|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9451 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Moje dzieci zaczęły bardziej zwracać uwagę na cycki od kiedy je mam i Tż je ciągle molestuje. Musimy się zacząć pilnować - dzieciaki mają 5,5 i 2,5 roku. Co najlepsze najbardziej chce mnie miziać córka
|
|
#9452 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Hej siwa :-* jak widac coreczki są bardziej zboczone :-D
Amorcio.no witaj w tym niewdzięcznym klubie :-*
|
#9453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() i strasznie ciężko żyje się z kimś takim
|
|
|
#9454 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9456 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#9457 |
|
Raczkowanie
|
No zeby nie byc taką jak moja matka,niewiele trzeba, smutne bardzo,ale prawdziwe niestety... :-(
---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Własnie ogladam na tvn co qobic gdy dziecko zadaje trudne pytania. Nidzłe kwiatki tu są :-D
|
#9458 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Rozumiem. Dzięki za wprowadzenie Wobec tego zapytam, czy któraś z Was miała operację u dr B.? Słyszałam, że specjalizuje się w cięciu wokół brodawki- a takie mnie interesuje. Jestem ciekawa Waszych opinii o tym lekarzuZ góry dziękuję za odpowiedzi
Edytowane przez alex2013 Czas edycji: 2013-01-09 o 13:11 |
|
|
|
|
#9459 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Teraz po 22 latach nauczyla sie cieszyc, ze jestesmy szczesliwi i nawet pogodzila sie, ze mlodszy syn bierze przyklad z brata Bo widziala, ze do nikad to nie prowadzi
|
|
|
|
|
#9460 |
|
Raczkowanie
|
WItam,
wczoraj chciałam się przywitać ale do dzisiaj nie widze mojego wpisu... ja tu raczkuję, zaczynam, chcę zrobić sobie operację powiększania piersi, dlatego proszę Was ewentualnie jesli macie chcęć podzielić się ze mną swoimi doświadczeniami albo uwagami na co powinnam zwrócić szczególną uwagę - PISZCIE!!! bedę bardzo wdzięczna... ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- o, w końcu widzę mój wpis, chyba do tej pory coś źle robiła ;-/ |
|
|
|
#9461 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
moja buntuje synka przeciwko mnie i dzieciakom, że powinien myśleć o sobie, ze przecież jest młody i jeszcze zdąży zajmować się dziećmi bo to rola matki, a nie jego; on ma korzystać z życia, wychodzić, bawić się i realizować . co u niej jest, to wraca z nowymi mądrościami... oczywiście krytyka pod każdym względem... stąd wiem kiedy u niej jest ![]() a on taki głupi, że nie liczy się z moim zdaniem, z moimi uczuciami, z pragnieniami dzieci, tylko to, co powie mamusia jest święte... a to boli czasem jak wyjedzie na kilka dni, to po powrocie zamiast gonić do dzieci, leci do matki... wiele by pisać
|
|
|
#9463 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, wiem, że wiele info mogę znaleźć na forach ale jest ich od zatrzęsienia a mnie troszkę czas goni... czytam czytam i już mam sieczkę w głowie, im więcej wiem tym bardziej nie wiem czego chcę...?
chciałabym zrobić operację jeszcze w styczniu ewentualnie w lutym (czy to realne u dobrego lekarza?). No włąsnie, dobry lekarz, jestem we Wrocławiu, pojawiają się tu inicjały dr M.W. - czy mogłybyście dać mi znać o kogo chodzi? Widziałam kilka zadowolonych dziewczyn... Myślałam o P.N. ale galeria jego roboty mnie odstraszyła, w piątek idę do dr. J.J.we Wro... Jest jeszcze sława z Polanicy, ale dzisiaj znalazłam wpis dziewczyny której Źle dobrał implanty i bedzie robić drugi raz... wiem że na forum nie można ale jesli napisałybyście na priv bede bardzo wdzięczna... a czy czeski czarodziej to dr F.? ---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- chciałabym się Was jeszcze zapytać o jedną rzecz: co ma wpływ na to że pierś jest miekka albo twarda i sztywna po operacji? rodzaj implantu? (okrągły/anatomiczny), producent czy umiejscowienie? (pod gruczoł/pod mięsień) |
|
|
|
#9464 |
|
Raczkowanie
|
Ja jaram do tej pory - tak zlejcie mnie jak chcecie. Blizny ok. gojenie tez było nawet niezłe - tylko że ja jestem po 2 cesarkach i wiedziałam jaki mniej więcej ból będzie etc.
|
#9465 |
|
Przyczajenie
|
Rozumie. Dziękuję za wprowadzenie
Wobec tego mam pytanie czy któraś z Was miała robioną operację u dr Br. z Wawy?Słyszałam, że specjalizuje się w cięciu wokół brodawki- a takie mnie właśnie interesuje. Edytowane przez alex2013 Czas edycji: 2013-01-09 o 11:38 |
|
|
|
#9466 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny
chciałam się przywitać, i będę nadrabiać zaległości w czytaniu
|
#9467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ALEX TUTAJ NIE PODAJEMY PELNYCH NAZWISK LEKARZY wiec prosze edytuj swoj post i usun nazwisko lekarza. Co do twardosci piersi po operacji to wynika to z tego, ze piers musi sie wygoic, implant ulozyc na swoje miejscie, chyba, ze sie myle to mnie poprawcie. Na forum nie ma chyba nikogo ktora mialaby robione inaczej niz pod miesien, jest takie powiedzenie prawdziwe nawet ale nie pamietam go
|
|
|
|
|
#9468 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, dziękuję Ci za odpowiedź, do Klaudsii już napisałam na priv i czekam na info, do dr JJ też jestem juz umówiona, jak rorszyfruję kim jest MW to też od razu sie umawiam!
![]() ps. gdzie wpisałam nazwisko lekarza? :O
|
#9469 |
|
Raczkowanie
|
horo_2 roumię Cię doskonale moja teściowa rozwaliła nasze małżeństwo mieszkaliśmy u niej mieliśmy całął górę bo to był domek jednorodzinny... zaczęło się od tego że mężowi nie pozwoliłam jechać z matką ijego siostrą na grzyby bo miał czyścić auto bo mieliśmy sprzedawać a lało wtedy masakrycznie powiedziałam mu że jak chcą iść na grzyby to niech sobie same idą a siostra podsłuchała wszystko i powiedziałam matce że ja powiedziałam że jak chcą to niech szmaty same sobie idą masakra to co ja wtedy przezyłam nie da się opisac ;( nic takiego nie zrobiłam dopowiedziały sobie wszystko wyzywały mnie że jestem kórwą ż epo pracy się puszczam bo pracuję do 15 a w domu jestem 40 min póżniej a miałam 30km w jedną strone do pracy że mój mężuś taki jest zmęczony bo on chodzi z nim na spacery a najgorsze było to że powiedziały żejestem wyrodną matką jak to powiedziała nie wytrzymałam jak przydusiłam to mój były nie miał siły mnie od nij odciągnąć myślałam jestem b. spokojna osobą ale te słowa i co co mówiła o moim dziecku to wyprowadziło mnie z równowagi wtedy dotarło do minie jak matka potrafi walczyć o swoje dziecko... jak się broniłam to mężuś zamknij się zamknij się a jego siostra mogła mnie obrażać ile wlezie jeszcze teściowa dodała oliwy do ognia ... postanowiłam się wyprowadzić napisałam męzowi że chcę się wyprowadzić że nie chcę z jego rodziną pod jednym dachem mieszkać to mi odp że mnie kocha i jeśli będę chciała to się wyprowadzimy... no to zaczęłam szukać mieszkania znalazłam w super cenie wyremontowałe śliczne mąż się tym w ogóle nie interesował zaczął pić wracał w nocy pijany w 3 dupy ja wracałam do domu było tylko cześć cześć i szedł do knajpy pewnego dnia przyszedł pijany naćpany to kazałam mu iść do matki niech zobaczy jakiego ma syna zaczeliśmy się kłucić szarpać dziecko było świedkiem tego wszyetkiego wyzywał mnie od kurew itp zadzwoniłam po mamę przyjechała po mnie na drugi dzień przyjechałam zabrałam swoje i dziecka ciuchy na drugi dzień mężuś do banku napisał o rozwiązanie kredytu byłam załamana bo gdzie będę z dzieckiem mieszkała u rodziców nie ma miejsca prosiłam błagałam go by wyprowadził się i żebyśmy zaczeli wszystko od nowa on nie nawet moja mama rozmawiała z teściową to ona powiedziała że ona nie chce byśmy razem byli ż ejego miejsce jest przy niej i się przyznała że to ona namówiła mojego męża bym nie dostała mieszkania szmata nienawidzę jej... przeżyłam teror z nrewów schudłam i ważyłam 40 kg więc wyobraźcie sobie same kości i skóra ale dzieki przyjaciołom podniosłam się nie wpadłam w depresje pół roku później poznałam mojego aktualnego partnera dzieki niemu zaczęłąm wracać do ludzi dbać o siebie dokończyć formalności : rozwód, alimenty i by zrzekł się mieszkania .... teraz jestem z obecnym partnerem rok jestem przeszczęśliwa syn go uwielbia i teraz dziękuję Bogu że moje losy się potoczyły tak... wycierpiałam swoje i zostałam za to wynagrodzona
teraz cycusie a w maju przeprowadzam się do partnera może jeszcze Egipt zaliczymy jak znajdą sie jakieś pieniążki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekuję dziewczyny za wsparcie ;* ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Margo ja będę miała operację u dr JJ z Wrocławia jeśli o tego lekarza chodzi
|
|
|
|
#9470 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Miękkośc piersi zalezy przede wszystkim od tego ile masz swojego gruczołu
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-09 o 11:56 |
|
|
|
|
#9471 |
|
Przyczajenie
|
Amorcio, dziękuję za instruktaż- nie wiedziałam
![]() Jeśli któraś z Was jest w stanie podzielić się informacją o lekarzu, o którego pytam- ja mogę się podzielić obserwacjami na temat zachowania się implantów na przestrzeni czasu. Mam je już 10 lat, w międzyczasie urodziłam dziecko |
|
|
|
#9472 |
|
Wtajemniczenie
|
Margo zrob sobie album z wyjsciowka, mozesz go ustawic jako publiczy, kazdy bedzie widzial albo jako prywarny widoczny tylko dla zaprzyjaznionych. Dziewczyny potrafia fajnie podpowiedziec co do wyboru implantow ale trzeba widziec cokolwiek. Waga i wzrost podalas a to tez wazne
---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- O widzisz Alex Twoje doswiadczenia na pewno beda bardzo cenne dla nas wszytkich. Pisz, pisz jak najwiecej, jaka metoda masz wstawiony implant, jaki duzy, jaki ksztalt...pisz wsytko a pytan tez bedzie wiele ![]() I dlaczego chcesz wymieniac? Horo tez urodzila dzieciatko i karmi z implantami |
|
|
|
#9473 |
|
Raczkowanie
|
jusi84 wydaje mi sie że chodzi nam o tego samego lekarza
![]() ja w piątek idę na konsultację, moją pierwszą, miałam wcześniej mieć u P.N. we Wro ale spekałam normalnie, odstraszyła mnie jego galeria... w ogóle to zaczynam sie cykać na tyle że chyba najpierw wyedukuję się, żeby wiedzieć na co sie zdecydować, nie lubię podejmować decyzji w ciemno a jak zaczełam szukać konkretnie informacji o implantach to widzę, że ja naprawdę niewiele wiem i coraz bardziej sie boję... a chciałam zrobić op. na szybcika bo własnie się przeprowadziłam w nowe miejsce i stwierdziłam ze to najlepszy moment, bo nowe otoczenie nie zwróci uwagi na moje nowe nabytki ![]() ![]()
|
#9474 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wyslalam Ci na priva nazwisko dr MW ![]() Juz edytowalas post fajnie. Margo to nie chodzilo o Ciebie...napisalam Alex na poczatku zdania.
Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-09 o 12:09 |
|
|
|
|
#9475 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio, album zrobiony, płonę ze wstydu, ale tak, nie mam wyjscia, muszę zdać się na Wasze doświadczenie opinie i rady, jeśli miałybyście chęć zajrzyjcie i doradźcie... co tu wsadzić?
nie mam jednak na tyle odwagi, żeby zrobić ten album publiczny...
|
#9476 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nas wprawdzie nie było ubliżania sobie ja-teściowa (choć nie wiem, co mówi za moimi plecami), ale też niewesoło. Najgorsze, ze bardzo się wtrąca we wszystko... i dużo psuje w relacjach ja-TZ
|
|
|
#9477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A i nie plon ze wstydu, tu żadna kobitka nie byla wysmiana, kazda ma ten sam lub podobny problem i doskonale sie rozumiemy ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- Jusi dziekuje za komantarz Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-09 o 12:21 |
|
|
|
|
#9478 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9479 |
|
Raczkowanie
|
Amorcio jak ja bym chciała mieć tekie śliczne zdjęcie może kiedyś się dorobię
|
|
|
|
#9480 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny jak piszecie o Waszych teściowach to strasznie przykre
Nosz kurna jak tak można Ja mojej bym za żadne skarby nie oddała, prędzej bym męża zmieniła jak teściową A mój kochany tż jakby swojej mamy słuchał to byłabym najszczęśliwszą i najbardziej rozpieszczaną (zwłaszcza pod względem uczuciowym) żoną na świecie No ale nie słucha Jego mama miała podobnie jak Wy ze swoją i jego rodzice nie są razem, może stąd takie jej podejście, a to że mnie kocha i nie chce mieć żadnej innej synowej do druga sprawa![]() No to reszta synów ma trochę pod górkę, bo każda potencjalnie przyszła synowa jest porównywana do mnie (no i siostry mojego tż podzielają zdanie mamyEhh i znów muszę uciekać, bo tż dzwonił, żebym mu przeciwdeszczowe do pracy przywiozła, bo cały przemoczony (u nas nie ma mrozów i śniegu, tylko pada, ale też nie codziennie )
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:27.

teraz cycusie a w maju przeprowadzam się do partnera może jeszcze Egipt zaliczymy jak znajdą sie jakieś pieniążki 

Nosz kurna jak tak można