|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1351 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Ta co do studentów, chcieliśmy wynająć mieszkanie - ale pani tak bardzo kręciła nosem OLABOGA STUDENCI O BOŻE O JEZUSIE O MARYJKO O CHRYSTUSKU O JÓZEFKU O ŁAZARZKU O JUDASZKU O PAWEŁKU O MARIO MAGDALENO O NIEBIOSA O ALLAHU
że skończyłam rozmowę szybciej niż zaczęłam nawet nie mówiąc dalej... |
|
|
|
#1352 | |
|
Raczkowanie
|
http://www.4se.waw.pl/2012/08/paulo-coelho-swieta-swieta-i-po-swietach/
![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1353 | |
|
beach please
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1355 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak z moim M. w czasach przed zaręczynami szliśmy wynajmować mieszkanie, to babka do nas: "czy chcecie wziąć ślub? bo jak tak, to wam nie wynajmę
---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- Cytat:
Przy okazji...dziwią mnie ludzie, którzy marudzą, że obcy oglądają ich galerię. Przecież samemu się określa, kto może nasze zdjęcia oglądać?
|
|
|
|
|
#1356 |
|
Konto usunięte
|
Ano spoko też to spotkałam..
-państwo są małżeństwem? nie...? :/ trafiłam w końcu na właścicielkę która ma to totalnie w nosie bo mieszka hen hen daleko a mieszkanie dostała w spadku i musi po prostu coś z nim zrobić ;p |
|
|
|
#1357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, lepiej sobie popsioczyć jaką się jest interesującą i nagabywaną osobą
|
|
#1358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i z całą pewnością nie mieli nawet Coelha w rękach i nigdy tego nie czytali, a opierają się jedynie na opinii innych ludzi, którym ten autor się nie podoba, bo jest banalny
|
|
|
|
|
#1359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Apropo mieszkań, jestem na studiach 1,5 roku a zmieniałam mieszkanie już 4 razy (+ w wakacje nie mieszkałam w tym mieście). I teraz też już najchętniej bym zmieniła..
|
|
#1360 |
|
Konto usunięte
|
Ja zmieniam drugi raz, tzn aktualnie się przenoszę... Mam nadzieję że teraz już na stałe ;p
|
|
|
|
#1361 |
|
Zakorzenienie
|
Przecież, jak się chce, to nikt prócz nas nie będzie mógł niczego zobaczyć, ewentualnie najbliższe osoby, albo rodzina. Wszystko jest kwestią gmerania w funkcjach.
Co do wynajmującej babki. Jeszcze rozumiałabym jej niechęć do pary w związku nieformalnym...ale ona nie chciała właśnie pary w związku formalnym. Poza tym... co ludzi to boli, w jakim kto jest związku? Co za różnica? Odnośnie błędów ortograficznych. Znajomy ze studiów kiedyś na egzaminie wszędzie pisał zboRZe. Był to jakiś egzamin z rolnictwa czy czegoś takiego. Zadowolony opowiada, że tak napisał a wszyscy... ej ale tak się nie pisze. Znajomy się zdziwił, że jak to? On tak cały czas pisze. |
|
|
|
#1362 | |
|
beach please
|
Cytat:
![]() po pierwsze, nic nie pisałam o tym, że ktoś ogląda lub (i) lajkuje moją galerię po drugie, nie wymyślam, że olaboga, jaka ja jestem nagabywana. wyrazilam jedynie zdziwienie, że ktoś subskrybuje posty zupełnie obcej sobie osoby
|
|
|
|
|
#1363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty pisałaś tylko o subskrybentach. Może mylnie, ale odniosłam wrażenie, że dziwi cię to/przeszkadza, że ktoś cię subskrybuje, a taką opcje da się zablokować. wjo. o galerii nic nie mówiłaś.
|
|
#1364 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a traktowal on wlasnie o EIC Cytat:
![]() Zawsze mnie rozwalaja memy z niby madrosciami Coelho ![]() Co mnie ostatnio zdziwilo? Baba w kolejce do kasy do 10 produktow, ktora w wozku miala spoooro ponad te 10 produktow, wszyscy ludzie za nia sie wkurzali, a gdy moj TZ (z ktorym stalismy bezposrednio za nia) powiedzial jej, ze to kasa do 10 produktow, ona odpowiedziala... "Już nie." Ciekawe podejscie
|
|
|
#1365 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ludzie namiętnie wrzucali na fb czy inne portale cytaty Koelio i byli tacy ąę. Więc ludzie zaczęli się z tego naśmiewać i wrzucają cytaty "Święta, święta i po świętach" ponieważ są równie odkrywcze jak inne słowa Koelio. "A skoro nie można się cofnąć, trzeba znaleźć najlepszy sposób, by pójść naprzód." "Jedz wtedy, gdy jest pora posiłku, a kiedy wybija godzina marszu, idź." "Bóg odsłania przyszłość niesłychanie rzadko i tylko wtedy, kiedy została zapisana po to, by odmienić jej bieg." "Jest tylko jeden sposób nauki. Poprzez działanie." "Najważniejsze jest to, kim jesteśmy i kogo kochamy, a nie to, co posiadamy." "Strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie." "A zatem patrzymy na siebie z oddali i kochamy się wzajemnie. Ja daję jej ciepło i życie, a ona daje mi rację bytu." - powiedziało słońce o ziemi. "Czasem trudno utrzymać w ryzach strumień życia." Głębię tu widzę taką, że aż boję się czytać bo a nuż spadnę. I właśnie równie głębokie były te memy. Celowo. ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
I Koelio też czytałam, 1,5 książki. Po pierwszej chciałam dać drugą szansę, bo może akurat źle trafiłam. Drugiej nie mogłam skończyć. Memów nie tworzę ale lubię się z nich pośmiać jak są trafne. Edytowane przez 201604190949 Czas edycji: 2013-01-08 o 00:05 Powód: przecinek gdzieś sp... uciekł |
||
|
|
|
#1366 |
|
Konto usunięte
|
Lepiej ruszać naprzód niż do tyłu cofać się
Laptop bez baterii jest jak kobieta na smyczy Komputer bez internetu jest jak syrenka - od pasa w dół atrakcyjna ale z dołem nic nie zrobisz Rower ma dwa pedały aby jechać do przodu ma też dwa drągi by się zatrzymać Jeśli pod górkę wbiegasz szybko to w dół się już będziesz turlać i takie inny, moja twórczość ale myślę że w klimacie właśnie tych mądrości. ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Jedz wtedy gdy dają, bo jak nie dają to nie ma co żreć No niestety to się stało takim... symbolem kiczu, tak jak disco polo ;-p |
|
|
|
#1367 | ||
|
beach please
|
Cytat:
owszem, dziwi mnie, że ktoś mnie subskrybuje ale szczerze mówiąc nie "zagłębiałam się" w temat, tzn jak to zablokować, zwyczajnie z braku czasu (odkryłam to całkiem niedawno) co do udostępniania galerii - dziwi mnie to bardzo, przecież ludzie wrzucają na fejsa zdjęcia małych dzieci oraz różne inne, które raczej nie powinny być oglądane przez obce osoby ![]() ---------- Dopisano o 00:06 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do disco polo....tak się wszyscy śmieją za jakoś znają "jesteś szalona", nie mówiąc o ostatnim hicie "ja uwielbiam ją..." |
|
|
|
|
#1369 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(żeby nie było, gdyby nie FB, nie wiedziałabym, co to te demotywatory )O tym Grayu mówicie? http://www.dobreksiazki.pl/a2258-john-gray.htm
|
|
|
|
|
#1370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1371 |
|
jestę wieszczę
|
Ja uwielbiam disco polo i się do tego wprost przyznaję. Najbardziej kocham zespół Boys
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#1372 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1373 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Temat na czasie, więc się sprzedaje. |
|
|
|
|
#1374 |
|
jestę wieszczę
|
Ja akurat lubię książki, w których muszę sobie pewnych rzeczy poszukać sama, których znaczenie, ukryte, uniwersalne prawdy nie leżą na talerzu, ale po czytaniu "przywalą mi przez łeb" całym bogactwem swoich ukrytych wątków, domyślnych tez. Jak gdzieś jest wyłożona kawa na ławę, to ja podziękuję. Dlatego też mam problem z Coelho, ale wolę jak ludzie czytają to, niżby nie czytali wcale.
Jedyne co mnie uwiera to fakt, że znam kilka osób, które piszą naprawdę dobrze i nikt nie chce wydać ich powieści, bo po prostu by się nie sprzedały. Smutne, ale ludzie nie lubią się przemęczać w szukaniu w książce treści i znaczeń. Coelho to taki McDonalds wśród książek. Nażryj się szybko, acz niezbyt treściwie. Oczywiście to moja subiektywna opinia.
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
|
|
|
#1375 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Wyjść? Nie da się uciec
|
|
|
|
|
#1376 |
|
jestę wieszczę
|
|
|
|
|
#1377 | |||
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czas na botoks ![]() Tacy właściciele najlepsi- o ile nie mają na miejscu kogoś do pilnowania..
|
|
#1378 |
|
Konto usunięte
|
Oh tak! Don! Do it! <3
|
|
|
|
#1379 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
|
|
#1380 |
|
Wielce Szanowna Pani
|
Kiedyś przeglądając ze znajomymi allegro, dla żartu wpisaliśmy w wyszukiwarkę "spSZedam". O zgrozo, były takie aukcje. Jedna nawet opiewała (niedokładnie ale sens zachowany):
"Witam, mam na spszedasz auto XXX z roku... , cały lub na części gdyby ktoś potszepował. Dzwonić na XXXX" Nigdy nie wiadomo czego możesz potszepować!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.