MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-08, 18:30   #601
Agnjeska
Zadomowienie

Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

wstawiam Wam wozek
ahhh jestem happy...
kolor troche nie moj (wymarzylam sobie w kolorach brazu i bezu), ale nie narzekam...
Cytat:

a cialatko wlasnie sie obudzilo... idziemy na spacerek
zdjecie mojego merlina
Super wózek a psina cuda
Ja się zastanawiam jak moje maleństwo (ważące 43 kg i wielkości małego cielaka ) zareaguje na dziecko..

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość

ja poszłam na pocztę, a wróciłam z dwoma stanikami ale oczywiście pocztę też załatwiłam
Haha ja też zawsze jak idę coś załatwić to wstępuje na zakupy

Cytat:
Napisane przez karolka280888 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie ciężaróweczki Od dłuższego czasu nieustannie śledze Wasz wątek i w końcu zebrałam się do napisania i podzielenia się z Wami moim szczęściem Jestem w 25tyg3dn w ciąży Wczoraj byłam na wizycie i oprócz zmagań z tarczycą (wykryta subkliniczna niedoczynność w 16 tc) wszystko w jak najlepszym porządku Jestem już 9 kg na plusie, mały (chłopczyk o prawdopodobnym imieniu Grześ) daje o sobie znać już od 17 tc (wspaniałe uczucie). Jest to nasze pierwsze dziecko no i jak to z wszystkim pierwszym co nam się w życiu przytrafia przeżywam to podwójnie Chciałabym się Was poradzić ginekolog zleciła mi wykonanie badań na CMV igg i igm czy miałyście je robione?
Pozdrawiam bardzo serdecznie
Witaj!
I gratuluję synka

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
A teraz czekam na męża z pysznym spaghetti i babeczkami cytrynowymi, które dziś zrobiłam
Oo u mnie też spaghetti
A na babeczki cytrynowe ślinka mi pociekła

Aaa u nas dzisiaj równo 30 tydzień!

pani22ka i Tobie gratuluję okrągłej 30!

http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png

12.02.2013 Jasmine
Agnjeska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:31   #602
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malpka Pokaż wiadomość
rozumiem że to nie na poczcie ci je sprzedali hehe

a wiesz ze jak z Julką byłam w ciąży to też sobie upolowałam fajną firankę teraz u nas w sypialni wisi hehe

witaj a czy te igg i igm to nie jest coś z tarczycą? coś mi te nazwy badań mówią ale nie mogę skojarzyć

zdrówka życzę a na choróbsko to czosnek, miód, cytryna z naturalnych rzeczy
nie to nie jest z tarczyca to sa przeciwciała na cytomegalię wirus.
z tarczycą jest anty TG i antyTPO :p
15.10. 2011.
21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm

http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png

http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png

http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png
Ptaszysko16 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:33   #603
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez Chanel_Coco Pokaż wiadomość
Fajne.

Ładniutkie

Ja już w domku po badankach, w czwartek wyniki bo na coombsa się dłużej czeka.
Powiedzcie mi czy miałyście w ciąży robioną cytologię?? Bo moja gin do tej pory mi nie robiła i nie wiem czy mam się upomnieć czy nie...
miałam koło 8 tc
Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
I wózek i piesek super

No wiesz, tu właśnie wyszła ze mnie ta wrażliwa-hormonalna strona ciążowa, przez chwilę rozważałam, ale potem zaczęłam sobie tłumaczyć, że babka stara, że 60 lat, że wywalą ją, że pracy nie znajdzie, na dodatek znam dyrektora sieci, bo kiedyś zawodowo coś dla nich robiliśmy i wiem jakie on ma podejście, więc mogłabym do niego zadzwonić... i po sprawie...

Zwłaszcza po tym moim tekście, jak ona zamilkła i widziałam że totalnie nie ogarnia tej sytuacji, żeby mi coś odpysknąć, bo zareagowałam trochę za pewnie siebie i za szybko żeby zaryzykować z dalszym pyskowaniem.. i nerwowo zaczęłam coś tam przekładać na tej kasie, bo jednak spore upokorzenie.

No ale jakoś mi się jej żal zrobiło, że ona taka gruba i starsza, i pewnie całe życie za najniższą krajową i na tej kasie pracuje i sobie poszłam

Mąż potem po mnie podjechał i o ile on zazwyczaj pacyfista, to jak mu opowiedziałam to na mnie naskoczył, że miałam iść do kierownika - no a jak mu podałam powyższe argumenty to stwierdził " wow, to ta ciąża - nie poznaję Cię "

Ale oglądałam potem Władce Pierścieni, i Gandalf tam mówi do Frodo, że czasami mądrość polega też na tym żeby wiedzieć komu darować życie i to mnie pokrzepiło

Lepiej powiedz jak dorwałaś położną środowiskową, też muszę jakąś ogarnąć

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
To koniecznie poproszę na priv, o ile polecasz że spoko jest !

A będę miała też prośbę przed jutrem do Ciebie... zapytałabyś przy rejestracji w poradni słodkiej czy muszę jechać do firmy po zaświadczenie że jestem ubezpieczona czy im może działa ten ewuś.. czy jak się ten system zwie, bo nie chce mi się jechać strasznie

Też tak mam właśnie.

No

Rany coś mnie katar łapie... walczę dzielnie i od rana już 2 ząbki czosnku zjadłam... planuję dziś długi spacer - albo mnie postawi na nogi albo rozmontuje do reszty

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Ja miałam robione, w I trymestrze. / pod koniec/
Nie musisz- EWUŚ działa; gdyby Cię nie odnajdywało to wówczas piszesz im tylko oświadczenie.

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
Despa - nie wiedziałam, że z Ciebie taka wredna baba z windykacji Ale tak serio - ja to zawsze chce dobrze też dla mojego klienta. Windykuję biznesowych... milusińscy.
ze mnie takie wredne suczysko (windykator-egzekutor administracyjny....)

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
anika, domowe sposoby - na gardło mleko z miodem i masłem... wygrzewać się no i czosnek niech króluje w Twoim menu!
mój chłop ostatnio -jak go siekło-tak nażarł się czosnku, że nie byłam w stanie poruszać się po naszym metrażu bo tak waliło

Cytat:
Wcześniej przegapiłam, ale masz ślicznego psiaka
Wózio też fajny.

Ostatnią cytologię miałam w 2011 ok rok przed zjaściem w ciąże, potem ginka nie pytała, a ja jakoś się nie upominałam.
Zawsze mi wychodził dobry wynik.
Ale w czwartek na wizycie się zapytam, bo mam wyrzuty sumienia że tyle czasu bez cytologi chodze.

Witaj.
Gartuluję synusia
Nie miałam takiego badania...

POwiedzcie mi czy któraś z Was skarży się na bóle krzyży?? Ja od dwóch dni ledwo żyję, ani siedzieć, ani leżeć, cały czas bolą.
Do tego właśnie teraz mam to samo co wczoraj o tej porze. Okropny ból pomiędzy żebrami po lewej stronie. Tak pod sercem. Taki dziwnie piekący i uciskający Miała któraś coś takiego???
mnie ostatnio ginka powiedziała, ze to niestety rozszerzająca miednica tak uciska żebra...
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:34   #604
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Wózio też fajny.

Ostatnią cytologię miałam w 2011 ok rok przed zjaściem w ciąże, potem ginka nie pytała, a ja jakoś się nie upominałam.
Ale w czwartek na wizycie się zapytam, bo mam wyrzuty sumienia że tyle czasu bez cytologi chodze.

Witaj.
Gartuluję synusia

POwiedzcie mi czy któraś z Was skarży się na bóle krzyży?? Ja od dwóch dni ledwo żyję, ani siedzieć, ani leżeć, cały czas bolą.
Do tego właśnie teraz mam to samo co wczoraj o tej porze. Okropny ból pomiędzy żebrami po lewej stronie. Tak pod sercem. Taki dziwnie piekący i uciskający Miała któraś coś takiego???
ponad rok to trzeba zrobić nie ma co gdybać. mozna to przesuwac jakbyś miała infekcję czy jakieś duphastony czy luteinę dopochwowo ale tak to nie ma co.
15.10. 2011.

Stary 2013-01-08, 18:39   #605
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość
więc już jakby nie daj Boże coś się działo do szpitala coś mam, a nie tylko tshirt męża

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
gdy zrobiłam dla zabawy test ciążowy
hehe

Cytat:
Napisane przez Agnjeska Pokaż wiadomość
Ja się zastanawiam jak moje maleństwo (ważące 43 kg i wielkości małego cielaka ) zareaguje na dziecko..
najczęściej dobrze reagują...

i na wzajem

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
mój chłop ostatnio -jak go siekło-tak nażarł się czosnku, że nie byłam w stanie poruszać się po naszym metrażu bo tak waliło
a postawiło na nogi?!

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:41   #606
megi-megi
Zakorzenienie

Cytat:
ze mnie takie wredne suczysko (windykator-egzekutor administracyjny....)
Ale fajnie. To coś dla mnie. Poczytam sobie o tym, może po macierzyńskim jak znalazł.
Mój mąż twierdzi, że ja bym się do wojska nadawała albo jakiegoś obozu pracy.
megi-megi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:43   #607
LiwkaO
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mariolci Pokaż wiadomość
dobra a teraz pytanie za 100 pkt, jak Wy leżycie na tym boczku, tak bardziej do przodu czyli naciskajac troszke na brzuch, czy odchylone do tyłu a pod pelcami coś podłożone, bo mi tylko wygodnie jest na boczku w pozycji takiej pochylonej bardziej na brzuszku, troche go gniotąc ale tylko tak od boku i własnie wtedy czuje ze mój malec tam coś kopie, puka i myśle czy go nie uciskam ?? bo skoro leze na boku , brzuch doparty do łóżka z tego boku i tam od spodu czuje puki to gniote Szkraba??? chyba nie, ale tak cos ostatnio panikuje bo juz sama nie wiem
Nad tym samym się zastanawiam. Moja też skacze bardziej jak leze na boku i mam wrazenie, że jest jej bardzo niewygodnie!

Cytat:
Napisane przez kasia86bgo Pokaż wiadomość
teraz pracuje w Burger Kingu ( jaka reklama ) haha, ogolnie jakbym znala bardziej Norweski stalabym na kasie, i nie byloby to az takie ciezkie, ale niestety nie mam zadolnsci jezykowych - uczylam sie 4 i tylko po angieslku sie dogadam noo i ciut po tym norwesku, ale nie na tyle zeby plynnie mowic. wiec pozostaje Stol i robienie pysznych burgerow, pochwale sie wam ze srednio dwa razy w miesiacu przychodzi taki gostek kolo 60 fajny dziadzio - i jak mnie nie ma nie bierze - whoopera, koledzy sie pytali czemu, a on ze ''od tej Polki, mu najabardziej smakuja'' i wez tu nie badz mila

no nic lece jednak sie zdrzemnac na troszke jeszcze, wrzuce tylko ciuchy do prania
w koncu dzien wolny
Masz Kasia talent kulinarny nie da się ukryć!!!

Cytat:

wstawiam Wam wozek
ahhh jestem happy...
kolor troche nie moj (wymarzylam sobie w kolorach brazu i bezu), ale nie narzekam...
Super! znajomi mają ale inny model i bardzo sobie chwalą

Cytat:
Fajne.

Ładniutkie

Ja już w domku po badankach, w czwartek wyniki bo na coombsa się dłużej czeka.
Powiedzcie mi czy miałyście w ciąży robioną cytologię?? Bo moja gin do tej pory mi nie robiła i nie wiem czy mam się upomnieć czy nie...
Ja miałam przed ciążą więc już mi nie pobierała drugi raz.

Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość

wnoisek - zajdz w ciążę to kupisz firankę
haha no u mnie też się to sprawdziło

Cytat:
Napisane przez misiulka06 Pokaż wiadomość
boli mnie podbrzusze eh :-( nie wiem od czego :-( buuu
Nospe weź! może za dużo dziś pochodziłas lub się przeciążyłas.

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
no to możesz jeszcze w aptece nabyć syrop dla kobiet w ciąży, z naturalnych składników - Prenalen (malina, czarna porzeczka, czosnek). Widziałam też że jest prenalen z dodatkiem magnezu chyba

Nadrobiłam
Ten syrop mi tak smakuje, że najchętniej wypiłabym cały na raz!
Michalinka - ur. 12.02.2013r.

LiwkaO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 18:47   #608
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość

hehe

najczęściej dobrze reagują...

i na wzajem

a postawiło na nogi?!
Lepiej mu było, bo gorączka spadła. Ale on jak juz go bierze coś- to musi miec antybiotyk bo szybko na oskrzela schodzi, więc wysępił przy wizycie Duomox.

Cytat:
Ale fajnie. To coś dla mnie. Poczytam sobie o tym, może po macierzyńskim jak znalazł.
Mój mąż twierdzi, że ja bym się do wojska nadawała albo jakiegoś obozu pracy.
Moj to samo- powiedział mi, że ja jak wredny gestapowiec wyszukuję, celuję i mam dziką radość jak trafiam. (to fakt- nic mnie tak nie cieszy jak ściągnięcie kasy z "nieściagalnego"). A najśmieszniejsze jest to że zmieniałam w pracy oddział na windykację i wreszcie mogę powiedzieć że mam za☠☠☠istą pracę
despa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:03   #609
Demeter
Wtajemniczenie

GG do Demeter

Cytat:
Witam Wszystkie ciężaróweczki Od dłuższego czasu nieustannie śledze Wasz wątek i w końcu zebrałam się do napisania i podzielenia się z Wami moim szczęściem Jestem w 25tyg3dn w ciąży Wczoraj byłam na wizycie i oprócz zmagań z tarczycą (wykryta subkliniczna niedoczynność w 16 tc) wszystko w jak najlepszym porządku Jestem już 9 kg na plusie, mały (chłopczyk o prawdopodobnym imieniu Grześ) daje o sobie znać już od 17 tc (wspaniałe uczucie). Jest to nasze pierwsze dziecko no i jak to z wszystkim pierwszym co nam się w życiu przytrafia przeżywam to podwójnie Chciałabym się Was poradzić ginekolog zleciła mi wykonanie badań na CMV igg i igm czy miałyście je robione?
Witaj

A co do cytologii to w mojej książeczce ciązy pisze, że raz w ciazy trzeba zrobić.
Demeter jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:09   #610
corka_rosy
Wtajemniczenie

Cytat:
Jestem w 25tyg3dn w ciąży
Tak jak ja Witaj
Nie miałam badań na cytomegalię.

Cytat:

pani22ka i Tobie gratuluję okrągłej 30!
super!
I dla pani22ka też

21.04.2013.
corka_rosy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:11   #611
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
cześć , i gratuluje prawdopodobnie Grzesia !
co do badań - to nie .
Cytat:
Ja też miałam - 12 z miotu. Był najmniejszy i najsłabszy. Później jak go hodowca zobaczył, powiedział, że wyrósł na największego. Był prześliczny.
i ja też miałam.....
Cytat:
Oo u mnie też spaghetti
A na babeczki cytrynowe ślinka mi pociekła

u mnie też spaghetti
za 30 tydz.
Cytat:
Stary 2013-01-08, 19:20   #612
jolanT
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Mokka_83 Pokaż wiadomość
kurcze, ja też się dzis trochę tym hensvikiem wkurzyłam... Ale bardziej tym, że w opisie nie ma mowy o wyjmowanych szczebelkach A ja jednak wolałabym mieć taką opcję... Poszłam się Tżtowi wyżalić i bylam pewna, że powie że w takim razie musimy szukac innego... Al on mnie zaskoczył ipowiedział, że jak będzie trzeba to wypiłuje 2 szczebelki Przemyślałam i stwierdziłam, że chyba tak zrobimy Tylko jeszcze przed chwila zaczęłam się zastnawiać nad tymi zakrytymi bokami-płytami... one mi się strasznie podobają... tyle, że uświadomiłam sobie, że łżeczko w sypialni będzie stało w taki sam sposób jak nasze łóżko - a więc jak w nocy będę się chciała tylko podnieść na łóżku żeby zajrzeć z daleka co u małego, to nie będę go przez tę płytę widzieć Zeświruję chyba Napaliłam się na to łóżeczko i regał z przewijakiem z tej serii jak łysy na włosy... i nie uśmiecha mi się teraz szukać innego i zmieniac wizji
Aaa... juz pomijam fakt, że łózeczko ma tylko 2 stopnie regulacji wysokości

Ale zaciekawiło mnie to co napisała JolanT - że tę płytę skrótszego boku mozna wyjąć... hmm... że niby zamiast wyciągania szczebelków czy co?
coś takiego:
http://www.google.pl/imgres?q=hensvi...:14,s:100,i:46

jeszcze dokładnie zapytam męża ale twierdził, że jest taka opcja

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:20   #613
Mi6ka
Rozeznanie

Hej, weszłam tylko na chwilkę żeby dać znac - wszystko ok i widzielismy siusiaka w koncu, nawet jest fotka. Maly wazy juz ponad 1 kg I mamy nawet filmik jak sobie ziewa prosto w "kamerke" Slicznosci mamusi

Lece cos zjesc, zawsze mega wyglodniala jestem po tych wizytach
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:29   #614
anika_s
Wtajemniczenie

dzięki Wam za porady
zaczynam kuracje - a mąż już syropek z cebuli i czosnku zrobił nie cierpię - ale w tym przypadku z tz nie ma dyskusji
anika_s jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:31   #615
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
coś takiego:
http://www.google.pl/imgres?q=hensvi...:14,s:100,i:46

jeszcze dokładnie zapytam męża ale twierdził, że jest taka opcja
no wlasnie, gdyby taka opcja byla mozliwa ..
bo to wlasnie tak wyglada przebudowane lozeczko .. ale brakuje chyba tej listwy na dole?

zrobilam screen z instrukcji lozeczka sundvik:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg sundvik.jpg (37,2 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Moderna
Czas edycji: 2013-01-08 o 19:35
Moderna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:34   #616
kasia86bgo
Zakorzenienie

GG do kasia86bgo Send a message via Skype™ to kasia86bgo

Cytat:
Napisane przez Mi6ka Pokaż wiadomość
Hej, weszłam tylko na chwilkę żeby dać znac - wszystko ok i widzielismy siusiaka w koncu, nawet jest fotka. Maly wazy juz ponad 1 kg I mamy nawet filmik jak sobie ziewa prosto w "kamerke" Slicznosci mamusi
wielkie Gratulacje
no i susiak do 'kolekcji'

ja pospalam wrocili do domku - pogralismy w akty
i teraz pewnie sie bede nudzila haha

http://suwaczki.maluchy.pl/li-65599.png
kasia86bgo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:44   #617
Ewkaaa8891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mariolci Pokaż wiadomość
dobra a teraz pytanie za 100 pkt, jak Wy leżycie na tym boczku, tak bardziej do przodu czyli naciskajac troszke na brzuch, czy odchylone do tyłu a pod pelcami coś podłożone, bo mi tylko wygodnie jest na boczku w pozycji takiej pochylonej bardziej na brzuszku, troche go gniotąc ale tylko tak od boku i własnie wtedy czuje ze mój malec tam coś kopie, puka i myśle czy go nie uciskam ?? bo skoro leze na boku , brzuch doparty do łóżka z tego boku i tam od spodu czuje puki to gniote Szkraba??? chyba nie, ale tak cos ostatnio panikuje bo juz sama nie wiem
Ja ciągle o tym myśle bo np. dziś w nocy to wydawało mi się że robie mu krzywde albo że go przygniatam, może to głupie ale jak położyłam sie na prawy bok to automatycznie zaczął mnie mocno kopać w ten bok pod spodem jakbym na nim leżała, a jak sie obróciłam na lewy bok to zaczął szybko kopać w lewy bok jakby mu nie pasowało takie leżenie... i tak przeleżałam całą noc na plecach .. spaniem tego nie nazwe bo ciągle mnie kopał. A znowu jak poleże dłuzej na plecach to mnie brzuch ciagnie i nie przyjemnie sie napina. I jak tu dogodzić jemu i sobie ?
Ewkaaa8891 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:45   #618
jolanT
Zadomowienie

Cytat:

super! pochwal się dzieciną

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
dzięki Wam za porady
zaczynam kuracje - a mąż już syropek z cebuli i czosnku zrobił nie cierpię - ale w tym przypadku z tz nie ma dyskusji
u mnie się sprawdza mleko z czosnkiem i miodem.. ja dodaje sok malinowy
zdrówka życzę!

Cytat:
no wlasnie, gdyby taka opcja byla mozliwa ..
bo to wlasnie tak wyglada przebudowane lozeczko .. ale brakuje chyba tej listwy na dole?
ale w sumie bez tej listwy się nie da?
zawsze można tak jakoś zamaskować ten dół
już sama nie wiem..
chyba będę się martwić jak dziecko wyrośnie

29.04.2015
OLAF !

http://fajnamama.pl/suwaczki/yvpga7q.png
jolanT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:46   #619
Ptaszysko16
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
Ja ciągle o tym myśle bo np. dziś w nocy to wydawało mi się że robie mu krzywde albo że go przygniatam, może to głupie ale jak położyłam sie na prawy bok to automatycznie zaczął mnie mocno kopać w ten bok pod spodem jakbym na nim leżała, a jak sie obróciłam na lewy bok to zaczął szybko kopać w lewy bok jakby mu nie pasowało takie leżenie... i tak przeleżałam całą noc na plecach .. spaniem tego nie nazwe bo ciągle mnie kopał. A znowu jak poleże dłuzej na plecach to mnie brzuch ciagnie i nie przyjemnie sie napina. I jak tu dogodzić jemu i sobie ?
wg mnie spij na boku tylko podłóż cos pod nogi. bo na plecach własnie jest najgorzej. w wielu miejsach można znaleźć info ze jest ucisk na zyłe a to niebezpieczne.
15.10. 2011.

Stary 2013-01-08, 19:47   #620
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:
Moj to samo- powiedział mi, że ja jak wredny gestapowiec wyszukuję, celuję i mam dziką radość jak trafiam. (to fakt- nic mnie tak nie cieszy jak ściągnięcie kasy z "nieściagalnego"). A najśmieszniejsze jest to że zmieniałam w pracy oddział na windykację i wreszcie mogę powiedzieć że mam za☠☠☠istą pracę
To naprawdę brzmi ciekawie fajną masz pracę

karolka280888 witaj

Cytat:
Napisane przez Ptaszysko16 Pokaż wiadomość
ponad rok to trzeba zrobić nie ma co gdybać. mozna to przesuwac jakbyś miała infekcję czy jakieś duphastony czy luteinę dopochwowo ale tak to nie ma co.
Mnie sam lekarz pytał na samym początku ciąży kiedy robiłam, wtedy nie minął jeszcze rok więc nie pobierał ale za jakiś czas znów pytał i wtedy było rok i miesiąc i pobrał od razu na wizycie.
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:47   #621
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
za synka !!!! pokaż fotke!!!
Stary 2013-01-08, 19:51   #622
monicca1989
Zakorzenienie

Cytat:

dla synka
monicca1989 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 19:54   #623
klementyna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
tak tylko weź się wykłóć co policje wezwiesz?

ja mialam robiona w styczniu 2012 ale ostatnio moze w listopadzie czy pazdzierniku tez mi zrobila w lux medzie.

witamy zostaniesz z nami na dłużej?
co do badań nie pamietam ;/
Nie pwołać się na oboeiązujące rpawo i postraszyć rzecznikiem praw konsumenta, wewntualnier wołac kierownika....Mój tż pracuje w Punkcie Obsługi KLienta w Media MArkt wiec przeszkolona jestem w tej kweswtii;p

Cytat:
Wózio też fajny.

Witaj.
Gartuluję synusia

Mnie też krzyż boli i nie wiem czy to krzyć po prostu czy moze lekkie skurcze...DO tego brzuch mi twardnieje znów przy wstawaniu....troche sie martwie dobrze, ze pojutrze ten szpital, troche sie uspokoje....
Wróciłam z KUL-u cała i zdrowa dzieki za kciuki!
klementyna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:00   #624
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
czekamy na fotki

a ktoras to miala wrzucic fotki siusiaka

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:23   #625
bzinka
Zadomowienie

Cytat:
czekamy na fotki

Też bym chętnie zobaczyła takiego siusiaka
U dziewczynek to są magiczne "trzy kreseczki" jestem ciekawa jak siusiak wygląda

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:32   #626
Mi6ka
Rozeznanie

Cytat:
czekamy na fotki

ok, oto moje cudo
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg siusiak.jpg (33,3 KB, 55 załadowań)
Mi6ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 20:41   #627
bzinka
Zadomowienie

Cytat:
ok, oto moje cudo
Oj, to jest to małe cos czy to duże w poprzek?

--------------------------------------------------------------

Artykuł dla właścicieli zwierząt http://ulubiency.wp.pl/kat,1010811,t...wiadomosc.html

Mój BLOG, zapraszam http://blogagimamy.blogspot.com/
bzinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 21:04   #628
nestelle
Zakorzenienie

Cytat:
ok, oto moje cudo
- ale fajny !!!!
Stary 2013-01-08, 21:16   #629
Sorceresss
Wtajemniczenie

Cytat:
a to fajnie, miałaś inhalacje

Cytat:
Napisane przez alliw Pokaż wiadomość
poka poka
wstydzę się pokazywać moje piżamki - szczególnie, że jedna jest w... panterkę Jak tż ją zobaczył to leżał na podłodze ze śmiechu a mi sie podoba... taka fajna odcięta pod biustem z marszczeniami na brzuch i ładny rękawek a tak serio to w sklepie wyglądała, że jest w kwiatuszki.. w taką łączkę - dopiero w domu się kapnęłam, że to panterka

Cytat:
Napisane przez Ewkaaa8891 Pokaż wiadomość
może to głupie ale jak położyłam sie na prawy bok to automatycznie zaczął mnie mocno kopać w ten bok pod spodem jakbym na nim leżała, a jak sie obróciłam na lewy bok to zaczął szybko kopać w lewy bok jakby mu nie pasowało takie leżenie...
ja mam tak samo... na którym boku nie leżę to maluch mnie od spodu kopie... a może nie tyle kopie co się tam wierci, jakby siła ciężkości go tam sprowadzała... dostałam od teściowej tą poduchę C z mother care i staram się spać z nią na lewym boku podpierając plecy, żebym mnie nie gibało... ale w nocy się budzę często na prawym boku

a dzisiaj złapałam kontakt z maluszkiem... on mnie kolankiem albo stópką dźgał a ja go smyrałam i wtedy cofał... a potem znów nieśmiało wysuwał się... i ja go znów smyrałam... i tak kilka razy... a potem poszedł spać

Cytat:
ok, oto moje cudo
no.. kawał siurusia!

ale dzisiaj jestem zmęczona... nałaziłam się sporo... i czuję takie zmęczenie w nogach... jeszcze jutro będę mieć zakwasy

dobrej nocki dziołszki

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 21:19   #630
strippi
Zakorzenienie

GG do strippi

Zaraz was nadrobię, tylko wam napiszę, że Michał tak mi się wypychał, że widziałam przez skórę kontur stopy

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości