|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe Mamusie cz. VIII Rozpakowywanie trwa:)
idę lulać, oby nic się w nocy nie działo
![]() ![]() do jutra ![]()
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję jeszcze raz za link do podgrzewacza/sterylizatora - fajna cena i fajny produkt chyba.
I widzę, że jeszcze mają laktator elektryczny w ludzkiej cenie - będę wiedziała skąd brać. |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38489159]Black, wstydu nie masz, tak się w kolejkę wpychać
![]() [/QUOTE] Nie martw się, nie wpycham się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, północ minęła, oświadczam, że jesteśmy donoszone. ![]() ![]() ![]() No, w każdym razie - idę siku, bo mi Oliwka depcze pęcherz i muszę latać co 5 minut do toalety. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4624 |
Zakorzenienie
|
My też donoszone!
![]() Ale ulga, kurczę. No to teraz prysznic i spać, zmęczyłam się. |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 |
Konto usunięte
|
Dobry
![]() Od jakiejś 1 w nocy mnie moooocno skurcza, nieregularnie ale mocno. Mam wrażenie, że się rozkręci dzisiaj. No to wstałam zjeść coś, i tak spać nie mogę, głodna się zrobiłam okrutnie. Auu. |
![]() ![]() |
![]() |
#4626 |
Zadomowienie
|
Szaja bidulko wspolczuje ...
Ja od 3 mecze sie z kolka watrobowa. Boze jak boli. Kara za obiad u tesciowej najqdlam sie ukochanej surowki z marchreki tartej z porem i majonesem to mam. Juz mi niby przeszla bo wymiotowalam z dohra godzine nospa wzieta. Paracetamol tez, ale teraz kjie tak bola plecy ze nie daje rady. Nie wazne jaka pozycje przyjme bola i to porownywalnie z ta kolka ... Masakra ...nmodla sie zeby usnac. Ale jak jak boli w kazdej pozycji ![]() Ja bylam na bejbi blues .. Film ciezki i o bardzi smutnym zakonczeniu. Myslalam ze bedzie troche inny. Ale mi sie osobiscie podobal .... Ale mile i przyjemne kino to nie jest .
Chcesz wygladac jak swinia !!! - ZRYJ DALEJ ![]() Edytowane przez aska27adopcje Czas edycji: 2013-01-07 o 04:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 |
Rozeznanie
|
Tez dzis jestem donoszona
![]() ![]() ![]() ![]() Moja kolezanka miala termin na wczoraj, biedna-wczesniej myslala,ze moze na swieta sie wykluje:p a druga znajoma miala termin dzien po mnie-29.01 a w nowy rok saczyly sie wody,ale bez skurczy i na drugi dzien wywolali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4628 | |||||||||
Raczkowanie
|
Hej,
miałyśmy przestój na weekend, ale od dzisiaj rodzimy ![]() My dzisiaj kończymy 38 tydzień ![]() ![]() Cytat:
![]() Z drugiej strony, to dobrze, że od razu nie rodzimy. Przez te kilka dni organizm się trochę z leków oczyści. Dzieci urodzone zaraz po fenoterolu mają bardzo często nasiloną żółtaczkę i czasami problemy z oddychaniem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kryzys jest normalny. Też tak miałam jak leżałam, bo to na psyche strasznie działa, a dołączając nasze hormony do tego, to już w ogóle mieszanka się robi ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:57 ---------- Poprzedni post napisano o 07:41 ---------- Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38488335]Dziewczyny, z tego co mi w szpitalu mówili i gin, to te 2 tygodnie przysługują po cc, nie po sn. Tej opieki nad matką.[/QUOTE] ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38491065]Dobry ![]() Od jakiejś 1 w nocy mnie moooocno skurcza, nieregularnie ale mocno. Mam wrażenie, że się rozkręci dzisiaj. No to wstałam zjeść coś, i tak spać nie mogę, głodna się zrobiłam okrutnie. Auu.[/QUOTE] To trzymamy kciuki ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38491065]Dobry
![]() Od jakiejś 1 w nocy mnie moooocno skurcza, nieregularnie ale mocno. Mam wrażenie, że się rozkręci dzisiaj. No to wstałam zjeść coś, i tak spać nie mogę, głodna się zrobiłam okrutnie. Auu.[/QUOTE] trzymam kciuki !!!!
#4630 | |
Rozeznanie
|
Hej, witam się bez humoru - miałam zły sen głupoty jakieś. Wstałam i bum źle mi smutno itd
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38491065]Dobry ![]() Od jakiejś 1 w nocy mnie moooocno skurcza, nieregularnie ale mocno. Mam wrażenie, że się rozkręci dzisiaj. No to wstałam zjeść coś, i tak spać nie mogę, głodna się zrobiłam okrutnie. Auu.[/QUOTE] Oo może to dzisiaj ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4631 |
Rozeznanie
|
Oj tak marudzicie że spać nie możecie a tu taka cisza.
oświadczam iż zaczynamy 38 tc ciekawe jak tam szaja, oby się w końcu ruszyło. was tak łapnie i siedzicie czekacie, mnie jak by łapnęło to chyba od razu łapała za torby i w nogi ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:22 ---------- Mąż pojechał do pracy więc mam więcej czasu dla was. Już zaczyna przeżywać że jak go nie będzie to może mnie złapać ![]() Mimo tego że pracuje niedaleko ok 5-7 min autem to na budynku niekiedy jest słaby zasięg (do tego w naszych okolicach orange łączy się z TM i zasięg jest w ogóle do ![]() ![]()
#4632 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() Wczoraj pisałyście o karmieniu piersią. My też się karmimy ![]() No i u nas bardzo sprawdziły się silikonowe nakładki na piersi _ ja mam z BabyOno. Już w szpitalu Mała mi "uszkodziła" sutki, teraz już się podleczyły ale z nakładkami się nie rozstaję. Może to dlatego, że mam mały biust i Małej ciężko chwycić, nie wiem? Ważne, że pomaga. Strasznie mi brakuje jedzenia słodyczy ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
potrafisz poprawić humor z rana ![]()
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja jutro mam wreszcie to pierwsze ktg no i pojde tez badania zrobic na wizyte a za tydzien wizyta i mam nadzieje ze po juz sie cos rozkreci hehe - wszystkie bysmy chcialy wczesniej urodzic ![]() ide jakies sniadanko zjesc ![]()
#4635 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;38491065]Dobry
![]() Od jakiejś 1 w nocy mnie moooocno skurcza, nieregularnie ale mocno. Mam wrażenie, że się rozkręci dzisiaj. No to wstałam zjeść coś, i tak spać nie mogę, głodna się zrobiłam okrutnie. Auu.[/QUOTE] To może coś się kroi ![]() ![]() Cytat:
Zaczęłam się strasznie martwić o karmienie piersią, a dokładnie o dietę podczas karmienia. Macie jakieś strony z rzetelną informacją co można jest a czego nie? Gratuluję donoszonych dzieciaczków! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Rozeznanie
|
ciekawe jak tam mała?
#4637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, ale takie naprawdę silne, że nie doczekam terminu, tylko akcja się wcześniej rozkręci... ![]() ![]() A tak w ogóle, to waga mi powoli spada - nie wiem, czy to normalne? ![]() Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-01-07 o 08:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4638 |
Zakorzenienie
|
Black, podobno na koniec waga spada
![]() Mi sie wydaje, ze ja sie przeterminuje.. a tak bardzo chcialabym juz.. |
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4640 |
Zadomowienie
|
Wrrrrr ale jestem zla. Mozg to mi calkowicie w tej ciazy wyzarlo. Siedze w przychodni na zadupiu a wizyte mam JUTRO a nie dzis:/ i tak czekam na busa 40min juz
![]() Do tego jak sie przebudzilam o 3 siku to juz nie zasnelam.... Dupa dupa dupa. Rodzcie juz bo zwariowac mozna:p |
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4642 |
Rozeznanie
|
Ja wczoraj też zauważyłam, że ważę 2 kg mniej.
#4643 |
Rozeznanie
|
a moja waga chyba się popsuła bo kilka dni się nie ważyłam, patrzę a tam +3 tylko ja ciągle piję
#4644 |
Zakorzenienie
|
Black, nie przejmuj sie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Wstawiam kącik małej. Szału nie ma, bo miejsce mamy ograniczone - w sypialni, prócz tego mamy jeszcze łoże małżeńskie, dużą szafę wnękową i łóżeczko turystyczne dla drugiej córki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Zakorzenienie
|
Nic się dziś nie wyspałam, choć spałam całą noc, oprócz wstawania na siku
![]() Ja już 39 tc a tu nic się nie zapowiada.... nawet skurcze ustały ![]() Za to ciągle mam parcie jakby mi się kupę chciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Suzi, slicznie
![]() Dziewczyny pomozcie.. bo nie mam jeszcze zadnych kosmetykow dla malej.. co musze kupic? |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 |
Wtajemniczenie
|
Gratuluje donoszonych juz Malenstw
![]() ![]() Suzi sliczny kącik ![]() Własnie mało co na zawał nie padłam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4649 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dzwoniłam do laboratorium wyniki na paciory już są, później pojadę odebrać bo teraz nie mam samochodu i zadzwonie do ginki czy mnie dzisiaj przyjmie bo tak strasznie mnie piecze sikorka do tego tak jak by mi cała spuchła ![]()
![]() |
#4650 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki...nie mam czasu Was nadrabiać...ostatnio często mi słabo i leże sobie...nie mam siły zginać się nawet do laptopa...juz 36 tydzień ...także blisko blisko.... Która tu dzieciątko na świat wypchnęła....od czwartku????
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:03.