiać więcej problemów niż korzyści
Edytowane przez Moonster Czas edycji: 2013-01-16 o 12:53 |
|
|
|
#4424 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4425 |
|
Raczkowanie
|
Ja spokojny dobry człowiek
Chciałbym wiedzieć zawsze o czym marzą kobiety i czego pragną ale znacznie trudniejsze niże oryginalne japońskie sudoku Dobrze że dużo myśleć a jeszcze lepiej jest mieć jakieś doświadczenie, które pokrywa się z rzeczywistością. Kobiety ogólnie trochę inaczej postrzega kwestie seksualności niż facet, dotyczy to też rozmiarów. Przecież wam nikt nie ocenia np rozmiarów pochwy
|
|
|
|
#4426 |
|
Konto usunięte
|
No, tylko cycki.
|
|
|
|
#4427 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe,ciekawe ---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- skąd wiesz
|
|
|
|
|
#4428 |
|
Raczkowanie
|
Heh no fakt cycki też ale chyba nie pochlasta się kobieta z powodu tego. Dla mnie rozmiar piersi niema żadnego znaczenia, liczy się kształt. Co do pochwy to wiesz raczej facet nie zagląda do pochwy i jej nie ocenia , chyba że jest to ginekolog dewiant co lubi takie rzeczy
Edytowane przez Moonster Czas edycji: 2013-01-17 o 01:07 |
|
|
|
#4429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4431 | ||
|
po drugiej stronie szafy
|
A tu dalej to samo...fascynujące.
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4432 |
|
Zakorzenienie
|
jak to powiedział złośliwiec na początku tego wątku?
świetny wątek do łapania trolli. |
|
|
|
#4433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Po pierwsze czy na tym forum powinni się wypowiadać mężczyźni?? Czy to nie temat tylko do babskich pogaduszek?? A po drugie moja opinia. Może potwierdzi czyjąś lub rozwieje inną... Miałam kilka "rozmiarów" w życiu (przepraszam za stwierdzenie ale wcale nie traktuje nikogo przedmiotowo tylko piszę o rozmiarach) i mam na ten temat swoją opinię/preferencje Większość mężczyzn ma średnią polską krajową i to jest te około 15 cm +/-!!! Ale jak najbardziej zwłąszcza przy odp umiejętnościach a zwłąszcza chęci zadowolenia partnerki może być bardzo przyjemnnie. Mając 18/20 cm i przy ... nieodpowiednim ułożeniu, braku wprawy etc można NIE zadowolić kobiety. Miałam taki przypadek (niestety ) więc wiem co mówię ( to potwierdza teorię że niekoniecznie musi być ogromny, bo jak się ma wielkoluda to już nic nie trzeba umieć bo sam rozmiar zadowoli kobietę. A może za duży zwłaszcza nieumiejętnie "wpychany" spowoduje ból ... (tu sprawa do przemyślenia dla niektórych facetów)Mając 12 cm ( ale ciut grubsze) też MOŻNA zadowolić kobietę. Wiem bo sprawdziłam, nie mieżyłam ale mam dobre oko ( ten przysłowiowy mały ale wariat )Poniżej 10/12 cm jest to sprawa duskusyjna. Nie wiem nie próbowałam... Oczywiście wielkość nie dycyduje o tym czy się z kimś jest tylko uczucie i to czy dobry seks jest w konkretnej relacji/związku ważne/ważniejsze i czy w ktoś jest w związku zaspokojony/szczęśliwy bo może i jest wiele kobiet które mają wspaniałego kochającego męża, rodzinę, dzieci i pieniądze a nawet przed samą sobą się nie przyznaje że w łóżku to tylko czyta a dobrego seksu to dawno nie miała. A może to i nie ma wogóle porównania co to dobry seks bo jej mąż był pierwszym i nie wie co straciła. Może to i lepiej... W sumie nic nowego nie napisałam, ale jeżeli ktoś by chciał podyskutować to zapraszam do wymiany opinie. I raczej interesuje mnie kobiecy punkt widzenia
|
|
|
#4434 |
|
Raczkowanie
|
Z mojej strony wygląda to tak: gdy facet ma za dużego penisa to czasami bywa boleśnie, nie wszystkie pozycje są przyjemne, intensywność doznań fakt jest duża ale nie zawsze jest to komfortowe. Co do małych penisów to nie wiem dlaczego ale tacy faceci wydają mi się mało męscy, od razu odrzuca mnie od seksu. Nie mogłabym mieć faceta z małym chorowitym "ptaszkiem".
A najlepszy jak dla mnie jest taki standardowy europejski rozmiar w każdej pozycji wtedy jest fajnie, nic nie boli
|
#4435 |
|
Rozeznanie
|
To jest chyba największy problem w tym kompleksie - że się facet czuje mniej męski od innych. I chyba też to że na dobrą sprawę rozmiar penisa jest nie do ruszenia. Jak ktoś jest gruby i niewykształcony, to zawsze może sobie wmawiać, że to zmieni cwiczeniami czy czymstam, a tu rzecz zostaje na cale zycie - a upodobania kobiet, jak widac, sa raczej niekorzystne dla tych <13...
|
|
|
|
#4436 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisałam, że mając 12 cm MOŻNA zadowolić a 12 to jest mniej niż 13
|
|
|
#4437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on jest już skończony dla świata seksualnego Edytowane przez TmargoT Czas edycji: 2013-01-18 o 09:34 |
|
|
|
|
#4438 |
|
Raczkowanie
|
Chciałbym przeprosić wszystkie urażone kobiety, moim poprzednim postem
Dla mnie jesteście istotami wyższymi i fajnie jest znać wasz punkt widzenia na pewne kwestie![]() Jeśli chodzi o powyższy wątek to uważam, że kobiety mimo wszystko podchodzą do kwestii związanych z "rozmiarem" trochę inaczej niż my. Facet nie zwraca w miażdzącej ilości przypadków uwagi na rozmiar pochwy to było by chore ale bardziej na tzw "ciasnotę" . Jeśli facet powie " ale jesteś szeroka" albo "ale jesteś ciasna" to nie jest to na ogół w negatywnym kontekście ale takim że mu się to po prostu podoba. Zgadzam się oczywiście że kompleksy na temat piersi i innych tego typu rzeczy też występują.To oczywista oczywistość ![]() Rozmiar ma chyba znaczenie dla was kobiet bo z penisem który ma np 12 cm dużo nieda się zrobić a już zupełnie z facetami którzy cierpią na tzw mikropenisa. To niedorozwój powodujący że penis ma jakieś 6-7cm poczas wzwodu, a więc powiedźcie mi że to się nie liczy? Partner też może popaść wg mnie w kompleksy bo gdy czuje,że niezadowala partnerki zamyka się na seks. Zgadzam się z fo3kaa, że duży penis może sprawiać ból. Ja mam bardzo dużego i w moim wypadku seks z niektórymi kobietami odpada;/ Czasem wolałbym mieć normalne europejskie działko , takie bardziej uniwerslane
|
|
|
|
#4439 |
|
Konto usunięte
|
A ja bym cię brała
|
|
|
|
#4440 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To, że uważam, że można mieć kompleks i on jest zasadny, a jednocześnie zdanie położnej na niektóre tematy medyczne nie są dla mnie wyznacznikiem, to nie znaczy chyba, że jestem dla świata seksualnego stracony?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:56.

:P
ale jak jest miłość to chyba długość penisa nie jest taka ważna , co? 

) więc wiem co mówię ( to potwierdza teorię że niekoniecznie musi być ogromny, bo jak się ma wielkoluda to już nic nie trzeba umieć bo sam rozmiar zadowoli kobietę. A może za duży zwłaszcza nieumiejętnie "wpychany" spowoduje ból ... (tu sprawa do przemyślenia dla niektórych facetów)