Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 18:52   #3361
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
śliczne kłacięta
Witam nowe PMki
U mnie będzie zespół i impreza z tańcami do białego rana - oby. Jak już robię wesele, to porządne Małe bo małe, ale niech się rodzina bawi, bo od 16 lat nie było żadnego wesela po mojej stronie, a po stronie chłopa były dwa niewypały
Piąteczek
To u nas podobnie. Z moej strony ostatnie wesele było w 2002... a od Tża to 3 takie wiejskie wesela, szału nie było..

Co do organizacji wesela to u nas to jest tak, że widzę, że Tż bardzo chce w tym wybieraniu uczestnicztć, ale tylko wybiera z ego, co ja wyszukam, bo sam jakos nie potrafi się za to zabrać..

A jak już jesteśmy w tym temacie, to jutro spotykamy się z fotografem i jak nam podpasi to podpiszemy umowę

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
pożarłam sie z chłopem a miałam nadzieje ze zmusze go do podzwonienia po salach i moze jutro byłoby jakies wesele to warto byłoby sie wybrac, ale nie... z tym to kurde nigdy nic nie mozna zaplanowac bo arcyksiaze focha strzela
Poszło o coś poważnego?
Stary 2013-01-04, 19:01   #3362
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
hehe dlatego ja mojego stawiałam przed faktem dokonanym, umawiałam się z menadżerami sal, zespołem i mówiłam, że o tej i o tej jedziemy
Z niego organizator jak z koziej rzyci trąba, jakby miała zdać się na niego, to bym chyba do 50tki ślubu nie wzięła Jest to męczące w życiu, ale z drugiej strony, ja uwielbiam jak wszystko jest po mojemu
mnie własnie meczy takie robienie wszystkiego i przyzwyczajanie go, ze moze miec dwie lewe rece a i tak ktos za niego zrobi. Musi sie pewnych rzeczy nauczyc, bo to nie jest tak ze w zyciu wybierasz sobie do roboty tylko to co sprawia przyjemnosc, a on tak chyba pojmuje pewne kwestie... jak mam poodkurzac to nie rozwazam tego w kwesti czy to lubie czy nie, tylko jesli to jest potrzebne to to robie.

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
heeee nie tylko Twój tak ma
dlatego do tej pory ustaliliśmy sobie tylko datę ślubu

A ja na 20stą idę na fitness
najsss, my nawet daty nie mamy

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
żeby mi później gadał że to ja go do ślubu zmusiłam? a pffffff
wlasnie, własnie

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
To u nas podobnie. Z moej strony ostatnie wesele było w 2002... a od Tża to 3 takie wiejskie wesela, szału nie było..

Co do organizacji wesela to u nas to jest tak, że widzę, że Tż bardzo chce w tym wybieraniu uczestnicztć, ale tylko wybiera z ego, co ja wyszukam, bo sam jakos nie potrafi się za to zabrać..

A jak już jesteśmy w tym temacie, to jutro spotykamy się z fotografem i jak nam podpasi to podpiszemy umowę

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:51 ----------

Poszło o coś poważnego?
nie, po prostu sie nazbierało a jego jak sie nie opierdzieli raz na jakis czas super porzadnie to sie rozbryka i swiruje... juz ogon skulił i jęczy. Teraz ja mam focha a co.
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:06   #3363
tasiulek
BAN stały

Cytat:
Napisane przez klaudia1534 Pokaż wiadomość
My za zespół płacimy 3700 ale to po znajomości bo tak to biorą 4000.. Zawsze to te 3 stówy w kieszeni

