W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6 - Strona 81 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 7 części naszego wątku ??
Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 8 16,67%
Zima leci, Święta za nami; a na wiosnę będziemy z maluszkami. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.7 3 6,25%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.7 2 4,17%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.7 5 10,42%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.7 5 10,42%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.7 7 14,58%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.7 4 8,33%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.7 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.7 0 0%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.7 2 4,17%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.7 1 2,08%
Głosujący: 48. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 15:46   #2401
Paulina 87
Wtajemniczenie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Jenny proszę wpisz mi połówkowe na 16 stycznia
zapisałam się dzisiaj
Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Oj to bardzo niedobrze. A nie masz przykazanego oszczędzania sie = zwonienie z pracy?? Bo to bardzo niebezpieczne...
Cytat:
Napisane przez lonely_lady Pokaż wiadomość
to może pomyśl o l4
oszczędzaj się, zdrówka życzę
kurde, a mi gin znowu nic nie mówił o szyjce, a ja zapomniałam zapytać. Ale skoro nie mówi to może mierzy ale jest ok
Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Paulina trzymam kciuki!!!
Swoją drogą, może się ona wydłużyć jeszcze jak się skróciła?
heh żeby było śmieszniej ja byłam cały grudzień na L4 i wczoraj wrocilam do pracy bo chce jeszcze ze 2 tyg popracować. Lekarz nie kazał leżeć tylko mam nic nie dźwigać.. ja sie czuje dobrze, więc nie wiem czemu sie szyjka skróciła. Aha i mam 3 globulki Pimafucinu wybrac bo wg niego lekki grzybek, którego ja nie czuje.

też nie wiem jak to mozliwe skoro 3 stycznia byłam u innego gina, zbadał i wszystko ok ale fakt-on mi dl. szyjki nigdy nie podawał.. tylko że zamknieta twarda i ok.. a teraz po raptem 3 dniach by mi sie o 1 cm skrocila?
a czy sie może wydłużyć? nie wiem.. w każdym razie czasem takie badanie palpacyjne jest oszukane i gdyby zbadać kolejny raz np za pare dni juz szyjka może inaczej sie ułożyć albo coś... a no i na usg zawsze jest dłuższa niż jak sie bada na oko ręcznie..
Stary 2013-01-08, 15:49   #2402
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: W Nowy Rok wkraczamy, prawie wszystkie półmetek ciąży już mamy. V-VI 2013 cz.6

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Ja wiem że potrzebuje lekki wózek i ogólnie myślimy nad używanym. A o fotelikach czytałam że Maxi Cosi sa podobno dobre.
Też myślimy o używanym ale całym zestawie maxi cosi

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
zapisałam się dzisiaj
No to mamy razem

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 15:53   #2403
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
No niestety płatna, ale wszyscy mnie namawiają żeby jednak iść bo ja nie znam obsługi niemowlaka wcale
To zupełnie jak ja na szczęście mąż ma młodszą siostrę która urodziła się jak był nastolatkiem więc liczę na jego pomoc, ale do sr i tak chciałabym iść.
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 15:56   #2404
xal
Zakorzenienie

Cytat:
To zupełnie jak ja na szczęście mąż ma młodszą siostrę która urodziła się jak był nastolatkiem więc liczę na jego pomoc, ale do sr i tak chciałabym iść.
Mój też miał chyba z 10 lat temu doświadczenie z niemowlakiem, ale coś czuję, że on i tak do pracy będzie chodzić więc ja zostanę z maluszkiem i brakiem instrukcji obsługi

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:01   #2405
deb
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też miał chyba z 10 lat temu doświadczenie z niemowlakiem, ale coś czuję, że on i tak do pracy będzie chodzić więc ja zostanę z maluszkiem i brakiem instrukcji obsługi
Mój też 10 lat temu - ale tego się nie zapomina nie?
Ale masz racje, faceci pójdą do pracy a my zostaniemy i jakoś będzie trzeba sobie umieć poradzić
deb jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:03   #2406
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
A można wiedzieć ile tam biorą położne za indywidualną opiekę?
Tego niestety jeszcze nie wiem

Czekam cierpliwie na info od koleżanki

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:03   #2407
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też 10 lat temu - ale tego się nie zapomina nie?
Ale masz racje, faceci pójdą do pracy a my zostaniemy i jakoś będzie trzeba sobie umieć poradzić
Może i się nie zapomina, ale moja mama powiedziała, ze ona to by się już bała takiego maluszka wziąć na ręce i w ogóle, pieluchy kiedyś były inne i mam iść i się nauczyć.
A z tego co wiem, to moją pierwszą kąpiel w domu robiła babcia ... wypomniałam mamie a ona się już wykręca, chyba ma stracha większego niż ja

xal jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 16:03   #2408
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Ja też się nie znam na opiece nad bejbikiem i nie widzę w tym problemu ani nic dziwnego
Kupiłam książkę "bobas-instrukcja obsługi" jest cudna!
poza tym licze na instynkt i sądzę,że kiedyś większość babek nie wiedziała co i jak a dawała radę.. i nie miały neta/telefonu by szybko pytać co i jak.
Damy radę kto da radę jak nie my

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:04   #2409
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Paulina 87 Pokaż wiadomość
zapisałam się dzisiaj
Gotowe

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-08, 16:08   #2410
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Pies ma rozwolnienie, mimo, że nie wchodzi do salonu to wszedł i posrał panele. Smród jak diabli, kupa wielka bo po 50 kg owczarku, na szczęście było to rano i TŻ posprzatał
no wiesz! ja sie dzisiaj mylam
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:10   #2411
Ashyshqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

U mnie dzisiaj dzień pt. "Wkur......" i najchętniej to bym się zakopała w kołdrę i poszła spać albo wyjechała gdzieś daleko i miała wszystko w Wybaczcie ale nie chce mi się wchodzić w szczegóły

Chyba pora zacząć czytać co dziś i wczoraj napisałyście, bo zaraz zrobi mi się z 40-50 stron zaległości
Przyjemnego nadrabiania, może Ci sie humor poprawi?

Cytat:
Proponuję wpisać na pierwszą stronę!
Danie reprezentacyjne naszego wątku - pizza! Sama mam zamiar ten wasz przepis-cud wypróbować, ale czekam aż nas najdzie ochota na pizzę (do tej pory każdą ciążową przepłaciłam mega zgagą więc jestem ostrożna )

Kochane, proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo za godzinkę wpadnie do nas właścicielka mieszkania po stan liczników i chcę z nią zagadać, żeby mnie zameldowała czasowo cobym miała za darmo SR. Jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie będzie zaskoczona. Ale mam nadzieję, że da się przekonać.
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 16:10   #2412
banka26
Zakorzenienie

ja tez jak bylam w 1 ciazy to nie wyobrazalam sobie opieki nad takim maluszkiem, kapac go? masakra, wziasc na rdy , rece?? nigdy ale jak juz urodzilam 1 dzien w domu kapiel wszystko sama zrobilam i robilam, to chyba przychodzi z momentem porpdu hehe, a jak moj synek mial juz pare latek i kolezanka urodzila to balam sie brac na ręce , swoje to swoje i jak nie masz wyjscia to tez jakos bardziej ośmiela
banka26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:12   #2413
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
Ja też się nie znam na opiece nad bejbikiem i nie widzę w tym problemu ani nic dziwnego
poza tym licze na instynkt i sądzę,że kiedyś większość babek nie wiedziała co i jak a dawała radę.. i nie miały neta/telefonu by szybko pytać co i jak.
Ja dostałam dziś od koleżanki taką mega grubą książkę "W oczekiwaniu na dziecko", fajna, dużo ciekawych rzeczy.

Każda kobieta nie wiem, jak się zająć, a jak urodzi to nagle instynkt jej pomaga To że się jakimś dzieckiem ktoś gdzieś tam zajmował, to nie znaczy że już super umie, bo teraz 24h/dobę będzie się z takim maluchem.

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cierpliwości bedziemy musiały się nauczyć! o!

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
Aaaaahahaha, teraz zczaiłam o co chodzi
Stary 2013-01-08, 16:14   #2414
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:

Danie reprezentacyjne naszego wątku - pizza! Sama mam zamiar ten wasz przepis-cud wypróbować, ale czekam aż nas najdzie ochota na pizzę (do tej pory każdą ciążową przepłaciłam mega zgagą więc jestem ostrożna )

Kochane, proszę trzymajcie za mnie kciuki, bo za godzinkę wpadnie do nas właścicielka mieszkania po stan liczników i chcę z nią zagadać, żeby mnie zameldowała czasowo cobym miała za darmo SR. Jeszcze nie wie o ciąży więc pewnie będzie zaskoczona. Ale mam nadzieję, że da się przekonać.
Dzięki, trochę mam już lepszy

Dobry pomysł, jak nadrobię to dołączę do 2 postu

Powodzenia

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-08, 16:18   #2415
colorblue
Zakorzenienie

Cytat:
Damy radę

W razie czego będzie hasło na wizażu:
-Pomożecie???
-Pomożemy!!!

Cytat:

Ściskam kciuki aby się udało!

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
ja tez jak bylam w 1 ciazy to nie wyobrazalam sobie opieki nad takim maluszkiem, kapac go? masakra, wziasc na rdy , rece?? nigdy ale jak juz urodzilam 1 dzien w domu kapiel wszystko sama zrobilam i robilam, to chyba przychodzi z momentem porpdu hehe, a jak moj synek mial juz pare latek i kolezanka urodzila to balam sie brac na ręce , swoje to swoje i jak nie masz wyjscia to tez jakos bardziej ośmiela
Dokładnie To przychodzi samo.. Żadne poradniki,książki.. to nic nie da. Bierzesz małe na ręce i sama wiesz co robić

Banka trzymam kciuki aby te 3 w szpitalu zleciały bardzo szybko

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:19   #2416
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Ty chyba kochana spania nie masz
W dzień bym mogła spać nie wiadomo ile, a w domu nie umiem

Cytat:
dzien dobry, pobudka o 7, bo sie komus zachcialo wiercic jakims udarem ale cos za cos.
Współczuję

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Jenny ja czytałam wszystkie książki Lackberg i są naprawdę rewelacyjne!
Dzięki za info

Jak będzie więcej $$$ to sobie kupię

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
Mialam ciężką noc.. Najpierw nie mogłam oddychać bo miałam zatkany nos.. Zrobilam sobie moczenie nóg.. Nos się odblokowal, ale mnie oblało potem.. Potem dostalam gorączki wzięłam apap i się odkryłam. Odkryta zmarzłam i obudzilam się z mega bólem gardła i znowu zatkanym nosem.
zrobiłam sobie inhalację i sok malinowy.. To mnie odetkało ale kaszlec zaczęlam.. A jak zaczęłam to tak mocno że aż się zsikałam Jak się przebralam to mi się niedobrze zrobiło i zrzygałam się do miski w której moczyłam nogi - dobrze ze była..
To mnie już tak wyniszczyło, że umyłam zęby i poszłam w koncu spać o 5 rano...
Współczuję
Mam nadzieję, że czujesz się już lepiej

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Hej Mamusie
Podczytuję Was od samego początku i stwierdziłam, że czas się ujawnić - co byście mnie nie wzięły za jakiegoś paskudnego podglądacza

Przyjmiecie mnie do siebie?
Termin porodu mam na 20 Maja i będziemy mieli córeczkę
Wczoraj dowiedzieliśmy się na połówkowym, więc pewne na 99%
Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
ja też podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. Czas się przywitać
Mogę dołączyć?
Jestem z Tychów, 28 lat, 19th, termin na 30 maja. Będzie synek
Cytat:
Widzę, że dziś 2 dziewczyny dołączyły - więc może i mnie, trzecią, przyjmiecie
Termin wg pierwszego usg mam na 23 maja, spodziewamy się dziewczynki tak dla równowagi wątku
Miałam już badania połówkowe - w Centrum Sodowskiego wspomnianego tutaj
Witam nowe mamusie
Mam nadzieję, że będzie Wam się z nami miło gadało
Gratuluję córeczek i synka i najważniejsze, żeby z maluszkami było wszystko ok
Kiedy macie następne wizyty ??

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2013-01-08, 16:22   #2417
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
W

Witam nowe mamusie
Mam nadzieję, że będzie Wam się z nami miło gadało
Gratuluję córeczek i synka i najważniejsze, żeby z maluszkami było wszystko ok
Kiedy macie następne wizyty ??
Też witam!
Z nami oczywiście zawsze się miło gada, nie inaczej.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Uch, uch, uch, w piątek................... ślub!!!!
Stary 2013-01-08, 16:27   #2418
Katate
Raczkowanie

Hej Laski,
Nie mam coś ostatnio weny na pisanie.

Byłam dziś u gina, taka zwykła wizyta bez usg. Ale wszystko jest ok, szyjka ok. Glukozę mam 75g zrobić.

Jutro szczepienie mam z małym, ale będzie ryk!
Już stresa złapałam.
Katate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:30   #2419
vvgh
Wtajemniczenie

POLA, tez mam termin na 20.05. No, wg USG ustalili 18.05. wiec mam dwa terminy, ale blisko, więc może urodzimy razem!

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Katate Pokaż wiadomość
Hej Laski,
Nie mam coś ostatnio weny na pisanie.

Byłam dziś u gina, taka zwykła wizyta bez usg. Ale wszystko jest ok, szyjka ok. Glukozę mam 75g zrobić.

Jutro szczepienie mam z małym, ale będzie ryk!
Już stresa złapałam.
Boję się, że mi 18.01. na wizycie też zapisze tą glukozę , bleee

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-08, 16:32   #2420
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Jenny,jeśli chcesz Lackbergową to te których jeszcze nie sprzedałam i mam będę wystrawiać na all

Przeczytałam wszystkie jej książki
No i Mastertona wszystkie,ale zajęło to pare lat
Jestem okrutnym molem książkowym

AAA! Moja mama jest mistrz i sklepor mój będzie miał pewną mega super hiper fajną rzecz dla bejbików
Wymyśliła to chcąć zrobić prezent koleżance która też się spodziewa
Ale to wkrótce, póki co ciiiii...

---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Też witam!
Z nami oczywiście zawsze się miło gada, nie inaczej.

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ----------

Uch, uch, uch, w piątek................... ślub!!!!
już?
supeeer

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-08, 16:33   #2421
_pola
Rozeznanie

Jenny ja mam następną wizytę 21 stycznia

Apropo wózków, Aaś gdyby jednak jedna dziewczynka zmieniła się w chłopczyka to znalazłam rewelacyjną spacerówkę

vvgh no ja mam teraz na 16.05 Ciekawe czy urodzimy w terminie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6773345-120-312x312.jpg (17,4 KB, 7 załadowań)

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:33   #2422
potterka
Zakorzenienie

Cytat:
cytuje TRZEBA MU ODRABAC LEB, WYSLAC DO WARSZAWY NA BADANIA I ZOBACZYMY CZY PANA TRZEBA NA WSCIEKLIZNE LECZYC

Cytat:
Hej Mamusie
Podczytuję Was od samego początku i stwierdziłam, że czas się ujawnić - co byście mnie nie wzięły za jakiegoś paskudnego podglądacza

Przyjmiecie mnie do siebie?
Termin porodu mam na 20 Maja i będziemy mieli córeczkę
Wczoraj dowiedzieliśmy się na połówkowym, więc pewne na 99%
Cytat:
Napisane przez AsieniA Pokaż wiadomość
Witam serdecznie,
ja też podczytuje sobie Was od jakiegoś czasu. Czas się przywitać
Mogę dołączyć?
Jestem z Tychów, 28 lat, 19th, termin na 30 maja. Będzie synek
Cytat:
Widzę, że dziś 2 dziewczyny dołączyły - więc może i mnie, trzecią, przyjmiecie
Termin wg pierwszego usg mam na 23 maja, spodziewamy się dziewczynki tak dla równowagi wątku
Miałam już badania połówkowe - w Centrum Sodowskiego wspomnianego tutaj
cześć
Cytat:
Napisane przez ankaaa206 Pokaż wiadomość
Niestety dziś mnie nie wypuszcza, ordynator się darl ze jego diagnoze podważają, on twierdzi ze to rwa kulszowa a inni lekarze orzekli na podstawie badan ze to kolka nerkowa i wodonercze.
Jestem wściekła na maxa!
Chyba na własne zadanie się wpisze, bo to są cyrku zeby lekarze się klocili a ja jak debil leże z bolami.
Na dodatek moja Kolezanka wczoraj zmarła, była w 2 msc ciazy i zle się czuła, co chwile mdlala i słabo jej było, pojechała do szpitala a oni ze na takie coś nie bierze się ciężarnych na oddział i ze jest histeryczka. Zrobili jej morfologie i wyszło ze hemoglobiny miała 3, odrazu transfuzja krwi i szybko do Bydgoszczy do szpitala. Tam ciagle jej krew podawali, a hemoglobina co chwile spadała, zadecydowali o usunięciu ciazy, dostała krwotoku po lyzeczkowaniu i nie było szans okazało się ze ciąża uaktywnila nowotwór szpiku kostnego. Ona miała tylko 25 lat straszne to wszystko
o kurde
Cytat:
Hey,czytałam Was na kom,ale z kom odpisać nie idzie więc jednak jestem..
Poszlam do pracy i okazało się że na sali wolno PALIĆ
tak więc po pracy..
wróciłam z mega bólem głowy do domu gdzie okazało się,że nie przyszłą mi wypłata.
No to poleciałam z tą głową zrobić gnój.. wysłali.. ale co ryja za wszystkie czasy nadarłam to moje.

tż zemdlal w pracy,zajechał się tymi 17stkami,jest cieniem człowieka..rozbili mu to na 8 i 9tki.. dopiero

wróciłam,położyłam się,wstałam..i prawie 39gorączki..
nie wiedziałam gdzie góra jest,gdzie dół
no to dawaj na ip, tam "apap i leżeć"
ja mówię,że dziecko,że się boję, nic ku rwa "apap i leżeć,nie słyszała?"

wróciłam lezałam, przeryczałam pół nocy z pieprzonej bezsilności, wzielam pare tablet, temperatura prawie opanowana, i co najwazniejsze-maluch uroczo mnie skopal na pobudke..jestem spokojna choć mialam juz najgorsze mysli..

ale nigdy wiecej nie chce takich akcji

Cytat:
To ja się też pożalę ...
Wczoraj mężuś oddał auto do mechanika na diagnostykę bo go coś dusi i gaśnie. Ile razy może zgasnąć auto na trasie BB-Katowice? 7 razy
No więc trzymałam kciuki za filtr paliwa, taki mały pikuś w porównaniu z resztą i co? Powiedzieli, że podpieli pod komputer i wyszło, że pompa paliwa jakieś błędy wysyła. Wymienili ten filtr na wszelki wypadek i mąż testuje ...
Się pytam ile pompa, 3 koła a ja się pytam za co? Na co mąż się pyta czy w razie co taka droga inwestycja w starsze auto ma sens. Tak więc nadal pozostaje pytanie za co, ale czy pompa czy nowe auto.
Jeszcze raz mi powie, że następnego też chce forda to go wystawię za drzwi żeby przemyślała sprawę. Owszem autko bardzo komfortowe, ale tak psuja że ja mam dosć.
Nadal trzymam kciuki, żeby to był filtr paliwa ...
za ten filtr..

Znajomym tak się zaczęło robić z autem.. co chwile nie odpalał... w końcu mechanik orzekł, ze trzeba zrobić remont silnika.. zrobili 2 razy, potem naście ejszcze coś innego.. włożyli tyle kasy, że taniej kupiliby inne auto.. a psuja nadal się psuje
Cytat:
Jak już mężuś "kazał" to Wam wrzucam
świetne! też takie body chciałam ale nigdzie w sklepie nie widziałam
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
a co jeśli brzuch wielki, rozlany i w ogóle na nie?
ekhm... no.... ciąża Ci służy!
taaa powiedz mi jeszcze kiedyś, że mam fajny brzuch..
teraz się jasności dowiedziałam

cześć
dziś mi jakoś tak czas ucieka
potterka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:34   #2423
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:

już?
supeeer
Zleciaaaaało Narazie się nie boję, ale w piątek mi odwali pewnie.
Stary 2013-01-08, 16:34   #2424
humpback
Zakorzenienie

Cytat:
pewnie że damy!

Cytat:

Cytat:

pomysł dobry i ściskam kciuki za usaną rozmowę

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Damy radę

W razie czego będzie hasło na wizażu:
-Pomożecie???
-Pomożemy!!!

witam się po przepysznym obiadku
humpback jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 16:35   #2425
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:

vvgh no ja mam teraz na 16.05 Ciekawe czy urodzimy w terminie

Aaaa, bo gdzieś czytałam, że na 20.05.masz. Oby w terminie Nie chcę wcześniej
Stary 2013-01-08, 16:35   #2426
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez vvgh Pokaż wiadomość
Zleciaaaaało Narazie się nie boję, ale w piątek mi odwali pewnie.
hehhe
będzie mega

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-08, 16:35   #2427
potterka
Zakorzenienie

a jeszcze co do szkoły rodzenia, to u nas jest darmowa (ale tam rodzić nie chcę )
Chyba zadzwonię i zapytam czy sa jeszcze wolne miejsca bo tez obawiam się braku instrukcji do dziecka
Stary 2013-01-08, 16:35   #2428
vvgh
Wtajemniczenie

Wyobraziłam sobie maj i czerwiec. I wiadomości między nami: "Urodziłam!" No i te wspomagające "Przyj"
Stary 2013-01-08, 16:36   #2429
potterka
Zakorzenienie

Ash
Stary 2013-01-08, 16:36   #2430
vvgh
Wtajemniczenie

Cytat:
hehhe
będzie mega
Oczywiście wszystkie jesteście zaproszone
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości