|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9421 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
też właśnie są rozregulowane po śwętach.Wcześniej obie po19 w łóżkach i też spały do rana.Teraz po woli wracam na stare tory.Poświęciłam się wcz ledwo przyszłam do was i już jedną usłyszałam,więc poszłam się położyć i dzięki temu żadna nie wstała ![]() Naoglądałam się durnych programów i o 7chętnie sama wstałam czytam was od 7 bo klikacie ostatnio na potęge ![]() Cytat:
ja po 2im wszystkich rzeczy sukcesywnie się pozbywałam,bo mieszkanie za małe się zaczęło robić A z jakich okolic jesteś ? przykre to, co miało miejsce u ciebie z tymi dzieciaczkami ![]() Cytat:
Witam nową koleżankę Mya twoje wszystkie posty są tak edukacyjne,że wszystkie musiałabym zapamiętać,zapisać mam na myśli ten o stanikach.Dzięki za taką wiedzę idę robić dzieciakom śniadanie.Idę do pracy na południe, i starsza nie idzie do przedszkola... mąż nie ogarnąłby odbioru jej...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
|
|
|
#9422 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Wiem o czym mowisz. Tez przezylam swoje do tego mobbing tylko wtedy nie bylo takiego okreslenia
|
|
|
|
#9423 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale juz po mniejszej cos czujesz na lepsze?
|
|
#9424 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
do tego biore te hormony wiec od nich urosna mi cycuszki
|
|
|
|
|
#9425 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dzionka wszystkim!!
|
|
#9426 |
|
Wtajemniczenie
|
Po tej mniejszej dawce to zauwazylam, ze przestalam myslec o tym ze chce tylko spac wiec to juz fajnie. I nie mam juz potrzeby picia 5kaw dziennie
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-09 o 08:44 |
|
|
|
#9427 |
|
Zadomowienie
|
Katarzynko,
lubuskie... niedaleko Zielonej Góry i sepsa... przedszkole zamknięte (na szczęście nie to, gdzie chodzą moje dzieci )a ciuszki to ja oddawałam na bieżąco... dlatego malutkiej wszystko musialam kupować od początku ![]() a teraz już mi powyrastała z tych najmniejszych, no i po synku już dużo za małych... a miejsce w szafkach zajmują... nawet swoje przerzucam z kąta w kąt, bo z jednej strony niektórych nie noszę, ale... szkoda wyrzucić
|
|
#9428 |
|
Raczkowanie
|
Krystel na która godzinę masz konsultację?? trzymam kciukaski byś wybrała rozmiar i ustaliła termin op
ja miałam małego streesa ale jeszcze większego miał mój chłopak hehe całął noc nie spał a jak przeżywał nie zdążymy na czas bo zamiast 1,5h jazdy to 3h jechaliśmy bo padało i troche korków było w końcu piątek to był ludzie do domów wracali...
|
|
|
|
#9429 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#9430 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale z osób niewtajemniczonych zauważył 3,5 roczny synuś szwagierki. Zobaczył moje zdjęcie z synkiem i mamą ze świąt i powiedział "Mamusiu patrz jakie ciocia ma wielkie cycki" Mój synek natomiast po mojej operacji wiedział, że mamusie bolą piersi i że nie może po mnie skakać i do nich się przytulać (co cholera lubił robić). Tylko tak patrzył i mówił "łooo jakie cyce" i się cieszył a jak któregoś razu leżał z nami na łóżku położył na jednym łapke mówiąc "Wielkie, ooo fajnie" Widać, że chłopy, bo od małego na jedno zwracaj a uwagę ![]() ![]() Dzień dobry laski Klaudeczko to ja z moim mam farta, bo on cały okres świąteczny co mieli wolne marudził, że chce do szkoły i w poniedziałek to musiałam go porządnie za rękę trzymać jak szliśmy, bo biegnąć tam chciał Zawsze z rana pyta czy idzie do szkoły i jak słyszy, że tak to czasem nawet krzyczy "hura", bo tak lubi tam chodzić![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-09 o 09:05 |
|
|
|
|
#9431 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 3h z wałbrzycha do Wrocławia to faktycznie koszmar!! :brzyda l: Ja tą trasę robię przeważnie 1 - 1,15h! To musieliście mieć paskudną drogę!!
|
|
#9432 |
|
Wtajemniczenie
|
A zastanawiam sie czy cisnienie tez mi sie wyreguluje po tych hormonach bo po pierwszej ciazy mialam juz dobre 120gorne a teraz po drugiej, wczoraj po 3kawach 90/60. Lekarz mierzac mi cisnienie powaznie spytal.? Chyba jest dzis pani bardzo podenerwowana.. a janie wiedzialam o co mu chodzi bo lekarze mnie nie stresuja i dopiero jak powiedzial jakie mam cisnienie niskie to zalapalam a on sie zdziwil, ze pol godz wczesniej wypilam 3kawe z ekspresu
|
|
|
|
#9433 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9434 |
|
Wtajemniczenie
|
Horo, Ty tak daleko jechalas na op?
|
|
|
|
#9435 |
|
Raczkowanie
|
Krystel strasznie długo jechaliśmy ważne że dotarliśmy hehe wyjechaliśmy o 16 a w domu byliśmy o 22 masakra
![]() kicia _nh Chyba chłopcy tak mają mój syn to uwielbia tą reklame z Dodą i mówi moja dziewczyna a ja się pytam po co Ci taka dziewczyna Ty możesz mieć koleżanki w przedszkolu a on nie ja w pupe dziewczyny ( czyli chce klepać pupę rączkami si się tulić) ja się nie moge rozbierać przy nim bo tak się cieszy i się przytula do nóg a jak moją siostrę widzi to molestuje ja i do cycków zagląda czasami to jestem przerażona tym... |
|
|
|
#9436 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9437 |
|
Zadomowienie
|
tak
a mam chirurgów plastyków bliżej... Zielona Góra, Słubice... tylko niewiele o nich slyszałam
|
|
#9438 |
|
Raczkowanie
|
Nie mam pojęcia skąd dzieci to biorą napewno nie ode mnie bo mały nie chciał za bardzo się wtulać w piersi bo wiadomo nie ma do czego zawsze lgnął do tych cycatych - czyli siostry
może tak już jest trochę mnie zabolało jak się dowiedziała że chcę sobie powiekszyć cycunie móiła po co Ci prawie się popłakałam odp jej to się zamień ze mną i miej małe ciekawe co wtedy będziesz gadała to przeprosiła mnie |
|
|
|
#9439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to co zauważą w tv czy na ulicy też robi swoje a na to my wpływu nie mamy, bo przecież dziecka w piwnicy nie zamkniemy, żeby ze światem kontaktu nie miało i nie obserwowało wszystkiego.Koleżanka moja kiedyś prawie spaliła się ze wstydu jak poszłyśmy z moim wtedy 1,5rocznym synkiem do sklepu. Uparła się, że ona chce nieść go na rękach i jak podeszła do babki po chlebek (w sklepie też piekarnia była) to mój młody złapał tą sprzedawczynie (młoda, ładna, z dużym biustem) za cycka i pościskał ciesząc się jak opętany Oj jakbym tak wszystko miała sobie przypominać to bym książkę napisała
|
|
#9440 |
|
Raczkowanie
|
Tylko mama i babcia mnie rozumiały mama zawsze miała malusie piersi i dlatego z babcią zafundnęły mi cycuszki gdyby nie one to bym nigdy nie zdecydowała się na op bo nie stać mnie sama wychowuję dziecko jestem po rozwodzie bo mój były mężuś bardziej kochał mamusie niż mnie i synka oczywiście kredyt na mieszkanie przedszkole ... na szczęście poznałam faceta który pokochał mnie i małego w maju się do niego wprowadzam
on też mnie podbudował że jak mam okazję to żebym spełniła swoje mażenie, że jemu się podobam taka jaka jestem ![]() ---------- Dopisano o 09:28 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- przepraszam że marudzę o sobie ale nie mam z kim porozmawiać i wszystko duszę w sobie
|
|
|
|
#9441 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To przykre bardzo co przeszlas ale super sprawa jest, ze masz taka mame i babcie, i Ze sie podnioslas, zaufalas znowu. Masz kogos na kim mozesz polegac ![]() Ja akurat moge polegac na mezu a nie na swojej rodzinie Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-09 o 09:41 |
|
|
|
|
#9442 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#9443 |
|
Raczkowanie
|
Moja corka,nie ogarnia co zrobilam,ale tez sie jara,ooo jakie cycuszki mama ma,i lapki jej tam wlażą
:-D nie wspominajac juz o tym ze jak zlapie mnie w bieliznie to szarpie mnie za gatki,smiejąc she w glos,Ja sie juz irytuje a ona-mamo ja tylko pisie chce zobaczyc,wieb jak widac to chyba naturalny etap rozwoju,niezaleznie od płci :-D ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Jakis czas temu zaprosila swoja "przyjaciólkę". Jak to maluchy porzly razem do lazienki,za chwile moja przychodzi do mnie i mowi,mamo powiedz tacie zeby przyszedł do nas bo weronika chce zobaczyc jego siusiaka :-D co wy na to? Myslalam ze spłonę.dodam ze moja to prawie 4 latka byla kolezanka 2 lata staşza. ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Sorka za bledy,z tel piszę.
|
#9444 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() mi zaraz stuknie pol roku od operacji tylko kiedy to zlecialo porobie jakies zdjecia i może cos pokombinuje z moja wyjsiowka zeby mi sie humor poprawil dzis spojrzalam w lustro i moje piersi znowu jakies male a tak sie cieszylam ze sie powiekszyly a to tylko bylo przed @Klaudeczko kolezanka u Twojego doktorka powiekszala?? Jakie wybrala ))?
|
#9445 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nigdy sie nie krylam przed corcia. Jak sie kapalam to ona chciala myc mi plecy gabka, smarowala mnie balsamami a ja jej opowiadalam jak dziewczynki zmieniaja sie w kobiety. Tata ubieral kapielowki i bawili sie w wannie petshopami i dinozaurami. Kiedys powiedziala ze chlopcy maja takie rureczki do siusiania bo widziala w przedszkolu, nigdy nie miala takich zachowan jak piszecie, nic ja nie dziwilo i nie dziwi bo normalnie z nia rozmawiam. Ona pierwsza stwierdzila ze jexstem chyba juz w ciazy bo tyle sie z tatusiem przytulalismy (w doslownym znaczeniu) ze te plemniczki polaczyly sie z jajeczkiem A kilka dni pozniej okazalo sie ze faktycznie jestem w ciazy. Corka mojjej kolezanki na widok nagiej babeczki w przebieralni na basenie zachowywla sie jak dzika, smiala sie, pokazywala palcami az wstyd bylo, to samo jak przyjechala do nas do HH gdzie mieszka duzo kolorowych ludzi, i komentowla na glos, ze wygladaja jak malpy, ze murzyny jak brudasy itd ale ona to slyszla od doroslych. Moja corcia jak chodzila tam do szkoly to tylko mi powiedziala, ze nie lubi podawac reki bo nie wie czy maja czyste czy brudne bo nie widac , dzieci po placu zabaw nie myja rak a ona nie lubi dotykac brudnych
|
|
|
|
|
#9446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, wiec rozumiemy jak bardzo życie moze dać w tyłek...a wygadać sie czasem warto ps. mój TZ też woli mamusie od nas
|
|
|
#9447 |
|
Raczkowanie
|
Ja jez nie ukrywam się,rowiez siedzi ze mną czesto w łazience jak sif kąpie,balsamujemy sie razem,wie ze tata daje mamie ziarenko do brzuszka jak sie mocno przytulają,wie ze dzidzius sie rodzi w szpitalu,tną brzuch i takie tam,wszystko zgodnie do wieku,ale cieszy sie jak glupia jak sobie cyca moze podotykac %:-D
|
#9448 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie co jest wazne? Wiedziec, ze dzieci wychowuje sie dla innych a nie dla siebie, tak aby umialy stworzyc szczesliwy zwiazek I wiedziec, ze co sie wlozy to sie wyciagnie i byc swiadomym, jak powiny wygladac prawidlowe relacje miedzy rodzicami a doroslymi dziecmi. U mnie tak nie jest, dlugo dzieci nie chcialam miec wogole a teraz kazdego dnia pilnije sie zeby nie robic jak moja mama, ktora nie widzi co robila swoim dzieciom i sobie nie ma nic do zazucenia. Najwieksze wsparcie dostalam od niej zeby miec w koncu dzieci...po co ci dzieci...dzieci to tylko klopoty. Fajnie prawda
|
|
|
|
#9449 |
|
Raczkowanie
|
Hej Olivka :-*
---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- AMORCIO,ja kazdego dnia robie wszystko zeby bxlo inaczej jak moja matka,ktora rowniez nie ma sobie nic do zarzucenia,a robiła okropne rzeczy :-|
|
#9450 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:42.

o matkoo...moja właśnie usnęła do rana...a młody robi sobie sam omleta..kucharz mi rośnie
też właśnie są rozregulowane po śwętach.Wcześniej obie po19 w łóżkach i też spały do rana.Teraz po woli wracam na stare tory.

mam na myśli ten o stanikach.Dzięki za taką wiedzę ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

niech sobie myśla co chcą ...
)

porobie jakies zdjecia i może cos pokombinuje z moja wyjsiowka zeby mi sie humor poprawil