Jestem z siebie dumna właśnie skończyłam trening Chodakowskiej z "gwiazdami" Niby takie spokojne się wydaje ale jest moc
Ale z drugiej strony jestem na siebie wściekła że przećwiczyłam cały listopad a w grudniu ćwiczyłam tylko przez pierwszy tydzień a później jakoś nie mogłam się zebrać lub czasu nie miałam. Ale ostro pracuje nad poprawą i teraz już ćwiczę codziennie
A już jest ta płytka?
Znudziła mnie Chodakowska ale może tutaj jakaś innowacja się pojawiła?
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:11   #3364
klaudia1534
Raczkowanie

tasiulek płytka pojawiła się jakoś w grudniu. Jest na niej zestaw ćwiczeń na nogi, brzuch i ogólne spalanie i modelowanie. Każdy trwa po 15 minut. Według mnie jest to połączenie skalpela z killerem. Ćwiczenia podobne. Mnie się świetnie ćwiczyło i czuje, że jutro na nogach będą porządne zakwasy

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:15   #3365
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
mnie własnie meczy takie robienie wszystkiego i przyzwyczajanie go, ze moze miec dwie lewe rece a i tak ktos za niego zrobi. Musi sie pewnych rzeczy nauczyc, bo to nie jest tak ze w zyciu wybierasz sobie do roboty tylko to co sprawia przyjemnosc, a on tak chyba pojmuje pewne kwestie... jak mam poodkurzac to nie rozwazam tego w kwesti czy to lubie czy nie, tylko jesli to jest potrzebne to to robie.

najsss, my nawet daty nie mamy

wlasnie, własnie

nie, po prostu sie nazbierało a jego jak sie nie opierdzieli raz na jakis czas super porzadnie to sie rozbryka i swiruje... juz ogon skulił i jęczy. Teraz ja mam focha a co.

no i dobrze. niech wie że nie może sobie pozwalać...
Stary 2013-01-04, 19:20   #3366
Loczek_brown
Zakorzenienie

Witam kolejne Pmki
pędzicie jak szalone. Ja pamiętam jak się dziwiłam wysokim cenom zespołów, a w końcu sama ( z tego co piszecie) widzę, że mam najdroższy Ale co ja poradzę skoro przepadliśmy jak usłyszeliśmy ich na żywo

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Rozmawiałyście też o mieszkaniach... my na szczęście nie mamy z tym większego problemu, bo moi rodzice wybudowali dom w woj. łódzkim i tam będziemy mieszkać po ślubie tzn. nie zaraz po nim bo dom trzeba wykończyć (zrobić górę, wymieniać dach, zrobić ogrzewanie). Ale cieszę się, że wpadli na taki pomysł z wybudowaniem bo mamy niesamowity start... gdyby nie to, to nie wiem jaką mielibyśmy przyszłość
super sprawa ! a w której części łódzkiego ?

17.02 16.09
[*][*][*]
Loczek_brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:22   #3367
Waniliova
Zakorzenienie

Nati_kk bardzo dobry pomysł 5500zł... wow!

Zuzik06 i dobrze, że teraz Ty fochem walnęłaś!

---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Okolice Piotrkowa Trybunalskiego
Stary 2013-01-04, 19:37   #3368
Nati_kk
Zakorzenienie

No dużo, ale TŻ ich bardzo chciał, a w sumie za 2 dni to nie ma tragedii. W dodatku z tego co piszecie, to wychodzi na to, że foto i video mamy bardzo tanio w porównaniu z Wami (aż się wczoraj TŻta pytałam czy jest pewien, że tyle, bo jak Was poczytałam to zwątpiłam), więc niech sobie będzie jak tak bardzo chce Ale oni są rozchwytywani strasznie i i tak mieliśmy fuksa, że załatwiając w sierpniu mieli jeszcze na naszą datę miejsce

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 19:42   #3369
agunineczka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Loczek_brown Pokaż wiadomość
Witam kolejne Pmki
pędzicie jak szalone. Ja pamiętam jak się dziwiłam wysokim cenom zespołów, a w końcu sama ( z tego co piszecie) widzę, że mam najdroższy Ale co ja poradzę skoro przepadliśmy jak usłyszeliśmy ich na żywo

A ile płacicie?
Stary 2013-01-04, 19:51   #3370
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
oj tam od razu zmusiłaś
Ja jestem znacznie lepsza od moejgo w organizowaniu różnych rzeczy - wszelkich wyjazdów, imprez, wakacji, potrafię szybko podejmować decyzje, a ten to by się zastanawiał, a pierdzielę.
To tak jak u nas TŻ nie nadaje się do podejmowania decyzji, bo za dużo myśli nad wszystkim i szuka dziury w całym Ja owszem też nie podejmuję decyzji na szybko, ale zdecydowanie lepiej mi to wychodzi i szybciej od niego przede wszystkim

Nam został do załatwienia kamerzysta, ale na razie czekamy chyba aż się skończy sesja, bo teraz nie mamy do tego głowy...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:04   #3371
Piankka
Zadomowienie

Blodi2989 Witaj
Piankka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:07   #3372
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez Piankka Pokaż wiadomość
Blodi2989 Witaj
Stary 2013-01-04, 20:09   #3373
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
To tak jak u nas TŻ nie nadaje się do podejmowania decyzji, bo za dużo myśli nad wszystkim i szuka dziury w całym Ja owszem też nie podejmuję decyzji na szybko, ale zdecydowanie lepiej mi to wychodzi i szybciej od niego przede wszystkim

Nam został do załatwienia kamerzysta, ale na razie czekamy chyba aż się skończy sesja, bo teraz nie mamy do tego głowy...
a ja własnie mam wrazenie, ze jak wszystko załatwiam i biegam to tak jakby on tego w ogóle nie chciał, albo jakby mu zwisało... ja chce slub, to robie, ja chce wesele to robie... moze to źle odbieram, ale uwazam ze jak komus zalezy to powinien sie zaangazowac. A on po prostu idzie na łatwizne a potem powie, ze cos mu sie nie podoba, albo ze wcale nie chciał. Boje sie takiego zachowania zwyczajnie. Pierwszy raz mam wyjsc za maz w sumie i chyba nie bardzo wiem jak sie to wszystko ogarnia
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:15   #3374
ijaa
Zakorzenienie

Dobry wieczór!

Uf, nadrobiłam!

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Mnie też zawsze o dowód pytają Fajnie, nie powiem
Mnie też! Ogólnie praktycznie zawsze mnie wszędzie pytano, ale myślałam, że w końcu zacznie się to wyciszać. Gdzie tam - za dwa lata trójka z przodu mi wyskoczy, a oni dalej swoje.

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
ijaa witaj gratuluję zaręczyn
Dziękuję.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mi jeden fotograf odpisał, że oferta na 2014 kosztuje od 8000 wzwyż
Ooo w mordę jeża-nietoperza! Powariowali, serio!!

U nas kwestia wyboru fotografa to będzie jedyna z wielu rzeczy na jakiej nie chcemy oszczędzać (jesteśmy przeczuleni na punkcie doooobrych fotografii) - ale tyle to bym nie dała, nawet jakby ten jeden fotograf na ziemi pozostał!

Cytat:
tasiulek płytka pojawiła się jakoś w grudniu. Jest na niej zestaw ćwiczeń na nogi, brzuch i ogólne spalanie i modelowanie. Każdy trwa po 15 minut. Według mnie jest to połączenie skalpela z killerem. Ćwiczenia podobne. Mnie się świetnie ćwiczyło i czuje, że jutro na nogach będą porządne zakwasy
Mówisz, że fajna?
Mam ją - to moja pierwsza płyta Chodakowskiej, ale jeszcze nie zaczęłam. Grudzień był mooooooooocno zajętym miesiącem. Liczę, że w obecnym w końcu się zbiorę.

Widziałam, że o rachunkach rozmawiacie.
U nas myślę, że nie jest pod tym względem najgorzej - porównując, wychodzi, że nawet całkiem przyjemnie.
Duży wpływ ma na to fakt, że mieszkamy w starym budownictwie, więc nie płacimy czynszu jako takiego.
I tak za trzypokojowe mieszkanie (55m2) płacimy:
270 zł - opłata administracyjna i fundusz remontowy
170 zł - prąd (mamy bojler elektryczny - to pożera najwięcej)
110 - internet i telewizja
ok. 80 zł - woda - co 3 miesiące
ok. 50 zł - butla z gazem - raz na 3 miesiące
Ogrzewanie mamy lokalne - palimy w piecyku z płaszczem wodnym. Przed każdą zimą zakupujemy opał i jest to ok. 500zł, więc gdyby podzielić ten koszt na miesiące wychodzi ok.. 40 zł.
Zatem łączny miesięczny koszt utrzymania chatki to ok. 630 zł.

Rany! Jak dobrze, że dzisiaj piątek! Nie zdzierżyłabym ani jednego dnia pracy więcej!
Żeby nie było za pięknie - uraczono mnie dzisiaj nowym pomysłem i w związku z tym musiałam wziąć pracę do domu - pewnie jutro po południu do tego zasiądę!
A tymczasem piątek jest mój!! Właśnie opatuliłam się w koc, otworzyłam wino i mam zamiar tak chillałtować do oporu!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:20   #3375
wenedka
Zakorzenienie

Dzięki za miłe powitanie, dziewczyny
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
wenedka, witaj Opowiedz coś więcej o Was - skąd jesteście (z jakiego miasta pochodzicie), jak długo jesteście razem? Pisałaś, że macie już zarezerwowaną salę. Pochwal się jaką
W takim razie opowiadam
Ja pochodzę z Lublina, a mój narzyczony jest z Anglii i tutaj też póki co mieszkamy.
Zarezerwowaliśmy salę http://www.trzyroze.pl/ W sumie była to jedyna sala, jaka obejrzałam, ale nie miałam czasu na chodzenie po salach i hotelach, gdyż w Polsce byłam krótko.
Wesele będzie na ok. 80 osób- trudno jest tak wcześnie określić ile osób z UK będzie mogło przyjechać, ale moi znajomi już się szykują Nie chcemy robić jakiegoś ogromnego wesela.
Impreza sporo będzie kosztowała, ale ślub ma się raz w życiu (mam taką nadzieję), a ceny w Polsce i tak są dużo niższe, a wesela o niebo lepsze.

A, no i mam jeszcze zaklepanego fotografa- moją dobrą koleżankę

W okolicach Wielkanocy wybieramy się też do kościoła. Nie wiem, czy to nie za wcześnie (?), ale nie mogliśmy się zsynchronizować w innym terminie przez pracę tżi moje studia.

Zuziko6, to widzę, że u mnie jest podobnie
Mój chłop też idzie na łatwiznę i czeka aż ja wszystko znajdę i załatwie. O nie, nie będzie tak
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ

Edytowane przez wenedka
Czas edycji: 2013-01-04 o 20:22
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:21   #3376
velika
Winter is coming

A mnie dzisiaj nie zapytali o dowód, a kupowałam 0,7 rumu chłop mówi, że to dlatego, że brałam jeszcze witaminę C, a to kupują tylko starzy ludzie, a nie nastolatki
Więc u mnie dziś na tapecie rum z colą

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:23   #3377
malutka155
Zakorzenienie

Hej! Witam wszystkie nowe
Cytat:
A mnie dzisiaj nie zapytali o dowód, a kupowałam 0,7 rumu chłop mówi, że to dlatego, że brałam jeszcze witaminę C, a to kupują tylko starzy ludzie, a nie nastolatki
Więc u mnie dziś na tapecie rum z colą
Nie rób smaka
Stary 2013-01-04, 20:24   #3378
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja
Mi jeden fotograf odpisał, że oferta na 2014 kosztuje od 8000 wzwyż
Coooo?!?!
To jakaś paranoja...
piją!

Stary 2013-01-04, 20:27   #3379
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez malutka155 Pokaż wiadomość
Nie rób smaka
wreszcie mogę sobie coś łyknąć, od ponad tygodnia jestem o suchym pysku, sylwester praktycznie o suchym pysku, więc nie będę sobie żałować
I chłop mój dzisiaj jakiś taki miły, jeździec chyba będzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg stock-photo-1644884-rum-and-cola.jpg (39,0 KB, 4 załadowań)

Stary 2013-01-04, 20:35   #3380
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Cytat:
a ja własnie mam wrazenie, ze jak wszystko załatwiam i biegam to tak jakby on tego w ogóle nie chciał, albo jakby mu zwisało... ja chce slub, to robie, ja chce wesele to robie... moze to źle odbieram, ale uwazam ze jak komus zalezy to powinien sie zaangazowac. A on po prostu idzie na łatwizne a potem powie, ze cos mu sie nie podoba, albo ze wcale nie chciał. Boje sie takiego zachowania zwyczajnie. Pierwszy raz mam wyjsc za maz w sumie i chyba nie bardzo wiem jak sie to wszystko ogarnia
Chyba trochę przesadzasz... Skoro Twój TŻ się Tobie oświadczył i skoro jest z Tobą i planujecie wspólne życie to chyba nie jest tak, że tylko Ty tego chcesz. Faceci już tak mają, że nie przywiązują uwagi do takich szczegółów jak np. kolor serwetek na weselu czy wybór stroika do samochodu... To, że nie angażuje się w organizację wesela tak bardzo jak Ty nie znaczy, że mu nie zależy. Może spróbuj go trochę zaangażować np. do wyboru fotografa czy zespołu najpierw sama obejrzyj kilku czy przesłuchaj w necie i potem zapytaj o jego zdanie. Mój TŻ mi przyznał, że gdyby miał sam wybierać spośród tylu różnych fachowców to by chyba oszalał z nadmiaru i nie podjął żadnej decyzji. Dlatego pokazałam mu kilku kamerzystów i zapytałam co myśli i które filmy mu się podobają, a które nie. W ten sposób ja pokazuję mu co podoba się mnie, a on mówi jakie jest jego zdanie na ten temat więc decydujemy wspólnie.

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:37   #3381
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
My za zespół płacimy 3700 ale to po znajomości bo tak to biorą 4000.. Zawsze to te 3 stówy w kieszeni

Jestem z siebie dumna właśnie skończyłam trening Chodakowskiej z "gwiazdami" Niby takie spokojne się wydaje ale jest moc
Ale z drugiej strony jestem na siebie wściekła że przećwiczyłam cały listopad a w grudniu ćwiczyłam tylko przez pierwszy tydzień a później jakoś nie mogłam się zebrać lub czasu nie miałam. Ale ostro pracuje nad poprawą i teraz już ćwiczę codziennie
właśnie ja też listopa ćwiczyłam i październik a grudzień lipa straszna i teraz niestety przez sesje nie mam czasu ale coś czuję, że jak juz będzie mi czacha dymić wieczorami to się wezmę za ćwiczenia
Cytat:
pożarłam sie z chłopem a miałam nadzieje ze zmusze go do podzwonienia po salach i moze jutro byłoby jakies wesele to warto byłoby sie wybrac, ale nie... z tym to kurde nigdy nic nie mozna zaplanowac bo arcyksiaze focha strzela
pjona!
tak mnie mój wkurza od jakiegoś czasu że mam ochote nakopać mu do dupy i wywalić na kilka dni do mamuni....
Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Przesłuchałam (nawet znajomych znalazłam wśród bawiących się na jednym z filmików na YT ) i powiem tak - mają dobre zaplecze grające, laska faktycznie ma fajny głos, choć nie do końca to jest mój typ, ale koleś, który gra na saksofonie mógłby sobie darować śpiewanie - tragedia
(saksofon też mu trochę nie stroi, ale to już dygresja)
W skali 1-6 daje im mocną 4.
Dużym plusem u nich jest to, że grają na żywo - mój TŻ grał już z wieloma zespołami na weselach i to co niektórzy wyprawiają to masakra - kiedyś TŻ grał na weselu, gdzie tylko on grał na żywo na instrumencie - inni po prostu bujali się z instrumentami, muzyka była puszczana z keyboarda i odstawiali teatrzyk... I 3 tysiące wzięli.
Także naprawdę to jest dość istotne, aby zwrócić uwagę czy zespół gra na żywo.

Ja też chcę już coś załatwiać w sprawie wesela
W ogóle najstarszy brat mojego TŻ planuje się zaręczyć w najbliższych dniach, wszystkim o tym trąbi, obudził się nagle i robi wielkie halo. W wakacje miał kupować mieszkanie i do tej pory siedzi u rodziców, a o mieszkaniu ani widu ani słychu... Ale TŻ się teraz ze mną zaręczył to on też musi być na świeczniku Nie wiem czemu, ale irytuje mnie ta akcja.
też słyszałam o tych oszustach co niby na żywo grają dlatego naszych wcześniej przesłuchiwaliśmy

a braciszek to chyba chce być w centrum uwagi?

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
A już jest ta płytka?
Znudziła mnie Chodakowska ale może tutaj jakaś innowacja się pojawiła?
mnie też właśnie znudziła... szukam czegoś innego. Albo zacznę turbo bo jeszcze nie robiłam ale nie wiem czy nie padnę na cycki w połowie

Cytat:
u nas ja szukam on decyduje

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:38   #3382
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Chyba trochę przesadzasz... Skoro Twój TŻ się Tobie oświadczył i skoro jest z Tobą i planujecie wspólne życie to chyba nie jest tak, że tylko Ty tego chcesz. Faceci już tak mają, że nie przywiązują uwagi do takich szczegółów jak np. kolor serwetek na weselu czy wybór stroika do samochodu... To, że nie angażuje się w organizację wesela tak bardzo jak Ty nie znaczy, że mu nie zależy. Może spróbuj go trochę zaangażować np. do wyboru fotografa czy zespołu najpierw sama obejrzyj kilku czy przesłuchaj w necie i potem zapytaj o jego zdanie. Mój TŻ mi przyznał, że gdyby miał sam wybierać spośród tylu różnych fachowców to by chyba oszalał z nadmiaru i nie podjął żadnej decyzji. Dlatego pokazałam mu kilku kamerzystów i zapytałam co myśli i które filmy mu się podobają, a które nie. W ten sposób ja pokazuję mu co podoba się mnie, a on mówi jakie jest jego zdanie na ten temat więc decydujemy wspólnie.
U mnie było tak samo, ja zrobiłam wstępny przesiew, ostateczną salę i zespół wybraliśmy razem Pytając jeszcze o zdanie rodziców, bo z nimi też się liczę.

Stary 2013-01-04, 20:38   #3383
poznanianka1990
Zakorzenienie

wenedka, jaka piękna ta Twoja sala Możesz zdradzić ile płacicie za osobę?

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:39   #3384
Piankka
Zadomowienie

wenedka witaj
Stary 2013-01-04, 20:41   #3385
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
też słyszałam o tych oszustach co niby na żywo grają dlatego naszych wcześniej przesłuchiwaliśmy

a braciszek to chyba chce być w centrum uwagi?
Dokładnie, chłop jak dąb 33 lata, czas na ustatkowanie, ale musi robić to z wielką pompą, kiedy dopiero co TŻ 10 lat młodszy od niego się zaręczył...Ech, szkoda gadać.

U nas pewnie będzie śmiesznie, bo dla TŻ będzie najważniejszy zespół i kamerzysta, dla mnie sala, fotograf i... obrączki Ale na pewno będziemy zaangażowani w organizację wspólnie, jedynie pierdoły zostaną pewnie dla mnie, ale to nawet i lepiej
Stary 2013-01-04, 20:43   #3386
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dzięki za miłe powitanie, dziewczyny

Zarezerwowaliśmy salę http://www.trzyroze.pl/ W sumie była to jedyna sala, jaka obejrzałam, ale nie miałam czasu na chodzenie po salach i hotelach, gdyż w Polsce byłam krótko.
Witam się i ja.

Piękne miejsce wybraliście!

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:45   #3387
tasiulek
BAN stały

Cytat:
U mnie było tak samo, ja zrobiłam wstępny przesiew, ostateczną salę i zespół wybraliśmy razem Pytając jeszcze o zdanie rodziców, bo z nimi też się liczę.
Też wychodzę z takiego założenia, ja szukam, pokazuję i wybieramy razem. Gdyby on miał się zabrać za szukanie to ja bym się za głowę złapała I obydwoje stracilibyśmy czas. On dobrze wybierze samochód, uszczelki do okien czy telewizor - tu ufam mu bezgranicznie.

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

mnie też właśnie znudziła... szukam czegoś innego. Albo zacznę turbo bo jeszcze nie robiłam ale nie wiem czy nie padnę na cycki w połowie
Wyczaiłam dzisiaj BodyRock. Zrobiłam tylko jeden filmik wszystko jak laska mówi i moja dupa i nogi nawet nie przetrzymają

https://www.youtube.com/watch?v=EE4I...PpTYs&index=14
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:47   #3388
wenedka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Witam się i ja.

Piękne miejsce wybraliście!
Dzięki
Nam ten hotel od razu bardzo przypadł do gustu i mieliśmy szczęście, że udało nam się zarezerwować termin letni, bo niewiele już zostało...
Myślałam, że biorę się za to wszystko za wcześnie, a tu się okazuje, że wcale nie..
piją!

Stary 2013-01-04, 20:48   #3389
Piankka
Zadomowienie

A więc po Poznaniu całkiem dobrze... wyjechaliśmy z domu o 5:30 i na 7:30 byliśmy już w Pzn. Czekałam na izbie przyjęć od przed 8 z tż ok.40min później jak mnie zawołali to tż nie mógł już dalej ze mną iść i siedział i czekał w aucie do prawie po 11... a ja w tym czasie siedziałam i czekałam na oddziale w fantastyczym szpitalnym szlafroku(bo mi się kazali przebrać - gdzie gin mi się później dziwił czemu jestem w tym, bo nie było po co...)
No i na oddziale do karty wpisywały informacje studentki, gdzie jedna z nich później poszła ze mną na zabieg i jeszcze jedna dziewczyna też była na ten zabieg. No i późiej jeszcze chwilę poczekałyśmy z tą dziewczyną i studentką już przed zabiegowym, w pewnym momencie wychodzi gin i się pyta która pierwsza?! a ta dziewczyna co też była na zabieg to mówi "to, że Ty jesteś z daleka to idź pierwsza mnie wygnała haha. No i gin mi się pytał czy może studentka być przy zabiegu, to mu powiedziałam pod nosem "no możee być".
No i ogólne od momentu jak wyjechałam z domu to się stresowałam... w izbie przyjęć jeszcze bardziej, a na oddziale to już w ogóle tak było mi słabo ze zdenerwowania, że ręce mi opadały, tam to czekałam z 1,5h niecałe... no ale zabieg ok 15minut przemywanie nie bolało-ale dziwne uczucie, zaś bolało troche pobranie wycinka.
Stary 2013-01-04, 21:07   #3390
poznanianka1990
Zakorzenienie

Piankka a kiedy będą wyniki tego wycinka?

A ja coś sobie z nogą zrobiłam Najpierw mnie tylko w pachwinie bolała, potem od pachwiny do kolana, a teraz do kostki! Tak jakbym sobie ścięgno naciągnęła, albo naderwała... Boli jak cholera... Ledwo nogę podnoszę do góry, a jak chodzę to kuleję... A jutro muszę jechać na zajęcia Najpierw autem 15km, a potem pociągiem jeszcze...

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości