|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1861 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię
http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa ![]() ![]()
|
|
|
|
#1862 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Dziewczynki grunt to pozytywne myślenie i nie zadręczać się!!!
IZA cholero jasna! Ja też mam w tym roku 27 i jakoś staro sie nie czuję hihi damy radę!!Magus ja wiedziałam że leki dalej będe mieć ale właśnie tak myślałam żeby zwiększyć...ona potwierdziła mój tok myślenia... ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38551682]Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa ![]() ![]() [/QUOTE] ludzie drodzy! Zapisuję i robię na week!!!
|
#1863 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
teoretycznie powinnam mieć 10 letnie dziecko - od poczatku byłam pewna chłopa, bardzo chciałam mieć dzieci, rodzice namawiali "bym sobie wpadła"... tak się układa i już...
|
|
|
#1864 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tylko an chwilkę nawet nie nadrabiam. Mam prośbę, może macie pomysł na coś do jedzenia na a'la sylwestra. Impreza 5 osób, 4 osoby dorosłe plus 3 latek. Robię pizze domowej roboty, muffinki i nie wiem co jeszcze. Chcę jakieś przekąski, żeby były fajne dla malucha, jakieś drugie danie na ciepło (nieskomplikowane) i jakąś sałatkę. Proszę podpowiedzcie mi coś
Nawet nie wiem co się dzieje na forum
|
#1865 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38551682]Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię
http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa ![]() ![]() [/QUOTE]Tak więc trzymam kciuki!! Co z Kundzią?
|
|
|
|
#1866 |
|
Zakorzenienie
|
Uciekam dziewczyny, rano mam się stawić w szpitalu, więc się żegnam
![]() Kundzia nic nie pisała...
|
#1867 |
|
Wtajemniczenie
|
kobiety, wy stare na dziecko? a co ja mam powiedziec? wczoraj stuknelo mi 40 lat i Marysia w drodze? mojemu Tz stuknelo 49 lat 1 stycznia i oczekuje swojego pierwszego dziecka. mam sobie laske kupic czy wozek? glowy do gory i macie jeszcze kilka dobrych lat na "pracowanie"
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
#1868 |
|
Zakorzenienie
|
pani- tyle, że ja ledwie mam czas na ten trzeci posiłek- dzisiaj wróciłam z pracy o 16.30 a jadłam przed 20.00 bo cały czas przy Kasi...
cały wieczór boli mnie tak strasznie głowa, nie wiem czy to grypa idzie czy od diety czy co jest.... Kunia? - je też wypatruję wieści.... Magunia- to myślimy ciepło i trzymamy kciuki- jutro rano jedziesz tak? doczytałam- buziaki, czekamy na wieści
|
#1869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1870 |
|
Zakorzenienie
|
czy któraś używa i poleca serum z kwasem hialuronowym?
|
#1871 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzymam kciuki z całych sił, ściskam mocno i będę o Was gorąco mysleć
Cytat:
![]() kawałek chleba i kabanosa drobiowego można i przy dziecku zjeść... wymyślne potrawy/gotowane - OK, można nie mieć czasu. ale awaryjną grahamkę z serkiem wiejskim można wciągnąć.
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę musiała przejść na same "awaryjne" posiłki
|
|
#1873 |
|
Zakorzenienie
|
lepsze same awaryjne a częściej niż dwa/trzy czyszczenia lodówki
Właśnie przyjaciółka - zaniepokojona moim marazmem - przywiozła część rzeczy dla Maluszka.... muszę chłopa jednak uruchomić, bo głupio że nic nie mamy ![]() ale wzruszyłam się na maxa.... nawet proszek do prania przywiozła... i wkładki laktacyjne... a ciuszki poprane i poprasowane, żebym nie musiała stać....
|
|
#1874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1875 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mamy totalnie nic. parę skarpetek (kupioną jako pokrowiec na telefon rok temu)...podobno zbiórka rzeczy trwa nadal strasznie to kochane... bardzo jestem zaskoczona.
|
|
|
#1876 |
|
Konto usunięte
|
Ja jestem po lekcji niemieckiego z Rammsteinem. Jeśli ktoś się uczy niemieckiego, to szczerze polecam. Świetnie się na nich uczy i mają całkiem dobrą gramatykę, nie to co moja Lacrimoska, u której zanim znajdę czasownik to mija cała piosenka :P
A Hosenko, niedawno powtarzałam liczebniki z Zehn kleine Jägermeister
|
|
|
|
#1877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla przyjaciółkija przeglądam sprzedawców na allegro... marnie mi idzie. |
|
|
|
|
#1878 |
|
Konto usunięte
|
Maga trzymam kciuki
Czekamy na info!!!Noo i ciekawe co u Kundzi...
|
|
|
|
#1879 |
|
Wtajemniczenie
|
Maga, jestem z Tobą myślami. Powodzenia!
|
|
|
|
#1880 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie, Kochana, dużo zrówka, radości i miłości! No i krystalizacji marzeń i planów!
|
|
#1881 |
|
Konto usunięte
|
Berbie życzę Ci dalszego spełniania się w życiu zawodowym i samych cudowności w życiu osobistym
Spełnienia Marzeń! Ja wstałam dzisiaj wcześniej, zjadłam śniadanie, teraz chcę coś posprzątać. Dziś wizyta, ech.. |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...
BERBIE wszystkiego co najlepsze! Dużo zdrowia, szczęścia i słodyczy tego Agatka Ci życzy hihi Perse ![]() Maga myślami przy Was...
|
#1883 |
|
Konto usunięte
|
Chyba na 15.20, ale nie jestem pewna :P
|
|
|
|
#1884 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Wiktor, płakał bardzo? ale jak to zrobić, skoro masz dietę, jesz tyle i trzeba. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38551682]Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa [/QUOTE] życzę Ci, żeby ta tarta była. Trzymam kciuki! Cytat:
Cytat:
![]() Idę obiad gotować (placki po węgiersku) ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- aha Berbie mogę polecić pulpeciki z pieczarką. Do mięsa mielonego dodaję ząbek czosnku, troszkę cebulki, jajko, sól, pieprz. Mieszam. Kapelusze pieczarek napełniam mięsnym farszem, formuję pulpeciki, obtaczam w jajku i bułce tartej, smażę na tłuszczu z obu stron. edit. do mięsa dodaję jeszcze namoczoną, odciśniętą bułkę pszenną Edytowane przez maksikola Czas edycji: 2013-01-10 o 12:42 |
||||||
|
|
|
#1885 |
|
Zakorzenienie
|
witam się. chłop mnie denerwuje od rana telefonami i kolejnymi wymysłami tak jakby moje zdanie było mu do czegokolwiek potrzebne albo jakby nie znał mojej opinii
|
|
|
|
#1886 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musi się udać ![]() Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38559599]Chyba na 15.20, ale nie jestem pewna :P[/QUOTE] Perse, trzymam kciuki i wpraszam się wirtualnie na tartę, bo będzie na pewno
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
||
|
|
|
#1887 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Och Monika Tobie to chyba mocno hormony buzują Do mnie mój mąż dzwoni, jak mu napiszę w smsie, że ma mi kupić 2 jogurty naturalne: "a chcesz 2 małe czy 1 duży?" I ja, choć mam np. brudne ręce i pędzę odebrać ten super ważny telefon, zalewając go przy tym, to i tak się z tego śmieję ![]() I w sumie to czasami wolę, jak dzwoni, niż jakby miał sam podejmować decyzje (oczywiście nie piszę tu o takich pierdołach, ale jakieś większe zakupy czy coś). Czasami jednak trzeba popatrzeć pozytywnie na świat. |
|
|
|
|
#1888 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38561353]Och Monika Tobie to chyba mocno hormony buzują
Do mnie mój mąż dzwoni, jak mu napiszę w smsie, że ma mi kupić 2 jogurty naturalne: "a chcesz 2 małe czy 1 duży?" I ja, choć mam np. brudne ręce i pędzę odebrać ten super ważny telefon, zalewając go przy tym, to i tak się z tego śmieję ![]() I w sumie to czasami wolę, jak dzwoni, niż jakby miał sam podejmować decyzje (oczywiście nie piszę tu o takich pierdołach, ale jakieś większe zakupy czy coś). Czasami jednak trzeba popatrzeć pozytywnie na świat.[/QUOTE] może i buzują, ale chłop porządnie się do tego dokłada. dopiero co obiecywał, że w styczniu nie będzie brał nadgodzin. wytrzymał tydzień.... nie wiem po co mi głowę zawraca pytaniami czy może na nadgodziny, co mi do tego. moje zdanie zna, sam z siebie obiecał, niech teraz robi co chce, może sobie zamieszkać w tej pracy. |
|
|
|
#1889 |
|
Konto usunięte
|
DZIEWCZYNY
Co ja mam zrobić?? Moja lekarka będzie ponad miesiąc niedostępna, jest chora i czeka na operację.......... Życzę jej oczywiście powrotu do zdrowia, ale co ja mam teraz zrobić???? Kogoś muszę szukać na szybko |
|
|
|
#1890 |
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38561666]
DZIEWCZYNY [/QUOTE] Perse a ten lekarz o którym wspominałaś na początku? Pamiętam, że do niego masz kawał drogi, ale w tej sytuacji ![]() ---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Monika coś kiepsko u Ciebie ostatnio z humorem.. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:58.

hihi damy radę!!
Jesteśmy 5 lat po ślubie,on ciągle chciał to przekładać żeby były idealne wg niego warunki na dziecko
A teraz wszystko sie popieprzyło,a mi stuknie już w tym roku 27 lat

strasznie to kochane... bardzo jestem zaskoczona.
Czekamy na info!!!

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)