|
|
#4831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. IV
klauda88 - nie przejmuj sie ja mam Na Razie TYLKO ciuszki
![]() Lozeczko niby tez, ale musze je przetrasnportowac od kolezanki ![]() aaaa i odparzac do butelek - ale samych nie posiadam, licze ze przyjda w ''baby pakach''. strippi ja bede tylko ''gosciem honorowym'' - kolezanka chciala zrobic u siebie, ale ja juz bede bardzo brzuchata i lepiej zrobic w domu, jak mi tak kazda cos przyniesie wez to pozniej przetransportuj ![]() ogolnie w Norge ''baby shower'' sa dosc popularne Kazdej sie robi. tak po ciuchu licze ze kupia jakies kosmetyki, husteczki i pampersy ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
ale mieszkam w Norge a tu daja 40tyg plus 2 Dni - wiec wychodzi na 1.kwietnia. |
|
|
|
|
|
#4832 | ||
|
Raczkowanie
|
dziękuję
a jak u Was dziewczyny z rzeczami dla maluszków pewnie spora część z Was już kończy kompletowanie ... ---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
kurcze chyba też muszę zacząć myśleć o jakimś takim ''baby shower' bo to się już chyba robi norma ![]() ![]() czyli możliwe, że dzidzia urodzi się w prima aprlis
|
||
|
|
|
|
#4833 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
kupimy ten i ten co wcześniej Cytat:
fajna taka impreza widziałyście dziś w tv!!??
|
|
|
|
#4834 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozmiarami i rodzajami - ladnie uprane ( nawet kolezanka juz wyznaczyla siebie, ze mi poprsuje , ja osobscie nie mam cierpliwosci ) a dzuo ich bedzie ![]() ja kilka kupilam nowych, jak bylam w PL w listopadzie kupilam prawie 7kg w lumpach w roznych rozmiarach - cos tam mama jeszcze ost pisala ze kupila, udalo jej sie 'ZdobyC''. haaaa - no moze i w pryma aprilis w tym roku to tez LANY PONIEDZIALEK ale po cichu licze na 4.04 w moje urodziny |
|
|
|
|
|
#4835 |
|
Zadomowienie
|
Pierwsza kolęda za nami
![]() Ksiądz był bardzo fajny, spisywaliśmy u niego protokół przedślubny. Pytał o naszego maluszka, rozmawialiśmy o chrzcie itd. Bardzo pozytywnie wszystko się skończyło. Jednak wszystko przebił ministrant. 10latek chodzi do szkoły sportowej, gra w siatkówkę, nawijał jak nakręcony. A ksiądz jeszcze mówił, że wcześniej mały chodził na tańce i judo. Mega aktywne dziecko ![]() Mama znów mi opowiadała, że mojego brata w szkole dręczą. Nie mamy nawet pomysłu jak temu zaradzić... Rozmawiała już z wychowawcą, rodzicami i samymi dziećmi. Jeszcze trochę, a mały nabawi się jakieś nerwicy czy stanów lękowych.
|
|
|
#4836 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4837 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Kasia prosze Cie nawet tak nie żartuj !!!!
|
||
|
|
|
|
#4838 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4839 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pojechałam dzis oglądać wózki i jestem rozczarowana na maxa, jedna wielka du..pa. Nie wiem po co wystawiać 2-3 te same firmy i po 15 tych samych modeli tylko w innych kolorach??????????? Zamiast 10-15 pożądnych firm i po kilka modeli to oni poszli w kolory, zero wyboru. Upatrzyłam na necie wózek, ale nie wiem czy go obejrze na żywo ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Pewnie, będziemy we dwie na końcu robić w gacie ze strachu ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- haha, witam |
|
|
|
|
|
#4840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)niestety zdjec w tym kolorze w necie brak, wstawie w tygodniu, jak dostane wozek ![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=tkATz0mpSLw http://www.emmaljunga.com/de/Kinderw...Cross-396.html ale jestem szczesliwa
|
|
|
#4843 |
|
Zakorzenienie
|
http://dzidziusiowo.pl/ciaza-i-porod...96-baby-shower
och juz sie rozmarzylam, a jakie zabawy fiuu fiuu - jedyny misnu taki ze bedzie to ''zabawa'' 3 jezykowa po polsku - angielsku i norwesku - mlody zaraz po porodzie chyba poliglota zostanie no i sama we domku jestem, siostra wybyla na spacer z workami do oddania, chciala mnie zabrac, ale jakis len mnie monentalnie dopadł
|
|
|
|
|
#4844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja tutaj w ogole nie slyszalam o takich imperzach, byc moze w Niemczech jeszcze nie sa tak popularne? ![]() zapytam kiedys kolezanek
|
|
|
#4845 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
pewnie tak - reszta będzie już tuliła swoje maleństwa i nie będzie spała w nocy a my jeszcze będziemy mogły co najwyżej pogłaskać nasze brzuszki |
|
|
|
|
|
#4846 |
|
Zakorzenienie
|
ejjj! żadna się nie wzruszyła na moje zdjęcie?
Ja jak zobaczyłam w tv to się poryczałam
|
|
|
#4847 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
całe szczęście że moja mama mieszka od nas jakieś 10 min samochodem ( no dobra jak bym rodziła to pewnie mamusia by tu była w 5 :P) a teściowa jakieś 30 min |
|
|
|
|
|
#4848 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- ja widziałam zdjęcie i filmik.normalnie oniemiałam jak to zobaczyłam. |
|
|
|
|
|
#4849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co nie zmienia faktu ze i tak az sie lezka w oku zakrecila ![]() |
|
|
|
|
|
#4851 |
|
Zakorzenienie
|
jaaaa, to ja przegapiłam, a szkoda
chciałam się z wami powzruszać ![]() nie wiem jakim cudem przeoczyłam Klementynki post - wybacz kochana
|
|
|
#4852 | |
|
Zakorzenienie
|
dobre to z tym mezem, nie powiem usmialam sie ![]() ale wybaczam, bos nowa i niezorientowana w temacie - ale meza nie mam, i w najblizszym czasie posiadac nie bede, nawet chlopa do SEXU mi brak ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
![]() a reki se nie dam uciac czy to Klemntyka czy kto inny, wiem ze byl dodany bo juz splakam sie ja BOBR |
|
|
|
|
|
#4853 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4854 |
|
Zakorzenienie
|
Mężuś dziś kupił warkę cytrynową, tą co ma 2%
wypił ponad pół i mi dał resztkę, powiem wam - obłęd w ustach Miałam dziś zachciankę na jabłecznik, czego efektem właśnie piecze się w piekarniku
|
|
|
#4855 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4856 |
|
Rozeznanie
|
no to super dziewczynki. fajnie jest mieć osoby z którymi można się dzielić swoimi obawami i doświadczeniami
|
|
|
|
|
#4857 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#4858 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4860 | |
|
Zakorzenienie
|
z okazji mojego 501 Posta na Wizazu - zapodam wam Kawal ( dawno go nie bylo ) :
- Nie dzisiaj, kochanie, tak mnie boli głowa, że chyba zaraz pęknie... - Wczoraj też cię bolała. To kiedy? - Wybacz, naprawdę, to migrenowe, mam to po swojej mamie, a ona po swojej... - Dziwna rodzina. Jak wy się rozmnożyłyście? Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- hihi |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:28.

kupimy ten i ten co wcześniej