|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2522 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Poszłam na uczelnię, ale nawet nie dotarłam na zajęcia, bo poszłam się uczyć do biblioteki i na konsultacje...
Usnęłam wczoraj z nosem w instrumentach pochodnych i obudziły mnie dopiero koty nad ranem, a dziś pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, uch.Pisałyście o książkach i tramwajach - serce mnie boli jak pomyślę jak książka może wyglądać po takiej akcji (raz pożyczyłam książkę znajomej i wróciła do mnie w takim stanie, że się prawie popłakałam - dwie strony latające od "zaginania", na jednej stronie ślady czegoś co pewnie było czekoladą rozpuszczającą się w palcach a brzegi okładki zrobiły się miękkie i "rozdwajające"), a problem braku chęci do czytania tkwi gdzieś głębiej i możliwość pooglądania przez kilka minut książki nie przyniesie raczej zmiany takiego stanu
Rosyjski A1-A2-B1-B2-C1 Francuski A1-A2-B1-B2-C1 Edytowane przez nicRu Czas edycji: 2013-01-10 o 18:13 |
|
|
|
#2523 |
|
Copyraptor
|
Obawiam się, że z mojego ważenia się nici. Chyba, że naprawdę moja waga zmienia się z sekundy na sekundę, i w jednym ważeniu ważę 127kg, w innym 43, w jeszcze innym 85 a w kolejnym 13
|
|
|
|
#2524 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dobrze by Ci służyła
|
|
#2525 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
ale jakby pokazywała 52....dokupiłabym jeszcze dwie sztuki, po jednej do każdego pomieszczenia |
|
|
|
|
#2526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bieganie jest świetne na stres, celem może być dany punkt na mapie, polepszenie kondycji, spalenie danej ilości kalorii itd ![]() Muszę znaleźć dogodny parking w okolicy i będę tam podjeżdżać aby pobiegać [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38559936]Tak więc postanowie na 2013 - zrobić wreszcie prawko [/QUOTE]Cytuję aby nie uciekło ![]() Spędziłam dzisiaj 7 godzin na stoku
|
|
|
#2527 | |
|
Zakorzenienie
|
Szyna.
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563430]Ale dlaczego śmierdzące to ja nie rozumiem [/QUOTE] Bo dawno nie zamawiałyśmy środków myjących Cytat:
Btw. jak tyle czasu radziłaś sobie bez sprawnej ręki?! Teraz nawet włożenie skarpetek urasta do rangi wyzwania ![]() Co do świeżynek, wkręcania się itp. - mój staż na wątku można już liczyć w latach, a ciągle nie czuję się w 100% "wsiąknięta"
|
|
#2528 |
|
Copyraptor
|
Cieszę się, bo teraz to już tylko marnowanie czasu, mogłabym już pracować w pełnym wymiarze godzin nad rodzinnym projektem
![]() Przywykniesz. Wkładałam skarpetki jedną ręką. Nosiłam buty na zamek, a później nauczyłam się wiązać jedną ręką sznurówki, tylko drugą ręką przytrzymując wyzwaniem to jest zapięcie stanika
|
|
|
|
#2529 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat z tym poradziłam sobie bez problemu
|
#2530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() *oczywiście, że jakikolwiek sport pozwala polepszyć sylwetkę, ale mówiąc o "celu", chodzi mi o samo jego wykonywanie - np. pływanie OK, bo widzę [tzn. nie ja, bo ja nie umiem pływać :P] koniec basenu i to jest jakiś cel. Wiem, że biegając, można ustalić cel-metę, ale dla mnie to już nie to samo. W ogóle bieganie to dla mnie jeden z najgorszych możliwych sportów, zero przyjemności, nie widzę w tym w ogóle nic a nic fajnego. Z takich bezsensownych sportów lubię jedynie jazdę na rowerze i ubolewam, że to jest właściwie moja jedyna aktywność fizyczna. No, i wchodzenie na czwarte piętro po schodach |
|
|
|
|
#2531 |
|
Wtajemniczenie
|
akurat ta aktywność daje dużo plusów
|
#2532 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
masz unieruchomiony łokieć?
|
|
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, to taka prawdziwa szynka
|
#2534 |
|
Copyraptor
|
Aaa, to szczęście w nieszczęściu
jak długo?
|
|
|
|
#2535 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() ![]() Pokochałabyś wf w moim liceum ![]() W liceum (Wredna Myszka może potwierdzić) miałam jakiś "wymóg" biegania Tzn. wuefiści chyba sobie ustalili, że wszyscy mają biegać. Cała sprawa miała kryptonim "dziesiątki" i polegała na partiach 10minutowego ciągłego biegu po bieżni, a biegaliśmy do pierwszego śniegu (wyobraźcie sobie zimę, zajęcia o 18.00 i bieganie po ciemku, po pierwszym śniegu - chowaliśmy się w zaspach), potem biegaliśmy po sali gimnastycznej, wraz z powrotem wiosny znów po bieżni (i rzucaliśmy się w kępy trawy albo takie stogi skoszonej trawy, żeby się schować i nie biegać, przy następnym okrążeniu wybiegałyśmy z trawy i odpoczywała następna grupka). Jeden z wuefistów przychodził nawet na zajęcia w koszulce z napisem "RUN FOR YOURSELF" aż jedna z klas zrobiła sobie koszulki z tłumaczeniem hasła brzmiącym "SAM SE BIEGAJ"... Wyobraźcie sobie, że ktoś obok ma zajęcia z łucznictwa albo chodzenia na szczudłach (no cóż, nie każdy mógł non stop biegać, bo by miejsca zabrakło), a Ty biegasz w kółko i zieleniejesz z zazdrości ![]() Jak pomyślę, że znowu miałabym biegać w kółko to dostaję zawrotów głowy, chociaż samo bieganie lubię (np. w rytm muzyki)
|
|
#2536 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu ja na to wczesniej nie wpadłam... tzn. w sumie wpadłam tylko zapomniałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2537 | |
|
Zakorzenienie
|
Dowiem się w przyszłym tygodniu, jak pójdę do ortopedy.
Cytat:
|
|
#2538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O Jezu, pokochałabym pewnie tak mocno jak WF w moim gimnazjum. 80% siatkówka. Jestem totalną niezdarą, jeżeli chodzi o siatkówkę. Nie mam siły w rękach i chyba ze trzy razy w życiu przebiłam piłkę przez siatkę (dolnym sposobem, górnym piłka nawet nie dolatywała do siatki). Nie cierpiałam mojej wuefistki z wzajemnością, więc ukochanym zajęciom jeszcze to dodawało smaku. Na szczęście wiosną od czasu do czasu była piłka ręczna (lubię, stałam zawsze na obronie) i ukochany palant *** Przed chwilą się dowiedziałam, że w marcu ma być kolejna podwyżka cen znaczków. Za priorytet ponad 6 zł. Nie mam słów
|
|
|
|
|
#2539 | |||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mogę Ci odstąpić patent na logo akcji, bo stworzyłam do swojej pracy (też mamy półkę), ale oczywiście spośród wielu pomysłów wybrali najmniej ciekawy
|
|||
|
|
|
#2540 |
|
Copyraptor
|
Ineso, no niby wiem, ale wiesz...ani się nie rozwijam, ani nie robię nic sensownego, a rano muszę się zwlekać i marnować ten czas na dojazdy. A mogłabym spać!
Już się cieszę na te leniwe śniadania, spanie do południa, siedzenie po nocy
|
|
|
|
#2541 | |
|
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
Siatkówkę mogłam przeżyć chociaż nie przepadałam za nią, kosz - za dużo wysiłku jak na mnie Grałyśmy jeszcze w piłkę nożną ale na sali gimnastycznej, zdarzył się też palant.Na studiach lubiłam siatkówkę i zajęcia na siłowni, za to nie mogłam zdzierżyć aerobiku z jakimiś elementami tańca, na którym nie mogłam opanować moich nieskoordynowanych ruchów i często moim celem nie było nawet poprawne wykonanie ćwiczenia ale wykonanie go tak, żeby się nie uszkodzić, nie przewrócić i nie zrobić krzywdy nikomu kto będzie obok :P
|
|
#2542 |
|
Konto usunięte
|
cholerko przelewałaś może za puder?
|
|
|
|
#2543 |
|
Copyraptor
|
Nie, już leję, sorry.
|
|
|
|
#2544 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#2545 |
|
Zakorzenienie
|
Siatkówka i kosz w LO? Uwielbiałam
Co do biegania - chyba wszędzie nim katują uczniaków. Ja też do tej pory pamiętam te okrążenia i wypluwanie płuc pod koniec
|
|
#2546 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2547 |
|
Copyraptor
|
Spoko, stawka godzinowa: 0,01gr na godzinę, kiedy zaczynasz?
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38573661]Spoko, tylko pytam [/QUOTE]Poszło |
|
|
|
#2548 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, może Wy coś mi poradzicie...
Jakiś czas temu dostałam mandat za jazdę bez biletu mpk. Jechałam doładować kartę, wygasłą dzień wcześniej. W mojej okolicy nie ma automatu. Tuż przed wysiadaniem złapali mnie...ktoś tam był ze mną i wywiązała się mała awantura pomiędzy moim towarzyszem a kanarami. Tak, że nawet nie dopuszczono mnie do głosu za bardzo...Dla świętego spokoju już mandat przyjęłam. Za chwilę też doładowałam kartę. Dostałam właśnie wezwanie do zapłaty...Jak myślicie mam szansę na umożenie tego? Jest sens pisania odwołania, że kartę kupuję regularnie od kilku lat i chwilę po otrzymaniu mandatu? Czy powinnam odpuścić i zapąlcić...250zł? Help
|
|
|
|
#2549 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.

Usnęłam wczoraj z nosem w instrumentach pochodnych i obudziły mnie dopiero koty nad ranem, a dziś pewnie czeka mnie powtórka z rozrywki, uch.
Bieganie jest świetne na stres, celem może być dany punkt na mapie, polepszenie kondycji, spalenie danej ilości kalorii itd
[/QUOTE]
i co znowu gips?