|
|
#2551 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2
Cytat:
Ja jestem ze Śląska i u nas jest dwór, a tak naprawdę to plac :P Idzie się na plac :P[/QUOTE] Ja jestem z dolnośląskiego i u nas jest na dwór, podwórko ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2552 |
|
Zakorzenienie
|
zbieram informacje na temat wozkow powiedzcie mi wiem ze pompowane kola sa chyba lepsze ( tak?) lepsze sa skretne czy nie? i czy jedne wieksze a drugie mniejsze czy tej samej wielkosci??
|
|
|
|
#2553 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kupuję mrożoną z hortexu i gotuję, smakuje podobnie jak świeża, tylko jest trochę jakby bardziej zwiotczała, ale cóż o tej porze roku świeżej się nie uświadczy. Polewam ją masłem z bułką tartą, troche to nie zdrowe, ale póki nic nie przytyłam to sobie pozwalam Mnie nie wchodzą żadne surowe warzywa, mój żołądek ich nie przyjmuje, przez co jestem zmuszona z warzyw jeść gotowane mrożonki. Aktualnie fasolka, bób i brokuły to moje przeboje
|
|
|
#2555 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2556 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kiedyś wykupiłam wszystkie z piekarni
|
|
|
|
|
#2557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2558 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2559 |
|
Zakorzenienie
|
surka
ja za budyniem srednio przepadam, ale te z nadzieniem rozanym kocham
|
#2560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2561 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za testy- czekamy na dale zdawanie etapów ![]() Cytat:
Bo moje na szczęście nic/ nic nie widać/ i mam nadzieję, że nie powiększą zanadto rozmiaru bo będę musiała kupić spadochron ![]() Cytat:
Cytat:
Jakbby się do tego dostosowywać to z domu parę ładnych lat nie wyjdziesz (bo z małymi dziećmi tez nie wolno)![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moj tz sie smial ze go z wozkiem na promenAdzie na os nie zobacza ahahhahahahaha ( czyli na deptaku )ahhaha |
|
|
|
|
#2563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2565 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już zamówiłam jeden biustonosz o rozmiar większy i jakiś tani szmatławiec bezszwowy do spania. A żeby ktoś nie myślała, że przesadzam z rozmiarem biustu to napiszę, że przed ciążą noisłam 70 F
|
|
|
|
|
#2566 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie mowi sie idz na dwor albo na podworko
co do tego ze na pole to nie slyszalam ![]() ktoras tutaj wspominala, ze bedzie miec dziewczynke i odtraca ja od czekolady, je duzo pomidorow i lodow tez tak mam, ale jeszcze nie wiem co tam siedzi. ja wczesniej uwielbialam czekoalde a teraz... tylko biala toleruje---------- Dopisano o 16:15 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- malinka0525 to Tyy bylas ;D |
|
|
|
#2567 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem skąd taka różnica
|
|
#2568 |
|
Wtajemniczenie
|
Margosia ale masz maly obwod
ja mam niestety 80 ;/ w ogole moje piersi wygladaja tak jakby mialy eksplodowac w ogole co do piersi to nie mam komplekstow, bo mam jedrne i sterczace ale po porodzie jak bede karmic bo chce to boje sie, ze moga sie zminic w obwisle ;/ ;/
|
|
|
|
#2569 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Z tym biustem to też zależy od budowy ciała i wysokości, ja jestem niska, więc wyglądam jak dla mnie strasznie z takim biustem TŻ nie narzeka, ale ja dosyć często myślę o zmniejszeniu
|
|
|
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i nie chodzę w bluzkach z guzikami bo jak dopnę się w biuście to w ramionach jest za szeroka, a jak w ramionach jest ok... to wiadomo, że się nie dopnę w ogóle;>
Edytowane przez Margosia__ Czas edycji: 2013-01-08 o 16:27 |
|
|
|
|
#2571 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam jak kupiłam biustonosz ślubny za ponad 200 zł, a tak mi zwężyli sukienkę,m że już się nie zmieścił i leży w szufladzie nowiutki
|
|
|
|
|
#2572 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o wielorazowki- nie miałam pojęcia ze coś sie wkłada do pieluchy i pózniej wyrzuca do wc. Wow! Powiem Mamie to padnie ![]() domciatko - a z wit. A to nie chodziło coś z rozwojem oczu u dzieciatka ? Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to mam takie niedzieciowe pytanie
![]() Ile tak mniej więcej wychodzą rachunki za gaz biorąc pod uwagę tylko gotowanie i ogrzewanie wody? Bo nam wychodzi ok 150zł/miesiąc- nawet prąd wyszedł tańszy... Ale nawet nie wiem jak to sprawdzić dlaczego tak dużo?
|
#2574 |
|
Zadomowienie
|
Witam kobietki
![]() ![]() :p iwo:Wyniki mam dobre - tylko magnez niski, tzn w normie ale przy dolnej granicy więc mam brać przez miesiąc. Kropeczka ma 27 mm, wg usg to 9t5d, widziałam bijące serduszko, rąsie, nóżki i coś tam między nimi - chociaż wiem że to za wcześnie i u dziewczynki i chłopca teraz wszystko wygląda tak samo to jakoś czuje, że to chłopak poza tym fikał jakby tańczył - zwariowany po tatusiu ![]() Trochę sie zawiodłam bo nie dostałam zdjęcia (gin powiedziała, że nie ma odpowiedniej maszyny = drukarki na jakiś określony format?? ), a zapłaciłam 90 zł, ale jak się gapa wcześniej nie zapytałam w rejestracji czy przy tym usg jest możliwość otrzymania zdjęcia to mogę mieć żal tylko do siebie
|
|
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulują udanej wizyty
|
|
|
|
|
#2576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zdjęcia będą następny razem
|
|
#2577 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale super! I będzie chłop czy dziewucha? ![]() Nie dziwie sie jej, ze sie boi. Pamietam w pierwszej ciąży jak sie nie mogłam doczekać, byłam cała w skowronkach, jak sie zaczęło to aż skakalam z radości. Ale jak już wsiadlam do auta to coś do mnie dotarło. Ze ostatni raz z mężem jedziemy we dwójkę. Ze wszystko sie zmieni. Słabo mi sie zrobiło. Zaczęłam wymiotpwac i myślałam ze sie zaraz po**am ze strachu. Sorki za wyrażenie. Cytat:
Jak dla mnie tylko koła skretne z funkcja blokady do jazdy na wprost. Koła pompowane- w teren, łąką, las, nierówne chodniki, plaża (ale tu musi byc trojkowiec I duza srednica kół). Moja córka ma 20 miesięcy. Wózków mam kilka. Koła pompowane pękły mi już 2 razy więc jednak zdarza sie. A nie jeżdżę tym wózkiem nie wiadomo gdzie. I ważne jest to żeby były równo napompowane, bo inaczej będzie skręcac. Na plaże i w porządny teren warto spuścić trochę powietrze. No i takie koła nie mogą być napompowane maksymalnie, bo jeśli zrobicie tak jak ja, czyli wystawicie wózek na słońce to może peknac. Koła takie są cięższe od piankowych Koła piankowe - chwale sobie na plaskich powierzchniach, centrum handlowe, utwardzone ścieżki w parku i przecietnie nierowne chodniki polskie tez bez problemu. Małe kółka - tylko na plaskich powierzchniach. Często cieżko wjechać na wyższy chodnik. Za to na plaskich powierzchniach takie wózki same jadą Duże kółka - łatwiej wjechać na chodnik, an wybojach bez problemu, an lace, sciezkach z wystajacymi konarami drzew. Lepiej sprawdzaja sie na kostce brukowej i nierownym chodniku. Na plaże rewelacyjne- im większe tym lepsze W wózkach często jest złoty środek - tył duże. Przód małe. I gdy jest nierówno to unosimy przód i jedziemy na tylnych kołach. Bardzo ważne są tez amortyzatory I waga wózka , bo im cięższy tym ciężej sie pcha. Do wagi wózka doliczcie wagę dziecka, kocyka, torby i pelnego kosza z zakupami ![]() Jeszcze ważna jest rączki- łatwiej sie pcha te z 1 cała raczka niż z 2 oddzielnymi. Wow! Ale sie rozpisalam! |
||
|
|
|
#2578 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2579 |
|
Wtajemniczenie
|
Margosia - co do gazu to moze Ci jakies wyrownainie przyszlo za caly rok
![]() ![]() Boze jeszcze godz pracy spraw zebym nie wyladowala w wc
|
#2580 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:20.

bo kolo zlobka mojej malej jest piekarnia gdzie maja najpyszniejsze

za testy- czekamy na dale zdawanie etapów 

Już zamówiłam jeden biustonosz o rozmiar większy i jakiś tani szmatławiec bezszwowy do spania. A żeby ktoś nie myślała, że przesadzam z rozmiarem biustu to napiszę, że przed ciążą noisłam 70 F

:p iwo: