Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;) - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2013-01-04, 20:01   #3121
kascysko
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 221
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)

Cytat:
Napisane przez SoBitterSoSweet Poka¿ wiadomo¶æ
Ja te¿ du¿o zamawiam przez internet bo jak ju¿ jadê do miasta na zakupy to raczej po te popularniejsze rzeczy i jako¶ nie chce mi siê nieraz je¼dziæ i szukaæ jaki¶ mniej typowych produktów

U mnie na poczcie to ju¿ nie wiem co sobie o mnie my¶l±, tyle przesy³ek przychodzi, zw³aszcza pocz±tkiem miesi±ca
Mój listonosz powiedzia³ mi kiedy¶, ¿e ja utrzymuje pocztê w mojej wsi
Cytat:
Napisane przez Kaveri Poka¿ wiadomo¶æ
Kascysko - porobi³y mi siê na ryjku takie b±belki, jak mia³am wtedy po tej ma¶ci - wiem, ¿e to po oparzeniu, dawniej po robionej ma¶ci tak mia³am, tylko wiêksze. Smarujê kilka razy na dzieñ mordkê Cerkopilem, zaczerwienienie ju¿ prawie zesz³o tylko ta "kaszka". Nie pamiêtam, jak to przebiega³o wtedy... Zejdzie samo, czym¶ smarowaæ czy nie zejdzie wcale?! Mam jeszcze w domu ma¶æ po¶ladkow± (dla dzieciów na odparzenia na ty³ku, robiona), Sudopanten, Zinalfat, co¶ tam z Eucerin, Cetaphil dermoprotektor.
Odstaw tonik na razie, podejrzewam, ¿e to oparzenie po miksie jaki sobie zafundowa³a¶. Jed¼ Cerkopilem.
Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Poka¿ wiadomo¶æ

A pokrzywa ze skrzypem przypadkiem nie znosz± nawzajem swojego dzia³ania? Ja bym chyba pokrzywê wywali³a i wziê³a zamiast tego rozmaryn.
Nie znosi

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
Napisane przez usmiechnieteoczy Poka¿ wiadomo¶æ

Kasiu
, jak bêdziesz wyt³umacz mi proszê jak to jest z t± pokrzywa i skrzypem?
Mo¿na je miêciutko u¿ywaæ razem, ale przy spo¿yciu wewnêtrznym powinno siê braæ B-complex lub dro¿d¿e.
Cytat:
Zrobi³am w³a¶nie rzecz nastêpuj±c±.
Siêgnê³am po resztki mgie³ki wzmacniaj±cej Radical ( trzymam j± w pray'u po Liliputz- ¼le wspominam sam kosmetyk, ale spray jest super. Warto kupiæ dla samej tej butelki) i spryska³am tym suche kud³y.
Na to da³am od¿ywkê Alterra granat zmieszan± z 3 ampu³kami Capivit A+E ( przek³uwa³am os³onkê ¿elow± no¿yczkami do paznokci i wyciska³am) oraz z miodem ( po komentarzu kacysko kupi³am najtañszy sztuczny).
I siedzê teraz z eksperyment na g³owie i trochê bojê siê co bêdzie po zmyciu.
No ale jak szaleæ to szaleæ i potrzeba matk± wynalazku. Obieca³am sobie zu¿yæ to co mi zalega a co¶ z tym starym Capivitem trzeba by³o zrobiæ, wiêc próbujê. Miód testujê. Jak nie do w³osów to przyda siê do koktajli i do mleka dla T¯'ta- bo co¶ go gard³o boli. Trzymajcie kciuki za to, ¿ebym da³a radê to zmyæ. Na szczê¶cie mam w domu jeden rypacz, w razie czego.
T¯ pyta³ co da³am do tej maski bo na jego nos "pachnie tak winnie". Podejrzewam, ¿e to efekt zmieszania alko ze spray'u z miodkiem.
Wiem, ¿e efekt po eksperymencie by³ dobry, ale nie przesadzaj z takimi mieszankami, bo zafundowa³a¶ w³osom sporo alkoholu etylowego
Cytat:

miodu z glicerynk± bym nie miesza³a bo przy takiej pogodzie mo¿e nie¼le spuszyæ.
Raczej olej- zapobiega elektryzowaniu siê pod czapk±.
Ju¿ sam miód spuszy

---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Lils121 Poka¿ wiadomo¶æ
Hej.
Ile dodajesz do maski all-in-one? Bo mi le¿y i nie wiem jak wykorzystaæ? A je¶li chodzi o kakao to te¿ dodajecie ilo¶ci licz±c raczej na szczypty czy na ³y¿eczki/³y¿ki?
Kakao na ³y¿eczki - u mnie kopiata na porcjê maski/kremu, a witamin szczypta
Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
No to sporo
Mi bardzo zale¿y na d³ugo¶ci, a a¿ tak bardzo mi siê nie niszcz±, tylko takie 2 pasemka przy twarzy bo w odró¿nieniu do pozosta³ych w³osów maj± wysok± porowato¶æ, ³ami± siê, s± krótsze i pe³no na nich rozdwojonych i bia³ych kuleczek.. :<
Kolczyki? Wsuwki? Pasek od torebki? Plecak?
kascysko jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:02   #3122
Kaveri
Spaceroholiczka

Wiadomo¶ci: 27 522

Cytat:
Napisane przez kascysko Poka¿ wiadomo¶æ
Odstaw tonik na razie, podejrzewam, ¿e to oparzenie po miksie jaki sobie zafundowa³a¶. Jed¼ Cerkopilem.
Odstawi³am odk±d zrobi³am sobie masakrê. By³am pewna, ¿e to oparzenie, ju¿ mia³am we wrze¶niu, ale wiêksze. Dobrze wiedzieæ, ¿e nadal mogê smarowaæ Cerkopilem - i zrezygnowa³am z mycia twarzy ¿elem; jadê na wodzie do wstrzykiwañ i p³atkach kosmetycznych, coby nie podra¿niaæ.

Min±³ miesi±c dro¿d¿owej kuracji. Na pierwszym zdjêciu by³y wyprostowane, teraz nie mam si³y, a w³osy s± pomiête po koczku-cebuli i rano wysuszone zwyk³± koñcówk± suszarki. Nie uros³y zbyt wiele...
Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg PRZED.jpg (116,1 KB, 61 za³adowañ)
Kaveri jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:04   #3123
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

A ja chyba bêde jutro mia³a zdecydowanie z³y dzieñ w³osowy. Da³am joa¶kê pod olej kokosowy, na skalp olejek henna, umy³am szamponem z dziegieciem, nastêpnie szampon AIK garniera, ¿eby siê pozbyæ zapachu z w³osów (szampon kupi³am przez pomy³kê i teraz zu¿ywam powoli). Na³o¿y³am bingo i stwierdzi³am, ¿e w³osy mam jakie¶ dziwne i nieprzyjemne. Znów dziegieæ i tylko joa¶ka b/s z kropl± jedwabiu. Nie do¶æ ¿e ¶mierdzê, to chyba ich dalej nie domy³am
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:12   #3124
kreconowlosa
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 344

Cytat:
Min±³ miesi±c dro¿d¿owej kuracji. Na pierwszym zdjêciu by³y wyprostowane, teraz nie mam si³y, a w³osy s± pomiête po koczku-cebuli i rano wysuszone zwyk³± koñcówk± suszarki. Nie uros³y zbyt wiele...
szkoda, ¿e mam s³aby ¿o³adek, bo chêtnie bym wypróbowa³a. dro¿dze w tabletkach to nie to samo.
kreconowlosa jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:12   #3125
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynaaa_91 Poka¿ wiadomo¶æ
Dostanê w przysz³ym tygodniu zatê¿ony 10x aloes z ZSK i zamierzam robiæ maski z kilkoma kroplami/³y¿eczk± tego aloesu. U mamy w szafce aptecznej znalaz³am jeszcze butelkê takiego "aptecznego" soku z aloesu. Mo¿na go w jaki¶ sposób wykorzystaæ?
Mo¿esz, oczywi¶cie go u¿yæ P³ukanka 1:3 z wod± (aloes:woda) na przyk³ad.
Cytat:
Napisane przez datlies Poka¿ wiadomo¶æ
UWAGA! bo teraz pytanie za sto punktów. Zamierzam moim w³osom zrobiæ kuracjê, poniewa¿ s± zniszczone wysoko porowate czyta³am ¿e trzeba nadaæ troche protein na zmianê z du¿ym nawil¿eniem. A wiêc chcê daæ im odrobinê keratyny(nadaj±c± proteiny) z Mask± Placenta Kallos(nawil¿aj±c±) na zmianê z w³a¶nie mask± Kallos Creme Latte ¿eby siê nie przyzwyczai³y. I tu moje pytanie czy te maski ró¿ni± siê na tyle ¿e wlosy sie nie przyzwyczaj±? Czy obie s± praktycznie identyczne i bêd± obci±¿aæ w³osy? Zwracam sie do was bo zupelnie nie znam siê na sk³adach. Pozdrawiam!
Maska Placenta jest cienka jak barszcz.

