|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1351 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś
Cytat:
![]() |
![]() |
#1352 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: W tej ciąży jak słonice chodzimy, chyba nigdy nie urodzimy. Mamusie XI-XII częś
Skojarzone jedno ukłucie, a zwykłe 3. Ceny skojarzonych mogą się różnić w zależności od przychodni, u mnie to chyba 210 zł (nie pamiętam dokładnie)
![]() |
#1353 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1354 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1355 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1356 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Raz dziennie można ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ---------- Oooo, mój właśnie ostrą kupę wali, zaraz będzie pobudka ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1357 |
Zakorzenienie
|
12:08 a moj synek spi juz całe 6 minut
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Majka a Ty jak bedziesz szczepic? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1358 |
Zadomowienie
|
Po 1 nie umiem cytowac nq telefonie.
Po kolejne MICIA zakladaj watek ![]() Bakol nie chce isc spqc tylko ssie i ssie masakra. Czekam na tz i moze nq spqcer poidziemy. Sniegu u nas pelnoo.
![]() 30.11.2012 r. - godz. 18:35 ,60 cm i 3800 g szczęścia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1359 | |||
Zadomowienie
|
Swiecie jestem przekonana ze nudnosci byly z bolu glowy a bol glowy z glodu - innej opcji nie przewiduje bo po cc nie moge zajsc w ciaze przez rok!! Poza tym Kuba dzis ma 2 miesiace a seksu jak na lekarstwo... ale wrocilismy do domku i chyba bedziemy szalec
![]() Cytat:
U nas w sobote z chrzcinami nie bylo najmniejszego problemu, do wyboru czy z msza czy bez w zaleznosci od pogody ![]() ![]() ![]() My szczepimy skojarzonymi tylko nie pamietam czy 5w1, chyba tak, Pentaxim sie nazywa. Rota tez szczepimy tylko mam dylemat z pneumo bo Malutki pojdzie raczej szybko do zlobka wiec pasowaloby.... Buntu dwulatka wspolczuje - widze to czasem w wydaniu chrzesnicy chociaz jak teraz przyjechala do rodzicow byla cudowna, do ranu przyloz Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1360 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dzięki za radę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1361 |
Zakorzenienie
|
Ale mi się od rana ciśnienie podniosło
![]() Ile ja się musiałam nawykłócać to moje. Niby same dziadki, jeden powiedział że przepuści a jak co do czego to się do drzwi przykleił i wlazł przed nami. Nagadałam mu, potem ja weszłam na siłę przed następnym, oczywiście szum w poczekalni jacy to dziś młodzi są. Ostatecznie odesłali nas do szpitala bo nie chciały małemu dziecku z żyły pobrać, tam już załatwiliśmy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1362 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podłub mięso, zalej wodą, dodaj przyprawy, zagęść mąką ![]() do tego możesz wrzucić groszek i marchewkę Cytat:
![]() chociaż tak znieść i wnieść potem to dziadostwo to bym padła chyba ![]() jak będzie już siedział to nie będzie problemu - zostawię stelaż ze spacerówką w piwnicy i jakoś dam radę ![]() ale teraz ![]() fakt ![]() ale spoko, przywiązałam balon do poręczy, nie odleci ![]() Cytat:
![]() ![]() a tu mamy 73m i nas wyszło 2600 za metr ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1363 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny musze sie przerzucic na pampersy pampersa i prosze a szybka dopowiedz - active baby czy premium care??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1364 |
Zakorzenienie
|
Raczej zwykłymi, ale nie ze względu na oszczędności, tylko żeby przeciwstawić się systemowi! To jest szczyt bezczelności, granie na uczuciach rodziców pt. "nie zapłacisz matko żeby twoje dziecko nie cierpiało - co z ciebie za matka!!"
A przypuszczam że dziecko nie poczuje różnicy czy raz, czy trzy razy go ukłuto... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1365 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale jak rok minie to bede miec dwojke odchowanych szkrabow, ktore beda sie bawic ze soba, albo beda sie lać, tez taka opcja istnieje ![]() talze sa minusy, sa i plusy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i obie rece sa wolne, tylko schylac sie trzeba jak ciezana, ale to sie jeszcze pamieta ![]() ale gdybym wiedziala ze bedzie taka duza, to bym kupila bondolino, z wkladka dla niemowlaka na dluzej by wystarczylo ![]() ale sie nastawialam na wczesniaka a nie na lekkie przenoszenie ![]() Cytat:
![]() ![]() ale bylyby jaja jakbys zaszla w ciaze, oczywiscie teraz nie zycze Ci tego ![]() Tomka tez Pentaximem szczeilismy, supr znosil, tylko wiecej spal po nich i to wsio, zero placzow, goraczki no jak zlobek planujesz to chyba bym wziela pneumo... my mielismy fajna rehabilitantke, ktora byla ludzka i mowila ze wsio dla ludzi ale z umieram, oczywiscie bez chodzikow i sadzania za szybko itp. ![]() bezbolesnego szczepienia zycze ![]() Mala tez podtrzymuje jedna reka jak mam ja na ramieniu, zapomnialam ze ona taka mala jeszcze jest i juz bym ja posadzila na kolanach ![]() na szczescie otrzezwienie szybko przyszlo ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1366 |
Zakorzenienie
|
Hej mamuśki
Nie moge zmienić swojego nie aktualnego już podpisu co jest ? Adaś śpi ![]() Jutro jedziemy do chirurga coś z pępkiem nie tak ![]()
![]() |
#1367 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a mieszkanie super metraz macie, my mamy 58 metrow ale za 4600 za metr i kredyt niestety.... musze sie pozalic, ze jak odpisywalam to przypalilam plsacuszki z wczorajszych ziemniakow ![]() ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1368 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do rytmu dnia- nie mamy póki co zadnego. Taki mniej-wiecej tylko. Pobudka ok8, kapiel 18-19. Tyle. w miedzyczasie drzemki i werandowanie probuje wprowadzac, ale z marnym skutkiem ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1369 |
Zadomowienie
|
Judkama to teraz czym szczepisz??
Co do pampersow to wlasnie tak jak piszesz zdecydowalam, premium maja siateczke, ktora czesto w opiniach przykleja sie do pupy a wlasnie przez to rezygnuje z dady, o ile 1 i 2 dady byly spoko, tak 3 ma ta siateczke, dodatkowo jakas warstwe aloesowa ktora odparzyla pupe Kubusia Dzieki za rade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1370 |
Zakorzenienie
|
Coś się źle goi, z zewnątrz taki suchy jakby zaraz mial odpaść a w środku cały mokry położna wysłala nas do chirurga za wczasu aby jakieś zakażenie się tam nie wdało
![]() |
#1371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:49 ---------- o kurcze... niedobrze |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1372 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale też na kredyt ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1374 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak pielegnujesz pepek ale ja przemywalam scinseptem, zdania sa rozne, ze na sucho, ze rzadko, ja 2x dziennie pryskalam, jalowym gazikiem przecieralam dosc porzadnie, strupki zmywalam. Oczywiscie idz do chirurga jak tak radzila polozna, ale chcialam Cie troszke uspokoic ze moze nic w tym zlego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1375 |
Zakorzenienie
|
jak wasze dzieci teraz śpią? znaczy pod czym?
bo mi synek wyrasta z rożka, do tego już się w nim bardzo wierci ![]() wygodne to było bo walnęłam na bok i nie było opcji żeby się przekręcił więc czułam się bezpiecznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1376 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1377 |
Zakorzenienie
|
Śpiworki są fajne, ale ja muszę kupić cieńszy, bo moja się przegrzewa w tym co mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1378 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Oooo przypomnialaś mi że mam śpiworek jeszcze.
![]() |
![]() |
#1379 |
Zakorzenienie
|
Mój też powoli wyrasta z rożka, coraz częściej śpi w śpiworku, takim bez rękawków.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1380 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U nas szczepienie tyle samo. I po tej 5w1 B. też nie miał objawów żadnych,tylko dużo spał. Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.