W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 14:37   #1141
lonely_lady
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Lasencje, któraś z Was funduje sobie brzuszkową sesję foto ?????
jaa, jaaa
przynajmniej mam taki zamiar, ale zobaczymy co z tego będzie.
Raczej nie będę w to inwestowała, zobaczymy czy dogadam się z fotografami z którymi kiedyś współpracowałam. Kilku już się oferowało, ale są różne czynniki przeszkadzające.. np. kilometry

Cytat:
Napisane przez gosiulka22 Pokaż wiadomość
moze mnie to ominie bo ja zawsze miałam bardzo w środku
mozliwe, że Cię ominie
mój też niby był bardzo w środku, a już wychodzi

Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość
1.wydaje mi się, że jak moja mama robiła płaciła koło 2k, ale to były już baaardzo dawno temu.
2. coś to zaniżone, na ostatnim usg moja córcia ważyła 350g, to był 20 tc i wg norm pokazywało jej wagę jako idealnie średnią a tu pokazuje 260g... mimo to fajnie tak nawet mniej więcej takie rzeczy wiedzieć
3.ja licze tylko i wyłącznie wg OM. USG pokazywało mi, że mała jest starsza o tydzień, ale się tym kompletnie nie sugeruję. Jak już to ponoć najbardziej wiarygodne jest usg genetyczne I trymestru, bo później dzieci rosna w róznym tempieale ja i tak liczę wg OM, z resztą to i tak bardziej symboliczna data, bo dziecko może się urodzić dwa tygodnie przed terminem jak i dwa tygodnie po, więc tak naprawdę od 36-37 tc siedzi się na bombie
1. z pewnością to się strasznie zmienia na przestrzeni lat, no i zależy od kliniki..
2. też mi się wydaje, że zaniżone. Nasz miał wczoraj (20t + 1dz) 327g
3. Masz rację, zgadzam się. Niestety już pisałam że u mnie termin z OM nie wchodzi w grę

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Poczułam dziś znowu puknięcia - takie same jak przez poprzednie 2 dni, więc to już na pewno musi być Mały . Póki co mąż musi mi wierzyć na słowo, bo jak np. dziś przyłożyłam jego rękę chwilę po puknięciach to cisza
super
u mnie Tż poczuł ruchy równo ze mną

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
O, znalazłam w internecie moją sukienkę! To ona: http://www.camaieu.com/en/women-fash...s-9709-03.html

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Tu jest ona: http://www.camaieu.com/en/women-fash...s-9709-03.html
bardzo ładna, będziesz miała jakieś dodatki ?

lonely_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:38   #1142
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
ja tylko nie wiem czy zrobić "natchniono-sexy-kobiecą" czy "smieszna-wesoła-popisany brzuszek"
Moja koleżanka miała taką sesję w plenerze => KLIK

A mi się jeszcze podobają sesje mniej więcej w takim stylu np.
* KLIK 1
* KLIK 2
* KLIK 3

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:38   #1143
xal
Zakorzenienie

Jenny super ten filmik

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:38   #1144
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
podobają mi się i takie na wesoło podkreślające nasze zainteresowania ale też i aktowe, jak się nie roztyję i będę akceptować siebie jako słonika to jak najbardziej aktowe fotki wchodzą w gręTa dziewczyna robi piękne http://www.karinafalinska.com/portfolio/sesje-ciazowe aż sie poryczałam jak oglądałamJedną ścianę w salonie przeznaczyłam pod zdjęcia rodzinne i tam też chciałabym, żeby zawisło zdjęcie z ciąży, z pierwszej sesji małej i jakiś naszych wspólnych sesjiPóki co tylko ślubne zdjęcie tam wisija w ogóle uwielbiam zdjęcia, drugą ścianę w salonie mam typowo podróżniczą i to nie ze zdjęciami sprzed piramid, o których ostatnio pisałyście
a wiesz,że widziałam jej foty
w ogóle oglądałam już setki i stwierdzam,że jak urosną mi cycki to chcę akty,jak nie to tylko kilka brzuchów z akcesoriami
chyba,że moi spece coś wymyślą..

choć może bez przeginek hehhehhe, raz się bawiłam w "sesje" do pracy zaliczeniowej kumpla.. przez miesiąc miałam paredziesiąt siniaków

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:39   #1145
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inna_Uk Pokaż wiadomość
Wielkie gratki
Najpierw my czujemy od srodka,Tz-ci musza troche poczekac az kopniaki beda mocniejsze zeby poczuc z zewnatrz,moja kopnela tatusia na specjalna prosbe w Boze Narodzenie,pozniej przez kilka dni lekko,a teraz juz widac jak brzuch skacze
Takze jeszcze troszeczke cierpliwosci
Aaa co do przylozenia reki,to nie wiem czy moja mi robi na zlosc,czy wszystkie tak maja,ale wlasnie jak przykladam reke jak zaczyna pukac to zaraz przestaje

Mój mąż powiedział, że mały kopnie mnie na Boże Narodzenie, ale coś mu się pomieszało i 1 raz poczułam po Nowym Roku

A co do ręki to ja dziś p o2 puknięciach pogłaskałam to miejsce i po chwili pukło 3 raz

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-05, 14:40   #1146
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
edit:
Podobają mi się jeszcze bardzo reportaże z "Cudu narodzin", ale to tylko jako pamiątka dla nas, nie nigdzie do upubliczniania w necie itd., ale mój mąż jest na razie na nie.

Jakbyście miały ochotę się powzruszać to zapraszam => http://fotosister.eu/cud-narodzin/
cudneporyczałam się oczywiście u nas mąż będzie miał aparat na pewnociekawe czy będzie w stanie w ogóel robić fotkino i nie wiem czy lepiej, żeby wziął lustrzanke czy kompaktowy, bo kompakt w nerwach się lepiej sprawdzi jakby coś
W ogóle ostatnio stiwerdził, że musi kupić obiektyw do portretów, żeby uwieczniać naszą kruszynkę
Lublana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:40   #1147
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
nie wiem właśnie dokładnie.. na pewno to zależy od kliniki, miasta i przede wszystkim od zaawansowania żylaków..
raz widziałam w tym programie o operacjach plastycznych, jak doktor szczyt usuwał żylaczki laserowo
myślę, że jedna noga to koszt około 5 tys.
będę musiała się tym zainteresować
ja miałam małe żylaki w wieku 19 lat, nie chciałam czekać, aż tylkooperacja pomoże i usuwałam je skleroterapią. Wpuszczają Ci płyn dożył strzykawką który jest rozszerza,płąciłam coś ok 200 zł,jedna sesja wystarcza żylaków niema

Teraz przed ciążą usuwałam drobne naczynka na udach laserem - płaciłam 100 zł za jedną sesję za jedną nogę po jednej już były duże efekty myślę, że max 2 bym zrobiła gdyby nie bejbik:P

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:41   #1148
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
podobają mi się i takie na wesoło podkreślające nasze zainteresowania ale też i aktowe, jak się nie roztyję i będę akceptować siebie jako słonika to jak najbardziej aktowe fotki wchodzą w gręTa dziewczyna robi piękne http://www.karinafalinska.com/portfolio/sesje-ciazowe aż sie poryczałam jak oglądałamJedną ścianę w salonie przeznaczyłam pod zdjęcia rodzinne i tam też chciałabym, żeby zawisło zdjęcie z ciąży, z pierwszej sesji małej i jakiś naszych wspólnych sesjiPóki co tylko ślubne zdjęcie tam wisija w ogóle uwielbiam zdjęcia, drugą ścianę w salonie mam typowo podróżniczą i to nie ze zdjęciami sprzed piramid, o których ostatnio pisałyście
A tą babkę to kojarzę, jest ze Śląska ale mi się akurat jej zdjęcia średnio podobają, owszem ma ciekawe pomysły (czy to na sesje ciążowe czy ślubne) ale jednak nie mój klimat

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-05, 14:41   #1149
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Nooo dokladnie hihi :P

Aaaa mialam pytac,czy ktorejs z Was wyszedl juz pepek??
Bo moj chyba sie szykuje,i na dniach wyskoczy...i bedzie taki bleee :P
ja
mam dalej przeciętynapół brzuch i pępęk na miejscu:/ a 2 miechy temu kupiłam już kolczyk do pępka ciążowy to sobie leży i czeka
Stary 2013-01-05, 14:42   #1150
xal
Zakorzenienie

Ja się zastanawiam nad zakupem małego aparatu kompaktowego co robi filmy w HD takiego tylko dla mnie, wlaśnie ze względu na bąbla, bo nie wyobrażam sobie z mężową "bazuką" na każdy spacer chodzić.

Stary 2013-01-05, 14:43   #1151
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez Mysia mysz Pokaż wiadomość
ja
mam dalej przeciętynapół brzuch i pępęk na miejscu:/ a 2 miechy temu kupiłam już kolczyk do pępka ciążowy to sobie leży i czeka
masz nadal kolczyk w pępku ?

ZUZIAK 7.05.2013

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:43   #1152
xal
Zakorzenienie

Cytat:
ja
Czym się różni ciążowy od zwykłego? Ja mam najprostszy z PTFE chyba (plastikowy).

Stary 2013-01-05, 14:45   #1153
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość

bardzo ładna, będziesz miała jakieś dodatki ?
Raczej nie, nie chcę żadnych biżuterii na szyję, bo jakoś mi do tego nic nie pasuje, a typem noszenia srebrych łańcuszków nie jestem. Muszę tylko jeszcze ładne kwiatki iść zamówić
Stary 2013-01-05, 14:46   #1154
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
My o ile do tego czasu nie będe wyglądać jak Wieloryb
Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Pytanie głupie nie jest, po przy pierwszym pokoju w gładziach męzuś zapomniał
Teraz zagruntował porządnie

Zrobiłam sobie popcorn i co? Muszę iść zrobić nastepną porcję bo ponad połowa zniknęła w "magiczny sposób" ...

To nie wiem czemu Wam się sypie
Zjadla się chyba :d
Cytat:
Cześć
Dopiero mam chwilę, żeby z Wami posiedzieć.

Poczułam dziś znowu puknięcia - takie same jak przez poprzednie 2 dni, więc to już na pewno musi być Mały . Póki co mąż musi mi wierzyć na słowo, bo jak np. dziś przyłożyłam jego rękę chwilę po puknięciach to cisza

Cytat:
O, znalazłam w internecie moją sukienkę! To ona: http://www.camaieu.com/en/women-fash...s-9709-03.html

---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ----------

Bardzo ładna, prosta. Super

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:46   #1155
vvgh
Wtajemniczenie

Jedynie coś na rękę, to tak

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:47   #1156
diabli
Zakorzenienie

witam. dola mam takiego, ze najchetniej zakopalabym sie pod ziemie. malutko spalam, tz rano pojechal ze swoja mama o laboratorium, zrobili mu morfologie, potas sod, magnez. wyniki w normie. bakterii nie ma, wiec to na pewno cos wirusowego. pozyczylismy tez cisnieniomierz i takie cuda mu wychodza po 160/90. jestem zla na caly swiat, w sumie juz nawet jemu sie oberwalo, ze ja musze spac, nie moge sie zarazic i teraz mi glupio. napisze i nadrobie czytanie pozniej...ide konczyc lekkostrawny obiad, kompot z imbirem i inne cuda (za wskazowkami tesciowej). najchetniej poszlabym spac i obudzila sie jak wszystko wroci do normy. moja tesciowa nalezy do panikar. wszystkie jej rady zajelyby mi z tydzien przy garach, 2 tyg na dezynfekcji mieszkania. do tego te wszystkie pokrzywy, rumianki i inne ziolka. ehhhh nie chce narzekac i troche mi smutno, ze zamiast myslec o nim ja ciagle mysle o sobie (a raczej dzidziusiu).

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
diabli ja wiem że się martwisz. sama bym tak miała. ale spokojnie. jeszcze się ten cały stres na małym odbije (tfu tfu odpukać) jak się czuje teraz tż? bo jak nadal tak źle to może ktoś u was dzisiaj prywatnie przyjmuje?
tz byl wczoraj prywatnie, bo nie ma szans dostac sie teraz normalnie. dostal sporo roznych "wzmacniaczy" i mial robione ekg, ktore wyszlo niefajne.
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:48   #1157
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
jamade by mój TŻ, posiadający sprzęt i umiejętności:P
Stary 2013-01-05, 14:48   #1158
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
metropolitan my też chcemy kupić ten przewijak z ikei + 2 łóżeczka
akurat nam się zmieści idealnie w pokoju
tez mi sie podoba ten przewijak z ikei i cena wiec pewnie kupimy do pokoju malucha. szkoda, ze dolna czesc nie ma drzwiczek - mozna by tam ciuszki trzymac
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:48   #1159
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Moja koleżanka miała taką sesję w plenerze => KLIK

A mi się jeszcze podobają sesje mniej więcej w takim stylu np.
* KLIK 1
* KLIK 2
* KLIK 3
ta trzecia sesja superale właśnie w tym stylu mi sie podobają, w sumie chciałabym i na wesoło i na romantycznie i na aktowo

Cytat:
a wiesz,że widziałam jej foty
w ogóle oglądałam już setki i stwierdzam,że jak urosną mi cycki to chcę akty,jak nie to tylko kilka brzuchów z akcesoriami
chyba,że moi spece coś wymyślą..

choć może bez przeginek hehhehhe, raz się bawiłam w "sesje" do pracy zaliczeniowej kumpla.. przez miesiąc miałam paredziesiąt siniaków
ja na pewno jeszcze będę chciała z mężem jakieś wygibasy
Tja "sesja"

Cytat:
Ja się zastanawiam nad zakupem małego aparatu kompaktowego co robi filmy w HD takiego tylko dla mnie, wlaśnie ze względu na bąbla, bo nie wyobrażam sobie z mężową "bazuką" na każdy spacer chodzić.
ja właśnie jakiś czas temu nabyłam poręczny kompakt do kręcenia filmów i robienia zdjęć podwodnych (z racji powalających kosztów obudów do lustrzanek) i w górach, bo ciężko wyciągać lustro wisząc na łańcuchach na ŚwinicyBardzo polecam

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:48   #1160
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
masz nadal kolczyk w pępku ?
tak ja nie mam w ogóle brzucha
Stary 2013-01-05, 14:50   #1161
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Ładna
Kiedy ślub ? Wybacz skleroza

Cytat:
Tylko nie wiem w ktorym mniej wiecej tygodniu sie za to zabrac,jakies propozycje??
Wszystko zależy od wielkości brzucha, ale może od 7 miesiąca

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-05, 14:50   #1162
Mysia mysz
Zakorzenienie

Cytat:
Czym się różni ciążowy od zwykłego? Ja mam najprostszy z PTFE chyba (plastikowy).
ja mam narazie stalowy sztanga 8mm, a ten kolejny mam dłuuugi i z giętkiego plastiku, więc jak się rozciągnie brzuch to będzie miał miejsce i nie będzie uciskał
Stary 2013-01-05, 14:51   #1163
banka26
Zakorzenienie

Cytat:
Apropo moczu to trzeba było iść do apteki po drugi pojemniczek, przelać połowę i oddać dwa
dobry sposob
Cytat:
lista rzeczy na dziś:
1.zrobić mufinki
2.sprzątnąć pokój
3.zrobić mani/pedicure
4.posegregować rzeczy bejbika
5.wpisać w nowy kalendarz wszystkie ważne daty
6.zrobić włosy/parówkę na twarz
7.posegregować ubrania w które wchodzę/w które nie

a co zrobiłam dziś:
1.wstałam
2...

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

taki urok..

A!pomidorową zrobiłam.. znaczy wlałam pomidory/ryz/przyprawy/rosół do gara i się robi..
ja z Twojej listy mufinki musze zrobic hihi
Cytat:
Nooo dokladnie hihi :P

Aaaa mialam pytac,czy ktorejs z Was wyszedl juz pepek??
Bo moj chyba sie szykuje,i na dniach wyskoczy...i bedzie taki bleee :P
moj jest po przepuklinie wiec nie wyjdzie dokonca tylko taka dziurka zostanie
Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
mi na szczęście nie wyszedł, i się na razie nie zapowiada

aa wczoraj wieczorem (kiedy bejbik się uaktywnia) TŻ podszedł do mojego brzucha i mówi: "no Wojtuś skop ryj tatusiowi" , przykłada policzek , a tu za chwilę mocny kop, potem jeszcze 2 razy tak mocno kopnął hehe
dobryy Wojtuss tate leje heheh ale sam chcial
Cytat:
rodzice przywieźli mi ulubioną kawę,aż sobie wypiję
eklera, fornetti i zakupy do firmy łącznie z fakturą.

dzień dobroci czy jak?
ale mega
chyba tez sobie zrobie dobra kawke:P
Cytat:
ja nie zmieniam zeznań i licze wg om.
na każdym usg jest co innego,więc tylko ostatni okr jest datą która się nie zmienia.
może po tych wszystkich badaniach 14go będę inaczej liczyć,bo będą chyba najbardziej wiarygodne
ja tez wg om innej opcjji nie ma
Cytat:
ja bym z checia u mnie tak z 500 czy 600 zl samam sesja nie licze albumu ze zdjeciami heheh troche duuzoo
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:51   #1164
gosiulka22
Wtajemniczenie

Cytat:

miałam podobną na swoich poprawinach
gosiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 14:52   #1165
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ta trzecia sesja superale właśnie w tym stylu mi sie podobają, w sumie chciałabym i na wesoło i na romantycznie i na aktowo

ja na pewno jeszcze będę chciała z mężem jakieś wygibasy
Tja "sesja"
no co,mam nawet dwie fotki
a praca przeszła z dobrymi ocenami

z tż tez bym chciała ale nie wiem czy go namówię..

Cytat:
tak ja nie mam w ogóle brzucha

zazdroszczę

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-05, 14:52   #1166
xal
Zakorzenienie

Cytat:
t
ja właśnie jakiś czas temu nabyłam poręczny kompakt do kręcenia filmów i robienia zdjęć podwodnych (z racji powalających kosztów obudów do lustrzanek) i w górach, bo ciężko wyciągać lustro wisząc na łańcuchach na ŚwinicyBardzo polecam
Mój mąż, jakby już się wybrał na taką górską wycieczkę, to uwierz mi, że aparat na pewno by tam potrafił wyciągnąć ... Do niego kompakty nie przemawiają.
We wrześniu po wakacjach nabył nowy obiektyw, bo stary się zepsuł a cena kompakta wypasionego bym kupiła ... I leży w szafie

Stary 2013-01-05, 14:54   #1167
Magiusa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
witam. dola mam takiego, ze najchetniej zakopalabym sie pod ziemie. malutko spalam, tz rano pojechal ze swoja mama o laboratorium, zrobili mu morfologie, potas sod, magnez. wyniki w normie. bakterii nie ma, wiec to na pewno cos wirusowego. pozyczylismy tez cisnieniomierz i takie cuda mu wychodza po 160/90. jestem zla na caly swiat, w sumie juz nawet jemu sie oberwalo, ze ja musze spac, nie moge sie zarazic i teraz mi glupio. napisze i nadrobie czytanie pozniej...ide konczyc lekkostrawny obiad, kompot z imbirem i inne cuda (za wskazowkami tesciowej). najchetniej poszlabym spac i obudzila sie jak wszystko wroci do normy. moja tesciowa nalezy do panikar. wszystkie jej rady zajelyby mi z tydzien przy garach, 2 tyg na dezynfekcji mieszkania. do tego te wszystkie pokrzywy, rumianki i inne ziolka. ehhhh nie chce narzekac i troche mi smutno, ze zamiast myslec o nim ja ciagle mysle o sobie (a raczej dzidziusiu).

Diabli, idź spać jeśli masz teraz chwilkę spokoju i możesz. Nie ważne, że dzień, przyda się Tobie i Maleństwu odpoczynek.
Trzymam by było lepiej

07.07.2012

12.06.2013 DARUŚ
&
20.02.2015 BARTUŚ

Magiusa jest offline Zgłoś do moderatora  

REKLAMA
Stary 2013-01-05, 14:56   #1168
xal
Zakorzenienie

Cytat:
ja mam narazie stalowy sztanga 8mm, a ten kolejny mam dłuuugi i z giętkiego plastiku, więc jak się rozciągnie brzuch to będzie miał miejsce i nie będzie uciskał
Jak sobie przypomnę nazwę sklepu w Rudzie, gdzie kupowalam ostatnio to poszukam co mają

Stary 2013-01-05, 14:56   #1169
Paulina 87
Wtajemniczenie

dziękuję za cd życzeń urodzinowych każdej z osobna

Atena
gratuluje córci, to już 2 pfrzemiana z siusiaka na dziewczynkę? ciekawe czy u mnie też

Motylek- mówisz że film bardzo nudny? a my na 19 idziemy na to bejbi blues..
Stary 2013-01-05, 15:00   #1170
Lublana
Zadomowienie

Cytat:
Mój mąż, jakby już się wybrał na taką górską wycieczkę, to uwierz mi, że aparat na pewno by tam potrafił wyciągnąć ... Do niego kompakty nie przemawiają.
We wrześniu po wakacjach nabył nowy obiektyw, bo stary się zepsuł a cena kompakta wypasionego bym kupiła ... I leży w szafie
wiesz co my zawsze mamy ze sobą lustrzankę, ale nie zawsze jest opcja wyciągnąć lustrzankę jak dosłownie wisisz na łańcuchu czy na drabince się wspinasza tak kompakt mam uczepiony u łapki, wstrząsoodporny jest, wiec jak się obije nic mu nie będzie a zdjęcia robi całkiem ładne no ale my też uprawiamy sporty ekstremalne więc kompakt ma u nas sensa ceny obiektywów znam jak najbardziej, teleobietyw, który kupowaliśmy był dwa razy droższy od mojego kompaktapóki co chciałabym fiszkę kupić, ale mi szkoda kasiory no i ten portretowy dla córci eh żeby się tak kasa mnożyła jak moje potrzebyz lustrzanka jest ten problem, że to studnia bez dna i bardzo wciąga
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości