|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Dot.: Promocje w Douglasie, Sephorze, Marionnaud + OT, część VI :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4083 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
To moze nie powinnam mówić tego, ale macałam dzisiaj pędzlaki Bobbi Brown i niestety wpadły mi w oko dwa poza tym, do linera. Jak kiedyś okradnę bank, to je kupię
|
#4084 | |
|
Kici kici miau miau
|
Cytat:
zwlaszcza ze mieszkam kolo obwodnicy to tylko 30 km
|
|
|
|
|
#4085 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja bym dużo częściej kupowała ich produkty, gdyby nie to, że do Warszawy mam 2,5h pociągiem, a nie chcę też nikogo 'miejscowego' fatygować. Popyt wzrósłby, gdyby niewiasty wiedziały o tej marce w Polsce, a skąd mają wiedzieć, skoro salonów praktycznie nie ma, 'nie widać' ich ? Tak samo z Bobbi Brown, miałabym więcej ich kosmetyków, bo mi jest wygodniej kliknąć i zrobić przelew niż się udać na wyprawę ![]() Szkoda, szkoda. |
|
|
|
|
#4086 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Różni się Cytat:
)Nie przyglądałam się pędzlowi 42 z Sephory, ale z foty wydaje się być bardziej płaski i rzadszy (cieńszy). o, to może wymyślę sobie jakiś następny ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4087 |
|
Konto usunięte
|
Co więcej - każdy człowiek jakieś uzależnienie ma, z tym że nie każde jest tak wprost nazwane, bo nie każde też jest społecznie potępiane
U kogoś mogą to być papierosy, a u innych praca, zakupy, internet, jedzenie. (Ciekawie o tym mówił Gabor Mate )
|
|
|
|
#4088 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rzeczywiście masz silna wole ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Dlatego wiem,że ciężko i to bardzo na odwyku---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:53 ---------- [1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38545657]Mały zbyt? Kurczę, niech mnie nie denerwują Ja bym dużo częściej kupowała ich produkty, gdyby nie to, że do Warszawy mam 2,5h pociągiem, a nie chcę też nikogo 'miejscowego' fatygować. Popyt wzrósłby, gdyby niewiasty wiedziały o tej marce w Polsce, a skąd mają wiedzieć, skoro salonów praktycznie nie ma, 'nie widać' ich ? Tak samo z Bobbi Brown, miałabym więcej ich kosmetyków, bo mi jest wygodniej kliknąć i zrobić przelew niż się udać na wyprawę ![]() Szkoda, szkoda.[/QUOTE] I tu się zgadzam ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38545860]Co więcej - każdy człowiek jakieś uzależnienie ma, z tym że nie każde jest tak wprost nazwane, bo nie każde też jest społecznie potępiane
U kogoś mogą to być papierosy, a u innych praca, zakupy, internet, jedzenie. (Ciekawie o tym mówił Gabor Mate )[/QUOTE]Muszę poszukać Czyżby uzależnienie było lekarstwem? ![]() U mnie tak. Kosmetykoholizm jest u mnie lekarstwem na mało twórczą pracę A środkiem przeciwbólowym jest karta kredytowa ![]() Ogólnie zgadzam się z tym panem |
|
|
|
#4090 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Milko, tu jest jego ciekawe wystąpienie/prezentacja : klik, niestety tylko po angielsku (ja sobie włączyłam napisy ang. dodatkowo). |
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38546397]
Milko, tu jest jego ciekawe wystąpienie/prezentacja : klik, niestety tylko po angielsku (ja sobie włączyłam napisy ang. dodatkowo). [/QUOTE] dzięki |
|
|
|
#4092 |
|
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
[1=71f1a49ccdda6499050838d 6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff 1a659f;38545657]Mały zbyt? Kurczę, niech mnie nie denerwują
Ja bym dużo częściej kupowała ich produkty, gdyby nie to, że do Warszawy mam 2,5h pociągiem, a nie chcę też nikogo 'miejscowego' fatygować. Popyt wzrósłby, gdyby niewiasty wiedziały o tej marce w Polsce, a skąd mają wiedzieć, skoro salonów praktycznie nie ma, 'nie widać' ich ? Tak samo z Bobbi Brown, miałabym więcej ich kosmetyków, bo mi jest wygodniej kliknąć i zrobić przelew niż się udać na wyprawę ![]() Szkoda, szkoda.[/QUOTE] Mam takie samo zdanie, jak i Ty, ale co my mamy na to poradzić, ze MAC mysli inaczej niż my? ![]() Widać słabych ludzi mają do badań popytowych ![]() Angle i smudge
|
#4093 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dokładnie, a tak się składa, że nie palę, piję okazyjnie... więc wiadomo
|
|
#4094 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, jednak lubię go do twardszych róży, kiedy syntetyki nie dają rady. Wtedy spisuje się świetnie i dobrze rozciera.
|
|
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Mam ich całkiem sporo i nie narzekam. Szczególnie lubię dooczne, ale do twarzy też polecam. Nic mi tak nie nakłada bronzera, jak flat top 43.
Edytowane przez neath Czas edycji: 2013-01-09 o 20:00 |
|
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
wpadłam dziś przypadkiem do Sephory i kilka produktów benefit jest w promocji - 50%
na pewno te https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-w-kremie.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...xygen-wow.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...s-brazowy.html nabyłam tylko tusz, bo mam ew komu oddać w razie porażki, ale dumam nad podkładem jeszcze - miała któraś?
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam próbkę tego podkładu i z mojej mieszanej cery po prostu spłynął a wcześniej zaczął się niemiłosiernie świecić już po 2-3 godzinach. Moim zdaniem nie wart ceny. Miałam kolor petal? i zżółkłam po nim.
|
|
#4100 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
U mnie jeszcze wczoraj nie był w promocji ale przy jego zakupie można było kupić inną rzecz benefit za 50%.
|
|
#4101 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z tym, że w przypadku Boi-ing Concealer (Korektor w kremie) w promocji tylko odcień 3, czyli najciemniejszy, przynajmniej u mnie w S. tak jest. |
|
|
|
|
#4103 |
|
Wtajemniczenie
|
Kusicie tymi wszystkimi promocjami
|
|
|
|
#4104 |
|
Zakorzenienie
|
Ostatnio wspominałyśmy o składach kosmetyków, więc zadam tutaj pytanie - może mi na przykład mhmo8o8 pomoże
Zajrzałam na podforum biochemia, ale kompletnie nie wiem gdzie konkretnie zadać to pytanie - chodzi mi o porównanie składu balsamów p/rozstępom, który ma szanse lepiej działać, biorę także pod uwagę różnicę w cenie, bo takich tubek trochę się zużyje...Ziaja Mamma Mia - 270 ml - 21 zł WITAMINA A, PROWITAMINA B5 (D-PANTHENOL), MASŁO SHEA, HYDROKSYPROLINA, EKSTRAKT CENTELLA ASIATICA Pat&Rub - 200 ml - 75 zł Woda AOx Centella asiatica Olej z dzikiej róży Olej migdałowy Olej słonecznikowy Lanolina roślinna Gliceryna roślinna Masło shea Kiosmetine Biodine V Naturalna witamina E Będę wdzięczna za każdą podpowiedź |
|
|
|
#4105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie moge sluchac wymowek niektórych nałogowych palaczy, że palenia nie da się rzucić Cytat:
Dziewczyny jak sie korzysta z paczkomatow, muszę się gdzieś rejestrować, zgłaszać ? Będę miała do odebrania paczkę po raz pierwszy w życiu z paczkomatu i nie wiem co i jak
|
|
#4106 |
|
Kici kici miau miau
|
mozesz sie zarejestrowac na stronie paczkomaty.pl ale nie musisz. na stronie na ktorej zamawialas musialas podac preferowany paczkomat prawda?
tak wiec InPost wysyla powiadomienia jak twoja paczka bedzie juz w skrzynce i wysle ci kod do otwarcia kod wpisuje sie na ekranie i wtedy drzwiczki sie otwieraja
|
|
|
|
#4107 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe dlaczego na pierwszym miejscu w p&r jest woda ;-)---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
wielkie dzięki za info
|
|
#4108 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Edytowane przez 71f1a49ccdda6499050838d6b2ef76d32f6aae36_5f5aaff1a659f Czas edycji: 2013-01-09 o 22:47 |
|
|
|
|
#4109 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Pewnie takie stezenie, co kot naplakal. Szkoda kasy. Zwlaszcza na Pata. O wiele mocniejszy preparat zrobisz o wiele tanszym kosztem sama. Kup go (np tu), zmieszaj z woda i uzywaj jako serum. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2013-01-09 o 22:46 |
|
|
|
|
#4110 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.

Wcale mnie to nie cieszy. Z próznego i Salomon nie naleje, wiec odwyk z musu 
zwlaszcza ze mieszkam kolo obwodnicy 
No cóż, kilkanaście macoholiczek to chyba za mało
Ja bym dużo częściej kupowała ich produkty, gdyby nie to, że do Warszawy mam 2,5h pociągiem, a nie chcę też nikogo 'miejscowego' fatygować. Popyt wzrósłby, gdyby niewiasty wiedziały o tej marce w Polsce, a skąd mają wiedzieć, skoro salonów praktycznie nie ma, 'nie widać' ich ? 

ciekawe dlaczego na pierwszym miejscu w p&r jest woda ;-)