Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-09, 19:35   #4201
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XIV

Cytat:
Napisane przez madlen345 Pokaż wiadomość
Cześć

No właśnie, cisza i spokój.
Dzisiaj ogarniałam mieszkanie, ale to nie nowość. Wczoraj montwaliśmy jedne półki do szafy, dzisiaj kolejne, trzeba naprawić domofon bo nie działa jakoś :/
Oj czuję, że dłużej zostanę w Niemczech

Poszłam do drugiego dm w Berlinie, trochę większy, większy też wybór mieli, nie wiedziałam co brać.. Oczopląsu dostałam. Wzięłam kilka produktów i na konkurs na blogu parę rzeczy będę miała niebawem.

A żele pod prysznic z limitki balea pachną cudnie
Podasz mi adres tego drugiego większego DM?
Wybieram się do Berlina pod koniec stycznia, chętnie zajrzę

---------- Dopisano o 19:35 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Chciałam Was zapytać, czy dostałyście propozycję testowania dermokosmetyków duńskiej marki, która wchodzi na rynek. Kremy mają być przeznaczone do cery suchej i bardzo suchej. Ja będę musiała podziękować, bo mam cerę mieszaną, a jedyną partią ciała, która jest sucha niezależnie od pory roku, są łokcie. Szkoda, że nie oferują preparatów do innych rodzajów cery...
ja dostałam
nie podobają mi się ich opakowania ale jestem ciekawa działania
swoją drogą śmieszne te ukrywanie marki, jak w 2sek można znaleźć wszystko w google

Edytowane przez af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Czas edycji: 2013-01-09 o 19:37
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 19:50   #4202
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Cześć

Poszłam do drugiego dm w Berlinie, trochę większy, większy też wybór mieli, nie wiedziałam co brać.. Oczopląsu dostałam. Wzięłam kilka produktów i na konkurs na blogu parę rzeczy będę miała niebawem.

A żele pod prysznic z limitki balea pachną cudnie
Też dostałabym oczopląsu Pamiętam, ze jak pierwszy raz weszłam do nowo otwartego Hebe, to nie wiedziałam na czym skoncentrować wzrok Tyle nowości
Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
A jakie to ma znaczenie? Ja mam cerę tłustą i stosuję kremy do cery suchej. Szczególnie na noc - idealnie nawilżają. Takie kremy są też idealne na szyję i dekolt.
Nie będę mogła ocenić działania leczniczego Mogę się wypowiedzieć jedynie nt. właściwości nawilżających, ale ja nie jestem wymagająca Też czasem stosuję kremy do cery suchej i z niektórych jestem bardzo zadowolona, ale trudno mi powiedzieć, czy komuś z przesuszoną skórą by pomogły.
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3854987 2]

ja dostałam
nie podobają mi się ich opakowania ale jestem ciekawa działania
swoją drogą śmieszne te ukrywanie marki, jak w 2sek można znaleźć wszystko w google[/QUOTE]
Masz na myśli firmę, której nazwa zaczyna się na literę D? Bo ja mam jeszcze jednego kandydata
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 19:50   #4203
Flower23
Zakorzenienie

Hej

Przez ten przeklęty katar mam tak suche usta, że szału można dostać i w ogóle mi nie przychodzi.

Co do kremów do cery suchej, to ja czasami ich używałam i krzywdy nie robiły Swego czasu miałam hopla na punkcie kremów matujących, ale tego matu nie było, poszłam po rozum do głowy, poczytałam i się uświadomiłam, że mój świecący się ryjek potrzebuje tak, czy inaczej nawilżenia i dobrze na tym wychodzę

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 19:55   #4204
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

To na pewno jest firma na D, tylko ona ma tyle kosmetyków :p

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 19:55   #4205
kasiaj85
Moderator

Cytat:
Napisane przez greatdee Pokaż wiadomość
Ja - ODPUKAĆ! - tej zimy jeszcze nie miałam takiej sytuacji, alee podczas całej mojej "kariery kierowcy" zdarzyło się parę takich sytuacji :/ Włącznie ze slalomem pomiędzy drzewami :/ Ale kota chciałam ominąć... przejechanego już wcześniej...
nic tylko się cieszyć, dzisiaj już jeździłam mega przepisowo... dla pewności... bo miałam strach w oczach wczoraj, nie powiem, że nie... a ja lubię jeździć ostro i zdecydowanie, więc teraz się ostro... pilnuję...
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
To mnie na szczęście już prawie na "parkingu", ewentualnie wjechałabym w krzaki, ale samochód się zatrzymał dosyć przed. Na szczęście podwójne naciśnięcie hamulca zadziałało - ale nie lubię tego uczucia, kiedy załącza się ABS...
też tego nie lubię, to tak jakoś podkreśla to uczucie niemocy...
Cytat:
Zgadzam się z Tobą W przypadku niektórych kosmetyków opakowanie jest bardzo istotne. Nie chodzi mi tutaj o względy estetyczne, ale o aspekt praktyczny. Ostatnio kupiłam sobie żel pod prysznic w postaci takiej wielkiej tuby nawiązującej kształtem do pasty do zębów. I jest to nieporęczne rozwiązanie.
dokładnie. Wiesz, względy estetyczne tez się liczą ooo a jaka firma sprzedaje w takich tubach? One są w ogóle średnio poręczne pod prysznicem mam pumeks do stóp w takiej formie, ciężko się to zakręca jak się ma mokre ręce.

Mój beauty blog
kasiaj85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:15   #4206
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Konto usunięte

Treść usunięta
0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:19   #4207
Flower23
Zakorzenienie

Neyra

Chyba tak zrobię, ale to na noc dzięki

Bloguję
Czasami coś wrzucam
Flower23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:22   #4208
ewalucja
Zakorzenienie

GG do ewalucja

moge tez poprosić link do la colors?
ewalucja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:24   #4209
Miss Saeki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Ja mam dokładnie to samo.

Ale chodzę ciągle zaspana. Właśnie wróćiłam z basenu i ide zaraz w wyro.
Stary 2013-01-09, 20:31   #4210
madlen345
Zakorzenienie

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;3854987 2]Podasz mi adres tego drugiego większego DM?
Wybieram się do Berlina pod koniec stycznia, chętnie zajrzę [/QUOTE]
To jest w sumie niedaleko Alexy, na Alexanderplatz przy Saturnie, tam w ciągu jest Esprit.
Cytat:
Też dostałabym oczopląsu Pamiętam, ze jak pierwszy raz weszłam do nowo otwartego Hebe, to nie wiedziałam na czym skoncentrować wzrok Tyle nowości
Oj to prawda, można dostać oczopląsu przy takich nowościach ale zawsze cieszy oko coś nowego, gorzej z portfelem
madlen345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 20:36   #4211
Sondrina
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kasiaj85 Pokaż wiadomość
nic tylko się cieszyć, dzisiaj już jeździłam mega przepisowo... dla pewności... bo miałam strach w oczach wczoraj, nie powiem, że nie... a ja lubię jeździć ostro i zdecydowanie, więc teraz się ostro... pilnuję...

dokładnie. Wiesz, względy estetyczne tez się liczą ooo a jaka firma sprzedaje w takich tubach? One są w ogóle średnio poręczne pod prysznicem mam pumeks do stóp w takiej formie, ciężko się to zakręca jak się ma mokre ręce.
Przy takiej pogodzie lepiej jeździć spokojniej, bo nie wiadomo gdzie trafi się jakiś kawałek śliskiej nawierzchni.

AA wypuściło żel pod prysznic w takiej tubce. Niby jest zatrzask, ale zanim go użyję, to coś zawsze wycieknie. Poza tym jak ponoszę klapkę to lubi wylecieć więcej, niż potrzebuję. Wypracowałam system: dozuję na rękę, przekręcam tubkę do góry nogami (zatrzask ma być u góry), zamykam i odkładam. Za dużo ceregieli, ale nie chcę, żeby mi się wszystko wylało...
Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
To na pewno jest firma na D, tylko ona ma tyle kosmetyków :p
Tak też myślałam, bo najczęściej mi wyskakiwała, ale pojawiła się też jedna na F;P

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
To jest w sumie niedaleko Alexy, na Alexanderplatz przy Saturnie, tam w ciągu jest Esprit.

Oj to prawda, można dostać oczopląsu przy takich nowościach ale zawsze cieszy oko coś nowego, gorzej z portfelem
W takich sytuacjach przydałby się niespodziewany przypływ gotówki:P
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:33   #4212
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rodzynka1989 Pokaż wiadomość
Też się zastanawiałam nad własną działalnością, ale nie mam pomysłu, a bez tego leżę. Bo robić coś tylko po to, żeby robić nie ma sensu, bo prędzej czy później i tak padnie. W sumie i tak trzeba mieć sporo wkładu własnego na początek. No nic, szukajcie a znajdziecie Trzymam kciuki żebyś znalazła coś ciekawego
W sumie to liczyłam, że z tej Natury się odezwą, ale póki co to echoooo
Ja pewnie gdybym chciała zakładać jakąkolwiek działalność to skorzystałabym z dofinansowania z UP, tam nie trzeba mieć chyba żadnego wkładu własnego. Tylko właśnie ciekawy pomysł.

Wysyłałam wczoraj sporo CV, może ktoś się w końcu odezwie

Cytat:
Napisane przez maffash Pokaż wiadomość
też mam problem trzęsących się rąk i dla mnie to trochę wstydliwe, bo ludzie myślą, że ja się stresuje, a mi się tak po prostu trzęsą w każdej sytuacji
Witam w klubie trzęsących się rąk. Kiedyś śmiałam się z koleżanki, a teraz mi też się trzęsą. Strasznie to krępujące Jak się zdenerwuję (a to bywa często bo nerwus ze mnie) to się jeszcze bardziej nasila

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:35   #4213
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-09, 21:42   #4214
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7 f138a13b7c455c0 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Hehe Pewnie masz trochę racji Chociaż akurat notatki miałam na komputerze

No wczoraj trochę poświęciłam czasu w nocy na naukę, a dzisiaj czeka mnie upojna noc z ekonomią
A jestem tak zmęczona od 3 dni że nie mam siły się skupić
5f42baaf55c99c9383de422acc0cb88e1da365bd_65628aba0b01a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:45   #4215
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ale ze mnie ofiara losu...
Ściągałam pudełko z szafy, przedostaniej półki. Tylko zapomniałam, że przy sprzątaniu dałam na to pudełko ramkę.
No i mi spadła, prosto na nos... Zabolało ładnie, ale chyba wszystko w całości.

Zachciało mi się amli...

Cytat:

Szkoda, że ten olejek nie do końca spełnia Twoje oczekiwania. Mam to masło z Joanny, czeka na swoją kolej, ale zgadzam się, że pięknie pachnie Niestety, nie znam nic co mogłabym Ci polecić.
Składowo jest fajny Ciało na pewno będzie zadowolone po posmarowaniu nim. Także i tak chętnie będę używać.

A fajny waniliowy balsam kupiłam sobie z Manufaktury.
Jeśli chodzi o waniliowe żele pod prysznic super pachnie Radox.

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Ja też, a co ciekawego już od nich miałaś? Chcę złożyć pierwsze zamówienie. Też muszę kupić chociaż ze dwa hydrolaty. Polubiłaś ten oczarowy?
Lubię oczarowy, ale używam go głównie do dodawania do maseczek.
Na co dzień lubię takie bardziej nawilżające jak np różany.
Rumiankowy też mi odpowiadał, albo lawendowy ( z tym, że znowu ten lawendowy mniej nawilżający, ale ma inne plusy)

Co lubię od nich najbardziej? (prawie same oleje jak widać:P)
-potrójny kwas hialuronowy
-żółtą glinkę
-biała glinka(na początku nie do końca ją lubiłam, teraz lubię, z tym że z dodatkiem jakieś olejku-paru kropli)
-olejek arganowy
-olej z owoców róży (idealny na dzień, bo to olej schnący)
-olej tamanu (tylko zapach nieładny)
-olej z rokitnika
-olej babassu
-spirulina
-olej z pestek arbuza
-olej z pestek moreli (ale jak widzę aktualnie, go nie ma)
-olejek eteryczny-lawendowy - dobry do wieczornej kąpieli, oczywiście dla fanów tego zapachu, bo nie każdy lubi
-ogólnie mam sporo olejków od nich, ale stosuję głównie do kominka zapachowego, nie do pielęgnacji
-keratyna, jedwab do tuningowania masek
-aloes zatężony (chociaż teraz mam fajne żele aloesowe to trochę o nim zapomniałam)

Warto też zwrócić uwagę na roślinne ekstrakty, tutaj się nie wypowiem, bo dopiero będę to i owo testować, głównie do robienia maseczek.

co mi się nie spodobało:
-korund
-olejek myjący migdał+czarnuszka (miałam wrażenie, że nie domywa)
-hydrolat kwiatu habra (niestety mnie uczulił, miałam po nim zaczerwienioną twarz, na szczęście nie na długo)

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
A jakie to ma znaczenie? Ja mam cerę tłustą i stosuję kremy do cery suchej. Szczególnie na noc - idealnie nawilżają. Takie kremy są też idealne na szyję i dekolt.
Zgadzam się. I tłustej skórze nie zaszkodzą składniki nawilżające.

Zresztą ten podział kremów to zwykle jest taki, żeby był. Po to, żeby ktoś zupełnie nieznający się mógł coś sobie wybrać.

Ja dawno dawno temu używałam rzeczy matujących i dobrze na tym nie wyszłam. Moja skóra przestała być taka tłusta jak właśnie zaczęłam ją nawilżać i natłuszczać olejkami (co kiedyś było nie do pomyślenia w ogóle; oczywiście nie dawałam takich przytykających)

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-01-09 o 21:50
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:50   #4216
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Ale ze mnie ofiara losu...
Ściągałam pudełko z szafy, przedostaniej półki. Tylko zapomniałam, że przy sprzątaniu dałam na to pudełko ramkę.
No i mi spadła, prosto na nos... Zabolało ładnie, ale chyba wszystko w całości.

Zachciało mi się amli...

Składowo jest fajny Ciało na pewno będzie zadowolone po posmarowaniu nim. Także i tak chętnie będę używać.

A fajny waniliowy balsam kupiłam sobie z Manufaktury.
Jeśli chodzi o waniliowe żele pod prysznic super pachnie Radox.

Lubię oczarowy, ale używam go głównie do dodawania do maseczek.
Na co dzień lubię takie bardziej nawilżające jak np różany.
Rumiankowy też mi odpowiadał, albo lawendowy ( z tym, że znowu ten lawendowy mniej nawilżający, ale ma inne plusy)

Co lubię od nich najbardziej? (prawie same oleje jak widać:P)
-potrójny kwas hialuronowy
-żółtą glinkę
-biała glinka(na początku nie do końca ją lubiłam, teraz lubię, z tym że z dodatkiem jakieś olejku-paru kropli)
-olejek arganowy
-olej z owoców róży (idealny na dzień, bo to olej schnący)
-olej tamanu (tylko zapach nieładny)
-olej z rokitnika
-olej babassu
-spirulina
-olej z pestek arbuza
-olej z pestek moreli (ale jak widzę aktualnie, go nie ma)
-olejek eteryczny-lawendowy - dobry do wieczornej kąpieli, oczywiście dla fanów tego zapachu, bo nie każdy lubi
-ogólnie mam sporo olejków od nich, ale stosuję głównie do kominka zapachowego, nie do pielęgnacji
-keratyna, jedwab do tuningowania masek
-aloes zatężony (chociaż teraz mam fajne żele aloesowe to trochę o nim zapomniałam)

Warto też zwrócić uwagę na roślinne ekstrakty, tutaj się nie wypowiem, bo dopiero będę to i owo testować, głównie do robienia maseczek.

co mi się nie spodobało:
-korund
-olejek myjący migdał+czarnuszka (miałam wrażenie, że nie domywa)
-hydrolat kwiatu habra (niestety mnie uczulił, miałam po nim zaczerwienioną twarz, na szczęście nie na długo)
Dzięki, wezmę o pod uwagę Ja dotychczas zamawiałam tylko raz na BU i to dosłownie kilka rzeczy.

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:53   #4217
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

W takich sytuacjach przydałby się niespodziewany przypływ gotówki:P
W sumie jak się za dużo na raz nakupi to potem człowiek oczopląsu dostaje i nie wiem czego tu w końcu używać.

W takim znanym sklepie jak Natura to się powstrzymam, ale niech będę gdzieś za granicą to... zapominam o mądrościach. I tylko pełno pudeł zapasów, sama sklep otworzę

Cytat:
Dzięki, wezmę o pod uwagę Ja dotychczas zamawiałam tylko raz na BU i to dosłownie kilka rzeczy.
Na BU jeszcze nie zamawiałam, jakoś mnie graficznie ta strona odrzuca, mam wrażenie, że lata 90 są.
I zawsze mnie przekonują bardziej inne strony.

Jeszcze z mazideł raz zamawiałam- glinkę fulerską, masło tucuma, hydrolaty- z neroli (ok, ale nie lubię tego zapachu), z róży białej (przyjemny, ale i tak wolę z innych róż) itd.
Oni znowu wiele rzeczy dają w butelkach z ciemnego szkła, tak robią z hydrolatami, olejkami. Dobra sprawa, chociaż ja i tak trzymam wszystko w szufladach.

A olejki lubię dlatego, że to mój ratunek. Sporo kremów u mnie odpada, a lubię urozmaicenie, więc daje jakiś krem i przed tym olejek.
Ostatnio trochę to zaniedbałam, ale uzupełniam zapasy i wracam do tego.
Na dzień stosuje te schnące jak właśnie różany, z pestek arbuza, a na noc nieschnące jak np arganowy.

Lubię też olej migdałowy, ale jakoś zawsze biorę go na dozie. Dodaję go do masek proteinowych, bardzo dobrze z nimi współdziała.

I podoba mi się, że mogę sobie zrobić maseczkę po swojemu- ulubiona glinak, ulubione dodatki
A takie maseczki spirulinowe wychodzą tanio. Tylko znowu minusem jest zapach, śmierdzi jak zgniłe ryby w moim mniemaniu.

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3

Edytowane przez kobietasukcesu
Czas edycji: 2013-01-09 o 21:59
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 21:57   #4218
zoila
Klientka w krawacie

Zamówiłam rosyjskie kosmetyki. Już przebieram nogami, nie mogę doczekać się, kiedy przyjdą.
Na półprodukty przyjdzie jeszcze czas

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:01   #4219
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Zamówiłam rosyjskie kosmetyki. Już przebieram nogami, nie mogę doczekać się, kiedy przyjdą.
Na półprodukty przyjdzie jeszcze czas
Pochwal się co zamówiłaś

Stary 2013-01-09, 22:03   #4220
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Pochwal się co zamówiłaś
Jak dojdzie, to się pochwalę

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-09, 22:10   #4221
madlen345
Zakorzenienie

Oj czuje, że ktos sobie ładnie pogrywa ze mną
zniknął mi wpis o tej firmie
Stary 2013-01-09, 22:11   #4222
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Jak dojdzie, to się pochwalę
Ok

Stary 2013-01-09, 22:13   #4223
Takajakaya
Wtajemniczenie

A tak serio dużo miejsca zajmują Wam kosmetyki? Wychodzą ze wszystkich szafek czy nie jest tak źle?

Stary 2013-01-09, 22:21   #4224
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-09, 22:22   #4225
madlen345
Zakorzenienie

neyra - na blogu ... a ja nie majstrowalam nic ;/

takajakaya - mi sie ledwo mieszczą, a teraz będzie jeszcze gorzej xD
Stary 2013-01-09, 22:33   #4226
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-09, 22:34   #4227
aSHa85
Zadomowienie

Cytat:
A tak serio dużo miejsca zajmują Wam kosmetyki? Wychodzą ze wszystkich szafek czy nie jest tak źle?
lepiej nie pytaj... dzisiaj musiałam posegregować moje zapasy bo w mojej szafce na kosmetyki już się nie mieściły ostatnio znów wróciło mi chomikowanie, jakiś czas temu się z tego wyleczyłam ale jak zaczęłam prowadzić bloga wszystko powróciło i to ze zdwojoną siłą
Stary 2013-01-09, 22:40   #4228
madlen345
Zakorzenienie

neyra tak mam, ale na razie nie bede przywracac, cos mi sie wydaje, ze ta firma pisala do bloggera o usuniecie wpisu...bo przeciez chca mnie podac do sadu, za ten wpis na blogu, ujawnienie ich danych osobowych i pomowienie o oszustwie
Stary 2013-01-09, 22:42   #4229
Takajakaya
Wtajemniczenie

neyra miałam ostatnio postanowienie, żeby robić zakupy ciuchowe a nie kosmetyczne, ale co ja poradzę, że z ciuchów nic mi się nie podoba...

aSHA85
blogowanie jednak daje się odczuwać No, ale mam nadzieję, że sama robię się coraz rozsądniejsza w tej kwestii.

Stary 2013-01-09, 22:44   #4230
Konto usunięte

Treść usunięta

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2013-01-09 o 22:47
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości