|
|
#4681 | ||||
|
Nindżopesz
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Cytat:
Z Alledrogo. Cytat:
2. ![]() 3. Nie bo preferuje z samym cukrem. Cytat:
![]() 2. ja to samo ![]() 3. |
||||
|
|
|
#4682 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#4683 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nastepna, i w czym te lody sie trzymaja w przypadku takich kupnych galek w budzie?
|
|
|
|
|
#4684 | ||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy nie na tyle, żeby zostawić, ale zdecydowanie do pożarcia jako pierwszy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||
|
|
|
#4685 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
fajnie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
2. a kupne gałki w budzie są z bitą śmietaną?
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#4686 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#4687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4688 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Bywają
![]() ale też nie kumam jak można zjeść najpierw wafelek, a potem całą resztę
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4689 |
|
Nindżopesz
|
Czasem daja, zazwyczaj wtedy wafelek jest duzy w ksztalcie miseczki jakby i do tego bajery - posypki, sosy.
|
|
|
|
#4690 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ta większa bo się mieszczą 2 kromeczki i teraz szukam idealnego bo nie każdy się nadaje. wiekszość smakuje mi jak ziemniaki palone bleeee. salami z biedro w czerwonym prostokątnym zwykłym opakowaniu, jest jeszcze opakowanie w kształcie pseudotrójkąta z dziwnym dnem - zawiera inny ser podstępnie sprzedawany pod tą samą firmą, niedobry, za świeży i nie chce się topić. masło nie z promocji, bo często smakuje jak margaryna, najczęściej w jakimś niebieskim papiórku ![]() Cytat:
![]() z każdego talerzyka po troszku, na zmianę. tak ma w domu. u kogoś zje tak jak ma podane, albo sam sobie nakłada wszystko na jeden talerz jak zwyczajowo się przyjęło jeść. to mnie dziwi najbardziej. i w domu nie tknie obiadu podanego na jednym talerzu, potrafi nim piznąć o ścianę i zrobić nieziemską awanturę ![]() delicje kiedyś obgryzałam dookoła i zostawiałam galaretkę, bo nie potrafiłam jej zjeść ![]() ptasie mleczko fuuuuu aż mię trzęsie z obrzydzenia na myśl samą skórka z chleba jest najlepsiejsza na świecie
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
pogubiłam się
zaczęło się od bułki z serem a raczej że bułka to nie kanapka
|
#4692 |
|
Panaroja
|
ja też nie , ale jak byłam mała to czasem z naleśników z serem wyjadałam ser a naleśnika osobno
co to jest to nie wiem , mnie tabaza dusi ambrą , i w większości tych Lutków , które mnie duszą , ambra jest , ale są takie , które mnie duszą tak samo , a ambry nie mają podejrzewam , że jakiś utrwalacz czy co , ten sam duszący czynnik jest w zapachach o różnych nutach . Widać jakaś specialite de la maison Lutensa
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#4693 | |
|
Zakorzenienie
|
Parabelka ma teraz u Niego przechlapane
![]() ![]() To niech sobie robią to co na pizzy samo, bez spodu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
Rozpieszczony królewicz Podniosłabym to i piznęła mu takie rozwalone na kolana albo w niego ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4694 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Kameno klik
|
|
|
#4695 | |
|
|
Cytat:
![]() A zmywa chociaż po sobie? Juz widzę te stosy brudnych garów po jego obiedzie...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4696 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4697 | ||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2. musze spróbować , a czy bez bólu gardła też można ![]() 3.pogrubione Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.nooo , przy mnie by się nie pożywił ![]() Cytat:
no fuasnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
używa zwyrodniałego sposobu jedzenia jako narzędzia władzy i manipulacji , jakby przestał tak dostawać to w końcu znudziłyby mu się awantury , zwłaszcza jakby musiał rozbite talerze sprzątać . Czytałas "Lalę" Dehnela ? jest tam wspomniany jakiś kuzyn , skrzypek-wirtuoz , który cały dom na nogi stawiał swoimi awanturami , mimo że był dorosły i żonaty , nadal mieszkała z nimi jego niańka , która go musiala uspokajać przed koncertami i prosić , żeby łaskawie raczył wyjść na scenę , cały dom chodził na paluszkach i spełniał najdziksze kaprysy , az w końcu jedna z wielbicielek , Amerykanka , wielbiła go tak skutecznie , ze się rozwiódł i wyjechał z nia do USA . A tam przy pierwszej awanturze , którą zrobil nowej żonie , ta zadzwoniła na pokojówkę , powiedziała jej "proszę podać panu szklankę zimnej wody , bo ma histerię" i wyszła z pokoju
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||
|
|
|
#4698 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#4699 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. panicz Cytat:
Kurcze, w wieksosci jestesmy wszyscy pie...ci
|
||
|
|
|
#4700 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#4701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4702 |
|
Nindżopesz
|
Zmieniajac temat, w 2014 roku maja nakrecic kolejny film n/t incydentu w Ako znaczy sie samurajska klepanine i Keanu Reeves (!) ma tam grac samuraja
Nie wiadomo czy sie smiac, czy plakac. Ktos napisal na filmwebie, ze jesli KR popelni na koncu seppuku to chetnie obejrzy |
|
|
|
#4703 |
|
To ja :)
|
Sha-Tzun! A co konkretnie?
A w ogóle, to od razu widać, ze wszyscy tu na diecie
|
#4704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dietetycznie zjadłam pączka. A co do delicji, to najpierw obgryzałam dookoła, potem zjadałam biszkopt spod galaretki, czekoladę, a na końcu samą galaretkę. Teraz to już bez znaczenia, bo mam zły dzień. |
|
|
|
|
#4705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poproszębędzie powód do spotkania ![]() Cytat:
nooo apropos sera, ostatnio zażeram się duńskim śmierdzielem z lidla, Esrom się zwie i jest boski
|
|
|
#4706 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jedno spotkanie jest za tydzień w piątek
Bo zanim moja kochana poczta dostarczy przesył to trochę minie Kartka na święta od teściów wysłana 17 grudnia doszła przedwczoraj- dziękuję Ci moja poczto za szybkość
|
|
|
#4707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4708 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
pewnie tak te miseczkowe są z tych lepsiejszych słodkich wafelków zazwyczaj i one chyba nie rozmiękają np. tak w ogóle to kupiłam igły i mogę przelewać, ale wyślę po weekendzie raczej żeby na poczcie nie leżało Cytat:
![]() a co to jest rozróżnianie makaronu od pomidora?--- pytanie w temacie jedzenia: czy nie słyszeliście może o wypollizowaniu czerwonej soczewicy od dwóch tygodni lukam w spożywczych, różnych, i nie ma
|
||
|
|
|
#4709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/zel-aloes-aloesowy...899826684.html |
|
|
|
|
#4710 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.

i teraz szukam idealnego bo nie każdy się nadaje. wiekszość smakuje mi jak ziemniaki palone bleeee. salami z biedro w czerwonym prostokątnym zwykłym opakowaniu, jest jeszcze opakowanie w kształcie pseudotrójkąta z dziwnym dnem - zawiera inny ser podstępnie sprzedawany pod tą samą firmą, niedobry, za świeży i nie chce się topić. masło nie z promocji, bo często smakuje jak margaryna, najczęściej w jakimś niebieskim papiórku 

podejrzewam , że jakiś utrwalacz czy co , ten sam duszący czynnik jest w zapachach o różnych nutach . Widać jakaś specialite de la maison Lutensa
Rozpieszczony królewicz
Podniosłabym to i piznęła mu takie rozwalone na kolana albo w niego 
musze spróbować , a czy bez bólu gardła też można