|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9481 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
|
|
|
|
#9482 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
u mnie w dziale jest kolega który robi ładne zdjęcia profesjonalne ale to starszy pan hehe nie bedę się wypinać bo jeszcze zawału dostanie heheh
|
|
|
|
#9483 |
|
Rozeznanie
|
jusi dobrze ,ze ta historia sie dobrze skonczyla bo Ci powiem szczerze ,ze czytalam tak z doskokou i lezke mi wycisnelas ...ale koncowka pozytywna
))
|
#9484 |
|
Raczkowanie
|
margo sprawdz prywatną pocztę
dostałaś ode mnie wiadomość
|
|
|
|
#9485 |
|
Wtajemniczenie
|
Margo juz na konsultacje sie szykuje
U dr Klaudusi -MWZnalazlam taki biustonosz http://www.tchibo.pl/Miekki-biustonosz-p400023976.html Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-01-09 o 13:55 |
|
|
|
#9486 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie mam teściowej, zmarła zanim poznałam mojego męża,ale chciałbym ją mieć... za to moja niedoszła teściowa, (mama mojego eks) jest cudowna,zawsze się z nią dogadywałam, i chętnie bym ją "adoptowała" zamiast mojego eks
|
#9487 |
|
Przyczajenie
|
Podziwiam wszystkie dziewczyny, które zdecydowały się na operację, naprawdę! Ja za bardzo się boję, a po za tym narzeczony kategorycznie zabrania bo twierdzi, że mu się sztuczne nie podobają.... a ja baaardzo bym chciała.... Może kiedyś się zdecyduję
|
|
|
|
#9488 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
są takie dzieci Mój krzyczy "hura" jak ma gorączkę i nie musi iść do szkołyPisałyście o efektach operacji i dzieciach - jak to przyjmują i jak reagują. U mnie nikt nie wie i dlatego w domu zero rozmów na ten temat- z Tż, z rodzicami, ze znajomymi. Zero uwag między wierszami (które dzieci świetnie wychwytują) , nie było zachwytów z powodu innego wyglądu czy komentarzy typu " TERAZ ta sukienka ładnie na tobie wygląda". I dziecko też nie komentuje- no bo co ma komentować jak tematu nie ma Innej uwagi czy zainteresowania z jego strony nie zauważyłam- tak samo mnie chwali jak chwalił przed operacją jak kupię sobie coś nowego. Karmiłam go piersią ponad 2 lata- więc nawyk tulenia się do mamy w szczególny sposób ma- hihi do tej pory choć to już duży chłopak Ma nawet w albumie zdjęcia jak wisi na cycku - i zdaje sobie sprawę, że mama piersi ma . Miała i ma i tyle.I chyba dobrze, że chłopiec patrząc na mamę nie widzi głównie piersi. I mówiąc szczerze bałam się że tak może się stać- i dla mnie by to była porażka. Kształtować w chłopcu od dziecka, że duże piersi są fajne - po co takie rzeczy wsadzać do głowy małej dziewczynce nie rozumiem Żadna kobieta nie jest cyckami, czy włosami, czy fajna pupą Takie mam zdanie - chyba nie popularne ![]() Cytat:
4 msc po operacji piersi będą z całą pewnością inne niż te które maja dwa czy trzy lata. To jest oczywiste że się zmienią. Wie to lekarz - wie że się zmienią. Ale jak się zmienią? jakie zmiany zaakceptuje pacjentka jako "normalne"? To że będą luźniejsze, będą niżej, będą puste na górze, brodawka zjedzie albo podejdzie do góry? To wszystko jest" normalne"- i lekarz wypuszczając pacjentkę w 4 msc po operacji z gabinetu nie będzie winien temu że za dwa lata piersi będą już inne. Lekarz zrobił dobrze- reszta to naturalny proces Bo przecież to normalne że po roku piersi będą inne bardziej naturalne itp..Oczywiście jest w tym dużo racji ale skoro można profilaktycznie czemuś zaradzić czemu tego nie zrobić?Bo jak szybko się piersi potem zmienią zależy w dużej mierze od pacjentki. Oczywiście zakładając że piersi " i tak się zmienią" można nie uważać i ich nie chronić przed rozciągnięciem. Można chodzić bez staniczka, spać bez topika, opalać się bezkarnie i cieszyć na całego z piersi które sobie sprawiłyśmy. I może jedne osoby potrzebują właśnie takiej radości- tzn chcą korzystać na maxa Nie ganię - bo nimi czemu. Każdy sam poniesie konsekwencje- nie lekarz czy koleżanka. Mi się trzecia operacja nie uśmiecha- słaba skóra, słaba tkanka, wiek nie ten . Realnie oceniając co tu rzeźbić trzeci raz w takim materiale
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Edytowane przez MyaDiva Czas edycji: 2013-01-09 o 19:43 |
||
|
|
|
#9489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy dobrze rozszyfrowalam inicjaly ale chyba ja sie operowalam u tego doktora Dziewczyny ja tu czytam Was i az smutno sie robi jak to w zyciu jest..tak to jest z tymi chlopami ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Cytat:
Mya zgadzam się z Toba w 100%
|
|
#9490 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie Ty jedna sie boisz ale potrzeba czasem jest silniejsza od strachu... Wielu facetow mowi, ze im sie sztuczne niepodobaja...tymcxzasem oni i wiele kobiet bierze sztuczne za prawdziwe ![]()
|
|
|
|
|
#9491 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, nie macie serca. Od wczoraj tyle napisałyście, że głowa boli
Dobrze, dobrze, piszcie jak najwięcej. Ja zaraz załaduję nowe fotki specjalnie na życzenie KICI. Nie są to zdjęcia w biustonoszach, ale w czymś bardziej frywolnym. Gorset też jest bez dodatków Tż jest zachwycony. Jest to tylko mała część tego co mam, ale na pierwszy ogień wystarczy. Za jakieś 10 minut zapraszam do nowego albumu.
|
|
#9492 |
|
Raczkowanie
|
Martyn powiem tak nie możesz tak do końca patrzeć na swojego chłopaka to twoje ciało i Ty musisz się z tym dobrze czuć a nie on jeśli Cię kocha to Cię zaakceptuje nawet ze sztucznymi cycusiami ja na ten temat rozmawiała ze sfoim partnerem powiedział mi że to moje mażenie i on wszystko zaakceptuje i tylko będzie się z tego cieszył
a cycusie będę miała na zawsze a faceta moge zmienić pare razy bo wiadomo jak to z życiem nie wiadomo co nas czeka tata jak się dowiedział to wściekły był a jak poczytał o tym popatrzył na zdjęcia przed i po to zmienił zdanie i teraz mnie wspiera i dzwoni do mnie "widzialem w tv jak robią piersi jakie piękne miała potem" śmiać mi się chciało tak się zaangażował to takie moje skromne zdanie ja już kiedyś miałam wyżeczenia i wyszłam na tym jak zabłocki na mytle teraz to patrze przede wszystkim na siebie żebym ja była szczęśliwa i czuła się dobrze we własnym ciele i chociaż raz coś tylko dla siebie zrobiła
|
|
|
|
#9493 |
|
Wtajemniczenie
|
Myu o dzieciach napisalas wzorcowo, wlasnie o to mi chodzilo piszac na ten temat wczesniej.
Co do reszty to zgadzam sie z Toba rozniez, nalezy dbac o piersi od poczatku zeby jak najdluzej byly super a nie szalec bo sa super. |
|
|
|
#9494 |
|
Raczkowanie
|
Zdjęcia wybrane, załadowane.
Co do piersi to nie ulega wątpliwości, że dbać trzeba. Uważam, że ze wszystkiego można korzystać z umiarem, a cieszyć się na maxa
|
|
#9495 |
|
Raczkowanie
|
Faceci tylko tak mówią że sylikony im się nie podobają a prawda jest taka że jakby zobaczyli taką kobietę z fajnym, jędrnym biustem to by się ślinili na jej widok. Mój tż od początku nie ukrywał że duże piersi mu się podobają i że sylikony też bo są sterczące i jędrne. Niestety to mnie trochę smuciło zawsze bo ja nie mam nic. I nigdy nie uważałam się dla niego wystarczająca pod tym względem choć on moimi maluszkami się zawsze zachwyca
a ja nie potrafię być zadowolona kiedy zdejmuje mi stanik, wolałabym zostać w nim bo przynajmniej coś tam widać .... ![]() ---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Niezadowolencja, te nowe zdjęcia są mega seksowne !!!!!!!!! sama marzę o takich fajnych ciuszkach, bosko w nich wyglądasz
|
#9496 |
|
Raczkowanie
|
margo: ja mam podobne wymiary: 170 cm i 58 kg wagi, wiec mozesz zobaczyc u mnie przed i po jak wygladaja piersi
i dzien dobry popoludniowo wszystkim! wlasnie przeczytalam wszystko co nagryzmolilyscie od rana i ide ogladac nowe zdjecia Niezadowolencji
|
#9497 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ----------
[/COLOR]Niezadowolencja, te nowe zdjęcia są mega seksowne !!!!!!!!! sama marzę o takich fajnych ciuszkach, bosko w nich wyglądasz [/QUOTE]Od zawsze marzyłam, żeby takie włożyć i wyglądać seksownie, a nie śmiesznie Marzenia się spełniają, tylko (niestety) trzeba coś od siebie dać. Ale na dziś jestem super, mega szczęśliwa.Przed wszystkimi zmianami także uważałam, że nie do końca podobam się Tż, a właściwie zastanawiałam się co on we mnie widzi. Wiedziałam, że woli szczupłe cycate, a nie grube cycate. Po ciążach to już było mega grube i nie cycate więc załamana byłam niesamowicie. Teraz ze 100% zadowolenia jest u mnie 90% 10% zostawiam na brzuch i uda, ale to mogę poprawić już jedynie ćwiczeniami i wiem, że się uda.
|
|
#9498 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki a co do latania bez staniczków nieraz na necie widziałam cosik takiego jak stanik w sprayu czy kremie. Hmm miała/ ma to któraś? Używałyście? Są jakieś efekty (w sensie czy trzyma piersi)? Latanie bez staniczka nie jest dla nas dobre, ale może wyjść raz na jakiś czas używając takiego specyfiku ( o ile działa) nie zaszkodziłoby piersiątkom naszym
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-09 o 14:49 |
|
|
|
#9499 |
|
Raczkowanie
|
Niezadowolencja,
ja ogólnie z reszty jestem zadowolone tylko te piersi, wielki kompleks mi w głowie siedzi i utrudnia wszystko bo wiem że nad resztą ćwiczeniami mogę pracować i osiągnę efekty, zresztą już się o tym przekonałam jak mogą poprawić wygląd sylwetki. Wierzę że Ci się uda , trzeba znaleźć dobrą motywację mnie zawsze motywują piękne wysportowane kobiety do tego żeby pracować nad sobą.Nie doczekam się aż sama będę się cieszyć tak jak Wy które już jesteście po :P zaczęłam myśleć o tym wszystkim bardziej optymistycznie, mam nadzieję że to się nie zmieni.
|
#9500 |
|
Raczkowanie
|
zmykam dziewczynki
odezwę się jutro ![]() dziś czeka mnie 1,5 godziny karmienia syna -niejadek totalny i zajęcia logopedyczne ;/ koszmar ale co zrobić dziecku majatku nie dam jedynie co moge wykształcić ![]() buziaki i dziękuję że mnie zaakceptowałyście ;* |
|
|
|
#9501 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
) ,ale kiedy widzą taką kobietke z pięknym pełnym biustem ,to nie mogą od niej oderwać oczu.Moj chłopak powiedział mi szczerze ,ze b.podobaja mu sie powiększone piersi ,bo są piękne ,pełne i naprawdę rzadko sie zdarza zeby natura obdarzyla dziewczynę tak ślicznym biustem ,jaki obdarza pan chirurg heheh Ja planuje od paru dobrych lat,cały czas sie bałam ,byłam nawet w Wawie na konsultacji i P.doktor powiedziała ,ze faktycznie mam biust 13 letniej dziewczynki ,mimo iż byłam już po ciąży . Mam 174 wzrostu ,ważne nieco ponad 60 kg ,pod biustem 77 ,biust 86 . Jeszcze 6 miesięcy czekania przede mną ( urlopik w lipcu spedze na lezakowaniu z nowymi cycusiami )
|
|
|
|
|
#9502 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
))chociaz na pewno nie bede tak chodzic na codzien, mysle ze na kilka okazji w roku nie zaszkodzi. Niezadowolencja: cycole pierwsza klasa!!! i te ubranka, mrrrrrrr juz teraz wiem czemu te wszystkie zawistne baby Cie tak nie lubia )) co do tesciowych.. mama mojego tż jest okej, ale z racji swoich problemow teraz zyciowych ciagle chce z nami czas spedzac.. brrrr.. ale oczywiscie, ja osobka wybitnie subtelna i grzeczna powiedzialam stanowcze NIE codziennym spotkaniom ![]() jusi: a Ty juz swoje wycierpialas i teraz od razu widac po zdjeciach ze jestes szczesliwa i maly cudny!!!!!! Amorcio madrze napisala, ze dzieci sie wychowuje dla innych. ja dzieci jeszcze nie mam, ale patrzac na dzisiejszych mezczyzn mam wrazenie ze sa tak malo dojrzali, priorytety im sie poprzestawialy i te mamusie ich tak do siebie uwiazaly, jakby to byli jedyni i najwazniejsi mezczyzni ich zycia - wlasnie zamiast ich wychowac dla innej kobiety na fajnego, dojrzalego, odpowiedzialnego mezczyzne ktory wie co to zwiazek to wychowaly ich dla siebie jakby leczyly swoje nie do konca udane zwiazki :/
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-09 o 15:05 |
|
|
|
|
#9503 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
NIE powiedziałaś w sposób subtelny?... naucz mnie Ja grzecznością nie grzeszę jak się znerwicuję, albo coś mi nie odpowiada
|
|
|
#9504 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
hahahahha to bylo lekko ironiczne ja jestem subtelna jak radziecki czolg jak mowi moj tz (czasem tez mowi, ze jak niemiecka kielbasa), wiec moje "NIE" jest zazwyczaj bardzo nie zaowulowane i dosc czesto doprawione slowem na literke "k"
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-09 o 15:07 |
|
|
|
|
#9505 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i się nie nauczę Ależ mnie to cieszy
|
|
|
#9506 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#9507 |
|
Raczkowanie
|
horo ja też mam długie włosy i nigdy nie zamierzam obcinać i robić sobie na głowie "barana" jak to określa mój Tż. W mojej miejscowości były dwie kobiety, bardzo ładne, zawsze gustownie ubrane, zadbane i miały bardzo długie włosy, jedna upinała je w olbrzymi kok, druga właśnie nosiła piękny warkocz. Zawsze mi się to podobało.
Wszystko jest dla ludzi bez względu na wiek.
|
|
#9508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale można powiedzieć "Nie" tak grzecznie np nieproszonym gościom. Wystarczy powiedzieć, że chcieliście pobyć sami danego dnia, czy jesteście zmęczeni, czymś zajęci a takim codziennym gościom że potrzebujecie prywatności, trochę przestrzeni i spokoju i można zaproponować odwiedziny raz czy dwa w tygodniu (czy ile się tam chce) a jak ktoś to oleje to pojechać już ostrzej, bo ile można baranom tłuc do głowy![]() ![]() Ja znalazłam sposób na osoby, które kogoś chcą zmusić do picia, gdy namawiana osoba nie ma na to ochoty ![]() Nosz i jak pięknie to działa![]()
|
|
#9509 |
|
Raczkowanie
|
kicia: DAWAJ jaki to sposob?
)
|
#9510 |
|
Raczkowanie
|
Kicia,
też jestem ciekawa, bo mój tż uprawia sport i również nie pije nie raz już ktoś próbował go namówić. Ja akurat cieszę się że on nie pijący.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.

są takie dzieci
Innej uwagi czy zainteresowania z jego strony nie zauważyłam- tak samo mnie chwali jak chwalił przed operacją jak kupię sobie coś nowego. Karmiłam go piersią ponad 2 lata- więc nawyk tulenia się do mamy w szczególny sposób ma- hihi do tej pory choć to już duży chłopak

a ja nie potrafię być zadowolona kiedy zdejmuje mi stanik, wolałabym zostać w nim bo przynajmniej coś tam widać ....

bo to tak, jakbym na siłę chciala się odmlodzić