|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Uje muje, dzikie węże, czy wytrzymam z przyszłym mężem? ;) PM 2014 cz. 6
hej dziewczyny, widzę że nie tylko u mnie z humorem różnie. od wczoraj mam jakąś deprechę.
( wczoraj to miałam ochotę rzucić studia w ☠☠☠☠u. pewnie przez to że wczoraj @ dostałam. dziś mi trochę lepiej, ale tylko trochę :P
|
|
|
|
#3302 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() pewnie ze wzgledu na cene ktos by sie skusił, no i opinia ciagnie za sobą klientów, a tak naprawde poki nie spróbuje to sie nie przekona... ale mysle ze warto branza slubna zawsze ma popyt
|
|
|
|
|
#3303 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Wita nowe PMki Ja dzisiaj siedzę w domu, nie chciało mi się jechać na jedne zajęcia na uczelnię Ale w zamian kuzynka zaraz podrzuci mi swoją 3 letnią córeczkę, bo nie ma jej z kim zostawić czyli mam zorganizowane z 2-3 godzinki
|
#3304 |
|
Rozeznanie
|
Witam nowe PM-ki
z dobrych wiadomości zaliczyłam wszystkie prace z którymi się tak męczyłam i to naprawdę bardzo dobrze jedną mam nawet z wyróżnieniem
|
#3305 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() na szczęście TŻ się przyzwyczaił, że taka poprostu jestem Cytat:
Choć średnio mi się podoba nazwisko TŻ ale wtedy TŻ mi słodzi: "ciesz się, że nie mam na nazwisko Łysoń" w nawiązaniu oczywiście do mojego problemu z wypadającymi włosami ![]()
|
|
|
#3306 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe PM-ki
![]() Ja dziś nie poszłam do pracy, gorączka nadal i czuję się jak zombie ;/ Cytat:
na dwa miesiące ![]() Cytat:
Kilka godzinek na porozmawianie, muzyka z laptopa Zobaczymy jak plany wypalą ![]() Cytat:
Akurat będziemy u TŻ-ta, nie w Poznaniu. Ehh jeszcze zobaczę może jakoś mi się go uda namówić ![]() A do mnie TŻ mówi Księżniczko ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:29 ---------- Cytat:
Pracuję w biurze numerów i uwierz mi że takie nazwiska co ja słyszę...
|
||||
|
|
|
#3307 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam się herbatką zieloną i podłym humorem... Jak ja nienawidzę PMS-u
Chodzę zła jak osa i co chwilę mam ochotę płakać z byle powodu... Aż się dziwię, że TŻ jeszcze od tego nie oszalał... Może ten wiesiołek to nie taki głupi pomysł jeśli miałby złagodzić objawy... bo zachowuję się jak wariatka...
|
|
|
|
#3308 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3309 |
|
Zakorzenienie
|
A ja tak nie w temacie
![]() Śmigam sobie po domu w kapciochach co dostałam od TŻ-ta na gwiazdkę ![]() Oto one:
|
|
|
|
#3310 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie ma przekonania co do jego niewinności w sprawie pedofilii ja dla takiej sali mogłabym zmienić termin, cudna Cytat:
ale zdjęcia fajne. Tzn bardzo naturalne, nie przekombinowane za taką kasę bym się nie zastanawiała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko u Ciebie będzie około 25 osób, a u nas 80, to troche róznica a co do nazwisk to znałam kiedyś rodzine o nazwisku Korcipa i jeden chłopak z tej rodziny przyjął nazwisko po żonie wcale mu się nie dziwię miało mnie już tu nie być ale byłam teraz w Biedronce, kupowałam wódkę i Pani zapytała mnie o dowód |
||||
|
|
|
#3311 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3312 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3313 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() My też od rana w nieciekawym nastroju, bo byliśmy w banku i na to chwilę nie mamy zdolności kredytowej (myśleliśmy o kredycie hipotecznym na mieszkanie), ale to jeszcze możemy zrozumieć, bo mamy kredyt gotówkowy. Ale nawet po spłacie tego kredytu (a jeszcze nam sporo zostało...) C. będzie mógł wziąć tylko 140 tys Tycikata, ale jaja z tym kamerzystą ![]() Kate Noir, a nie pasuje Wam ten 27 wrzesień? Sala ładna, aczkolwiek moim zdaniem cały efekt psują te krzesła... A raczej ich obicia. Chyba, że były by pokrowce to ok ![]() Kishalczkowa, zespół mamy z Poznania. Na 2014 bierze bodajże 4 tys. (nie wiem dokładnie, bo to znajomi mojego taty i my cenę będziemy mieć niższą), a w składzie jest ich 4. Blondi2989, ja bym takiej opcji nie wybrała, ale mi bardzo zależy na zespole grającym na żywo, a nie puszczaniu muzyki. A sam saksofon na żywo - jakoś na weselu sobie nie wyobrażam takiej opcji... Ale to ja
|
#3314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja też nie nadążam, także to nie ja narzucam tempo
![]() Cytat:
Myślę, że to ma szansę się sprawdzić. Wiele osób odchodzi od tradycyjnych zespołów muzycznych. Najważniejsze to się dobrze zaczepić i mieć oczywiście dobrą reklamę. Cytat:
Witaj w klubie Od wczoraj mam tak podły humor, że mogłabym zabijać Cytat:
Fajnie, nie powiem
|
|||
|
|
|
#3315 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej... powiem Wam tak: ja pierd*** ile naskrobałyście!
człowiek jeden dzień nie wchodzi na forum a tu takie gadki ale nadrobiłam ![]() Cytat:
jakoś to będę musiała ogarnąć i dziadek mi nie podskoczy ![]() Dziękuję na pewno znajdziesz, spokojnie ![]() misiadelko, poznanianka1990, velika, agunineczka, monikkad dzięki za gratulacje ![]() Cytat:
a kościół ładny Cytat:
![]() Cytat:
Tak! ![]() Piankka będę pracowała w księgowości to jest biuro rachunkowe za Ciebie!!magdalenka_w_86 witaj gratuluję zaręczyn my robimy wesele na ok. 40 osób, więc nieduże ![]() ijaa witaj gratuluję zaręczyn ![]() Cytat:
![]() Blondi2989 witaj gratuluję zaręczyn ![]() Cytat:
on do mnie w sumie tak samo ale masz branie dobra historia z tym fotografem ![]() Angel_21_ gratuluję! ![]() alloffkowa co jest grane? ![]() kroooliczek89 zarąbiste kapcie
|
|
#3316 |
|
BAN stały
|
Na obiad polecam (nie mogę się ruszać, obżarta jak bąk): mielone, cebula, czosnek, starta na dużych oczkach marchewka, przyprawy według uznania (u nas bazylia, rozmaryn, sól i pieprz) i koncentrat pomidorowy (albo pomidory, ale mój TŻ pomidorów nie może więc użyliśmy koncentratu) - na patelnię i do tortilli
|
|
|
|
#3317 |
|
Rozeznanie
|
Witam się dziewczyny w nowym roku!!!
U mnie urwanie głowy, od sylwestra nie miałam czasu żeby odpalić kompa, a co dopiero wpaść tu do Was. Sylwestra spędziłam sama z rodzicami (TŻ miał służbę), ale Nowy Rok już we dwoje z TŻ odbiliśmy sobie z rana sylwestra (był . Po Nowym Roku zaczął się kocioł, bo TŻ zaczą kombinować, że chyba jednak nie kupimy mieszkania, ale się wybudujemy (a jak nie zdążmy do ślubu to się wynajmie coś na chwilę). Nie wiem sama co o tym wszystkim myśleć, zwariuję chyba.
|
#3318 |
|
Zadomowienie
|
poznanianka to super, my znaleźliśmy jeden, ale chcieli 4400 + zwrot za dojazd + nocleg
Znalazłam inny i napiszcie co myślicie o nim. http://www.thestars.pl/index2.html |
|
|
|
#3319 |
|
Zakorzenienie
|
Rozmawiałyście też o mieszkaniach... my na szczęście nie mamy z tym większego problemu, bo moi rodzice wybudowali dom w woj. łódzkim i tam będziemy mieszkać po ślubie
tzn. nie zaraz po nim bo dom trzeba wykończyć (zrobić górę, wymieniać dach, zrobić ogrzewanie). Ale cieszę się, że wpadli na taki pomysł z wybudowaniem bo mamy niesamowity start... gdyby nie to, to nie wiem jaką mielibyśmy przyszłość
|
#3320 |
|
Zakorzenienie
|
Ale się teraz wku*wiłam
Ja na licencjacie miałam 160h praktyk pedagogicznych, a oni mi napisali, że mam 150h
|
#3321 | ||
|
Blond forever!
|
U mnie w mieście dentystka ma takie nazwisko, więc już przywykłam, ale jak TŻ przyszedł ze mną kiedyś do przychodni i jak na rozpisce nazwisk lekarzy zobaczył jej nazwisko to wybuchnął takim śmiechem, że musiałam go wyprosić z przychodni
Cytat:
Mam nadzieję, że już niedługo ![]() Sam saksofon by nie grał - TŻ dogrywałby do podkładów - tak często robi na weselach z DJ Cytat:
![]() Dziękujemy - w imieniu swoim i TŻ
|
|
|
#3322 |
|
Zakorzenienie
|
poznanianka1990 co za kretyni
|
#3323 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3324 | |
|
Blond forever!
|
Cytat:
![]() Ale TŻ powiedział, że on jako muzyk nie wyobraża sobie nie mieć muzyki na żywo na weselu, więc musiałam odpuścić Ale wierzę, że wybierzemy coś naprawdę dobrego, bo TŻ raczej na zespole właśnie nie będzie oszczędzał
|
|
|
#3325 |
|
Rozeznanie
|
Ja strasznie chciałabym zespół, który grał u znajomych pod Płockiem. Wiedziałam, że będą chcieli duużo bo byli rewelacyjni, nigdy nie widziałam tak fajnego i dobrego zespołu, ale nie myślałam, że aż tyle 7000. Po tym TŻ powiedział, że mam się nic nie martwić, że on znajdzie najlepszy zespół na świecie
|
#3326 |
|
Zadomowienie
|
Blondi2989 to posłuchaj tego, co ja wrzuciłam, przyda mi się ktoś z negatywnym zdaniem do zespołów... Proszę!
|
|
|
|
#3327 |
|
Zakorzenienie
|
Ja DJ-ów nie lubię
Blondi, wiem, że nie grałby sam tylko z podkładem, ale de facto sam na żywo, bo żaden inny instrument na żywo poza saksofonem by nie grał. O to mi chodziło ![]() Napisałam e-maila do tej babki, co wysłała tą listę. Nosz kurde, mam im tyle kasy zapłacić? Ja tu ciułam na wesele, a oni mi z taką kwotą wyjeżdżają
|
#3328 |
|
Zadomowienie
|
adziia13 też bym tak chciała, ale w naszym związku to ja jestem ta wymagająca pod tym względem i co znalazł TŻ to ja mówiłam nie... :/
Mówiłam mu kiedyś o DJ'u, ale spojrzał tylko i powiedział, że on chce mieć zespół, a DJ'a to możemy wziąć na jakąś rocznicę ślubu. |
|
|
|
#3329 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No i zawsze mogę się nie zgodzić na dany zespół.
|
|
#3330 |
|
Zakorzenienie
|
7000zł za zespół... omg
my sami nie wiemy czy chcemy dj'a czy zespół... ale chyba raczej zespół
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.

( wczoraj to miałam ochotę rzucić studia w ☠☠☠☠u. pewnie przez to że wczoraj @ dostałam. dziś mi trochę lepiej, ale tylko trochę :P

17 maj 2014

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Chodzę zła jak osa i co chwilę mam ochotę płakać z byle powodu... Aż się dziwię, że TŻ jeszcze od tego nie oszalał... 

no i nie ma przekonania co do jego niewinności w sprawie pedofilii 

jak ktos chce sie z siebie posmiac niech daje swoj znak zodiaku
za Ciebie!!
my robimy wesele na ok. 40 osób, więc nieduże