Scent Bar XLVI - Strona 150 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 12:10   #4471
Murszafka
To ja :)

Dot.: Scent Bar XLVI

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Ja Pomijajac fakt, ze przez swieta utylam te dwa kg co je wczesniej zrzucilam. Teraz stracilam jeden wiec jeszcze 3 do zrzutu. A postanowienie noworoczne mam z deka inne bo chce robic fikusne obiady a nie Goralki i chleb z serem. Poki co niezle mi idzie, jedziemy na rybach i salatkach a mam w planach rozne chinskie eksperymenty (kulinarne tez ).
Ja też się trzymam, ale bez chińszczyzny
Cytat:
BTW doszedl Rasashi, wielkie dzieki Zawiniatko pomyslowe Rozwija sie super ale poczatek to na mnie rzeczywiscie cytrusowa woda kolonska :/ I ta cytrusowatosc pozostaje az do konca, potem dochodzi takie wetiwerowato-ogniskowate cos i dopiero zaczyna byc fajnie :/
No patrz, a we mnie tym ogniskiem wali od razu... I mam wrażenie, że wcale się na mnie nie rozwija, tylko ten dym i dym... Sucha skóra moja, reaguje dziwnie. A zawiniątko, cóż... Jak zobaczyłam perfumy w strzykawce, uznałam, że 3/4 przyjemności używania perfum by mi odpadło, gdybym musiała takie opakowania stosować

A teraz coś śmiesznego -zwiększają nam ilość obowiązków, zmniejszają pogłowie sekcji. Są jednakowoż rzeczy, które pozostają bez zmian -pensje i nazwy stanowisk

Terry Pratchett, Czarodzicielstwo
Murszafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:28   #4472
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Pomijajac fakt, ze przez swieta utylam te dwa kg co je wczesniej zrzucilam. Teraz stracilam jeden wiec jeszcze 3 do zrzutu. A postanowienie noworoczne mam z deka inne bo chce robic fikusne obiady a nie Goralki i chleb z serem. Poki co niezle mi idzie, jedziemy na rybach i salatkach a mam w planach rozne chinskie eksperymenty (kulinarne tez ).

i

u nas dziś zupa krem z cukini - ugotowany na 3 dni plus rybkie pieczone ale filety tylko miałąm jakieś
szybko sie robi

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość

A teraz coś śmiesznego -zwiększają nam ilość obowiązków, zmniejszają pogłowie sekcji. Są jednakowoż rzeczy, które pozostają bez zmian -pensje i nazwy stanowisk
słów brak - i to nie jest kabaret - to jest lajf a raczej farsa

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2013-01-09 o 12:41
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 12:45   #4473
Spoora
Zakorzenienie

Betty mam przesyłkę, dziękuję
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:03   #4474
gryx82
BAN stały

Znad bułki i kawy (z kawiarki, mój nowy gadżet )
Cytat:
A właśnie, tak przy okazji, kto zaczął obiecywane w święta odchudzanie?
Mua
Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
...
boleć of kors bolało bardziej niż ukłucie owada ale mniej niż pobieranie krwi...
No popa, a mnie ostatnie pobieranie krwi bolało tyle, co ukłucie komara właśnie, nie zdążyłem się naprężyć maksymalnie ze strachu, a tu już po wszystkim było I trzymam , oby szybko przestało boleć

Redzi nie przeleciałem?

Horalki i bułka z serem rządzą A co na te zmiany w menu TŻ Twój? Chwali sobie?

---

I jeszcze dziękuję Wam zbiorowo (i każdemu z osobna) za wsparcie w Mruczkowej sprawie

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
A może oni chcą abyście sami, z własnej woli, wymówienia złożyli?
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
u nas dziś zupa krem z cukini - ugotowany na 3 dni
U nas fasolówa , ugotowana na dwa dni, tylko
Cytat:
słów brak - i to nie jest kabaret - to jest lajf a raczej farsa
Genau!

---

Jeszcze wczoraj, głupi, na miau polazłem, chyba żeby się dobić do reszty... Ale podoba mi się opcja "adopcja z dowozem"
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:04   #4475
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
A Ty klikłaś 50 tkę czy setkę? Masz atomki?
piedziesiątkę, są w ogóle lutki w setkach? atomki mam.
Cytat:
Chergui - aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaa

w cedre też mogę pomóc
od razu mówię że jetsem na tak w razie jakiejkolwiek ilości
znaczy nie muszę zakładać wątku rozbiórkowego

dziś po pracy idę odebrać
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:24   #4476
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Ja też się trzymam, ale bez chińszczyzny

No patrz, a we mnie tym ogniskiem wali od razu... I mam wrażenie, że wcale się na mnie nie rozwija, tylko ten dym i dym...
1. a masz jakies pomysly na salatki z mango, papaja, awokado czy czyms w tym guscie? Ale nie deserowe tylko bardziej sniadaniowo-obiadowe?
2. zazdroszcze

Cytat:

i

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość

Redzi nie przeleciałem?

A co na te zmiany w menu TŻ Twój? Chwali sobie?
1. lansik starbaksem?
2. foch!
3. on nie bardzo odczuwa bo jemu zawsze gotowalam jakies makarony, ryze z piersia kurczacza w sosie zadnym, mielonymi i gotowa mieszanka warzywna a ryby jedlismy razem z raz na tydzien. Ja w miedzyczasie jadalam na obiad bulki z serem zagryzajac je batonem. Teraz nadal planuje karmic go w opcji ekonomicznej a sobie robic wedzone ososie z awokado, ogorkiem, wymaczane w wasabi i sosie sojowym, albo bardziej salatkowo kurczaki z ananasem, rodzynkami i orzechami, albo z woka paluszki krabowe z cukinia, papryka, porem, grzybkami mun, sosem sojowym, albo na lenia zupe miso instant z nori, mun i paluszkami krabowymi itd. itp.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:31   #4477
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
i mojej Mam nie przesłzo po antybiorach i ma łyżeczkowanie - swoją droga to jak oni to rwą że te powikłąnia to już prawie jak standard? to co kur dwa nie umio temu zapobiec? takie fachowce a potem na zywca torturujo człowieka - trza rwać tak i tak zrobić żeby nic się nie psuło - konowały jedne
Jak to łatwo powiedzieć Konowały jedne, śmierci też nie potrafią zapobiec, skandal no!
Czasem lekarz może wyjść z siebie i stanąć obok, a organizm i tak dziwnie zareaguje

Cytat:
Ooo, jak fajnie

Cytat:

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:36   #4478
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
3. on nie bardzo odczuwa bo jemu zawsze gotowalam jakies makarony, ryze z piersia kurczacza w sosie zadnym, mielonymi i gotowa mieszanka warzywna a ryby jedlismy razem z raz na tydzien. Ja w miedzyczasie jadalam na obiad bulki z serem zagryzajac je batonem. Teraz nadal planuje karmic go w opcji ekonomicznej a sobie robic wedzone ososie z awokado, ogorkiem, wymaczane w wasabi i sosie sojowym, albo bardziej salatkowo kurczaki z ananasem, rodzynkami i orzechami, albo z woka paluszki krabowe z cukinia, papryka, porem, grzybkami mun, sosem sojowym, albo na lenia zupe miso instant z nori, mun i paluszkami krabowymi itd. itp.
i słusznie - taki duzi chuop nie urobiłby na żarcie krewetków przez się

a ryz to też po kińsku przeca

u nas też są dni że ja szpinakuje, cukiniuje a chuop szama co popadnie - bo nie lubi np tego co lubię ja
Stary 2013-01-09, 13:41   #4479
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
no i kliknęłam dwa
cedre i chergui
cedre w ciemno
i zastanawiam się rozbierać czy nie
i fogle zorientowałam się że do kokai mam przez ulicę

te same chciałam i jeszcze fdb i zimną wodę
tylko ja tak średnio z atomkami stoję

Cytat:
Eee, to tak dlugo? Ja ostatnio bylam chyba 7 lat temu
w ciąży nie byłaś?

Cytat:
ja zrzuciłam już 2
ale nie wiem czy 1 przypadkiem nie wrócił

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Betty mam przesyłkę, dziękuję

Cytat:
jak kawa?
Stary 2013-01-09, 13:43   #4480
Parabelka
Panaroja

Znad antybiotyku
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
-ale to szkło hartowane-tak łatwo nie nbie tłusze
-przezroczyste-to zaleta, nie zabiera spejsu w pomiesczzeniu klitce
-zielonkawe-nie sa zielonkawe to kwestia swiatła
-ad słonie-no cóż z tym nie moge polemizowac
-ad czyszczenie- to mit ze widac kazdy odcisk, no chyba ze ktos chodzi wokoło i węszy-to znajdzie,ale tak na codzien to nic nie widac
1.stłuc można zawsze i wszystko
2,jak przezroczyste i nie widać to łatwo się na to wp... akować
3.no dobra
4.ale kothuf futro na pewno będzie obficie widać i żwirek
Cytat:
wszystko się zgadza - ale ad czyszczenie - jeśłi jest sie leniwcem jak ja i nie posiada się mojego chuopina to masakrą jest uzbierany i widoczny ponad wszystko kurz na powierzchni szklanego blatu - bo odcisków faktycznie nie widać chyba że babramy się w atramencie, ale ten kurz jest miliard razy bardziej widoczny niż na drewnianym blacie - no ale to jedyny minus który mnie wkokufia w szklanych stolikach - dostalim do kompletu Ikeowy mały - no ale na szczęście chuopin zawsze ściera i pucuje więc nie płaczę

po prostu na szklanym blacie widać wyłacznei kurz
i ślady kothuf
Cytat:
U nas kanapka może być tylko i wyłącznie z chleba (jeśli jesz bułkę "z obkładem", to to nadal bułka jest, nigdy kanapka)

Jeszcze przed pierwszym rzutem choroby, jak rozumiem?

Na wolnym powietrzu? Nie wymarzną?

To jak z zamkiem Ludwika II Bawarskiego (choć o ile z oddali prezentuje się iście bajecznie, o tyle spod samych murów tak se, szczerze mówiąc), choć tutaj największe wrażenie zrobiła na mnie sypialnia władcy, a przede wszystkim - łóżko
Edit: o ja gópi, o sali tronowej zapomniałem
1.itam , kanapka to kanapka , dwie warsty pieczywowe z nadzieniem i kuniec
2.jakbyś zgadł
3.od jakichś stu lat tam siedza i są przeogromne i nie marzną
4.nie wiem czy Ludwik miał aż taką wyobraźnię , muszę poszukać zdjęć , to wrzucę
Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
perfumy szatana?
'

Cytat:
Jak się tego używa?

Edit: tego czy to?
tego - do picia ?

Cytat:
Będzie dobrze. Musi być. Daj znać koniecznie, jak się sprawa toczy...
Ja dziś powinnam kotha na kontrolę zanieść. Może się uda...

Smutno mi nadal po wczorajszym wieczorze, ale po jodze pewnie będzie lepiej. Jak dopadnę normalną klawiaturę, napiszę o smutku, zawsze to powiedziane na głos, robi się mniej straszne.

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 13:49   #4481
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Jak to łatwo powiedzieć Konowały jedne, śmierci też nie potrafią zapobiec, skandal no!
Czasem lekarz może wyjść z siebie i stanąć obok, a organizm i tak dziwnie zareaguje
ja wiem ja to wszystko wiem - wkokufiona byłam to se ulżyłam, wszystkich niekonowałów przepraszam tu i teraz

piszę o tych sytuacjach kiedy to nikt z siebie nie wychodzi - ot po prostu się zaleczy to luz, sie nie zagoi to bujaj się pacjencie z łyżeczkowaniem - tak jakby nie było metod prewencji w erze lasera etc

wyrwać zomp jak to łatwo powiedzieć - ale jeżeli jest to chirurgiczna akcja to znaczy że jest poważnie, że należałoby może jakoś zabezpieczyć pacjenta na łątwo przewidywalną okoliczność masakry powikłąniowej a nie kwitować "na pewno będzie dobrze"

jak ja słysze od lekarza że na pewno będzie dobrze to mam ochotę mu wbić widelec w tętnicę - lekarz ma obowiązek zrobić wszystko co w jego mocy w razie tego jeśli nie będzie dobrze, ma zakładać że sie moze spaprac a nie że sie uda

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Znad antybiotyku
oj zaraza szaleje ?
Stary 2013-01-09, 13:51   #4482
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
i słusznie - taki duzi chuop nie urobiłby na żarcie krewetków przez się

a ryz to też po kińsku przeca
1. ano, to co mi styka na 5 dni on zzera za jednym posiedzeniem.
2. ale tuczoncy

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
w ciąży nie byłaś?
Nie, stwierdzilam, ze nie mam kasy na gupoty a zaden zomb mnie nie boli wiec jakos to bedzie
Powinnam isc na zdejmowanie kamienia ale sie wstydam odkad jakas dentystka powiedziala mi z 10 lat temu, ze mam kamien jak staruszka. Podobno wszystkim tak mowi ale niesmak pozostal i teraz sama sobie od frontu zeskrobuje to i owo.

Stary 2013-01-09, 13:54   #4483
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
2. ale tuczoncy
no ale ryż to dla niego to co sie martwisz? miałam na myśli ze Teżu też szama po kińsku jakby sie tak uprzeć
Stary 2013-01-09, 13:56   #4484
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
no ale ryż to dla niego to co sie martwisz? miałam na myśli ze Teżu też szama po kińsku jakby sie tak uprzeć
A, no ba, do tego kuciak, gotowa mieszanka chinska i zaiste danie jak dla samego cesarza

Stary 2013-01-09, 13:58   #4485
dzika truskawa

Cytat:
ja wiem ja to wszystko wiem - wkokufiona byłam to se ulżyłam, wszystkich niekonowałów przepraszam tu i teraz

piszę o tych sytuacjach kiedy to nikt z siebie nie wychodzi - ot po prostu się zaleczy to luz, sie nie zagoi to bujaj się pacjencie z łyżeczkowaniem - tak jakby nie było metod prewencji w erze lasera etc

wyrwać zomp jak to łatwo powiedzieć - ale jeżeli jest to chirurgiczna akcja to znaczy że jest poważnie, że należałoby może jakoś zabezpieczyć pacjenta na łątwo przewidywalną okoliczność masakry powikłąniowej a nie kwitować "na pewno będzie dobrze"

jak ja słysze od lekarza że na pewno będzie dobrze to mam ochotę mu wbić widelec w tętnicę - lekarz ma obowiązek zrobić wszystko co w jego mocy w razie tego jeśli nie będzie dobrze, ma zakładać że sie moze spaprac a nie że sie uda
Różne szkoły są Ja tam nawet przy głupim odrobaczeniu straszę wszystkimi możliwymi skutkami ubocznymi Moja szefowa nie, bo się boi, że ludzie po prostu przestanę przychodzić i to robić. No ale jakos przychodzą, magiczna formułka "To się zdarza bardzo rzadko, ale się zdarza"

ale też już zostając przy tym odrobaczeniu, jak zwierz był mocno zarobalony i te robale dedną to moga go zatruć toksyny z robali, ja to wiem, i mówię to właścicielowi, ale jak mogę temu zapobiec? właśnie o to chodzi - się nie da niestety

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest

Edytowane przez dzika truskawa
Czas edycji: 2013-01-09 o 14:01
Stary 2013-01-09, 13:59   #4486
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Znad antybiotyku
Znóf
Yyy w sęsie że znów Ci coś jest

Beti ja też odebrałam przesyłkę

Spoo czy ja nie powinnam Ci podziękować za poznanie RM?

SzatAnka71 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 14:02   #4487
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Robię pokapoka!
Cytat:
a ja widzę Cie w glanach i i potarganych rajtkach - taka Pani doktor z jakiegoś serialu o zagadkach kryminalnych seksowna gotka tudzież jakkolwiek sie zwie owa subkultura nazwa nieważna - tak Cie widzę

biały fartuch i siatkowe rajtki w glanikach wystajo

Cytat:
Hyhyhy, no wczoraj jakoś podobnie było, rajtki takie, tylko po gabinecie się nie poruszam w glanach, a w baletkach w panterrę. H. jak mnie zobaczył, to powiedział, że się dziwi, że jeszcze nie wszyscy faceci w okolicy adoptowali koty

Cytat:
Czy komuś z szacownego zebranego tu grona zdarzyło się upichcić coś dobrego z pstrąga?
smażony na masełku z natka pietruszki ,uprzednio obturlan w mące i na zakończenie skropion cytrynkom

Cytat:
I zostały mi już tylko zdjęcia...
Gryksiu taka samiuśka jak moja kotha nieboszczka , miała chłoniaka

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

Ja wczoraj walczyłam z wiatrakami i wreszcie je zlikwidowałam z obrazu, a dziś zaczęłam... i wyszło...
Czy to w ogóle jest czytelne???
Podpowiedzcie, proszę, bo straciłam dystans

Załącznik 5054058
ooo , trakcja wysokiego napięcia , mistrzowska ,aż brzęczy w powietrzu od tego lecącego prądu , a ja mam dreszcze

Cytat:
Na fejsie już wrzuciłam, ale pęknę, jak tu też nie wkleję

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 14:03   #4488
Murszafka

Cytat:
A może oni chcą abyście sami, z własnej woli, wymówienia złożyli?
Ooooooo... Niedoczekanie, moim kręgosłupem, mogę zwolnienie z pół roku pociągnąć
Cytat:
1. a masz jakies pomysly na salatki z mango, papaja, awokado czy czyms w tym guscie? Ale nie deserowe tylko bardziej sniadaniowo-obiadowe?
Na sałatki nie za bardzo, ale w mojej diecie jest kurczak z mango. Rewelka...

Stary 2013-01-09, 14:04   #4489
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość

Spoo czy ja nie powinnam Ci podziękować za poznanie RM?
Betty

Stary 2013-01-09, 14:05   #4490
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Różne szkoły są Ja tam nawet przy głupim odrobaczeniu straszę wszystkimi możliwymi skutkami ubocznymi Moja szefowa nie, bo się boi, że ludzie po prostu przestanę przychodzić i to robić. No ale jakos przychodzą, magiczna formułka "To się zdarza bardzo rzadko, ale się zdarza"

ale też już zostając przy tym odrobaczeniu, jak zwierz był mocno zarobalony i te robale dedną to moga go zatruć toksyny z robali, ja to wiem, i mówię to właścicielowi, ale jak mogę temu zapobiec? właśnie o to chodzi - się nie da niestety
2. no wieeem - wieeem jak sie nie da to sie nie da - ale człowiek przynajmniej świadom bardziej z czym może się zmierzyć - co w razie W, jak sie zachować jak sobie pomóc - o ile są to sytuacje że można sobie pomóc - bo wracając do dentów to właśnie często gęsto atrakcje zdarzają sie środkiem nocy, w święta i na bezludnej wyspie ( )
Stary 2013-01-09, 14:06   #4491
dzika truskawa

Cytat:
smażony na masełku z natka pietruszki ,uprzednio obturlan w mące i na zakończenie skropion cytrynkom
Dzięki

Stary 2013-01-09, 14:08   #4492
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
Betty
Beti za Mon Parfum ale Tobie za RMdzięęęęęęęęęęęęęę kuję

Stary 2013-01-09, 14:11   #4493
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SzatAnka71 Pokaż wiadomość
Beti za Mon Parfum ale Tobie za RMdzięęęęęęęęęęęęęę kuję

Stary 2013-01-09, 14:16   #4494
gryx82
BAN stały

Cytat:
1. lansik starbaksem?
Coś w tym stylu, w końcu jestem taaaki alternatywny i indywidualistyczny
Cytat:
2. foch!
Następnym razem nadrobimy podwójnie
Cytat:
3. on nie bardzo odczuwa bo jemu zawsze gotowalam jakies makarony, ryze z piersia kurczacza w sosie zadnym, mielonymi i gotowa mieszanka warzywna a ryby jedlismy razem z raz na tydzien...
Aaaa, no i wszystko jasne (tak też żem myślał, że ta Twoja kruszynka długo na takiej diecie to by nie pociągnął)
Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
jak kawa?
Bardzo dobra (choć myślałem, że będzie jednak ciut mocniejsza)
Cytat:
Znad antybiotyku
Ale... ale że w czopku?
Cytat:
1.itam , kanapka to kanapka , dwie warsty pieczywowe z nadzieniem i kuniec
Serio? To w stolicy można jeść kanapkę, która jest bułką?
Cytat:
2.jakbyś zgadł
Ma się ten przenikliwy ómys
Cytat:
3.od jakichś stu lat tam siedza i są przeogromne i nie marzną
Aaaa, zahartowane czyli (choć z drugiej strony, jak one te mrozy sprzed kilkudziesięciu lat przeżyły, minus 30 i więcej?)
Cytat:
jak ja słysze od lekarza że na pewno będzie dobrze to mam ochotę mu wbić widelec w tętnicę

Cytat:
...
teraz sama sobie od frontu zeskrobuje to i owo.

Cytat:
...
jak zwierz był mocno zarobalony i te robale dedną to moga go zatruć toksyny z robali, ja to wiem, i mówię to właścicielowi, ale jak mogę temu zapobiec? właśnie o to chodzi - się nie da niestety
To Ty nie umiesz przekonywać robali, aby same z siebie wyszły ze zwierzaka?
Cytat:
Gryksiu taka samiuśka jak moja kotha nieboszczka , miała chłoniaka
Biedna Fruzia została teraz sama
Cytat:
Ooooooo... Niedoczekanie, moim kręgosłupem, mogę zwolnienie z pół roku pociągnąć
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 14:23   #4495
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Na sałatki nie za bardzo, ale w mojej diecie jest kurczak z mango. Rewelka...
Co i jak dokladnie? Ja dania obiadowe przerabiam na salatki i na odwrot wiec takich wlasnie przepisow szukam.

Szatanko, jakie laski ostatnio w avkach

---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:
Aaaa, no i wszystko jasne (tak też żem myślał, że ta Twoja kruszynka długo na takiej diecie to by nie pociągnął)

Ale... ale że w czopku?
1. ad sinupret Kruszynki zabawne bylo podczas zdejmowania z komody choinki z doniczka wazacych 40 kg. Prosilam go kilka razy ale sie tylko snula po mieszkaniu sierota przyglucha. Cos tam przebonkiwal, ze ciezko, ze najpierw zjesc musi, wiec sie wkurzylam, sama zdjelam i wystawilam na balkon, phi.
2.

Stary 2013-01-09, 14:26   #4496
dzika truskawa

Cytat:
To Ty nie umiesz przekonywać robali, aby same z siebie wyszły ze zwierzaka?
Nie!

Stary 2013-01-09, 14:28   #4497
SzatAnka71
Zakorzenienie

GG do SzatAnka71

Cytat:
Szatanko, jakie laski ostatnio w avkach
A bo się odnaleźć nie mogiem

Stary 2013-01-09, 14:30   #4498
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Następnym razem nadrobimy podwójnie

Serio? To w stolicy można jeść kanapkę, która jest bułką?
1. łohoho jakie przywileje - też bym kciała

2. nie, po prostu we stolycy jak i we świecie bułka przełożona wsadem zowie się kanpakom
Stary 2013-01-09, 14:39   #4499
anastazjaaa2
Zakorzenienie

Dobry

Cytat:
no i kliknęłam dwa
cedre i chergui
cedre w ciemnoi zastanawiam się rozbierać czy nie
Noo...przynajmniej jedna duszyczka się skusiła oprocz mnie

Cedre jest piękne
anastazjaaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 14:41   #4500
Murszafka

Cytat:
Co i jak dokladnie? Ja dania obiadowe przerabiam na salatki i na odwrot wiec takich wlasnie przepisow szukam.
A sprawdzę w domu W razie czego w łeb mnie, bo PESEL zobowiązuje do sklerozy...

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości