Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- część VI - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 15:30   #901
wolanin1
Raczkowanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Napisane przez julietta83 Pokaż wiadomość
Dzisiaj użyłam pierwszy raz kulki z aloesem BIO. Śmierdzi to dla mnie jakimiś tanimi męskimi wodami po goleniu . Czy to ja jestem taka przewrażliwiono, czy rzeczywiście z tym zapachem jest coś nie tak?
Ja jestem nim zachwycona
Chyba zależy kto co lubi, dla mnie zapach jest delikatny i kulka sprawdza się znakomicie
wolanin1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:31   #902
Rixa
Raczkowanie

Dot.: Smarowidła czy też żele - z Yves Rocher mamy ich wiele! Promocje, oferty YR- cz

Cytat:
Dzisiaj użyłam pierwszy raz kulki z aloesem BIO. Śmierdzi to dla mnie jakimiś tanimi męskimi wodami po goleniu . Czy to ja jestem taka przewrażliwiono, czy rzeczywiście z tym zapachem jest coś nie tak?
Dla mnie ten dezodorant też śmierdzi. Nie jestem w stanie go używać. Poza tym nie chroni mnie w ogóle przed poceniem.
Rixa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:31   #903
nancymw
Przyczajenie

Jak to jest z tą mgiełką samoopalającą, czy do twarzy też się nadaje? Przeznaczenie jest do ciała a mnie właśnie chodziłoby bardziej o twarz.

Dziś otrzymałam paczuszkę a w niej:
żel JdM granat
żel JdM bawełna
żel JdM kwiat lotosu
szampon przeciw wypadaniu włosów
mgiełka samoopalająca
mleczko perfumowane Iris Noire - PREZENT
krem CS - PREZENT
no i oczywiście Księga Urody na 2012 rok!!!
wszystko za 48zł
nancymw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:36   #904
poziomkalol
Raczkowanie

Tak sobie kalkuluję w głowie, że skoro wycofują serię Iris Noir (wycofują, prawda?), to może prezentem-niespodzianką w styczniu za zamówienie internetowe jest żel Iris Noir? Gdyby tak, to jestem ZA.

Edytowane przez poziomkalol
Czas edycji: 2013-01-07 o 15:38
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:42   #905
poziomkalol
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Rixa Pokaż wiadomość
Dla mnie ten dezodorant też śmierdzi. Nie jestem w stanie go używać. Poza tym nie chroni mnie w ogóle przed poceniem.
No, nie bardzo chroni, to jest bardzo delikatny dezodorant, nie ma w sobie nic z atyperspirantu. Raczej nie nadaje się na stresujące dni. Moim zaniem na zimę jest ok, a w lecie to polecam go chyba tylko przy koszulkach bez rękawków.
poziomkalol jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:43   #906
dori7
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez poziomkalol Pokaż wiadomość
Kurcze, czemu u nas w Polsce nie ma takich fajnych prezencików za zamówienie w internecie jak we Francji? Tam YR w styczniu daje uroczy budzik, który na pobudkę zapodaje wam śpiew ptaków lub szum strumyka oraz różne kremy na dzień do wyboru.
Ten budzik był u nas, chyba z rok temu albo i dawniej :P

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez wolanin1 Pokaż wiadomość
Ja jestem nim zachwycona
Chyba zależy kto co lubi, dla mnie zapach jest delikatny i kulka sprawdza się znakomicie
Dla mnie też jest super Pachnie neutralnie i bardzo słabo.

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez KiLaNeCzKa Pokaż wiadomość
Dla mnie to jest absolutnie i zdecydowanie () zapach do kochania. Uwielbiam je. Zapach w czasie "noszenia" troszeczkę się zmienia, robi sie delikatniejszy, ale wciąż ma tę charakterystyczną nutę.
Obecnie kończy mi się 3 flakonik tych perfum. (Na szczęście mam jeszcze w zapasie). Wcześniej nigdy nie zdarzyło się, żebym kupiła ten sam zapach 2 raz...
Jednym (moim) słowem sa genialne, ale nie wiem czy jest sens "zakochiwać" się w nich bo je przecież wycofują....
Dzięki

No właśnie, jest bardzo nietuzinkowy i oryginalny... Mnie zachwyciło to, że długo się utrzymuje i raczej przy ciele, ogony u mnie odpadają, z powodu ryzyka zaduszenia reszty osób w pracy Wolę sobie samolubnie sama wąchać

Mam nadzieję, że mimo wycofania jeszcze długo będzie można go kupić w wysyłkowej... To chyba najtrudniejszy zapach z serii, jest więc szansa, że nam go nie wykupią za szybko
dori7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 15:48   #907
xxxescapismxxx
Pani Pech

Cytat:
Kurcze, czemu u nas w Polsce nie ma takich fajnych prezencików za zamówienie w internecie jak we Francji? Tam YR w styczniu daje uroczy budzik, który na pobudkę zapodaje wam śpiew ptaków lub szum strumyka oraz różne kremy na dzień do wyboru.
mam ten budzik jest uroczy . bralam go z pol roku temu z oferty dla nowych za 16,90 zł

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Mi się podoba w gratisach z francuskiej strony Torba i kocyk . , mam nadzieję , że do nas dojdą ; ) Chętnie się w nie zaopatrze
Stary 2013-01-07, 16:32   #908
marleen
Raczkowanie

Cytat:
Kwadratowy, plastikowy, mieniący się kolorami (lampka LED)?
Nie zaglądałam na Francuską stronę.
Stary 2013-01-07, 16:38   #909
martyna3275
Zakorzenienie

jutro bedzie u mnie paczka z oferty wysyłkowej wiec bede wiedziała co jest prezentem niepsodzianką
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:00   #910
wolanin1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
jutro bedzie u mnie paczka z oferty wysyłkowej wiec bede wiedziała co jest prezentem niepsodzianką
Czekam z niecierpliwością

TRZYMAJCIE MNIE!
Chyba złożę dwa zamówienia - na łączną kwotę 240 zł
Nie mogę się powstrzymać ;/

Edytowane przez wolanin1
Czas edycji: 2013-01-07 o 17:02
Stary 2013-01-07, 17:14   #911
Myszkaa222
Rozeznanie

Cytat:

TRZYMAJCIE MNIE!
No to chyba będą ładne zamówienia Pochwal się co chcesz kupić
Myszkaa222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:33   #912
Vive la France
Raczkowanie

wolanin1- zamawiaj, zamawiaj. jak nie zamówisz to będziesz sobie pluła w brodę, że nie zamówiłaś.

Dziewczyny, muszę się pochwalić. Jeszcze w grudniu popełniłam drugie zamówienie z kodem Newsyr. Jak się okazało rabat oczywiście nie został naliczony, więc dopiero dzisiaj otrzymałam moją paczkę. W środku oprócz So elixr purple 50 ml + 15 ml oraz darmowej Comme une evidence znalazłam gratisowy kuferek w ramach rekompensaty. a to wszystko za 75 zł. Kocham Yves Rocher!
Vive la France jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:00   #913
seledine
Zakorzenienie

Cytat:

TRZYMAJCIE MNIE!
na facebooku kiedyś była aplikacja co dawała -25%, może jeszcze działa, to byś miała ciut taniej (nazywa się YVES ROCHER KUPON)

Edytowane przez seledine
Czas edycji: 2013-01-07 o 18:21
seledine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:17   #914
Hejnarka
Rozeznanie

ehhh miałam mieć odwyk, ale nie wytrzymałam i popełniłam zamówienie z Krok1:
-peeling morelowy do twarzy 10,90zł
- peeling roślinny 25,90zł
- balsam do ust malina 6,99
-krem CS gratis
-krem na noc gratis
razem 43.70zł
Hejnarka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:47   #915
wolanin1
Raczkowanie

Z oferty styczniowej:
- zel pod prysznic pomarancza
- zel pod prysznic cytryna
- mleczko kwiatowe do demakijazu
- zel do mycia twarzy camille
- korektor w sloiczku
- woda ulatwiajaca rozczesywanie
- baza rozswietlajaca

Prezent niespodzianka gratis + wybrany kosmetyk do 65 zl ( ja wybralam peeling do ciala w sloiku wanilia

Drugie zamowienie z oferty urodzinowej
- szampon z owsem
- odzywka z owsem
- podklad kremowy w sloiczku
- mleczko do ciala wanilia 400 ml
- pompka do mleczka
- krem do rak wanilia
- zel pod prysznic kremowy culture bio
- zel pod prysznic odzywczy culture bio
- 7 sztuk pastylek

Gratis perfuma so elixir i 7 prezentow niespodzianek

I jak tu nie zamawiac jak paczki dojda to wkleje zdjecia
Stary 2013-01-07, 18:48   #916
malyszkicownik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hejnarka Pokaż wiadomość
ehhh miałam mieć odwyk, ale nie wytrzymałam i popełniłam zamówienie z Krok1:
-peeling morelowy do twarzy 10,90zł
- peeling roślinny 25,90zł
- balsam do ust malina 6,99
-krem CS gratis
-krem na noc gratis
razem 43.70zł
Ja się trzymam dzielnie, tylko podczytuję i trzymam rękę na pulsie w razie BARDZO KUSZĄCYCH promocji Na razie nic takiego nie ma uff
malyszkicownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:50   #917
anekania
Zakorzenienie

Dziewczyny ja jeszcze się wdrażam, bo te wasze znaczki literki czytam po kilka razy i ogarniam
A powiedzcie mi proszę czy wiecie może czy teraz w jakiejś gazecie jest ulotka do zamawiania z YR?
Stary 2013-01-07, 18:50   #918
martyna3275
Zakorzenienie

własnie dostałam info, ze paczka z zamowieniem z e-sklepu juz jest skompletowana i w przeciagu 7 dni dojdzie do mnie mam nadzieje, ze szybciej to kolejna niespodzianka bedzie wiadoma
martyna3275 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:16   #919
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z oferty styczniowej:
- zel pod prysznic pomarancza
- zel pod prysznic cytryna
- mleczko kwiatowe do demakijazu
- zel do mycia twarzy camille
- korektor w sloiczku
- woda ulatwiajaca rozczesywanie
- baza rozswietlajaca

Prezent niespodzianka gratis + wybrany kosmetyk do 65 zl ( ja wybralam peeling do ciala w sloiku wanilia

Drugie zamowienie z oferty urodzinowej
- szampon z owsem
- odzywka z owsem
- podklad kremowy w sloiczku
- mleczko do ciala wanilia 400 ml
- pompka do mleczka
- krem do rak wanilia
- zel pod prysznic kremowy culture bio
- zel pod prysznic odzywczy culture bio
- 7 sztuk pastylek

Gratis perfuma so elixir i 7 prezentow niespodzianek

I jak tu nie zamawiac jak paczki dojda to wkleje zdjecia
To chwal się jakie prezenty z urodzinowej dostałaś Zamawiałaś z kodu listopadowego, czy może masz grudniowy, albo najlepiej styczniowy?

Jem mniej, bramy raju są wąskie

Tereskaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:43   #920
anusia2121
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anekania Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak to jest, że ja miałam na ulotce przysłanej do domu minus 50%, a niektóre z Was miały minus 40%? Czemu nie każdy dostaje taką samą oferte?
wydaje mi się, że do klientek które mało kupują, aby je ponownie zachęcić do kupowania wysyłane są atrakcyjniejsze oferty. ( taka zauważyłam regułę, natomiast pewnie nie zawsze tak jest )

Edytowane przez anusia2121
Czas edycji: 2013-01-07 o 19:48
anusia2121 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:50   #921
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiunia89 Pokaż wiadomość
Tylko należy pamiętać, aby pierwszy zakup wyniósł was przynajmniej 13,90 zł - bo dopiero od tej kwoty jest akceptowane zgłoszenie nowego klienta i wysyłane zamówienie o mailingi pocztowe
Nie wszystkie konsultantki YR o tym informują, na szczęście ja trafiłam na dobrze poinformowane.
ale to chyba nie jest reguła- ja w sierpniu w stacjonarce (w krakowie przy zakopiańskiej) założyłam kartę, kupiłam tylko żel za 8.90 i normalnie dostaję czasem mailingi pocztą. a najlepsze jest to,że dokładnie to samo dostaję na maila

Cytat:
hmm, to żel po prysznic bio z olejkiem arganowym tez nie rozpieszcza zapachem, ALE w działaniu super-skóra jak po balsamie

Cytat:
Napisane przez Tereskaa Pokaż wiadomość
do pierwszego zakupu dostałam jeszcze taką beznadziejną torbę ekologiczną
taką zieloną? wiernie mi służyła przez pól roku,aż się popruła, a wczoraj wygrzebałam ze sterty innych toreb taką samą zapomnianą rózową w kwiatki, wczesniej dorzucaną jako gratis

a w ogóle to dziś dostałam paczkę z kroku1, ale jeszcze z prezentem grudniowym, tj. zamiast kremu pod oczy wzięłam mleczko irysowe, bo pisałyście,że jt bardzo ładne (a ja nie znoszę zapachu edp) no i bardzo jestem z wyboru niezadowolona, w mleczku ten zapaszek też mi nie leży- moze się ktoraś zechce wymienić na nieśmigany inositol pod oczy?

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 19:55   #922
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was używa Iris Noir? Bo objawił mi się problem Tzn. chyba się zakochałam w tym zapachu i myślę, czy nie kupić butelki na zapas na wyprzedaży... A nie powinnam już szaleć z zakupami.... Czy on męczy po dłuższym używaniu? Czy to taki zapach do długotrwałego kochania? PS mam ledwo zaczętą butelkę So Elixir, które uwielbiam, ale tylko w temperaturze poniżej zera i czekam na te wielkie mrozy, żeby ich używać, póki co stoją na półce i się kurzą
.
Na co dzień uwielbiam zapachy słodkie,a juz w zime koniecznie muszę mieć cos waniliowego lub czekoladowego na sobie.
Skuszona opisami zakupiłam Iris noir i Rose absolue.
Co prawda używam ich od jakiegoś miesiąca, ale z czystym sumieniem powiem ze mozna sie w obu tych zapachach zakochać.
Nie męczą zupelnie.Irys jest taki wlasnie nietuzinkowy,zagadkowy. Czuje sie taka wyjatkowa gdy nim pachnę.Używam jeszcze mleczka do kompletu.
A w Rose Absolue kocham to ze po chwili wychodzi z nich taki prawdziwy zapach nadzienia z pączka...mmmm pychotka

Edytowane przez bombka666
Czas edycji: 2013-01-07 o 19:57
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:02   #923
anekania
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bombka666 Pokaż wiadomość
Na co dzień uwielbiam zapachy słodkie,a juz w zime koniecznie muszę mieć cos waniliowego lub czekoladowego na sobie.
Skuszona opisami zakupiłam Iris noir i Rose absolue.
Co prawda używam ich od jakiegoś miesiąca, ale z czystym sumieniem powiem ze mozna sie w obu tych zapachach zakochać.
Nie męczą zupelnie.Irys jest taki wlasnie nietuzinkowy,zagadkowy. Czuje sie taka wyjatkowa gdy nim pachnę.Używam jeszcze mleczka do kompletu.
A w Rose Absolue kocham to ze po chwili wychodzi z nich taki prawdziwy zapach nadzienia z pączka...mmmm pychotka
Ale opisałaś biorę oba!!
Zadzwoniłam już do BOK i pod koniec tygodnia, albo na początku przyszłego mam dostać ofertę wysyłkową
Stary 2013-01-07, 20:05   #924
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez forssiczka Pokaż wiadomość
taką zieloną? wiernie mi służyła przez pól roku,aż się popruła, a wczoraj wygrzebałam ze sterty innych toreb taką samą zapomnianą rózową w kwiatki, wczesniej dorzucaną jako gratis
Tak, dokładnie tą Ale zastanawiam się czy ona wytrzyma choćby ciężar butelki z wodą 1,5 litrową, bo wydaje się taka delikatna W sumie to takie byle co

Cytat:
a w ogóle to dziś dostałam paczkę z kroku1, ale jeszcze z prezentem grudniowym, tj. zamiast kremu pod oczy wzięłam mleczko irysowe, bo pisałyście,że jt bardzo ładne (a ja nie znoszę zapachu edp) no i bardzo jestem z wyboru niezadowolona, w mleczku ten zapaszek też mi nie leży- moze się ktoraś zechce wymienić na nieśmigany inositol pod oczy?
Ja nie cierpię zapachu tego Iris Noir, mam dwa te mleczka, ale jakoś śmierdzą mi... potem Jak się tym posmaruję to taki zapach jakbym się nie umyła

Stary 2013-01-07, 20:17   #925
rudy_kot
Wtajemniczenie

Dostałam dziś tę nową ofertę i jeszcze bardziej jestem nieszczęśliwa, że wycofują tyle fajnych rzeczy No widać nie zależy im na zadowolonych klientkach.

Cytat:
Kochana, żadnego dowodu tożsamości nie trzeba Ja mam założone 3 karty na samą siebie, aby dostawać więcej mailingów

Cytat:
Można, ja tak zrobiłam

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Tylko należy pamiętać, aby pierwszy zakup wyniósł was przynajmniej 13,90 zł - bo dopiero od tej kwoty jest akceptowane zgłoszenie nowego klienta i wysyłane zamówienie o mailingi pocztowe
Nie wszystkie konsultantki YR o tym informują, na szczęście ja trafiłam na dobrze poinformowane.
Ale chamstwo. Teraz zakładałam kartę na mojego TŻ i kupiłąm na nią żel kawowy. No ciekawe czy coś przyślą. Jak nie to poślę maila im

Cytat:
Napisane przez gorillaz Pokaż wiadomość
A powiedzcie dziewczyny czy zestaw pojemników na żywność oferowany przez YR za 24,90 to solidny zestaw warty swojej ceny? Czy przykrywki wyrabiają się?

Styczniowa wysyłkowa już wchodzi przez neta
Kocham te miseczki. Są śliczne i praktyczne. Do tego łatwo się je myje. Czegóż chcieć więcej? Nie mniej jednak, cieszę się, że mam je za free. Choć już dwie zostały mi "ukradzione" Nie tylko ja je uwielbiam

Cytat:
Napisane przez dori7 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Was używa Iris Noir? Bo objawił mi się problem Tzn. chyba się zakochałam w tym zapachu i myślę, czy nie kupić butelki na zapas na wyprzedaży... A nie powinnam już szaleć z zakupami.... Czy on męczy po dłuższym używaniu? Czy to taki zapach do długotrwałego kochania?

.
Zdecydowanie do kochania. To dzięki niemu polubiłam ciężkie, kobiece zapachy. Jestem na nich wściekła, że je wycofują, a niestety nie mam kasy, żeby sobie kupić jeszcze flakonik. No trudno, może miniaturki dłużej będą dostępne niż pełnowymiarówki, to chociaż z tego skorzystam...

Cytat:
Może jeszcze będzie i u nas coś fajnego. Trzeba napisać petycję!

Cytat:
Napisane przez martyna3275 Pokaż wiadomość
Jupi, czekaaaaamy z ciekawością wielką!
Stary 2013-01-07, 20:18   #926
bombka666
Zakorzenienie

GG do bombka666

Cytat:

Ja nie cierpię zapachu tego Iris Noir, mam dwa te mleczka, ale jakoś śmierdzą mi... potem Jak się tym posmaruję to taki zapach jakbym się nie umyła

No coś tyw szoku jestem...popatrz co nos to inne odczucia.

Ciekawa jestem twojej opinii Anekania
bombka666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:19   #927
rudy_kot
Wtajemniczenie

Tereska, ja to ciężary w tych eko torbach noszę Po jakimś czasie się prują, ale mam ich kilka, więc mi nie szkoda, a bardzo mi się podobają
Czasem też przydają się na zakupy, zamiast normalnych reklamówek
Stary 2013-01-07, 20:31   #928
forssiczka
Rozeznanie

Cytat:

ee, aż tak to nie mam! ja ten zapach odbieram jako duszący kadzidlak (przy okazji wczoraj moja babcia z okazji 3 Króli odpaliła autentyczne kadzidło, o dżizzzzzz, w warunkach domowych niewielka ilość tego może zabić
po ciąży dużo mi się pozmieniało w preferencjach zapachowych, wolę lżejsze delikatne zapachy (ale broń Boże świeżaki)

forssiczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:40   #929
alehcar
Rozeznanie

nowy zapach z YR dla mężczyzn
http://www.fragrantica.pl/wiesci/Yve...-Noir-377.html
nie mogę się doczekać
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:05   #930
Tereskaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bombka666 Pokaż wiadomość
No coś tyw szoku jestem...popatrz co nos to inne odczucia.
Takie jakieś było moje pierwsze skojarzenie Może to dlatego, że okres miałam wtedy Później już nie powróciłam do tego mleczka, ale może jeszcze kiedyś to zrobię, bo jeszcze je mam

Cytat:
ee, aż tak to nie mam! ja ten zapach odbieram jako duszący kadzidlak (przy okazji wczoraj moja babcia z okazji 3 Króli odpaliła autentyczne kadzidło, o dżizzzzzz, w warunkach domowych niewielka ilość tego może zabić
po ciąży dużo mi się pozmieniało w preferencjach zapachowych, wolę lżejsze delikatne zapachy (ale broń Boże świeżaki)
To po tym kadzidełku doceń "cudowny" kadzidlak IN

Cytat:
Napisane przez rudy_kot Pokaż wiadomość
Tereska, ja to ciężary w tych eko torbach noszę Po jakimś czasie się prują, ale mam ich kilka, więc mi nie szkoda, a bardzo mi się podobają
Czasem też przydają się na zakupy, zamiast normalnych reklamówek
Mi się średnio ta torba podoba, toteż nie będzie mi żal pakować do niej ciężkie pyry

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości