Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 300 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 10:29   #8971
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
LittleButerrfly,
widzę,że masz podobne rozsterki do moich.Tez swego czasu myslalam,wręcz obsesyjnie ile to mi czasu się zejdzie zanim wydobrzeje. Ja co prawda z innego powodu-mam male dzieci, w dodatku czeka mnie remont itp. A w maju mam wyjazd dość daleki i też się zastanawiam czy cztery miesiące wystarczą aby dojsc do siebie.
Jednak zrezygnowalam sama juz z zabiegu,bo jeszcze co innego mi wypadło i tak to właśnie jest. Nastepny termin tez mi wypada na koniec wakacji-za wczesnie aby dokładnie juz ustalac,no i tez się martwię,ze kolejne wakacje "bez cycków". Najbardziej mi szkoda tego wyjazdu,ze moglabym juz je miec no ale nie wyszlo i teraz mam dola,ze moze jednak moglam nie odwolywac a "jakos to by bylo" Dziewczyny roznie przechodzą okres pooperacyjny i jednoznacznie nie mozna stwierdzic ile komu zabierze to czasu.Zdarza sie ze nawet po dluzszyma czasie "cos zacyzna sie dziac".Ja pocieszam sie tym,ze na wyjazd bede miec spokoj,a tak mogloby mi moze wlasnie "cos wyjsc" jakbym byla gdzies na koncu swiata...Rozsterki sa jakies non-stop i chyba tak to juz pozostanie...Zazdroszę tym ktore szybko podjęły decyzję i są już dawno po. U mnie zawsze cos sie dzieje i nawet jesli jakis termin wydaje mi sie idealny to za chwile okazuje sie ze juz tak nie jest

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

A z tym testem ryżowym to jest tak,że odmierzasz ryż-suchy nie gotowany,najlepiej kup taki nie w woreczkach,tylko np.1kg i sobie odmierzasz go uzywając miarki do płynów-czyli w mililitrach (ml)
Pisze tak dokładnie bo czasem jest błedne myslenie,ze ml to samo co gramy a to trochę inaczej...
Wówczas to co odmierzysz wsyp najlepiej to pończochy i zawiń-wyjdą Ci nawet takie "suteczki" no i wsadź do wiadomo-większego stanika.
Ja kupiłam taki najprostszy z serii "basic" w Tesco. Kosztował bagatela 6zł
Daj znać jak wyniki....
Ilonka, Motylku, nigdy nie jest tak, że jakiś termin jest idealny. Nie tylko u Was. Myślę, że każdy ma rozterki mniejsze lub większe, bo każdy żyje w jakiejś czasoprzestrzeni, ma pracę, obowiązki, dzieci itp itd.
Ja pierwszą konsultację miałam mieć w lipcu, czekałam na nią prawie pół roku i okazało się...że jestem w ciąży. Walnęło mnie jak obuchem, konsultację odwołałam, no bo nie widziałam sensu. Ciąża się nie utrzymała. Wszystko mi się mega pokomplikowało. Dlatego między innymi napierałam po drugiej konsultacji u dr na jak najszybszy termin, bo panicznie się boję, że coś się wydarzy i stanie mi na drodze.... Nadal się tego boję.
Jeżeli chodzi o okres dochodzenia do siebie, to też lekko mnie przeraża, bo ja mieszkam sama i chyba z nudów po ścianach zacznę chodzić, tym bardziej, że wśród moich bliskich/znajomych wie tylko jedna osoba, także nie zadzownię do nikog i nie powiem "wpadnij zapełnić mi czas, bo ja cycunie hoduje".
Także trzeba się kiedyś zdecydować, oczywiście rozważając jak najbardziej dogodny termin, ale wciąż ze świadomością, że idealnych terminów nie ma

Musimy chyba utworzyć grupy wsparcia dla cycolinek tuż po, które się będą zrzeszały w zależności od lokalizacji i przychodziły z odsieczą w okresie rekonwalescencji

