![]() |
#5131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
Adatko może jeszcze nie wszystko stracone
![]() M@dziu współczuję niestety widocznie tak musiało być, ja takie katusze z bólu przeżywałam co miesiąc niestety przy endo miesiączka to istny horror. Bardzo boję sie zawodu, bardzo ![]()
#5132 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem rozumiem cie -naprawde mozna zwariowac na tym punkcie ale tez jestem swiadoma tego ze ta obsesja moze sie przerodzic w ciaze urojoną - i tak staram sie odpedzac niektore zachowania i mysli. Ja tez mam sukienke ciazowa ale kupilam ja nieswiadomie - zobaczylam fajna kiecke na lato i w miare tania byla wiec co mi tam -a za jakis czas przegladalam ciuchy na allegro patrze a tam moja kiecuszka w ciuszkach ciazowych ![]() ![]() Trzymam kciuki zeby wam sie udalo i wszystko skończylo sie jak najlepiej i najpiekniej ![]() pozdrawiam cie cieplutko ![]() Fajny awatarek ![]()
![]() |
#5133 |
Zakorzenienie
|
" Kapuściane pole " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Są dwie kreski: // ![]() ![]()
#5134 |
Zakorzenienie
|
madziu adatko
![]()
#5135 |
Zakorzenienie
|
m@gd@len@ - uda sie nastepnym razem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5136 |
Raczkowanie
|
Dobry wieczor
![]() bardzo rzadko wpisuje sie na Nasz wateczek, ale codziennie go podczytuje ![]() ![]() ![]() ![]() A we wtorek wybieram sie do gina zeby ustalic dalsze plany dzialania.Normalnie nie moge sie juz doczekac! Przyznam sie Wam,ze bardzo licze na mojego gina ( poszlam do niego pierwszy raz w styczniu z polecenia kolegi z pracy-jego zona jest w ciazy, blizniaczej ![]() ![]() A,ze kobietka miala jeszcze wieksze problemy niz ja...jestem wiec nastawiona bardzo optymistycznie. |
![]() ![]() |
![]() |
#5137 | |||
Zakorzenienie
|
Próbować do skutku!!!!!!!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-04 o 19:25 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5138 |
Zakorzenienie
|
wiem madziorku -narazie sie nie poddaje
![]() Trzymajcie kochane kciuki ![]()
#5139 |
Raczkowanie
|
to znowu ja
![]() nie nie robilam badan,nie mieszkam w Polsce i jakos nie mam zaufania do "obcych" lekarzy Mysle ze przyczyną poronienia mogl byc ogromny stres jaki w tym czasie przezywalam. Nie wiedzialam ze jestem w ciąży a w pracy szef co chwile strzelał takiego focha ze nie wiedzialam na czym stoje ,do tego zatrudnil nową dziewczyne i bylam świecie przekonana ze ona wejdzie na moje miejsce a ja wylece ![]() Moj mąz widząc jak ja to wszystko przezywam, jak placze ,jak trzesą mi sie rece chcial zebym sama zrezygnowala z pracy ... Teraz jest juz dobrze,ta nowa niedlugo odchodzi,a ja zostaje. Pracowitosc i odpowiedzialnosc Polki zostala nareszcie doceniona..... |
![]() ![]() |
![]() |
#5140 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#5141 | |
Wtajemniczenie
|
Witajcie Słoneczka w ten piekny słoneczny dzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że tak z innej beczki ale musiałam to wyrzucić z siebie ![]() Madziorka cieszę się, że jest dobrze i zastrzyk zadziałał. Do roboty i niech się wykluwają te kapustki wreszcie ![]() Celka to fajnie, że to nic strasznego ale pilnuj tego ![]() Magdalenko i jak? Wiesz jaka jestem ciekawska ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-05 o 08:21 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5142 |
Zakorzenienie
|
Witak Kindziu, u nas też jest przepiekne słońce aż wstałam o 7.00 rano bo szkoda było mi dnia i odrazu wybraliśmy się z Reksiem na godzinny spacer. Teraz wcianam sniadanko przy kompie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5143 |
Zakorzenienie
|
misia - i jak poszlas dzis na bete? z tego co pamietam mialas dzis robic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5144 |
Wtajemniczenie
|
Oj, mi się bardzo podoba to stwierdzenie
![]() Magdusia ![]() JA też się zastanawiam nad zawieszeniem starań. Raz, że mam już powoli dość tego sledzenia i wariowania a dwa mieliśmy ostatnio przejścia z teściową. Masakra. Ale za to wreszcie dotarło do mojego kochanego męża, na którego byłam od ostatnich kilku ms bardzo wściekła z tego powodu, że najwyższy czas przeciąć pępowinę z mamusią. Ja mam już dość jej humorów (nie będę pisać szczegółów bo szkoda słów). Doszliśmy do porozumienia i postanowiliśmy kupić kawalerkę. Jeszcze nie teraz, ale w najbliższym czasie. Teraz będziemy sumiennie odkładać każdy grosz, poproszę też rodziców i dzidków, żeby coś przyskładali, żeby nam porzyczyć kasy a resztę może uda nam się zaciągnąć w banku. Senk w tym, że my pracujemy na czarno bo w tedy nie byłoby problemu z wzięciem kredytu hipotecznego. Może się to wkrótce zmieni ale nie wiadomo. JA już na głowie staję i myślówki mi się włączają jak to zrobić, żeby było dobrze i szybko. Dlatego dzidzie odłożymy na później bo wtedy czas składania kasiurki znacznie by się wydłużył. O odłożeniu starań z mężusiem jeszcze nie rozmawiałam ale muszę to zrobić jak najszybciej. Jeszcze od Was nie będę uciekać bo zabardzo myślę o Was ale powoli zaczynam przyzwyczajać się do myśli o przerwaniu starań. Ja kibicuje Wam nadal i trzymam mocno kciuki. A Wy trzymajcie kciuki za nas, żebyśmy mogli jak najszybciej rozdielić się z teściową
#5145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5147 |
Zadomowienie
|
witajcie.
![]() moje samopoczucie takie sobie. nie jest w sumie tak źle. ![]() od raa iedzę i pize pracę mgr. wzięłam na to 5 dni urlopu i mam zamiar najdalej za tydzień wysłać tą pracę do promotorki. całą moją energię skierowałam na tę sprawę. ![]() mam nadzieję, że tż dotrzyma słowa i zrobi badanka w tym tygodniu. ![]() ![]() dziewczyny dzięki za głasie i przytulasy. wiem że doskonale wiecie co czuję dlatego to że o mie pamiętacie jest takie cenne dla mnie ![]() Adatko trzymam kciuki nadal. nie wymyslaj skutków luteiny. wierzę, że to fasolka się rozpakowuje. ![]() aha poproszę o zmianę na polu. @-04.03/testowanie po 30.03/ Chojnów bez zmian ![]() może tym mcu moja kapucha obrodzi hehie ![]() miłego dnia kochane ![]()
![]() |
#5148 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jest to dla mnie bardzo trudna decyzja (nie wiem nawet jak mój TŻ na to zareaguje ![]() NApewno zabezpieczać się specjalnie nie bedziemy bo to nie w naszym stylu. Jakby dzidzi sie pojawiła to płakać też nie będziemy ale sam fakt, że narazie odkładamy ten plan na później. zerknijcie na to http://www.allegro.pl/item169504115_...my_zobacz.html
Nowosądeczanki Nasze pragnienia zawsze się modlą, Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-03-05 o 09:25 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5149 |
Zakorzenienie
|
niesamowite te ubranka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5150 |
Wtajemniczenie
|
![]() A tak apropos to ciekawe jak tam misia Agacia a co u Ciebie? Jukolku a Ty podkurowałaś się troszkę?
#5151 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki juz piszę bo zje Was ciekawość
![]() ![]() ![]()
#5152 |
Wtajemniczenie
|
misia a zdażało ci się wczesniej omdlewać? Jejku do środy to nas chyba zje ciekawość
![]() ![]() A teraz odpoczywaj kochana i najedz się pożądnie, żebyś nabrała duzo sił ![]()
#5153 |
Zakorzenienie
|
A u mnie bez zmian dzis mialam testowac ...
![]() ![]() ![]() Buziaki dla Was kochane trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5154 | |
Zadomowienie
|
nie mogę patrzeć na takie rzeczy
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki za wyniki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#5155 |
Zakorzenienie
|
Kindziu nigdy wcześniej się tak nie działo, nigdy do tej pory, nie zemdlałam, tzn raz, ale to gdy miałam wypadek samochodowy a to się nie liczy. M@dziu nie dziękuję za kciuki. Już sobie pojadałam kanapeczki teraz teściowa mi budyń zrobiła więc jem i leżę i odpoczywam
#5156 |
Wtajemniczenie
|
to ja już nic nie mówię, zeby nie zapeszać
![]() ![]()
#5157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5158 |
Zakorzenienie
|
Kindziu z tego samego roku tylko ja troszkę starsza bo ze stycznia
![]()
#5159 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny
![]() misiu -moze to nie zgłodu zaslabłaś ![]() ![]() ![]() Jukolku biedulko ale was chorobsko łaplo ![]() ![]() U mnie bez zmian nadal brzuch kluje i te cholerne wzdęcia nie ustepują czuje sie jak balon, tempka tez sie nic nie zmieniła nadal 37.1' jedyne co odtatnio zauwazyłam to to ze ciagle chce mi sie plakac z byle powodu - nawed łzy mi popłynely jak ogladałam kolezanki wesele. A dzis dostałam jakis nerwów - przyjechal wujek z wnuczką i tesciowa zaczela swirowac ( mała ma dopiero 6 miesięcy ) - i pozniej łazila za mna i mi dogadywała głupio ... wzielibyscie sie wkońcu postarali o takie... " a ja sie zdenerwowałam bardzo (to tez taki dziwny odruch ) i powiedzialam zeby sie sama postarala jak tak bardzo jej zalezy ![]() ![]()
#5160 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:40.