|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
![]() Torresik kopami próbuje mi dać do zrozumienia bym w końcu uwierzyła... heh... strasznie Ci współczuję... czy on ma szansę na zmianę pracy?! u nas bardzo się zmieniło. też nie wytrzymywałam psychicznie jego wiecznego siedzenia w robocie... [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38561666]DZIEWCZYNY [/QUOTE]a tamten doktorek? ten "dalszy"?! Maksi, aż mi plackami zapachniało
|
|
|
#1892 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI
Cytat:
rozumiem że to łzy szczęścia. Więc płacz ino bez przesady A uwierzyć, to i pewnie będzie trudno w ogrom szczęścia nawet gdy Torres będzie już w Twoich ramionach |
|
|
|
|
#1893 |
|
Konto usunięte
|
Wstępnie zapisałam się do lekarki do przychodni.
Moja mama u niej była, mówiła, że ma USG, a może dostanę jakieś skierowania i zrobię badania za free. Ale w zanadrzu mam parę kontaktów, jakby coś, to szybki telefon i mam ze 2 lekarzy na oku, ale niestety za wciąż zaporową dla mnie cenę Ja wiem, że zdrowie jest najważniejsze, ale po prostu te koszta mnie przewyższają. USG prenatalne, wizyty i jeszcze badania Także trzymam ich wciąż w razie W.
|
|
|
|
#1894 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38561666]DZIEWCZYNY
Co ja mam zrobić?? Moja lekarka będzie ponad miesiąc niedostępna, jest chora i czeka na operację.......... Życzę jej oczywiście powrotu do zdrowia, ale co ja mam teraz zrobić???? Kogoś muszę szukać na szybko umów się do innego, nie wiadomo czy to tylko ponad miesiąc będzie niedostępna noo bo to już nie przelewki, 30 tc mija... Kochana rób listę zakupów! i do dzieła! |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Kunegunda: "Dnia 9 stycznia przyszła na Swiat Antosia, waga 3240 g, wzrost 55 cm
"
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1897 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1898 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega trzymam kciuki za was My dziś dostaliśmy saneczki już testowaliśmy z Mikołajem ![]() barbie wszystkiego dobrego
|
|
|
#1900 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1901 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Perszing ))) Maksi oddałabym wiele za placek po węgiersku ale tż nie lubi a dla siebie samej nie chce mi się robić
|
|
|
|
|
#1902 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
Aaale pogoda paskudna... Chyba nie zgrzeszę bardzo, jak zrzucę na nią winę za moje nie-chce-mi-się ![]() Zeberko, o jakie serum z kw. hialuronowym pytasz? Berbie, życzenia oklepane, ale bardzo prawdziwe: Życzę Ci, żeby spełniły się Twoje największe marzenia ![]() Pani, ja też mam nadzieję, że to łzy szczęścia! A przyjaciół masz wspaniałych... W ramki ich! Szczerozłote! Monia, przykro mi, że mąż się nie wywiązuje z obietnic... Mam nadzieję, że po przyjściu Synka na świat ta sytuacja się zmieni i że do pracy siłą go będą musieli ściągać. Kundzia, serdeczne gratulacje! Dużo zdrówka dla Was!Czekamy na fotki Tosi ![]() Jakieś takie marne to moje nadrabianie... No, mówię Wam- to ta pogoda
|
|
|
|
#1903 | |||||
|
Zadomowienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38551682]Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię
http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa ![]() ![]() [/QUOTE]![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ciężko powiedzieć , za to mąż był najmłodszy w rodzinie (duuużo młodszy ) i był małym, rozpieszczonym, rozwydrzonym ( ) chłopcem więc obstawiam wczorajszy bunt Potomka w 50% po mamie i w 50% po tacie- żeby było sprawiedliwie Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38562900]Wstępnie zapisałam się do lekarki do przychodni. Moja mama u niej była, mówiła, że ma USG, a może dostanę jakieś skierowania i zrobię badania za free. Ale w zanadrzu mam parę kontaktów, jakby coś, to szybki telefon i mam ze 2 lekarzy na oku, ale niestety za wciąż zaporową dla mnie cenę Ja wiem, że zdrowie jest najważniejsze, ale po prostu te koszta mnie przewyższają. USG prenatalne, wizyty i jeszcze badania Także trzymam ich wciąż w razie W.[/QUOTE] Cytat:
Berbie- i ja się przyłączam do życzeń
|
|||||
|
|
|
#1904 |
|
Zadomowienie
|
Barbie kochana samych dobroci i spełnienia marzeń
|
|
|
|
#1905 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no i jest pieknie
|
|
#1906 |
|
Rozeznanie
|
KUNDZIA-gratuluje
|
|
#1907 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1908 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
![]() melduję się i ja u nas ok(mam nadzieję...)czekam na wizytę 17 stycznia ![]() choróbsko zażegnałam dopiero po świętach po wybraniu antybiotyku(może gdybym wcześniej wzięła to nie męczyłabym się tyle...) z tego powodu święta spędziliśmy sami, trochę brakowało gwaru rodzinnych świąt, ale też było miło ![]() no to my dziś zaczynamy 16 tydz ![]() :brzy dal:stres mam od tygodnia bo ostatnio właśnie ten okres był pechowy dodatkowo lekarz odstawił mi duphaston co podwoiło stres ___________________ Kundzia witamy Antosię ![]() Perse a może Twoja gin poleci Ci kogoś do prowadzenia ciąży w czasie jej nieobecności? I ja Cię też proszę nie myśl dużo o tych wynikach...może na wizażu znajdzie się ktoś kto miał podobną sytuację? A może lekarz Cię uspokoi na wizycie? Idziesz jeszcze do swojej? Czy już musisz do nowego?
|
|
#1909 | |
|
Konto usunięte
|
Muszę się wziąć w garść, bo od 12 leżę i nic nie robię. Szukam lekarzy, dzwonię, załamuję się tymi cenami.
Wróci TŻ, to pogadamy, czy nas stać na min. 300 zł+badania miesięcznie. A tartę i tak zrobię, na poprawę humoru. Cytat:
Tym razem MUSI BYĆ!Po 2: właśnie.... dupek :/ Kończy mi się powoli... Na tydzień mi starczy na szczęście, a do tygodnia na pewno do kogoś pójdę. Po 3: już muszę do nowego, bo już dzisiejszą wizytę odwołała. No i jak spytałam, co ja mam zrobić, to ona mówi, że może mi podać nr telefonów kolegów, którzy pracują z nią w szpitalu - a to jest TEN szpital, więc noł fenks. A co do wizażu: owszem, znalazłam ostatnio wątek, w którym udzielają się dziewczyny, które miały ten sam problem, co ja. Jest to forum wcześniaków i dostaję od dziewczyn dość konkretne rady. |
|
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
tja..... na pewno też. ale przede wszystkim żywego strachu.
Dostałaś ciut energii popołudniowej?! ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38566135] Wróci TŻ, to pogadamy, czy nas stać na min. 300 zł+badania miesięcznie. [/QUOTE]jednorazowa wizyta?!?! Trzymaj się Persuś
|
|
#1911 |
|
Rozeznanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38566135]Muszę się wziąć w garść, bo od 12 leżę i nic nie robię. Szukam lekarzy, dzwonię, załamuję się tymi cenami.
Wróci TŻ, to pogadamy, czy nas stać na min. 300 zł+badania miesięcznie. A tartę i tak zrobię, na poprawę humoru. Po 1: będzie dobrze Tym razem MUSI BYĆ!Po 2: właśnie.... dupek :/ Kończy mi się powoli... Na tydzień mi starczy na szczęście, a do tygodnia na pewno do kogoś pójdę. Po 3: już muszę do nowego, bo już dzisiejszą wizytę odwołała. No i jak spytałam, co ja mam zrobić, to ona mówi, że może mi podać nr telefonów kolegów, którzy pracują z nią w szpitalu - a to jest TEN szpital, więc noł fenks. A co do wizażu: owszem, znalazłam ostatnio wątek, w którym udzielają się dziewczyny, które miały ten sam problem, co ja. Jest to forum wcześniaków i dostaję od dziewczyn dość konkretne rady.[/QUOTE] to chyba faktycznie lepiej poszukać gdzie indziej tego lekarza no i niby jesteśmy ubezpieczone i lekarz nam się należy i co? mój lekarz przyjmuje też w przychodni, nie robi problemu jak pacjentka przychodzi na NFZ(co niektórzy potrafią skomentować dobrze, że znalazłaś ten wątek ps wiem...przyganiał kocioł garnkowi
|
|
#1912 | |
|
Konto usunięte
|
Nie, nie 150 zł za wizytę, ale ja rzadziej niż raz na 2-2,5 tygodnia nie mogę chodzić, więc na miesiąc trzeba liczyć 300 + badania. A nie mam jeszcze wielu badań, HIV i te inne...
Może jak pójdę w środę do lekarki na NFZ, to mi przepisze je, a w razie czego jak coś, to podjadę prywatnie później do kogoś... Mętlik i zamieszanie. Nie mam nic za złe lekarce, pech ją spotkał wielki, ale ja nie powiem, żeby mnie było lekko, jak z ciążą OK, tak nie mam lekarza...... Cytat:
A co do NFZ to nie wypowiadam się już nawet. Choć u tamtej lekarki termin mam na środę. Moja mama u niej była, zrobiła jej USG, zaleciła mammografię, więc chyba powinna być solidna, zobaczymy. |
|
|
|
|
#1913 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [QUOT:E=Persephone_;385516 82]Jak jutrzejsza wizyta wypadnie OK, to robię http://www.makelifeeasier.pl/gotowan...tarta-bananowa ![]() ![]() ![]() ![]() [/QUOTE]Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38561666]DZIEWCZYNY Co ja mam zrobić?? Moja lekarka będzie ponad miesiąc niedostępna, jest chora i czeka na operację.......... Życzę jej oczywiście powrotu do zdrowia, ale co ja mam teraz zrobić???? Kogoś muszę szukać na szybko A ten dalszy o którym pisałaś???? Cytat:
Cytat:
Witam U mnie jeszcze gorzej,ten palant nie odpuścił i dalej się w pracy do mnie przypiepsza ![]() Chy ba musze jednak szukać innej pracy Powiem wam że mam takie myśli żeby pieprznąć pracą,mieszkanie no wszystkim
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-01-10 o 16:03 |
||||
|
|
|
#1914 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
measia@poczta.fm http://reczneadhd.bloog.pl/ https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post33507145 moje Aniołki maj 1998, 28.06.2010, Malenstwo 6.12.2010 http://www.suwaczek.pl/cache/7806573e3b.png http://www.suwaczki.com/tickers/bl9ctgf6a72grmf9.png |
|
|
|
|
#1915 |
|
Rozeznanie
|
Iza
przykro mi z powodu pracy Tżdobrze, że ta odprawa będzie...kurde jakie to wszystko nieprzewidywalne Pani ale masz fajną koleżankę nie zamartwiaj się, dobrze, że Torrens Cię tam ustawia od środka kopniakami zazzzz zdroszczę![]() wcześniej mi się wydawało, że zaczynam czuć ruchy...koniec 14 tyg...a teraz cisza od kilku dni no i sobie wkręcam... mąż mnie wykpił, że jeszcze nie mogłam czuć, bo za wcześnie no i że za dużą mam amortyzację na brzuszku
|
|
#1916 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1917 |
|
Konto usunięte
|
A propos TŻów i ich telefonów
![]() Mój jest w Tesco z listą zakupów ode mnie i właśnie odebrałam 4 telefon ![]() "Co było ostatnio nie tak z tym masłem, które kupiłem?" (moja odp. "Nie miało 82%...") "Nie ma masy krówkowej, jest tylko kajmakowa" "Nie ma ciastek 250 g, są tylko 180 i 225, co mam kupić" Ja to uwielbiam po prostu
|
|
|
|
#1918 |
|
Zakorzenienie
|
Tosiu-witamy ( jak ślicznie masz na imię- jak będę mieć kolejną córeczkę też jej tak na imię dam).
Gratulacje dla Mamy! Ciekawe co u Magi? Perse- kurcze , tak źle i tak niedobrze, przydałby się dobry lekarz, który na NFZ przyjmuje- iść do niego prywatnie a potem rezerwować wizyty na NFZ....
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ KASIA JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ TOSIA Edytowane przez zebrawpaski Czas edycji: 2013-01-10 o 18:27 |
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane proszę nieskromnie jutro o 8:40 o kicukasy
![]() |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
załatwione
Kundzia! Gratki ogromne! Tosiu! Witaj!! siedze i piję XUXU za Wasze zdrowiej i maleńkiej Tosi P.S. piję póki moge hihi
Dla świata Byliście tylko cząstką, dla Nas całym światem.... 26,01,2011[*] 23,04,2013[*] Nasze Szczęście- IGOREK Edytowane przez agatkaa1 Czas edycji: 2013-01-10 o 18:17 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:48.

rozumiem że to łzy szczęścia. Więc płacz ino bez przesady
"

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, za to mąż był najmłodszy w rodzinie (duuużo młodszy
) chłopcem więc obstawiam wczorajszy bunt Potomka w 50% po mamie i w 50% po tacie- żeby było sprawiedliwie

:brzy dal:

Chy ba musze jednak szukać innej pracy