Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012 - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 04:26   #871
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Też tak sądzę! Zaraz po moim oczywiście
Nie nie ;D jeszcze moj w kolejce jedt :p
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 04:52   #872
Asiuulka89
Zakorzenienie

No i ptzeczytane dzisiaj sie nie odnióse do wszystkich tylko to co zapamiętałem

Gda ty szczesciaro zazdroszczam

Wszystkie dzieciaczki sluczne i super zdjecia Tamlin z dzieciaczkami

Chyba tyle zapamiętałam. Zmęczona jestem wiec czas na spanie za chwile pewnie Konczi wstanie
Stary 2013-01-08, 06:59   #873
Konczita
Zakorzenienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

dobry dzień mamuśki

Asiulka bawcie się dobrze! a później daj nam porcję fot byśmy zażyły tego słoneczka troszkę ...

jestem nie wyspana .. dość że wczoraj fatalny dzień to ja pół nocy siedziałam przy duśce i obserwowałam czy wszystko jest ok, spać się nie dało, zasnęłam po 2 ale o 5 już na nogach ...

dopadło mniej jakieś zimowe przesilenie albo za dużo informacji o choróbskach i tym podobnym ..

Zuzanka jest śliczna ...

nadrobiłam ale jakoś nawet się cytować nie chce ... mam kolejny zły dzień

---------- Dopisano o 06:59 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość

Chyba tyle zapamiętałam. Zmęczona jestem wiec czas na spanie za chwile pewnie Konczi wstanie

Wyśpij się Asiu .. wypocznij naładuj akumulatory ... aktywny czas przed Tobą no i aktywny za ...

dzisiaj to nie spalam tylko drzemałam i sprawdzałam mojego aniołeczka czy wszystko ok ...

potrzebuje dawki dobrych chwil w mej rodzinie .. niech ktoś zafasolkuj,e niech ktoś znajdzie prace , niech wyniki badań będą pozytywne - niech coś pozytywnego nas ogarnie !
13.08.2012 godz 15:01
2532g i 50 cm naszej miłości
[*] .. dzieli nas już tylko czas ...
Konczita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 07:06   #874
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

Wyśpij się Asiu .. wypocznij naładuj akumulatory ... aktywny czas przed Tobą no i aktywny za ...

dzisiaj to nie spalam tylko drzemałam i sprawdzałam mojego aniołeczka czy wszystko ok ...

potrzebuje dawki dobrych chwil w mej rodzinie .. niech ktoś zafasolkuj,e niech ktoś znajdzie prace , niech wyniki badań będą pozytywne - niech coś pozytywnego nas ogarnie !

i moje dziecko które sobie poranną drzemkę urządziło ....
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 201301084734.jpg (118,4 KB, 48 załadowań)
Stary 2013-01-08, 07:09   #875
kaczuszka69
potworkowa

będziemy chyba zamawiać wizytę domową, bo lekarka wczoraj nie odebrała ani telefonu w gabinecie, ani komórki, ani stacjonarnego pojechałybyśmy z mamą do ośrodka, ale mama się boi jeździć, mamy dwójkę dzieci na opiece (Oliwka i moja siostrzenica, a ona jest zdrowa) i nie chcę ryzykować...

Mysza

-15kg

kaczuszka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 07:53   #876
kraven
Zakorzenienie

Cześć.

Gda no to mieszkanie na pełnym wypasie. Gratuluje

Asiulka wypoczywajcie ile wlezie bo u nas dzisiaj -5 stopni.

TŻ wyprawiony do pracy, Jasiu śpi więc i ja jeszcze się też zdrzemnę.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:13   #877
zielona1911
Zakorzenienie

Asiulka i Gda zazdoszcze

a dzisiaj taki dupiaty dzien,sama niewiem co z soba robic. Tz siedzial 3 tygodnie w domu na wolnym i w nocy pojechał na Słowacje i wroci wieczorem i z kim ja bede sie dzis kłucic? umre z nudów
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:22   #878
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Asiulka i Gda zazdoszcze

a dzisiaj taki dupiaty dzien,sama niewiem co z soba robic. Tz siedzial 3 tygodnie w domu na wolnym i w nocy pojechał na Słowacje i wroci wieczorem i z kim ja bede sie dzis kłucic? umre z nudów

ja też chcę na słowację .. do liptovskiego .. o tak tak tatralandia mi się teraz zamarzyła
Stary 2013-01-08, 09:30   #879
m_moni
Zadomowienie

Dzień dobry
Maja już 3 noc pod rząd zasypia o 21/22 i wstaje o 7
oby tak już zostało na stałe
wczoraj byliśmy u lekarza na szczepieniu, dzielnie to zniosła, waży 5780
nadrobię Was później
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:30   #880
tamlin111
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Mój typ w nocy był nie nażarty.
Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
a jak juz o tym glutenie mowa to mnie zastanawia jedno. bo te sloiczki obiadkowe na potem wiekszosc ma w sobie gluten, tylko nie pisze ile oczywiscie. my mamy zaczac od 2-3g...wiec jak dam ten sloiczek to potem normalnie kasze manna do mleka te 2-3 g? czy mniej? a ile mniej? bo jak np zje tylko polowe sloiczka ?
Kasiu gluten jest w niektórych słoiczkach, jest to dokładnie opisane. W tych początkowych nie ma.

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość
również mówię dobranoc
a na koniec dnia kilka zdjęć - znów dopadła mnie wena
Śliczniutka

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość
Tamlin dzięki za odp w sprawie ziemniaka Tak właśnie się zastanawiałam czy mogę podać takiego kupnego. Bo z marchewą musze poczekać to może chociaż pyrka
Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
a ziemniaka czym rozdrobnisz?
Odnośnie ziemniaka. Nie polecam. Ugotowałam, podziubałam widelcem, dolałam swojego mleka aż zrobiła się taka ciapka. No ale Mati się dławił nim. Niewiem może za lepkie to. Wyrzuciłam, bo się bałam mu dawać.

Cytat:
12 godzin samolotem było naprawdę udane. Kolyska zdała egzamin dzieci grzeczne tyle ze ja nie śpię od 5 rana a u nas dopiero 21 Jasiek jyz spi dałam mu viburcol bo jednak dzisiaj miał duzo wrażeń niech sie wyspi. Koło pokoju mamy amfiteatr wczesniej była Zumba a teraz leci normalnie muzyka i na balkonie jak siedzę przy piwko to masakra mozna die bawić basen mamy zaraz koło naszego budynku do morza jakiejś 500 m bo nasz hotel usytuowany najdalej wiec musimy przejść przez jeszcze jeden hotel ale Zuzi do szczęścia potrzebny jest basen tylko teraz jest 25 stopni sukienki wypakiwane od jutra die stroimy
Buziaki ide czytać ;D
Ale zazdroszczę ciepełka.
Stary 2013-01-08, 09:37   #881
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Dzień dobry kochane u nas wróciła stara rutyna Starsza do przedszkola odprowadzona potem odbviór, później zajęcia

Sonia robi postępy, wczoraj przy jej marudzeniu usłyszałam coś na kształt mma-mmma do tego potrafi sama chwilę posiedzieć będąc delikatnie podtrzymywana.

Dziewczyny oświećcie mnie, tydzień temu Sonia yła niewyraźna, i dzień później pojawił się katarek, który zniknął po 3 dniach. Ale zastanawia mnie jedna, na górnym dziąśle w okolicy kłów, ma taka kulkę białą, przypominającą kość (twarda jest) i teraz nie wiem co to za ustrojstwo czytałam o czymś takim jak perły Epsteina, które samoistnie znikają i właśnie mogą przypominać zęby).

Jutro jadę do Gl, do pracy, złożyć wniosek o te kolejne 4 tygodnie plus urlop (powrót do pracy 4 marca - w 16 rocznicę śmierci mamy TZ) i może wezmę małą ze sobą pokazać się z nią. Bo od porodu nie byłam w pracy się pokazać. Ale jakoś szczerze nie tęskniłam za tym.

---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Witaj w klubie, ja miałam wrażenie, że dzisiaj w nocy nic innego nie robię tylko karmię, do tego śniło mi się że w łóżku mam takie dwie Sonie i że najpierw jedną karmię a potem drugą - efekt jestem meeega zmęczona :ziewa:

Cytat:
Odnośnie ziemniaka. Nie polecam. Ugotowałam, podziubałam widelcem, dolałam swojego mleka aż zrobiła się taka ciapka. No ale Mati się dławił nim. Niewiem może za lepkie to. Wyrzuciłam, bo się bałam mu dawać.
Sonia po ziemniaku miała odruch wymiotny, natomiast jabłuszko wcinała, aż jej się uszy trzepią, do tego stopnia, że zabiera mi łyżeczkę i tak ją ze smakiem memla że hej

Dzisiaj przetestujemy marchewkę, jabłuszko oraz kaszka ryżowa z mlekiem po 4 mcu przyjęły się, bo mała robi zdrowiutką kupkę i żadnych wysypek i sensacji brzuszkowych

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:39   #882
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

ja też chcę na słowację .. do liptovskiego .. o tak tak tatralandia mi się teraz zamarzyła
on pojechal do Bratysławy
Stary 2013-01-08, 09:41   #883
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Asiulka i Gda zazdoszcze

Zielona - jesteś mega jak to się mówi dzień bez kłótni dniem straconym.

U nas jakby coś się ociepla na froncie, i pierwszy raz od dobrego pół roku śnił mi się TZ w dobrym świetle, że mnie za rękę trzymał i głaskał i był miły. Bo wcześniej śniły mi się koszmary z nim związane i ogólnie czułam od niego taką mega negatywną energię - autentycznie.

ks. Jan Twardowski
Stary 2013-01-08, 09:41   #884
Asiuulka89
Zakorzenienie

Bafi ja nie mam pojęcia o tej goli. Zuzia jak zabkowala to zawsze miała katar

No i koniec spania Jasiu wyspany bo przecież u nas 9 nue gadam z nim mam nadzieje se jeszcze zasnud
Stary 2013-01-08, 09:44   #885
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Cytat:
Bafi ja nie mam pojęcia o tej goli. Zuzia jak zabkowala to zawsze miała katar

No i koniec spania Jasiu wyspany bo przecież u nas 9 nue gadam z nim mam nadzieje se jeszcze zasnud
Za tydzień idziemy na szczepienie to pani doktor obejrzy zobacze co powie. Ale widzę, że na dole dziąsło w okolicy kła zaczerwienione i jak np bawi się moją ręką to jak włoży mojego palca sobie do buzi, to jak ją masuję w tym miejscu to zadowolona jest. Starszej pierwszy ząbek pojawiła się jak miała skończony rok i tydzień - Sonia chyba szybciej te zębiszcza mieć będzie,

ks. Jan Twardowski
Stary 2013-01-08, 09:46   #886
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Zielona - jesteś mega jak to się mówi dzień bez kłótni dniem straconym.

U nas jakby coś się ociepla na froncie, i pierwszy raz od dobrego pół roku śnił mi się TZ w dobrym świetle, że mnie za rękę trzymał i głaskał i był miły. Bo wcześniej śniły mi się koszmary z nim związane i ogólnie czułam od niego taką mega negatywną energię - autentycznie.
haha nie no moze przesadziłam,nie kłucimy sie az tak często ostanimi czasy. Ale jakos tak nudno,przyzwyczailam sie ze siedzi caly czas przed kompem a ja robie mu kanapki
Stary 2013-01-08, 09:49   #887
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katiem Pokaż wiadomość

Iwa pisałaś o przespaniu nocy. Mój starszy synek pierwszy raz przespał całą noc dopiero po skończeniu roku
NO to mnie pocieszyłaś Chociaż dziś było lepiej. Wstała o 23, pobawiła się godzinę i zasnęła z nami w łóżku to ją przeniosłam do łóżeczka. Spała do 3 (!!!) , gdzie normalnie obudziłaby się o 1. Potem pobudka o 5:30, 7 i wstałyśmy o 8:30.

Cytat:
Napisane przez aga_ton Pokaż wiadomość
Iwa, bardzo fajne krzesełko do karmienia. też je zamówię
o ile starczy dla mnie, bo chyba sporo chętnych na nie
Powinnam mieć u tego sprzedawcy jakiś udział w zyskach

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Dziewczyny oświećcie mnie, tydzień temu Sonia yła niewyraźna, i dzień później pojawił się katarek, który zniknął po 3 dniach. Ale zastanawia mnie jedna, na górnym dziąśle w okolicy kłów, ma taka kulkę białą, przypominającą kość (twarda jest) i teraz nie wiem co to za ustrojstwo czytałam o czymś takim jak perły Epsteina, które samoistnie znikają i właśnie mogą przypominać zęby).
Ęj, Alicja ma tez takie coś na dziąśle. Pierwsze słysze tę nazwę, ale jak poczytałam to faktycznie może być to

Edytowane przez Iwa844
Czas edycji: 2013-01-08 o 09:52
Iwa844 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 09:52   #888
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
haha nie no moze przesadziłam,nie kłucimy sie az tak często ostanimi czasy. Ale jakos tak nudno,przyzwyczailam sie ze siedzi caly czas przed kompem a ja robie mu kanapki
A Ry nie powinnas miec troche wiecej ambicji?| niz robienie kanapek mężowi? kłótnie sa bezsensu i lepiej ich unikać
Stary 2013-01-08, 09:58   #889
katiem
Wtajemniczenie

hello
My dzisiaj bioderka.
Wieczorem chyba pojedziemy do lekarza bo Kubuś na kontrolę , a Paweł coś zaczyna nosem ciągnąć więc już wole zapobiec.

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
My mamy dwie kawalerki po 35m2, ale stwierdziliśmy, że z dzieckiem się nie zmieścimy. Wynajęliśmy je i za to wynajęliśmy to duże. No ale teraz nadarzyła się okazja i będziemy mieli jeszcze większe na stałe już.

Oczywiście, że śpi! Myślę, że będzie z nami spał jeszcze, bo mi po prostu wygodnie go karmić w nocy. I lubię z jednej strony być przytulona do męża, a z drugiej do synka

Ale zauważyłam, że tak bywa też u dziewczyn u nas na wątku, że pierwsze dziecko śpi z rodzicami, a z drugie już łatwiej do łóżeczka wrzucić na stałe. Chyba Katiem tak ma?

Wykończone. Bardzo wysoki standard. Jacuzzi i prysznic.
Tak jest też dlatego, że Paweł jako pierwsze i jedyne dzieciątko wtedy spał z nami. A potem jak się Kuba pojawił chodziło o to by nie czuł się odtrącony.

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Z tym spaniem w lozeczku to u nas zupelnie na odwrot. Olimpia spala w swojej kolysce od urodzenia, a Robik spi z nami. Ale to nie jest kwestia przezwyczajenia dziecka jak mi niektorzy probuja wmawiac, od urodzenia moje dzieci byly drastycznie inne pod kazdym wzgledem. Corka bardziej "niezalezna" sama sie umiala zajac i sama zasypiala od poczatku, synek przylepa i niezwykle towarzyski im kontaktowy. Juz po samym porodzie corka odlozona do lozeczka w szpitalu spala zadowolona, maly nawet nie dal sie odlozyc.

My tez na wiosne badz lato bedziemy dom kupowac i z Londynu sie wyprowadzac do Cambridge. Juz sie nie moge doczekac.

Ja tez tak jem. A w ciazy nie jestem. Zalozylam sobie spirale miedziana tym razem i mam na 10 lat spokoj.
Zgadzam się odnośnie charakteru dziecka. U mnie na odwrót - bo Paweł nie chciał spać w łóżeczku. raczej zasypiał przy cycu i potrzebował więcej bliskości. A Kubuś nie protestuje odłożony.

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nadrobię Was później

Cytat:
Dzień dobry.

Kasiu gluten jest w niektórych słoiczkach, jest to dokładnie opisane. W tych początkowych nie ma.

Śliczniutka

Ale zazdroszczę ciepełka.
to może by go tak zmielić blenderem?
No bo kurcze co ja mam teraz podać? marchewa odpada. A jak zacznę karmic tylko słodkimi owocami to obiadków mi nie ruszy.

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:04   #890
Asiuulka89
Zakorzenienie

Katiem zdrowka dla chłopców bodaj znac jak po wizycie moj przed wyjazdem delikatnie zaczął pociągać ale teraz słyszę jedt ok. Teraz tylko byc dobrych myśli
Stary 2013-01-08, 10:07   #891
katiem
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
NO to mnie pocieszyłaś Chociaż dziś było lepiej. Wstała o 23, pobawiła się godzinę i zasnęła z nami w łóżku to ją przeniosłam do łóżeczka. Spała do 3 (!!!) , gdzie normalnie obudziłaby się o 1. Potem pobudka o 5:30, 7 i wstałyśmy o 8:30.
hihi
W dodatku to się stało dopiero jak przeszłam na mm. Na cyca to budził się te 2 - 3 razy.

Dziewczyny pokażcie te dziąsełka pediatrze.

Bafi trzymam kciuki by było u Was coraz lepiej.

Gratuluję przeprowadzek. nieśmiało napiszę, że my też kombinujemy przeprowadzkę dlatego tyle harujemy teraz.

Asiulka grzej się I fakt, że zmiana czasu może nieźle namieszać

Przepiękne dzieciaczki mamy

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Katiem zdrowka dla chłopców bodaj znac jak po wizycie moj przed wyjazdem delikatnie zaczął pociągać ale teraz słyszę jedt ok. Teraz tylko byc dobrych myśli
W taki razie pakuję dzieciaczki i przylatuję do Ciebie
Już też tak się zastanawiam czy do wiosny nie zostawić Pawła w domu...

Pawełek

Kubuś
katiem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:12   #892
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
A Ry nie powinnas miec troche wiecej ambicji?| niz robienie kanapek mężowi? kłótnie sa bezsensu i lepiej ich unikać
nie no,nie tylko robie mu kanapki,kawe tez mu robie
Stary 2013-01-08, 10:13   #893
marzenka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez m_moni Pokaż wiadomość
Dzień dobry
nadrobię Was później
Tak jak Mój Maluch Szczęściary z Nas

Witam się. Wczoraj nadrabiałam bo przecież pędzicie jak szalone i jak już nadrobiłam zrobiłam się śpiąca i zasnęłam
Wczoraj byłam na szczepieniu ;/ Maks zniósł je baaardzo dzielnie, raz zapłakał ale za chwilkę był spokój za to w domu koło 19 dał nam popalić, płakał okrutnie i jak dostał butle o 21 tak zasnął do 6 rano

Waży 7600 dł. 62 cm obwód główki 41 i klaty 48 hihihi mam nadzieje, że nie będzie kurdupelkiem ;p
Pediatra powiedziała, że mam nie podawać wit d hmm.. można tak? Powiedziałam, że poprzednia lekarka przepisała mi mimo, że ma ją w mm a ta na to, że to jest błąd lekarski skoro dziecko je mm ;/ zwariować można. Przestane dawać a za miesiąc na kolejnym szczepieniu zobaczymy co będzie. Aaaa i mam jeszcze skierowanie na podcięcie wędzidełka językowego bo ma za krótkie. I to tyle..
Dziękuje za trzymanie kciuków
Stary 2013-01-08, 10:15   #894
Asiuulka89
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz ale Ty jestes po prostu niemożliwa

Katiem tez nad tym mysle ale maz mu powiedział ze nie mige trzymać jej tak długo w domu. Ale wiem ze jak ja puszcze to pi tygodniu nam znowu dwójkę chorych w domu. Oby wytrzymać do tej wiosny bedzie z górki.
Stary 2013-01-08, 10:17   #895
Lewek
Zakorzenienie

Dzień Dobry Dziewczynki!

Ja dziś o godz 6 obudziłam się w kałuży mleka Wprawdzie już o 3-ciej prawy cyc był nieźle napompowany, ale tak mi się nie chciało odciągać, że poszłam spać no i miałam rano. Wszystko mokre. Nie wiem co to się stało, oba cycki pełne.
Może dlatego, że mój dzieć jakoś mniej się budził, bo tylko o 3 i o 6, potem o 8 i dopiero teraz wstał Wprawdzie o tej 6 to trochę marudził i ja chyba w sumie już nie zasnęłam, wstałam na dobre o 8, a ten poszedł dalej w kimono.

Ok, lecę Was nadrabiać bo jestem hen daleko.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:18   #896
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Wybacz ale Ty jestes po prostu niemożliwa
Cytat:

Katiem tez nad tym mysle ale maz mu powiedział ze nie mige trzymać jej tak długo w domu. Ale wiem ze jak ja puszcze to pi tygodniu nam znowu dwójkę chorych w domu. Oby wytrzymać do tej wiosny bedzie z górki.
no przeciez sobie zartuje mam jakos dobry humor od rana bo wczoraj wyplata byla
Stary 2013-01-08, 10:21   #897
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witajcie wybierałybyście się z Maleństwiem na spacer w taką pogodę? Jest minus 8........ a ja sobie "obiecywałam" że jak jest mroźniej niż -5 to nie wychodzę hm....
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 10:24   #898
Konczita
Zakorzenienie

Cytat:

no to już ful ma .. więcej mu nie trza

Cytat:
Napisane przez marzenka1984 Pokaż wiadomość
Tak jak Mój Maluch Szczęściary z Nas

Witam się. Wczoraj nadrabiałam bo przecież pędzicie jak szalone i jak już nadrobiłam zrobiłam się śpiąca i zasnęłam
Wczoraj byłam na szczepieniu ;/ Maks zniósł je baaardzo dzielnie, raz zapłakał ale za chwilkę był spokój za to w domu koło 19 dał nam popalić, płakał okrutnie i jak dostał butle o 21 tak zasnął do 6 rano

Waży 7600 dł. 62 cm obwód główki 41 i klaty 48 hihihi mam nadzieje, że nie będzie kurdupelkiem ;p
Pediatra powiedziała, że mam nie podawać wit d hmm.. można tak? Powiedziałam, że poprzednia lekarka przepisała mi mimo, że ma ją w mm a ta na to, że to jest błąd lekarski skoro dziecko je mm ;/ zwariować można. Przestane dawać a za miesiąc na kolejnym szczepieniu zobaczymy co będzie. Aaaa i mam jeszcze skierowanie na podcięcie wędzidełka językowego bo ma za krótkie. I to tyle..
Dziękuje za trzymanie kciuków

za dzielnego Maxia ... i poleciał wagowo Niuniek .. rośnie w siłę
a i my mamy podawać wit D do 1 roku

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Duśka ma etap zabawy w łóżeczku .. nigdzie indziej nie chce .. bawi się po chwili marudzi daje jej kocyk i smoka a ta zasypia .. podrzemie budzi się i dalej zabawa .. i tak od rana tylko co chwile chce by ją odwrócić spowrotem bo tak się poprzekręca że pod przewijakiem co chwile się znajduje
Stary 2013-01-08, 10:26   #899
Sojka1990
Zadomowienie

Asiulka wypad na plaże a nie na wizażu pindo siedzisz!!!!!!

Maggie Zuzanka śliczna

☠☠☠☠a mać ucho mnie boli tak że aaaaaaaaaaaaaa
Czy ja kiedykolwiek wyzdrowieje się pytam ??!! już dwa tygodnie nosa zza drzwi nie wystawiam, no raz na ciuchu byłyam, ale to samochód- sklep-samochód i tyle mojego oddychania tym dupnym powietrzem.

Tamllin no bez jaj cycków tu na głównym wywalać nie będę
Stary 2013-01-08, 10:29   #900
zielona1911
Zakorzenienie

az tak zimno kurde a chcialam wyjsc z domu

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Konczita Pokaż wiadomość

no to już ful ma .. więcej mu nie trza

za dzielnego Maxia ... i poleciał wagowo Niuniek .. rośnie w siłę
a i my mamy podawać wit D do 1 roku

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Duśka ma etap zabawy w łóżeczku .. nigdzie indziej nie chce .. bawi się po chwili marudzi daje jej kocyk i smoka a ta zasypia .. podrzemie budzi się i dalej zabawa .. i tak od rana tylko co chwile chce by ją odwrócić spowrotem bo tak się poprzekręca że pod przewijakiem co chwile się znajduje
no widzisz,zawsze mu powtarzam z kim mu bedzie tak dobrze jak ze mną
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości