|
|
#1981 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Margosia to jeszcze4
szybko zleci ja zachwilke koncze pierwszy trymestr tez zlecialo szybko![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
chodziaz....uwielbiam ogorki kiszone od przedwczoraj je pochlaniam na kazdej kanapeczce i wogole mmmm
|
||
|
|
|
#1982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
9-4=5łóżeczko turystyczne stoi u Dziadków, takie żłobkowe jeszcze My preferujemy zwykłe drewniane co by Maluch uczył się wstawać przy szczebelkach
|
|
#1983 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my lozeczko bedziemy miec w sypialni |
|
|
|
|
#1984 |
|
Zakorzenienie
|
Margosia to ty na dniach poczujesz moze pierwsze kopniaczki?tak czytam na internecie jak ti jest to dziewczyny roznie to opisuja smiesznie nieraz juz tez sie nie moge doczekac haha
)
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem tylko jakie kryteria brała pod uwagę Ale powiedziała, że tak od 20.01 powinnam zacząć się ich spodziewać- z różnicą błędu nawet do początku lutego ![]() Ale czekam bardzo niecierpliwie ![]() ![]() ![]() Na razie nic się jednak nie dzieje;p
|
|
#1986 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1987 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o matko jak mozna cos takiego powiedziec????? dla mnie to zero szacunku!
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1988 |
|
Konto usunięte
|
Asiunia ja Ci dobrze radzę, zacznij tego Twojego TŻa ustawiać do pionu, bo jak się pojawi dziecko, to zapomnisz, jak się nazywasz... Obowiązki domowe + dziecko, a jak facet ma takie podejście, to potem się widzi takie umęczone kobiety, które nie mają czasu przez 2 tygodnie umyć włosów...
|
|
|
|
#1989 |
|
Zakorzenienie
|
Lubię czytać co się dzieje i zmienia z tygodnia na tydzień- ale przeszłabym przez życie bez informacji, że Dziecko sika do mojego brzucha co 40-50 minut a potem spokojnie to sobie pije... bleeee....
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)widzialyscie? http://szybki.fakt.pl/Rodzace-sie-dz...,194529,1.html |
|
|
|
|
#1991 |
|
Raczkowanie
|
Hej wszystkim !
malaczarnakejt-śliczny brzuszek ) ja mam chyba troszke jeszcze większy u dołu ale podobny ;]magdalennne - dodam zdjęcie 12tego niestety żeby zobaczyć jak się miewają muszę poczekać do tej wizyty a tu jeszcze tyle czasu najchętniej co dzień bym chodziła na usg ![]() ![]() Będziemy mieli w domu problem jak bliźniaki to gdzie wstawić 2łóżeczka ? ![]() My akurat z wyliczeń zmieścimy się w becikowym ![]() ![]() Margosia__- o kurcze jaką dokładną masz tą gin . ![]() ps: też lubię czytać wszystko co się zmienia i co u dzidziusia nowego ![]() d0tkaaa - widziałam - poruszające zdjęcie czyż nie ? ))
Edytowane przez 4mypassion Czas edycji: 2013-01-06 o 12:04 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1993 |
|
Wtajemniczenie
|
witam!
czy Wy tez macie problemy z zasypianiem? ja wieczorem czuje sie jakby troche niespokojna, w lozku nie moge zasnac, nie wiem jak to opisac, ale musze calyc zas ruszac nogami bo czuje wnich jakis dyskomfort ;/ dzis obudzilam sie o 6 i nie moglam spac, poszperalam sobie w necie i spalam dalej do 11, jakos nad ranem spi mi sie lepiej ![]() w ogole co do ruchow dziecka to myslalam ze mozna juz nawet poczuc w 16 tc;/ jeszcze tyle czekac? ![]() w ogole znow jestem zla na Tż i dolaczam do tego grona bo obiecal mi ze 10 stycz pojdzie ze mna na wizyte do gin,, wczesniej nie byl jeszcze ze mna i co? okazalo sie ze jedziena del gdzies daleko ja juz nie mam sil, w ciagu tyg przewaznie jestem sama, co robic? czuje sie samotna ja chce miec faceta w domu
|
|
|
|
#1994 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Wczoraj pożarłam się wieczorem z TŻ Ależ mnie wkurzył, wstaliśmy nie odzywając się... Do zmiany sytuacji doprowadziła moja siostra, która stwierdziła, że ma nadzieję, że nasze dziecko nie będzie w nocy płakać. A co zrobię jak będzie Na mieszkanie na swoim mamy szansę dopiero za kilka lat![]() Cytat:
I bardzo się z tego cieszę![]() Mam pytanie odnośnie tych łóżeczek turystycznych. Mi osobiście bardziej podobają się tradycyjne drewniane, moja mama mówi, żebyśmy pomyśleli nad tym turystycznym... Myślicie, że ono sprawdzi się na co dzień tak jak tradycyjne? Wiem, że tam montuje się jakieś uchwyty, żeby dziecko mogło się podciągać... Ale w końcu z jakiegoś powodu jest łóżeczkiem turystycznym... ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Cytat:
Na bokach wszystko mnie boli i czuję się taka ściśnięta...A samotność niestety dotyka, jak facet często jeździ w delegacje. Mój TŻ był ze mną na wszystkich wizytach. Na dwóch pierwszych czekał w poczekalni, ale miałam świadomość, że tam jest Na pierwszą nawet specjalnie zwolnił się z pracy
|
|
#1995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to nie fajna sytuacja tak samej caly czas.. |
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to, które ja mam nie ma regulacji wysokości, co przy noworodku byłoby bardzo niewygodne... Ale ja mam takie najtańsze to może dlatego
|
|
#1997 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piosenki i przewijak ja tylko takie biore pod uwage bo pozniej mozna je obnizyc i dziecko tez sie bedzie mialo gdzie bawic a jak nawet sie przewroci to nic sobie nie zrobi ( tak jak np o szczebelki drewniane) ..
|
|
|
|
|
#1998 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zależy co kto woli Mi kiedyś pani w sklepie mówiła, że ma dwie wysokości materaca i właśnie jakieś uchwyty, dzięki którym dziecko może się podnieść Mamy czas będziemy się zastanawiać
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam zwykłe drewniane. Było z szufladą, ale szybko się popsuła i strasznie dużo kurzu tam się zbierało. A wibracje podobno nie są zdrowe dla dzieciaczka. Już nie pamiętam jak to było, ale tak kiedyś czytałam jak kupowałam bujaczek.
Małgosia http://www.suwaczki.com/tickers/km5suay39l1xn26m.png Alicja http://www.suwaczki.com/tickers/km5sgu1rvw46h6aq.png Edytowane przez mela1234 Czas edycji: 2013-01-06 o 12:44 |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2000 |
|
Konto usunięte
|
Ja jednak jestem nastawiona na klasyczne drewniane łóżeczko.
|
|
|
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.smyk.com/graco-contour-pr...t-niemowlaka-p
takie jest fajne tylko nie ten kolor przynajmniej dla mnie:P
|
|
|
|
#2002 |
|
Wtajemniczenie
|
TŻ powiedział, że chce drewniane
A że mi się bardziej wizualnie podobają, to pewnie będzie drewniane Ale to i tak pewnie w okolicach czerwca będziemy kupować
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
wogole to kiedys juz znalazlam ten naroznik jest mega strasznie mi sie podoba tylko bym musiala wymiary troche zmienic i byla by idealna chyba przy niej zostane;D
http://allegro.pl/naroznik-soprano-p...854587725.html |
|
|
|
#2004 |
|
Wtajemniczenie
|
My tez chcemy klasyczne drewniane tylko koloru bialego by nam pasowalo wszystko do wystroju
Takie turystyczne mi sie nie podobaja wizualnie. |
|
|
|
#2006 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
ja to staram sie tak jak przed ciążą najpóźniej 3 h przed pójsciem spać jeść...
Cytat:
zawsze możesz wziąć od razu po badaniu.Cytat:
![]() Cytat:
ja tylko mam kurze w dużym pokoju i naszej sypialni (mąż ma alergie)Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a co do spania to magdalenne uważaj już w wysokiej ciąży aby nie spać jednak na plecach. mi niestety tez dużo lepiej spać na plecach niż na bokach i przez odzwyczajanie sie od tego srednio ostatnio sypiam.. poł biedy jak w swoim łozku, ale ostatnio ponad tydzien u jednych rodzicow, teraz weekend u drugich i te rozne lozka mi sie daja we znaki.
|
|
#2007 |
|
Zakorzenienie
|
Nie było mnie tydzień i coś czuję, że nie dam rady przebrnąć przez wszystko, co naprodukowałyście przez ten czas
![]() Widzę, że poruszacie sprawę becikowego. Nie ukrywam, że mi się nieco ciśnienie podniosło, jak się okazało, że mnie to ominie. Z tego co kojarzę, becikowe z założenia miało być takim miłym gestem ze strony państwa w kierunku osób, które decydują się na dziecko, a tymczasem okazuje się, że jak ktoś uczciwie pracuje, żeby zapewnić dziecku odpowiednie warunki, na ten miły gest nie zasługuje. Od podatku też nie będę mogła sobie nic odliczyć...Co do mebli, to właśnie od jakichś 10 tygodni czekamy na przywiezienie narożnika. Właściwie od roku remontujemy mieszkanie i przez ten czas nie mieliśmy na czym siedzieć (nie licząc materaca na podłodze w sypialni i krzeseł ), więc możecie sobie wyobrazić z jaką niecierpliwością czekam na dostawę tego mebla
|
#2008 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam dla was zdjęcie brzuszka
Ja z natury jestem puszysta, więc wszyscy twierdzą, że taki brzuch miałam już wcześniej, ale ja wiem swoje Dzisiaj 13tydzień 4 dzień
|
#2009 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę załączyć zdjecia to tak wam pokażę. Mój brzuch-nie brzuch wieczorem. NIE ŚMIAĆ SIĘ ZE STROJU! Najwygodniejszy dla mnie
![]() 10 t.c.
|
#2010 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() fajny brzuszek Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:52.

szybko zleci
ja zachwilke koncze pierwszy trymestr tez zlecialo szybko

9-4=5

o matko jak mozna cos takiego powiedziec????? dla mnie to zero szacunku!

ja juz nie mam sil, w ciagu tyg przewaznie jestem sama, co robic? czuje sie samotna ja chce miec faceta w domu
Na mieszkanie na swoim mamy szansę dopiero za kilka lat
Mój sprząta teraz za mnie