|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#31 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Witajcie w nowym w±tku
![]() ![]()
#32 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Kitka , Princesska
kim wy jeste¶cie... ![]() ![]() Mój facet w³a¶nie tragiczny jest, jakby go z ta¶my puszcza³a, tak monotonnie prowadzi. ![]() iii o co chodzi z tym fenomenem rosyjskich od¿ywek i masek?
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-01-08 o 15:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Dziêkuje za s³owa otuchy asiabb1983 jeszcze w poprzednim w±tku
![]() ![]()
#34 |
Zakorzenienie
|
po³o¿y³am farbê, na pocz±tku szczypa³a, teraz ju¿ luzik
![]()
#35 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
Nove jak nabierzesz wprawy to statystyka bêdzie dobrze sz³a, mi siê naprawdê podoba³a jak j± skuma³am
![]() Agatko dziêkujê ![]() ja te¿ bêdê mia³a teraz na uczelni gor±cy okres ![]() Tata robi mi faworki ![]() i zima do mnie przysz³a, pojecha³am do szko³y wiosennie w botkach, a pó¼niej musia³am dwa razy od¶nie¿aæ auto, a do domu wraca³am pó³ godziny, bo tak siê wlekli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Magda ;)
Wiadomo¶ci: 8 211
|
A ja nie mam pojêcia czym te w³osy pofarbowaæ
![]() by³a ju¿ joanna, londa, loreal, syos i dalej rudoooo ![]() ![]() ![]() Nove u mnie facet by³ ¶mieszny od statystyki, nie cierpia³ kobiet i mia³ durne ¿arty jak ten z Familiady ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Hej kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Brakuje mi ju¿ forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a w przysz³ym tygodniu ja te¿ mam zachrzan, ju¿ na ten pi±tek dwa projekty, w przysz³y wtorek konspekt pracy i wstêpn± literaturê, ko³o, a na ¶rodê jeszcze jeden projekt - najs ![]() Cytat:
![]() ![]() a jutro mam kolêdê i chyba muszê sobie jak±¶ robotê znale¼æ na ten czas ![]() Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-01-08 o 18:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#39 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 069
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() juz mam ![]() 1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg
blog blond bunny Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-01-09 o 14:52 Powód: post pod postem |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a¿ takie ciemne Ci siê podobaj±? ![]() ![]() ![]() ja siê zawsze ¶liniê jak wchodzê do Rossmanna i widzê paletê z farbami L'Oreal a na ok³adce jest Doutzen Kroes - ma tam piêkny, idealny kolor po prostu - to jedno z tych zdjêæ, ta sama seria ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
a co to za odcieñ blondu??
http://www.wkinach.pl/wallpapers/d/c...ood-wlosy.jpeg
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#42 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() moze czas na moje ![]() ![]() ![]() ![]() doutzen ma piekne wlosy ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#43 | |||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
hej!
![]() Cytat:
![]() ja uwa¿am, ¿e powinna¶ sobie sprawiæ now± psinke i odrazu by¶ wróci³a z rado¶ci do ¿ywych ,bo takie zamartwianie i pog³êbianie siê w smutku nie wró¿y nic dobrego ![]() ![]() szybkens z Ciebie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
W tym ¶wietle ró¿nicy nie widaæ
![]() wrêcz mam wra¿enie, ¿e odrost minimalnie ciemniej z³apa³ ni¿ zwykle ![]() Ale to siê jutro oka¿e. Co do kondycji póki , co jest na jednej pó³ce z Garnierem-sza³u nie robi, krzywdy te¿ nie. Zrobiê w kamerce zdjêcie, a za 2 tyg. jak bêdê w domu aparatem.
#45 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() troszke jasniejszy niz moj naturalny ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#46 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() T¯ wola³by ciemniejsze w³osy? ![]() ![]() wiem, akurat L'Oreal raczej nie oszczêdza na reklamach i zawsze s± dopracowane a co za tym idzie - wyphotoshopowane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#47 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() princesko a mo¿e co¶ takiego Ciê zainteresuje https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...5&postcount=13
blonding ![]() ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
![]() ![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bardziej czuje jakby to bylo dzielo tworcze a ja jak malarz- pomieszac, pomalowac i jest nowy picasso czy inny tam, na malarstwie sie nie znam ![]() ![]()
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
mnie siê podoba ten efekt u mysi
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#50 | |||
Magda ;)
Wiadomo¶ci: 8 211
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() mnie sesja co roku zaskakuje ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Bunny nie zacytowa³o mi.. wiem spodziewa³am siê tego niby,ale wiesz jak to jest ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#51 | ||||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wklejam moje w³osiska, zobaczcie jak mi po tym 10-2 Palette zrudzia³o wszystko u góry.... Fakt ¿e w³osy mam do mycia wiêc bardziej widaæ ni¿ zwykle no ale tak czy siak ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 544
|
witam i ja w nowej czêsci
![]() ![]() Kitu¶-³adniutki masz kolorek, ale on jest mocno ch³odny prawda? odrosty nasze mysie siê chyba mocno nie odznaczaj± przy nim ? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() przy linii czo³a widaæ szary odrost ![]() jedno w nocy, drugie w sztucznym ¶wietle-cos takiego mam obecnie ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-01-09 o 14:34 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() nie odznaczaj± siê mocno odrosty ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#54 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 127
|
Witajcie Blondyny
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:48 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- te¿ mam ochotê ju¿ od dawna na przyciemnienie ale podejrzewam, ¿e to by³oby chwilowe i raczej ciekawo¶æ a potem znowu powrót do jasnych, wiêc bez sensu chyba, mo¿e kiedy¶... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Jeste, jestem
![]() wrocilam do zywych ![]() ponadrabialam tamta zalegla czesc, ale stwierdzilam,¿e nie bede juz cytowac ![]() Cytat:
hallo, Bunny to TY!? ![]() A tak poza tym to u mnie po staremu. Praca,dom,praca,dom. Jutro T¿ ma uroziny a ja kompletnie nie mam pomys³u na to co mu kupic ![]() A ten krem ktory kupilam chyba mnie jednka zapycha ![]() ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...zy-na-noc.html z tym,¿e moj ma zupe³nie inny sk³ad niz jest podane w recenzji. wklejam sk³ad poprawny w za³aczniku ![]() eehhhh... chyba nie dla mnie i mojej mieszano-t³ustej skóry, takie typowe kremy przeciwzmarszczkowe na noc ![]() dziewczyny napiszcie prosze co na noc uzywacie? Kitka ide Twojego bloga przejrzec, bo zdaje sie mamy taki sam typ cery ![]() T³usta, z zaskornikami, zdolna do zapychania powietrzem ![]() Kupi³am rowniez ten szampon Timotei Jericho " wyrazisty kolor" i odzywke ¿ó³ta Gliss kura co mi Bunny poleci³a¶ ![]() Jednaka jeszcze jej nie uzywalam,bo musialam troche wiecej maski na glowe klasc, bo cos mi szuszem zawialo ostatnio, ale to przez ogrzewanie ![]() Jeju jak ja za Wami tesknilam ![]() Edytowane przez xXxKYLIExXx Czas edycji: 2013-01-09 o 07:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 544
|
Cytat:
![]() no w³asnie tak mi siê wydawa³o, ¿e siê nie odznaczaj± i mo¿na by na 8,2 zapu¶ciæ naturale.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
W³osy Kitki strasznie mi siê podobaj±, kocham
![]() ![]() ![]() Ja tez uwa¿am ¿e nowy piesek by Ci pomóg³ Kotko ![]() Bunny ja bym Ciê widzia³a w minimalnie ciemniejszym ale nie a¿ takim jaki pokaza³a¶ ![]() Kylie Twoje w³osy lubi± proteiny? którego tego gliss kura kupi³a¶? ¿ó³tego jednak? napisz jak w³osy po nim bo siê zastanawiam miêdzy czarnym/br±zowym/¿ó³tym ![]()
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm ![]() bêdzie-55cm ![]() Farbujê: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#58 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() lakier to Miss Sporty nr 340 ![]() Cytat:
![]() po AA Ciê zapycha? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Majirel 8,2 ![]() a u mnie od wczoraj ¶nie¿yca ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Hej
![]() Ja w³a¶nie siedzê z C10, i ju¿ siê nie mogê doczekaæ efektów ![]() xXxKYLIExXx nie znam siê a¿ tak dobrze na sk³adach, ale ten krem nie ma dobrego sk³adu. Ma parafinê, a ona w³a¶nie (przynajmniej mnie) strasznie zapycha. Ja te¿ mam cerê t³ust±/mieszan±, któr± prawie wszystko zapycha. Teraz U¿ywam te kremy, i jestem z nich zadowolona. Nie zapychaj±, nawil¿aj±, lekko napinaj± skórê. https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-na-dzien.html i https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...wy-na-noc.html ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:37 ---------- Jak Ci fajnie. U mnie ¶niegu brak. Wcze¶niejszy ju¿ ca³kowicie siê rozpu¶ci³, i mam pogodê jesienn± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.