|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Hej!
Onyks - kochana! trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!! ![]()
#1142 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.
Która da znać w razie W jak Onyks?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 |
Zakorzenienie
|
Narazie się trzymam brzuch i plecy bolą dalej, ale nie aż tak mocno....
---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Mam numery do Abby, Tomalinki, Gochy, Biki i Strong w razie czego będę zawiadamiać, narazie na nic się nie zapowiada ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1145 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() beznadziejnie sie odkleja ![]() Oby udalo Wam sie to przykleic na jakis klej ![]() Cytat:
![]() Spokojnie, mnie tak bollo kilka dni ![]() Trzymam kciuki ![]() Wyspalam sie ![]()
![]() |
#1146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Z tego co wiem, to onyks ma mieć cesarkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1148 |
Zakorzenienie
|
Coś kojarzę, że z tym kręgosłupem... ale czy to pewne? i czy planowana cc nie jest na jakiś konkretny termin?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zadomowienie
|
Halo dziewczynki!
A co tu Onyks już się wybiera? Przepraszam, że was zaniedbałam na dwa dni praktycznie, ale dziś mam wolne i tak mnie zmiotło, że przeleżałam i przespałam cały dzień! Czuję, że fasolka teraz mega rośnie- dziś miałąm poważny problem zapiąć moje najluźniejsze spodnie. Chyba dość szybko zainwestuję chociaż w jedne wygodne...Masakra jakaś...!!! Już was nadrabiam, ale jak widzę liczbę postów to jestem przerażona!
![]() |
#1150 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja żalu nie mam, to nie tak ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Melduję, że się trzymam, Gosia nie strasz
![]() Blonde, kilka dni przed mówisz? ![]() Ana skierowanie do szpitala na cc mam na 14.01, chyba że nie dotrzymam to mam się zgłosić prędzej. Dziękuję za kciuki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38463944]
To w ogóle możliwe, że brzuch tak szybko rośnie ![]() oj, mnie szybko zaczely wszelkie spodnie cisnac... i nie chodzi o to, ze brzuch jakos mega sie powieksza, tylko jest takie uczucie niewygody i puchniecia (nabierania wody jak przed @ ![]() ![]() Cytat:
![]() kochane, wpada znow jak po ogien, pochwalic sie, ze od dzis oficjalnie raczkujemy ![]() ![]() i jeszcze sie tylko odmelduje na jakis czas... w poniedzialek zaczynam kurs masazu, a potem zabieram sie ostro za szukanie pracy... ![]()
![]() |
#1153 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Zakorzenienie
|
[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38463944]Dziękuję
![]() No niestety, dużo pracuje, dobrze chociaż, że spędzimy razem niedzielę. A ja żalu nie mam, to nie tak ![]() To w ogóle możliwe, że brzuch tak szybko rośnie ![]() To chyba też jest indywidualne czysto. Ja do początku 5mca chodziłam we wszystkich normalnych ciuchach. Potem kupiłam legginsy (ale nie ciążowe akurat, nosiłam i noszę je pod brzuchem do długich bluzek i swetrów) i 1 parę jeansów ciążowych. W jednych i drugich chodzę do tej pory. W zasadzie nadal bym weszła we wszystkie swoje rzeczy ( w nogach itp) ale brzuszek już nie przejdzie:d To chyba też kwestia takiego uczucia, że "coś się tam dzieje" bardziej, niż fizycznej obcecności brzuszka na początku. I z troski o niego pewnie też się Mała nie chce ściskać. Chyba, że się faktycznie zapiąć nie może, bo Maleństwo szykuje duży domek sobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
Wróciłam z uczelni
![]() Jestem mega zła, że tak późno, ale uparliśmy się na to sushi!! Byliśmy w 5 sklepach, żeby wszystko kupić, no masakra!! ![]() I dopiero teraz się za to zabieram...pewnie skończę koło północy, to już nie będzie mi się chciało jeść... Onyks, trzymaj się Kochana ![]() Mrowinko, nie ma za co dziękować ![]() Debrah, a jak u Ciebie samopoczucie? Jak ogarniasz sprawę z uczelnią? Gucia, brawa dla Rity za raczkowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() onyks - trzymam kciuki ![]() gucia6- brawa dla Rity ![]() mala - polecam ciuchy ciazowe z H&M ![]() My dzisiaj bylismy zaswiecic swieczke w Newtown , strasznie smutne to miasto ![]() Wieczorem wybieramy sie do znajomych ktorzy maja 3 dzieci .. cos czuje ze bedzie wesolo ![]()
![]() |
#1157 |
Zakorzenienie
|
mala to szybko Ci brzuszek wywala, na pewno to fasolka ?
![]() gucia brawa dla Rity bylismy na lodach a teraz bedziemy jesc kebab, a potem sie czlowiek dziwi od czego d.u.p.a rosnie ![]()
#1158 |
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
![]() Butter pokaż zdjęcie ![]() Debrah ciekawe na kiedy będziesz miała termin cc. Blonde, Dodaja ![]() Tomalinko mi się przypomniał mój pierwszy sen jak się dowiedziałam, ze jestem w ciązy. Poroniłam, byłam w szkole i latałam po pokojach i szukałam zastępstwa za siebie a każdy mi mówił, ze nie może a ja ich tak błagałam, ze poroniłam, musze jechać do szpitala, za mną rzeka krwi i ja sama na tych szkolnych korytarzach ![]() strippi o kurde ![]() Onyks aaaa super ![]() Butter sushi ![]() Mała ja w 10 tyg już spodni nie zapięłam ![]() Gucia6 super ![]() metka ale mi smaka narobiłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 |
Zakorzenienie
|
Madziu, zdjęcie po fryzjerze? Eeee..róznica nie jest wielka, więc nie ma co robić zdjęć
![]() Sushi już się robi. Tzn muszę poczekać na ryż, bo dodatki już przygotowałam. A w piekarniku ciasto z gruszkami, do tego lody ...dzika rozpusta ![]() Metko, a myślisz, że co Małej tak wywaliło brzuszek, jak nie fasolka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
Butter kurde... lecę do Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mimo cesarki masz namiastkę co to znaczy początkowy ból porodowy Ja Julię rodziłam z bólami krzyżowymi :/ pamiętam jak powiedziałam do męża "że zaraz mi kręgosłup pęknie" Cytat:
trzymaj kciuki ![]() Cytat:
![]() oby się udało, bo jestem załamana Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
Chodź, sushi będzie dużo...a mi sie już nie chce jeść, bo byłam taka głodna po uczelni, że zjadłam żur
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1163 |
Zakorzenienie
|
Butter to ciasto mnie zaciekawiło
![]() Strippi ja też miałam bóle krzyżowe i praktycznie cały poród przechodziłam, bo usiąść z bólu nie mogłam ( tylko na KTG byłam zmuszona sie kłaść). |
![]() ![]() |
![]() |
#1164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samopoczucie okej, tylko trochę trudno w nocy mi się śpi, nie mogę się ułożyć. Czuję już wyraźnie, że to końcówka, Mała się bardzo rozpycha, a, że nie ma już miejsca to nieźle boli czasem. I trudno się z łóżka podnosić, boli dół brzucha, całe spojenie, trudno mi buta zawiązać i się schylić po cokolwiek ![]() Ale zupełnie nie narzekam, dotykają mnie prozaiczne dolegliwości, więc uważam, że mam szczęście. Mnóstwo kobiet musi leżeć, ma zagrożone ciąże, drży w strachu o Maleństwa, to co ja się będę przejmować moimi błachostkami. Dużooo osób mi mówiło, jakto nie przytyję na końcu i nie zatrzyma mi się woda w organiźmie - że zacznę puchnąć. A tu nic, nie puchnę, obrączkę normalnie zdejmę jak zawsze, stopy też okej. Więc myślę, że nieźle ze mną jest ![]() Cytat:
Co do terminu CC - też bym to już chciała wiedzieć, a trzeba się umówić z ordynatorem na wizytę, telefonicznie w rejestracji - nie można się z marszu stawić na wizytę - a nikt w szpitalu nie raczy odebrać telefonu, albo jej zajęte non stop. Nie wiem kiedy się dodzwonię ![]() Wizyty są w poniedziałki, środy, czwartki. Może uda mi się dodzwonić w poniedziałek rano i umówić się na środę lub czwartek. To mi na tej wizycie wyznaczą datę. Ale powiem Wam, że i tak odetchnęłam odkąd mam Zwłaszcza, że jedna dziewczyna z mojego wątku mamusiowego z tp na 25.01 ma skurcze! To już na prawdę może się zacząć coś dziać! Pytanie: Bo gin mi napisała jakie badania mam jeszcze zrobić jako ostatnie, w tym wymaz, itp itd: kiedy to zrobić, żeby wynik był atualny? Ostatnią wizytę u gin mam 16.01. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1166 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam . No nic, kiedyś sie odezwę o przepis.
Jutro sobie zrobię swoje drożdżowe bez jajek, masła i mleka ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- Debrah wymaz to po 37 tygodniu dopiero. I z 2 miejsce zrób od razu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
No właśnie nie kazała mi z dwóch miejsc... to już nie wiem w zasadzie.
37tc kończę w poniedziałek. A w zasadzie to kończy się jutro, a w poniedziałek zaczyna się 38. Tak jakoś ![]() Edytowane przez Debrah Czas edycji: 2013-01-05 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zakorzenienie
|
Mi położna i gin mówili aby z 2 miejsc, bo np. pobierzesz z pochwy a bakterie są w odbycie i co wtedy? Chyba, że przy cc jest inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1169 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Madziu, nie wiem - zapytam się w labie. A to jest jakieś badanie na które się np dłużej czeka, na wynik?? I czy wygląda podobnie do cytologii?
Mało zachęcająco brzmi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.