|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV
nie pamietam dokladnie jak miałaś wcześniej, ale jest ok. może tylko z czcionką coś można podziałać.
mi za to nie działa linkwithin
|
|
|
|
#3842 |
|
Raczkowanie
|
Ja bym tylko dała większy odstęp między kolumnami, żeby się nie zlewały
|
#3843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Angeliki... Hmm, może faktycznie tak było, ale akurat nie wiem, czy ona nie kłamie, bo mam podobne zdanie jak ten Anonim: ''A więc tak... W żadne nagłe samozniknięcie postów nie wierzę. Aż się dziwię, że wszystkie czytelniczki tak to łyknęły i nie ma ani jednej tak samo zdziwionej osoby jak ja. Wybacz, ale po tym wszystkim, co już nam pokazałaś, te wszystkie, nieustanne zmiany wprowadzane na blogu praktycznie co drugi dzień - to nowy nagłówek, to nowa wielkość zdjęć, nowa czcionka, w ani 1% nie chce mi się wierzyć w to, że Twoje posty JUST GONE. Jestem przekonana, że czułaś Angeliko potrzebę czegoś nowego, bo to z pewnością nie przypadek, że z Nowym Rokiem jakimś cudem Twój blog zrobił sie pusty. Jeśli będzie tak, jak pisze jedna czytelniczka - że niektórym innym blogerkom też to się zdarzało i posty wrócą po jakimś czasie, to przeproszę Cię. Na chwilę obecną jednak po raz kolejny udowodniłaś, jak bardzo jesteś niestabilna i niedojrzała. Być może wydaje się to śmieszne, że aż w takie słowa ubrałam to, co myślę teraz na Twój temat, ale tak właśnie prezentujesz się w moich oczach. Widać, że ciągle szukasz swojej drogi, siebie (znowu nowa fryzura?), a ja jako czytelniczka Twojego bloga pytam, jak długo jeszcze? I znowu te obiecanki konczące wpis. Ahh, myślałam, że z nowym rokiem juz na prawde zaczniesz dzialac, a tu proszę. Chyba robisz tylko kopiuj wklej tego tekstu, bo ciagle sie powtarzasz. Nie wiem, w co ten blog sie zmienil i co Ty ciagle robisz.'' Obserwuję trochę jej bloga i mam wrażenie, że jest niezrównoważona na jego punkcie. Ogólnie dziewczyna wydaje się być fajna, ale jakoś do matury nie przystąpiła, bo wcześniejszy okres na jej blogu był bardzo intensywny i pewnie czasu na naukę nie starczyło, bo na tapecie był blog. Popłynęły z tego korzyści i chyba w tym upatruje przyszłość - ok. Niech jej się wiedzie. Ale mam wrażenie, że ona siedzi na tym blogu 24 h na dobę. Non stop coś zmienia. Zero stabilności. Co wchodzę (co kilka dni średnio) to albo jest inny nagłówek, albo cały blog jest tak zmieniony, że poznać nie idzie. Przecież to chyba jej już trzeci albo czwarty blog w sieci w krótkim okresie czasu Dla mnie to jest mega dziwne i kompletnie jej nie rozumiem.Edit: Chyba wyjątkowo nie ściemnia, bo są kolejne osoby, którym wszystko znika. http://vanilia-sky.blogspot.com/
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-01-04 o 23:56 |
||
|
|
|
#3844 |
|
Zakorzenienie
|
No właśnie próbuję i nie mogę tego znaleźć
![]() Albo już jest po prostu za późno :/
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pobrałam jeszcze w takiej formie.
|
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
Tak samo ostatnio usunął się blog Paramore, a teraz już jest.
![]() Ja w razie "W" też wszystko skopiowałam.:P
|
|
#3847 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Akceptuję jej smak Za to nie mogę znieść Cholineksu. Dla mnie jest tak mdły, że mam ochotę się go pozbyć z jamy ustnej...Wspomniałyście o wirusie, co mnie przeraziło... Nie chciałabym, żeby całą moją pracę diabli wzięli... Wyeksportowałam bloga, treść notek mam zapisaną na dysku zewnętrznym, podobnie jak zdjęcia, ale jakbym miała to na nowo wstawiać, to nie dałabym rady... |
|
|
|
|
#3848 |
|
Zakorzenienie
|
hej, dziewczyny! mam nadzieję, że jestem w dobrym wątku :P
chciałabym was zaprosić na mojego bloga - link w podpisie - gdzie dzielę się moimi opiniami na temat azjatyckich kosmetyków i w przyszłości również innych moich perełek ma któraś z was bloga o azjatyckich kosmetykach? bo chętnie poczytam ;>
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, witam poranną kawą
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, a ja mam owsiankę i tworzę notkę
jaką czcionką piszecie posty na blogu?
|
|
|
|
#3852 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#3853 |
|
Zadomowienie
|
ja też to zrobiłam, szkoda stracić coś, co się tworzyło przez jakiś czas ;p
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Dzień rozpoczęłam jajecznicą i chlebem razowym. Pycha Nie wiem czemu, ale takie śniadania lubię tylko w weekend. Tak to codziennie jem owsiankę.To nie wiedziałam. Dobrze, że piszesz, bo...później dopiero mi się skojarzyło, że to jest dobra przyjaciółka Angeliki (podkreśla, że każdego dnia siedzą razem na Skypie). Nie zdziwiłabym się, gdyby się umówiły, że wszystko usuwają i sieją jakąś niepotrzebną panikę ![]() Aniusia czemu zmieniłaś treść swojego posta? Przez to moja odpowiedź traci kompletnie sens.
|
|
#3855 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ona kiedyś sama usunęła wszystkie posty i nawet pisała o tym na blogu. A jak na razie tylko u nich zniknęły posty....
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oki, spoko, teraz to się łączy w całość ![]() A co tych dwóch... Jakoś nie uwierzę w przypadek, póki nie będzie więcej takich blogów. Na razie to jestem przekonana, że to jakaś podpucha, umówiły się na to i tyle. Swoją drogą, czy to nie szczeniackie? Tak teraz jeszcze myślę, że pewnie Angelika chciała wszystko usunąć, ale wiedziała, że czytelnikom by się to nie spodobało, więc razem wymyśliły ''awarię'', która dotknęła tylko te dwa blogi Sprytne...
![]() Bella Beauty Edytowane przez Annaluka Czas edycji: 2013-01-05 o 10:23 |
|
|
|
|
#3857 |
|
Zakorzenienie
|
ja bardzo lubie czytać Angelice mimo jej ciagłych zmian. Jej blog i chce go zmieniać, dla mnie to jest ok. Nie sądze zeby usuneła 9miesięczną udaną pracę. Ja byłabym wściekła gdyby mi sie cos takiego przydarzyło. Zresztą przeciez ma zobowiązania wobec sponsorów, chyba nie ejst tak latwo usunąć wszystko bez konsekwencji? No nie wiem. MI jest wszystko jedno, jak usuneła sama to jej sprawa chociaz szkoda mi bo lubiłam wracac do starych postów
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() też eksportowałam bloga i teraz za nic nie mogę znaleźć tego pliku dobra mam...ale chyba i tak nie mam wszystkich postów- jak przeglądałam to nie zauważyłam wszystkiego lol
Edytowane przez dimiti Czas edycji: 2013-01-05 o 10:33 |
|
|
|
#3859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego problem dotyczy tylko dwóch najlepszych przyjaciółek? Co do zobowiązań - wirus to fajne wytłumaczenie. A dla poparcia teorii blog przyjaciółki, gdzie też wszystko zniknęło Czytałam na forum z blogowymi problemami, że takie rzeczy się zdarzają, ale po jednym albo dwóch dniach wszystko wraca Poza tym zniknęły posty z Facebooka, gdzie rozpaczała, że posty z bloga zniknęły ![]() Ja Angelikę lubię, zaglądam tam, ale wg mnie to jeszcze dziecko zagubione w tym wszystkim. Chciałaby robić wielkie rzeczy, a tymczasem ledwo potrafi skleić poprawnie zdania. Miło się na nią patrzy i to wszystko. No i to Poznanianka, więc lubię te fotki, bo poznaję miejscówki, gdzie robi foty
|
|
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
Ale blog Paramore też zniknął, ale teraz znów jest. Nie wiem czy można to łączyć w całość.
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, byłam na zakupach i kupiłam oprócz farby, szamponu, dżywki olejek łupianowy z Green Pharmacy oraz Inglot 305 do pazurków. Śliczny! o taki http://www.lavenda.com.pl/product_in...oducts_id=2106
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Też mam ochotę na nowy lakier. Wybiorę się na dniach i kupię któryś z Ados, bardzo lubię ich kolorystykę. ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Od rana dostałam już 4 spamerskie wiadomości
|
|
|
|
#3863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spodziewajcie się niedługo recenzji:1. Ziaja - maska do rąk oliwkowa 2. Joanna - Z apteczki babuni - balsam do włosów z miodem i mlekiem 3. Sephora - bronzer |
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wróciłam z psem od weta.
|
|
#3865 |
|
Konto usunięte
|
Ja chwilowo straciłam zapał do blogowania
dzisiaj to bym nawet znalazła chwilkę na skrobnięcie czegoś, ale tak strasznie mi się nie chce Wczoraj to nawet z dużą dawką entuzjazmu obmyślałam, żeby napisać dziś kilka recenzji na zapas... A dzisiaj wstałam z łóżka i nic mi się nie chce ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- Co się stało? |
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
[1=5f42baaf55c99c9383de422 acc0cb88e1da365bd_65628ab a0b01a;38455883]
Co się stało? Ma początki ropomacicza. Dostała zastrzyki, we wtorek jadę z nią do kontroli i już zadecydowaliśmy, że niedługo będzie sterylizacja.
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
Ale wszystko w porządku będzie? Czy to coś poważniejszego?
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Cytat:
![]() ciekawa jestem jakie tam kosmetyki są obym drogerię miała nie za blisko![]() Nienawidzę się pakować wszystko mam wywalone na podłogę i mi się to co chcę wziąć nie zmieści czemu nikt nie wymyslił maszyny do zmniejszania
|
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Nieleczone ropomacicze może prowadzić do śmierci psa. ![]() Za ok 1,5 miesiąca będzie miała sterylizację. No chyba, że zastrzyki nie pomogą, to wcześniej. Będzie dobrze, musi być.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

żart 

Dla mnie to jest mega dziwne i kompletnie jej nie rozumiem.
おはよう! 

dzisiaj to bym nawet znalazła chwilkę na skrobnięcie czegoś, ale tak strasznie mi się nie chce