|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#901 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
Cytat:
Chyba zależy kto co lubi, dla mnie zapach jest delikatny i kulka sprawdza się znakomicie
|
|
|
|
|
#902 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz
Dla mnie ten dezodorant też śmierdzi. Nie jestem w stanie go używać. Poza tym nie chroni mnie w ogóle przed poceniem.
|
|
|
|
#903 |
|
Przyczajenie
|
Jak to jest z tą mgiełką samoopalającą, czy do twarzy też się nadaje? Przeznaczenie jest do ciała a mnie właśnie chodziłoby bardziej o twarz.
Dziś otrzymałam paczuszkę a w niej: żel JdM granat żel JdM bawełna żel JdM kwiat lotosu szampon przeciw wypadaniu włosów mgiełka samoopalająca mleczko perfumowane Iris Noire - PREZENT krem CS - PREZENT no i oczywiście Księga Urody na 2012 rok!!! wszystko za 48zł |
|
|
|
#904 |
|
Raczkowanie
|
Tak sobie kalkuluję w głowie, że skoro wycofują serię Iris Noir (wycofują, prawda?), to może prezentem-niespodzianką w styczniu za zamówienie internetowe jest żel Iris Noir? Gdyby tak, to jestem ZA.
Edytowane przez poziomkalol Czas edycji: 2013-01-07 o 15:38 |
|
|
|
#905 |
|
Raczkowanie
|
No, nie bardzo chroni, to jest bardzo delikatny dezodorant, nie ma w sobie nic z atyperspirantu. Raczej nie nadaje się na stresujące dni. Moim zaniem na zimę jest ok, a w lecie to polecam go chyba tylko przy koszulkach bez rękawków.
|
|
|
|
#906 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
Pachnie neutralnie i bardzo słabo.---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ---------- Cytat:
No właśnie, jest bardzo nietuzinkowy i oryginalny... Mnie zachwyciło to, że długo się utrzymuje i raczej przy ciele, ogony u mnie odpadają, z powodu ryzyka zaduszenia reszty osób w pracy Wolę sobie samolubnie sama wąchać ![]() Mam nadzieję, że mimo wycofania jeszcze długo będzie można go kupić w wysyłkowej... To chyba najtrudniejszy zapach z serii, jest więc szansa, że nam go nie wykupią za szybko
|
|||
|
|
|
#907 | |
|
Pani Pech
|
Cytat:
jest uroczy . bralam go z pol roku temu z oferty dla nowych za 16,90 zł---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- Mi się podoba w gratisach z francuskiej strony Torba i kocyk . , mam nadzieję , że do nas dojdą ; ) Chętnie się w nie zaopatrze
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#908 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie zaglądałam na Francuską stronę.
|
|
#909 |
|
Zakorzenienie
|
jutro bedzie u mnie paczka z oferty wysyłkowej wiec bede wiedziała co jest prezentem niepsodzianką
|
|
|
|
#910 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() TRZYMAJCIE MNIE! Chyba złożę dwa zamówienia - na łączną kwotę 240 zł Nie mogę się powstrzymać ;/ Edytowane przez wolanin1 Czas edycji: 2013-01-07 o 17:02 |
|
|
|
|
#911 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#912 |
|
Raczkowanie
|
wolanin1- zamawiaj, zamawiaj. jak nie zamówisz to będziesz sobie pluła w brodę, że nie zamówiłaś.
Dziewczyny, muszę się pochwalić. Jeszcze w grudniu popełniłam drugie zamówienie z kodem Newsyr. Jak się okazało rabat oczywiście nie został naliczony, więc dopiero dzisiaj otrzymałam moją paczkę. W środku oprócz So elixr purple 50 ml + 15 ml oraz darmowej Comme une evidence znalazłam gratisowy kuferek w ramach rekompensaty. a to wszystko za 75 zł. Kocham Yves Rocher! |
|
|
|
#913 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(nazywa się YVES ROCHER KUPON)
Edytowane przez seledine Czas edycji: 2013-01-07 o 18:21 |
|
|
|
|
#914 |
|
Rozeznanie
|
ehhh miałam mieć odwyk, ale nie wytrzymałam i popełniłam zamówienie z Krok1:
-peeling morelowy do twarzy 10,90zł - peeling roślinny 25,90zł - balsam do ust malina 6,99 -krem CS gratis -krem na noc gratis razem 43.70zł |
|
|
|
#915 |
|
Raczkowanie
|
Z oferty styczniowej:
- zel pod prysznic pomarancza - zel pod prysznic cytryna - mleczko kwiatowe do demakijazu - zel do mycia twarzy camille - korektor w sloiczku - woda ulatwiajaca rozczesywanie - baza rozswietlajaca Prezent niespodzianka gratis + wybrany kosmetyk do 65 zl ( ja wybralam peeling do ciala w sloiku wanilia Drugie zamowienie z oferty urodzinowej - szampon z owsem - odzywka z owsem - podklad kremowy w sloiczku - mleczko do ciala wanilia 400 ml - pompka do mleczka - krem do rak wanilia - zel pod prysznic kremowy culture bio - zel pod prysznic odzywczy culture bio - 7 sztuk pastylek Gratis perfuma so elixir i 7 prezentow niespodzianek I jak tu nie zamawiac jak paczki dojda to wkleje zdjecia
|
|
|
|
#916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na razie nic takiego nie ma uff
|
|
|
|
|
#917 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ja jeszcze się wdrażam, bo te wasze znaczki literki czytam po kilka razy i ogarniam
![]() A powiedzcie mi proszę czy wiecie może czy teraz w jakiejś gazecie jest ulotka do zamawiania z YR?
|
#918 |
|
Zakorzenienie
|
własnie dostałam info, ze paczka z zamowieniem z e-sklepu juz jest skompletowana i w przeciagu 7 dni dojdzie do mnie
mam nadzieje, ze szybciej to kolejna niespodzianka bedzie wiadoma
|
|
|
|
#919 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamawiałaś z kodu listopadowego, czy może masz grudniowy, albo najlepiej styczniowy?
|
|
#920 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
atrakcyjniejsze oferty. ( taka zauważyłam regułę, natomiast pewnie nie zawsze tak jest )
Edytowane przez anusia2121 Czas edycji: 2013-01-07 o 19:48 |
|
|
|
|
#921 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiernie mi służyła przez pól roku,aż się popruła, a wczoraj wygrzebałam ze sterty innych toreb taką samą zapomnianą rózową w kwiatki, wczesniej dorzucaną jako gratisa w ogóle to dziś dostałam paczkę z kroku1, ale jeszcze z prezentem grudniowym, tj. zamiast kremu pod oczy wzięłam mleczko irysowe, bo pisałyście,że jt bardzo ładne (a ja nie znoszę zapachu edp) no i bardzo jestem z wyboru niezadowolona, w mleczku ten zapaszek też mi nie leży- moze się ktoraś zechce wymienić na nieśmigany inositol pod oczy? |
|||
|
|
|
#922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Skuszona opisami zakupiłam Iris noir i Rose absolue. Co prawda używam ich od jakiegoś miesiąca, ale z czystym sumieniem powiem ze mozna sie w obu tych zapachach zakochać. Nie męczą zupelnie.Irys jest taki wlasnie nietuzinkowy,zagadkowy. Czuje sie taka wyjatkowa gdy nim pachnę.Używam jeszcze mleczka do kompletu. A w Rose Absolue kocham to ze po chwili wychodzi z nich taki prawdziwy zapach nadzienia z pączka...mmmm pychotka Edytowane przez bombka666 Czas edycji: 2013-01-07 o 19:57 |
|
|
|
|
#923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
biorę oba!!Zadzwoniłam już do BOK i pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego mam dostać ofertę wysyłkową
|
|
#924 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zastanawiam się czy ona wytrzyma choćby ciężar butelki z wodą 1,5 litrową, bo wydaje się taka delikatna W sumie to takie byle co ![]() Cytat:
Jak się tym posmaruję to taki zapach jakbym się nie umyła
|
|
#925 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dostałam dziś tę nową ofertę i jeszcze bardziej jestem nieszczęśliwa, że wycofują tyle fajnych rzeczy
No widać nie zależy im na zadowolonych klientkach.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Nie tylko ja je uwielbiam ![]() Cytat:
Cytat:
Jupi, czekaaaaamy z ciekawością wielką!
|
|
|
#926 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#927 |
|
Wtajemniczenie
|
Tereska, ja to ciężary w tych eko torbach noszę
Po jakimś czasie się prują, ale mam ich kilka, więc mi nie szkoda, a bardzo mi się podobają ![]() Czasem też przydają się na zakupy, zamiast normalnych reklamówek
|
|
#928 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ee, aż tak to nie mam! ja ten zapach odbieram jako duszący kadzidlak (przy okazji wczoraj moja babcia z okazji 3 Króli odpaliła autentyczne kadzidło , o dżizzzzzz, w warunkach domowych niewielka ilość tego może zabićpo ciąży dużo mi się pozmieniało w preferencjach zapachowych, wolę lżejsze delikatne zapachy (ale broń Boże świeżaki |
|
|
|
|
#929 |
|
Rozeznanie
|
nowy zapach z YR dla mężczyzn
http://www.fragrantica.pl/wiesci/Yve...-Noir-377.html nie mogę się doczekać
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Takie jakieś było moje pierwsze skojarzenie
Może to dlatego, że okres miałam wtedy Później już nie powróciłam do tego mleczka, ale może jeszcze kiedyś to zrobię, bo jeszcze je mam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

. Czy to ja jestem taka przewrażliwiono, czy rzeczywiście z tym zapachem jest coś nie tak?

) zapach do kochania. Uwielbiam je. Zapach w czasie "noszenia" troszeczkę się zmienia, robi sie delikatniejszy, ale wciąż ma tę charakterystyczną nutę.
Wolę sobie samolubnie sama wąchać
jest uroczy . bralam go z pol roku temu z oferty dla nowych za 16,90 zł

biorę oba!!
W sumie to takie byle co
Jak się tym posmaruję to taki zapach jakbym się nie umyła
No widać nie zależy im na zadowolonych klientkach.