|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Gorzala, o ta to fajna
|
|
#932 |
|
Zadomowienie
|
ogolnie aż się zważyłam i wyszło niecałe 96 kg
Więc jest co zrzucać
|
|
|
|
#933 |
|
królikoholiczka
|
Damy rade, w kupie zawsze razniej
|
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szybko pójdzie ![]() A ja dziś taka żarłoczna jestem - spojrzałam w kalendarz, w przyszłym tygodniu @ - i wiadomo skąd od wczoraj te moje napady głodu... Jednak nie poległam i jem cały czas dietowo. No może dziś dałam popis z ziemniaczkami na obiad i kolacją, ale co to jest w porównaniu do całego tygodnia Zresztą, nie popadajmy w obłęd |
|
|
|
|
#935 |
|
Zadomowienie
|
Mam nadzieję, że szybko
W kupie siła ![]() Za mną chodzi kakałko...
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
No.. sympatyczna z niej osóbka, poza tym widac, że się nie głodzi zeby wyglądac jak wieszak, tylko ma czym trząść
i ma najlepszy brzuch na swiecie :P
|
|
#937 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, dołączę do was, bo się wzięłam za redukcje i potrzebuje kogoś komu pomarudzić można
Widzę znajome twarze ![]() W planach jakieś -20kg. Plus - minus, bo sama w sumie nie wiem jaki widok w lustrze mnie zadowoli. Pewnie żaden ![]() Od dziś liczę kalorie i takie tam. Staram się zmusić się do ćwiczeń, ale zima to dla mnie okres najgorszy. Przespałabym całą najchętniej. No to witam raz jeszcze i powodzenia wszystkim życzę!
|
#938 |
|
królikoholiczka
|
No no brzuszek ma niezly
|
|
#939 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Melduję, że w dalszym ciągu ślęcze nad książkami i tak do końca tygodnia będzie |
|
|
|
|
#940 |
|
królikoholiczka
|
Mel B ma fajne cycki? Eee tam... Ja mam fajniejsze bo swoje i prawdziwe
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm... ostatnio nas coraz więcej
|
|
#942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasem posmaruje się balsamem córki (emolium) albo balsamem co mi z ciąży został albo wcale. Stosuje za to peeling kawowy A co do tych wielkich zwisów to tego co czytałam one często powstają u tych co mają bardzo dużą nadwagę (no jak ktoś ze 150 schodzi do 70 to nie ma szans zeby mu skóra nie została) i sporo osób po operacji zmniejsania żołądka, bo wtedy chudnie się szybko. Cytat:
![]() U mnie dziś tak sobie. Grzechów brak, alemiałam przerwe od 13 do 19 między posiłkami bo utknęłam w bibliotece. Jedyna aktywność na najbliższe dni to aktywność umysłowa. |
||
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kryminologie mam gotowa, jeszcze prawa czlowieka, bezp. wewnetrzne w unii europejskiej i zarzadzanie kryzysowe..umieram wole to zrobic poki mam jeszcze troche wolnego bo od przyszlego tygodnia martwy ciag po prostu :P ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#944 |
|
królikoholiczka
|
A ja dzis mialam grzeszek- babeczka z nadzieniem jablkowym i porzeczkowo - jablkowym i
ale co tam- raz się żyje
|
|
#945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Taka wręcz demobilizacja ![]() karoline3ek - heeeeej ![]() Ja na co dzień widuję różne zwisy, fałdy. Rozmawiałam też z lekarzem, który zajmuje się operacjami bariatrycznymi i dużo zależy od wagi wyjściowej oraz... wieku. Ogólnie i tak nie jest dla mnie wielkim pocieszeniem, że ktoś waży 200 kg, do tego ma problem z nadmiarem skóry oraz rozstępami, bo sama ze sobą czuję się średnio na jeża. Dzisiaj za grzech uważam słodkie napoje, ale musiałam . Brakowało mi wody, jutro zaopatrzę się w butlę.
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#946 |
|
królikoholiczka
|
Ewka wygląda jak typowy wieszak ale pamietam jak gdzieś jakiś facet sie nią zachwycal bo ma kaloryfer na brzuchu- okropnosc
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Dołączam się do grona naukowców. Ja cały dzień przy książkach/notatkach...
i pół dnia w szkole. A dziś mam wolną nockę, bo potomstwo śpi u diadków
|
|
|
|
#948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zjadłam dziś 5 pierogów.I to na siłę nawet nie czułam smaku Nie przełknę nic.Mam leki na zapalenie oskrzeli a na anginę nic nie dają Nie mogę pic zimnego ani gorącego.Letnie i słodkie tylko Do tego wszystko mi (że tak powiem brzydko) śmierdzi.. W piątek mam kontrolę,muszę wytrzymać jeszcze te dwa dni.. Nie zjem jogurtu bo jest dla mnie za zimny Ciągnę tylko na ciepłej wodzie z sokiem lub z cytryną i cukrem. ![]() Już tak nawet myślałam że może zjem coś mało zdrowego.Ale gdzie tam.Nie przejdzie mi to przez gardło z dwóch powodów. Raz,że nakręciłam się na dietę a dwa że nie dam rady ![]()
|
|
#949 |
|
Wtajemniczenie
|
heloł pięknotki ....aleście si e rozpisały .. i pochorowały
, zdrówca dla tych kichajacych , prychajacych , goraczkujacych i dogorywających , dla pozastałych kopniak na lepsza motywacje do ćwiczeń ![]() ( głównie dla mnie) ![]() zalatana dzis jestem i jakis dzien aseksualny mam , przemo wykapał oska ,położyłam go ...i cała trójca zasneliśmy po 2o ![]() normalnie nie do wiary przez duże W. oczywiście już sie wyspałam więc bede sie teraz błakac po chacie do rana ![]() ![]() tyszka_ witaj , zapraszamy ![]() ![]() Karoline*ek karolinek , u nas miło?? no pewnei ze miło ale i ![]() leca czasem i dziewczyny a ja wam zazdroszczę tych szkół , nauki, wertowania kasiążek i pisania prac, kombinowania ze ściągami itp. ja to sobie mogę jedynei poczytać chyba mi za mało bo tak czasem mam przebłyski ze bym wróciła do szkoły ![]() , nie dla papierka tylko dla samej frajdy uczenia sie Emilka gdzies mi migneła Twoja waga 72 kg , to Ty drobinka jak gorzała jesteś do jakiej wagi chcesz zejśc ? ( pytam z ciekawości )dla mnei 72 to senne marzenie na daleka przyszłośc ![]()
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-09 o 23:59 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 |
|
królikoholiczka
|
Karolina,tak już jest 72 na wadze, a do ilu chce zejść- to nie wiem, gdzieś do 60 może... Zobaczymy
|
|
#951 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, fajnie że sie nakręciłas na dietkę ale chyab to nie ta droga, bo po pierwsze spowolnisz metabolizm a po drugie skoro łykasz leki to nei na pusty żoładek , no chyba ze osłonowe bierzesz. z drugiej strony pewnie sama bym wykorzystała fakt że mi sie jeśc nie chche a się mądrzę ![]() ![]() , zdrowiej w kazdym razie ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#952 |
|
królikoholiczka
|
No ja dzięki chorobsku zeszlam do wagi podpisowej
![]() ---------- Dopisano o 00:10 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Karola tak, tylko że brzuch jaki był taki jest, od poczatku diety zgubilam tylko 10 cm.... Reszta to nogi niestety
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-10 o 00:12 |
|
|
|
#953 |
|
Wtajemniczenie
|
coś mi wizaż szwankuje
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 00:23 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, niestety brzuch niepasujący do całej reszty. nie powiem kilka bluzek, które były za małe sa już ok( ale to pewnei dlatgeo że mi biust zmalał .przemo twierdzi że widzi ale ja nic nie widzę ![]() chyba tylko ćwiczenia nas ratują
|
|
#955 |
|
królikoholiczka
|
Taa,ja też jabluszko, nogi chude, tylek maly a brzuch jakbym w ciąży była
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:32 ---------- I wlasnie biust też szybko maleje a tego nie lubię
|
|
#956 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy to brzuch? , a może piłka?, ...nie to jakaś jest pomyłka ![]() centymetry nie spadają, ciuchy wziąz sie opinają ale jak juz zacznie spadać..o czym my bedziemy gadac? ![]() ![]() ![]() o dupie marynie ![]() jakis kiepski rym mam dziś, jestem jak spuchniety miś ![]() przez bimbałki tez szaleje, bo mi biust strasznie maleje, chyba zrobię sobie nowy , ładny , jędrny odlotowy będa sutki w nim sterczały i facetów przyciągały ![]() ...chyba lepiej popedałuję...bo juz głupoty wypisuje ![]() ---------- Dopisano o 01:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- zaraz wsiadam na rowerek , ciekawe gdzie dojadę...oby nie do łóżka
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-10 o 01:53 |
|
|
|
|
#957 |
|
królikoholiczka
|
Karola ale Ty rymy kręcisz
|
|
#958 |
|
Wtajemniczenie
|
rowerek zaliczony 90 minutek
![]() ---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 04:27 ---------- dzieńdoberek laseczki , mi nadal nei podrodze do łózka , ogladam sobie autka na motooto hehe albo otomoto raczej ![]() spokojnego dzionka , ja dzis kolejny zwariowany dzień mam no i gin
|
#959 |
|
Zakorzenienie
|
helołłł
się obudziłam wcześniej to kompa dorwałam, żeby cosik skrąbnąć do Was Widziałam nasze Maleństwo, całe 8 cm, wszystko na miejscu, serducho ślicznie stuka, płeć jeszcze pod znakiem zapytania. Wierciło się, lekarz jeszcze pomagał mu stukając w brzuch delikatnie, co by obejrzeć wszystko dokładnie Tyszka, ale fajnie że wróciłaś na nasze łono! Co do mojego żarcia... wciełam wczoraj 5 kawałków pizzy na bardzo cienkim spodzie z mała ilością dodatków. Chcieliśmy wracając z usg wypróbować nową pizzerie. Poszliśmy w między czasie na zakupy, potem odebraliśmy pudła i do domu a w domu szok... Więcej tam nie kupimy. Po pizzy i drzemce wciełam pomarańczę, ale to nie było to i... dorwałam grejfrutka Dziś będę grzeczna z żarciem koniec pisania, Tż wstaje do pracy więc muszę lecieć. Odezwę się w wolnej chwili.... Kciuki się jeszcze przydadzą, jakby co, więc Was z nich nie zwalniam. Jeszcze 2 wizyty w tym miesiącu, najważniejsza na koniec stycznia ![]() buziaki! |
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Hello ![]() Dziś będę miała mało dietetyczny obiad Po pracy idę do kolegi na parówki zawijane w cieście francuskim z serem żółtym i ketchupem. Za francuskim ciastem akurat nie przepadam no ale ale jak zaprosił to grymasić nie będę ![]() Planowane menu na dziś: I 2 szt. kiwi + truskawki mrożone + otręby pszenne + jogurt naturalny 1 % + żurawina suszona + śliwki suszone + orzechy włoskie + pestki słonecznika II pieczywo ciemne + papryka czerwona + pomidorki koktajlowe + pasta (tuńczyk + serek wiejski + ogórek konserwowy + papryka czerwona + cebula) III grapefruit IV parówka w cieście francuskim z serem żółtym i ketchupem V nie wiem, co mi podadzą ![]() Hehe, ja też na socjologię produkowałam stosy ściąg Facet był bardzo mało komunikatywny i nudny więc nie było innego wyjścia bo na zajęcia rzadko się zaglądało Połóż na trochę na kaloryferach to się przygrzeje. U mnie tak się dzieciakom robiło jak chciały nagle z lodówki jogurt czy jakiś serek. Cytat:
Czarownico kochana, cieszę się razem z Tobą Miłego Dnia
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.

Więc jest co zrzucać

Zresztą, nie popadajmy w obłęd 

To znaczy dla mnie, bezrobotnej 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)