|
|
#2071 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Cytat:
Kiedy ostatnio miałaś taki objaw? Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2072 | |||
|
Pani Buka
|
kurde znowu za długo spałam, ale w sumie kiepska noc za mną - wczoraj na kolację zjadłam serek wiejski ze szczypiorkiem (nieprzeterminowany, smakował ok), a w nocy wymiotowałam
Cytat:
o TT słyszałam (nie wiem na ile to prawda), że można nawet wczesywać nią odżywkę podczas mycia, a z tą nie da rady. Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2073 | ||
|
Konto usunięte
|
Słyszałyście, że mają zlikwidować Ogród Botaniczny?
http://lovekrakow.pl/uploads/apel.jpg Cytat:
Cytat:
Koty mi przed chwilą stłukły lampę do oświetlana zdjęć. Znów będę musiała wydać 50 zł Edytowane przez f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 Czas edycji: 2013-01-06 o 13:04 |
||
|
|
|
#2074 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ja kiepsko spałam, bo położyłam się o 2 (słodka bezsenność), usnęłam trochę potem, a grubo przed szóstą zaczął mnie boleć brzuch
Potem jeszcze trochę drzemałam, ale stwierdziłam, że nie ma to sensu, uczę się i po prostu się dzisiaj wcześniej położę albo zrobię popołudniową drzemkę. Więc też noc miałam nieprzyjemną, na szczęście chociaż nie wymiotowałam, bo wtedy człowiek czuje się już w ogóle powykręcany...Dziewczyny a jak ma się sprawa poprzecznych bruzd na paznokciu? Mam je tyko na tych paznokciach, które mi najbardziej zarastają skórkami, więc obstawiam, że musiałam je po prostu źle usuwać jakiś czas, ale wolę dmuchać na zimne. Polecacie jakiś lakier bazowy i zmiękczacz do skórek?
|
#2075 | |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38474820]Słyszałyście, że mają zlikwidować Ogród Botaniczny?
http://lovekrakow.pl/uploads/apel.jpg[/QUOTE] Dla mnie to jest jakieś nieporozumienie. Przecież to są DRZEWA. Cytat:
Jestem zadowolona z bazy z ceramidami z Barbry, ale mi się kończy, więc zastanawiam się nad Bonderem ORLY. W ogóle jestem ostatnio koszmarnie niezdecydowana, jeśli chodzi o paznokcie, zewsząd chcę robić zamówienia, ale jakoś nie do końca jestem przekonana i żadnego nie otwieram...
|
|
|
#2076 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38474820]Słyszałyście, że mają zlikwidować Ogród Botaniczny?[/QUOTE]
Nie zlikwidują, ktoś przekręcił informacje i powstała głupia plotka ![]() http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,444...ia_plotki.html
|
|
#2077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli nie tylko ja tak mam. A teraz używasz tylko serum lovely? Nie malujesz paznokci? Cytat:
) paznokci i może nawet nie miałam okazji zobaczyć tych plamek. Dawniej miałam plamki, ale na macierzy paznokcia, potem zaczęłam dużo bardziej o nie dbać i na macierzy już praktycznie nie ma ![]() Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38474820] To oznaka przesuszenia paznokci. Zauważ, że take białe plamki robią się zmywaniu naczyń, kąpieli, wieszaniu prania. Paznokcie mają styczność z wilgocią i chłoną ile wlezie. Kup olejek lub balsam Herba Studio i smaruj paznokcie. Słyszałam też o tej odżywce Rege coś tam, że jest dobra. [/QUOTE] Dzięki! Czyli na jakiś czas lepiej zrezygnować w ogóle z malowania paznokci? Olejek jakiś konkretny? Na razie ratuję je serum lovely, bo akurat mam w domu.
|
|
|
#2079 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a teraz mnie kompletnie nic nie ciągnie nawet jak się zrobią kudełki.
|
|
#2080 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Pytam o bruzdy, bo po wpisaniu w google to wiecie co wychodzi - choroby psychiczne, nowotwory... I to jako te dolegliwości o największej szansie zaleczenia/wyleczenia
Po uruchomieniu logicznego myślenia doszłam do wniosku, że to wina nieumiejętnego odsuwania skórek (może nacisnęłam na paznokieć?), ale paznokcie tka koszmarnie mi zarastają, że aż się płakać chce Mam nadzieję, że z parę miesięcy będą wyglądać lepiej.
|
#2081 |
|
Wtajemniczenie
|
Co do Rybitw to nie polecam jeżdżenia tam w sobotę, a już na pewno nie rano. Z tego co wiem właśnie wtedy odbywają się tam jakieś porządki i bramy są pozamykane, a handel odbywa się głównie na parkingu właśnie.
Dziewczynki czy galerie handlowe są dziś nie czynne? |
|
|
|
#2082 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2083 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Długie, lol Od takich właśnie zaczynałam, gdy jako dziecko zbuntowałam się przed obcinaniem mi przez rodziców na baaaardzo krótko, przez co miałam zamiast paznokci malutkie półksiężyce.Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38475567]Tylko, że koleżanka mojej mamy tam pracuje i powiedziała po tej aferze, że Ogród został sprzedany prywaciakowi, który planuje "przeniesienie". Informacje oficjalne, a prawdziwe czasem bywają zupełnie różne...[/QUOTE]
No to już nie mam pojęcia co tam jest grane Mam nadzieję, że jednak ktoś pójdzie po rozum do głowy i zostawią ten ogród w spokoju
|
|
#2085 |
|
Konto usunięte
|
Malla - http://galeriakosmetyk.pl/ - zakupy?
|
|
|
|
#2086 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38482667]Malla - http://galeriakosmetyk.pl/ - zakupy?
[/QUOTE]
|
|
#2087 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2088 |
|
Pani Buka
|
uwaga, pytanie z Excela!
![]() miałam z nim ostatnio poważniej do czynienia na 1 roku, więc nie pamiętam dokładnie, ale... wiem że jest funkcja JEŻELI, TO... , która pozwala mi policzyć że np. jeśli waga produktu jest większa niż 1kg, to przesyłka wynosi np. 12zł, a jeśli mniejsza niż 1kg to 8zł. ale jest jakaś funkcja, która mi policzy kilka opcji? typu: jeżeli waga < 0,5kg, to cena X jeżeli waga jest pomiędzy 0,5kg a 1kg, to cena Y jeżeli waga jest pomiędzy 1kg a 1,5kg, to cena Z przepraszam jeśli to głupie pytanie, ale może mi ułatwić pracę
|
#2089 | |||
|
Zakorzenienie
|
hiper?
![]() Cytat:
Cytat:
Nadmiar odżywania w ogóle czy nadmiar złego odżywania?No długie Dzięki za pocisk ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
|
|
|
#2090 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Kasiencja, składasz funkcję jeżeli
JEŻELI(Test; Wtedy_wartość; Tu_wciskasz_dalej_jeżeli) np. =JEŻELI(A3=1; 0; JEŻELI(A3=2; 1; JEŻELI(A3=3; 2; 4))) jeżeli komórka a3=1 to da mi odpowiedź zero, jeżeli 2 to 1 a jeżeli 3 to 2, jeżeli inna wartość to 4.
|
#2091 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za dużo dziś drinków wypiłam
|
|
|
#2092 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A ja nie mam excela i się zastanawiałam, czy dobrze piszę
|
#2093 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym odstawiła malowanie, zbędną pielęgnację, wycinanie, babranie i po prostu kupiła porządną naturalną odżywkę, np.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...x5.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ff.html&next=1 http://regenerum.pl/ |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38483780]Ja bym odstawiła malowanie, zbędną pielęgnację, wycinanie, babranie i po prostu kupiła porządną naturalną odżywkę, np.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...x5.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ff.html&next=1 http://regenerum.pl/[/QUOTE] Dzięki Drugą już w piątek zamówiłam w doz, jakbym wyczuła
|
|
#2095 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38483780]Ja bym odstawiła malowanie, zbędną pielęgnację, wycinanie, babranie i po prostu kupiła porządną naturalną odżywkę, np.
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...x5.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...ff.html&next=1 http://regenerum.pl/[/QUOTE] Ja odstawiłam wszystko - zużyłam regenerum, herba studio i pół butelki nail teka, i nic
|
|
|
|
#2096 |
|
Pani Buka
|
Nicru
|
#2097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2098 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ogarniające francuski! Mogłybyście rzucić okiem na poniższy tekst, czy nie zrobiłam w nim jakichś dużych błędów? To droga z dworca do mojego akademika.
Jeżeli nie będzie Wam się chciało, to zignorujcie ![]() Pour aller a ma maison des etudiantes il faut traverser le place devant la gare centrale, traverser la passage souterraine et aller tout droit jusqu'a la porte Saint-Florian. Puis vous tournez a gauche et aller le long de la rue Floriańska jusqu'au bout. Il faut aller en diagonale a la Grande Place du Marche et prenez la deuxieme rue a droite. C'est la rue Szewska. Vous allez tout droit et puis traversez la rue au passage pietons. Il faut passer le theatre Bagatela et aller le long de la rue Karmelicka jusqu'au carrefour avec l'avenue Mickiewicza. Vous traversez l'avenue au double passage pietons et puis aller tout droit a cote de parc cracovien. Il faut prendre la rue Lea et aller tout droit, traverser l'avenue Kijowska au passage pietons avec le feu de circulation. Vous allez tout droit et tournez a gauche derriere l'eglise. Il faut traverser le parc. Un batiment a gauche est ma maison. Edytowane przez ville Czas edycji: 2013-01-06 o 22:48 |
|
|
|
#2099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- I jeszcze ostatnie zdanie - ja bym zrobiła Le bâtiment à gauche, c'est ma maison. albo Ma maison, c'est le bâtiment à gauche. Ale tym się nie sugeruj, robię to na czuja
|
|
#2100 |
|
Nie depcze krokusów
|
3 grzańce, ignoruję
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:00.

Przez ostatnie 3 tygodnie używałam Nail teków (bazy zawsze, a top coat czasem nail tek, czasem nic, sporadycznie seche vite) i nie czułam, żeby się coś dziwnego działo. Dziś złamał mi się paznokieć, więc zmyłam lakier, a tu nagle ukazały się takie białe plamki i w ogóle ten taki "pasek" jest przeźroczysty. Poza tym płytka wygląda ok.

Ineso, hiper, Malla i inne ekspertki
Potem jeszcze trochę drzemałam, ale stwierdziłam, że nie ma to sensu, uczę się i po prostu się dzisiaj wcześniej położę albo zrobię popołudniową drzemkę. Więc też noc miałam nieprzyjemną, na szczęście chociaż nie wymiotowałam, bo wtedy człowiek czuje się już w ogóle powykręcany...

Po uruchomieniu logicznego myślenia doszłam do wniosku, że to wina nieumiejętnego odsuwania skórek (może nacisnęłam na paznokieć?), ale paznokcie tka koszmarnie mi zarastają, że aż się płakać chce
Mam nadzieję, że z parę miesięcy będą wyglądać lepiej.