Doda³abym do tego Latte pó³produktów, miodu... bo tak to kuracja bêdzie z tego s³aba.
Cytat:
Napisane przez XminorXlosX Poka¿ wiadomo¶æ
Hmm no trzeba bêdzie co¶ pomy¶leæ, bo a¿ mi jej ¿al, jak widzê takie nudelki wydaje mi siê, ¿e ja a¿ tak drastycznie nie przechodzi³am dojrzewania (zak³adaj±c, ¿e jestem w koñcowym jego etapie miejmy nadziejê )
Maska z dro¿d¿y (mieszasz dro¿d¿e z mlekiem lub wod± do konsystencji maski) i na skalp na 20-30 minut.
Cytat:
Napisane przez visionAM Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiem czy ma¶æ Acnederm jest w stanie wyrównaæ pH
Wiêkszo¶æ (czytaj prawie wszystkie) kremów i ma¶ci ma fizjologiczne, lekko kwa¶ne pH, wiêc nie wiem, sk±d ta w±tpliwo¶æ

Siê unadrabia³am Jestem tak chora, ¿e chyba czeka mnie przymusowy urlop
Stary 2013-01-04, 20:14   #3126
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez kreconowlosa Poka¿ wiadomo¶æ
szkoda, ¿e mam s³aby ¿o³adek, bo chêtnie bym wypróbowa³a. dro¿dze w tabletkach to nie to samo.
Ja te¿ mam chory ¿o³±dek - i nie tylko, a dro¿d¿e mi nie szkodz±, pod warunkiem, ¿e dobrze je zabijê, ale przez ca³y miesi±c nie mia³am jesieni ¶redniowiecza we wnêtrzu, a przynajmniej nie z powodu dro¿d¿y
Stary 2013-01-04, 20:17   #3127
kreconowlosa
Raczkowanie

Cytat:
Ja te¿ mam chory ¿o³±dek - i nie tylko, a dro¿d¿e mi nie szkodz±, pod warunkiem, ¿e dobrze je zabijê, ale przez ca³y miesi±c nie mia³am jesieni ¶redniowiecza we wnêtrzu, a przynajmniej nie z powodu dro¿d¿y
mo¿e kiedy¶ spróbujê
na razie nawa³ nauki i sesja, wiêc nie mogê sobie pozwoliæ na rozstrój ¿o³adka :P
póki co pijê siemiê
Stary 2013-01-04, 20:18   #3128
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Napisane przez miranda122 Poka¿ wiadomo¶æ
Nie wiedzia³am
Dok³adnie, te¿ bym z killerem nie da³a rady
Ale to dziwne, ¿e tak szybko mi czas min±³ przy tym skalpelu, 40min, a zlecia³o jak 10 min
kurcze jednak cienki bolek ze mnie
zabra³am siê za ten killer na próbê, ale wytrzyma³am raptem rozgrzewkê, 1 rundê, a w po³owie drugiej odp³ynê³am

Cytat:

Serum poprawia Ci pH.
czyli w sumie je¶li siê nak³ada cokolwiek na twarz po myciu, to ju¿ to ph jest ok?

Tak w ogóle to po czym poznaæ, ¿e ph zosta³o na cerze niew³a¶ciwe? s± jakie¶ widoczne skutki

Cytat:
Mój listonosz powiedzia³ mi kiedy¶, ¿e ja utrzymuje pocztê w mojej wsi
mnie tak jeszcze nie powiedzia³, ale za to domownicy maj± do¶æ moich telefonów z pracy z pytaniami czy by³ listonosz z przesy³k± lub czy zostawi³ awizo
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:19   #3129
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
mo¿e kiedy¶ spróbujê
na razie nawa³ nauki i sesja, wiêc nie mogê sobie pozwoliæ na rozstrój ¿o³adka :P
póki co pijê siemiê
Te¿ powinnam, ale teraz biorê du¿o leków i po prostu nie mam si³y robiæ codziennie kubka glutka
Stary 2013-01-04, 20:21   #3130
CleoDuquesne
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 1 029

Cytat:
mnie tak jeszcze nie powiedzia³, ale za to domownicy maj± do¶æ moich telefonów z pracy z pytaniami czy by³ listonosz z przesy³k± lub czy zostawi³ awizo
U mnie domownicy maj± do¶æ wychodzenia do listonosza, gdy mnie nie ma w domu.

Domofon:dryñ
Kto¶: Halo
D:Przesy³ka
K:A ile p³atna
D:Bez p³atno¶ci
K: < do kogo to mo¿e byæ> <odbiera przesy³kê> Mo¿na siê by³o domy¶liæ
CleoDuquesne jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:27   #3131
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
czyli w sumie je¶li siê nak³ada cokolwiek na twarz po myciu, to ju¿ to ph jest ok?

Tak w ogóle to po czym poznaæ, ¿e ph zosta³o na cerze niew³a¶ciwe? s± jakie¶ widoczne skutki
Niekoniecznie, bo kremy maj± inn± konsystencjê - najefektywniej wyrównuje pH co¶ "wodnego".

Przesuszenie, zmiany oko³otr±dzikowe, niefajny koloryt, "zmêczenie" cery.
Stary 2013-01-04, 20:33   #3132
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Popieram. Rozs±dne zakupy. Nie chodzi o to, ¿eby¶ by³a w³osow± zakupoholiczk± a o to, ¿eby¶ regularnie dba³a o w³osy.
Uwa¿am, ¿e to by³ dobry wybór. Biovax nie zaj±c, nie ucieknie. Jeszcze zd±¿ysz kupiæ.
No nie wiem czy kupienie czwartego trencza na wiosnê mo¿na nazwaæ rozs±dnym. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ¿e trencz kosztowa³ w sumie 30 z³otych i jest be¿owy. A be¿owego jeszcze nie mam.

Cytat:
Napisane przez bleedingsun Poka¿ wiadomo¶æ
Te¿ zacznê oszczêdzaæ na chirurga... pasowa³oby kiedy¶ poprawiæ nos
A ja bym sobie powieki musia³a podci±gn±æ.

Cytat:
Jakim wszystkim?! Ja u¿ywam, na blogu mam pochwaln± recenzjê i nic mi siê nie dzieje
Wiem, ¿e masz i w³a¶nie to mnie zmusi³o do jej kupienia. Bo nie wiem czy doczyta³a¶, ale chcê mieæ paznokcie jak Ty.

Przez Ciebie przerzuci³am siê na kremy Alterry, zaczê³am robiæ peeling sodowy, pastê do twarzy z ry¿u, a kusi mnie jeszcze serum do rzês. Mój pech, ¿e wierzê Ci bezgranicznie. Mo¿esz mieæ mnie i mój portfel na sumieniu.

Dzisiaj bêdzie olejowanie na Artiste keratynow±. Rodzina mnie zdenerwowa³a, wiêc otworzê now± flaszkê sezama. A niech maj±, cholery jedne.
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:35   #3133
XminorXlosX
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 5 814

Cytat:
Maska z dro¿d¿y (mieszasz dro¿d¿e z mlekiem lub wod± do konsystencji maski) i na skalp na 20-30 minut.
Ooo dziêkujê a jeszcze pytanka ciep³a czy zimna woda? I co ile powtarzaæ?

XminorXlosX jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:36   #3134
kreconowlosa
Raczkowanie

Cytat:
Te¿ powinnam, ale teraz biorê du¿o leków i po prostu nie mam si³y robiæ codziennie kubka glutka
ja akurat nie pijam glutka, tylko zaparzam sobie zmielone siemiê
Stary 2013-01-04, 20:37   #3135
MissChievousTess
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 12 327

Cytat:

Jestem tak chora, ¿e chyba czeka mnie przymusowy urlop
kascysko, Ty te¿? Jaki¶ pomór normalnie. Jak by³am w aptece to kolejka koszmarna i prawie wszystko wykupione.
Jak powali³o i Ciebie to pewnie i mnie w koñcu z³o¿y. Niech¿e siê skoñcz± te deszcze i znów zetnie mróz, ¿eby te wszystkie wirusy i bakterie wymrozi³o.
Za du¿o alko mówisz? Czy w przysz³o¶ci darowaæ sobie resztki tego psikad³a Radical? Jako¶ muszê je zu¿yæ bo mi zalega.
Dobrze wiedzieæ, ¿e dro¿d¿e mo¿na stosowaæ jako p³ukankê. Muszê spróbowaæ. Jutro testy laminowania i koktajlu jab³kowo- pietruszkowego.
MissChievousTess jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:39   #3136
Kaveri
Spaceroholiczka

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Poka¿ wiadomo¶æ
A ja bym sobie powieki musia³a podci±gn±æ.
Serio?!
Sama ca³kiem niedawno chcia³am wiêksze cycki, poprawiæ ko¶ci policzkowe, usta, uszy, zmieniæ lekko podbródek i zrobiæ co¶ z nosem... Ale po d³u¿szym zastanowieniu dosz³am do wniosku, ¿e w wersji a'la M. Jackson jako¶ siebie nie widzê, a gwarancji nie mam, ¿e tak nie bêdzie

---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Te¿ mam mielone, ale mówiê glutek. Mój b³±d, mog³a¶ ¼le zrozumieæ
Stary 2013-01-04, 20:39   #3137
XminorXlosX
Zakorzenienie

Cytat:
No nie wiem czy kupienie czwartego trencza na wiosnê mo¿na nazwaæ rozs±dnym. Na swoje usprawiedliwienie mam tylko to, ¿e trencz kosztowa³ w sumie 30 z³otych i jest be¿owy. A be¿owego jeszcze nie mam.

Dzisiaj bêdzie olejowanie na Artiste keratynow±. Rodzina mnie zdenerwowa³a, wiêc otworzê now± flaszkê sezama. A niech maj±, cholery jedne.
Trencze s± ¶liczne ! Ale gdzie takh tani?! :O

kurde, m¶ciwa kobita jeste¶

Stary 2013-01-04, 20:43   #3138
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
A jak efekty ?
Bo ja pijam glutka z ziarenkami i jest dobrze
A nie wiem, jak to siê ma do zmielonego.
Stary 2013-01-04, 20:46   #3139
kreconowlosa
Raczkowanie

Cytat:

Te¿ mam mielone, ale mówiê glutek. Mój b³±d, mog³a¶ ¼le zrozumieæ
oj tam, to ja ¼le zrozumia³am
Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
A jak efekty ?
Bo ja pijam glutka z ziarenkami i jest dobrze
A nie wiem, jak to siê ma do zmielonego.
powiem Ci, ¿e jestem zadowolona. pi³am przez jaki¶ miesi±c w listopadzie i z ¿o³adkiem bylo o wiele lepiej. stan w³osów te¿ siê poprawi³. na wypadanie niestety s³abo zadzia³a³, ale ogólnie je nawil¿y³ i wzmocni³
o ziarenkach te¿ s³ysza³am i pewnie spróbujê, bo mam trochê niezmielonego
Stary 2013-01-04, 20:48   #3140
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ¿e masz i w³a¶nie to mnie zmusi³o do jej kupienia. Bo nie wiem czy doczyta³a¶, ale chcê mieæ paznokcie jak Ty.

Przez Ciebie przerzuci³am siê na kremy Alterry, zaczê³am robiæ peeling sodowy, pastê do twarzy z ry¿u, a kusi mnie jeszcze serum do rzês. Mój pech, ¿e wierzê Ci bezgranicznie. Mo¿esz mieæ mnie i mój portfel na sumieniu.

Przepraszam, gor±czka mi lekko zaburza zdolno¶ci czytelnicze, wybacz

Moje sumienie mo¿e to ud¼wignie

Z³± i m¶ciw± kobiet± jeste¶
Cytat:
Ooo dziêkujê a jeszcze pytanka ciep³a czy zimna woda? I co ile powtarzaæ?
Zimn± rozrabiam, powtarzaæ mo¿esz co mycie
Cytat:
kascysko, Ty te¿? Jaki¶ pomór normalnie. Jak by³am w aptece to kolejka koszmarna i prawie wszystko wykupione.
Jak powali³o i Ciebie to pewnie i mnie w koñcu z³o¿y. Niech¿e siê skoñcz± te deszcze i znów zetnie mróz, ¿eby te wszystkie wirusy i bakterie wymrozi³o.
Za du¿o alko mówisz? Czy w przysz³o¶ci darowaæ sobie resztki tego psikad³a Radical? Jako¶ muszê je zu¿yæ bo mi zalega.
Dobrze wiedzieæ, ¿e dro¿d¿e mo¿na stosowaæ jako p³ukankê. Muszê spróbowaæ. Jutro testy laminowania i koktajlu jab³kowo- pietruszkowego.
Wczoraj nie by³o mi nic, obudzi³am siê o 4 z takimi dreszczami, ¿e wody do szklanki nie by³am w stanie sobie nalaæ... i ca³y dzieñ mam 39 stopni.

Psikad³o Radical mo¿esz wcieraæ w skalp, a na d³ugo¶æ sobie odpu¶æ
Stary 2013-01-04, 20:52   #3141
SoBitterSoSweet
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 906

Cytat:
Niekoniecznie, bo kremy maj± inn± konsystencjê - najefektywniej wyrównuje pH co¶ "wodnego".

Przesuszenie, zmiany oko³otr±dzikowe, niefajny koloryt, "zmêczenie" cery.
o to spoko, czyli u mnie chyba wszystko gra, bo myd³a u¿ywam tylko wieczorem a wtedy nak³adam serum (aktualnie ¿el HA+aloes+d-pantenol) zmieszane z olejem (aktualnie arganowy), wiêc ten zestaw powinien neutralizowaæ to ph

a takich objawów nie mam bo uda³o mi siê ostatnio poprawiæ stan cery , nie do¶æ ¿e przesta³a byæ przesuszona, to jest zdecydowanie mniej niedoskona³o¶ci
SoBitterSoSweet jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 20:59   #3142
Fencze
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 529

hey, ile dodajecie cynamonu do porcji maski na 1 raz?-na w³osy
Stary 2013-01-04, 20:59   #3143
CrimsonGhost
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 453

Dopiero wróci³am. Kto normalny koñczy zajêcia ko³o 21? W pi±tek?

Kupi³am przy okazji nowe siemiê lniane, glut siê ch³odzi a ziarenka s± w³a¶nie zjadane i kupi³am jeszcze dwie paczki zielonej herbaty bo tak mi siê jako¶ stêskni³o do jej smaczku

Nowy blog
CrimsonGhost jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:11   #3144
kreconowlosa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Poka¿ wiadomo¶æ
Kupi³am przy okazji nowe siemiê lniane, glut siê ch³odzi a ziarenka s± w³a¶nie zjadane i kupi³am jeszcze dwie paczki zielonej herbaty bo tak mi siê jako¶ stêskni³o do jej smaczku
zielon± to pijam na³ogowo
Stary 2013-01-04, 21:13   #3145
Milva2020
Raczkowanie

Wiadomo¶ci: 178

Cytat:
Napisane przez CleoDuquesne Poka¿ wiadomo¶æ
U mnie domownicy maj± do¶æ wychodzenia do listonosza, gdy mnie nie ma w domu.

Domofon:dryñ
Kto¶: Halo
D:Przesy³ka
K:A ile p³atna
D:Bez p³atno¶ci
K: < do kogo to mo¿e byæ> <odbiera przesy³kê> Mo¿na siê by³o domy¶liæ
takie czêste wizyty listonosza s± faktycznie trochê wkurzaj±ce ja ci±gle odbieram paczki moich wspó³lokatorów (co chwile zamawiaj± ksi±¿ki) i zaraz przejdê z naszym listonoszem na ty

jestem dzi¶ na prawdê zadowolona z moich w³osów po olejku ³opianowym i isanie kakaowej na noc odzyska³y wreszcie miêkko¶æ i maj± super objêto¶æ, dla mnie bajer

w ogóle jestem pe³na podziwu dla Was, dziewczyny ¿e potraficie siê tak spi±æ w sobie i æwiczyæ, ja mia³am kilka podej¶æ do skalpela, ale po prostu nienawidzê tych æwiczeñ w zesz³ym roku lecia³am programy Mel B (s± o wiele l¿ejsze) i krêci³am hula hopem przez kilka miesiêcy. Na dzieñ dzisiejszy sama siê sobie dziwiê, bo w tym roku co¶ nie mogê siê zebraæ kiedy¶ by³o ³atwiej zgubiæ nadbaga¿, bo codziennie popyla³am do stajni ok 5 km rowerkiem, potem praca przy koniach i jazda i siê ³adnie i z przyjemno¶ci± chud³o, nawet nie wiedzia³am kiedy, dzi¶ ju¿ nie ma tak dobrze

A wiecie gdzie mo¿na dorwaæ szczotkê dtangler? Nigdzie w internecie nie mogê znale¼æ a t¿ powiedzia³, ¿e jak znajdê, to mi sprezentuje
Stary 2013-01-04, 21:15   #3146
XminorXlosX
Zakorzenienie

Dziennie kubeczek zielonej musi byæ! a ten kubek ro¶nie, teraz polujê na pó³litrowy
Ale w³a¶nie pijê kawê, ¿eby pój¶æ pó¼niej spaæ, ¿eby pó¼niej wstaæ, ¿eby d³u¿ej funkcjonowaæ jutro

Ale mam w³oski miêcioszki nie opar³am siê nie robieniu psikade³ka z d-panthenolem, wyci±giem z aloesu i mleczkiem pszczelim, na to poszed³ bingacz i jestem piêkna dzisiaj

Stary 2013-01-04, 21:20   #3147
CleoDuquesne
BAN sta³y

Cytat:
zielon± to pijam na³ogowo
Ja te¿, a jak jej nie ma w domu, to panika

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ----------

Cytat:
Dziennie kubeczek zielonej musi byæ! a ten kubek ro¶nie, teraz polujê na pó³litrowy
Ale w³a¶nie pijê kawê, ¿eby pój¶æ pó¼niej spaæ, ¿eby pó¼niej wstaæ, ¿eby d³u¿ej funkcjonowaæ jutro

Ale mam w³oski miêcioszki nie opar³am siê nie robieniu psikade³ka z d-panthenolem, wyci±giem z aloesu i mleczkiem pszczelim, na to poszed³ bingacz i jestem piêkna dzisiaj
Takie podej¶cie jest najlepsze i cudowne !

U mnie jeden kubeczek to ma³o.
Potrafiê czasem nawet 4 wypiæ
Stary 2013-01-04, 21:20   #3148
Scarrabeo
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 4 068

Cytat:
Serio?!
Sama ca³kiem niedawno chcia³am wiêksze cycki, poprawiæ ko¶ci policzkowe, usta, uszy, zmieniæ lekko podbródek i zrobiæ co¶ z nosem... Ale po d³u¿szym zastanowieniu dosz³am do wniosku, ¿e w wersji a'la M. Jackson jako¶ siebie nie widzê, a gwarancji nie mam, ¿e tak nie bêdzie
Chyba serio, po matce tak mam, ¿e z wiekiem opadaj± mi powieki, zamiast cycki.

Cycki mam wporzo, przyzwyczai³am siê do nich. Uszy mam wprost idealne (skromno¶æ ), usta te¿ niczego sobie. Nos mam letko garbaty, ale ujdzie, tragedii nie ma. Ale te powieki.

Cytat:
Trencze s± ¶liczne ! Ale gdzie takh tani?! :O

kurde, m¶ciwa kobita jeste¶
w Orsay'u. Przeceniony ze 169 na 40, a ja ze zni¿k± -25% kupi³am za 30 zyla. Ale co tam, za tydzieñ, mo¿e dwa to dopiero zacznê zakupy. Szafê muszê przerobiæ na doro¶lejsz±.

Cytat:
Z³± i m¶ciw± kobiet± jeste¶
bo ja z³a kobieta jestem.

O, ja te¿ zaczynam piæ herbatkê zielon±. Dzisiaj li¶ciast± zakupi³am, z szuszon± ¿urawin±. I 30 torebek pokrzywy te¿ mam. Od jutra piæ zaczynam.

Edytowane przez Scarrabeo
Czas edycji: 2013-01-04 o 21:21
Scarrabeo jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:23   #3149
moooniek
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 11 793

ja mogê za to piæ litry cappucino czekoladowego

Edytowane przez moooniek
Czas edycji: 2013-01-04 o 21:30
moooniek jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2013-01-04, 21:25   #3150
Limone
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 3 128

A ja nie mam pomys³u jak nawil¿yæ, ale nie spuszyæ moich w³osów
Limone jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.