|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#3571 | |
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 4 143
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Hejka!
Nie by³o mnie tylko wieczorem raptem kilka godzin ,a tu 5 str do nadrobienia Dzisiaj kiepsko spa³am Cytat:
W pi±tek przysz³am ,bo by³o sporo ludzi. Ból g³owy ,gor±czka itd. . Pó¼niej przez ca³y miesi±c siê na mnie wy¿ywa³a |
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dinulka, jak szybko ³ykniesz i od razu czym¶ zapijesz to jest ok
|
|
#3573 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 488
|
Dinulka no powiem Ci ze dla mnie to smak maja o k r o p n y! No ale spostaram sie pic
![]() Jeszcze 10 min i koniec pracy
|
#3574 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
przy takiej pielêgnacji, jak± chcesz im zafundowaæ![]() Cytat:
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
![]() Kasieñka co jest zdrowsze: olej lniany czy siemiê lniane? ![]() I widzisz, lud podpowiada: 'Id¼ na kurs prawka'
|
|
|
#3576 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
Cytat:
![]() dodam sobie dzisiaj do maski ![]() osttanio strasznie mi sie w³osy przet³uszczaja
|
|
#3577 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 731
|
Cytat:
Dolaczylabym sie, ale wlasnie zmieniam miejsce zamieszkania i niestety nie dam rady.
|
|
|
#3578 | |||||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Cytat:
![]() Cytat:
100% NATURALNY OLEJEK £OPIANOWY Z OLEJKIEM JOJOBA + KIE£KI PSZENICY DRO¯D¯OWA MASKA DO W£OSÓW. NA POROST W£OSÓW. GÊSTA TOSKAÑSKA MASKA DO W£OSÓW. DLA W£OSÓW SUCHYCH I ZNISZCZONYCH Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a teraz znikam! udanej niedzieli ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- ju¿ naskroba³am, tylko dodam zdjêcia i mo¿e jutro go wstawie
|
|
#3579 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 109
|
1 ³y¿ka sto³owa dziennie czy jak?
ciekawe jakby do jedzenia jakiego¶ dodawaæ ;pCytat:
i daj znaæ czy wyst±pi³ wysyp ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
#3580 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
Cytat:
Kocham takie ca³odniowe spotkania peeee³en luzik ![]() Cytat:
muszê kiedy¶ wyci±gn±æ T¯ omnomnomnom ![]() Cytat:
no to mi³o ! ![]() Cytat:
wczoraj widzia³am tak± sytuacjê, a szkoda, ¿eby mia³a siê zniszczyæ po 1 wyj¶ciu ¶liczna jest ![]() cytowa³am wiêcej postów, ale znik³o Hmm widzê, ¿e moooniek robi za mojego adwokata potwierdzam, mój naturalny kolor ![]() Kac morderca nie ma serca nie wypi³am za du¿o, po prostu co¶ dziwnego siê sta³o... I chyba mam obrzydzenie do pomidorków koktajlowych, by³y na mini kanapeczkach w skórkach i chyba to mnie tak mêczy, dopiero o 13:30 zabra³am siê za roso³ek Pó³ godziny rozczesywa³am te moje biedne k³aczki z od¿ywk± i tym sposobem od 10 le¿ê w ³ó¿ku z rêcznikiem pod g³ow±, bo od razu po rozczesaniu na³o¿y³am maskê (+pó³produkty ) , ¿eby sobie biedne pojad³y czujê, ¿e jeszcze przy kolejnym myciu bêdê musia³a zrobiæ im na bogato, bo ¼le im siê dzisiaj rano dzia³o Grunt, ¿e ca³y wieczór siê idealnie trzyma³y (¿al mi by³o dziewczyn, które posz³y do fryzjerek zrobiæ loki a ju¿ po kolacji nic z tego nie zosta³o ... ah te moje gumowe ucho I zwalili¶my poloneza po³owa ludzi ruszy³a z figurami po 1 takcie a po³owa po dwóchJeszcze mia³am zapytaæ: olej lniany z biedry nadaje siê na w³osy czy tylko do picia? bo chyba przeoczy³am Ooo, imienniczka! Cze¶æ
Edytowane przez XminorXlosX Czas edycji: 2013-01-06 o 14:36 |
|||||
|
|
|
#3581 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 606
|
Ja chyba te¿ bêdê chêtna, jeszcze nie wiem na co, pó¼niej siê jeszcze rozpatrzê, ok?
![]() Jasne, mamy sporo czasu (ok. tygodnia), bo jak wcze¶niej wspomina³am, Rosjanie rozpoczêli ¶wiêtowanie
|
#3582 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa i jeszcze offtopowo, bo by³o o chorobach
dzisiaj mam kaszel jak gru¼lik czekaj±c na poloneza kazali nam staæ ok. 15 minut na dworze, bo siê nie zmie¶cili¶my do sali obok parkietu sta³am w marynarce T¯, bo w sukience bym ca³kiem pad³a
|
#3583 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
postanowi³am sobie, ¿e dopóki nie bêdzie wiosny, to bêdê u¿ywa³a od¿ywek/masek z silikonami, zeby je wszystkie zu¿yc, ciekawe czy mi siê uda...
|
|
|
|
#3584 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
![]() Zawsze p³ynê pod pr±d Cytat:
|
|
#3585 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Najwa¿niejsze ,¿e s± mi³e wspomnienia |
|
|
|
|
#3586 |
|
Zakorzenienie
|
a spoko juz nie musisz znalaz³am sobie
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Cytat:
trudno, poproszê o potrójn± porcjê lakieru. Raz w ¿yciu chyba mo¿na potem mo¿e jeszcze ewentualnie na ¶lub ![]() Czyli pierwsza studniówka udana ![]() ![]() No, do wszamania A to extra
|
|
|
#3588 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
http://kalina-sklep.pl/organiczna-od...0ml-p-128.html http://kalina-sklep.pl/organiczna-od...0ml-p-125.html http://kalina-sklep.pl/maska-odzywcz...0ml-p-522.html Czy w grê wchodz± te¿ produkty Organic Shop? |
|
|
|
|
#3589 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
Dinulka Mo¿e spróbuj na³o¿yæ olej z ¿elem lnianym? Te¿ nawil¿a, czasem u¿ywam go zamiast kwasu hialuronowego. Idê jutro po olej lniany. Na wlosy te¿ siê przyda
|
|
|
|
#3590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nie bêdê ogarniaæ, co siê dzieje na drodze i bêdê powodowaæ wypadki Cytat:
|
|
|
#3591 | |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 178
|
Cytat:
pytam orientacyjnie
|
|
#3592 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 349
|
Witajcie i wybaczcie, ¿e wbijam siê tak ni z gruchy ni z pietruchy
ale mam w zasadzie tylko jedno pytanie odno¶nie kremowania w³osów. Troszkê o tym czyta³am pobie¿nie, ale nie natknê³am siê nigdzie na kremy Babydream, a takowe posiadam. Dorad¼cie mi proszê, czy np. te kremyhttps://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...do-twarzy.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...wa-wersja.html by siê nadawa³y? Chodzi mi o sk³ad przede wszystkim . W³osy mam proste, d³ugie i raczej cienkie. Jeszcze raz przepraszam i dziêkujê z góry za pomoc
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zakorzenienie
|
Jestem jeszcze b. pocz±tkuj±ca z olejami, ale obiecujê poprawê
dziêki S±dz±c po niektórych chcia³oby siê rzec: dobrze , ¿e s± wspomnienia Cytat:
Eee Ty masz przecie¿ sk³onno¶ci do falek, to raczej siê utrzymaj± ![]() Zmusi³am siê do zmycia maski, po myciu da³am Nivea long repair, teraz pozostaje tylko czekaæ i modliæ siê, ¿eby nie by³y zbyt biedne po wyschniêciu
|
|
#3594 |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Podczytujê was, nie na bie¿±co, co prawda..
Ale, ale! My¶lami i przede wszystkim w³osami jestem z Wami! ![]() Znalaz³am fajny sklep ajuwerdyjski (stacjonarny i online) w Wiedniu i chyba tam uderzê.. Mi te¿!! Chocia¿ czapek nie noszê.. Mo¿e od kaptura, mo¿e od ci±g³ych zmian nawodnienia powietrza? Nie mam pojêcia, ale grzywka to najwiêkszy dramat Chocia¿ omijam j± podczas nak³adania od¿ywek..
|
|
|
|
#3595 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym ewentualnie by³a chêtna na:
http://kalina-sklep.pl/balsam-na-kwi...0ml-p-174.html http://kalina-sklep.pl/spray-do-wlos...sow-p-166.html (nad tym siê zastanawiam, czy mog³yby¶cie rzuciæ okiem na sk³ad? )
|
|
#3596 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3597 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 812
|
Dziewczyny, kupi³am sobie wczoraj krem do r±k Isany, ten limitowany shea&kakao, przepiszê wam sk³ad, bo nie wiem czy siê na w³osy nadaje
.P.S. S³ynnego mas³a kakaowego nie mia³am, ale je¶li zapach jest ten sam to z pewno¶ci± nie kupiê . Wziê³am na szybko z pó³ki, nie w±chaj±c, i ¿a³ujê, bo zapach strasznie dusz±cy..![]() Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glyceryl Stearate SE, Ethylhexyl Stearate, Cetyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Theobroma Cacao Butter, Panthenol, Octyldecanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Carbomer,Sodium Hydroxide, Parfum, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Benzyl Benzoate, Coumarin Sodium Cetearyl Sulfate - ?
|
|
|
|
#3598 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie nie grzywka bo jej nie mam ale w³osy przy twarzy :P
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 109
|
Cytat:
Cytat:
![]() oj 3 ³y¿ki to dla mnie za duzo kcal bedzie ka¿dego dnia 1 oleju jak kiedys liczy³am to 90-120 chyba a ja w³a¶nie zaczê³am dietowanie ![]() mi siê ci±gle t³uszcz± od nasady
|
||
|
|
|
#3600 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 805
|
A siemiê lniane masz mo¿e?
Te¿ mi siê w³osy przet³uszczaj± strasznie, strasznie.
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

W pi±tek przysz³am ,bo by³o sporo ludzi. Ból g³owy ,gor±czka itd.
. Pó¼niej przez ca³y miesi±c siê na mnie wy¿ywa³a 

przy takiej pielêgnacji, jak± chcesz im zafundowaæ

no to mi³o !
nie wypi³am za du¿o, po prostu co¶ dziwnego siê sta³o... I chyba mam obrzydzenie do pomidorków koktajlowych, by³y na mini kanapeczkach w skórkach i chyba to mnie tak mêczy, dopiero o 13:30 zabra³am siê za roso³ek

trudno, poproszê o potrójn± porcjê lakieru. Raz w ¿yciu chyba mo¿na
A to extra
Chocia¿ omijam j± podczas nak³adania od¿ywek..
)