|
|
#811 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Tylko dobra rada podłuż sobie pod zdjecia usg jakies pocztówki czy coś innego twardego bo u mnie się nie ładnie powyginały od spinaczy.
|
|
|
#813 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#814 |
|
Raczkowanie
|
Zamówiłam łóżeczko, to co Wam ostatnio pokazywałam
kolejny zakup można odfajkować
|
|
#815 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#816 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Ale dlatego, że film jest po prostu kiepski, czy niepozytywne opinie dotyczą postawy bohaterki?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za tygodnie!Ja też dziś spać nie mogłam, straszliwie mnie plecy bolały i w ogóle jakoś mi źle było... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Muszę Wam się pochwalić, że TŻ wygrał 1000 zł w kaskadzie (taka gra od lotto)!!!!
|
|
|
#817 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za sukienkę (szczel fotkę w niej za tydz.! wózek podobny trochę do quinniego ,a jakie tanie. Cytat:
ale boskie fotki ,na pierwszym widać całą dupeczkę -pipeczkę - super !(pierwszy raz widzę tak wyrażną fotkę ,szkoda ,że moja ninka takiej nie ma....)Cytat:
troszkę ci się uzbierało tych fotek......
|
|
|
#818 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Może jutro jak zrobie sobie zdjęcie u mamy
![]() Tak śpiochy a właściwie pajacyk bo jest w całości ale jest super bo rozpinany w kroku więc łatwo zmienić pieluszkę ![]() boje się ich. Cytat:
![]() a Klementynce życzę szybkiego powrotu! wózek śliczny dziewczyny ale lecicie z tygodniami, jak ja widzę te 30stki to zazdroszczę.. ale jeszcze tydzień i ja też będę odliczać
|
|
|
|
|
|
#820 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne foty !Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#821 | ||||||
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a jak nie śpię, to myślę, a jak myślę, to się stresuję, a jak się stresuję, to nie mogę zasnąć...Cytat:
![]() o tu super widać pisię ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() u nas położna chodzi i sprawdza każdą czy dobrze oddycha ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
|
#822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
25.02.2010 25.04.2010. 25.10.2010. zaręczyny 15.10. 2011. ![]() 21.02.2013. Natalka 31 tc. 1190 g 40 cm http://www.suwaczki.com/tickers/km5sdf9hhaev4h7a.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cdf9h7pw9dmdz.png http://s10.suwaczek.com/20111015650114.png |
|
|
|
|
|
#823 |
|
Zakorzenienie
|
a tak z innej beczki .....
ja jestem mało chorująca i moje dzieciaczki też .... w pażdzierniku miałam katar i gardło zawalone ale po 9 dniach samo przeszło (no z syropem....). ninka chora była przez tydzień a kuba 3 dni. i to tyle od kwietnia .super co? więc teraz jak ktoś chory to szerokim łukiem omijamy .... np.teściów nie widziałam dokładnie przez 2 mies . (nie licząc teścia w przejściu ....)nawet na święta bo są tak chorzy ..... I zgadnijcie co? mój pies się rozchorował- ma grypę... chyba ![]() tż wpuścił ją do teściów ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ----------
|
|
#824 |
|
Zadomowienie
|
Tez jestem ciekawa
Pokaż koniecznie Ja zamówiłam z UK i dopiero czekam na sukienkę, jak będzie zła na mnie, to nie wiem,co zrobię Mam też myślenice, jakie buty pasują do niej na zimę, żeby ich nie przebierać na te 3 godziny (ślub+obiad), czy kozaki czy botki
|
|
#825 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#826 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nadrobiłam ja już po szkole jutro wracam do wrocka do tż a tymczasem dobranoc
|
|
|
#827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Matko jak mnie pod żebrami boli, siedzieć nie da rady, leżeć też- masakra.
|
|
|
#828 |
|
Zakorzenienie
|
Och mowie wam masakra
Siostra mi plecy od lopatek w gore po szyje z tylu i z przodu mascia nasamrowala mam nadzieje ze nic zlego mlodemu nie zrobie ale juz tak ciezko mi oddychac i cale miesnie mnie bola - wiec Aga powiedziala ze jutro z rana dzwoni do mojej pracy a ja jutro do lekarza i ze mam isc juz na zwolnienie bo nie chce zebym pozniej z jakas gorsza rzecza do szpitala trafila. Wiec leze juz pod kolderka i zaraz bede zasypiala. Chociaz oni filma w salonie ogladaja a dzwi do pokoji jeszcze nie mamy. Ale jestem tak zmeczona i senna ze chyba mie bedzie mi to przeszkadzalo. corka_rosy gratki dla Tz - mi sie dzis nic nie udalo wygrac a Szkoda haha |
|
|
|
|
#829 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() za tygodnie.. ![]() co do gazu to za darmo, to urządzenie Tens też, mówiła mi gin, że pacjentki mega zadowolone z tego są.. ![]() wszystko śliczne.. ![]() Cytat:
![]() ![]() e tam, e tam.. ![]() stały tekst mają z tymi majtkami i tyle.. gadać sobie mogą, a z tyłka Ci nie ściągną.. ![]() ---------- Dopisano o 22:50 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- wiecie co.. kupiłam dziś w tesco na promocji 4-pak chusteczek nawilżających po 63 szt.. za 6,70zł ![]() ![]() szkoda, że ostatni był bo bym wszystkie wzięła..
|
|
|
#830 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie przyjaciółka - zaniepokojona moim marazmem - przywiozła kojec, wanienkę, ciuszki (poprane i poprasowane, żebym nie stała), proszek do prania, płyn do płykania, wkładki laktacyjne i piłkę do ćwiczeń. następnym razem przyjedzie laktator, karuzelę i ciąg dalszy ciuszków.... czuję się jak sprawna inaczej. Muszę chyba chłopa mobilizować ale wzruszyłam się na maxa....
|
|
|
|
#831 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#832 |
|
Rozeznanie
|
ObserwujeCię dzięki wielkie za przepisy
![]() W weekend pożyczam maszynkę i biorę się za testowanie A ten zakwas mnie trochę przeraża ale powinnam dać radę ![]() Dobranoc, kolorowych snów |
|
|
|
|
#833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszczę przyjaciółki |
|
|
|
|
|
#834 |
|
Zakorzenienie
|
Witam sie z rana Noc Koszmarna ...!!! Budzilam sie srednio co 45minut z kaszel na ustach bylo mi masakrycznie Cieplo ale bylam twarda i probowalam sie na dlugi czas nie odkrywac ew 1-2min max zeby sie przewietrzyc, spocilam sie jak swinia glowa mnie boli kazdy miesien na plecach i brzuch tak napiety ze bardziej chyba nie moze byc :-( Naskrobalam sms do zmianowej ze nie przyjde i teraz czekam do 10 i ide do lekarza. Ciekawa jestem co mi Jest ;-( |
|
|
|
|
#835 |
|
Rozeznanie
|
witamy z 'białego rana'
u nas dosłownie bo od wczoraj sypie że w metr nie widać ![]() noc przeszła szybko, bo padła i w przeciągu 3minut zasnęłam jak zabita ![]() mąż mnie wczoraj porwał na hobbita do kina - film na prawdę fajny, efekty też fajne, tylko dla mnie jakiś taki troszkę bezpłciowy ... w porównaniu z trylogią WP to hobbit taki jakiś wyblakły ... poza tym zaczynam PANIKOWAĆ!!! ![]() ![]() ![]() przez wasze zakupy, uzupełnianie zapasów, dokoptowanie wyprawki dla was i malucha... kurde MY NIE MAMY NIC! poza garścią ciuszków ![]() musimy się W KOŃCU zmobilizować ... ehhhh... ale raz z kasą tak sese, a dwa to nadal nie mam swoje 'cudownej' listy ![]() lezę do papierów... jeszcze tylko 8h ![]() dziewczyny pytanie za 100pkt - stricte zawodowy (może ktoś doradzi...) ja mam lic z zarządzania projektami - wiadomo w Polsce ten zawód gdzieś tam dopiero zaczyna się przebijać ale na prawdę tego nie widzę... czy na moim miejscu zrobiłybyście np. mgr z administracji / hr itp. potem kurs pedagogiki - cel: próbować dorwać godziny w szkołach licealnych, technikach itp. z przedmiotów admin/księgowość, kadry itp. albo zacząć całkiem nowe studia np. informatyka, geodezja i kartografia próbować podjąć nową pracę? ... nie oczekuję oczywiście sprecyzowanych odpowiedzi, co mam robić tylko co Wy sądzicie i czy macie jakieś sugestie
|
|
|
|
|
#836 |
|
Zadomowienie
|
Tak więc....
Wg Babystrology dziś.... pełne 30 tc Za 10 tygodni maleńki pojawi się u nas Oglądaliśmy wczoraj z mężem 'Porodówkę'. Rozbroiła nas Litwinka, która rodziła i non stop poprawiała makijaż, męza wypraszała by na nią nie patrzył i śmiesznie jęczała Ale jakoś mąż nie wydawał się przerażony....jeszcze
27.11.2009 - pierwsza randka 02.08.2012 - nasz ślub 25.03.2013 - me + you = Sławek Edytowane przez czarny flamaster Czas edycji: 2013-01-10 o 07:55 |
|
|
|
|
#837 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#838 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() u nas też po nocy biało ale widać, że zaraz się się rozpuścigratuluję wszystkim nowych tygodni coraz bliżej końca ![]() Kasia zdrowiej szybciutko, wiem przez co przechodzisz pomożecie mi? mam do wyboru 2 łóżeczka, każde ma swoje wady i zalety i nie mogę się zdecydować ![]() 1- http://allegro.pl/005-lozeczko-szufl...918639242.html kolor wenge 2- http://allegro.pl/show_item.php?item=2912837215 kolor ciemny orzech bardziej ciągnie mnie do tego pierwszego (ładniejszy kolor, nie ma takiego dużego odstępu między szufladą a dnem łóżeczka więc to co w środku nie będzie aż tak widoczne no i sprzedawca ma mniej negatywnych komentarzy ) ale ma też wadę- boję się, że jak mały zacznie już wstawać i chodzić przy szczebelkach będzie uderzał o tą trochę wystającą zaokrągloną belkę na krótszym boku... jak myślicie? w tym drugim ona jest tak jakby bardziej schowana w dół
|
|
#839 |
|
Rozeznanie
|
aaaaaa... z NEWS'ów - Szwagier dostał umowę o pracę na rok czasu
cena brutto na umowie: 4500zł + premie!!! dużo nie?! ... a to jego pierwsza praca w życiu! ... ma 29lat, skończone studia z ekonometrii teleinformatycznej oraz informatyki ![]() ...porównując... - mój mąż fizjo w polsce po mgr z dośw zarabiał najpierw 1500zł brutto a potem 1800zł brutto - tato kierowca - jeździ po 380h w miesiącu (czyli wyrabia normę 2msc w miesiącu) zarabia na rękę 1800-2000zł netto ale fajnie że przynajmniej jemu się udało!!! ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#840 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak naprawdę ciężko trafić w "dział pracy", który na pewno by się opłacał. Mój mąż ma magistra z bankowości, a naprawia instrumenty muzyczne (co jest jego pasją ). Za to mój brat nie obronił technika informatyki, rzucił studia po pół roku, ma 23 lata, a odkąd skończył 18 pracuje jako programista. Od roku ma własną działalność i po opłaceniu podatków zostaje mu 3tys z kawałkiem na rękę. A tata jeździ TIRami i ma 2 z kawałkiem czasem. Wariactwo....
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:08.

-Tesco-22zł

za tygodnie!
i po co mi to było zamawiać tak wcześnie...

Już kombinuje na różne sposoby... drzemka w ciągu dnia, bez drzemki w ciągu dnia, mleko przed snem, kładzenie się wcześniej lub kladzenie sie później... A i tak lipa... usypiam koło 4tej
Chyba stres daje o sobie znać... Zaczął się 30sty tydzień i zaczęła się bezsenność
a jak nie śpię, to myślę, a jak myślę, to się stresuję, a jak się stresuję, to nie mogę zasnąć...