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
dziekuje kochane za mile słowa i wsparcie, dzis juz troche lepiej, zbieralam sily i usiadlam zeby sie z wami podzielic. mam 400cc mentor okrągle. widzialam, ale chwile jak mi rurke wyciągał dr, jestem zadowolona, mi sie bardzo podobaja, takie wlasnie chcialam .nie za duze nie za male, w czwartek jade na zdjecie szwów wiec mysle ze wtedy zrobie jakies zdjecia.

a powiedzcie mi jaki zel na te plecy? bo ja noc nie przespalam bo wlasnie plecy mnie bolaly i miejsca nie moge sobie znalesc bo wszedzie nie wygodnie.

A dr serdecznie polecam i cala klinike, fantastyczni ludzie, pielegniarni super, wszystko przy mnie robily,pomagaly i wgl. uspienia nawet nie pamietam;p ale juz mam nadzieje ze bedzie coraz lepiej:P
Graulacje. Dochodż do siebie szybciutko i ciesz się każdym dniem z NIMI

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:35   #8972
Amorcio
Wtajemniczenie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Przedpo....to jest dobra myśl
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:36   #8973
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Tylko problem w tym że mój TŻ nie chce sie zgodzić na kolejną op. - tak go juz podchodzę a on nic - warczy. Pierwsza ok - bo nie miałam nic, psychika zryta etc. - "ale druga?! Za chwilę będzie mowa o trzeciej - bo znów coś się nie spodoba" Ehh, sama już nie wiem.
Dawały radę jakieś staniki je przyciągnąć - pamiętasz może
Siwa,
moje w staniku mogłam zbliżyć bez problemu ... ale ja chciałam blizej bez niego ... oczywiście nie jeden na drugim, ale ciut bliżej niz były
Tylko dużo zależy od anatomii ... mam teraz implanty szerokie na 14 cm, a piersi i tak nie są na maksa koło siebie. Pewnie, moglabym mieć szerokie na 15 cm, ale z drugiej strony byłyby wtedy pod pachami, a nie chodzi przecież o to, zeby się spaskudzić
Swoje naturalnie tez miałam oddalone... Dr tylko powiększa a nie przebudowuje klatkę piersiową

Mój TZ też był przeciwny 2 op... i jemu zadecydowanie bardziej podobały się te pierwsze cycuchy ... woli mniejsze i oddalone...
Mam jeden sklep gdzie kupuję staniczki i tam Pani też mnie zganiła za poprawkę, bo jej te pierwsze też się bardziej podobały... nawet zauważyłam, ze ona sama nosi staniki, które rozdzielają piersi, a nie zbliżają i robią bułeczki....
więc kwestia gustu ... najważniejsze, zeby nam samym podobało się to, co mamy na klacie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 10:47   #8974
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Musimy chyba utworzyć grupy wsparcia dla cycolinek tuż po, które się będą zrzeszały w zależności od lokalizacji i przychodziły z odsieczą w okresie rekonwalescencji

Super pomysł!!
Stary 2013-01-05, 11:13   #8975
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
Witam się wieczorkiem

Matulu, ile Wy produkujecie

Dzisiaj stuka mi 5 tygodni, tak naprawdę to nie widzę żadnych zmian...
Nie podoba mi się że prawa jest niżej i jest większa a lewa się buntuje tzn ani drgnie... popisałam dokładniej w albumie. A i wrzuciłam tez zdjęcia na tle całej sylwetki żeby udowodnić ze wcale nie sa takie duuże
Oglądałam zdjęcia Są pięknę I moim zdaniem porównują np 3 tydzień i stan aktualny - widać różnicę
W ogóle one nie wyglądają jak okrągłe moim zdaniem.
Lauren, a jakie Ty masz wymiary? Wzrost, waga itp?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Przedpo....to jest dobra myśl
No

Myślę, że dałoby się zorganizować.

Ja rejon warszawski, ale w weekendy mogę się wybrać i kawałek dalej

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Kupiłam sobie dzisiaj jeden staniczek Soft, taki sam tylko usztywniany przymierzałam i rozmiarek 70E był za mały, lecz był taki tłok w sklepie i nasz młody tak wariował, że nawet nie miałam ochoty większego szukać. Przymierzyłam dwa, soft kupiłam, usztywniany odłożyłam Jutro jedziemy do mojej cioci to zostawimy u niej naszego synka i sami skoczymy, bo biały jeszcze będę kupować
Dodałam do albumu zdjęcia staniczka i na tle sylwetki.
Kitka, czy Ty robisz teraz inne zakupy, niż stanikowe?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
dzięń dobry wszystkim dziewczynkom..wkońcu sobota,jestem w domu,ale chyba mnie rozkłada;[kości mnie bolą i głowa;[nie dobrze wszędzie ludzi kichaja i są chore i chyba się zaraziłam;[hm co do plastyki piersi to myslalam nad tym nawet mówiłam o tym lekarzu,tylko niestety mam takie ciało że mi zostaja koszmarne blizny.10 lat temu miałam opk,ciecie6cm było.i masakra po tyle lat mam gruba brzydka bliznę,a jeżeli bym to było na piersi to było bym strasznie.będę błagac lekarza przed operacja żebym mi tam wcisnal370ml,tylko wiem że to zależy od warunków które będą w środku w piersi,to jest sporo445,jednoczęsnie chcę zaufać lekarzowi który mówi że będę pierś takiej wielkości ze wejdzie do męskiej dłoni,ale to zależy jaka dłon;]
oejeju to ja muszę się jeszcze poprzyglądać tym męskim dłoniom dookoła
a jak się przed operacją obcuję z jednymi dłoniami, a potem one się zmieniają na większe lub mniejsze? humor mi to poprawiło

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Dziewczynki, siedzę na forum od 9 rano i ...nadrobiłam wszystkie zaległości, ale łatwo nie było Oczywiście humor mi się poprawił, a miałam fatalny.
Teraz chyba czas wyłączyć mózg przy sprzątaniu

już są ojaaa
Stary 2013-01-05, 11:42   #8976
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
dzięń dobry wszystkim dziewczynkom..wkońcu sobota,jestem w domu,ale chyba mnie rozkłada;[kości mnie bolą i głowa;[nie dobrze wszędzie ludzi kichaja i są chore i chyba się zaraziłam;[hm co do plastyki piersi to myslalam nad tym nawet mówiłam o tym lekarzu,tylko niestety mam takie ciało że mi zostaja koszmarne blizny.10 lat temu miałam opk,ciecie6cm było.i masakra po tyle lat mam gruba brzydka bliznę,a jeżeli bym to było na piersi to było bym strasznie.będę błagac lekarza przed operacja żebym mi tam wcisnal370ml,tylko wiem że to zależy od warunków które będą w środku w piersi,to jest sporo445,jednoczęsnie chcę zaufać lekarzowi który mówi że będę pierś takiej wielkości ze wejdzie do męskiej dłoni,ale to zależy jaka dłon;]
Nkolodi oj mi się coś wydaje, że facet musiałby mieć gigantyczną łapę, żeby po operacji się mieściły do jednej Mojemu tż jeden mój cycuś mieści się, ale do dwóch, przed operacją w jedną łapkę mu wchodziła jedna pierś
Ale fakt faktem uważam, że doktorek dobrze Ci radzi z rozmiarkiem i to jakie będą dla Ciebie zależy również od Twojego nastawienia. Jeśli się nastawisz, że będą dokładnie takie jak sobie wymarzyłaś, nie za duże, nie za małe tylko dla Ciebie idealne to po operacji tak je będziesz postrzegać. Ja się tak nastawiłam, uparłam się na wybrany przez siebie rozmiarek i dla mnie są idealne
Rób sobie też w domku przymiarki, do biustonosza powkładaj ryżu czy nawet skarpetek. Nawet jeżeli te efekty wizualne po wypychaniu będą większe niż po operacji jak tak raz na jakiś czas pochodzisz po domu to się oswoisz z przyszłym rozmiarem piersi

Przedpo ehh te stanikowe to dopiero drugi raz Pierwszy był polowaniem na sportowca A poza tym to ja robię za szofera a mój tż robi zakupy hihi

Miłego dnia laski Ja lecę się zbierać, bo za niedługo jedziemy do mojej cioci a tam ok 100km, więc trza ruszać w trasę

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-05 o 11:46
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 11:43   #8977
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Siwa,
moje w staniku mogłam zbliżyć bez problemu ... ale ja chciałam blizej bez niego ... oczywiście nie jeden na drugim, ale ciut bliżej niz były
Tylko dużo zależy od anatomii ... mam teraz implanty szerokie na 14 cm, a piersi i tak nie są na maksa koło siebie. Pewnie, moglabym mieć szerokie na 15 cm, ale z drugiej strony byłyby wtedy pod pachami, a nie chodzi przecież o to, zeby się spaskudzić
Swoje naturalnie tez miałam oddalone... Dr tylko powiększa a nie przebudowuje klatkę piersiową

Mój TZ też był przeciwny 2 op... i jemu zadecydowanie bardziej podobały się te pierwsze cycuchy ... woli mniejsze i oddalone...
Mam jeden sklep gdzie kupuję staniczki i tam Pani też mnie zganiła za poprawkę, bo jej te pierwsze też się bardziej podobały... nawet zauważyłam, ze ona sama nosi staniki, które rozdzielają piersi, a nie zbliżają i robią bułeczki....
więc kwestia gustu ... najważniejsze, zeby nam samym podobało się to, co mamy na klacie
Mam to samo myślenie - mi się w sumie podobają, zdążyłam się przyzwyczaić i zaakceptować tą przerwę - ale jak wejdę na forum i zobaczę te cienkie rowki to się łamię - po prostu jestem kobietą

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-05 o 11:45
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 12:02   #8978
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Mam to samo myślenie - mi się w sumie podobają, zdążyłam się przyzwyczaić i zaakceptować tą przerwę - ale jak wejdę na forum i zobaczę te cienkie rowki to się łamię - po prostu jestem kobietą
siwa lubisz swoje cycuchy widze i dobrze bo sa piekne, nie zagladaj w albumy i ciez sie ,ze je masz. Ja tez moglabym zaczac sie doszukiwac i kazda z nas czegos...doskonale maja tylko figury woskowe a my nimi przeciez nie jestesm.
Stary 2013-01-05, 12:27   #8979
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
siwa lubisz swoje cycuchy widze i dobrze bo sa piekne, nie zagladaj w albumy i ciez sie ,ze je masz. Ja tez moglabym zaczac sie doszukiwac i kazda z nas czegos...doskonale maja tylko figury woskowe a my nimi przeciez nie jestesm.
Lubię a i owszem nawet bardzo Ciesze się że je mam i w sumie to masz rację całkowitą - kiedyś wyłam do księżyca że cycka mi brakuje etc. Zaraz wstawię jakieś nowe zdjęcia do albumu
Stary 2013-01-05, 12:38   #8980
Amorcio
Wtajemniczenie

Celinka prawde powiedziała
Stary 2013-01-05, 13:05   #8981
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kicia_nh Pokaż wiadomość
Nkolodi oj mi się coś wydaje, że facet musiałby mieć gigantyczną łapę, żeby po operacji się mieściły do jednej Mojemu tż jeden mój cycuś mieści się, ale do dwóch, przed operacją w jedną łapkę mu wchodziła jedna pierś
Ale fakt faktem uważam, że doktorek dobrze Ci radzi z rozmiarkiem i to jakie będą dla Ciebie zależy również od Twojego nastawienia. Jeśli się nastawisz, że będą dokładnie takie jak sobie wymarzyłaś, nie za duże, nie za małe tylko dla Ciebie idealne to po operacji tak je będziesz postrzegać. Ja się tak nastawiłam, uparłam się na wybrany przez siebie rozmiarek i dla mnie są idealne
Rób sobie też w domku przymiarki, do biustonosza powkładaj ryżu czy nawet skarpetek. Nawet jeżeli te efekty wizualne po wypychaniu będą większe niż po operacji jak tak raz na jakiś czas pochodzisz po domu to się oswoisz z przyszłym rozmiarem piersi

Przedpo ehh te stanikowe to dopiero drugi raz Pierwszy był polowaniem na sportowca A poza tym to ja robię za szofera a mój tż robi zakupy hihi

Miłego dnia laski Ja lecę się zbierać, bo za niedługo jedziemy do mojej cioci a tam ok 100km, więc trza ruszać w trasę
tylko się nie śmiejcie;];]ZROBIŁAM PRZEMIARKE Z.....[PREZERWATYWY]napopmpowalam tam wody,ale musiałam nadmuchać jak balon;]wlalam440ml wody i do stanika,odrazu cyc był widoczny,sylwetka wyprostowana cyc do przodu tyłek też tylko z drugiej strony;]hm,wyjdzie mega cycuszek,a wlalam najpierw370było idealne,po prostu marzenie;]
Stary 2013-01-05, 13:17   #8982
siwa124
Raczkowanie

Jeśli macie ochotę zapraszam do albumu Wakacyjnego

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
tylko się nie śmiejcie;];]ZROBIŁAM PRZEMIARKE Z.....[PREZERWATYWY]napopmpowalam tam wody,ale musiałam nadmuchać jak balon;]wlalam440ml wody i do stanika,odrazu cyc był widoczny,sylwetka wyprostowana cyc do przodu tyłek też tylko z drugiej strony;]hm,wyjdzie mega cycuszek,a wlalam najpierw370było idealne,po prostu marzenie;]
A co się mamy śmiać - za☠☠☠isty pomysł z prezerwatywą - nawet na cycki sie przydaje buahahaha : hahaha:
Nkolodi ja nie w temacie za bardzo - ale na Twoim miejscu wzięłabym te większe - 10% objętości ucieka pod mięsień

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-05 o 13:28
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 13:34   #8983
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Oglądałam zdjęcia Są pięknę I moim zdaniem porównują np 3 tydzień i stan aktualny - widać różnicę
W ogóle one nie wyglądają jak okrągłe moim zdaniem.
Lauren, a jakie Ty masz wymiary? Wzrost, waga itp?

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

No

Myślę, że dałoby się zorganizować.

Ja rejon warszawski, ale w weekendy mogę się wybrać i kawałek dalej

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

Kitka, czy Ty robisz teraz inne zakupy, niż stanikowe?

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

oejeju to ja muszę się jeszcze poprzyglądać tym męskim dłoniom dookoła
a jak się przed operacją obcuję z jednymi dłoniami, a potem one się zmieniają na większe lub mniejsze? humor mi to poprawiło

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ----------

Dziewczynki, siedzę na forum od 9 rano i ...nadrobiłam wszystkie zaległości, ale łatwo nie było Oczywiście humor mi się poprawił, a miałam fatalny.
Teraz chyba czas wyłączyć mózg przy sprzątaniu
tak mi o dloni powiedział lekarz;]dla poruwnania,czyli tak na całą męska dłoń tylko z rozszerzonymi palcami;];]chyba,w mojego łapa jest w dwa razy większa od mojej.zaraz wkłeje zdjęcie jak byłam w lekarza i miałam co nieco w staniku445ml przymierzałam,i wy ocenicie jak to do mojej sylwetki jest.
Stary 2013-01-05, 13:44   #8984
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

A co się mamy śmiać - za☠☠☠isty pomysł z prezerwatywą - nawet na cycki sie przydaje buahahaha : hahaha:
Nkolodi ja nie w temacie za bardzo - ale na Twoim miejscu wzięłabym te większe - 10% objętości ucieka pod mięsień
O widzisz tego nie wiedzialam
Stary 2013-01-05, 13:49   #8985
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:

to wejdz do mojego albumu i sama zobacz jak się nie przestraszysz;]
Stary 2013-01-05, 13:56   #8986
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
O widzisz tego nie wiedzialam
Dziękuję za komentarze - figurę mam taką ot tak po prostu - nic nie robię w tej chwili - ostsni aerobik odbyłam hmmmm - jakieś 7 lat temu. Ale fakt że dopiero ostatnio uświadomiłam sobie ile mam szczęścia mając 2 dzieci i płaski brzuch. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Ale widzę juz nad kolanami - powoli starośc mnie dopada - wiotczec zaczynam.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
to wejdz do mojego albumu i sama zobacz jak się nie przestraszysz;]
Jaka Ty laska jesteś na tych zdjęciach - Ty masz dzieciaki?
No biust faktycznie nie na topless - ale się polepszy. Ja miałam podobny tylko mniej skóry.
Stary 2013-01-05, 13:57   #8987
lauren25
Raczkowanie

przed po chcesz powiedzieć że moje wyglądają jak anatomki??? haha

Mam 170cm i 58kg
Stary 2013-01-05, 14:02   #8988
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Dziękuję za komentarze - figurę mam taką ot tak po prostu - nic nie robię w tej chwili - ostsni aerobik odbyłam hmmmm - jakieś 7 lat temu. Ale fakt że dopiero ostatnio uświadomiłam sobie ile mam szczęścia mając 2 dzieci i płaski brzuch. Nigdy się nad tym nie zastanawiałam

Ale widzę juz nad kolanami - powoli starośc mnie dopada - wiotczec zaczynam.

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Jaka Ty laska jesteś na tych zdjęciach - Ty masz dzieciaki?
No biust faktycznie nie na topless - ale się polepszy. Ja miałam podobny tylko mniej skóry.
mam dwójke dzieciaków13latek i5;];]
Stary 2013-01-05, 15:05   #8989
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
mi sie nie miesci w dloni i mojemu tz tez nie a balonow nie mam a Ty pamietaj o tym zeee musisz wypelnic pusta skore
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 15:10   #8990
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=lauren25;38456934]przed po chcesz powiedzieć że moje wyglądają jak anatomki??? haha

Mam 170cm i 58kg[N/QUOTE]

No moim zdaniem NIE wyglądają, jak okrąglaki

Kurcze, to masz podobne gabaryty do moich to u mnie te cycuchy mogą zniknąć na tle sylwetki, ehh no już sama nie wiem.

już są ojaaa
Stary 2013-01-05, 15:58   #8991
lauren25
Raczkowanie

[QUOTE=przedpo;38458411]
Cytat:
Napisane przez lauren25 Pokaż wiadomość
przed po chcesz powiedzieć że moje wyglądają jak anatomki??? haha

Mam 170cm i 58kg[N/QUOTE]

No moim zdaniem NIE wyglądają, jak okrąglaki

Kurcze, to masz podobne gabaryty do moich to u mnie te cycuchy mogą zniknąć na tle sylwetki, ehh no już sama nie wiem.
Ja na Twoim miejscu zdecydowanie brałabym większe... nie wiem jak to jest wymiarowo w tych anatomkach co masz w podpisie ale mniej niż 300 to zawsze nie niedużo...
Ja mam w tej chwili tyle co wcześniej z gąbkami
Stary 2013-01-05, 16:23   #8992
Amorcio
Wtajemniczenie

Anatomki do okraglych...zeby byl podobny rozmiar to anatomki musza byc wieksze o ok 120ml od okraglych....chyba,ze pokrecilam i jest na odwrot
Stary 2013-01-05, 17:27   #8993
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=lauren25;38459423]
Cytat:
Ja na Twoim miejscu zdecydowanie brałabym większe... nie wiem jak to jest wymiarowo w tych anatomkach co masz w podpisie ale mniej niż 300 to zawsze nie niedużo...
Ja mam w tej chwili tyle co wcześniej z gąbkami
Byłam na dwóch konsultacjach, u dwóch lekarzy (co prawda w tej samej klinice, więc mogą mieć podobne podejście) i obaj powiedzieli mi o wkładkach takich jak u mnie w podpisie. Oczywiście biorąc pod uwagę warunki na mojej klatce i moje uwagi co do najbardziej naturalnego efektu. W tyg chyba się dokładnie pomierzę, posprawdzam tabelę z wymiarami wkładek i obrysuję się flamastrem

Do mnie to jakoś nie dociera, że to już tak niedużo czasu zostało.

Dziewczynki, a widziałyście jakieś fajne rozpinane piżamy w sieciówkach? Ja jakoś nic nie mogę znaleźć. No i jeszcze mam pytanie - jak już się idzie na salę op, to jak się kładzie na ten stół? Nago? W majtkach?

I kolejne pytanie, które już chyba zadawałam - czy jest/była tu jakaś dziewczyna, która po op zachodziła w ciążę?

już są ojaaa
Stary 2013-01-05, 17:46   #8994
anne001
Raczkowanie

no np Horo, ma dzidziusia po operacji
na stół się kładziesz w majteczkach jednorazowych i koszuli które dostajesz w naszej klinice, jak tylko wejdziesz do sali swojej nawet dostaniesz jednorazowe kapciuszki

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Matti zapisz się tez na 24 stycznia jak przedpo, to was odwiedzę
Stary 2013-01-05, 17:50   #8995
a000rossi
Przyczajenie

Przedpo ja przed operacja zostałam umieszczona w pokoju w którym odpoczywałam po zabiegu i dostałam jednorazowe stringi i specjalna koszulkę zapinaną na rzepy z przodu.

Na sali leżałam na na stole w pozycji krzyżowej , ręce miałam przypięte opaskami do stołu.
A i poproś aby wepchnęli Ci wałeczek pod odcinek kręgosłupa szyjnego.
Po takim leżeniu pod narkozą może Cie później boleć szyja.
A co do piżamy to dla mnie sprawdziła się koszula nocna , która zakładałam na zgiętych łokciach bo sama zobaczysz że łatwiej jest założyć luźna jednoczęściowa koszule niż zapinaną z przodu.
Trzymam kciuki za śliczne cycuchy
Stary 2013-01-05, 18:41   #8996
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez a000rossi Pokaż wiadomość
Przedpo ja przed operacja zostałam umieszczona w pokoju w którym odpoczywałam po zabiegu i dostałam jednorazowe stringi i specjalna koszulkę zapinaną na rzepy z przodu.

Na sali leżałam na na stole w pozycji krzyżowej , ręce miałam przypięte opaskami do stołu.
A i poproś aby wepchnęli Ci wałeczek pod odcinek kręgosłupa szyjnego.
Po takim leżeniu pod narkozą może Cie później boleć szyja.
A co do piżamy to dla mnie sprawdziła się koszula nocna , która zakładałam na zgiętych łokciach bo sama zobaczysz że łatwiej jest założyć luźna jednoczęściowa koszule niż zapinaną z przodu.
Trzymam kciuki za śliczne cycuchy
No to dobrze, że dają jednorazowe I później się w nich leży do nast dnia, czy się można przebrać. Sorrki może to głupie pytania, ale ja chyba nawet w szpitalu z raz leżałam (na szczęście).

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
no np Horo, ma dzidziusia po operacji
na stół się kładziesz w majteczkach jednorazowych i koszuli które dostajesz w naszej klinice, jak tylko wejdziesz do sali swojej nawet dostaniesz jednorazowe kapciuszki

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Matti zapisz się tez na 24 stycznia jak przedpo, to was odwiedzę
No no przyjeżdżaj Też mówiłam Matti, żeby "wbijała" na ten sam termin. Ja idę koniecznie w pon zrobić badania, już nastawiłam budzik, bo od paru dni mi się utrzymuje podwyższona temp nie wiem czemu i muszę sprawdzić jak najszybciej czy wyniki ok, a itak chyba za długo z tym czekałam,

już są ojaaa
Stary 2013-01-05, 18:47   #8997
ever_92
Zadomowienie

belseno dzięki za napisanie o tym sposobie z workami
Nawet o takim czymś bym nie pomyślała, dobre!!!

Siwa szok, masz za☠☠☠ista figurę! Po 2 dzieci :O
I serio, na tych zdjęciach całości Twoje piersi wyglądają normalnie!
Nie widać w stroju tego odstępu, dopiero ja te foty w stanikach to może i widać, ale robiąc to zdjęcie, jest przedstawiony konkretny kawałek a nie w odniesieniu do całości.

No i jest pewne, w ciąży nie jestem co równa się, operacja w tym roku co jest moim noworocznym postanowieniem.
Ogólnie biorę się za siebie. Dziś pierwszy raz w życiu zrobiłam sobie rzęski metodą 1:1 hihi i tak małym kroczkami do wyrobienia się
Teraz muszę kombinować jak do dr skoczyć bo mam ponad 6h drogi w 1 str, a pracuję ciągle...

I jestem ciekawa, co przeważa nad tym, że jedne kobiety mają większy a drugie mniejszy odstęp między piersiami po operacji. Po prostu ciało? Hm...

Jestem ciekawa czy moje na bok się nie rozejdą, bo te moje płazy teraz dziwne są, nawet zaokrągleń nie mają.

Edytowane przez ever_92
Czas edycji: 2013-01-05 o 18:49
ever_92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 19:20   #8998
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ever_92 Pokaż wiadomość
belseno dzięki za napisanie o tym sposobie z workami
Nawet o takim czymś bym nie pomyślała, dobre!!!

Siwa szok, masz za☠☠☠ista figurę! Po 2 dzieci :O
I serio, na tych zdjęciach całości Twoje piersi wyglądają normalnie!
Nie widać w stroju tego odstępu, dopiero ja te foty w stanikach to może i widać, ale robiąc to zdjęcie, jest przedstawiony konkretny kawałek a nie w odniesieniu do całości.

No i jest pewne, w ciąży nie jestem co równa się, operacja w tym roku co jest moim noworocznym postanowieniem.
Ogólnie biorę się za siebie. Dziś pierwszy raz w życiu zrobiłam sobie rzęski metodą 1:1 hihi i tak małym kroczkami do wyrobienia się
Teraz muszę kombinować jak do dr skoczyć bo mam ponad 6h drogi w 1 str, a pracuję ciągle...

I jestem ciekawa, co przeważa nad tym, że jedne kobiety mają większy a drugie mniejszy odstęp między piersiami po operacji. Po prostu ciało? Hm...

Jestem ciekawa czy moje na bok się nie rozejdą, bo te moje płazy teraz dziwne są, nawet zaokrągleń nie mają.
dziewczynki nie wiem jak to jest naprawdę i od czego to tak naprawde zależy odstęp między piersiami,ja pytałam lekarza jak to będzie,powiedział mi że odstep na palec[męski]bo jest grubszy;]bardzo sie ucieszyłam bo mam szeroka klatkę i nie myślalam ze tak może być,ale zobaczę tak naprawdę już po operacji.bo zawsze te wymiary pózniej mogą się zmienic tak jak implanty piersi w jednej 300ml może być sporo dla innej nic..
Stary 2013-01-05, 19:47   #8999
ever_92
Zadomowienie

nkolodii a Ty swoje piersi masz takie po dzieciach, czy po prostu takie masz?
Stary 2013-01-05, 20:13   #9000
mmamma
Przyczajenie

Witajcie ponownie

Tak przeglądając strony w necie, można sie natknąć na mnóstwo reklam "cudownych środków" powiększajacych czy ujędrniających biust. Czy wierzycie w tego typu rozwiązania?

Nie próbowałam nigdy nic z tych rzeczy stosować, bo uwazam, ze to bajki. Chyba Wy również skoro tu jesteśmy.
mmamma jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości