![]() |
#3181 |
MBZ♥
|
Dot.: 62 część Zazdrośnic:D
Aleks też omijam
![]() ![]() ![]() Tutaj przeważnie jeździmy do kauflandu bo jest czysto i mam swoje sprawdzone produkty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3182 |
Zakorzenienie
|
Choji, przytulam
![]() Aaaa i Zwies... teraz w handlu podobno trudniej o pracę, bo jest bardzo dużo chętnych...
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2013-01-04 o 22:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3184 |
Zakorzenienie
|
Dla was kciuki zawsze się znajdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3185 |
Zakorzenienie
|
W końcu weekend
![]() ![]() Ja lubię Lidla. Szczególnie za niektóre fajne promocje i produkty. I moje przecudowne croissanty których nigdy nie przestanę wielbić ![]() Co do mebelków dziecięcych to jak jestem u rodziców w Wawie to nie mogę się napatrzeć na wystawę tego sklepu http://www.meblik.pl/ A niestety jest w drodze do sklepu spożywczego więc mój wzrok jest tam często ![]() ![]() ![]() Choji mam nadzieję, że z pracą się szybko odezwą ![]() A Ty szukasz tylko w sklepie czy róznie? Może praca w fabryce czy na produkcji by Ci odpowiadała? W Wawie też pewnie takie się znajdą a z tego co ja zauważyłam tam płacą nawet więcej niż w jakimś butiku. BY mocne kciuki dla Was ![]() ![]() Kasiu Ty się pewnie dzisiaj bawisz w klubie a ja trzymam kciuki za jutrzejsze spotkanie! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3186 |
Zakorzenienie
|
Prawie każda z was czytała na blogu ale mimo to wrzucę jako najlepszy głos w ostatniej dyskusji o tym czy dzieci biologiczne i adoptowane kocha się tak samo. Prawda jest tak, że my sobie snujemy jakieś bajki z mchu i paproci, piszemy jak nam się wydaje a tutaj wypowiedziała się kobieta, która wie o czym pisze:
"Rodziny adopcyjne mówią, że kochają dzieci jak własne. też tak mówiłam. Też tak czułam. Nigdy nie łapałam sie na myśli, że to nie są moje dzieci bo ja ich nie urodziłam. To były (i mimo rozwiązania adopcji jednak nadal są) moje dzieci. Nigdy nie stanowiło dla mnie problemu to, że urodziła je inna kobieta. Bo to było nieistotne. Zresztą, czy przeszłabym tyle gdybym ich nie kochała i traktowala jak swoje własne? Ale tak naprawdę wcale tak nie jest. Aby tą różnicę poczuć, trzeba mieć później dziecko własne. Tak przynajmniej ja poczułam. Ta różnica nie polega nawet na tym co jest we mnie dla dziecka, które urodziłam, co ono ode mnie doświadcza, dostaje. Ta różnica bierze się z tego, co ja od własnego dziecka dostaję od samego początku. Tu nie tylko ja daję, ja dostaję od niego. Z nim też mogło byc różnie, miałam podstawy aby oczekiwać nawet gorszych problemów, bo kiedy go pierwszy raz zobaczyłam, to położna trzymała w rękach fioletowy kawałek bezwładnego ciałka. Jeszcze pól godziny wcześniej wiercił się zawzięcie w moim brzuchu i wszystko było super.... urodził sie jednak w zamartwicy otrzymując zaledwie 3 pkt. Szybko doszedł do 7miu, ale nikt nie mógł stwierdzić, czy w jego mózgu nie zaszły nieodwracalne zmiany. Nie zaszły. To tak na marginesie. Nie powiem, że Krzysia kocham mocniej, kocham go ..... inaczej. Kocham go od początku, znam go od jego pierwszych godzin. Jestem dla niego najważniejszą osobą na świecie i wyraźnie to czuję." |
![]() ![]() |
![]() |
#3187 | |
Zakorzenienie
|
W Biedronce teraz są (przynajmniej w tych co znam) bankomaty.
W Lidlu są fajne środki czystości -z eco label, ale nie wiem, czy we wszystkich ![]() Weekend mówicie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]()
Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy ![]() Edytowane przez Zwies Czas edycji: 2013-01-04 o 22:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3188 |
Zakorzenienie
|
Aleks, w sumie dobrze napisane...
#3189 |
Zakorzenienie
|
aleks, mama mi napisala, ze zdziwila sie lekko przy skrzynce bo awizo na mnie czeka
![]() ![]() Choji tulam Cie mocno ![]() ![]() ![]() Grape w tym samym terminie na urlop lecimy ![]() ![]() BYou kciuki dla Was juz sa ![]() ![]() zmienila mi sie koncepcja na podziekowania dla gosci ![]() ![]()
#3190 | |
Zakorzenienie
|
Dla mnie bankomat przed sklepem to nie rozwiązanie. Nie lubię chodzić na zakupy z gotówką poza wizytą w żabce po śmietanę której nagle brakło. Zawsze się stresuję, że mi kasy braknie i będzie wstyd przy kasie.
---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jaką masz teraz koncepcję podziękowań? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kiedyś miałam sytuację, że Pani była tak bezczelna, że przy płaceniu podeszła do bankomatu i kasę wypłacała ![]() Claris polecam klawiaturę do tabletu ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3192 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No szybciorem ![]() Najpierw mial byc bufet z polskimi slodkosciami i slonymi przekaskami jako podziekowania i to dalej bedzie, ale jako element wyzywienia a na prezenty wpadlam sciagajac kartki z kominka ![]() cos takiego :d i ja takie zrobie dla gosci. Kupie w Polsce kilka roznych mieszanek herbat, kupie na eBayu woreczki na herbate, o takie do wlasnych mieszanek - http://www.ebay.co.uk/itm/50-x-Empty...item19c6b38dc6 i dolacze do kartki ktora kazdy gosc bedzie mial na swoim miejscu a w srodku wpiszemy sie wlasnorecznie z A. (tresc moze bedzie wydrukowana, ale podpisy wlasnoreczne ![]() ![]() tadammm ![]()
![]() |
#3193 |
Zakorzenienie
|
#3194 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie mam podobnie. Zazwyczaj mam jakieś drobne w portfelu na chleb czy do warzywniaka. Za resztę zazwyczaj płacę kartą. Nawet czasami za bilet jednorazowy wolę zapłacić kartą niż gotówką ![]() Raz w Biedronie zdarzyło mi się wyjśc ze sklepu do bankomatu po kasę i wrócić po moje zakupy przy kasie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3195 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3196 |
Zakorzenienie
|
Hej
Wygrałam z B. wyścig na PS3 ![]() Choji przykro mi z powodu zachowania najbliższych ![]() ![]() Simply świetny pomysł z tymi torebeczkami dla gości ![]() Byłam załatwiać pewne sprawy na Ealingu i przy okazji wstąpiłam "na chwilkę" do sklepu, a wyszłam z koszulą, bluzką, bluzą i 3 sukienkami ![]() Mój szef odchodzi i przejmuję jego wszystkie tematy ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2013-01-04 o 23:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3197 |
Zakorzenienie
|
Arra Ty to jesteś miszcz do naśladowania
![]() Pracę znalazłaś, a nawet dwie plus czasami klientki no i mieszkanie w niesamowitej cenie ![]()
#3198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3200 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Też powinnam oszczędzać, ale robiłam zakupy w Primarku, więc na wszystko wydałam 50 GBP ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja niestety spelniajac marzenia musze zrezygnowac z dobrze platnej pracy - chyba ze uda mi sie dostac do filmu - chcialabym bardzo sprobowac choc raz swoich sil w pracy przy filmie jakims ![]() ale to tak sporadycznie bo teatr wciagnal mnie zupelnie jednak i na stale chyab chcialabym byc ze srodowiskiem teatralnym zwiazana - niestety w tym nie zarobie duzo.... ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3203 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3204 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() macie piosenke na dobranoc "koty spia, miasto spi, czarodziejskie snia sie sny..." - tak mi sie nasunelo, bo oba moje rozrabiaki zmeczyly sie ganianiem i spia mi na lozku ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3206 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() słuchajcie.... czytam tą książkę i jest jazda... strasznie wulgarna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3208 |
Zakorzenienie
|
zboczona... jazda jako jazda, że taka ostra
![]() idę spać.... dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3209 |
Zakorzenienie
|
Dobry.
17 stycznia będę w Warszawie, kto chce mnie zaprosić na kawę pewnie jakoś w okolicach 16:00? ![]() ![]()
![]() |
#3210 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak sobie myślę - lidl jest podobno nieco droższy i może zostanę zjechana, ale wydaje mi się, że to kwestia ludzi - u nas w lidlu widuję raczej klasę średnią, mało osób wyglądających na ubogie (ba! jakiś czas temu widziałam gościa z Neonówki! aż nie mogłam uwierzyć, ale luby potwierdził, że to na 99% on ![]() ![]() Otwarte rzeczy - mało bardzo, szczerze mówiąc jedzenia nie widziałam otwartego, ale myślę, że u nas to tak jak i w supermarketach się zdarza. Faktem jest, że nie ma wszystkiego i muszę i tak jechać i dokupić gdzie indziej, ale to raczej kilka rzeczy (ostatnio farba do włosów, majonez, keczup, płyn do demakijażu [bo kupuję z Ziaji] i - co mnie zszokowało totalnie, bo był zawsze - makaron penne ![]() ![]() ![]() ![]() kciukam!!!!!!!!! ![]() Dzisiejszy dzień sponsoruje: Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2013-01-05 o 08:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.