|
|
#4471 | ||
|
To ja :)
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz coś śmiesznego -zwiększają nam ilość obowiązków, zmniejszają pogłowie sekcji. Są jednakowoż rzeczy, które pozostają bez zmian -pensje i nazwy stanowisk
|
|
#4472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i u nas dziś zupa krem z cukini - ugotowany na 3 dni plus rybkie pieczone ale filety tylko miałąm jakieś szybko sie robi Cytat:
słów brak - i to nie jest kabaret - to jest lajf a raczej farsa
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-09 o 12:41 |
||
|
|
|
#4473 |
|
Zakorzenienie
|
Betty mam przesyłkę, dziękuję
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4474 | ||||
|
BAN stały
|
Znad bułki i kawy (z kawiarki, mój nowy gadżet
) Cytat:
![]() Cytat:
I trzymam , oby szybko przestało boleć Redzi nie przeleciałem? Horalki i bułka z serem rządzą ![]() --- I jeszcze dziękuję Wam zbiorowo (i każdemu z osobna) za wsparcie w Mruczkowej sprawie ![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
![]() U nas fasolówa , ugotowana na dwa dni, tylko ![]() Cytat:
![]() --- Jeszcze wczoraj, głupi, na miau polazłem, chyba żeby się dobić do reszty... Ale podoba mi się opcja "adopcja z dowozem"
|
||||
|
|
|
#4475 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
piedziesiątkę, są w ogóle lutki w setkach? atomki mam.
Cytat:
![]() dziś po pracy idę odebrać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4476 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() 2. foch! 3. on nie bardzo odczuwa bo jemu zawsze gotowalam jakies makarony, ryze z piersia kurczacza w sosie zadnym, mielonymi i gotowa mieszanka warzywna a ryby jedlismy razem z raz na tydzien. Ja w miedzyczasie jadalam na obiad bulki z serem zagryzajac je batonem. Teraz nadal planuje karmic go w opcji ekonomicznej a sobie robic wedzone ososie z awokado, ogorkiem, wymaczane w wasabi i sosie sojowym, albo bardziej salatkowo kurczaki z ananasem, rodzynkami i orzechami, albo z woka paluszki krabowe z cukinia, papryka, porem, grzybkami mun, sosem sojowym, albo na lenia zupe miso instant z nori, mun i paluszkami krabowymi itd. itp. ![]()
|
||
|
|
|
#4477 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Czasem lekarz może wyjść z siebie i stanąć obok, a organizm i tak dziwnie zareaguje ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ryz to też po kińsku przeca u nas też są dni że ja szpinakuje, cukiniuje a chuop szama co popadnie - bo nie lubi np tego co lubię ja |
|
|
|
|
#4479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te same chciałam i jeszcze fdb i zimną wodę tylko ja tak średnio z atomkami stoję ![]() w ciąży nie byłaś? ![]() Cytat:
ale nie wiem czy 1 przypadkiem nie wrócił jak kawa?
|
|
#4480 | |||||
|
Panaroja
|
Znad antybiotyku
![]() Cytat:
![]() 2,jak przezroczyste i nie widać to łatwo się na to wp... akować 3.no dobra ![]() 4.ale kothuf futro na pewno będzie obficie widać i żwirek ![]() Cytat:
i ślady kothuf Cytat:
2.jakbyś zgadł ![]() 3.od jakichś stu lat tam siedza i są przeogromne i nie marzną 4.nie wiem czy Ludwik miał aż taką wyobraźnię , muszę poszukać zdjęć , to wrzucę ![]() Cytat:
' tego - do picia ?Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
|
|
|
#4481 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
piszę o tych sytuacjach kiedy to nikt z siebie nie wychodzi - ot po prostu się zaleczy to luz, sie nie zagoi to bujaj się pacjencie z łyżeczkowaniem - tak jakby nie było metod prewencji w erze lasera etc wyrwać zomp jak to łatwo powiedzieć - ale jeżeli jest to chirurgiczna akcja to znaczy że jest poważnie, że należałoby może jakoś zabezpieczyć pacjenta na łątwo przewidywalną okoliczność masakry powikłąniowej a nie kwitować "na pewno będzie dobrze" jak ja słysze od lekarza że na pewno będzie dobrze to mam ochotę mu wbić widelec w tętnicę - lekarz ma obowiązek zrobić wszystko co w jego mocy w razie tego jeśli nie będzie dobrze, ma zakładać że sie moze spaprac a nie że sie uda ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- oj |
|
|
|
|
#4482 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
2. ale tuczoncy ![]() Nie, stwierdzilam, ze nie mam kasy na gupoty a zaden zomb mnie nie boli wiec jakos to bedzie ![]() Powinnam isc na zdejmowanie kamienia ale sie wstydam odkad jakas dentystka powiedziala mi z 10 lat temu, ze mam kamien jak staruszka. Podobno wszystkim tak mowi ale niesmak pozostal i teraz sama sobie od frontu zeskrobuje to i owo. |
|
|
|
|
#4483 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4485 | |
|
|
Cytat:
Ja tam nawet przy głupim odrobaczeniu straszę wszystkimi możliwymi skutkami ubocznymi ale też już zostając przy tym odrobaczeniu, jak zwierz był mocno zarobalony i te robale dedną to moga go zatruć toksyny z robali, ja to wiem, i mówię to właścicielowi, ale jak mogę temu zapobiec? właśnie o to chodzi - się nie da niestety
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-01-09 o 14:01 |
|
|
|
|
#4486 |
|
Zakorzenienie
|
Znóf
![]() Yyy w sęsie że znów Ci coś jest ![]() Beti ja też odebrałam przesyłkę Spoo czy ja nie powinnam Ci podziękować za poznanie RM?
|
#4487 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Gryksiu ![]() ![]() taka samiuśka jak moja kotha nieboszczka , miała chłoniaka![]() Cytat:
![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
|
|
#4488 |
|
|
Ooooooo... Niedoczekanie, moim kręgosłupem, mogę zwolnienie z pół roku pociągnąć
![]() Na sałatki nie za bardzo, ale w mojej diecie jest kurczak z mango. Rewelka...
|
#4489 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#4490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- ale człowiek przynajmniej świadom bardziej z czym może się zmierzyć - co w razie W, jak sie zachować jak sobie pomóc - o ile są to sytuacje że można sobie pomóc - bo wracając do dentów to właśnie często gęsto atrakcje zdarzają sie środkiem nocy, w święta i na bezludnej wyspie ( )
|
|
|
|
|
#4491 | |
|
|
Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4492 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4493 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4494 | |||||||||
|
BAN stały
|
Coś w tym stylu, w końcu jestem taaaki alternatywny i indywidualistyczny
Cytat:
Cytat:
![]() Bardzo dobra (choć myślałem, że będzie jednak ciut mocniejsza) Ale... ale że w czopku? ![]() Cytat:
To w stolicy można jeść kanapkę, która jest bułką? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Biedna Fruzia została teraz sama ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#4495 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ja dania obiadowe przerabiam na salatki i na odwrot wiec takich wlasnie przepisow szukam.Szatanko, jakie laski ostatnio w avkach ![]() ---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
2. |
||
|
|
|
#4496 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4497 |
|
Zakorzenienie
|
A bo się odnaleźć nie mogiem
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4500 | |
|
|
Cytat:
W razie czego w łeb mnie, bo PESEL zobowiązuje do sklerozy...
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:18.

Pomijajac fakt, ze przez swieta utylam te dwa kg co je wczesniej zrzucilam. Teraz stracilam jeden wiec jeszcze 3 do zrzutu. A postanowienie noworoczne mam z deka inne bo chce robic fikusne obiady a nie Goralki i chleb z serem. Poki co niezle mi idzie, jedziemy na rybach i salatkach a mam w planach rozne chinskie eksperymenty (kulinarne tez
).
Rozwija sie super ale poczatek to na mnie rzeczywiscie cytrusowa woda kolonska :/ I ta cytrusowatosc pozostaje az do konca, potem dochodzi takie wetiwerowato-ogniskowate cos i dopiero zaczyna byc fajnie :/
- ugotowany na 3 dni
słów brak - i to nie jest kabaret
- to jest lajf a raczej farsa
)
I trzymam
, oby szybko przestało boleć

- swoją droga to jak oni to rwą że te powikłąnia to już prawie jak standard? to co kur dwa nie umio temu zapobiec? takie fachowce a potem na zywca torturujo człowieka - trza rwać tak i tak zrobić żeby nic się nie psuło - konowały jedne