Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6 - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-04, 10:55   #3301
alloffkowa
Zakorzenienie

Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6

hej dziewczyny, widzę że nie tylko u mnie z humorem różnie. od wczoraj mam jakąś deprechę. ( wczoraj to miałam ochotę rzucić studia w ☠☠☠☠u. pewnie przez to że wczoraj @ dostałam. dziś mi trochę lepiej, ale tylko trochę :P
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 10:59   #3302
Zuzik06
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
No nie, na swoim weselu będzie Panem Młodym
Chodzi mi o to, czy myślicie, że na takich imprezach o których wspominały niektóre dziewczyny, takie przyjęcia bez zabaw weselnych byłby popyt na takiego muzyka
myslałam ze u Was

pewnie ze wzgledu na cene ktos by sie skusił, no i opinia ciagnie za sobą klientów, a tak naprawde poki nie spróbuje to sie nie przekona... ale mysle ze warto branza slubna zawsze ma popyt
Zuzik06 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:14   #3303
klaudia1534
Raczkowanie

Cześć
Wita nowe PMki
Ja dzisiaj siedzę w domu, nie chciało mi się jechać na jedne zajęcia na uczelnię Ale w zamian kuzynka zaraz podrzuci mi swoją 3 letnią córeczkę, bo nie ma jej z kim zostawić czyli mam zorganizowane z 2-3 godzinki

klaudia1534 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:21   #3304
Angel_21_
Rozeznanie

Witam nowe PM-ki z dobrych wiadomości zaliczyłam wszystkie prace z którymi się tak męczyłam i to naprawdę bardzo dobrze jedną mam nawet z wyróżnieniem a tak to uczę się pilnie do egzaminów bo to moje ostatnie i obrona
Stary 2013-01-04, 11:27   #3305
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
no pewno miałabys z nim trójke dzieci i łaziła w papilotach i kapciuchach
wiem, najarane mam w głowie, nie?
na szczęście TŻ się przyzwyczaił, że taka poprostu jestem

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
my generalnie nie uznajemy ZOO czyli żadnych zwierząt i niestety ale ja do niego najczęściejpo nazwisku
U nas najlepiej, jesteśmy w sklepie ja coś przymierzam a TŻ sobie odszedł gdzieś dalej coś sobie oglądać, a chcę żeby mnie zobaczył, to wołam go po imieniu. Nic. Zawołam po nazwisku. Od razu jest reakcja

Choć średnio mi się podoba nazwisko TŻ ale wtedy TŻ mi słodzi: "ciesz się, że nie mam na nazwisko Łysoń" w nawiązaniu oczywiście do mojego problemu z wypadającymi włosami

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:31   #3306
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Witam nowe PM-ki

Ja dziś nie poszłam do pracy, gorączka nadal i czuję się jak zombie ;/

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
Loczek właśnie widząc posty innych zaczęłam się zastanawiać jak to ☠☠☠☠a możliwe. :/ Może ważny jest fakt, że mamy kuchenkę na prąd? Nie czaję jak to jest możliwe... Może dwa razy dziennie zmywarka? Nie mam pojęcia. Do tej pory to było dla mnie normalne bo moi rodzice płacą 600 zł za dwa miesiące, no ale mają wielki dom na wsi i jeden z bojlerów na prąd. Ale tutaj??? Nie wiem:/[COLOR="Silver"]
My w czteroosobowej rodzinie za prąd płacimy maksymalnie 200pln na dwa miesiące

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Siostro fajnie, że w końcu znalazłam kogoś kto nie chce żadnych zabaw ja jeszcze biesiadnych piosenek nie chce, ku niezadowoleniu mojej Mamci bo Ona śpiewa w zespole śląskim i w chórze także najchętniej słyszałaby na naszym weselu śląskie szlagiery

a my z TŻ jesteśmy przeciwnikami takich biesiadnych piosenek i disco ja chce troche starych piosenek np Roxette, Abba, Michael Jackson

gdyby ode mnie zależało puszczałabym samego MJ
My też nie chcemy żadnych tańców i szaleństw. Planujemy zrobić poprostu uroczysty obiad dla rodziców, rodzeństwa, babć, dziadków i chrzestnych. Wyjdzie nam ok. 25 osób. Obiad, alkohol, tort jakieś zimne przystawki i papa Kilka godzinek na porozmawianie, muzyka z laptopa Zobaczymy jak plany wypalą

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Pysia, u mnie Targi są 13 stycznia Obowiązkowo idziemy Nie wyobrażam sobie nie iść. Tym bardziej, że jedną wejściówkę wygrałam w konkursie i teraz walczę o kolejną
Ja też chciałam iść ale chyba nie pójdziemy Akurat będziemy u TŻ-ta, nie w Poznaniu. Ehh jeszcze zobaczę może jakoś mi się go uda namówić

A do mnie TŻ mówi Księżniczko A ja do niego Misiu

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
wiem, najarane mam w głowie, nie?
na szczęście TŻ się przyzwyczaił, że taka poprostu jestem

U nas najlepiej, jesteśmy w sklepie ja coś przymierzam a TŻ sobie odszedł gdzieś dalej coś sobie oglądać, a chcę żeby mnie zobaczył, to wołam go po imieniu. Nic. Zawołam po nazwisku. Od razu jest reakcja

Choć średnio mi się podoba nazwisko TŻ ale wtedy TŻ mi słodzi: "ciesz się, że nie mam na nazwisko Łysoń" w nawiązaniu oczywiście do mojego problemu z wypadającymi włosami
Łysoń to jeszcze nic Pracuję w biurze numerów i uwierz mi że takie nazwiska co ja słyszę...

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:35   #3307
kwiatuszek10031989
Wtajemniczenie

Witam się herbatką zieloną i podłym humorem... Jak ja nienawidzę PMS-u Chodzę zła jak osa i co chwilę mam ochotę płakać z byle powodu... Aż się dziwię, że TŻ jeszcze od tego nie oszalał... Może ten wiesiołek to nie taki głupi pomysł jeśli miałby złagodzić objawy... bo zachowuję się jak wariatka...

kwiatuszek10031989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:35   #3308
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
hej dziewczyny, widzę że nie tylko u mnie z humorem różnie. od wczoraj mam jakąś deprechę. ( wczoraj to miałam ochotę rzucić studia w ☠☠☠☠u. pewnie przez to że wczoraj @ dostałam. dziś mi trochę lepiej, ale tylko trochę :P
a to juz wiem o co wczoraj na priv chodzilo
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 11:38   #3309
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

A ja tak nie w temacie
Śmigam sobie po domu w kapciochach co dostałam od TŻ-ta na gwiazdkę

Oto one:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg króliki.jpg (51,5 KB, 9 załadowań)

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-04, 11:47   #3310
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
pysia1987 o pamiętam ten koncert bardzo dobrze z sis zabrałyśmy dziadkowi kapelusze (miał biały i czarny) i się kłóciliśmy która ma mieć który bo każda chciała mieć taki jak MJ. Na moje szczęście zmienił później Teraz dęsimy z nim na xboxie Grałaś? Widzę, że masz takiego hopla jak moja sis i chyba już wiem co jej kupię na urodziny
Ogółem MJ jest wielbiony u nas w rodzinie, a tż uważa, że to pedał Tak mi wczoraj powiedział Jego cała rodzina uważa tak samo pewnie proboszcz nagadał im, że to diabeł wcielony. Ogółem wracam do tematu co jakiś czas i mam nadzieję, że zmieni zdanie. Ostatnio chyba udało mi się przekonać go, że jest taka choroba jak bielactwo Wyobrażasz sobie, że on wierzył, że sam wybielił sobie skórę? Czasem nie mam na niego siły

Napisałam wczoraj do sali i mają wolny termin tylko na 27 września i cały październik! Jak mówiłam tż, żeby rezerwować wcześniej to nie.... no ale sala przepiękna.
Mój TŻ też myślał, że się wybielał no i nie ma przekonania co do jego niewinności w sprawie pedofilii ja mam, wiem, że był cudownym człowiekiemk który po prostu się troche pogubił przez swoje ciężkie dzieciństwo i poyebanego ojca

ja dla takiej sali mogłabym zmienić termin, cudna

Cytat:
Napisane przez Zuzik06 Pokaż wiadomość
no ale to co... bedzie grał na Waszym weselu? dziwnie tak, ja bym wolała Pana Młodego miec koło siebie

tez chciałam miec faceta grającego na gitarze a z tego wszystkiego sama sie nauczyłam

no pewno miałabys z nim trójke dzieci i łaziła w papilotach i kapciuchach

ulala ładna sala

http://dolinaowczar.com.pl/galeria my chcemy tu co myslicie?

i zwiedziałam sie co do fotografki od kolezanki wzieła za slub sesje i album 1000-1100 a to ona: http://lummirance.wordpress.com/

aile Wy dajecie za fotografa?
sala średnio mi się widzi, ten parkiet nie podoba mi się ale zdjęcia fajne. Tzn bardzo naturalne, nie przekombinowane za taką kasę bym się nie zastanawiała

Cytat:
No nie, na swoim weselu będzie Panem Młodym
Chodzi mi o to, czy myślicie, że na takich imprezach o których wspominały niektóre dziewczyny, takie przyjęcia bez zabaw weselnych byłby popyt na takiego muzyka
ja bym brała

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Witam nowe PM-ki

Ja dziś nie poszłam do pracy, gorączka nadal i czuję się jak zombie ;/

My w czteroosobowej rodzinie za prąd płacimy maksymalnie 200pln na dwa miesiące

My też nie chcemy żadnych tańców i szaleństw. Planujemy zrobić poprostu uroczysty obiad dla rodziców, rodzeństwa, babć, dziadków i chrzestnych. Wyjdzie nam ok. 25 osób. Obiad, alkohol, tort jakieś zimne przystawki i papa Kilka godzinek na porozmawianie, muzyka z laptopa Zobaczymy jak plany wypalą

Ja też chciałam iść ale chyba nie pójdziemy Akurat będziemy u TŻ-ta, nie w Poznaniu. Ehh jeszcze zobaczę może jakoś mi się go uda namówić

A do mnie TŻ mówi Księżniczko A ja do niego Misiu

---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ----------

Łysoń to jeszcze nic Pracuję w biurze numerów i uwierz mi że takie nazwiska co ja słyszę...
to widzę, że jest nas więcej tylko u Ciebie będzie około 25 osób, a u nas 80, to troche róznica

a co do nazwisk to znałam kiedyś rodzine o nazwisku Korcipa i jeden chłopak z tej rodziny przyjął nazwisko po żonie wcale mu się nie dziwię

miało mnie już tu nie być ale byłam teraz w Biedronce, kupowałam wódkę i Pani zapytała mnie o dowód ale przynajniej na cały dzień dobry humor gwarantowany

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:03   #3311
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
No są gorsze ale mieć na nazwisko Łysoń i faktycznie być łysą to też lipa

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 12:22   #3312
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
No są gorsze ale mieć na nazwisko Łysoń i faktycznie być łysą to też lipa
Np. wbrew pozorom, bardzo popularne nazwisko: Fiut.

Razem od 27.06.2008r
Wedding
Stary 2013-01-04, 12:42   #3313
poznanianka1990
Zakorzenienie

Hej

My też od rana w nieciekawym nastroju, bo byliśmy w banku i na to chwilę nie mamy zdolności kredytowej (myśleliśmy o kredycie hipotecznym na mieszkanie), ale to jeszcze możemy zrozumieć, bo mamy kredyt gotówkowy.
Ale nawet po spłacie tego kredytu (a jeszcze nam sporo zostało...) C. będzie mógł wziąć tylko 140 tys Jeżeli ja będę miała umowę na co najmniej rok (może być zlecenie nawet) to wtedy razem możemy wziąć i dostaniemy. Ale nie wiem jak to będzie dalej z moją pracą... No i po drugie musi być wkład własny... Ta ciekawe z czego mamy wziąć prawie 20 tys. Dlaczego młodzi mają tak utrudniony start w życiu?

Tycikata, ale jaja z tym kamerzystą A chociaż młody i przystojny?

Kate Noir, a nie pasuje Wam ten 27 wrzesień? Sala ładna, aczkolwiek moim zdaniem cały efekt psują te krzesła... A raczej ich obicia. Chyba, że były by pokrowce to ok

Kishalczkowa, zespół mamy z Poznania. Na 2014 bierze bodajże 4 tys. (nie wiem dokładnie, bo to znajomi mojego taty i my cenę będziemy mieć niższą), a w składzie jest ich 4.

Blondi2989, ja bym takiej opcji nie wybrała, ale mi bardzo zależy na zespole grającym na żywo, a nie puszczaniu muzyki. A sam saksofon na żywo - jakoś na weselu sobie nie wyobrażam takiej opcji... Ale to ja Pewnie ludzie, którzy będą chcieli zaoszczędzić kasę, bo np. szkoda im na zespół, wybraliby taką opcję. Ja uważam, że sala i zespół to podstawa i na tym oszczędzać się nie powinno, ale to moje zdanie.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:23   #3314
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
A i bez tego macie tempo ekspresowe
Hmm ja też nie nadążam, także to nie ja narzucam tempo

Cytat:

Dziewczyny, wspominałyście o takich małych weselach na 50-60 i imprezach do 23-24 i mój TŻ chce właśnie w coś takiego uderzyć. Ostatnio kupił zestaw głośników za kilka tysięcy, które właśnie na taką salę 50-60 osób sprawdzą się idealnie, planuje jeszcze dokupić taki mini mikser Djski. On jako saksofonista dogrywałby do niektórych kawałków i puszczał właśnie muzę i oczywiście wodzirejował. I cena wtedy byłaby niższa, nie trzebaby wynajmować zespołu za 2000-4000zł, tylko on brałby powiedzmy 700-800zł. TŻ nie chciałby na stałe wiązać się z jakimś zespołem weselnym, bo nie do końca leży mu granie takiej muzyki, a poza tym chce być niezależny.
Czy myślicie, że będzie popyt na coś takiego?

-

Myślę, że to ma szansę się sprawdzić. Wiele osób odchodzi od tradycyjnych zespołów muzycznych. Najważniejsze to się dobrze zaczepić i mieć oczywiście dobrą reklamę.

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Witam się herbatką zieloną i podłym humorem... Jak ja nienawidzę PMS-u Chodzę zła jak osa i co chwilę mam ochotę płakać z byle powodu... Aż się dziwię, że TŻ jeszcze od tego nie oszalał... Może ten wiesiołek to nie taki głupi pomysł jeśli miałby złagodzić objawy... bo zachowuję się jak wariatka...

Witaj w klubie Od wczoraj mam tak podły humor, że mogłabym zabijać

Cytat:
miało mnie już tu nie być ale byłam teraz w Biedronce, kupowałam wódkę i Pani zapytała mnie o dowód ale przynajniej na cały dzień dobry humor gwarantowany
Mnie też zawsze o dowód pytają Fajnie, nie powiem
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:41   #3315
Waniliova
Zakorzenienie

Hej... powiem Wam tak: ja pierd*** ile naskrobałyście! człowiek jeden dzień nie wchodzi na forum a tu takie gadki ale nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Spadniesz z TOP 5!!
Uważaj co by Cię dziadek przez ramię nie strzelił za wizażowanie
Nie spadnę! jakoś to będę musiała ogarnąć i dziadek mi nie podskoczy

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
Gratulacje!! Mam nadzieję, że też tak szybko coś znajdę
Dziękuję na pewno znajdziesz, spokojnie

misiadelko, poznanianka1990, velika, agunineczka, monikkad dzięki za gratulacje

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Waniliova moje gratulacje!!! super, że ci się udało, teraz przynajmniej będziesz miała stały przychód
Dzięki, właśnie! Nie będzie opóźnień w wypłacaniu a kościół ładny

Cytat:
Napisane przez aszuelka Pokaż wiadomość
Leze i sikam ze smiechu przeczytalam tyle inspirujacych informacji na swoj temat jak ktos chce sie z siebie posmiac niech daje swoj znak zodiaku
Koziorożec!

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
U mnie niedługo stuknie 3 lata jak pracuję w domu. Studiuję dziennie i mi to akurat pasuje
O, to super, mnie ''szef'' spóźniał się ciągle z wypłatą

Cytat:
Koniecznie trzeba to oblać
Tak!

Piankka będę pracowała w księgowości to jest biuro rachunkowe za Ciebie!!

magdalenka_w_86 witaj gratuluję zaręczyn my robimy wesele na ok. 40 osób, więc nieduże

ijaa witaj gratuluję zaręczyn

Cytat:
10 lutego targi ślubne w Katowicach, już nie mogę się doczekać liczę, że znajde tam fotografa i może dekoratorke TŻ o dekoratorce nic nie wie, ale mi się marzy nie mam takiego zmysłu dekoracyjnego, a chciałabym, żeby było pięknie
O, może też się wybierzemy z TŻ, a o której godz?

Blondi2989 witaj gratuluję zaręczyn

Cytat:
Ja do mojego mówię dziubek albo kotek...ale najczęściej to mówię do niego......po nazwisku
Ja też do mojego mówię najczęściej dziubek, kotek albo bąbel on do mnie w sumie tak samo ale masz branie dobra historia z tym fotografem

Angel_21_ gratuluję!

alloffkowa co jest grane?

kroooliczek89 zarąbiste kapcie
Stary 2013-01-04, 13:42   #3316
misiadelko
BAN stały

Na obiad polecam (nie mogę się ruszać, obżarta jak bąk): mielone, cebula, czosnek, starta na dużych oczkach marchewka, przyprawy według uznania (u nas bazylia, rozmaryn, sól i pieprz) i koncentrat pomidorowy (albo pomidory, ale mój TŻ pomidorów nie może więc użyliśmy koncentratu) - na patelnię i do tortilli
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:45   #3317
adziia13
Rozeznanie

Witam się dziewczyny w nowym roku!!!
U mnie urwanie głowy, od sylwestra nie miałam czasu żeby odpalić kompa, a co dopiero wpaść tu do Was.
Sylwestra spędziłam sama z rodzicami (TŻ miał służbę), ale Nowy Rok już we dwoje z TŻ odbiliśmy sobie z rana sylwestra (był ), niestety od 11 TŻ do wieczora spał - miał ciężką służbę .
Po Nowym Roku zaczął się kocioł, bo TŻ zaczą kombinować, że chyba jednak nie kupimy mieszkania, ale się wybudujemy (a jak nie zdążmy do ślubu to się wynajmie coś na chwilę).
Nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć, zwariuję chyba.
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:47   #3318
Kishlaczkowa
Zadomowienie

poznanianka to super, my znaleźliśmy jeden, ale chcieli 4400 + zwrot za dojazd + nocleg Tyle kasy i jeszcze jakieś plusy?!

Znalazłam inny i napiszcie co myślicie o nim.

http://www.thestars.pl/index2.html
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 13:58   #3319
Waniliova
Zakorzenienie

Rozmawiałyście też o mieszkaniach... my na szczęście nie mamy z tym większego problemu, bo moi rodzice wybudowali dom w woj. łódzkim i tam będziemy mieszkać po ślubie tzn. nie zaraz po nim bo dom trzeba wykończyć (zrobić górę, wymieniać dach, zrobić ogrzewanie). Ale cieszę się, że wpadli na taki pomysł z wybudowaniem bo mamy niesamowity start... gdyby nie to, to nie wiem jaką mielibyśmy przyszłość
Stary 2013-01-04, 14:00   #3320
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ale się teraz wku*wiłam Dostaliśmy na emaila grupowego listę osób, które mają przygotowanie pedagogiczne i tych, które nie mają i co mają uzupełnić (jakie przedmioty) itd.
Ja na licencjacie miałam 160h praktyk pedagogicznych, a oni mi napisali, że mam 150h Wkurzyłam się i to ostro! Do tego muszę kilka przedmiotów pouzupełniać i chcą za to 1150 złotych! No chyba ich pogięło Za przedmioty owszem - mogę zapłacić, ale z jakiej racji za przygotowanie pedagogiczne, skoro mam 160h? Normalnie zaraz wyjdę z siebie i stanę obok

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-04, 14:04   #3321
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Np. wbrew pozorom, bardzo popularne nazwisko: Fiut.
U mnie w mieście dentystka ma takie nazwisko, więc już przywykłam, ale jak TŻ przyszedł ze mną kiedyś do przychodni i jak na rozpisce nazwisk lekarzy zobaczył jej nazwisko to wybuchnął takim śmiechem, że musiałam go wyprosić z przychodni
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Hej

My też od rana w nieciekawym nastroju, bo byliśmy w banku i na to chwilę nie mamy zdolności kredytowej (myśleliśmy o kredycie hipotecznym na mieszkanie), ale to jeszcze możemy zrozumieć, bo mamy kredyt gotówkowy.
Ale nawet po spłacie tego kredytu (a jeszcze nam sporo zostało...) C. będzie mógł wziąć tylko 140 tys Jeżeli ja będę miała umowę na co najmniej rok (może być zlecenie nawet) to wtedy razem możemy wziąć i dostaniemy. Ale nie wiem jak to będzie dalej z moją pracą... No i po drugie musi być wkład własny... Ta ciekawe z czego mamy wziąć prawie 20 tys. Dlaczego młodzi mają tak utrudniony start w życiu?

Blondi2989, ja bym takiej opcji nie wybrała, ale mi bardzo zależy na zespole grającym na żywo, a nie puszczaniu muzyki. A sam saksofon na żywo - jakoś na weselu sobie nie wyobrażam takiej opcji... Ale to ja Pewnie ludzie, którzy będą chcieli zaoszczędzić kasę, bo np. szkoda im na zespół, wybraliby taką opcję. Ja uważam, że sala i zespół to podstawa i na tym oszczędzać się nie powinno, ale to moje zdanie.
No niestety, my na razie nie myślimy o tym gdzie będziemy mieszkać po ślubie, na początek chcemy po prostu zamieszkać razem Mam nadzieję, że już niedługo

Sam saksofon by nie grał - TŻ dogrywałby do podkładów - tak często robi na weselach z DJ

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Myślę, że to ma szansę się sprawdzić. Wiele osób odchodzi od tradycyjnych zespołów muzycznych. Najważniejsze to się dobrze zaczepić i mieć oczywiście dobrą reklamę.
Cytat:
ja bym brała
Także ogólnie TŻ musi jeszcze trochę zainwestować w sprzęt i może od przyszłego sezonu (na ten ma już pracę) ruszy z taką ofertą

Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Blondi2989 witaj gratuluję zaręczyn
Dziękujemy - w imieniu swoim i TŻ
Stary 2013-01-04, 14:05   #3322
Waniliova
Zakorzenienie

poznanianka1990 co za kretyni nie potrafią nawet ogarnąć kto ile ma godzin praktyk
Stary 2013-01-04, 14:12   #3323
tasiulek
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Dziewczyny, wspominałyście o takich małych weselach na 50-60 i imprezach do 23-24 i mój TŻ chce właśnie w coś takiego uderzyć. Ostatnio kupił zestaw głośników za kilka tysięcy, które właśnie na taką salę 50-60 osób sprawdzą się idealnie, planuje jeszcze dokupić taki mini mikser Djski. On jako saksofonista dogrywałby do niektórych kawałków i puszczał właśnie muzę i oczywiście wodzirejował. I cena wtedy byłaby niższa, nie trzebaby wynajmować zespołu za 2000-4000zł, tylko on brałby powiedzmy 700-800zł. TŻ nie chciałby na stałe wiązać się z jakimś zespołem weselnym, bo nie do końca leży mu granie takiej muzyki, a poza tym chce być niezależny.
Czy myślicie, że będzie popyt na coś takiego?

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Rozumiem ból. Ja o moją wypłatę z pracy wakacyjnej muszę się sądzić...
Brałabym, bo nienawidzę stękających zespołów. I nie cierpię moich ukochanych piosenek w innych wersjach. Tak jak powiedziała Dodaja, mimo nadal wielkiej popularności zespołów DJ coraz odważniej wkraczają na ten rynek I DOBRZE!

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
Uważaj jak będziesz miała z nim przeboje jak nadejdzie mu kryzys wieku średniego. Równowaga w przyrodzie musi być
tasiulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-04, 14:20   #3324
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez tasiulek Pokaż wiadomość
Brałabym, bo nienawidzę stękających zespołów. I nie cierpię moich ukochanych piosenek w innych wersjach. Tak jak powiedziała Dodaja, mimo nadal wielkiej popularności zespołów DJ coraz odważniej wkraczają na ten rynek I DOBRZE!
Ja tak naprawdę też bym wolała DJ na swoim weselu, ponieważ właśnie mało który zespół mi się podobał jak bywałam na weselach
Ale TŻ powiedział, że on jako muzyk nie wyobraża sobie nie mieć muzyki na żywo na weselu, więc musiałam odpuścić Ale wierzę, że wybierzemy coś naprawdę dobrego, bo TŻ raczej na zespole właśnie nie będzie oszczędzał
Stary 2013-01-04, 14:27   #3325
adziia13
Rozeznanie

Ja strasznie chciałabym zespół, który grał u znajomych pod Płockiem. Wiedziałam, że będą chcieli duużo bo byli rewelacyjni, nigdy nie widziałam tak fajnego i dobrego zespołu, ale nie myślałam, że aż tyle 7000. Po tym TŻ powiedział, że mam się nic nie martwić, że on znajdzie najlepszy zespół na świecie Cieszę się, że nie muszę się tym denerwować i tylko jak mi TŻ pokaże zespół to zaakceptuję, bądź nie.
Stary 2013-01-04, 14:28   #3326
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Blondi2989 to posłuchaj tego, co ja wrzuciłam, przyda mi się ktoś z negatywnym zdaniem do zespołów... Proszę!
Stary 2013-01-04, 14:30   #3327
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja DJ-ów nie lubię

Blondi, wiem, że nie grałby sam tylko z podkładem, ale de facto sam na żywo, bo żaden inny instrument na żywo poza saksofonem by nie grał. O to mi chodziło

Napisałam e-maila do tej babki, co wysłała tą listę. Nosz kurde, mam im tyle kasy zapłacić? Ja tu ciułam na wesele, a oni mi z taką kwotą wyjeżdżają

Nasz ślub 16.08.2014

2740g 52 cm

Stary 2013-01-04, 14:30   #3328
Kishlaczkowa
Zadomowienie

adziia13 też bym tak chciała, ale w naszym związku to ja jestem ta wymagająca pod tym względem i co znalazł TŻ to ja mówiłam nie... :/

Mówiłam mu kiedyś o DJ'u, ale spojrzał tylko i powiedział, że on chce mieć zespół, a DJ'a to możemy wziąć na jakąś rocznicę ślubu.
Stary 2013-01-04, 14:34   #3329
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
adziia13 też bym tak chciała, ale w naszym związku to ja jestem ta wymagająca pod tym względem i co znalazł TŻ to ja mówiłam nie... :/

Mówiłam mu kiedyś o DJ'u, ale spojrzał tylko i powiedział, że on chce mieć zespół, a DJ'a to możemy wziąć na jakąś rocznicę ślubu.
Trochę się tego boję, że zespół, który się spodoba TŻowi mnie się wcale nie będzie podobał, ale co zrobić niech się chłopak wykaże - wszystko inne jest na mojej głowie.
No i zawsze mogę się nie zgodzić na dany zespół.
Stary 2013-01-04, 14:36   #3330
Waniliova
Zakorzenienie

7000zł za zespół... omg my sami nie wiemy czy chcemy dj'a czy zespół... ale chyba raczej zespół

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości