|
|
#5131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Adatko może jeszcze nie wszystko stracone
M@dziu współczuję niestety widocznie tak musiało być, ja takie katusze z bólu przeżywałam co miesiąc niestety przy endo miesiączka to istny horror. Bardzo boję sie zawodu, bardzo Dziewczynki a czy na betę trzeba iść na czczo???
|
#5132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem rozumiem cie -naprawde mozna zwariowac na tym punkcie ale tez jestem swiadoma tego ze ta obsesja moze sie przerodzic w ciaze urojoną - i tak staram sie odpedzac niektore zachowania i mysli. Ja tez mam sukienke ciazowa ale kupilam ja nieswiadomie - zobaczylam fajna kiecke na lato i w miare tania byla wiec co mi tam -a za jakis czas przegladalam ciuchy na allegro patrze a tam moja kiecuszka w ciuszkach ciazowych ale to nic - moze kiedys sie przyda choc praktycznie wcale nie wyglada jak ciazowa Trzymam kciuki zeby wam sie udalo i wszystko skończylo sie jak najlepiej i najpiekniej pozdrawiam cie cieplutko Fajny awatarek
|
|
#5133 |
|
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków anusia 82 ~~ agabil1 ~~ amilamija ~~/Warszawa bb-m ~~ jukol ~~ @-5.02 testowanie 5.03/Ząbkowice Śl. Kindzia1984 ~~ @-10.02 testowanie 15.03/Nowy Sącz Madziorka ~~ @-13.02 leczenie TŻ-a/Warszawa KasikB ~~ @-13.02 /Katowice m@gd@len@ ~~ @-6.02 testowanie po 3.03/Chojnów schmetterling ~~ @-7.02 testowanie 6.03/Niemcy Frida 26 ~~ Yoolia ~~ @-16.02 testowanie ok.16.03/Lublin *misia* ~~ /Łódź Roxi 1980 ~~ /Sosnowiec Vesta 19 ~~ "Magdalena" ~~ @-14.02 testowanie ok 16.03 Joan C ~~ @ -19.02 testowanie 19.03 marta 8117 ~~ @- 28.02 testowanie ?Wrocław mala majeczka ~~ @-6.02 testowanie ok.3.03/Tuchola/Warszawa milunia ania ~~ @-15.02 testowanie ? /Rzeszów Jolineczka Są dwie kreski: //
|
#5134 |
|
Zakorzenienie
|
madziu adatko
a tak bardzo wszystkie czekalysmy ze wam sie uda.. madziu wspolczuje bolesnej @.. bardzo bardzo bardzo
|
#5135 |
|
Zakorzenienie
|
m@gd@len@ - uda sie nastepnym razem
|
|
|
|
#5136 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
bardzo rzadko wpisuje sie na Nasz wateczek, ale codziennie go podczytuje teraz chcialam jedynie zamledowac,ze nici z testowania bo @ przyszla ksiazkowo.Jedyne z czego sie ciesze to to,ze chyba pierwszy raz w zyciu moj organizm zareagowal na leki tak prawidlowo zwykle cykle byly nieprzewidywalne teraz poprawiam sobie nastroj filmem "Diabel ubiera sie u Prady" i lodami...co jak wyczytalam jest nawet wskazane A we wtorek wybieram sie do gina zeby ustalic dalsze plany dzialania.Normalnie nie moge sie juz doczekac! Przyznam sie Wam,ze bardzo licze na mojego gina ( poszlam do niego pierwszy raz w styczniu z polecenia kolegi z pracy-jego zona jest w ciazy, blizniaczej zaszla w nia w trzecim cyklu starania u tego lekarza, no a u mnie wlasnie takie wypada A,ze kobietka miala jeszcze wieksze problemy niz ja...jestem wiec nastawiona bardzo optymistycznie. |
|
|
|
#5137 | |||
|
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, adatko, dopóki nie ma @ to jeszcze nic nie wiadomo.
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-04 o 20:25 Powód: post pod postem |
|||
|
|
|
#5138 |
|
Zakorzenienie
|
wiem madziorku -narazie sie nie poddaje
Trzymajcie kochane kciuki
|
#5139 |
|
Raczkowanie
|
to znowu ja
nie nie robilam badan,nie mieszkam w Polsce i jakos nie mam zaufania do "obcych" lekarzy Mysle ze przyczyną poronienia mogl byc ogromny stres jaki w tym czasie przezywalam. Nie wiedzialam ze jestem w ciąży a w pracy szef co chwile strzelał takiego focha ze nie wiedzialam na czym stoje ,do tego zatrudnil nową dziewczyne i bylam świecie przekonana ze ona wejdzie na moje miejsce a ja wylece Moj mąz widząc jak ja to wszystko przezywam, jak placze ,jak trzesą mi sie rece chcial zebym sama zrezygnowala z pracy ... Teraz jest juz dobrze,ta nowa niedlugo odchodzi,a ja zostaje. Pracowitosc i odpowiedzialnosc Polki zostala nareszcie doceniona..... |
|
|
|
#5140 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5141 | |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Słoneczka w ten piekny słoneczny dzień
Aż żyć się chce Przepraszam, że tak z innej beczki ale musiałam to wyrzucić z siebie ![]() Madziorka cieszę się, że jest dobrze i zastrzyk zadziałał. Do roboty i niech się wykluwają te kapustki wreszcie Celka to fajnie, że to nic strasznego ale pilnuj tego Magdalenko i jak? Wiesz jaka jestem ciekawska Nie doczytałam do końca postów ale mam nadzieję, że Wam się udało Cytat:
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-05 o 09:21 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#5142 |
|
Zakorzenienie
|
Witak Kindziu, u nas też jest przepiekne słońce aż wstałam o 7.00 rano bo szkoda było mi dnia i odrazu wybraliśmy się z Reksiem na godzinny spacer. Teraz wcianam sniadanko przy kompie
artykuł jest naprawdę niesamowity dodaje sił przynajmniej mi dodał.
|
|
|
|
#5143 |
|
Zakorzenienie
|
misia - i jak poszlas dzis na bete? z tego co pamietam mialas dzis robic
|
|
|
|
#5144 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj, mi się bardzo podoba to stwierdzenie
Magdusia JA też się zastanawiam nad zawieszeniem starań. Raz, że mam już powoli dość tego sledzenia i wariowania a dwa mieliśmy ostatnio przejścia z teściową. Masakra. Ale za to wreszcie dotarło do mojego kochanego męża, na którego byłam od ostatnich kilku ms bardzo wściekła z tego powodu, że najwyższy czas przeciąć pępowinę z mamusią. Ja mam już dość jej humorów (nie będę pisać szczegółów bo szkoda słów). Doszliśmy do porozumienia i postanowiliśmy kupić kawalerkę. Jeszcze nie teraz, ale w najbliższym czasie. Teraz będziemy sumiennie odkładać każdy grosz, poproszę też rodziców i dzidków, żeby coś przyskładali, żeby nam porzyczyć kasy a resztę może uda nam się zaciągnąć w banku. Senk w tym, że my pracujemy na czarno bo w tedy nie byłoby problemu z wzięciem kredytu hipotecznego. Może się to wkrótce zmieni ale nie wiadomo. JA już na głowie staję i myślówki mi się włączają jak to zrobić, żeby było dobrze i szybko. Dlatego dzidzie odłożymy na później bo wtedy czas składania kasiurki znacznie by się wydłużył. O odłożeniu starań z mężusiem jeszcze nie rozmawiałam ale muszę to zrobić jak najszybciej. Jeszcze od Was nie będę uciekać bo zabardzo myślę o Was ale powoli zaczynam przyzwyczajać się do myśli o przerwaniu starań. Ja kibicuje Wam nadal i trzymam mocno kciuki. A Wy trzymajcie kciuki za nas, żebyśmy mogli jak najszybciej rozdielić się z teściową
|
#5145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi sie udac! Zycze spelnienia marzen |
|
|
|
|
#5146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5147 |
|
Zadomowienie
|
witajcie.
moje samopoczucie takie sobie. nie jest w sumie tak źle. od raa iedzę i pize pracę mgr. wzięłam na to 5 dni urlopu i mam zamiar najdalej za tydzień wysłać tą pracę do promotorki. całą moją energię skierowałam na tę sprawę. mam nadzieję, że tż dotrzyma słowa i zrobi badanka w tym tygodniu. inaczej grozi mu eksmisja z sypialni dziewczyny dzięki za głasie i przytulasy. wiem że doskonale wiecie co czuję dlatego to że o mie pamiętacie jest takie cenne dla mnie Adatko trzymam kciuki nadal. nie wymyslaj skutków luteiny. wierzę, że to fasolka się rozpakowuje. aha poproszę o zmianę na polu. @-04.03/testowanie po 30.03/ Chojnów bez zmian może tym mcu moja kapucha obrodzi hehie miłego dnia kochane
|
|
#5148 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jest to dla mnie bardzo trudna decyzja (nie wiem nawet jak mój TŻ na to zareaguje ). Bardzo pragnę dzidzi ale w tej sytuacji nie może,y jakoś tego pogodzić. Nie wiem czy to słuszna decyzja ale im dłużej będziemy odkładać przeprowadzkę w czasie tym więcej teściówa bedzie wymyślać niestworzone rzeczy, żeby synka przy sobie zatrzymać. Mam dość tego. I my sie męczymy i ona również, a najbardzij mi smutno z powodu tego, że mój TŻ musi na to wszystko patrzeć. On powie mamie co o niej myśli, wydrze się na nią i wogóle ale ja tak nie potrafie się odzywac jak on i duszę to w sobie, co później jak się nazbiera ląduje na mężu. Dzięki za zrozumienie.NApewno zabezpieczać się specjalnie nie bedziemy bo to nie w naszym stylu. Jakby dzidzi sie pojawiła to płakać też nie będziemy ale sam fakt, że narazie odkładamy ten plan na później. zerknijcie na to http://www.allegro.pl/item169504115_...my_zobacz.html
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-05 o 10:25 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#5149 |
|
Zakorzenienie
|
niesamowite te ubranka
aż przez chwile miałam ochotę je zamówić.
|
|
|
|
#5150 |
|
Wtajemniczenie
|
A tak apropos to ciekawe jak tam misia Agacia a co u Ciebie? Jukolku a Ty podkurowałaś się troszkę?
|
#5151 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki juz piszę bo zje Was ciekawość
No cóż temp nadal 37 a więc zgodnie z planem poszłam i zrobiłam betę, wyniki w środę, ale moge jutro zadzwonić bo może już jutro uda im się dostarczyć. Teraz nie pozostaje mi nic innego tylko czekać. Ale niestety poranek miałam do bani. Budzik, który miałam nastawiony na 7 nie zadzwonił obudziałam sie sama o 7:45 a chciałam zdążyć na 8 do przychodni by wejść do laboratorium zanim wszystkie babcie i dziadki przyjdą, niestety w tej sytuacji bylam w przychodni na 8:15 o 8:30 pani dopiero zaczeła pracę, więc ja weszłam na 8:45 byłam juz zła głodna i kręciło mi się w głowie, poleciałam szybko na tramwaj, bo o 9 to ja powinnam być w pracy a jadę 45 minut. Oczywiście do pracy dojechałam dobrze po 9:30 weszłam rozebrałam się i zasłabłam Koleżanka z pokoju powiedziała, ze jestem bardzo blada a ja osunełam się jak długa no i co wypisałam wniosek o dzień urlopu, przyjechałam do domku właśnie zjadłam i położę sie odpocząć. Tego się niestety nie spodziewałam, ale stres, głód, i pobranie krwi zrobiły swoje. Nadal bardzo kręci mi się w głowie, ale zajrzałam do Was bo wiedziałam, że pewnie czekacie na wieści ode mnie
|
#5152 |
|
Wtajemniczenie
|
misia a zdażało ci się wczesniej omdlewać? Jejku do środy to nas chyba zje ciekawość
ale jesteśmy z Tobą i Ci kibicujemy A teraz odpoczywaj kochana i najedz się pożądnie, żebyś nabrała duzo sił
|
#5153 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie bez zmian dzis mialam testowac ...
a mi dalej nie chce spasc calkiem goraczka,jestem oslabiona nie moge dlugo stac bo mam wrazenie ze zaraz zemdleje,katar mam ze nawet nie czulam smaku torta ktory mamusia mi przyniosla,i zaczelam kaszlec... Poza tym moj Mis lezy w lozku bo go zarazilam i poszedl na 3 dni chorobowego.Do du ... wszytko.Dobrze ze tesciowa sie nami opiekuje ide dalej spac bo coz mi pozostalo gdybyscie zobaczyly ten nieporzadek w domu hihi Buziaki dla Was kochane trzymam kciuki
|
|
|
|
#5154 | |
|
Zadomowienie
|
nie mogę patrzeć na takie rzeczy
Cytat:
trzymam kciuki za wyniki
|
|
|
#5155 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu nigdy wcześniej się tak nie działo, nigdy do tej pory, nie zemdlałam, tzn raz, ale to gdy miałam wypadek samochodowy a to się nie liczy. M@dziu nie dziękuję za kciuki. Już sobie pojadałam kanapeczki teraz teściowa mi budyń zrobiła więc jem i leżę i odpoczywam
|
#5156 |
|
Wtajemniczenie
|
to ja już nic nie mówię, zeby nie zapeszać
misia my z jednego roku jesteśmy
|
#5157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#5158 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu z tego samego roku tylko ja troszkę starsza bo ze stycznia
już mi troszkę lepiej pospałam troszkę w główce się już tak nie kręci, ale jeszcze czuję, ze jestem licha, więc idę dalej leżeć dzięki kochane za dobre słowa
|
#5159 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
misiu -moze to nie zgłodu zaslabłaś trzymam mocno kciuki za twoje wyniki Jukolku biedulko ale was chorobsko łaplo U mnie bez zmian nadal brzuch kluje i te cholerne wzdęcia nie ustepują czuje sie jak balon, tempka tez sie nic nie zmieniła nadal 37.1' jedyne co odtatnio zauwazyłam to to ze ciagle chce mi sie plakac z byle powodu - nawed łzy mi popłynely jak ogladałam kolezanki wesele. A dzis dostałam jakis nerwów - przyjechal wujek z wnuczką i tesciowa zaczela swirowac ( mała ma dopiero 6 miesięcy ) - i pozniej łazila za mna i mi dogadywała głupio ... wzielibyscie sie wkońcu postarali o takie... " a ja sie zdenerwowałam bardzo (to tez taki dziwny odruch ) i powiedzialam zeby sie sama postarala jak tak bardzo jej zalezy
|
#5160 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

Dziewczynki a czy na betę trzeba iść na czczo???

ale to nic - moze kiedys sie przyda choc praktycznie wcale nie wyglada jak ciazowa
adatka ~~ @-11.02 testowanie ok.08.03/Sławków

a tak bardzo wszystkie czekalysmy ze wam sie uda.. madziu wspolczuje bolesnej @.. bardzo bardzo bardzo

ale jesteśmy z Tobą i Ci kibicujemy