Blogowanie to moje drugie zycie.. - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-05, 16:44   #361
thePhantom
Zakorzenienie

Dot.: Blogowanie to moje drugie zycie..

Cytat:
Napisane przez nobodysperfect Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak ustawić na bloggerze to "you may also like" czyli linki do innych notek ktore pojawiaja sie pod kazdym postem? Albo jestem ślepa albo to wyzsza szkola jazdy :d
wyższa szkola jazdy Link Within, przejrzyj poprzednie strony, bo wczoraj była o tym mowa o wlasnie, pora sprawdzic czy dzis bedzie dzialac
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 16:49   #362
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Po prostu pisz dobre notki, czytelnicy sami się znajdą ja nie "zdobywam" czytelników w żaden sposób - mam tylko blogi w podpisie na wizażu i tyle.
Też tak robię i działa, powoli, za to wiem, że ludzie faktycznie czytają, a nie że klikają i uciekają.

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
mnie blogowanie uzależnia...ale raczej nie mam słomianego zapału, jak już coś zakładam, to porządnie

Zaraziłam też faceta, jak wiecie najpierw go namówiłam na blog o łucznictwie tradycyjnym, no a teraz na drzemykoty
Lubię twoje drzemykoty BTW rysunki w nagłówku są mega.
Stary 2013-01-05, 16:49   #363
thePhantom
Zakorzenienie

eh, no nic, znów dziś nie działa
dół - luty 2015

Była Au pair - Niemcy 2013
thePhantom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 16:50   #364
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Dziewczyny jak ustawić na bloggerze to "you may also like" czyli linki do innych notek ktore pojawiaja sie pod kazdym postem? Albo jestem ślepa albo to wyzsza szkola jazdy :d
Parę stron temu o tym pisałam

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Wampierz Pokaż wiadomość

Lubię twoje drzemykoty BTW rysunki w nagłówku są mega.
Dzięki więcej rysunków jest na bzdurynn.blogspot.com
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 17:03   #365
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MartaMagda Pokaż wiadomość
To ja Wam zabiję ćwieka i powiem, że długaśne stroniska są niezgodne z zasadami webusability Wyobraźcie sobie przewijanie tych stron na iPadzie lub smartfonie

W jakim, kierunku planujesz rozwijać bloga, muszę przyznać, że wygląda obiecująco

Znam jeden blog, gdzie dziewczyna pisze szczere recenzje i nie słodzi Także wszystko jest możliwe.

Poza tym wydaje mi się, że zarabiać mogą raczej blogi tematyczne. Jak się ma mydło i powidło tak jak ja to raczej nie sądzę, aby ktokolwiek chciał nawiązywać współpracę z autorem tego typu bloga
Z usability trzeba uważać, bo teoria teorią, ale czasem jest zwyczajnie głupia. Mnie na przykład wkurza upraszczanie wszystkiego na siłę, ostatnio się ucieszyłam, bo jakiś generał amerykański skrytykował to podejście, powiedział że nie ze wszystkiego da się zrobić prezentację w Powerpoincie i że to jest często szkodliwe.

Ja uważam podobnie - są takie rzeczy, które warto upraszczać, ale są takie których się nie da i z brzytwy Ockhama robi się masakra piłą mechaniczną . Np. że niby nie powinno być w liście więcej niż ileś tam pozycji na liście albo słów w zdaniu - no ok, w wielu wypadkach tak się da, ale im bardziej specjalistyczna sprawa, im więcej informacji tym mniej to jest możliwe. Jak tak dalej pójdzie to skończymy z ludźmi, którzy nie potrafią używać książek naukowych, bo spis treści ma więcej niż siedem pozycji a rozdziały są dłuższe ni jedna strona.

Jest już sporo blogów o brafittingu, chyba stanikomania to guru w Polsce. Ale warto w blogach o urodzie i modzie wstawiać notki o brafittingu, coby szerzyć kaganek oświaty.

Blogi z krytycznymi recenzjami są chyba bardziej cenione przez czytelników, maja większe zaufanie.

Mydła i powidła nie podpadają pod lifestyle albo urodę ogólnie? Też się da zarabiać.

Na moim się chyba nie da, bo branża wąska

A co do mojego, to planuję dokończyć opis wszystkich typów i jechać z konkretnymi poradami.

---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
Napisane przez aagusiaa88 Pokaż wiadomość
ja tez nie lubie tej weryfikacji obrazkowej, bo czesto jest tak, ze ja zle odczytuje te literki i jest lipa, i sie zaczynam wkurzac
Ja to czasem tyle razy robię, że sama się zastanawiam czy jestem człowiekiem, czy botem.

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
Napisane przez choocoolate1 Pokaż wiadomość
Ja nie lubię funkcji czytaj dalej. Wchodzę na tego bloga ale od razu jestem zniechecona. moze to wynika z tego ze zawsze otwieram dużo blogów na raz i nie chce mi się otwierać kolejnego okienka. Chociaż te czytaj dalej i tak nie jest najgorsze w porównaniu do weryfikacji obrazkowej przy komentarzach. No to mnie dobija na maxa. Często jak daje komentarz to się spieszę a tu 100 razy muszę wklepywać jakieś cyferki bo są w ogóle nie widoczne...
Też tak mam.

---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
O tak Kiedyś widziałam na modnych polkach, jak dziewczyny sobie nabijały statystyki, dzięki czemu mogły zgarniać więcej kasy z reklam. Trochę żenujące jak dla mnie. Ja wiem, że każdy chce zarobić, ale taki blog jest dla mnie kompletnie niewiarygodny.
Jestę hakerę...
Prosta droga do bana w Google AdSense
Ogólnie nie zaleca się oszukiwania Google, chyba że ktoś ma żyłkę do hazardu.

Inne systemy chyba też maja swoje sposoby, bo nikt nie jest taki głupi, żeby płacić i dać się tak łatwo wykorzystywać...
Stary 2013-01-05, 17:19   #366
cholernarejestracja
Copyraptor

W jaki sposób one sobie poprawiały statystyki?
Stary 2013-01-05, 17:25   #367
MartaMagda
Zakorzenienie

Z webusability jest trochę jak z chodzeniem po cienkim lodzie Niektóre założenia ma jednak całkiem niezłe.

Właśnie, jak można zwiększać klikalność, chyba nie klikały same w te reklamy?
Stary 2013-01-05, 18:08   #368
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Nie, to jest jak z partnerstwem na yt czy sprzedawaniem fanpage'ow na fb, musisz miec ilus odbiorcow, ktorzy na bank to zobacza w inboxie, wtedy im sie oplaca dopiero wysylac komus produkt za darmo albo nawet placic za rekame, jesli masz ich faktycznie duzo. W przypadku polskich blogerek i youtubowiczek dostaja tylko produkty przewaznie, ale to i tak duzy zysk bo potem na nich pracuja z klientkami. No albo maja szafe pelna ciuchow. Amerykanskie robia okolo 2tys dolarow za jedno video z lokowaniem produktu, dlatego ich opinii nie wolno wierzyc.
omg no padlam teraz
aagusiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 18:42   #369
nobodysperfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez thePhantom Pokaż wiadomość
wyższa szkola jazdy Link Within, przejrzyj poprzednie strony, bo wczoraj była o tym mowa o wlasnie, pora sprawdzic czy dzis bedzie dzialac
Cytat:
Parę stron temu o tym pisałam

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Dzięki więcej rysunków jest na bzdurynn.blogspot.com
Przedarłam się przez pośladki, sexi brzuchy, treningi, chodakowską i znalazłam
Jednak po pół godzinnej zabawie nie dziala :/

Tak poza tym to się dołączam i zapraszam na mojego bloga w opisie

---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:

A co do mojego, to planuję dokończyć opis wszystkich typów i jechać z konkretnymi poradami.
To ja jako pierwsza podeśle zdjecia z prośbą o konkretne określenie mojego kolorytu
nobodysperfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 18:46   #370
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Z webusability jest trochę jak z chodzeniem po cienkim lodzie Niektóre założenia ma jednak całkiem niezłe.

Właśnie, jak można zwiększać klikalność, chyba nie klikały same w te reklamy?
Jak poprosisz, żeby ktoś ci klikał to też to wykryją, ogólnie wykrywają wszystkie podejrzane zachowania.

Najlepiej mieć dużo wejść po prostu, a dużo wejść od osób zainteresowanych tematem + reklama = naturalnie wysoka liczba kliknięć w reklamy.

Pewnie reklamowanie w bloga w miejscach skąd przyciągniemy ludzi zainteresowanych tematem na tyle, żeby i na reklamę zwróciły uwagę podniesie klikalność.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:

To ja jako pierwsza podeśle zdjecia z prośbą o konkretne określenie mojego kolorytu
Prosze bardzo, to można robić cały czas, jak wyrażacie zgodę na pokazanie zdjęć to piszcie, jak nie napiszecie że można to nie wstawię, tylko wam odpiszę.
Stary 2013-01-05, 19:00   #371
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Jak poprosisz, żeby ktoś ci klikał to też to wykryją, ogólnie wykrywają wszystkie podejrzane zachowania.

Najlepiej mieć dużo wejść po prostu, a dużo wejść od osób zainteresowanych tematem + reklama = naturalnie wysoka liczba kliknięć w reklamy.

Pewnie reklamowanie w bloga w miejscach skąd przyciągniemy ludzi zainteresowanych tematem na tyle, żeby i na reklamę zwróciły uwagę podniesie klikalność.

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Prosze bardzo, to można robić cały czas, jak wyrażacie zgodę na pokazanie zdjęć to piszcie, jak nie napiszecie że można to nie wstawię, tylko wam odpiszę.
to chyba się do Ciebie również zgłoszę oczywiście z pozwoleniem na publikację, a co tylko pytanie - wolisz zdjęcia w naturalnym kolorze włosów czy mogą byc ufarbowane? bo mogę wysłać i takie, i takie, z tym że różnica między nimi będzie kilka lat
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 19:09   #372
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
http://www.linkwithin.com/learn?ref=widget

Tak, linki są pod każdym postem.

Ale jestem zaspana. Zasnęłam po 13, po 18 się obudziłam.
Stary 2013-01-05, 19:32   #373
Tosia Samosia
Raczkowanie

Też bym strasznie chciała taka analizę! Bo niestety nigdy nie wiem kim jestem, nie pasuję do żadnego popularnego typu pór roku i nie wiem w końcu... a skoro Ty się znasz to bardzo bardzo chętnie bym skorzystała

Co ja mam ze SOBĄ zrobić?

wymiana książek
Tosia Samosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 19:33   #374
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tosia Samosia Pokaż wiadomość
Też bym strasznie chciała taka analizę! Bo niestety nigdy nie wiem kim jestem, nie pasuję do żadnego popularnego typu pór roku i nie wiem w końcu... a skoro Ty się znasz to bardzo bardzo chętnie bym skorzystała
Ja na jakim portalu bym się nie analizowała, to wychodzi mi co innego.

Spodobał mi się Twój blog.
Stary 2013-01-05, 19:46   #375
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
przybij piątkę, mam to samo ja zawsze robie dziennie 500 rzeczy i po prostu bałagan sam się robi czasem przy okazji
a za zapachem chloru nie przepadam, ale u nas nie jest on tak wszędobylski. Będąc zimą w
Stanach moje włosy i skóra dostały nieźle w dupe, bo tam w wannie/pod prysznicem woda jest tak mocno chlorowana, aż śmierdzi prawie jak na basenie a wiemy jak chlor wpływa na włosy czy skórę.. wysuszyło mnie strasznie ( do tego jeszcze ogrzewanie nawiewowe, które wysuszało powietrze strasznie )
Ha! Robisz! Ja jestem przypadkiem gdzie bałagan sam się tworzy. Serio, serio Potrafię cały dzień przeleżeć i czytać, albo nie ma mnie w domu, a bałagan (dosłownie jak w reklamie Kubusia "czy łatwo jest utrzymać dzienną porcję owoców?"): "BUM! Łatwo!"
A ja mogę tak po cichu powiedzieć, że ja to już kiedyś kiedyś, sto lat temu zakochałam się w Cholerkowych kolczykach zębach Ba! Nawet miałam do Ciebie pisać o nie, a potem zapomniałam, a potem jak sobie przypomniałam to coś wyszło, a potem znowu coś i teraz mi się znów przypomniało
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 19:58   #376
Tosia Samosia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
Ja na jakim portalu bym się nie analizowała, to wychodzi mi co innego.

Spodobał mi się Twój blog.
Dzięki Ci bardzo!

Bo niestety jak pisała w jakiejś notce koleżanka, często są to uśrednione wzorce i jak ktoś nie zna reguł to trudno się przypasowac, mam to samo...

Co ja mam ze SOBĄ zrobić?

wymiana książek
Tosia Samosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 20:09   #377
Inka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Inka to Twoja siostra? Uwielbiam dzieci z przerwami między zębami Niech się schowają wszystkie loczki i inne. Dzieci, które gubią zęby są najcudowniejsze
Tak, tak, moja siostra, taka mała ząbkująca pierwszoklasistka
Stary 2013-01-05, 20:10   #378
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
to chyba się do Ciebie również zgłoszę oczywiście z pozwoleniem na publikację, a co tylko pytanie - wolisz zdjęcia w naturalnym kolorze włosów czy mogą byc ufarbowane? bo mogę wysłać i takie, i takie, z tym że różnica między nimi będzie kilka lat
Najlepiej jedne i drugie.
Stary 2013-01-05, 20:12   #379
aagusiaa88
Zakorzenienie

ja tez probowalam sie dopasowac na podstawie opisow i nigdy mi sie nie udalo.
jak cos to tez podesle swoje zdjecie i bym prosila o analize, ale to za jakis czas
Stary 2013-01-05, 20:14   #380
anlejka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Inka_ Pokaż wiadomość
Tak, tak, moja siostra, taka mała ząbkująca pierwszoklasistka
O matko Uwielbiam ją Możesz jej powiedzieć, że ma tam w świecie wierną fankę, póki jej stałe zęby nie wyrosną
anlejka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 20:21   #381
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
To dlatego, że te kosmetyki bardzo odbijają światło i na zdjęciu wyglądają o wiele jaśniej, niż na żywca. Dlatego trzeba smarować tym całą twarz, albo wcale. Najgorzej robi rozświetlacz w jednym miejscu a ciemny puder w dookoła.

Wracając do tych celebrytek, mają kiepskich makijażystów albo same sobie robią makijaż. Tymczasem do fotografii makijaż musi jednak spełniać inne warunki niż taki na co dzień.
To tez jest problematyczne jesli idziesz do klubu w kosmetykach z SPF a tam jest swiatlo UV ;p wyjdziesz jak Edłord w słońcu.

Z makijazystami jest zwykle tak, ze one nie maja nic do gadania, makijazystka jest siostra szefa stacji i wyjdziesz w tym co ci zrobi albo wcale.

Cytat:
Dzięki za feedback.

Też się zastanawiałam nad innym szablonem, w sumie chciałam coś kolorowego. Na początku próbowałam dynamicznego szablonu bloggera ale mi brykał, szczególnie przy wstawianiu widżetów, poza tym był ewidentnie zaprojektowany do bloga z dużą ilością obrazków.

Wracając do obrazków to jest to pewne założenie, które zrobiłam, nie chcę wstawiać obrazków, chyba że mają coś naprawdę ilustrować. Niestety ludzie się już tak przyzwyczaili do obrazkowych blogów, że trudno uniknąć niepotrzebnych obrazków.

Poza tym akurat mam taki delikatny temat bloga, gdzie ilustracja może więcej zaszkodzić niż pomóc, bo ludzie bardzo się sugerują zdjęciami i to ich często odwodzi od zrozumienia teorii koloru.

Wezmę pod uwagę to co mówisz, bo mimo wszystko może się przydać więcej obrazków "na wabia".

Dałabym praktyczne przykłady, ale musiałabym je zrobić sama. Na sobie to może jeszcze, ale żeby wszystkie typy pokazać musiałabym jeszcze innych namówić. Póki co linkuję.
Czcionke na bank powieksz chociaz troche. Samo zrozumienie koloru to jedno, ja np wiem, ze jestem wiosna, chociaz nie do konca wiem ktora. Ale np. co z tym faktem mam zrobic to juz trudniej, jakies zestawy moze ubran czy makijazy mysle lepiej by spelnily zalozenie bloga, bo ktos moglby jakas praktyke z tej teorii wyniesc.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 20:34   #382
Ayrine
Zakorzenienie

Cytat:
Najlepiej jedne i drugie.
dobrze to jakbyś mogła mi podesłać maila na PW, to prześlę Ci zdjęcia
Ayrine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 21:04   #383
old cookie
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny, można się do Was przyłączyć? Bloga prowadzę od listopada (link macie w podpisie, zapraszam ) tematyka niby kosmetyczna, ale piszę tam o wszystkim właściwie. Przygoda z blogowaniem zaczęła się u mnie tak, że leżałam chora, znudzona na śmierć w domu, więc postanowiłam dołączyć do blogosfery. W czasach gimnazjum prowadziłam kilka blogów z moimi pseudoprzemyśleniami, ale ich żywot nie był zbyt długi :P Przejrzałam kilka pierwszych stron wątku, dodałam Wasze blogi do obserwowanych, a kilka nawet obserwowałam już wcześniej :P

8.07.2010r. <3
old cookie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 22:38   #384
Wampierz
Zakorzenienie

Cytat:
Czcionke na bank powieksz chociaz troche. Samo zrozumienie koloru to jedno, ja np wiem, ze jestem wiosna, chociaz nie do konca wiem ktora. Ale np. co z tym faktem mam zrobic to juz trudniej, jakies zestawy moze ubran czy makijazy mysle lepiej by spelnily zalozenie bloga, bo ktos moglby jakas praktyke z tej teorii wyniesc.
Podtypy wiosny będą następne, dla zim i lat już zrobiłam takie porady, przy czym ja jednak daję palety, nie zdjęcia, żeby dać wyobrażenie jakiego rodzaju kolory pasują każdemu typowi, bo tak ze zdjęć to średnio wychodzi. Jak widzę po innych blogach i stronach te gotowe zestawy to często więcej złego niż dobrego - po pierwsze nie wszystkie kolory są pokazane i potem ktoś spojrzy, zobaczy same jaskrawizny albo pastele i powie "Bleee to nie dla mnie, nie mój typ", albo daje złe wyobrażenie o kolorze. Ubrania to bym musiała na żywo widzieć, żeby polecić.

Spróbuję dawać wskazówki jakie kolory kosmetyków.

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:37 ----------

Cytat:
Napisane przez Ayrine Pokaż wiadomość
dobrze to jakbyś mogła mi podesłać maila na PW, to prześlę Ci zdjęcia
Dobrze, tak na marginesie - na blogu jest pod "kontakt" jakby ktoś był ciekaw.
Stary 2013-01-05, 22:41   #385
Inka_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
O matko Uwielbiam ją Możesz jej powiedzieć, że ma tam w świecie wierną fankę, póki jej stałe zęby nie wyrosną
W następnej notce ząbkująca (nadal! więc jeszcze ją kochasz, uff ) pierwszoklasistka zapozuje specjalnie dla swojej wielbicielki, dzisiaj, minutkę temu już dodałam wcześniej zaplanowany post, za późno o tym pomyślałam
Stary 2013-01-05, 23:17   #386
lele
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholerna romantyczka Pokaż wiadomość
Szampanem sie podziele trzydziesci euro za niego dalam, oby tylko nie byly to jakies siki
A mogę być

Cytat:
Napisane przez coff3ina Pokaż wiadomość
Swietny watek az mnie popchnal do zalozenia bloga nad czym myslalam juz prawie 2 lata.
Ja nad założeniem bloga też bardzo długo myślała

Cytat:
Napisane przez plastikowabiedronko Pokaż wiadomość
To może i ja dołączę? Co mi szkodzi Będę was podczytywać, a co!
Cześć
Cytat:
... albo ostatnie serie z bielizną i nagle dobór stanika staje sie najważniejszą rzeczą w naszym życiu ( fakt, jest to ważne, ale nie każdego stać na stanik za 150 zl ) i taki a taki sklep oferuje najlepszy wybór 'sama wybrałam kolor ten i model ten' ( tylko, że za darmo to ja też by wybrała )
Dobór stanika to ważna sprawa. I każda babka, którą na to namówiłam jest zadowolona i już nie wyobraża sobie wrócić do starcyh staników.
Cytat:
ja kocham chlor zapach chloru, benzyny, farby, korektora, butaprenu... ćpunka
To już wiem dla kogo Commes des garcons robi niektóre perfumy
Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
A w tym statcounter da się sprawdzić ip autora komentarza? Bo nie wiem gdzie jest ta opcja.
Można. Tam jest visitors path czy jakoś tak

Cytat:
ja mam Carmex, ale ten w słoiczku i polecam tylko i jedynie ten, bo ma tradycyjny skład i jest najlepszy. No ale zapach i delikatny efekt "chłodzący" nie każdemu przypada do gustu, wiadomo, ale jeśli chodzi o regeneracje moich wiecznie spękanych ust - jest niezastąpiony
Z Tż zauważyliśmy, że te z allegro są lepsze, a mieliśmy carmexów już kilka. Wygrywa słoiczek i sztyft miętowy.

Cytat:
Napisane przez old cookie Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny, można się do Was przyłączyć? Bloga prowadzę od listopada (link macie w podpisie, zapraszam ) tematyka niby kosmetyczna, ale piszę tam o wszystkim właściwie. Przygoda z blogowaniem zaczęła się u mnie tak, że leżałam chora, znudzona na śmierć w domu, więc postanowiłam dołączyć do blogosfery. W czasach gimnazjum prowadziłam kilka blogów z moimi pseudoprzemyśleniami, ale ich żywot nie był zbyt długi :P Przejrzałam kilka pierwszych stron wątku, dodałam Wasze blogi do obserwowanych, a kilka nawet obserwowałam już wcześniej :P
Cześć

Nadrobiłam was, chociaż był to wyczyn. My z Tż dziś cały dzień spędziliśmy na zakupach... Jakiś odwyk mi się należeć powinien...
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:49   #387
MartaMagda
Zakorzenienie

Środek nocy a ja walczę z szablonem - wciągnęłam się
Stary 2013-01-05, 23:54   #388
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
omg no padlam teraz
Taa, i dlatego one juz nic innego nie robia jak recenzje i zakupy. NIC. Mam wiele na watchu ale makijazu juz daaaawno nie widzialam. W kolko tylko co kupily i przypadkiem maja od tego sklepu tez kod rabatowy, ktory jest ich imieniem.
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-05, 23:54   #389
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Środek nocy a ja walczę z szablonem - wciągnęłam się
Tam od razu środek nocy...
Stary 2013-01-06, 00:28   #390
aagusiaa88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość

To już wiem dla kogo Commes des garcons robi niektóre perfumy
Można. Tam jest visitors path czy jakoś tak
coooooooo? tzn? bo ja sie nie znam na perfumach kompletnie
Cytat:
Taa, i dlatego one juz nic innego nie robia jak recenzje i zakupy. NIC. Mam wiele na watchu ale makijazu juz daaaawno nie widzialam. W kolko tylko co kupily i przypadkiem maja od tego sklepu tez kod rabatowy, ktory jest ich imieniem.
taaa, to jest najlepsze z tego wszystkiego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości